Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Κλιμακώνεται η ένταση στα Βαλκάνια - Ένα βήμα πριν την πολεμική σύρραξη Σερβίας-Αλβανίας

Προκαλεί ο πρόεδρος του Κοσόβου και πάλι.

Όπως πολλάκις σας έχουμε ενημερώσει από το EL.GR, η κρίση στα Βαλκάνια ενδεχομένως να μην έχει αίσιο τέλος, οδηγώντας για ακόμη μία φορά τα κράτη της χερσονήσου του Αίμου σε πόλεμο.
Αυτή τη φορά επίκεντρο της κρίσης είναι το Κόσοβο, όπου ο πρόεδρος της χώρας Χασίμ Θάτσι παρά τις σερβικές απειλές και τις υποδείξεις της Δύσης, θέλει απεγνωσμένα έναν δικό του ισχυρό στρατό. 
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για τις επιφυλάξεις της κυβέρνησής του, τις ανησυχίες των Δυτικών και ακόμη λιγότερο για την αγανάκτηση των Σέρβων: για τον πρώην αντάρτη, έχει έρθει ο καιρός η μικρή χώρα του να αποκτήσει έναν στρατό.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ & ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ…



ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Το περίφημο «Μαρς της Σμύρνης», (İzmir Marşı), που έψαλαν οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπεσίκτας στον αγώνα τους με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, είναι ένας ύμνος προς τον Κεμάλ Ατατούρκ που έριξε στην θάλασσα τους Έλληνες στην Σμύρνη το 1922. Οι οπαδοί της Μπεσίκτας φημίζονται για τα κεμαλικά τους φρονήματα, σε αντίθεση με τους οπαδούς της Φενέρ Μπαχτσέ που πρόσκεινται στον ισλαμιστή Ταιγίπ Ερντογαν.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ! Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α !!


ΣΗΜΑΙΑ ΝΗΣΩΝ ΜΑΡΣΑΛ: Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ !!!
ΜΟΛΙΣ ΤΟ 18% ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
Από τα 196 πλοία που βρίσκονται υπό ναυπήγηση, υπάρχει έστω και ένα που ναυπηγείται στην Ελλάδα ;;;
Κατά 62 πλοία μειώθηκαν τον τελευταίο χρόνο τα ελληνόκτητα ποντοπόρα πλοία που έφεραν την ελληνική σημαία, χωρητικότητας άνω των 1.000 κόρων, ενώ η σημαία ευκαιρίας των Νήσων Μάρσαλ βρίσκεται ανεβασμένη στην πλειονότητα των ποντοπόρων ελληνόκτητων πλοίων, που την 1η Μαρτίου 2017 έφταναν τα 4.085.
Από αυτά μόλις τα 747 (ποσοστό 18%) είχαν ανεβασμένη την ελληνική σημαία.
Τα παραπάνω στοιχεία περιλαμβάνονται στην ετήσια έκθεση της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου (Committee).

ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


Κάποτε το σύνθημα αυτό το λέγαμε για να γελάσουμε.
Σήμερα η φράση αυτή έγινε στρατηγική αναγκαιότης.
Έγινε η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Από το 1951 παραμένουμε μέλος του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ, και στενά συνδεδεμένοι πολιτικά & οικονομικά (Ε.Ε.), με τις Σιωνιστικές εχθρικές Χώρες της Δύσης.
Πληρώσαμε ακριβά τη συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ.
Τώρα το ΝΑΤΟ προωθεί τα συμφέροντα των εχθρών μας. (Τούρκοι-Αλβανοί-Σκοπιανοί).
Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας της ΕΛΙΤ των Επικυρίαρχων της Γης.
Οι Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι που υπηρετούν το εχθρικό ΝΑΤΟ, διαπράττουν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της Πατρίδος, εν αγνοία τους……..(Βλέπε Κωσταράκος, κ.λ.π.)
Ο Λαός λέει από Μ@@@@@@………………..
Όμως από το 1990 η κατάσταση με την πτώση της ΕΣΣΔ άλλαξε, και αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, όσα «στραπάτσα» και αν φάμε από τη Σιωνιστική εχθρική Δύση.
Τα «στραπάτσα» λέγονται, χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια, Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, στρατιωτική κατοχή του ΝΑΤΟ, (Βάση Σούδας, κ.λ.π.), κατάσχεση ορυκτού πλούτου, οικονομική εκμετάλλευση, κ.λ.π.
Δεν είμαστε οι μόνοι, οι «σύμμαχοί» και «εταίροι», της εχθρικής Σιωνιστικής Δύσης παραμένουν επίσης υπό Σιωνιστική κατοχή, και οικονομική εκμετάλλευση, της ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων.
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, και τα Εθνικιστικά κινήματα, και Πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης το κατάλαβαν αυτό, και προσπαθούν να αποτινάξουν τον ζυγόν, την σκλαβιά της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης- Δικτατορίας.
Εμείς πότε θα το καταλάβουμε;;;
Φοβάμαι ότι ΠΟΤΕ, διότι ο Σιωνισμός είναι βαθιά ριζωμένος, μέσα στη ψυχοσύνθεση των Ελλήνων.
Ο Σιωνισμός από παλιά (μέσω Μασονικών Στοών), έχει επικρατήσει στην πολιτική, στους πολιτικούς, στα ΜΜΕ, στην Εκκλησία, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στη Πνευματική ηγεσία της Ελλάδος (Ακαδημίες, Πανεπιστήμια, Ιδρύματα, κ.λ.π.), Βουλή, Κυβέρνηση, Δικαιοσύνη, κλπ.
Όλα τα ελέγχει ο διεθνής Σιωνισμός, οπότε η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για την Ελλάδα, και τους Έλληνες.
Όταν βλέπεις τον εξαθλιωμένο από τη σχεδιασμένη χρεοκοπία και φτώχεια Έλληνα, απογητευμένο από τη Ν.Δ. να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, και πάλιν να επανέρχεται στη Ν.Δ. του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου, η κατάσταση της Ελλάδος είναι για κλάματα.
Αριστερά & Νεοφιλελευθερισμός της Ν.Δ. = Σιωνισμός και Παντοκρατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Έλληνες, έστω και υπό την απειλή για πλήρη κατοχή στους Τούρκους, πάλιν Κούλη θα ψηφίσουν.
Οι Τούρκοι (σύμφωνα με τα ΜΜΕ), σκέφτονται να φύγουν από το ΝΑΤΟ, για να μας χτυπήσουν.
Το ΝΑΤΟ σε περίπτωση πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας, (σύμφωνα με το καταστατικό), θα τηρήσει ουδετερότητα, (όπως τήρησε στη Κύπρο & Ίμια).
Επομένως ουδεμία βοήθεια αναμένουμε από τη Δύση.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως, και πριν την απώλεια Ελληνικών εδαφών, (Στρατιωτικής ήττας), κάτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
Η Ρωσία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στη Τουρκία, για σταθερότητα συμμαχικών σχέσεων.
Η Ρωσία βλέπει την Ελλάδα με συμπάθεια λόγω Ορθοδοξίας, αν και μερικοί Μητροπολίτες- (λόγω πνευματικής αναπηρίας)- είναι Ιουδαίοι, Γραμματείς και Φαρισσαίοι Σιωνιστές, λόγω Μασονίας, και ΟΧΙ Ελληνικών Πατριωτικών αισθημάτων.
Η Ρωσία δεν θέλει να πέσει το Άγιον Όρος, εις χείρας ανόμων Οθωμανών & Σιωνιστών.
Η Ρωσία προειδοποιεί την Ελλάδα, ότι ο Σουλτάνος θα χτυπήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Η Ρωσία δεν θέλει να κλείσει το Αιγαίο από τους Τούρκους, διότι θα παραμείνει όμηρος των Τούρκων, και δεν θα μπορεί να βγαίνει στη Μεσόγειο!!
Ενώπιον αυτής της καταστάσεως εισηγούμαι, αλλαγή εξωτερικής πολιτικής……………….
Ούτως ή άλλως «χαϊρι και προκοπή» δεν είδαμε από τους Σιωνιστές Δυτικούς «συμμάχους» & «εταίρους».
Μόνον εκμετάλλευση είδαμε…………
Τώρα μας ζητάνε τη ΔΕΗ, Πετρέλαια & Φ.Α…..
Δώσαμε στο αφεντικό τους το ΧΡΥΣΟ στις Σκουριές…
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε!!!
Για προστασία μας από τους Τούρκους, να δώσουμε ναυτικές & αεροπορικές βάσεις στους Ρώσους.
Να εξοπλίσουμε τα νησιά του Αιγαίου με πυραύλους S-400.
Όποιος Πολιτικός ή Στρατιωτικός ηγέτης αντιδρά, να κηρυχθεί ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, από Στρατοδικεία της Εθνικής Πατριωτικής Κυβέρνησης!!!
Η Συρία σώθηκε από το στόμα των λύκων- έστω και αργά- χάριν της ΡΩΣΙΑΣ.
Από τις Ένοπλες Δυνάμεις ακούει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;
Έχοντας στο Αιγαίο τους Ρώσους, να πούμε στους Τούρκους «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής




hellasforce

Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ’60!



Συσσίτια στα σχολεία και παιδικοί σταθμοί τα κοινωνικά αντίμετρα – Η ατέρμονη διαπραγμάτευση διαμορφώνει συνθήκες ένδειας που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
«Κλειδώνουν» οι νέοι φόροι και οι περικοπές των συντάξεων…
Δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα.
Βήμα της Κυριακής.

Η Βουλγαρία ανακάλεσε την πρέσβειρά της στην Άγκυρα – Ενισχύεται ο βουλγαρικός στρατός στα σύνορα



Η Βουλγαρία ανακάλεσε την πρέσβειρά της στην Άγκυρα – Ενισχύεται ο βουλγαρικός στρατός στα σύνορα
Στη θέση της διορίστηκε από το βουλγαρικό ΥΠΕΞΕπιτετραμμένος, που μπορεί να θεωρηθεί και ως υποβάθμιση του επιπέδου των διμερών σχέσεων.
Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, το καθεστώς Ερντογάν αναμιγνύεται στα εσωτερικά της Βουλγαρίας υποστηρίζοντας το νεοσύστατο κόμμα DOST του Λιούτβι Μεστάν, στο οποίο δίνονται εθνοτικά χαρακτηριστικά, αυτά των Τουρκόφωνων ή Τούρκων.

Αν και επίσημα ο λόγος της ανάκλησης της Βουλγάρας πρέσβειρας στην Άγκυρα δεν έχει ανακοινωθεί, οι πάντες γνωρίζουν ότι οφείλεται στην ένταση που υπάρχει εδώ και δύο εβδομάδες μεταξύ των δύο χωρών, λόγω της απόπειρας της Τουρκίας να επηρεάσει την εκλογική διαδικασία στη Βουλγαρία.

Αφορμή για την ένταση στις διμερείς σχέσεις στάθηκε και η εμφάνιση του Τούρκου πρέσβη στη Σόφια, Σουλεϊμάν Γκιοκτσέ σε προεκλογικό σποτ του DOST.
Στη συνέχεια ο Τούρκος διπλωμάτης κλήθηκε να πάει στο βουλγαρικό Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις τόσο για την εμφάνισή του στο σποτ, όσο και για δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εργασίας με καταγωγή από τη Θράκη, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο οποίος σε συγκέντρωση του DOST συνέδεσε την ίδρυση του DOST στη Βουλγαρία και με τις πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία και κάλεσε τους μουσουλμάνους της Βουλγαρίας να το ψηφίσουν λέγοντας ότι «έχουμε καθήκον να συμβάλουμε στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου ενός ενιαίου έθνους».
Με νέο-οθωμανική προσέγγιση και ρητορική, ο Μουεζίνογλου είπε:
«… εμείς έχουμε χάσει το μεγαλύτερο μέρος των Βαλκανίων και για μας ήταν μια αιματηρή οδυνηρή απώλεια… στη Βουλγαρία, στη Δυτική Θράκη, στην ΠΓΔΜ (που την αποκάλεσε «Μακεδονία»), το Κοσσυφοπέδιο, την Αλβανία, τη Βοσνία, τα Βαλκάνια τα τελευταία 150 χρόνια υπήρξε πολύς πόνος και πληρώσαμε βαρύ τίμημα. Στις δύσκολες σημερινές μέρες, ωστόσο, μπορούμε πάντα να χτίσουμε αυτό το μεγάλο έθνος, πάνω σ ‘ αυτό της νέας Τουρκικής Δημοκρατίας, με τη σημαία της ημισελήνου και το αστέρι…».
Υπενθυμίζουμε ότι η Βουλγαρία δεν είναι μια ακόμα χώρα των Βαλκανίων που η Τουρκία μπορεί να «παίζει», είναι χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Λίγες μέρες μετά την συνάντηση στο βουλγαρικό Υπουργείο Εξωτερικών, η Τουρκία, δια στόματος του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, κάλεσε τη Βουλγαρία να βάλει τέλος στον περιορισμό των πολιτικών δικαιωμάτων των εθνικών μειονοτήτων, η Τουρκία που στο ποινικό της μητρώο έχει ολόκληρη λίστα με εθνοκαθάρσεις μειονοτήτων, τις οποίες συνεχίζει και σήμερα.
Ο υπηρεσιακός υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας, Ράντι Νάιντεφ, απάντησε χαρακτηρίζοντας τις τουρκικές απαιτήσεις «ανάρμοστες».

Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας ζήτησε την αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το θέμα της έντασης στις σχέσεις μεταξύ της Βουλγαρίας και της Τουρκίας τέθηκε και σε συνάντηση που είχε την Πέμπτη ο Βούλγαρος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ρούμεν Ράντεφ, με τους πρέσβεις της Αυστρίας, Ρόλαντ Χάουζερ, της Γαλλίας, Ντομινίκ Βαάγκ, της Γερμανίας, Πέτερ Κολμπ, και Ολλανδίας, Τομ Βαν Όορσχοτ και τους Επιτετραμμένους της Γαλλίας και της Γερμανίας.
Ο Βούλγαρος Πρόεδρος τους ζήτησε αυξημένη ενίσχυση από τις χώρες τους στη φύλαξη των συνόρων της Βουλγαρίας με την Τουρκία, τα οποία είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Βεβαίως σε αυτές τις δύσκολες ώρες η Βουλγαρία μπορεί να έχει μόνο την Ελλάδα στο πλευρό της, αφού οι «Ευρωπαίοι Εταίροι» έχουν αποδείξει την ανικανότητά τους να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε αλληλεγγύη.
Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας ανησυχεί όχι μόνο για τις παρεμβάσεις της Τουρκίας στα εσωτερικά της χώρας του αλλά και για τις τουρκικές απειλές για μονομερή κατάργηση της συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το προσφυγικό εν όψει της επιδείνωσης των σχέσεων της Τουρκίας με τις Ολλανδία, Γερμανία και Αυστρία.
Ο Βούλγαρος Πρόεδρος και οι πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης επανέλαβαν τις θέσεις τους ότι η αλληλεγγύη αποτελεί την θεμελιώδη αρχή για την εγγύηση της ασφάλειας των κρατών-μελών και τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, αλλά εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά από τις δικές μας εμπειρίες ότι η Βουλγαρία δεν έχει τίποτα να περιμένει από αυτούς τους ανίκανους στρατιωτικά εταίρους.

Σε συναγερμό οι βουλγαρικές ένοπλες δυνάμεις

Ο υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας, Στέφαν Γιάνεφ, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε ενίσχυση των μονάδων που φυλάσσουν τα εθνικά σύνορα, τόσο της αστυνομίας, όσο των ενόπλων δυνάμεων.
Επισήμως οι Βούλγαροι ενισχύουν τις δυνάμεις τους στα σύνορα για να αντιμετωπίσουν πιθανές προσφυγικές ροές, αλλά ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι ο μοναδικός λόγος.

Οι Τούρκοι σχεδιάζουν καντονοποίηση της Βουλγαρίας;

Ο Γιομέρ Φαρούκ, Τούρκος δήμαρχος από τη Μαγνησία της Μικράς Ασίας, κάλεσε τους Βούλγαρους τουρκικής καταγωγής που ζουν στην Τουρκία να ψηφίσουν στις βουλγαρικές βουλευτικές εκλογές της 26ης Μαρτίου.
Ο δήμαρχος συναντήθηκε με εκπροσώπους του συνδέσμου μεταναστών τουρκικής καταγωγής από τις βαλκανικές χώρες που ζουν στην Τουρκία.
«Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο 20% υποστήριξη, επειδή έτσι μόνο θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε άνετα την τουρκική γλώσσα στη Βουλγαρία και να ακολουθούμε τη θρησκεία μας», τόνισε ο Καντέρ, επικεφαλής του συνδέσμου.
«Στη Βουλγαρία ο Λιουτβί Μεστάν είναι αρχηγός του κόμματος DOST. Ο ίδιος και τα στελέχη του κόμματος έχουν άριστες σχέσεις με την Δημοκρατία της Τουρκίας.
»Καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για την εμπέδωση των δικαιωμάτων των ατόμων τουρκικής καταγωγής και των μουσουλμάνων στη Βουλγαρία.
»Εμείς από την πλευρά μας θα εξασφαλίσουμε δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία των ψηφοφόρων.
»Αυτές οι εκλογές έχουν μεγάλη σημασία, είπε ο δήμαρχος Φαρούκ Τσελίκ.
«Στην νεότερη ιστορία της Βουλγαρίας μετά το 1989, η Τουρκία προσπαθούσε να ανακατεύεται σε όλες τις εκλογές», δήλωσε την Παρασκευή ο Βούλγαρος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ογκνιάν Γκερτζίκοφ.






ethnika themata ellada

Κροατικό Περιοδικό: Κίνδυνος ανάφλεξης σε όλα τα Βαλκάνια


Το περιοδικό Globus είναι μεταξύ των πολλών μέσων ενημέρωσης της Κροατίας που αναλύουν την τρέχουσα κατάσταση και την ασφάλεια στα Σκόπια.
 
Το περιοδικό σημειώνει ότι η κατάσταση στο νότιο σλαβικό κράτος της πρώην Γιουγκοσλαβίας δεν δημιουργείται μόνο από εσωτερικούς παράγοντες, αλλά υπάρχει αντανάκλαση  των γεωπολιτικών συμφερόντων, που κυρίως αφορούν  την κατασκευή του ρωσικού αγωγού μέσω της Τουρκίας και Ελλάδας που προγραμματίζεται να διέλθει από τα Σκόπια για να φθάσει σε χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης, σύμφωνα με τον συντάκτη.
Για τα μεγάλα συμφέροντα όλα είναι πιθανά να συμβούν στα Σκόπια, σημειώνεται χαρακτηριστικά.
 Μια ενδεχόμενη σύγκρουση, μπορεί εύκολα να επεκταθεί στο Κοσσυφοπέδιο, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, ακόμη και στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία. 
Το Globus σημειώνει ότι από τα δυτικά Βαλκάνια μόνο η Αλβανία και η Κροατία ενδέχεται να υποστηριχθούν από το ΝΑΤΟ. (jutarnji.hr/globus)





ethnika themata ellada

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσωπική ΜΑΡΤΥΡΙΑ για την οργάνωση ΣΩΡΡΑ!



Ήρθε η ώρα νομίζω να λάμψει η αλήθεια.
Δεν πιστεύω πως η δικαιοσύνη είναι ελεύθερη και ανεπηρέαστη στη χώρα μας, αλλά νομίζω η χθεσινή απόφαση είναι ένα πρώτο βήμα για να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος και να βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά κίνητρα της  οργάνωσης αυτής.















Με αφορμή τις χθεσινές εξελίξεις θα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια κάποιες αλήθειες.
Η ιστορία  ξεκινάει από παλιά και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον «παράξενο» ερευνητή  Νικόλαο Γκόνο που αποκάλυψε σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης αυτής αλλά  και την δημοσιογράφο Άννα Δαβίτη που είχε το σθένος και το θάρρος, εν μέσω απειλών για την ζωή την δική της και των συγγενών της, να βγει και να πει την αλήθεια, αφού ένα διάστημα ήταν μέλος της οργάνωσης αυτής και γνώριζε τα πράγματα εκ των έσω.
Αυτό είναι το βίντεο της ντροπής:

Υπάρχει μια εκπομπή που επεξηγεί με τον καλύτερο τρόπο θα έλεγα τα σκοτεινά συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από τον Σώρρα και την οργάνωση του και καλό θα ήταν να την ακούσουν όλοι όσοι δεν γνωρίζουν επί του θέματος.

Παρακάτω θα καταθέσω την  προσωπική μου μαρτυρία με σκοπό να προειδοποιήσω και εγώ όσους έχουν πέσει στην παγίδα της οργάνωσης αυτής.
Θέλω να έχω την συνείδηση μου καθαρή και ότι κάνω το σωστό για να αποτρέψω άτομα που θα τον πιστέψουν,να  πέσουν θύματα αυτής της σκοτεινής και επικίνδυνης οργάνωσης με την εγκληματική ιδεολογία. Δεν μπορώ να πω πολλές λεπτομέρειες απλά θα μεταφέρω όσα είναι απαραίτητα για να καταλάβει ο κόσμος τον ρόλο της οργάνωσης αυτής.
Κατά αρχάς να πούμε ότι ο Σώρρας δεν είναι απλά ένας απατεώνας που τα κανάλια τον εμφανίζουν. Ούτε ξύπνησε μια μέρα που δεν είχε τι να κάνει, βρήκε κάπου 600 δισ. και είπε τι να κάνω ας πάω να σώσω την Ελλάδα. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα και το θέμα θα το αντιμετώπιζε όχι η δικαιοσύνη αλλά κάποιο ίδρυμα. Δεν έγινε όμως έτσι.
Εμφανίζεται σε μια συγκυρία δύσκολη για την Ελλάδα που όλοι ασχολούμασταν με ΔΝΤ και μνημόνια το 2011. Όχι πιο πριν, ούτε πιο μετά. Για όσους ασχολούνται με του αριθμούς μπορούν να καταλάβουν.
Περιληπτικά να αναφέρω ότι από τα παραπάνω βίντεο αλλά και από την παρακάτω μαρτυρία, προκύπτει ότι ο σκοπός του κυρίου αυτού είναι  να εξυπηρετήσει πιστά τα αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από αυτόν και που τον φύτεψαν εδώ,ώστε  να προσπαθήσει να φέρει σε πέρας μια επιχείρηση αμερικάνικου στυλ διχασμού των Ελλήνων, που θα χρησιμοποιηθεί την κατάλληλη χρονική στιγμή από αυτούς που θέλουν την αποσταθεροποίηση μέσα στη χώρα. Το σχέδιο  αποσταθεροποίησης της  χώρας δεν αποτελείται μόνο  από μια ενδεχόμενη οικονομική κατάρρευση αλλά από ένα σύνολο κινήσεων διχασμού των Ελλήνων είτε θρησκευτικό διχασμό , είτε κοινωνικό, είτε πολιτικό, οτιδήποτε μπορεί να στρέψει τον έναν εναντίον του άλλου. Αναλυτικά υπάρχουν τα άτομα που γνωρίζουν περισσότερα για την υπόθεση αυτή, οπότε όποιος θέλει μπορεί να εμβαθύνει περαιτέρω.
Προσωπικά νομίζω  ότι πολύ δύσκολα θα φτάσει η δικαιοσύνη να φέρει στο φως τα ευρήματα της έρευνας όταν αυτή ολοκληρωθεί, αλλά εάν παρ’ ελπίδα συμβεί κάτι τέτοιο, είμαι βέβαιος ότι θα ακουστούν πρωτόγνωρα πράγματα.Με την σειρά μου καταθέτω την δική  μου μαρτυρία για  την οργάνωση αυτή  μετά από προσωπική επαφή με πλανεμένα μέλη τους, με την ελπίδα κάποια στιγμή να καταλάβουν έστω και στο πάρα πέντε την απάτη του «θεού τους»  αλλά και τους κινδύνους που  κρύβει η τυφλή εμπιστοσύνη σε ένα τέτοιο πρόσωπο όπως ο Σώρρας,  για τους ίδιους και τους συγγενείς τους.
Όσα ειπωθούν  παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινά και ο καθένας έχει κρίση για να κρίνει τι ακριβώς είναι η «Ελλήνων Συνέλευσις» και ποιοι είναι οι απώτεροι σκοποί της.
Ας δούμε παρακάτω μερικές μαρτυρίες στελεχών του κινήματος μέσα από συζητήσεις που έγιναν.
-Όλα τα μέλη έχουν ορκιστεί να μην λένε λεπτομέρειες για αυτά που μαθαίνουν μέσα στην οργάνωση, και προφανώς η ένταση των συζητήσεων αποκάλυπτε πράγματα που κανονικά δεν έπρεπε να ακουστούν σε αυτιά μη μυημένων.
-Από ότι κατάλαβα υπάρχει ιεραρχία στην οργάνωση που αντιστοιχεί και σε ανάλογη γνώση. Ένας καλά μυημένος ξέρει και ενημερώνεται  περισσότερο από έναν νεοσύλλεκτο που μόλις έχει γίνει μέλος. Και λέω μυημένος διότι τα μέλη περνάνε από τελετουργικό για να σφραγίσουν την πίστη τους στον φορέα.
-Τις επόμενες από τώρα εκλογές θέλουν να  εξαγοράσουν  την ψήφο του Έλληνα (που αργότερα το άλλαξαν και είπαν ότι θα εξαγοράσουν όσους είναι εγγεγραμμένοι στον φορέα) με κατάθεση του ποσού των 20.000 ευρώ ανά εγγεγραμμένο μέλος . Στην αρχή έλεγε ο Σώρρας ότι αφορούσε όλους τους Έλληνες και ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήθελαν να εξαγοράσουν την ψήφο κάθε Έλληνα πολίτη και στην πορεία το άλλαξε και αφορούσε μόνο τα μέλη του κόμματος. (και μόνο που θες να εξαγοράσεις την ψήφο του άλλου εκπέμπεις δόλο και πονηριά).
-Υπάρχει ένα ποσό κατατεθειμένο σε ένα κοινό λογαριασμό σε παγκόσμιο ταμείο  που το ονομάζουν καταπίστευμα και αυτό όπως ισχυρίζονται μπορούν αυτήν τη στιγμή να το χρησιμοποιήσουν μόνο ο θεσμός του Πρωθυπουργού, του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και Δήμαρχοι.
-Με το που αναλάβουν λοιπόν την εξουσία με την εξαγορά της ψήφου του απελπισμένου Έλληνα πολίτη, το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα θα περιέλθει στα χεριά των Ελλήνων μετά από παρέμβαση του νυν προέδρου της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, που θα παραδώσει όπως λένε την παγκόσμια εξουσία στην Ελλάδα αφού προηγουμένως έχουν διαγραφεί όλα τα χρέη της Ελλάδος. Αυτό θα συμβεί το έτος 2019.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για μια παγκόσμια κυριαρχία των Ελλήνων εις τους αιώνες των αιώνων.
-Αφού λοιπόν διαγραφούν τα χρέη της Ελλάδος, η Ελλάδα και όλα τα κράτη θα χωριστούν σε πολιτείες που θα έχουν το αυτοδιοίκητο αλλά παράλληλα την παγκόσμια εξουσία θα την κρατήσει η Ελλάδα. Δηλαδή η Ελλάδα θα πάψει να είναι ενιαίο κράτος αλλά πολιτείες (δες σχέδιο Καλλικράτης)περίπου όπως στην Αμερική και θα υπάρχει μια μορφή παγκόσμιας Κυβέρνησης  που ο παγκόσμιος ηγέτης θα είναι από την Ελλάδα και θα εξουσιάζει όλο τον κόσμο.( διαίρει και βασίλευε που θα δούμε και σε άλλο άρθρο).
-Εχθρός του φορέα των «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι οι αποκαλούμενοι Χαζάροι εβραίοι και ιδιαίτερα το θρησκευτικό δόγμα του Χριστιανισμού το οποίο όπως λένε καταδυναστεύει τους Έλληνες και  τον κόσμο γενικά από την στιγμή της εμφάνισης του.Για οτιδήποτε γίνετε αυτή τη στιγμή στον κόσμο υπεύθυνοι είναι οι Χαζάροι εβραίοι χριστιανοί που έχουν καταλάβει καίρια πόστα στην παγκόσμια εξουσία και από εκεί ελέγχουν τα νήματα.
-Εδώ στην Ελλάδα με το που αναλάβουν την εξουσία ο Έλληνας θα παίρνει από 5000 έως 10 0000 ευρώ το μήνα και θα κάνει ότι απασχόληση αυτός επιθυμεί. Θα του παρέχεται σπίτι δικό του με 4 στρέμματα γη για οποιαδήποτε χρήση αυτός θέλει.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ…
-Πρώτος στόχος του φυγόδικου –καταζητούμενου κ. Σώρρα και Των συνεργατών του είναι να ανατινάξουν (έτσι ακριβώς λένε) κάθε εκκλησιά στην επικράτεια της χώρας  με το πρόσχημα ότι κάθε εκκλησιά και μοναστήρι έχει χτιστεί επάνω σε  αρχαίους, ιερούς για αυτούς, ναούς. Και σε αντάλλαγμα θα δοθούν χρήματα να χτιστούν σε διαφορετικά μέρη χριστιανικοί ναοί. Ιδιαίτερα το Άγιο όρος θα καταστραφούν όλες οι εικόνες και τα αρχαία χριστιανικά κειμήλια και θα χτιστεί στη θέση του ναός αφιερωμένος στην θεά Αρτέμιδα.
-Όσοι,κατά την κρίση του κινήματος, θεωρηθούν Χαζάροι εβραίοι θα κυνηγηθούν από τα μέλη του  που ονομάζονται Πολέμαρχοι( αυτοί που δίνουν από 50 ευρώ και άνω συνδρομή) και θα στελεχώσουν ένα σώμα στρατιωτικό που θα αναζητεί-ξετρυπώνει αυτούς που θα θεωρηθούν υπεύθυνοι και θα δολοφονηθούν επί τόπου ή θα κρατούνται σε φυλακές καταδικασμένοι σε ισόβια.
-Οι βαθιά  μυημένοι πιστεύουν στον Θεό Απόλλωνα- Εωσφόρο θεωρώντας ότι αυτός έφερε το φώς, την αλήθεια στους ανθρώπους και ισχυρίζονται ότι αριθμός του ανθρώπου είναι το 666 άρα και δικός τους αριθμός.(κατά σύμπτωση και οι σατανιστές της Παλλήνης στο όνομα του Εωσφόρου σκότωναν).
-Οι υπερβατικές οντότητες υπηρέτες του Εωσφόρου που λέγονται Ελλάνιες δυνάμεις θα έρθουν το έτος 2019 βάση της τελευταίας ενημέρωσης που είχα.
-Λαμβάνουν χώρα τελετές που συμμετέχουν μόνο οι μυημένοι σε αρχαία ελληνικά μνημεία (Στήλες Ολ. Διός, Ερέχθειο Ακρόπολης κ.α.) στις οποίες αναφέρονται στο πρόσωπο του Χριστού, της Παναγίας και όλων των Αγίων με λέξεις που μου είναι αδύνατο να μεταφέρω. Βρίζουν με μίσος οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χριστιανισμό με τρόπο τέτοιο, που καταμαρτυρά τις προθέσεις τους αλλά και τη πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί συλλογικά.
-Οι μυημένοι απέχουν την επαφή με το νερό παραμένοντας για μεγάλα διαστήματα άπλυτοι λόγω του αγιασμού των υδάτων που όπως ισχυρίζονται,  τους «καίει». Αγιασμός που απαραίτητα θα πρέπει να απαγορευτεί μετέπειτα όπως και το θυμίαμα.
-Όσον αφορά τους μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι για τον εξής απλό λόγο, θα χρησιμοποιηθούν σαν εργάτες- δούλοι στην ανοικοδόμηση της Ελλάδος που θα ξεκινήσει όταν αναλάβει την παγκόσμια εξουσία ο  ηγέτης κ. Σώρρας.
Αυτά προσωπικά στο άκουσμα με άφηναν άφωνο. Δεν είναι μόνο αυτά, αλλά αρκούν ο κάθε ένας από εμάς  να προβληματιστεί και να μην κρίνει επιφανειακά,  αλλά να εξετάσει λίγο βαθύτερα τι ακριβώς κρύβεται πίσω από την ομάδα αυτή.
Δυστυχώς ο κ. Σώρρας δεν είναι απλά ένας απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου. Οι τακτικές μύησης που χρησιμοποιεί και ο τρόπος που κινείται,έχει πολλά κοινά σημεία με σκοτεινά συμφέροντα που θέλουν να επέμβουν στην Ελλάδα με διαφόρους τρόπους και να προκαλέσουν χάος και ταραχή. Οπότε μην βιαστείς να τον κρίνεις σαν παλαβό η απατεώνα και άσε το χρόνο να δείξει τι ακριβώς είναι και τι συμφέροντα εξυπηρετεί. Διαφωνώ με τον όρο κίνημα ή κόμμα  και θεωρώ πως είναι μια καθαρά εγκληματική παραθρησκευτική οργάνωση, που όπως βλέπεις και πιο πάνω περισσεύει το μίσος και η οργή.
Στην μνήμη της κοπέλας που σκοτώθηκε από στέλεχος της οργάνωσης , θα πρέπει να κινηθεί η δικαιοσύνη και να τιμωρήσει τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας αυτής. Ειδικά αυτό το κομμάτι πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος και να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι εάν δυο μέρες πριν την δολοφονία υπήρχε κινητικότητα στην οργάνωση. Εάν οι οπλαρχηγοί του κινήματος καλούσαν τα ενεργά μέλη στο τηλέφωνο και τους ενημέρωναν ότι θα γίνει κάτι μεγάλο πολύ σύντομα που θα τους κάνει γνωστούς σε όλη την Ελλάδα.
Αναλογίσου εσύ που τώρα διαβάζεις, πότε έπαιξε ο Σώρρας στις εκπομπές Θέμου και Σρόιτερ. Δες λίγο τις ημερομηνίες..
(Στον όρκο σας λέτε ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ και ένας συμπολεμιστής σας σκότωσε συνέλληνα και το βαφτίσατε έγκλημα πάθους).
Δεν είχε το σθένος ο αυτόχθων Ελλάνιος ηγέτης, ο μεγάλος αυτός πολέμαρχος με τα πολύ βαριά …χαρακτηριστικά να εμφανιστεί στο δικαστήριο και να υπερασπιστεί τη θέση του,παρά κρύβεται βγάζοντας διαγγέλματα μίσους και επανάστασης, μέχρι να οπλιστεί  ξανά το χέρι και άλλου ή άλλων οπαδών του, σαν τον «Μπαλαντίνα»,  που θα βλέπουν στο πρόσωπο του συνέλληνα δράκους-ερπετόμορφους και θα ακούνε φωνές της θεάς σας Αθηνάς που θα φωνάζουν «σκότωσε».
Κρύβεται ο κ. Σώρρας… Ποιος; Αυτός που και στους θεούς όρθιος μιλάει; Αυτός που απειλούσε με φορτώματα όποιον τον στρίμωχνε με επιχειρήματα ή όποιος τολμούσε να τον ρωτήσει που είναι τα 600 δις;
Άκου Αυτόχθονα ιθαγενή τσαρλατάνε  εάν είχες τα 600 δισ. και δεν λειτουργούσες εξ ονόματος σκοτεινών συμφερόντων τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να τα εμφανίσεις, να σώσεις το τομάρι σου και τη χώρα.
Δεν έχεις τίποτα εσύ, τα αφεντικά σου μπορεί να έχουν τα χρήματα,αλλά εσύ δεν έχεις τίποτα και η αποστολή που σου ανέθεσαν θα μείνει μίση, όσα διαγγέλματα μίσους και αν κάνεις όσο κι αν κρύβεσαι , όσο και αν ποτίζεις τους πιστούς σου πολεμάρχους με οργή, ώστε όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου να   αφαιρέσουν ζωές και να σπείρουν θρησκευτικές έριδες στην επικράτεια της χώρας.
Το σχέδιο σας δε θα πετύχει και αν δεν σας καταδικάσει κάποιο δικαστήριο να είστε βέβαιοι ότι θα καταδικαστείτε στην συνείδηση του κόσμου που σας πίστεψε.
Εκεί που είναι τα πτώματα εκεί μαζεύονται και τα όρνια.





katoxika nea

Βίτσας: Το προσφυγικό δεν είναι όπλο στα χέρια του καθενός



778366-vitsas.jpg

«Το προσφυγικό και οι προσφυγικές ροές δεν είναι όπλο στα χέρια του καθενός, είτε της Τουρκίας, είτε οποιουδήποτε άλλου» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Όπως είπε ο Δημήτρης Βίτσας όταν κάποιος μεταχειρίζεται το προσφυγικό ως όπλο, ακόμα και στη ρητορική του «κάνει πολύ άσχημα και όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για άλλο πράγμα».
«Τέτοιου είδους απειλές δεν πρέπει να εκστομίζονται ακόμα και όταν έχεις μπροστά σου δημοψήφισμα, όταν έχεις μπροστά σου εκλογές και θέλεις κάτι να πετύχεις» πρόσθεσε.
Σημείωσε παράλληλα πως υπάρχει και ένα δεύτερο ζήτημα που αφορά τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι πρέπει να αντιληφθούν ότι τα σύνορα της Ευρώπης είναι τα σύνορα της Ελλάδας ώστε να υπάρξει μια ενιαία στάση αντιμετώπισης του προσφυγικού.
«Δεν το κάνουν πάντα, δεν το κάνουν παντού και με την πληρότητα την οποία πρέπει. Η Ελλάδα έχει σώσει την τιμή και την ανθρωπιά όλου του κόσμου και αυτό είναι παραδεκτό απ’ όλους» παρατήρησε.




http://24wro.com.gr

Ισχυρή έκρηξη στις Βρυξέλλες – Πολλοί τραυματίες


778412-bryxelles_ekrhxi.jpg


Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, από έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε μια κατοικία στις Βρυξέλλες, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της βελγικής πρωτεύουσας.
«Αυτή η ισχυρή έκρηξη κατέστρεψε δύο τριώροφες κατοικίες. Συνολικά υπάρχουν επτά τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά», είπε ο εκπρόσωπος, χωρίς να διευκρινίσει τα αίτια της έκρηξης.
bryxelles ekrhxi 2
Σύμφωνα πάντως με τον ιστότοπο της δημόσιας βελγικής τηλεόρασης RTBF πιθανότατα το ατύχημα οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία.
Στις 22 Μαρτίου 2016 οι Βρυξέλλες βίωσαν τις χειρότερες τρομοκρατικές επιθέσεις στην ιστορία τους, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 32 άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 320. Έκτοτε, οι υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού και κάθε «ασυνήθιστο» επεισόδιο προκαλεί μεγάλη κινητοποίηση αλλά και το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.




http://24wro.com.gr

Ντ. Τραμπ: τεράστια ποσά χρωστά η Γερμανία σε ΗΠΑ - ΝΑΤΟ


Ντ. Τραμπ: τεράστια ποσά χρωστά η Γερμανία σε ΗΠΑ - ΝΑΤΟ
Η Γερμανία "οφείλει τεράστια χρηματικά ποσά" στο ΝΑΤΟ και στις Ηνωμένες Πολιτείες που της "παρέχουν πολύ ισχυρή και πολύ δαπανηρή προστασία", ανέφερε σήμερα στο Twitter ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, την επομένη της συνάντησής του με την Άγγελα Μέρκελ.
Σε δύο τουίτ, ο αμερικανός πρόεδρος γράφει πως "η Γερμανία οφείλει τεράστια χρηματικά ποσά στο ΝΑΤΟ και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να πληρωθύν περισσότερα για την πολύ ισχυρή και πολύ δαπανηρή άμυνα που παρέχουν στη Γερμανία!".
Στο πρώτο τουίτ του είχε αρχίσει λέγοντας ότι είχε μια "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ" συνάντηση με τη γερμανίδα καγκελάριο χθες στην Ουάσινγκτον, αντίθετα με αυτό που πολλοί παρατηρητές είδαν ως μια τεταμένη συνάντηση η οποία υπογράμμισε τις διαφορές ανάμεσα στους δύο ηγέτες ιδιαίτερα όσον αφορά το εμπόριο ή τη μετανάστευση.
"Παρά τα όσα περιμένατε από την πλευρά των ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Είχα μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συνάντηση με την Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ", έγραψε ο πρόεδρος από την πολυτελή κατοικία του στη Φλόριντα όπου περνάει το Σαββατοκύριακο, προτού εξαπολύσει την επίθεσή του για τις αμυντικές δαπάνες του Βερολίνου.
Ωστόσο η Μέρκελ είχε διαβεβαιώσει τον αμερικανό πρόεδρο πως η Γερμανία θα αυξήσει τις αμυντικές δαπάνες της στο 2% του ΑΕΠ της κατά την πρώτη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο που είχαν χθες.

"Δεσμευόμαστε σήμερα σε αυτό τον στόχο του 2% (του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος - ΑΕΠ) έως το 2024", δήλωσε στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι δύο ηγέτες.






imerisia.gr

Αγγελοπούλου εναντίον Τσίπρα: «Έχουμε πόλεμο, δεν τελειώσαμε»





Ενα βήµα παραπέρα φαίνεται πως πηγαίνει η σύγκρουση της Γιάννας Αγγελοπούλου-∆ασκαλάκη µε το Μέγαρο Μαξίµου. Οι 
εποχές που ο Αλέξης Τσίπρας απολάµβανε την εµπιστοσύνη και τη συµπάθειά της φαίνεται πως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό επιβεβαιώνεται όχι µόνο από την αποποίηση της ιδιότητας της πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων από την κ. Αγγελοπούλου και τη µη έκδοση του διπλωµατικού διαβατηρίου της, αλλά και από το γεγονός ότι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της δηλώνουν.
Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν στα περίπτερα όλης της χώρας. 








taxalia.gr

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Βόμβες Κοτζιά στη Γερμανία και θετικά σχόλια για Τραμπ


Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Βόμβες Κοτζιά στη Γερμανία και θετικά σχόλια για Τραμπ

Σε άρθρο της το Σάββατο η εφημερίδα «Δημοκρατία» πλέκει το εγκώμιο του Νίκου Κοτζιά κι αυτό έχει τη σημασία του εάν αναλογιστεί κανείς ότι η Δημοκρατία πρόσκειται στη συντηρητική παράταξη και ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.
Ο δημοσιογράφος Κ. Παπαχλιμίντζου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στο National Interest, γράφει:
Βόμβες κατά της Γερμανίας επιφύλασσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μία ημέρα μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ και τις συναντήσεις που είχε στην Ουάσινγκτον με υψηλόβαθμους παράγοντες της αμερικανικής κυβέρνησης.
Μέσω της συνέντευξης που έδωσε στο National Interest και στον εκδότη του Jacob Heilbrunn συνέχισε το άνοιγμα της ελληνικής κυβέρνησης προς τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ήταν αιχμηρός απέναντι στον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η επίθεση του υπουργού Εξωτερικών προς το Βερολίνο, με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις, ήταν τριπλή: Αρχικά, φυσικά, αφορούσε τη στάση της καγκελαρίου Μέρκελ, αλλά και συνολικά της Γερμανίας, απέναντι στη χώρα μας, η οποία, όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του, υποκρύπτει μίσος.
Οι Γερμανοί, υπογράμμισε ο κ. Κοτζιάς, έχουν ηγετικό ρόλο και ζητούν όλο και περισσότερα μέτρα λιτότητας από την Ελλάδα. Πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να τιμωρηθεί εξαιτίας της συμπεριφοράς των ελίτ της.
Συνέχισε δε σε ακόμα πιο υψηλούς τόνους: Η Γερμανία δεν επιθυμεί την ανάπτυξη. Απλά θέλουν να απομυζήσουν την Ελλάδα.
Υποστήριξε, μάλιστα, ότι οι Γερμανοί αγαπούν την αρχαία Ελλάδα και κατανοούν τον αντίκτυπο που είχε στο γερμανικό κράτος, ωστόσο δυσκολεύονται να κατανοήσουν τη σύγχρονη Ελλάδα και συμπλήρωσε:
Κατά έναν περίεργο τρόπο, αγαπούν την Ελλάδα… αλλά χωρίς τους Έλληνες, θέλουν να την επισκέπτονται, αλλά δεν θέλουν να ασχολούνται μαζί μας.
Αναφερόμενος δε στη διαγραφή χρεών από τις ΗΠΑ προς τη Γερμανία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την άρνηση του Βερολίνου να διαγραφεί μέρος του ελληνικού δημόσιου χρέους, επεσήμανε ότι οι Γερμανοί δεν υπήρξαν τόσο καλοί μαζί μας και δεν μας συμπεριφέρθηκαν με τον τρόπο που οι Αμερικανοί συμπεριφέρθηκαν σε εκείνους.
Η δεύτερη επίθεση Κοτζιά στο Βερολίνο μέσω του αμερικανικού περιοδικού αφορούσε τη στάση που τήρησε στην προσφυγική κρίση.
Η Άνγκελα Μέρκελ εκείνη την περίοδο (σ.σ.: το 2015) είχε επικεντρωθεί περισσότερο στην οικονομική κρίση στην Ευρώπη και στο πρόβλημα της Ουκρανίας, και δεν μπόρεσε να αντιληφθεί το προσφυγικό πρόβλημα τόνισε με νόημα.
Η τρίτη επίθεση αφορούσε τον ρόλο της Γερμανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου, όπως δήλωσε, υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας, προσθέτοντας μάλιστα ότι η Ε.Ε. δεν είναι πια ελκυστική.
Ο κ. Κοτζιάς σημείωσε δε ότι η Γερμανία είναι μέρος του προβλήματος, δεδομένου ότι έχει συμφέροντα στην Ε.Ε., αλλά αδυνατεί να σκεφτεί εποικοδομητικά για το κοινό συμφέρον των κρατών μελών της Ε.Ε. και ζήτησε να ενισχυθεί ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Για το φλέγον ζήτημα της Τουρκίας ανέφερε ότι η νευρική δύναμη που ήταν η Γερμανία του προηγούμενου αιώνα είναι η Τουρκία τού σήμερα και αποδοκίμασε τα σχόλια που έγιναν στη γειτονική χώρα και συνέκριναν Ευρωπαίους πολιτικούς με τους ναζί.
Στη συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών μίλησε με θετικά λόγια για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας μάλιστα ότι δεν του άρεσε η συμπεριφορά κάποιων ευρωπαϊκών κρατών που συμπεριφέρθηκαν προς τον Τραμπ όπως θα μπορούσαν να συμπεριφερθούν προς τις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Πρέπει να καταλάβουν γιατί κέρδισε και τι κρύβεται πίσω από αυτή την τεράστια υποστήριξη στο πρόσωπό του.
Ιδιαίτερης σημασίας είναι επίσης το γεγονός ότι ο κ. Κοτζιάς άφησε σαφείς αιχμές για το Κρεμλίνο, λέγοντας πως, εάν η Ρωσία θέλει να είναι μέρος αυτού του ευρωπαϊκού οικοδομήματος ασφάλειας, τότε θα πρέπει να σέβεται το κράτος δικαίου.




tribune.gr

Πυρήνες της Φωτιάς: Η βόμβα στον Σόιμπλε ήταν στο σχέδιο Νέμεσις




Η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/ FAI ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτική 
ύλη φακέλου, που εστάλη στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Β. Σόιμπλε, και εντοπίστηκε χθες το πρωί στο ταχυδρομείο του υπουργείου στο Βερολίνο, όπου και εξουδετερώθηκε.
Σε ανακοίνωση της οργάνωσης που αναρτήθηκε πρίν από λίγη ώρα στον ιστότοπο Athens.indymedia.org, και τιτλοφορείται «Σχέδιο Νέμεσις (πράξις 2)», αναφέρεται:«Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις.Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα».
Η ανακοίνωση κάνει έναν σύντομο απολογισμό της δράσης της οργάνωσης που εμφανίστηκε πριν από εννέα χρόνια, τον Ιανουάριο του 2008, και αναφέρεται «στην δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις», αναφέροντας: «Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια. Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας. Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η ιδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα…».
Σε ο,τι αφορά στο φάκελο με τα εκρηκτικά, που εστάλη στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που ασχολείται με την υπόθεση από ελληνικής πλευράς, εστιάζονται σε πρώτη φάση στον τρόπο με τον οποίο πέρασε από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά στην διαδρομή που ακολούθησε.
Οι ελληνικές αρχές, περιμένουν από την γερμανική αστυνομία τα πλήρη στοιχεία που περιέχονται στον φάκελο, αλλά και σε ότι αφορά στον τύπο του εκρηκτικού μηχανισμού, (συνδεσμολογία, εκρηκτική ύλη, κ.λ.π.), ώστε να υπάρχει μια αφετηρία για την έρευνα. Ωστόσο, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι ο παγιδευμένος φάκελος, που ανέγραφε ως αποστολέα τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη και παραλήπτη τον Β. Σόιμπλε, ταχυδρομήθηκε από κουτί των ΕΛ.ΤΑ στο κέντρο της Αθήνας και όχι από κατάστημα με υπάλληλο, την προηγούμενη μέρα από την παραλαβή του στο Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας στο Βερολίνο, δηλαδή την 14/3/2017.
Από το κουτί έφτασε αρχικά στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ στο Κρυονέρι και από εκεί μεταφέρθηκε με όλη την αλληλογραφία στο αεροδρόμιο.
Όπως έγινε γνωστό, η αλληλογραφία περνάει πάντα απο τα ειδικά μηχανήματα και ύστερα φορτώνεται στα αεροπλάνα, αλλά άγνωστο για ποιο λόγο ο παγιδευμένος φάκελος δεν εντοπίστηκε.
Ακολουθεί η προκήρυξη
ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΜΕΣΙΣ [ΠΡΑΞΙΣ 2]
9 χρόνια μετά από την πρώτη εμφάνιση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς τον Γενάρη του 2008. Μετά από περισσότερες από 300 επιθέσεις σε στόχους της κυριαρχίας που είχαν σαν αποτέλεσμα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε καταστροφές και τη μεταφορά του φόβου στο στρατόπεδο της εξουσίας. Μετά από περισσότερες από 60 συλλήψεις συντρόφων και άλλων ατόμων, όλα αυτά τα χρόνια, που έχουν κατηγορηθεί σαν μέλη μας και χιλιάδες χρόνια φυλακής που τους έχουν επιβληθεί. Μετά από τόσες φορές που υπουργοί και αρχηγοί της αστυνομίας δήλωναν στα media ότι έχουν καταφέρει να μας «εξαρθρώσουν» και ότι «η Σ.Π.Φ. τελείωσε».
Μετά από την ένταξη της Σ.Π.Φ. στις λίστες με τις “τρομοκρατικές” οργανώσεις του State Department στην Αμερική και της Europol στην ΕΕ.
…συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.
Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις.
Με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας.
Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια.
Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας.
Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Iδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης.
Έχουμε ακόμα την οργή…
Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις.
Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα.
Συντροφικούς χαιρετισμούς στις ομάδες άμεσης δράσης της F.A.I. στη Χιλή και στην Ελλάδα για τη συμβολή τους στο Σχέδιο Νέμεσις.
Εξεγερτικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους της F.A.I. στην Ιταλία και στα αιχμάλωτα μέλη της Σ.Π.Φ. στην Ελλάδα που συνεχίζουν αμετανόητοι…
Εμπρός για τη Μαύρη Διεθνή των αναρχικών της πράξης.
Τίποτα δεν τελείωσε
Όλα συνεχίζονται
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ
Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/F.A.I.
Τα εκρηκτικά στο Σόιμπλε
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίζεται ως αποστολέας του παγιδευμένου με εκρηκτικά πακέτου που εστάλη στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, με αποδέκτη προσωπικά τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενός πακέτου που θα μπορούσε να προκαλέσει «σοβαρούς» τραυματισμούς αν ανοιγόταν, όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το δέμα είχε Έλληνα αποστολέα και έφερε σφραγίδα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (χωρίς να έχει γίνει γνωστό με ποια ημερομηνία), γεγονός για το οποίο ενημερώθηκαν άμεσα οι ελληνικές αρχές και η Interpol.
Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι στο δέμα αναφέρεται ως αποστολέας ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ως διεύθυνση, η διεύθυνση του πολιτικού του γραφείου, στην Ακαδημίας. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε μέσω Twitter ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας: «Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής».
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά τον εντοπισμό του παγιδευμένου φακέλου και την πληροφορία ότι προερχόταν από Ελλάδα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ζήτησε μέσω του αρχηγού της ΕΛΑΣ αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα από τον γερμανικό Αστυνομικό Σύνδεσμο στην Αθηνά, λεπτομερή ενημέρωση για το φάκελο.
Η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ο φάκελος ταχυδρομήθηκε στα ΕΛΤΑ, από άγνωστο μέχρι στιγμής ταχυδρομείο στην Αττική, και έφερε ελληνικά γραμματόσημα και σφραγίδες.
Ως αποστολέας αναγράφεται:
Spyridon – Adonis Georgiadis
New Democracy
Akadimias 84 -10678
Athens Attica
Greece
Τα στοιχεία αυτά φαίνονται σε φωτογραφία του εξωφύλλου του φακέλου που εστάλη από τη Γερμανία στις ελληνικές αρχές.
Αμέσως μετά την ενημέρωση, ο κ.Τόσκας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του επιβεβαίωσε ότι όντως η διεύθυνση που αναγράφεται στο φάκελο είναι η διεύθυνση του γραφείου του.
Ο κ. Τόσκας είπε στον κ. Γεωργιάδη να μην ανησυχεί για το γεγονός.
Από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και την αντιτρομοκρατική έχουν ζητηθεί περισσότερες λεπτομέρειες από τις γερμανικές αρχές για τον παγιδευμένο φάκελο και ειδικότερα τη συνδεσμολογία και ότι αφορά τον εκρηκτικό μηχανισμό, καθώς και ευρήματα που μπορεί να βοηθήσουν τις αρχές. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθεί από ποιο ταχυδρομείο έφυγε ο φάκελος, πώς πέρασε από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο απ΄οπου έφυγε για Γερμανία, καθώς και για τη συλλογή στοιχειών που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες.
Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν είχαν σταλεί παγιδευμένοι φάκελοι από τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στην Καγκελαρία και ακόμη στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που όμως εξουδετερώθηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, ενώ εντοπίστηκαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην Ελλάδα και άλλοι που προορίζονταν για πολιτικά πρόσωπα στην Ευρώπη αλλά δεν είχαν προλάβει να φύγουν από τις ταχυδρομικές υπηρεσίες.








taxalia.gr