Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Τηλεφώνημα - φάρσα για βόμβα στο λιμάνι του Πειραιά αναστατώνει λιμενικό και πρόσφυγες





Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα στο Λιμενικό Σώμα από τηλεφώνημα αγνώστου για...
τοποθέτηση βόμβας στην ευρύτερη περιοχή της πύλης Ε-1, όπου βρίσκεται το κτίριο του υπουργείου Ναυτιλίας, αλλά και ο επιβατικός σταθμός όπου φιλοξενούνται μετανάστες και πρόσφυγες. Ευτυχώς αποδείχτηκε φάρσα. Η τρίτη ωστόσο μέσα στις τελευταίες ημέρες. Οι προηγούμενες αφορούσαν στο πλοίο Blue Star 1 το οποίο βρισκόταν στην πύλη Ε-2 του Πειραιά.

Ο χώρος όπου διαμένουν οι πρόσφυγες και μετανάστες εκκενώθηκε προκειμένου να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος από άνδρες της ασφάλειας του λιμενικού.

Πυροτεχνουργοί της ασφάλειας του Σώματος με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ερεύνησαν περιμετρικά όλο τον χώρο, αλλά και τον επιβατικό σταθμό, χωρίς να ανακαλύψουν τίποτα ύποπτο.

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου επικρατεί ηρεμία στον χώρο.







tromaktiko

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής γίνεται για την Ελλάδα και αξίζει κάθε θυσία!


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής έδωσε σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον
δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο.



Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στον ηρωικό Αγώνα της ΕΟΚΑ για την Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Πατρίδα, έναν Αγώνα που μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε στην βουλή των Ελλήνων.



Στηλίτευσε την επιχείρηση βεβήλωσης του ιερού χώρου της Επιδαύρου από τον ψυχανώμαλο Βέλγο, Φαμπρ δηλώνοντας πως η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με λαϊκές κινητοποιήσεις.



Ανέλυσε το κρίσιμο εθνικό ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, δηλώνοντας αρχικά ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ σε όλα τα άρθρα του κατάπτυστου νομοσχεδίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.



Οι Εθνικιστές στέκονται στο πλευρό των Ελλήνων που αντιστέκονται στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, καταθέτοντας μάλιστα σχετικό σχέδιο νόμου για την οριστική επίλυση του λαθρομεταναστευτικού.



Απάντησε στα κοράκια και τους προπαγανδιστές της ΝΔ που διαδίδουν συκοφαντίες για δήθεν στήριξη της Χρυσής Αυγής στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πως καμία σχέση δεν μπορεί να έχουν οι Εθνικιστές με τους μαρξιστές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανίκανος να πάρει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.



Επανέλαβε τις θέσεις του Κινήματος, όπως αυτές διατυπώθηκαν και στο 8ο συνέδριο, για την Ορθοδοξία, την οικονομία, την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και την γεωπολιτική στροφή προς την Ρωσία.



Έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου για την Θράκη και το Αιγαίο, τονίζοντας πως δεν αλλάζει η θέση της Χρυσής Αυγής για κανέναν συμβιβασμό για την Μακεδονία μας!



Επισήμανε την κωλυσιεργεία στην δίκη Χρυσής Αυγής και το θολό τοπίο που εξακολουθεί να υπάρχει για τους δολοφόνους των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.



Τέλος, τόνισε πως για την Χρυσή Αυγή έρχονται πρώτα οι Έλληνες και ότι ο ασυμβίβαστος Αγώνας των Εθνικιστών θα συνεχιστεί, γιατί γίνεται για την Ελλάδα και αξίζει κάθε θυσία!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΑΠΗΛΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ: ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ: