Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση επιτρέπει στους Τούρκους να κλέβουν τους ψαράδες μας…

Έλληνες αλιείς υποστηρίζουν ότι δεκάδες τουρκικά αλιευτικά μπαίνουν σε ελληνικά χωρικά ύδατα και ψαρεύουν παράνομα. Δεν διστάζουν να βγάλουν τα όπλα ή να να διεμβολίσουν ελληνικά σκάφη αν πιστέψουν ότι απειλούνται. Φωτογραφία 

 Ήταν το μεγάλο μυστικό της Τουρκίας, που πολέμησε κυρίως το θέμα της ΑΟΖ και των νησιών όλα τα εννιά χρόνια της Τρίτης Διάσκεψης του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας, γιατί γνώριζε ότι τα άρθρα της ΑΟΖ που ασχολούνται διεξοδικά με τα θέματα της αλιείας ευνοούσαν τα νησιά του Αιγαίου Αρχιπελάγους. Σήμερα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πόλεμο με την Τουρκία εάν ένα γεωτρύπανο πλησιάσει το Καστελόριζο, αλλά “καθημερινά δεκάδες τουρκικά αλιευτικά μπαίνουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και ψαρεύουν παράνομα, χωρίς να διστάσουν να αντιδράσουν έντονα, βγάζοντας ακόμα και τα όπλα ή προσπαθώντας να εμβολίσουν ελληνικά αλιευτικά, αν νομίσουν ότι θα απειληθεί η δουλειά τους από Έλληνες ψαράδες.” Τι τραγικό ανέκδοτο. Κυνηγάμε τους Τούρκους που προσπαθούν να μας αρπάξουν τους υδρογονάνθρακες αλλά τους αφήνουμε, για δεκαετίες τώρα, να κλέβουν τους ψαράδες μας. Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ: Για λεηλασία των ελληνικών χωρικών υδάτων στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και το Θρακικό πέλαγος κάνουν λόγο, Έλληνες ψαράδες. Ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης και της Σαμοθράκης, έξω από τη Λήμνο, αλλά και στα Δωδεκάνησα, ακόμα και σε απόσταση 200 – 300 μέτρων από τις ακτές της Λέρου, των Αρκιών, του Φαρμακονησίου, του Αγαθονησίου και της Σάμου, καθημερινά δεκάδες τουρκικά αλιευτικά μπαίνουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και ψαρεύουν παράνομα, χωρίς να διστάσουν να αντιδράσουν έντονα, βγάζοντας ακόμα και τα όπλα ή προσπαθώντας να εμβολίσουν ελληνικά αλιευτικά, αν νομίσουν ότι θα απειληθεί η δουλειά τους από Έλληνες ψαράδες. Σύμφωνα με τον αλιέα από τη Λέρο, Λευτέρη Γιαννουκά, δεν έχουν κοπάσει ακόμα οι μνήμες από το περσινό περιστατικό, όταν Τούρκοι ψαράδες έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν τρεις φορές εναντίον Ελλήνων συναδέλφων τους περίπου 400-500 μέτρα ανοιχτά της Λέρου, σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Σε κάποιες περιπτώσεις στο παιχνίδι των ακραίων αντιδράσεων μπαίνουν και οι επίσημες τουρκικές λιμενικές αρχές, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το περιστατικό μεταξύ Αγαθονησίου και Φαρμακονησίου, όταν άντρες του τουρκικού λιμενικού, που επέβαιναν σε ελικόπτερο, σημάδευαν με τα όπλα Έλληνες ψαράδες και τους φώναζαν επιτακτικά να απομακρυνθούν.

Πηγή: Η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση επιτρέπει στους Τούρκους να κλέβουν τους ψαράδες μας… https://hellasjournal.com/2019/07/i-ekastote-elliniki-kyvernisi-epitrepei-stoys-toyrkoys-na-klevoyn-toys-psarades-mas/

Υπάρχουν λύσεις "έξω από το κουτί" για τους τουρκικούς S-400

 Î¥Ï€Î¬ÏÏ‡Î¿Ï…ν λύσεις
Σε δύο προηγούμενα άρθρα του -που μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ- ο γράφων αναφέρθηκε στη δυνατότητα του Ελληνικού Πυροβολικού να αποτελέσει ένα αξιόπιστο αντίδοτο στους τουρκικούς S-400. Όπως τονίσαμε, η συγκεκριμένη δυνατότητα αποτελεί αναντίρρητο μέρος των πιο πρόσφατων αντιλήψεων στην τέχνη, την επιστήμη και την τεχνολογία του πολέμου. Οι αντιλήψεις αυτές, με τη σειρά τους, προκύπτουν από μια κοσμογονική γεωπολιτική σύγκρουση που βρίσκεται εν εξελίξει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια σκακιέρα μεταξύ των μεγάλων ευρασιατικών δυνάμεων και της μεγάλης ναυτικής δύναμης του πλανήτη.

Οι ΗΠΑ κατέρριψαν ιρανικό drone στα Στενά του Ορμούζ – Όλα οδηγούν προς κλιμάκωση

Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού κατέστρεψε ιρανικό drone που είχε πλησιάσει σε απόσταση 1000 γιάρδες το πλοίο καθώς πραγματοποιούσε διέλευση στο Στενό του Ορμούζ.

Προς οριστική ρήξη των σχέσεων ΗΠΑ-Τουρκίας φαίνεται να οδηγείται ο Ερντογάν μετά από την πρόταση των Ρώσων για προμήθεια Su-35, στον απόηχο του αποκλεισμού της Τουρκίας από το πρόγραμμα των μαχητικών F-35.

ΔΡΟΥΓΟΣ : ΤΟΥΡΚΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ – ΑΝΑΤ.ΜΕΣΟΓΕΙO – S400 / ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ/17-7-2019….

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ)ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ

Καθαρή 4ετία για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Με «151» η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας



Χωρίς να πηγαίνει 24ωρο χαμένο, ακουλουθώντας όμως πιστά τις επιταγές που 
ορίζει το Σύνταγμα, στα άμεσα σχέδια της Κυβέρνησης είναι η πλήρης αποσύνδεση της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας από τη διενέργεια εθνικών εκλογών.

Politico: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς νέος Ελληνας Επίτροπος



Ο Μαργαρίτης Σχοινάς αναμένεται να είναι ο νέος Ελληνας Επίτροπος στην Κομισιόν της
Ουρσουλα φον ντερ Λάϊεν, όπως αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανακοίνωση του νέου Επιτρόπου αναμένεται να γίνει γύρω στις 5 το απόγευμα από την ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει το «θερμό» επεισόδιο Τσίπρα-Τσακαλώτου (Video)






taxalia.gr

Γεραπετρίτης: Θεσπίζονται επαγγελματικά ασυμβίβαστα για τα μέλη της κυβέρνησης



Στην αποκάλυψη ότι στο νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος που θα κατατεθεί την 
επόμενη εβδομάδα στη Βουλή θα υπάρχουν διατάξεις για κωλύματα όσον αφορά υπουργούς και υφυπουργούς προχώρησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

ΠΟΥ: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης παγκοσμίως λόγω του Έμπολα



Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε “κατάσταση έκτακτης ανάγκης 
για την δημόσια υγεία” σε παγκόσμιο επίπεδο την επιδημία..

του Έμπολα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Αυτή είναι η «σκιώδης» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (ονόματα)



Οι τομέαρχες του ΣΥΡΙΖΑ που θα ασκήσουν αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση της Νέας 
Δημοκρατίας ανακοινώθηκαν από Κουμουνδούρου.

Τομεάρχης Οικονομικών αναλαμβάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και Οικονομίας ο Νίκος Παππάς.

Κάποιοι ορκίστηκαν στον….ΣΟΡΟΣ.



Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ορκίστηκαν το πρωί της Τετάρτης οι 300 
βολευτές που εκλέχτηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Οι τουρκικοί S-400 απειλούν και ενοχλούν ιδιαίτερα το Ισραήλ που αντιδρά…



Αντιμέτωπο με τους τουρκικούς S-400 το Ισραήλ αλλάζει τις επιχειρησιακές του 
παραμέτρους για τις πτήσεις πάνω από την Συρία καθώς, όπως αναφέρει ισραηλινή πηγή, η παράδοση των πυραύλων στην Τουρκία δημιουργεί «νέα τάξη» στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι τουρκικοί S-400 “φωτογραφημένοι” από ισραηλινό δορυφόρο



Τι ακριβώς έχουν παραλάβει οι Τούρκοι από τα συστήματα S-400; Οι εικόνες που εντόπισε 
ο Νίκος Τριάντης, δίνουν κάποιες απαντήσεις.

F-35: Τέλος τα αμερικανικά μαχητικά για την Τουρκία – Παίρνει «κεφάλι» η Ελλάδα στο Αιγαίο


Ανατροπή δεδομένων στη γεωστρατηγική σκακιέρα μετά την αγορά των S-400 από τον Ερντογάν – Κερδίζει χρόνο η Ελλάδα για να βελτιώσει την ισχύ της
Χαρούμενοι μπορεί να πει κανείς πως είναι πολλοί επιτελείς στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την εξέλιξη που αφορά τα αμερικανικά μαχητικά F-35, που όπως όλα δείχνουν δεν θα παραλάβει τελικά η Τουρκία από την Αμερική.

Τι Κράτος μας ετοίμαζαν πριν τις εκλογές; Συνταρακτικές αποκαλύψεις

Δημοσίευμα βάζει «φωτιά»…
Τεράστια ερωτηματικά δημιουργούνται για ενέργειες κυβερνητικών-κρατικών υπηρεσιών στην τελευταία φάση της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής», «οι κρατικές υποκλοπές από τα συστήματα της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ παρουσίασαν πρωτοφανή αύξηση – περίπου 40% το 2018».
Αυτό προκύπτει από την τελευταία έκθεση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών που παραδίδεται στην νέα κυβέρνηση.

Σοβαρό επεισόδιο στο Δέλτα του Έβρου: Εισβολή Τούρκων στρατιωτών σε ελληνικό έδαφος; Απείλησαν Έλληνες ψαράδες….


Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Δέλτα του Έβρου, όταν τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα δύο Έλληνες ψαράδες. Ένας από αυτούς περιέγραψε την εμπειρία που έζησε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.
Οι δύο ψαράδες έμειναν άναυδοι όταν συνειδητοποίησαν ότι οι Τούρκοι στρατιώτες τους σημάδευαν με τις κάννες των όπλων τους, ζητώντας τους να απομακρυνθούν.
«Οι Τούρκοι το έχουν παρατραβήξει, γιατί βγαίνουν στο Θρακικό Πέλαγος και ψαρεύουν στα 2 – 2,5 μίλια στο ελληνικό κομμάτι», αναφέρει ο κ. Θανάσης Καμηλάρης. Εκφράζει δε την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι υφίσταται παρενοχλήσεις μέσα στο ελληνικό κομμάτι του ποταμού.

ΔΙΕΘΝΗ Οι ΗΠΑ αποβάλλουν την Τουρκία από το πρόγραμμα των F-35 – Η Άγκυρα χάνει τουλάχιστον $9 δισ.

Ως ιδιαίτερα σημαντικό αξιολογείται το παρθενικό ταξίδι του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Νίκος Δένδιας συνάντησε τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Στο κέντρο των συνομιλιών τους βρέθηκε η τουρκική προκλητικότητα, με την Αθήνα να ζητά έμπρακτη στήριξη. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Νίκος Δένδιας, ζήτησε «μια ξεκάθαρη θέση, μια καθαρή στήριξη της Ελλάδας όσον αφορά στα ζητήματα της τουρκικής επιθετικότητας, όπως και μια καθαρή γραμμή επικοινωνίας για όποια θέματα προκύψουν». Όπως πρόσθεσε, «οι Αμερικανοί το σημείωσαν για να απαντήσουν σχετικά».

Περαν της πλακας κατι δεν παει καλα εδω και πρεπει να μαθουμε αμεσα τι ειναι…


Δεν υποστηριζω καμια θεωρεια αν δεν την εχω δημιουργησει η αν δεν εχω ο ιδιος με δικη μου μελετη βγαλει τα ασφαλη συμπερασματα που χρειαζομαι …!
Στο βιντεο που θα δειτε ειναι οπαδος της επιπεδης γης που δειχνει ξεκαθαρα οτι το Fox News αθελα του αποδεικνύει οτι κατι δεν παει καλα στο μοντελο που μας εχουν δωσει να πιστευουμε !

Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες



Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οδιαγωνισμός θα επαναπροκηρυχθεί με νέες προδιαγραφές προκειμένου τα νέα έντυπα ταυτότητας να περιλαμβάνουν όλα τα αναγκαία στοιχεία για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Μαζική μεταφορά τουρκικών δυνάμεων στην Κύπρο: Σε κλοιό πολεμικών πλοίων, υποβρυχίων & UAV το νησί – Στέλνουν τέταρτο γεωτρύπανο

ΕΚΤΑΚΤΟ – Μαζική μεταφορά τουρκικών δυνάμεων στην Κύπρο: Σε κλοιό πολεμικών πλοίων, υποβρυχίων & UAV το νησί – Στέλνουν τέταρτο γεωτρύπανο


Σε κλοιό τουρκικών πολεμικών πλοίων, υποβρυχίων και μη επανδρωμένων αεροχημάτων θα βρεθεί η Κύπρος
 το επόμενο διάστημα, καθώς σε εξέλιξ...
 Προβοκάτσιες από Αλβανούς που 
διαδίδουν ότι ο ελληνικός στρατός 
ετοιμάζεται να μπει στη Βόρεια Ήπειρο
 Ακόμα εγκλωβισμένοι οι αξιωματικοί της 
ΕΦ- Πότε επιστρέφουν
 Η Άγκυρα προσπαθεί να κατασκοπεύσει 
την ελληνοαιγυπτιακή αρμάδα 
της «Μέδουσας»
Σε κλοιό τουρκικών πολεμικών πλοίων, υποβρυχίων και μη 
επανδρωμένων αεροχημάτων θα βρεθεί η Κύπρος το επόμενο διάστημα, 
καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αποστολής τέταρτου
 πλωτού γεωτρύπανου στην κυπριακή ΑΟΖ από την Άγκυρα.

Και ξαφνικά έγινε καλή η Συμφωνία των Πρεσπών για τη ΝΔ (Video)

Μέχρι πριν από λίγο καιρό η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωρυόταν πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών η προηγούμενη κυβέρνηση «δίνει» το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα. Τώρα, η ΝΔ όχι μόνο επενδύει σε αυτή τη Συμφωνία αλλά τη βρίσκει και πολύ καλή μάλιστα. 
Συγκεκριμένα, χθες, Τετάρτη, τόσο ο υπουργός Άμυνας όσο και αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών… έχασαν το εθνικιστικό τους ταμπεραμέντο, κάνοντας δηλώσεις για το… καλό που έχει κάνει η συμφωνία των Πρεσπών, την οποία τόσο πολέμησαν ως αντιπολίτευση.