Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…


%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%b1

ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…


%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%83%ce%b5%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf
Το 2016 μας αφήνει με μία ανησυχία και αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί τα αμέσως επόμενα χρόνια. Σίγουρα οι παγκόσμιες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και η διόγκωση των προβλημάτων είναι γεγονός. Το 2017 κανένας δεν γνωρίζει τι μας επιφυλάσσει.
Το παρακάτω βίντεο αποτελεί ένα υποθετικό σενάριο για το μέλλον της Ελλάδας, αλλά και της ανθρωπότητας εν γένει… και δημοσιεύτηκε αρχικά στα τέλη του 2015.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


tourkia
«ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ & ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ…;»
Ο Αμερικανικός παράγοντας προσπαθεί να εισβάλει στη Μέση Ανατολή, προκειμένου να υποτάξει τα εκεί έθνη και να δημιουργήσει νέα κράτη, όπως είναι το Κουρδιστάν, ως αντίβαρο απέναντι στην ανερχόμενη δύναμη της Κίνας…

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017


«Ας είναι το 2017 Έτος – αφετηρία Εθνικής Ανάτασης, Ελπίδας και Αισιοδοξίας», εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο μήνυμά του προς τους πολίτες ενόψει της έλευσης του νέου έτους. Ο Προκόπης Παυλόπουλος εύχεται επίσης το 2016 να είναι η τελευταία χρονιά που η απαισιοδοξία και η έλλειψη προοπτικής πλήττουν τη χώρα μας και το λαό μας.
Επίσης προσθέτει ότι «πρέπει να διακηρύξουμε προς κάθε κατεύθυνση, εντός και εκτός της Χώρας, ότι τα μεγάλα και σημαντικά, δηλαδή τους Εθνικούς μας Στόχους, τους υπερασπιζόμαστε αποφασισμένοι και με αρραγή ενότητα». Ο κ. Παυλόπουλος επισημαίνει ότι μέσα από τη δική μας πικρή εμπειρία μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους εταίρους μας ότι «είναι ανάγκη ν’ αλλάξει αμέσως η εφαρμοζόμενη σήμερα, εν πολλοίς αδιέξοδη, συγκεκριμένη πολιτική λιτότητας» σε όλη την Ευρώπη.
Παράλληλα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει ότι «το μέγα Προσφυγικό ζήτημα δεν αντιμετωπίζεται δίχως την άμεση και οριστική λήξη του πολέμου στην Συρία και στην ευρύτερη περιοχή». Τέλος, αναφέρεται και σε εθνικά ζητήματα όπως το Κυπριακό και η σημασία της Συνθήκης της Λωζάνης.
Το πλήρες κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης της Προεδρίας έχει ως εξής:
Ελληνίδες, Έλληνες,
Με αισθήματα σεβασμού, ενόψει και της κρισιμότητας των περιστάσεων, σας απευθύνω αυτό το μήνυμα, λίγο πριν από την ανατολή του Νέου Έτους. Έχοντας επίγνωση των ευθυνών που μου αναλογούν επιτρέψατέ μου να επισημάνω, εκ προοιμίου, ότι συνιστά εθνική ανάγκη, άρα εθνικό χρέος, το 2016 να είναι η τελευταία χρονιά που η απαισιοδοξία και η έλλειψη προοπτικής πλήττουν τη Χώρα μας και τον Λαό μας. Κατά το 2017 μπορούμε και πρέπει ν’ ανακτήσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία που μας ταιριάζει. Επιπλέον, ιδίως αυτές τις στιγμές, η σκέψη μας πρέπει να στρέφεται περισσότερο προς εκείνους, οι οποίοι υφίστανται με μεγαλύτερη ένταση τις συνέπειες της μεγάλης κρίσης. Ήτοι προς τους οικονομικώς ασθενέστερους, προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, πρωτίστως δε προς τη νέα γενιά, η οποία πλήττεται από πρωτόγνωρη ανεργία και αναγκάζεται ως και να εγκαταλείψει την Πατρίδα. Που έτσι χάνει το πιο πολύτιμο δημιουργικό της κεφάλαιο.
Αποτελεί όμως κοινό τόπο ότι η απλή περισυλλογή κάθε άλλο παρά αρκεί. Μπροστά σ’ αυτή την εθνική, κυριολεκτικώς, πρόκληση οφείλουμε, φυσικά καθένας στο μέτρο που του αναλογεί, ν’ αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Και να υπερασπισθούμε την Ιστορία μας και το μέλλον, το οποίο ανήκει στην Ελλάδα μας.
I. Πριν απ’ όλα όσοι συμμετέχουμε στο πολιτικό σύστημα, με πρώτους εκείνους που το επηρεάζουμε ευθέως μέσω των αποφάσεών μας, έχουμε χρέος ν’ αποδείξουμε εμπράκτως τούτο: Σεβόμενοι την ιστορική διαδρομή και την προσφορά καθεμιάς των δημοκρατικών Πολιτικών Δυνάμεων καθώς και τις, αυτονόητες σε κάθε Δημοκρατία, ιδεολογικές κι επέκεινα πολιτικές διαφορές μεταξύ τους, πρέπει να διακηρύξουμε προς κάθε κατεύθυνση, εντός και εκτός της Χώρας, ότι τα μεγάλα και σημαντικά, δηλαδή τους Εθνικούς μας Στόχους, τους υπερασπιζόμαστε αποφασισμένοι και με αρραγή ενότητα. Σ’ αυτό το πλαίσιο ας μου επιτραπεί, δίχως να υποτιμώ άλλους, ν’ αναφερθώ στους εξής δύο κορυφαίους στόχους:
Α. Πρώτον, στην αταλάντευτη και ενεργό πορεία μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σκληρού πυρήνα της, της Ευρωζώνης. Η πορεία μας αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη. Δοθέντος ότι είναι, από κάθε άποψη, υπαρξιακή και για εμάς και για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σ’ εκείνους δε οι οποίοι αμφισβητούν –θέλω να ελπίζω καλόπιστα- τις ικανότητές μας αναφορικά με την συνεπή εκπλήρωση των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων απαντούμε, δίχως ίχνος αλαζονείας και έλλειψης επίγνωσης των δυνάμεών μας: Οι Έλληνες όχι μόνον αποτελούμε, εξ ορισμού, συστατικό στοιχείο του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος στο σύνολό του. Αλλά μπορούμε, τώρα που το Οικοδόμημα αυτό κλονίζεται λόγω της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, να συμβάλλουμε στην στήριξή του μέσω της επιστροφής στις ρίζες του Ευρωπαϊκού Ιδεώδους. Ρίζες που τρέφουν ευεργετικά, μεταξύ άλλων και κατ’ εξοχήν, το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα και η Χριστιανική Διδασκαλία και Παράδοση. Και τούτο διότι εμείς μεσ’ από την δική μας πικρή εμπειρία μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους Εταίρους μας ως προς τα εξής:
1. Είναι ανάγκη ν’ αλλάξει αμέσως η εφαρμοζόμενη σήμερα, εν πολλοίς αδιέξοδη, συγκεκριμένη πολιτική λιτότητας. Πολιτική που συρρικνώνει το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν των περισσότερων κρατών-μελών και επηρεάζει αρνητικώς τόσο την βιώσιμη ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και την κοινωνική συνοχή της. Και ν’ αντικατασταθεί με μια οικονομική πολιτική, η οποία συνδυάζει αρμονικά την πάταξη των ελλειμμάτων και της σπατάλης καθώς και της κρίσης χρέους με την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης. Η πολιτική αυτή πρέπει να στηριχθεί στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και στις κατάλληλες επενδύσεις καθώς και στην ορθολογικώς σχεδιασμένη τόνωση της ρευστότητας και της ζήτησης. Μια τέτοια πολιτική θα στηρίξει και το θεμελιώδες κεκτημένο της Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, δηλαδή το Κοινωνικό Κράτος Δικαίου.
2. Όπως επίσης μπορούμε να καταδείξουμε στους Εταίρους μας ότι, και πάλι μέσα από την Ιστορία μας και την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να τεκμηριώσουμε πως το μέγα Προσφυγικό ζήτημα δεν αντιμετωπίζεται δίχως την άμεση και οριστική λήξη του πολέμου στην Συρία και στην ευρύτερη περιοχή. Ως τότε, όμως, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να συμπεριφερθεί, σεβόμενη το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, στους μεν πρόσφυγες όχι με φοβικά σύνδρομα αλλά με όρους Ανθρωπισμού και Αλληλεγγύης. Στους δε στυγνούς εκπροσώπους της τρομοκρατικής βαρβαρότητας όπως ταιριάζει σ’ εκείνους που διαπράττουν εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.
Β. Κορυφαίος επίσης στόχος μας πρέπει να είναι πάντα η υπεράσπιση των Εθνικών μας Δικαίων, τα οποία θωρακίζονται επαρκέστατα από το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο σύνολό τους. Ειδικότερα:
1. Ως προς το Κυπριακό -και με την αυτονόητη βεβαίως διευκρίνιση ότι αυτό αποτελεί διεθνές και, κυρίως, ευρωπαϊκό ζήτημα- επιδιώκουμε, το συντομότερο δυνατό, την δίκαιη και βιώσιμη λύση του. Όμως η Κυπριακή Δημοκρατία, ως πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι νοητή με περιορισμένη κυριαρχία, την οποία θα προκαλούσαν στρατεύματα κατοχής και αναχρονιστικές εγγυήσεις τρίτων. Τούτο είναι αντίθετο προς κάθε έννοια Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου. Επιπλέον δε, θα δημιουργούσε ένα επικίνδυνο ως και καταστροφικό προηγούμενο για την κυριαρχία κάθε κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σ’ αυτή τη γραμμή υπάρχει απόλυτη ταύτιση και συμπόρευση μεταξύ της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Ηγεσιών τους.
2. Ως προς τα Ελληνικά σύνορα, με έμφαση σ’ εκείνα του Αιγαίου, η Συνθήκη της Λωζάνης, σύμφωνα με τον πυρήνα του Διεθνούς Δικαίου, πρέπει να γίνεται απ’ όλους πλήρως σεβαστή. Κάθε αμφισβήτησή της, άμεση ή έμμεση, είναι αδιανόητη και αυτονοήτως απορριπτέα. Πολλώ μάλλον όταν οδηγεί σ’ αμφισβήτηση των συνόρων όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
3. Τέλος, προς την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας καθίσταται σαφές ότι όσο επιμένει στην χρησιμοποίηση ονόματος, το οποίο πέραν της προκλητικής παραχάραξης της Ιστορίας αποπνέει αλυτρωτισμό, δεν έχει ευρωπαϊκή προοπτική. Το ευρωπαϊκό κεκτημένο αποκλείει υποψήφια κράτη-μέλη τα οποία αμφισβητούν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, το status quo των συνόρων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
II. Οφείλω όμως ν’ αναδείξω και το εξής: Το χρέος της σύμπνοιας και της ενότητας μπροστά στα μεγάλα και τα σημαντικά για την Χώρα μας ανήκει και σε κάθε Έλληνα Πολίτη. Καμιά ιδεολογική και πολιτική διαφορά δεν είναι επιτρεπτό να μειώνει την δύναμη της ομόθυμης προσήλωσής μας στην υπεράσπιση των Εθνικών μας Στόχων και των Εθνικών μας Δικαίων. Επιπλέον, το χρέος αυτό πρέπει να το εκπληρώνουμε όλοι, ανεξαιρέτως, δίχως ν’ αφήνουμε τον φθόνο, που έχει ως «δίδυμη αδελφή» την μετριότητα, να μας κυριεύει. Άλλωστε η γενναιότητα του ν’ αναγνωρίζουμε στον άλλο αυτό που του ανήκει και την αντίστοιχη δυνατότητα προσφοράς του για το κοινό καλό είναι, από μόνη της, ένα αδιαμφισβήτητο σημάδι ηθικής και πατριωτικής υπεροχής καθενός μας.
Ελληνίδες, Έλληνες,
Οι σκέψεις που εξέθεσα δεν πρέπει να εκληφθούν, υφ’ οιανδήποτε εκδοχή, ως έκφραση απαισιοδοξίας για το μέλλον της Πατρίδας μας. Όλως αντιθέτως, αποτελούν την ρεαλιστική βάση της εθνικής μας αισιοδοξίας κι ελπίδας. Διότι όλοι γνωρίζουν ότι εμείς, οι Έλληνες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται αυτονοήτως και όλοι οι Έλληνες της Διασποράς, πάντα κρατάμε ψηλά την σημαία του Εθνικού μας Χρέους. Ιδίως σε κρίσιμες στιγμές, όπως η σημερινή. Γι’ αυτό η Ελλάδα στέκεται πάντα όρθια και πάντα συνεπής στον διάλογό της με την Ιστορία, την δική της, την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια. Αυτό θα συμβεί και τώρα. Απ’ αυτή την μεγάλη δοκιμασία θα βγούμε νικητές. Αλλά και σοφότεροι, ως προς σφάλματα που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Ας αναλογισθούμε ότι έχουμε ιερό χρέος να μην υπονομεύουμε το μέλλον των επόμενων γενεών.
Χρόνια πολλά, καλά κι ελπιδοφόρα. Κι εύχομαι το 2017 ν’ αποτελέσει, με την ορθοφροσύνη και την αποφασιστική συμβολή όλων μας, Έτος-αφετηρία εθνικής ανάτασης. Έτος σταθμό για το μέλλον που αρμόζει στην Πατρίδα μας, στον Λαό μας, στο Έθνος μας.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017


Το 2017 θα είναι έτος υψηλών ρυθμών ανάπτυξης, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά, σημειώνοντας ότι φέτος, η λέξη ανάπτυξη δεν είναι απλά ευχή.
Ο Πρωθυπουργός επεσήμανε ότι γνωρίζει πως αρκετοί πολίτες δεν μπορούν να γιορτάσουν όπως οι υπόλοιποι. «Σε αυτούς είναι που πηγαίνει το μυαλό μας. Στους ανθρώπους που η οικονομική κρίση οδήγησε στο περιθώριο. Στους άνεργους, τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. Τους ανθρώπους που κάθε μέρα παλεύουν για την επιβίωση», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «πρωτίστως γι αυτούς δίνουμε τη μάχη για να βγει η χώρα μας από τον ασφυκτικό κλοιό των μνημονίων και της επιτροπείας».
Όπως επεσήμανε ο κ. Τσίπρας, «τη χρονιά που φεύγει καταφέραμε πολλά. Όχι όσα θα θέλαμε, αλλά πολλά. Σταθεροποιήσαμε την ελληνική οικονομία. Περάσαμε επιτέλους σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Μειώσαμε την ανεργία κατά 3 επιπλέον μονάδες. 2,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας απόκτησαν πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας. Το πρόγραμμα για την ανθρωπιστική κρίση διευρύνθηκε. Η Ελλάδα από τελευταία, έγινε πρώτη χώρα στις 28 της Ε.Ε. στην απορροφητικότητα πόρων από τα διαρθρωτικά ταμεία».
Ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για υπέρβαση των στόχων του προγράμματος για πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια και αναφέρθηκε στο εφάπαξ επίδομα στους συνταξιούχους και την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που δέχονται το βάρος των προσφυγικών ροών, για το 2017.
Εξέφρασε δε τη φιλοδοξία το 2017 να είναι το έτος που η χώρα θα κάνει το μεγάλο άλμα προς τα μπροστά στην οικονομία, την κοινωνία και τα εθνικά μας θέματα. «Φιλοδοξούμε το 2017 να είναι η χρονιά που η θα επιβεβαιώσει τον αναντικατάστατο ρόλο της Ελλάδας, στο διεθνές και ευρωπαϊκό στερέωμα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Αλλά και η χρονιά όπου θα εμπεδωθεί η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην ελληνική οικονομία. Και αυτό για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια κρίσης, δεν είναι απλά μια κοινότυπη πρωτοχρονιάτικη ευχή. Αλλά μια ρεαλιστική προσδοκία. Γιατί το 2017 θα είναι έτος υψηλών ρυθμών ανάπτυξης».
Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι με το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης, ανοίγει ο δρόμος για την ποσοτική χαλάρωση και την πρόσβαση στις αγορές, ενώ χαρακτήρισε το 2017 «έτος των επενδύσεων», αλλά και «χρονιά ολοκλήρωσης των μεγάλων έργων υποδομής που για χρόνια λίμναζαν, συσσωρεύοντας βάρη στα κρατικά ταμεία, προς όφελος των κατεστημένων συμφερόντων».
Πάντως, ο Πρωθυπουργός επεσήμανε ότι η ανάπτυξη δεν αρκεί. «Για να πιάσει τόπο και να επουλώσει τις πληγές της κρίσης, χρειάζεται η ανάπτυξη που έρχεται να είναι ταυτόχρονα και δίκαιη. Και είμαστε όλοι εμείς, που μαζί θα χαράξουμε το μονοπάτι της ανάπτυξης, με όρους αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης και κοινωνικής προστασίας», διευκρίνισε.
Είπε επίσης ότι το 2017 θα είναι και το έτος των μεγάλων θεσμικών τομών και αλλαγών που έχει ανάγκη ο τόπος, ενώ προανήγγειλε μια «μεγάλη τομή» στο εκπαιδευτικό σύστημα εντός του έτους, «για να ξεφύγουμε επιτέλους από ένα σχολείο – εξεταστικό κέντρο», αλλά και αλλαγές στην υγεία και την τοπική αυτοδιοίκηση.
«Το 2017, τέλος, παλεύουμε, να είναι και έτος ορόσημο για τους εργαζόμενους στη χώρα μας, με την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Ώστε η Ελλάδα να σταματήσει να αποτελεί θλιβερή εξαίρεση στην Ευρώπη», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι, παρά τις προκλήσεις «για πρώτη φορά ο δρόμος έχει ορίζοντα. Βλέπουμε πια το ξέφωτο».





hellasforce

ALERT! ΧΤΥΠΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…. !!!


%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%b1
«ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ… ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ…»

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ…


%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΞΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ…

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΤΟΣ MEΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟ 2017


%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%89%ce%bd-%ce%b3%ce%b5%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%bf-2017
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ – ΕΤΟΣ MEΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟ 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΝΤΡΟΠΗ!! ΟΝΕΙΔΟΣ!!!


%ce%b5%ce%be%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9
ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ
Στη Νότια Ιταλία, ένας ενοριακός ιερέας εξόργισε τους κατοίκους οι οποίοι τον αποδοκίμαζαν σφόδρα. Ο λόγος, ο ιερέας αυτός αποφάσισε για την σκηνή της Γέννησης στον ναό του, να ενδύσει την Παναγία με μουσουλμανική μπούρκα προσθέτοντας επίσης μια βάρκα γεμάτη μουσουλμάνους. Σαν να μην έφταναν αυτά, πρόσθεσε και μια σημαία με το ουράνιο τόξο των ΛΟΑΤ στη θέση του αστεριού της Βηθλεέμ ενώ τον Ιωσήφ τον παρουσίασε ως Αφρικανό μετανάστη ή αλλιώς Τούρκο σερβιτόρο. Τους παραδοσιακούς βοσκούς τους έντυσε επίσης με μουσουλμανική ενδυμασία.
%ce%b5%ce%be%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9
Ο πάστορας αυτός, του ενοριακού ναού των αγίων Ιωακείμ και Άννη στην Ποτέντσα της Ιταλίας, πάτερ Φράνκο Κόρμπο, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα εξαγριωμένο πλήθος διαδηλωτών, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από τον ναό του πριν λίγες μέρες για να διαδηλώσουν κατά της προκλητικής αυτής αναπαράστασης της σκηνής της Γεννήσεως.
Ο Ντον Φράνκο, όπως είναι γνωστός ο ιερέας, δήλωσε πως κατασκεύασε τη σκηνή της Γεννήσεως με τρόπο που να υποδηλώνει τον «διάλογο ανάμεσα στις θρησκείες» και πως το μήνυμά του «παρερμηνεύτηκε». Ερωτώμενος αν θεωρεί ότι αυτή η αναπαράσταση είναι ιερόσυλη, ο 75χρονος ιερέας απάντησε πως όχι, παρά είναι ένα σύμβολο ότι «η θρησκεία θα πρέπει να είναι ένα όργανο διαλόγου».
%ce%b5%ce%be%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9
Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα ilgiornale.it: «το Ισλάμ είναι συνώνυμο με την ειρήνη και την αδερφοσύνη» είπε ο ιερέας προσθέτοντας ότι η ισλαμική τρομοκρατία «είναι μια εκτροπή η οποία δεν έχει καμία σχέση με θρησκεία».
Έτσι, η Αγία Οικογένεια η οποία παρουσιάζεται με ισλαμικά ενδύματα, αποτελεί ένα κάλεσμα για «ανοιχτό μυαλό» όπως και ένα «μήνυμα ειρήνης» είπε ο ιερέας Ντον Φράνκο. Όσο για αυτούς που αμφισβητούν την απόφασή του, ο ιερέας αναφέρει πως αυτές οι ενστάσεις προέρχονται από «στενοκεφαλιά και μιας μορφής φονταμενταλισμού».
Ο αρχηγός του ιταλικού ακροδεξιού κόμματος Lega Nord, Ματέο Σαλβίνι, αποκάλεσε τα καμώματα του ιερέα μια «πράξη τρέλας». «Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμασταν είναι μια μουσουλμανική σκηνή γέννησης αυτού του ενοριακού ιερέα, σύμφωνα με τον οποίο η ISIS είναι κυρίως δικό μας λάθος, και αν δεν σου αρέσει η Παναγία με μπούρκα τότε είναι δικό σου φταίξιμο διότι είσαι στενόμυαλος και φανατικός». Αυτά έγγραψε ο Σαλβίνι σε δημοσίευσή του στο Facebook, όπου όπως φαίνεται δεν έχει και άδικο.
%ce%b5%ce%be%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9
Στο άλλο άκρο βέβαια έχουμε την μοντέρνα δυτικότροπη αναπαράσταση, από τη εταιρία Άμαζον, η οποία με τον πιο βλάσφημο τρόπο παρουσιάζει την Αγία Οικογένεια με μοντέρνα ρούχα και σε σκηνή σέλφι. Ο βοσκός κρατάει στα χέρια του ipad ενώ οι τρεις μάγοι ντυμένοι με μοντέρνα ρούχα φέρνουν τα δώρα τους πακεταρισμένα από την Άμαζον πάνω σε ηλεκτρικά σκούτερ. Η απόλυτη απογείωση της τρέλας και του ευτελισμού της ορθόδοξης χριστιανικής θρησκείας και πίστεως.





hellasforce

Τα ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ μας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ως το 2017



Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, μια γυναίκα, η Aingeal Rose O’Grady, με αξιοσημείωτη ικανότητα πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία -τα οποία περιέχουν όλη τη γνώση της ανθρώπινης εμπειρίας αλλά και την ιστορία του Σύμπαντος-, δήλωσε ότι θα υπάρξουν ορισμένες σημαντικές αλλαγές στον πλανήτη μας, συμπεριλαμβανομένης μιας αλλαγής στην εξουσία και ένα νέο νόμισμα στο εγγύς μέλλον.
«Το βρίσκω ενδιαφέρον ότι υπάρχει αυτή η νοημοσύνη που καταγράφει κάθε λεπτό, κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής», είπε. 

Από κει και πέρα, κάθε άτομο έχει το δικό του «βιβλίο στην βιβλιοθήκη» των Ακασικών Αρχείων, κάτι σαν μια «βάση δεδομένων», όπου καταγράφονται όλες οι ζωές ενός ανθρώπου, οι επιδόσεις του, οι επιτυχίες και οι αποτυχίες του καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των ζωών, εξήγησε. Η O’Grady βλέπει τα αρχεία σαν πνεύμα της φύσης, αν και ορισμένοι έχουν πει ότι υπάρχουν «κρυστάλλινοι ολογραφικοί δίσκοι» που περιέχουν αυτές τις πληροφορίες.
Η «πτώση» της Γης
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε από την «Πηγή» (δηλαδή τα αρχεία Ακασικά), αρχικά η Γη ήταν ένας παραδεισένιος πλανήτης, αλλά σημείωσε πτώση και «μεταφέρθηκε» σε πυκνότερους κραδασμούς. Πολλά από τα πρώτα πνευματικά όντα ήρθαν εδώ σε μια αποστολή να φέρουν τον πλανήτη και πάλι μπροστά, εκεί που όφειλε να βρίσκεται. Πολλοί από αυτούς έχουν μετενσαρκωθεί τώρα σε αυτή τη ζωή, ανέφερε. Ο παλιός κόσμος μας πεθαίνει καθώς μια νέα ενέργεια βρίσκεται ήδη σε διαδικασία και εκδηλώνεται στη Γη, αλλά θα πρέπει να περάσουμε μέσα από ένα είδος γενετικού σωλήνα προκειμένου να φτάσουμε στο οφειλόμενο επίπεδο. Αυτός ο «γενετικός σωλήνας» φέρνει πολλά εκκρεμή ζητήματα στην επιφάνεια, επισήμανε. Αυτά πρέπει να διορθωθούν.
Τι προβλέπει η O’Grady
Νέες Ενέργειες στη Γη
Η O’Grady δήλωσε ότι είμαστε σε φάση προσαρμογής νέων ενεργειών στη Γη οι οποίες πρόκειται να εκδηλωθούν μέσα στα επόμενα χρόνια. Λάβετε υπόψη ότι ο Πλούτωνας θα είναι στον Αιγόκερω μέχρι το 2023 (μπήκε το 2008), οπότε απομένουν λιγότερο από 10 χρόνια. Τι σημαίνει αυτό;
Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Αιγόκερω ήταν το 1776 κατά τη διάρκεια επαναστάσεων: της Αμερικανικής (1775-1783), Γαλλικής (1789-1794) αλλά και την αρχή της Ελληνικής (ήδη από το 1774 με την Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή στήνονται τα πρώτα βήματα που οδήγησαν στο ξέσπασμα του 1821). Δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνουν επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο Πλούτωνας είναι γνωστός ως «καταστροφέας» και συνήθως καταστρέφει αυτό που είναι διεφθαρμένο και επιτρέπει αυτό που είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητας αντικαθιστώντας τα αντικείμενα ελέγχου που μας έχουν κρατήσει σε οικονομική σκλαβιά για εκατοντάδες χρόνια.
Η «Πηγή» είπε η O’Grady: «Είναι σαν να μπαίνουμε σε ένα κανάλι γέννησης. Το φως που εισέρχεται τονώνει πολλά πράγματα που δεν έχουν επουλωθεί σε πολλούς ανθρώπους», προσθέτοντας ότι,»ο παλιός κόσμος πεθαίνει. Δεν πρόκειται να μείνει ο ίδιος, αλλάζει. Σε αυτή τη διαδικασία, πολλοί άνθρωποι θα εγκαταλείψουν. Δεν θα είναι σε θέση να χειριστούν την πίεση.»
Αλλαγή στη συνείδηση
«Η αλλαγή ήδη συμβαίνει σε πολλά επίπεδα. Στην βιολογία μας, των ζώων και στην ζωή των φυτών. Ακόμα και κάτω από τους ωκεανούς. Γίνεται ένας τεράστιος καθαρισμός τον οποίο οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται και αισθάνονται.»
Η O’Grady πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να βλέπει πως ολόκληρος ο πλανήτης δέχεται την ευλογία από εξωτερικές πηγές. «Λόγω αυτών των ευλογιών, υποστηρίζεται η ύπαρξή μας με έναν τρόπο τελείως διαφορετικό από αυτόν που νομίζουμε.»
Είναι σαν ο πλανήτης μας να παρακολουθείται και να προστατεύεται από τους γαλαξιακούς γείτονές μας.
Προετοιμασία
Η O’Grady πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμαστούν για κάθε είδους αλλαγές του πλανήτη, να προμηθευτούν κατάλληλο νερό και ποσότητες, ιατρικά εφόδια και τρόφιμα που μπορούν να αποθηκευτούν αλλά, πρόσθεσε, ότι οδεύουμε προς κάτι που είναι «πραγματικά, πραγματικά υπέροχο».
Το κακό βρίσκεται στην έξοδο
«Η «Πηγή» μας είπε ότι το «κακό» απομακρύνετε. Είναι μια διαδικασία. Δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι πρόκειται να συμβεί εν μία νυκτί, όχι με όλα τα πράγματα που είναι σε πορεία αλλαγής. Υπάρχει τόση πολύ θαυματουργή ουσία γύρω μας… οι άνθρωποι ξυπνούν, αφυπνίζονται, δημιουργούν νέα πρότυπα που, πιστεύω, ότι θα πετύχουμε».
«Έχουμε μέχρι το 2017 ωσότου ολοκληρωθεί όλη αυτή την διαδικασία καθαρισμού με όλο αυτό το κακό να μας γυροφέρνει. Πολλά από αυτά εξαρτώνται από την συνείδηση. Οι σκέψεις υλοποιούνται πάρα πολύ πιο γρήγορα, τώρα. »
Η κυβέρνηση δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα
«Πιστεύω ότι ο αγώνας με την κυβέρνηση (με τους σκοτεινούς που κυβερνούν) είναι του χεριού μας. Ωστόσο, δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα όσον αφορά την ατζέντα της να συνεχίσει να παίρνει όσο περισσότερα γίνεται από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας. Αλλά εμείς είμαστε εκείνοι που πραγματικά πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τον εαυτό μας και να σταματήσουμε όλα αυτά τα συστήματα. »
Ένας νέος τρόπος ζωής – Νέο νόμισμα
Η O’Grady πιστεύει ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να καλλιεργούμε τα δικά μας τρόφιμα και ότι θα καταλήξουμε σε ένα νέο σύστημα χρημάτων που θα αντικαθιστά το τρέχον φαύλο νόμισμα. «Εγώ πραγματικά δεν βλέπω το τέλος του χρήματος, αλλά διαβλέπω μια αλλαγή στο ποιος θα το ελέγχει και στο τι θα γίνει με αυτό.»
Πολλοί επενδυτές εγκαταλείπουν τις μετοχές τους σε μαζικές ποσότητες. Έχει καταστεί προφανές ότι το σημερινό μη βιώσιμο διατεταγμένο νομισματικό σύστημα είναι έτοιμο να συναντήσει την αναπόφευκτη μοίρα του.
Η O’Grady δήλωσε, «Οι σκέψεις μας εκδηλώνονται με ταχύ ρυθμό τώρα και, σαφώς, θα πρέπει πραγματικά να επιλέξουμε την υψηλότερη και καλύτερη (σκέψη) σε όλες τις περιπτώσεις.»
Είμαστε σε μία αφυπνιστική διαδικασία. Στις σκέψεις σας συμπεριλάβετε την υγεία, την αφθονία και την ευημερία για όλους. diadrastika








katoxika nea

Βάστα ΕΛΛΑΣ το 2017:ξύπνα και δες που θα πας

« το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον»
Οι παγκόσμιες κοινότητες των Ελληνορθοδόξων θα πρωταγωνιστήσουν στην πνευματική ανακαίνιση της καθημαγμένης ανθρωπότητας σε μοναδικές εν ΧΡΙΣΤΩ αποστολές δικαιώνοντας τον Ευαγγελικό ΛΟΓΟ. Αυτό είναι το Πνευματικό ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ που θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων μετά το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ της ΠΟΛΗΣ.
Θα αλλάξουν χαρακτήρες και θα αποκαλυφτούν πράγματα και θάματα. Τώρα όμως πρέπει να βιώσουμε γεγονότα παράξενα.

« εκεί που θα λέτε Ειρήνη, εκεί θα έρθει πόλεμος ξαφνικά» ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης.
Άλλη ειρήνη θέλουν να επιβάλλουν οι παίκτες της γης και άλλη ΕΙΡΗΝΗ έχουν επιλέξει οι « δυνάμεις» του ΟΥΡΑΝΟΥ.
Ειρήνη στη Συρία;
Μήπως έχει άδικο ο Άγιος τώρα που ο πρόεδρος Πούτιν εργάζεται για την ειρήνη στην χειμαζόμενη Συρία μαζί με τον ψυχοπαθολογικά ασταθή Σουλτάνο Έρντογάν και το Ιράν με απώτερο σκοπό να «ταπώσουν» το Κουρδικό;
Οι λόγοι, οι αγωγοί, το οικονομικό κέρδος και η εσαεί καταδυνάστευση ενός λαού.
«Mια μεγάλη γεωπολιτική ανατροπή βρίσκεται στο τελικό στάδιο στην συριακή σύγκρουση αφού φαίνεται πως οι τρεις άμεσα εμπλεκόμενες δυνάμεις της Ρωσίας, της Τουρκίας και του Ιράν «πετούν έξω» εκείνη των ΗΠΑ και αποφασίζουν μόνες τους την ουσιαστική δημιουργία ενός νέου συριακού κράτους με ζώνες επιρροής.
Οι ζώνες επιρροής θα είναι άτυπες αλλά πραγματικές ώστε η Τουρκία να λάβει αυτό που ζητάει και είναι η μη δημιουργία ενός κουρδικού μορφώματος στην Β.Συρία που θα αποτελούσε πρόπλασμα για την δημιουργία ενός μεγάλου «Κουρδιστάν». του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 29/12/2016 pronews.gr/portal Μπορούν οι ανθρώπινοι ηγέτες να υπερβούν την προφητεία ή δουλεύουν για αυτήν σύμφωνα με το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ; «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.
Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.
Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας…
Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί.
Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός…
Όλες οι χώρες έχουν τα προβλήματα τους, αλλά δεν υπάρχει για μας πρόβλημα. Ελπίδα στον Θεό και πίστη, είχε πει» Αποσπάσματα από το βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών. Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ: 297.
Είναι δυνατόν αυτή η ειρήνη made Πούτιν –Ερντογάν που έχει μέσα της τον «υιό της ταραχής» βλ. σουλτάνο, να φέρει απτά αποτελέσματα ή θα έχει παγκόσμιες εξελίξεις που επηρεάζουν και την γεωπολιτική αστάθεια της Ελλάδος;
Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τουρκία διεξάγει νέο πόλεμο ανεξαρτησίας κινδυνεύουμε με εθνικό ακρωτηριασμό» Σε ομιλία του επ ευκαιρίας του νέου έτους 31/12/2016pronews.gr/portal
Ήδη οι ΗΠΑ με την Ρωσία ανταλλάσουν διπλωμάτες και κυρώσεις ανεβάζοντας τους συγκρουσιακούς τόνους σε όλο τον πλανήτη με το πρόσχημα της εμπλοκής της δεύτερης στις πρόσφατες εκλογές της πρώτης.
Και στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα κάνει δηλώσεις επί του θέματος σαν να έχει εκλεγεί πρόσφατα. «Αυτές οι ενέργειες δεν θα αποτελέσουν το σύνολο της αντίδρασής μας στις επιθετικές ενέργειες της Ρωσίας. Θα συνεχίζουμε να κάνουμε διάφορες ενέργειες σε χρόνο και τόπο της επιλογής μας, ορισμένες από τις οποίες δεν θα δημοσιοποιηθούν», συμπλήρωσε ο Ομπάμα. NewsIt.gr onalert.gr 29.12.2016 | 22:
Όσες καλές προθέσεις να έχει ο νέος πρόεδρος Τραμπ για να τα βρει με τους Ρώσους υφίσταται ένα πλανητικό παρασκήνιο που μας οδηγεί με το έτσι θέλω σε παγκόσμια σύγκρουση.
Ο Trump επαινεί τον Πούτιν εν μέσω σειράς κυρώσεων http://www.bbc.com/news 30 Δεκεμβρίου 2016
Οι επόμενες 20 ημέρες μπορεί να είναι συγκλονιστικές για όλο τον κόσμο μέχρι να αναλάβει , αν αναλάβει τα καθήκοντα του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί από την επικαιρότητα.
«ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ…»
Έχουμε κάθε λόγο να ευχόμαστε να πετύχει αυτή η ειρήνη στην Συρία. Αν όμως τορπιλισθεί εκ των έσω στα παρασκήνια, τότε ποιος κρατάει τον σουλτάνο «να επισκεφτεί για κρουαζιέρα» τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ; ΚΑΙ πριν αλέκτωρ λαλήσει: Συγκρούσεις ξεκίνησαν στην Συρία πάλι… Syria conflict: Clashes reported despite truce http://www.bbc.com/ 30 Δεκεμβρίου 2016
«Σύμφωνα με τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, μέσα στο χρονικό διάστημα των δυο τελευταίων εβδομάδων έχουν γίνει τρεις μεγάλες αποστολές οπλικών συστημάτων και πολεμοφοδίων από τους Αμερικανούς στους Κούρδους του PYD/YPG, που θεωρούνται σαν τρομοκράτες από την Τουρκία, εξοργίζοντας την Άγκυρα και πυροδοτώντας νέα ένταση στις σχέσεις της με τις ΗΠΑ Ο Hüseyin Müftüoğlu, κατήγγειλε ότι οι ΗΠΑ προμηθεύουν τους Κούρδους με αντιαεροπορικούς πυραύλους Stinger, που στο παρελθόν έχουν στοιχήσει την τουρκική πλευρά με πολλές απώλειες και θύματα.» 30 Δεκεμβρίου 2016 nikosxeiladakis.gr
Σε αυτήν την περίπτωση αποτυχίας της ειρηνευτικής διαδικασίας στην Συρία κάποιοι θα είναι υπεύθυνοι αν πειραχτεί ακόμα και ένας θάμνος αιγαιοπελαγίτικης βραχονησίδας από χέρια αγαρηνών τούρκων λόγω της ανεξήγητης ανεκτικότητας των απέναντι στον Ερντογάν.
Οι πιθανότητες όμως να αποτύχει αυτή η αμφιλεγόμενη ειρήνη είναι συντριπτικές και τότε πολύ σύντομα ανοίγει το Κεφάλαιο της Ελλάδος στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου μαζί με το άνοιγμα της κάνουλας του μεταναστευτικού.
Και η γυμνή από την μνημονιακή λαίλαπα ΕΛΛΑΣ θα βρεθεί ανάμεσα στις μυλόπετρες των τοκογλύφων και των τούρκων , λες και ένα σκοτεινό σχέδιο που προαποφασίστηκε πριν χρόνια πρέπει να πραγματοποιηθεί και για επίλογο να γράφει « το τέλος της Ορθόδοξης Ελλάδος στην Παγκόσμια Ιστορία»
Είναι γνωστό όμως ότι ο κατ εξοχήν ανθρωποκτόνος άρχοντας του σκότους κτυπήθηκε θανάσιμα την ώρα του ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ τετέλεσται.
Επειδή σε αυτό το μικρό αλλά ευλογημένο αλωνάκι ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ και ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ κάνει κουμάντο στα δρώμενα του, έστω και αν δεν ηδυνάμεθα σήμερα να το αντιληφθούμε .
Ο ΤΙΜΙΟΣ και ΖΩΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΥΡΙΟΥ μας με σημαιοφόρο πάλι την Θεοφόρο Παρακαταθήκη που έχουμε ως Έθνος από τον ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ θα ανατρέψει τους καταχθόνιους σχεδιασμούς όχι στην μάχη της Μουλβίας γέφυρας αλλά στις μάχες που θα διαδραματίζονται από την Μαύρη Θάλασσα, τα Στενά , την Μεσόγειο και την Συρία δίχως εμείς να συμμετέχουμε στα γεωστρατηγικά δρώμενα, μόνο θα παρακολουθούμε τους άπληστους εγωιστές ισχυρούς να βγάζουν τα μάτια τους. «το ΠΡΟΦΗΤΕΥΌΜΕΝΟΝ φυγείν αδύνατον» Βάστα ΕΛΛΑΣ το 2017:ξύπνα και δες που θες να πας.
Αυτό που ζούμε ήδη προτυπώθηκε με λόγο θαυμαστό για να μην έχουμε καμία δικαιολογία ότι δεν φρόντισε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να μας ειδοποιήσει με τους Ανθρώπους ΤΟΥ.
«Ό Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύ¬τερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και προ¬σοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζονται οι άνθρω¬ποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσό¬τερο. Ό Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει. Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ό Θεός! Κατά το 1830, επειδή υπήρχε στο Άγιον Όρος πολύς τουρκικός στρατός, για ένα διάστημα δεν είχε μείνει στην Μονή Ιβή¬ρων κανένας μοναχός. Είχαν φύγει οι Πατέρες, άλλοι με τα άγια Λείψανα, άλλοι για να βοηθήσουν στην Επανά¬σταση. Ερχόταν στο μοναστήρι μόνον ένας μοναχός από μακριά πού άναβε τα κανδήλια και σκούπιζε. Μέσα και έξω από το μοναστήρι ήταν τουρκικός στρατός, και αυτός ό καημένος σκούπιζε και έλεγε: «Παναγία μου, τι θα γίνει μ’ αυτήν την κατάσταση;».
Μία φορά πού προσευχόταν με πόνο στην Παναγία, βλέπει να τον πλησιάζει μία γυ¬ναίκα – ήταν ή Παναγία – πού έλαμπε και το πρόσωπο της ακτινοβολούσε.
Τού παίρνει την σκούπα από το χέρι και τού λέει: «Εσύ δεν ξέρεις να σκουπίζεις καλά· εγώ θα σκουπίσω». Και άρχισε να σκουπίζει. Υστέρα εξαφανί¬σθηκε μέσα στο Ιερό.
Σε τρεις μέρες έφυγαν όλοι οι Τούρκοι! Τους έδιωξε ή Παναγία.
Ό Θεός άτι δεν είναι σωστό θα το πετάξει πέρα, όπως το μάτι πετάει το σκουπιδάκι. Δουλεύει ό διάβολος, άλλα δουλεύει και ό Θεός και αξιοποιεί το κακό, ώστε να πρό¬κυψη από αυτό καλό. Σπάζουν λ.χ. τα πλακάκια και ό Θεός τα παίρνει και φτιάχνει ωραίο μωσαϊκό.
Γι’ αυτό μή στενοχωρήσθε καθόλου, διότι πάνω από όλα και από όλους είναι ό Θεός, πού κυβερνά τα πάντα και θα καθίσει τον καθέναν στο σκαμνί, για να απολογηθεί για το τι έπραξε, οπότε και θα τον ανταμείψει ανάλογα. Θα αμει¬φθούν αυτοί πού θα βοηθήσουν μία κατάσταση και θα τιμωρηθεί αυτός πού κάνει το κακό. Τελικά ό Θεός θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, αλλά ό καθένας μας θα δώσει λόγο για το τι έκανε σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια με την προσευχή, με την καλωσύνη.
Σήμερα προσπαθούν να γκρεμίσουν την πίστη, γι’ αυτό αφαιρούν σιγά-σιγά από καμιά πέτρα, για να σωριασθεί το οικοδόμημα της πίστεως.
Όλοι όμως ευθυνό¬μαστε για το γκρέμισμα αυτό· όχι μόνον αυτοί πού αφαι¬ρούν τις πέτρες και το γκρεμίζουν, άλλα και όσοι βλέ¬πουμε να γκρεμίζεται και δεν προσπαθούμε να το υπο-στυλώσουμε.
Οποίος σπρώχνει στο κακό τον άλλον θα δώσει λόγο στον Θεό γι’ αυτό. Και ό διπλανός όμως θα δώσει λόγο, γιατί έβλεπε εκείνον να κάνη κακό στον συ¬νάνθρωπο του και δεν αντιδρούσε. Ό κόσμος εύκολα πιστεύει έναν άνθρωπο πού έχει τον τρόπο να πείθει. – Ό λαός, Γέροντα, είναι σαν θηρίο. – Εγώ από τα θηρία δεν έχω παράπονο. Βλέπεις, τα ζώα δεν μπορούν να κάνουν μεγάλο κακό, γιατί δεν έχουν μυα¬λό, ενώ ό άνθρωπος πού φεύγει μακριά από τον Θεό γί¬νεται χειρότερος από το μεγαλύτερο θηρίο! Κάνει μεγά¬λο κακό. Το δυνατό ξίδι γίνεται από το χαλασμένο κρα¬σί. Τα άλλα Τα τεχνητά ξίδια δεν είναι τόσο δυνατά…
Πιο φοβερό είναι, όταν ό διάβολος συμμαχήσει με έναν άνθρω¬πο διεστραμμένο· τότε κάνει διπλό κακό στους άλλους, όπως ό σαρκικός λογισμός, όταν συμμαχήσει με την σάρ¬κα, τότε κάνει μεγαλύτερο κακό στην σάρκα. Για να συνεργασθεί ό διάβολος με έναν τέτοιο άνθρωπο, πρέπει αυτός να είναι υπολογίσιμος, να έχει κακή προαίρεση, κακία. Στην συνέχεια, Θεός φυλάξοι, αυτοί θα φέρουν δυ¬σκολίες, θα στριμώξουν ανθρώπους, μοναστήρια. Ή Εκκλησία, ό Μοναχισμός, θα τους κάνη κακό, γιατί θα τους εμπόδιση στα σχέδια τους. Μόνον πνευματικά μπο¬ρεί να αντιμετωπισθεί ή σημερινή κατάσταση, όχι κοσμι¬κά. Θα σηκωθεί ακόμη λίγη φουρτούνα, θα πετάξει έξω κονσερβοκούτια, σκουπίδια, όλα Τα άχρηστα, και μετά θα ξεκαθαρίσουν Τα πράγματα. Σ’ αυτήν την κατάσταση θα δείτε, άλλοι θα έχουν καθαρό μισθό και άλλοι θα ξο¬φλούν χρέη. Θα γίνουν έτσι Τα πράγματα, πού δεν θα στε¬νοχωριέται κανείς για την ταλαιπωρία πού θα περνάνε – δεν θα λέει φυσικά «δόξα σοι ό Θεός».
Πόσο ό Θεός μας αγαπά! Αυτά πού γίνονται σήμε¬ρα και αυτά πού σκέφτονται να κάνουν, αν γίνονταν πριν από είκοσι χρόνια πού είχε περισσότερη πνευμα¬τική άγνοια ό κόσμος, θα ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα ξέ¬ρει ό κόσμος· ή Εκκλησία δυνάμωσε. Ό Θεός αγαπάει τον άνθρωπο, το πλάσμα Του, και θα φροντίσει γι’ αυτά πού τού χρειάζονται, φθάνει ό άνθρωπος να πιστεύει και να τηρεί τις εντολές Του.» Πηγή: Γέροντος Παισίου Αγιορείτου – Λόγοι Β΄- Πνευματική Αφύπνιση
Βάστα ΕΛΛΑΣ το 2017:ξύπνα και δες που θα  πας - Εικόνα1
Ας ικετεύσουμε τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ το 2017 να είναι έστω και με όλες τις δυσάρεστες και ευχάριστες εκπλήξεις του μια ευλογημένη χρονιά που θα πραγματώσει το ΘΕΛΗΜΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ στο Έθνος μας.
Με πίστη και ελπίδα





katoxika nea

2017: Ποιους φόρους φέρνει το νέο έτος


Μεγάλες ανατροπές στη  με κέρδη και κυρίως ζημιές για τους φορολογουμένους φέρνει το . Η νέα χρονιά είναι ήδη εδώ και μαζί της δεκάδες αλλαγές σε φόρους και εισφορές που φέρνουν τα πάνω-κάτω σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος τα νέα μοιάζουν να επαναλαμβάνονται… Από τις νέες αλλαγές στη φορολογία θα πληρώσουν οι συνηθισμένοι…
Οι μεγαλύτερες επιβαρύνσεις θα προκύψουν για τους μισθωτούς και συνταξιούχους με χαμηλά και υψηλά εισοδήματα, τους φορολογουμένους που εισπράττουν εισοδήματα από ενοίκια, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους φορο­λογουμένους που δεν είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες καθώς θα πληρώσουν το 2017 επιπλέον φόρο για τα εισοδήματά τους 1,15 δισ. ευρώ σε σχέση με φέτος, γράφει το newsbeast.gr.
Το υπουργείο Οικονομικών έχει θέσει έναν στόχο για το 2017 ο οποίος δεν είναι ευχάριστος για τους φορολογούμενους. Στόχος είναι η περαιτέρω αύξηση των φόρων στα εισοδήματα και τις συναλλαγές κατά 2,4 δισ. ευρώ με τον νέο κρατικό προϋπολογισμό.
Η μεγαλύτερη επιβάρυνση αφορά τους φορολογούμενους που ήδη αναφέρθηκαν, καθώς θα δουν τους φόρους επί των εισοδημάτων τους να αυξάνονται συνολικά κατά 1,384 δισ. ευρώ, λόγω των μειώσεων στα αφορολόγητα όρια και των αλλαγών στις κλίμακες υπολογισμού του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων και της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης. Επιπλέον 1,1 δισ. ευρώ φόροι θα εισπραχθούν μέσω αυξήσεων στις επιβαρύνσεις επί των καθημερινών συναλλαγών.
Σε εφαρμογή μπαίνει και ο νέος νόµος για το πλαστικό χρήµα, που κρύβει παγίδες, καθώς οι φορολογούμενοι απειλούνται µε πρόσθετους φόρους και έξτρα χρεώσεις για τις αγορές που θα κάνουν µε κάρτες από 1.1.2017. Ακόμα και σύζυγοι που έχουν κοινό ταμείο θα αναγκαστούν να χωρίσουν λογαριασμούς και κάρτες αφού απειλούνται με πρόστιμο 22% όσοι δεν πραγματοποιούν μέσω κάρτας τις δαπάνες που ζητά το κράτος.
Για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει εάν άλλες δαπάνες θα πρέπει να έχει ο σύζυγος και άλλες η σύζυγος ανάλογα με το εισόδημά τους ή εάν θα πρέπει να συγκεντρώσουν ένα ποσό από κοινού. Από τις διατάξεις που ψηφίστηκαν δεν προκύπτει ότι πρόκειται για οικογενειακό εισόδημα, αλλά το θέμα θα ξεκαθαριστεί με τις ερμηνευτικές υπουργικές αποφάσεις.
Πρόσθετα έσοδα ύψους 2,447 δισ. ευρώ από την άμεση και την έμμεση φορολογία
Μισθωτοί και συνταξιούχοι με την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης θα διαπιστώσουν στο εκκαθαριστικό σημείωμα ότι θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερο φόρο εισοδήματος και ειδική εισφορά αλληλεγγύης για τις φετινές αποδοχές τους.
Η εκκαθάριση θα γίνει με τα νέα «κουρεμένα» αφορολόγητα όρια και τις νέες κλίμακες για το σύνολο των αποδοχών του έτους 2016.
Η τελική εκκαθάριση του φόρου εισοδήματος θα γίνει αμέσως μετά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων το 2017 με τις νέες κλίμακες επί του συνόλου των αποδοχών και για τους 12 μήνες του τρέχοντος έτους. Ετσι, οι περισσότεροι μισθωτοί και συνταξιούχοι, με τα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα θα κληθούν να καταβάλουν πρόσθετους φόρους.
Στη νέα κλίμακα υπολογισμού του φόρου επί των μισθών και των συντάξεων το αφορολόγητο όριο έχει μειωθεί από τα 9.545 ευρώ στα 8.636 ευρώ για τους μισθωτούς χωρίς παιδιά και τους συνταξιούχους, στα 8.863 ευρώ για τους μισθωτούς με 1 προστατευόμενο τέκνο και στα 9.090 ευρώ για τους μισθωτούς με 2 προστατευόμενα τέκνα.
Ταυτόχρονα, στη νέα αυτή κλίμακα οι συντελεστές φόρου στα κλιμάκια εισοδήματος που βρίσκονται πάνω από τα αφορολόγητα όρια είναι αυξημένοι:
από 22% σε 29% για το τμήμα ετήσιου εισοδήματος από τα 20.001 έως τα 25.000 ευρώ
από 32% σε 37% για το τμήμα ετήσιου εισοδήματος από τα 30.001 έως τα 40.000 ευρώ
από 32% σε 45% για το τμήμα ετήσιου εισοδήματος από τα 40.001 έως τα 42.000 ευρώ
από 42% σε 45% για το τμήμα ετήσιου εισοδήματος πάνω από τα 42.000 ευρώ.
Τα μπλοκάκια πληρώνουν πλέον το 50% του εισοδήματος σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία
Τα εισοδήματα από τις δύο πηγές θα προστεθούν και θα φορολογηθούν με την ενιαία κλίμακα. Στη συνέχεια θα αφαιρείται το ποσό της έκπτωσης φόρου που προβλέπεται ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος και τον αριθμό των παιδιών. Η έκπτωση θα ισχύσει μόνο για το εισόδημα από μισθούς.
Σε εισοδήματα μεγαλύτερα των 12.000 ευρώ θα επιβάλλεται η νέα αναμορφωμένη ειδική εισφορά αλληλεγγύης με συντελεστές από 2,2% έως 10%. Ειδικά για τα μπλοκάκια είναι γνωστό ότι αλλάζουν οι εισφορές και πλέον θα πληρώνουν το 27% (τουλάχιστον) του φορολογητέου εισοδήματος στον ΟΑΕΕ.
Τα φετινά εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και ατομικών επιχειρήσεων θα φορολογηθούν με την ίδια κλίμακα που ισχύει για τους μισθωτούς με τη διαφορά ότι για τους συγκεκριμένους φορολογουμένους δεν εφαρμόζεται το έμμεσο αφορολόγητο. Ωστόσο για την πλειονότητα των ελεύθερων επαγγελματιών θα προκύψουν φοροελαφρύνσεις καθώς ο συντελεστής 26% που επιβαλλόταν στους έχοντες εισοδήματα έως 50.000 ευρώ έχει μειωθεί στο 22% για έχοντες εισοδήματα έως 20.000 ευρώ. Επιπλέον θα επιβαρυνθούν με τέλος επιτηδεύματος και προκαταβολή φόρου η οποία ανέρχεται πλέον στο 100%.
Οι αγρότες
Η αυτοτελής φορολόγηση του αγροτικού εισοδήματος με 13% από το πρώτο ευρώ καταργήθηκε και στο εξής ισχύει και για τους αγρότες αφορολόγητο όριο διαμορφούμενο από 8.636 έως 9.545 ευρώ. Η φορολόγηση θα γίνει με βάση φορολογική κλίμακα στην οποία θα ισχύουν συντελεστές φόρου 22% – 45%.
Το αφορολόγητο θα παρέχεται με τη μορφή έκπτωσης φόρου, το ανώτατο ποσό της οποίας θα κυμαίνεται από 1.900 έως 2.100 ευρώ ανάλογα με τα προστατευόμενα παιδιά. Επιπλέον, σε όσους αγρότες θα δηλώσουν ετήσια εισοδήματα μεγαλύτερα των 12.000 ευρώ θα επιβληθεί και η νέα αναμορφωμένη ειδική εισφορά αλληλεγγύης (με συντελεστές από 2,2% έως 10%). Παράλληλα, η προκαταβολή φόρου αυξήθηκε από το 75% στο 100% του κύριου φόρου. Αυτό που προκύπτει είναι αύξηση των συντελεστών φορολόγησης του αγροτικού εισοδήματος στα επίπεδα του 22%-45% για πάνω από 575.000 φορολογούμενους που δεν θεωρούνται κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.
Τα ενοίκια
Οι φορολογούμενοι που εισπράττουν εισοδήματα από ενοίκια θα πληρώσουν αυξημένους φόρους έως και 36,36%. Οι συντελεστές θα αυξηθούν από 11% σε 15% για τα πρώτα 12.000 ευρώ του ετήσιου εισοδήματος, από 33% σε 35% για το τμήμα από τα 12.001 έως τα 35.000 ευρώ και από 33% σε 45% για το τμήμα πάνω από το συγκεκριμένο ποσό.
Συγκεκριμένα τα εισοδήματα από ενοίκια διαμορφώνονται από 11% σε 15% για το τμήμα ετησίου εισοδήματος μέχρι 12.000 ευρώ. Για παράδειγμα φορολογούμενος που αποκτά εισοδήματα από ενοίκια 10.000 ευρώ ενώ φέτος πληρώνει φόρο 1.100 ευρώ, το 2017 ο φόρος αυξάνεται στα 1.500 ευρώ, δηλαδή θα επιβαρυνθεί με επιπλέον 400 ευρώ.
Μάλιστα όσοι έχουν εισοδήματα που υπερβαίνουν τις 12.000 ευρώ θα επιβαρυνθούν με ειδική εισφορά αλληλεγγύης και συντελεστές που κλιμακώνονται από 2,2% έως και 10%.
Βενζίνη, πετρέλαιο και υγραέριο
Με το νέο χρόνο φτάνει και η επιβολή αυξήσεων στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης που επιβαρύνουν τα λοιπά καύσιμα.
Από την 1η-1-2017:
Ο ΕΦΚ που επιβαρύνει τη βενζίνη θα αυξηθεί κατά 0,03 ευρώ το λίτρο, από το 0,67 στο 0,7 ευρώ το λίτρο.
Ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης θα αυξηθεί κατά 0,08 ευρώ το λίτρο, από το 0,33 στο 0,41 ευρώ το λίτρο.
Ο ΕΦΚ στο υγραέριο κίνησης θα αυξηθεί κατά 0,10 ευρώ το λίτρο, από το 0,33 στο 0,43 ευρώ το λίτρο.
Πλέον η απλή αμόλυβδη βενζίνη θα πωλείται πάνω από τα επίπεδα του 1,5 ευρώ το λίτρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ το πετρέλαιο κίνησης θα ξεπεράσει το 1,2 ευρώ το λίτρο.
Τσιγάρα
Το 2017 φέρνει επιβολή αυξήσεων στους φόρους που επιβαρύνουν τα τσιγάρα και τα λοιπά προϊόντα καπνού. Από την 1η-1-2017 ο πάγιος φόρος κατανάλωσης που επιβαρύνει τον λεπτοκομμένο καπνό θα αυξηθεί από τα 156,70 στα 170 ευρώ ανά κιλό. Ο αναλογικός φόρος θα αυξηθεί από 20% στο 26% της λιανικής τιμής πώλησης. Οι λιανικές τιμές πώλησης των τσιγάρων προβλέπεται να αυξηθούν κατά 0,2-0,5 ευρώ ανά πακέτο.
Επιβάλλεται ακόμη ειδικός φόρος κατανάλωσης και στα υγρά που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Το ύψος του φόρου θα είναι 10 λεπτά ανά ml υγρού.
Καφές
Από την 1η Ιανουαρίου 2017 θα επιβάλλεται ειδικός φόρος κατανάλωσης στον εισαγόμενο και εγχωρίως παραγόμενο καφέ. Ειδικότερα, από την 1η-1-2017 θα επιβληθεί ΕΦΚ στην εισαγωγή και στην εγχώρια παραγωγή καφέ, με συντελεστές από 2 έως 3 ευρώ ανά κιλό στον καβουρντισμένο καφέ και με συντελεστή 4 ευρώ ανά κιλό στον στιγμιαίο καφέ και στα παρασκευάσματα από εκχυλίσματα, αποστάγματα ή συμπυκνώματα του καφέ.
Θα αυξηθούν οι τιμές πώλησης του καφέ κατά ποσοστά άνω του 15%-20%.
Σταθερή τηλεφωνία
Από την αρχή του έτους θα επιβληθεί τέλος 5% σε κάθε μηνιαίο ή διμηνιαίο λογαριασμό τηλεπικοινωνιακών τελών σταθερής τηλεφωνίας. Το νέο αυτό τέλος θα επιβάλλεται από την 1η Ιανουαρίου 2017 επί των καθαρών (προ ΦΠΑ) τηλεπικοινωνιακών τελών κάθε μηνιαίου ή διμηνιαίου λογαριασμού. Το αποτέλεσμα θα είναι όλοι οι λογαριασμοί σταθερής τηλεφωνίας να «φουσκώσουν» κατά 5%.
ΦΠΑ
Θα καταργηθούν οι μειωμένοι κατά 30% συντελεστές ΦΠΑ σε 20 ακόμη νησιά του Αιγαίου όπου οι συντελεστές αυτοί διατηρούνται. Όπως είναι φυσικό θα ακολουθήσει κύμα ανατιμήσεων.
Μερίσματα
Από την 1η-1-2017 ο φόρος στα μερίσματα αυξάνεται από 10% σε 15%.




http://www.tilegrafima.gr/