Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ για το πραξικόπημα στην Τουρκία....




Νέες πληροφορίες σχετικά με το πραξικόπημα ανάρτησε η γνωστή σελίδα WikiLeaks. Στην εικόνα που ανέβασε, φέρεται ένα έγγραφο στο οποίο γίνεται αναφορά ότι η CIA είναι πίσω από τον Γκιουλέν.
Δείτε την σοκαριστική εικόνα:





voice news

Η Τουρκία άνοιξε τα σύνορα με την Ελλάδα...



Στην άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέσω των ελληνοτουρκικών χερσαίων συνόρων προχώρησε η...
τουρκική κυβέρνηση.

Λίγες ώρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος από μερίδα στρατού στην Τουρκία, υπήρχε η δυνατότητα εισόδου στη γείτονα χώρα όχι όμως και εξόδου από αυτήν προς την Ελλάδα. 

Αυτή τη στιγμή η μετακίνηση των ταξιδιωτών από και προς την Τουρκία μέσω των τελωνειακών σταθμών Κήπων και Καστανέων Έβρου διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο η κίνηση παραμένει μειωμένη συγκριτικά με τον αριθμό των διερχομένων οχημάτων κατά το προηγούμενο διάστημα της θερινής περιόδου...





nonews news

Τούρκος υπουργός «δείχνει» ΗΠΑ πίσω από το πραξικόπημα...


Μιλώντας στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό «Χαμπέρτουρκ» ο υπουργός Εργασίας της Τουρκίας Σουλειμάν Σοϊλού «έδειξε» τις ΗΠΑ ως υπαίτιες για την απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα.

«Όσο...
κρατάνε εκεί τον Φετχουλάχ Γκιουλέν οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτές που βρίσκονται πίσω από το πραξικόπημα αυτό» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, μιλώντας στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «Χαμπέρτουρκ».

Ο Σοϊλού αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Γκιουλέν βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και τόνισε ότι πρέπει να εκδοθεί στην Τουρκία.

Σημειώνεται ότι η τουρκική κυβέρνηση συνδέει την απόπειρα πραξικοπήματος απευθείας με τον Φετχουλάχ Γκιουλέν και το θρησκευτικό του τάγμα. Ο Τούρκος πρωθυπουργός μάλιστα, ερωτηθείς σήμερα σχετικά με το ζήτημα της έκδοσης του Γκιουλέν, είπε ότι οι χώρες που θα στήριζαν τον Γκιουλέν δεν θα είναι φιλικές προς την Τουρκία.

Η δήλωση του Τούρκου υπουργού Εργασίας όμως είναι ακόμη πιο έντονη, αφού συνδέει την απόπειρα πραξικοπήματος με την Ουάσιγκτον στην περίπτωση που οι Αμερικανοί δεν θα εκδώσουν τον Γκιουλέν.

Παράλληλα, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν μιλώντας σε συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το δημαρχείο Κωνσταντινούπολης πως οι ΗΠΑ πρέπει να εκδώσουν τον Φετουλάχ Γκιουλέν...





nonews news

Άνοιγμα ή προσβολή;..


Ορισμένοι εξέλαβαν την αναφορά του Αλ. Τσίπρα στον Κ. Καραμανλή για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη των σχέσεων με την Κίνα ως άνοιγμα του Πρωθυπουργού προς τον πρώην Πρωθυπουργό: 

«Ο...
Καραμανλής είχε ανοίξει ένα μονοπάτι προς την Κίνα, τώρα αυτό γίνεται λεωφόρος» είπε συγκεκριμένα. Ελα όμως που αυτή τη φράση την πήρε «στραβά» ο κ. Καραμανλής που θεωρεί, όπως πληροφορήθηκα, ότι με αυτόν τον τρόπο τον προσέβαλε. 

Οτι δηλαδή αυτός άνοιξε απλώς ένα μονοπάτι και ο κ. Τσίπρας το έκανε λεωφόρο...




nonews news

Οργισμένο μήνυμα Ερντογάν σε Ομπάμα: Δώστε τον Φετουλάχ Γκιουλέν!

erdogan708_29
Αυστηρό μήνυμα στις ΗΠΑ να εκδώσουν τον Φετουλάχ Γκιουλέν στην Τουρκία απηύθυνε ο Τούρκος Προέδρος Ταγίπ Ερντογάν.
Μιλώντας ενώπιον οπαδών του στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Ερντογάν είπε ότι «τα άτομα στην Πενσιλβάνια (σ.σ.: ο Γκιουλέν, δηλαδή, και οι συν αυτώ) πρέπει να εκδοθούν στην Τουρκία. Είμαστε στρατηγικοί εταίροι με τις ΗΠΑ, αλλά περιμένουμε αυτοί οι εταίροι να μας επιτρέψουν να υλοποιηθεί αυτό το αίτημά μας. Αδέρφια μου, απευθύνω έκκληση στις ΗΠΑ. Κάθε φορά που μας ζητήσατε τρομοκράτη, τον εκδώσαμε. Τώρα τα άτομα αυτά εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία για εμάς και περιλαμβάνονται στη λίστα των τρομοκρατών. Σας ζητάμε να μας τον παραδώσετε».
Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Ευχαριστώ τον θεό που αυτή η απόπειρα πραξικοπήματος δεν ευοδώθηκε, όπως κάποιοι επιθυμούσαν. Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια ανώτερη οντότητα και αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: έχουμε την υποστήριξη του θεού, κανένας δεν μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο, κανένας εχθρός».
Στη συνέχεια, ο Τούρκος Πρόεδρος μίλησε για τα θύματα της απόπειρας πραξικοπήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς υπήρξαν μάρτυρες από αυτές τις επιχειρήσεις. Εύχομαι να αναπαυτεί η ψυχή τους. Και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι σε όλυς να έχουν τη συμπόνια του θεού. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το δικαστικό σώμα γιατί σε όλη την επικράτεια της χώρας, ανεξαρτήτως βαθμίδας και αξιώματος, στήριξαν, συνεργάστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας και ζήτησαν τη σύλληψη αυτών των ατόμων».
Επιτιθέμενος, δε, στους πραξικοπηματίες, τόνισε ότι «αυτό που συνέβη ήταν πράξη αυτών που δεν μπορούσαν να χωνέψουν την ανάπτυξη της Τουρκίας, αλλά ο Θεός ήταν με το μέρος μας. Ευτυχώς, από την πρώτη στιγμή, ως έθνος, υπήρξε κινητοποίηση όλων των πολιτών, όλου του λαού. Αλλά δεν πρέπει να εφησυχαστούμε. Ολη την ερχόμενη εβδομάδα πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή. Να συνεχίσουμε αυτές τις διαδηλώσεις», είπε ο κ. Ερντογάν.
Για να καταλήξει με μια «περίεργη» παραίνεση προς τους Τούρκους πολίτες: «Σήμερα, μη στείλετε τα παιδιά σας στο σχολείο, δεν υπάρχει λόγος»…
Το πλήθος ζητούσε θανατικές ποινές
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μπροστά από την κατοικία του στην Κωνσταντινούπολη, το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί, φώναζε στον Ερντογάν ότι θέλει να επιβληθεί θανατική ποινή στους πραξικοπηματίες με τον Τούρκο Πρόεδρο να απαντά ότι «αυτά τα αιτήματα μπορούν να συζητηθούν στο κοινοβούλιο».
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι η χώρα μπορεί να επαναφέρει τη θανατική ποινή, η οποία καταργήθηκε πλήρως το 2004 υπό τη διοίκηση του Ερντογάν.
Κατά τη διάρκεια πάντως της ομιλίας του ο Ερντογάν, όπως συνηθίζει έκανε μακρές παύσεις για να ακουστεί το πλήθος. «Ο στρατός είναι δικός μας, όχι αυτής της παράλληλης δομής. Είμαι ο επικεφαλής διοικητής», τόνιζε ο Ερντογάν υποσχόμενος ότι θα «εκκαθαρίσει» τους υποστηρικτές του πραξικοπήματος και από το στρατό και από την κυβέρνηση.
Στη συνέχεια ο Ερντογάν επανέφερε το ζήτημα του Γκιουλέν λέγοντας ότι οι ΗΠΑ πρέπει να συνεργαστεί και να ανταποκριθεί στα αιτήματά του όπως η Τουρκία έχει εκδώσει τους τρομοκράτες που ζήτησαν οι Αμερικάνοι. Μόλις αυτό το «κεφάλι του τρόμου» φύγει από την εξορία, η Τουρκία μπορεί να έχει πραγματική αλλαγή, κατέληξε ο Τούρκος Πρόεδρος.




hellasforce

ΑΥΤΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ


ΑΥΤΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ
Ο στρατηγός Ümut Dundar, διοικητής της πανίσχυρης Πρώτης Τουρκικής Στρατιάς που έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη, ήταν αυτός που έκρινε την τύχη του πραξικοπήματος που δεν ήταν κάτι το τόσο απλό όπως μερικοί θεώρησαν, καθώς μέχρι το μεσημέρι το Σαββάτου έρχονταν ειδήσεις από συγκρούσεις σε πολλές επαρχίες της Τουρκίας.
Συγκεκριμένα γύρω στις 11 π μ στην αεροπορική βάση της Άγκυρας στο προάστιο Kazan, στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί για να στηρίξουν τον Ερντογάν με αποτέλεσμα έξη να σκοτωθούν επί τόπου.
Στην παρακάτω φωτό οι πρωτεργάτες του πραξηκοπήματος πρώην αρχηγός της αεροπορίας, αρχιπτέραχος Akın Öztürk και ο διοικητής της Σχολής Πολέμου, αντιστράτηγος Metin İyidil
ΑΥΤΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ2
Ο στρατηγός Ümut Dundar από την αρχή της εκδήλωσης του πραξικοπήματος βγήκε πρώτος στα τουρκικά κανάλια και δήλωσε ότι ο στρατός δεν υποστηρίζει το πραξικόπημα. Ακλούθησε μετά από λίγο στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρχηγός του στόλου, ναύαρχος Bülent Bostanoğlu, ο οποίος δήλωσε ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή μια τέτοια πραξικοπηματική κίνηση.
ΑΥΤΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ3
Γεγονός είναι ότι από τον περασμένο Μάρτιο ήδη είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες ότι μπορεί να γίνει πραξικόπημα κατά του Ερντογάν. Παρά του ότι το θέμα δεν είχε πάρει τότε μεγάλη δημοσιότητα, φαίνεται πως εξελίσσονταν στο παρασκήνιο και αυτό ήταν εν γνώση του Ερντογάν. Πολλοί σχολιαστές εξηγούν την απότομη στροφή του Ερντογάν στο θέμα των σχέσεων του με την Ρωσία και το Ισραήλ στην μεγάλη του ανησυχία ότι μπορούσε ανά πάσα στιγμή να γίνει κίνημα ανατροπής του και προσπαθούσε να δημιουργήσει εξωτερικά ερείσματα αλλάζοντας την αλαζονική εξωτερική πολιτική του.
Από εδώ και πέρα δυο είναι οι πιθανές εξελίξεις : Ή ο Ερντογάν θα καταλάβει ότι δεν πρέπει να προχωρήσει στην συνταγματική μεταρρύθμιση γινόμενος ο εκλογικός δικτάτορας της χώρας, ή θα γίνει πιο δικτατορικός και πιο αυταρχικός, οδηγώντας τα πράγματα σε νέο μεγαλύτερο αδιέξοδο.
Σημειωτέον ότι σε όλη την διάρκεια των κρίσιμων στιγμών και από την αρχή, δίπλα στον Ερνογάν βρίσκονταν συνεχώς ο γαμπρός του, Berat Albayrak, υπουργός Ενέργειας, που είχε έρθει πριν από λίγο καιρό και στην Ελλάδα για να εγκαινιάσει τον αγωγό ΤΑΝΑΡ και ο οποίος από πολλούς θεωρείται ο σίγουρος διάδοχος του Ερντογάν.
ΑΥΤΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ4
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ-ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

erdogan-war-criminal-990x300-800x378
Αυτό το αποτυχημένο στρατιωτικό «πραξικόπημα» στην Τουρκια είναι απλώς ένα άλλο τέχνασμα από τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν για να εδραιώσει την εξουσία του και να δημιουργήσει μια νέα-οθωμανική αυτοκρατορία.
erdogan-oil-mafia-630x400
Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτό το ψεύτικο στημένο στρατιωτικό πραξικόπημα διότι στην πραγματικότητα ήταν μια πονηρή κίνηση από τον υποψήφιο Σουλτάνο Πρόεδρο Ερντογάν στην εδραίωση της εξουσίας του και στην προώθηση του στόχου του για τη δημιουργία ενός νεο-οθωμανικού ισλαμικού υπερκράτους.
Όλη αυτή η κατάσταση «βρωμάει» ήδη εξαρχής και φαίνεται σαν ένα καλοστημένο παιχνίδι-παγίδα από υψηλόβαθμα στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης.
erdoganmohammed3
Αυτά είναι τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα σχετικά με την τρέχουσα παγκοσμία κατάσταση που συνδέονται με το υποτιθέμενο πραξικόπημα.
Ο πρόεδρος Ερντογάν θέλει να αναβιώσει το Χαλιφάτο και να αναγνωρίσει τον εαυτό του σαν ένα νέο Οθωμανό σουλτάνο. Σαφώς αναμένει οι ενέργειές του να τον οδηγήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ο Ερντογάν έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα από θρησκευόμενους του Ισλάμ που είναι σε άνοδο στην Τουρκία, όπως επίσης οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο θρησκευόμενοι ενώ η πολιτική της «εκκοσμίκευσης» που επέβαλλε ο Ατατούρκ είναι σε πλήρη κατάρρευση.
Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Ερντογάν είναι η Μέρκελ. Η Γερμανία και η Τουρκία είναι ιστορικοί σύμμαχοι από το 1453. Συνεργάστηκαν στην Προτεσταντική Μεταρρύθμιση, στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Τουρκία και η Ρωσία είναι ιστορικά εχθροί, και οι ρωσο-τουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα. Οι κυρώσεις της ρωσικής κυβέρνησης εναντίον της Τουρκίας έχουν καταστρέψει την τουρκική οικονομία και η Τουρκία επιδιώκει απεγνωσμένα να ακυρώσει αυτές τις κυρώσεις.
Η Γερμανία επιζητεί έναν πόλεμο με τη Ρωσία, διότι προσπαθεί να επιβεβαιώσει εκ νέου το αυτοκρατορικό της παρελθόν, τμήμα του οποίου περιλαμβάνει την κατάκτηση εδαφών που έχει κερδίσει από την Ρωσία ήδη από το έτος 1190.
Μελετώντας αυτά τα γεγονότα, και επειδή υπάρχουν για το πραξικόπημα ακόμη πολλές λεπτομέρειες που δεν εξηγούνται, δημιουργούνται μια σειρά από ερωτήματα.
-Ποιος ήταν πίσω από το πραξικόπημα;
-Ποιός ήταν ο τελικός στόχος του πραξικοπήματος;
– Ο πρόεδρος Ερντογάν τι λέει και τι κάνει;
-Ποια είναι η άποψη της Ρωσίας για όλα αυτά ;
-Τι λέει η Γερμανία;
-Ποια είναι η ανταπόκριση του κοινού για το πραξικόπημα;
-Ποια είναι η απάντηση της κυβέρνησης;
-Ποια είναι η απάντηση του στρατού;
-Τι κάνουν κάποιοι άλλοι και σκοπεύουν να κάνουν σε σχέση με αυτό το πραξικόπημα;
Εξετάζοντας το σύνολο των πληροφοριών, και με δεδομένη την ασάφεια των δεδομένων, έγινε σαφές ότι μέχρι να απαντηθούν κάποιες από αυτές τις ερωτήσεις, εν μέρει τουλάχιστον, δεν θα ήταν δυνατόν να έχουμε μια λεπτομερέστερη ματιά στην κατάσταση και να εκτιμήσουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Αλλά ως μια πρώτη ανάλυση, έχουμε δύο πιθανά σενάρια.
erdogan-demokratie-istanbul
Ως πρώτο σενάριο είναι η υπόθεση ότι το πραξικόπημα ήταν πραγματικά ένα στρατιωτικό κίνημα εναντίον της κυβέρνησης. Αυτό θα μπορούσε να οργανωθεί από μόνο του ή από τον στρατό, ή θα μπορούσε να είχε «επηρεαστεί» είτε από τους Γερμανούς ή τους Ρώσους. Κάθε ομάδα έχει ανταγωνισμό αλλά ο στόχος σε κάθε περίπτωση ήταν να πάρουν τον έλεγχο της Τουρκίας, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την χώρα προς εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών τους συμφερόντων.
Το δεύτερο σενάριο είναι ότι το πραξικόπημα ήταν ένα πλαστό κίνημα που οργάνωσε η ίδια η κυβέρνηση για να γίνουν οι εκκαθαρίσεις που θέλει ο Ερντογάν και να επιβάλλει ευκολότερα την απόλυτη εξουσία του.
Ο στόχος του κινήματος-μαϊμού ήταν να φάνει σαν μια εξέγερση που έγινε από λίγους αναλώσιμους αξιωματικούς οι οποίοι μετά την αποτυχία τους θα εξουδετερώνονταν βίαια και ο Ερντογάν θα επανεμφανιστεί ως ο μεγάλος νικητής συσπειρώνοντας τους οπαδούς του. Αυτό θα του επιτρέψει να εδραιώσει την εξουσία του, να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του με την υποστήριξη του κοινού, και να πραγματοποιήσει τα περαιτέρω αλαζονικά του όνειρα.
Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί κανείς να παρατηρήσει τα ακόλουθα:
Πως εξεράγει ένα τέτοιο πραξικόπημα χωρίς καμιά προοπτική επιτυχίας και γι αυτό κατέρρευσε με τόσο παταγώδη τρόπο
Συνήθως σε ένα πραξικόπημα τα θύματα είναι πολίτες, εδώ έχουμε θύματα στρατιώτες οι οποίοι μάλιστα αποκρούστηκαν από πολίτες.
Το πραξικόπημα ανέβασε ακόμη πιο ψηλά τον Ερντογάν που εμφανίστηκε σαν ο μεγάλος νικητής όπου θα κάνει την Τουρκία ισχυρότερη και καλύτερη και τώρα θα στηρίξει τις αποφάσεις του χωρίς να τον αμφισβητούν.
Ο Ερντογάν κατηγορεί το κίνημα Gulen ότι υποκίνησε το πραξικόπημα αλλά με ψευδή στοιχεία. Ο Ερντογάν μισεί τον Γκιουλέν, επειδή είναι ένα εμπόδιο στο οθωμανικό όνειρό του.
Το κίνημα Gulen δεν είναι καλό, δεδομένου ότι είναι ισλαμιστές. Ωστόσο, αυτό αποτελεί εμπόδιο για τον Ερντογάν, και ο ίδιος άρχισε πόλεμο εναντίον του από το 2013. Είχε διώξει και τον Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο Ερντογάν έχει ήδη ενθαρρύνει τους οπαδούς του να τον αποκαλούν θεό, καθώς προβάλλεται σαν ο νέος μεγάλος ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου. Αλλά για να εξασφαλίσει αυτός ο νέος υποψήφιος την θέση του αντιχρίστου και να μην έχει κανένα ανταγωνισμό στην αυτοαποκαλούμενη θεότητά του, χρειάστηκε να καταφύγει στην τακτική των δαιμόνων για να εξαφανίσει κάθε αντιπολίτευση.
Καλή προσπάθεια αγαπητέ Ερντογάν, αλλά σε έχουν πλέον καταλάβει και είναι γνωστό το τέλος του παιχνιδιού σου.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr







hellasforce

“Δεν ήταν πραξικόπημα αλλά θέατρο του Ερντογάν”! Δημοσίευμα του Politico το υποστηρίζει


praxikopima


Δημοσίευμα – βόμβα από δημοσιογράφο του περιοδικού Politico που ισχυρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν επρόκειτο για πραξικόπημα στην Τουρκία αλλά θέατρο από τον Ερντογάν.
«Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την παράλογη πραγματικότητα της Τουρκίας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί τους την άποψή μου για όσα έγιναν χθες βράδυ: Δεν επρόκειτο για ένα πραγματικό στρατιωτικό πραξικόπημα! Στήθηκε από τον εκλεγμένο ισλαμιστή δικτάτορα και τις μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία.
Διαβάστε τι έγραψε ο δημοσιογράφος του Politico Ράιαν Χιθ στο thepressroom.gr



militaire.gr

Για “πραξικόπημα μαϊμού” που ευνόησε τον Ερντογάν γράφει και η Κορριέρε Ντέλλα Σέρα


erdogan

Δεν είναι μόνο το Politico που υποστήριξε ότι το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν ήταν“πραξικόπημα μαϊμού”!
Υπάρχει και η άποψη του Αντόνιο Φερράρι, γνωστού αναλυτή της εφημερίδας Κορριέρε Ντέλλα Σέρα ο οποίος  δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι μπορεί να πρόκειται για « τετράωρo πραξικοπήμα- μαϊμού», το οποίο «ευνόησε τον Ερντογάν» από την στιγμή που «τώρα ελπίζει, ίσως, να βρει τις ψήφους για να αλλάξει του Σύνταγμα και να μετατρέψει την Τουρκία σε μια προεδρική Δημοκρατία».





militaire.gr

ΤΟΥΡΚΙΑ απέραντο στρατόπεδο “αιχμαλώτων”! Ο Ερντογάν ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του

xakatharisma_erdogan


Δεν θ΄ αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη ο Ερντογάν.Η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του αποτελεί την ευκαιρία που έψαχνε για να τελειώνει μια και καλή με τους κεμαλιστές και τους οπαδούς του Γκιουλέν.Οι συλλήψεις στην Τουρκία από τα ξημερώματα δεν σταματούν!
Και δεν αφορούν μόνο στο στράτευμα…
Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 2.800 δικαστικοί,έχουν εκδοθεί εντάλματα  για 140 μέλη του Τουρκικού Συμβουλίου του Κράτους, 48 μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και ενός μέλους του Συνταγματικού Δικαστηρίου!
Σ΄ ότι αφορά στο στράτευμα:
Έχει συλληφθεί  ο διοικητής της Β’ Στρατιάς στρατηγός Αντέμ Χουντουντί, ο οποίος είναι μέχρι στιγμής  ο πιο υψηλόβαθμος  που συλλαμβάνεται.Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 35 ανώτατοι αξιωματικοί  από το πρωί και συνολικά πάνω από 2.800 στρατιωτικοί!
Οι πραξικοπηματίες δεν είναι στρατιώτες αλλά τρομοκράτες που στοχοθέτησαν την χθεσινή νύχτα το κοινοβούλιο της χώρας, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ στην Εθνοσυνέλευση.



militaire.gr

Ταγματάρχες, λοχαγοί και αρχιλοχίες οι επιβαίνοντες του ελικοπτέρου



Σε εξέλιξη βρίκεται ακόμη το «θρίλερ» με την προσγείωση του τουρκικού ελικοπτέρου στην Αλεξανδρούπολη. 

Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Black Hawk, που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης νωρίτερα σήμερα, επέβαιναν τρεις ταγματάρχες, τρεις λοχαγοί και δύο αρχιλοχίες .
Υπενθυμίζεται ότι το τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο πήρε άδεια και προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη πριν από λίγη ώρα, αλλά οι οκτώ επιβαίνοντες συνελήφθησαν.
Σύμφωνα με την τουρκική Σαμπάχ, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Τσαβούσογλου ζήτησε από την Ελλάδα να εκδώσει τους πραξικοπηματίες στρατιώτες.





taxalia

«Πογκρόμ» από τον Ερντογάν: Ξήλωσε 6.000 στρατιωτικούς και δικαστικούς



«Πογκρόμ» από τον Ερντογάν: Ξήλωσε 6.000 στρατιωτικούς και δικαστικούς

Στα χέρια των δυνάμεων του σουλτάνου 3.000 στρατιωτικοί – Απέλυσε 2.745 δικαστικούς που θεωρούνται ύποπτοι για σχέσεις με τους πραξικοπηματίεςΣε απόλυση 2.745 δικαστικών προχωρά η τουρκική κυβέρνηση, την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η «εκκαθάριση» από το στράτευμα άλλων 3.000 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα. 
Το μεσημέρι του Σαββάτου, έγινε γνωστό ότι το Ανώτατο Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων αποφάσισε την απόλυση των 2.745 δικαστικών που θεωρούνται ύποπτοι για σχέσεις με τους πραξικοπηματίες.
Με κατεπείγουσες διαδικασίες το Ανώτατο Δικαστικό σώμα της Τουρκίας προχωράει στην επιλογή και τον διορισμό των δικαστών και εισαγγελέων που θα κρίνουν την τύχη των πραξικοπηματιών, όπως μεταδίδει η Daily Sabah.
«Πογκρόμ» από τον Ερντογάν: Ξήλωσε 6.000 στρατιωτικούς και δικαστικούς - Εικόνα 0

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το HSYK θα συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι για την απόπειρα του πραξικοπήματος.
«Πογκρόμ» από τον Ερντογάν: Ξήλωσε 6.000 στρατιωτικούς και δικαστικούς - Εικόνα 1
«Πογκρόμ» από τον Ερντογάν: Ξήλωσε 6.000 στρατιωτικούς και δικαστικούς - Εικόνα 2
«Πογκρόμ» από τον Ερντογάν: Ξήλωσε 6.000 στρατιωτικούς και δικαστικούς - Εικόνα 3
«Πογκρόμ» από τον Ερντογάν: Ξήλωσε 6.000 στρατιωτικούς και δικαστικούς - Εικόνα 4



ΔΥΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Επιστρέφουμε το τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο – Τι θα γίνει με τους 8 συλληφθέντες Τούρκους


ΔΥΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Επιστρέφουμε το τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο – Τι θα γίνει με τους 8 συλληφθέντες Τούρκους

Δήλωση Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με την προσγείωση τουρκικού στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αλεξανδρούπολη.
Σχετικά με την προσγείωση τουρκικού στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αλεξανδρούπολη, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη αναφέρει σε δήλωσή της ότι:
«Σήμερα το πρωί, στρατιωτικό τουρκικό ελικόπτερο, εξέπεμψε σήμα κινδύνου εισερχόμενο στον ελληνικό εναέριο χώρο και ζήτησε την άδεια αναγκαστικής προσγείωσης.
Το ΓΕΕΘΑ αμέσως επικοινώνησε με την πολιτική ηγεσία και ο Υπουργός “Αμυνας Π. Καμμένος με τον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα. Δόθηκε εντολή δύο μαχητικά αεροσκάφη να συνοδέψουν το ελικόπτερο μέχρι την ασφαλή προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.
Εκεί η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τους 8 επιβαίνοντες στο στρατιωτικό ελικόπτερο, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα ζητήσουν πολιτικό άσυλο.
Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει επικοινωνήσει με τις τουρκικές Αρχές, προκειμένου να διεκπεραιωθεί το συντομότερο δυνατόν η επιστροφή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στις τουρκικές Αρχές.
Σε ό,τι αφορά τους οκτώ συλληφθέντες θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες από το Διεθνές Δίκαιο, ωστόσο λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη ότι οι συλληφθέντες, στη χώρα τους κατηγορούνται για παραβίαση της συνταγματικής νομιμότητας και απόπειρα κατάλυσης της Δημοκρατίας».




katoxika nea

Άρχοντες και δούλοι …

wpid-slaves
Τα παλια τα χρονια οι αρχοντες ειχαν δουλους για να τους κανουν τα θεληματα τους . ωστοσο οι αρχοντες επρεπε να φροντισουν οι δουλοι τους να εχουν καποια βασικα ,στεγη ,τροφη ουτοσωστε να παραμενουν ζωντανοι για να συνεχιζουν να τους υπηρετουν .
Φυσικα οι αρχοντες χρησιμοποιουσαν βια και απιστευτη καταπιεση για να ειναι οι δουλοι ησυχοι . οι δουλοι δεν ειχαν την ελευθερια τους και για αυτο μισουσαν τους αρχοντες τους και με καθε ευκαιρεια προσπαθουσαν να απελευθερωθουν .
Αλλες φορες τα καταφερναν αλλες οχι .στην σημερινη εποχη τα πραγματα αλλαξαν . τωρα οι δουλοι ΄΄ελευθερωθηκαν ΄΄ αλλα οι δουλοι στην σημερινη εποχη πρεπει να φροντισουν οι ιδιοι για την στεγη τους την τροφη τους και τα αλλα αναγκαια .
Εφυγε ενα βαρος λοιπον απο τους αρχοντες οι οποιοι τριβουν τα χερια τους .εφοσον τους εδωσαν μια επιπλαστη ελευθερια οι αρχοντες εκαναν τον μεγαλο ελιγμο τους , εδωσαν στους δουλους το ιδιο τους το μυαλο ! με απλα λογια εκπαιδευσαν τους δουλους να σκεφτονται με τροπο που εξυπηρετει τους αφεντες τους .
Οι αρχοντες καταλαβαν οτι ειναι προτιμοτερο να ελεγξουν το μυαλο των δουλων με το να τους φτιαξουν τον τροπο αντιληψης της πραγματικοτητας ,με το να διαδωσουν ιδεες και μοτιβα συμπεριφορας που εξυπηρετουν τους αφεντες παρα με βιαιη καταστολη . για να το πετυχουν αυτο χρησιμοποιησαν διαφορες επιστημες και συγκεκριμενα την ψυχολογια ,κοινωνιολογια , και αλλες .
Ολα αυτα ειναι γνωστα στους παρεικουντες εις την Ιερουσαλημ δεν ειναι συνομωσιες και παραξενιες μου απλα εφαρμοσμενη κοινωνικη ψυχολογια ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕς ,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Οι ραγιαδες και οι γκιαουρηδες εμαθαν να λατρευουν τον διωκτη και βιαστη τους εφαγαν τοσα χαστουκια που πλεον δεν αντιδρουν και εγιναν οι ιδιοι μπατσοι σκεψης που οποιος δουλος παραστρατηση απο τον δεδομενο τροπο σκεψης τον συνετιζουν ή τον εξοστρακιζουν .
Εκει εξω λοιπον γινετε ενα πολεμος για το μυαλο και την αντιληψη των ανθρωπων .
Δυστηχως η φυσικη επιλογη θα λειτουργησει για αλλη μια φορα για αυτο ο καθενας ας φροντισει τα αναλογα .








katoxika nea

Η επίθεση στη Νίκαια πραγματοποιείται μέσα στα μαγικά 7ρια της Λαγκάρντ!


777-theory
Την θεωρία των 7ριών την έχουμε αναλύσει πριν γίνει η επίθεση στην Νίκαια…το άρθρο θα το βρείτε κάτω από τα άλλα άρθρα μου.
Στις 14-7-16 δηλαδή 14/2=7 — 7
7 Ιουλίου τον 7ο μήνα
1 + 6 = 7
Η επίθεση στη Νίκαια έγινε μέσα στα μαγικά εφτάρια της μάγισσας Λαγκάρντ….στις 7-7-7
Η 14η Ιουλίου είναι άλλη μια ημέρα των αιώνιων παγκόσμιων προσπαθειών για να εισαχθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη…
Βασικά είναι ήδη εδώ. Η εορτή των θυσιών ανθρώπων είναι απαραίτητη για τον Πονηρό… τον Διαβολέα που όλα τα κοινοβούλια τον υπηρετούν… Πολλοί συνειδητά και πολλοί άλλοι πολιτικοί ασυνείδητα…όλοι όμως παίζουν το παιχνίδι των ανθρωποθυσιών επάνω στα ιερά νούμερα τους.

 
Θυμάστε το Boeing 777 της Μαλαισιανής εταιρείας με νούμερο πτήσης ΜΗ17; Χάθηκε την 17η ημέρα του Ιουλίου του 2014 ή 2+1+4=7 (17 July 2014)
Πάλι μέσα στα μαγικά 7ρια της Λαγκάρντ 777.
Για να μην ξεχνάμε- για αυτούς που μας διαβάζουν και αναρωτιούνται ποια ψυχοφάρμακα παίρνετε ρε παλικάρια να πάρουμε και εμείς- οι βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκαν στις 7/7/2005(7)…777!!!
Η αναφορά γίνεται για να μην ξεχνάμε σε τι «αθώο» κόσμο ζούμε… η ευθύνη για την αλλαγή αυτού εδώ του κωλο-πολιτισμού βρίσκεται στα χέρια όλων μας.







katoxika nea