Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ… ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Προσφυγή σε Εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου αποφάσισε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με στρατηγικό στόχο να αποκτήσει η χώρα μια κυβέρνηση με ισχυρή και ομοιογενή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αντιμετωπιστούν τα κρίσιμα προβλήματα και να προχωρήσουν με ταχύτητα οι αλλαγές σε όλο το φάσμα της δημόσιας ζωής… Γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα στον Πρωθυπουργό να πείσει τους ξένους για τη γρήγορη διαγραφή του χρέους μαζί με την ελάφρυνση της δυσβάσταχτης φορολογίας και των μνημονίων.
Ο Πρωθυπουργός έχει επιλέξει τις καθαρές λύσεις για να ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το πολιτικό σκηνικό και να μη σέρνεται η κυβέρνηση σε συμμαχίες που προκαλούν αγκυλώσεις και διαρκή αποσταθεροποίηση.
KONTRANEWS





phgh:http://hellasforce.com/

Αποκαλύπτεται… Οι ΗΠΑ Έτοιμες να Κτυπήσουν το Ισραήλ…

Απόρρητη Έκθεση-Φωτιά 

Ο Ομπάμα προειδοποιεί τον Πούτιν
Ο Ομπάμα προειδοποιεί τον Πούτιν «Το Ισραήλ είναι το επόμενο» μετά την ιστορική συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν.
Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική έκθεση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας στο Κρεμλίνο, η οποία προήλθε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας… Στην οποία γίνεται αναφορά για το «απροσδόκητο» τηλεφώνημα του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα προς τον πρόεδρο Πούτιν, με το οποίο ευχαρίστησε τα έθνη για την επίτευξη της Συνθήκης με το Ιράν για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων (NPT)… Και Παράλληλα (και εδώ είναι η βόμβα) υπάρχει περαιτέρω προειδοποίηση πως ο ηγέτης της Αμερικής (Μπαράκ Ομπάμα) τώρα ετοιμάζεται να εξαπολύσει τη δύναμη του ΝΑΤΟ εναντίον του Ισραήλ μέσα στους επόμενους 3 μήνες.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναφέρονται, ωστόσο σύμφωνα με την Έκθεση θα υπάρξει προειδοποιητικό ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ, Άστον Κάρτερ στο Ισραήλ για να δοθεί κάποιου είδους τελεσίγραφο…




phgh:http://hellasforce.com/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ για Σαμαρά – Βενιζέλο: Φυγάδευσαν νύχτα με νόμο τα λαμόγια της Ελβετίας!!



ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ! Να σημειωθεί ότι ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά διατηρούσε λογαριασμό στην Ελβετία πριν το 2008!
Μιχ.Καρχιμακης: Μην απαλλάσσετε πιθανούς μεγαλοφοροφυγαδες,εμβάσματων εξωτερικού .
Επιμένουμε για πολλοστή φορά .
Η κυβερνηση συμφωνα με ανακοινώσεις της αποφάσισε να ελέγξει τα εμβάσματα του εξωτερικού απο 100.000 ευρω και άνω,ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ και ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ (και σωςτά) την προταςη νόμου ,27 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που συνέταξαν το 2011 και κατέθεσαν αρχες του 2012 με συντονιστή τον τότε Α αντιπρόεδρο της βουλής Γρηγόρη Νιωτη.
Η προταςη αυτη έρχεται συμφωνα με τις ανακοινώσεις να εφαρμοστεί για όλους οσους πιθανα μετέφεραν χρήματα στοεξωτερικό απο το 2009 και μετα.και οχι απο το 2001 που τηρούνται τα ηλεκτρονικά αρχεία στην τραπεζα Ελλαδος.
Η απόφαση ελεγχων μονο απο το 2009 και μετα και η ΑΣΥΛΙΑ όλων οςων διοχέτευσαν χρήμα στο εξωτερικό απο το 2001 μέχρι το 2008 εστιάζεται σε νομο του Ιουλίου 2013 που παρε γράψε ,τους ελέγχους για 9 ολόκληρα χρόνια όλων οςων έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό και πιθανα να ειναι αφορολόγητα.
Η παραγραφή λοιπόν των ελεγχων με νομο το καλοκαίρι του 2013,για εννέα ολόκληρα χρόνια όλων οςων έβγαλαν στο εξωτερικό με εμβάσματα πιθανα αφορολόγητα ποσά ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ μεςα στην κρίση την ώρα που ενα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας βιώνει αξεπέραστα προβλήματα .
Η σημερινή κυβερνηση έχει την ηθικη και πολιτική υποχρέωση να επαναφέρει με νόμο
(Υλοποιώντας την προταςη Νιωτη και 27 βουλευτών που απέρριψε ο Β.Βενιζελος το 2012)
τον ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ απο το έτος 2001 και μετα για όλους οσους έβγαλαν με εμβάσματα τα χρήματα τους στο εξωτερικό ,εαν εχουν φορολογηθεί .
Το ύψος του ποσού που διοχετευθηκε στο εξωτερικό συμφωνα με αξιόπιστες πηγές και του εξωτερικού υπολογίζεται για την τελευταία 12 εστία πάνω απο 300 δις ευρω.
Το μέγεθος του ποσού που πιθανολογείται να εισπραχθεί συμφωνα με υπολογισμούς μπορεί να περνάει και τα 40 δις ευρω,.
Ο συμβολισμός και η ουσία της ΕΠΑΝΑΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗΣ των ελεγχων αυτών απο το 2001 και μετα και οχι μονο απο το 2009 και μετα,βάση του νόμου του 2013 ,
θα αποτελέσει μήνυμα πραγματικής ελπίδας και δικαιοσύνης για οσους δοκιμάστηκαν απο την κρίση ,βάζοντας ανάχωμα στην παραπέρα επιβάρυνση των θυμάτων της κρίσης και ενεργοποιώντας την πολυπόθητη ανάπτυξη,στο βαθμό συμβολής της αποτελεσματικότητας της πρωτοβουλίας.
Η διεκδίκηση αυτη ηταν μια συνεχής προσπάθεια απο την κινηση των 75 και δημόςια και σε ολα τα πολιτικά όργανα του ΠΑΣΟΚ που αγνόησε η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σε βάρος και της οικονομίας και των ανθρώπων .
Η άμεση αντιμετώπιση της κατάργησης αυτης της άδικης και χαριστικης ρύθμισης αποτελεί πρώτιστο καθήκον της νέας κυβερνηςης που θα συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων απο την φορολόγηση που απέφυγαν πιθανοί φοροφυγάδες,αλλα και στην μελλοντική δίκαιη κατανομή των βαρών.
Ταυτόχρονα θα αποκαλυφθεί ποιοι και πόσοι και γιατι καλύφθηκαν με φοροασυλία απο την σκανδαλώδη νομοθετική κάλυψη απο την συγκυβέρνηση Σαμαρα Βενιζέλου μέσα στο καλοκαίρι του 2013.
Η κυβερνηση λοιπόν έχει την ηθικη και πολιτική υποχρέωση,αφού εφαρμόζει,αντιγράφοντας την προταςη νόμου ΝΙωτη,να την εφαρμόσει σωστά ακυρώνοντας ταυτόχρονα την διάταξη στον νομο 4174/26-7-2013 που έβαλε πλάτη στην φοροδιαφυγή εν μέσω κρίσης για 9 ολόκληρα χρόνια απο το 2001 μέχρι το 2008.
Επιμένουμε για πολλοστή φορά ,μην απαλλάσσετε πιθανούς μεγαλοφοροπαραβάτες που διοχέτευσαν αφορολόγητα τα χρήματα τους με εμβάσματα στο εξωτερικό





phgh:olympia.gr

Αναταράξεις" στον υπουργικό διάδρομο του Καμμένου! 3 μέλη του γραφείου του στον νέο Σύνδεσμο

Image


“Αναταράξεις” στα γραφεία του υπουργικού διαδρόμου στο ΥΠΕΘΑ προκάλεσε η ίδρυση του Συνδέσμου Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας. Τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α υπηρετούσαν μεχρι σήμερα στο Στρατιωτικό Γραφείο του Πάνου Καμμένου. Και τα τρία αποχώρησαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α:


Ο Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας ιδρύθηκε από Αεροπόρους για τους ίδιους τους Αεροπόρους.

“Ο Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. θέλοντας να παραμείνει πιστός στις αρχικές του δεσμεύσεις - μακριά από χρώματα και κόμματα - το κάνει πράξη!

Μέλη του ΔΣ του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. που μέχρι σήμερα υπηρετούν στο ΣΓ ΥΕΘΑ (Στρατιωτικό Γραφείο Υπουργού Άμυνας), αιτήθηκαν αποδέσμευσης.

Ο Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. χαιρετίζει και συγχαίρει την πρωτοβουλία των Σγου (ΥΔΚ) Ρώτα Δημήτριου, Ασμια (ΕΨΚΤ) Μητσόπουλου Γεώργιου και Λχία (ΣΣΝΣ) Χατζηϊωάννου Μαρίας, οι οποίοι οικεία βουλήσει επέλεξαν να αφήσουν τα γραφεία του Υπουργικού διαδρόμου και να βρεθούν σε μονάδες, κοντά στην αγωνία των συναδέλφων Αεροπόρων και Στρατολόγων -Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων.

Ευχή του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. είναι η πρωτοβουλία αυτή των συναδέλφων να γίνει το παράδειγμα προς μίμηση, προσκαλώντας και μέλη άλλων Ενώσεων (που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να απολαμβάνουν Υπουργικούς θώκους) να χαιρετήσουν έμπρακτα την πρωτοβουλία αυτή”. 

Με την ανακοίνωση της ίδρυσης του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α και την δημοσιοποίηση των ονομάτων του ΔΣ προκλήθηκε αμηχανία στο Στρατιωτικό Γραφείο Καμμένου στελέχη του οποίου έλεγαν ότι δεν είχαν ιδέα για την ίδρυση του Συνδέσμου και την συμμετοχή των τριών. Προφανώς ακολούθησαν συζητήσεις που οδήγησαν στην απόφαση για τις μεταθέσεις των τριών μελών ,που έγιναν όπως φαίνεται με κοινή συναίνεση.




phgh:onalert

Βοήθεια 9,9 εκατ. στην Ελλάδα για τις πλημμύρες του χειμώνα από Ε.Ε.



Βοήθεια ύψους 9,9 εκατ. ευρώ αποφάσισε να χορηγήσει στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το Ταμείο Αλληλεγγύης μετά τις εκτεταμένες πλημμύρες που έπληξαν πέντε
περιφέρειες. Αντίστοιχα, η Κομισιόν θα διαθέσει 6,3 εκατ. ευρώ στη Βουλγαρία.

Ειδικότερα, η Επιτροπή αποφάσισε να χορηγήσει βοήθεια ύψους 16,2 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία μετά από φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν τον χειμώνα του 2015.

Η Ελλάδα υπέστη εκτεταμένες πλημμύρες που έπληξαν πέντε περιφέρειές της, ενώ σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν στη Βουλγαρία λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η ενίσχυση, η οποία συνίσταται σε 9,9 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα και 6,3 εκατ. ευρώ για τη Βουλγαρία, θα καλύψει μέρος των έκτακτων δαπανών για τις εργασίες ανάκαμψης μετά τις καταστροφές και στις δύο χώρες.

Ειδικότερα, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση υποδομών και υπηρεσιών ζωτικής σημασίας, θα επιτρέψει την κάλυψη του κόστους για τις επιχειρήσεις έκτακτης ανάγκης και διάσωσης και θα βοηθήσει να καλυφθούν ορισμένες από τις δαπάνες καθαρισμού στις πληγείσες περιοχές.

Η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου δήλωσε ότι «το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα αλληλεγγύης που διαθέτουμε σε δύσκολους καιρούς. Μαζί προσφέρουμε οικονομική στήριξη στις περιφέρειες της Ελλάδας και της Βουλγαρίας που επλήγησαν από τις καταστροφές του περασμένου χειμώνα, οι οποίες προκάλεσαν σημαντικές ζημιές. Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να ξαναχτίζουμε μαζί».

Πολλά από τα προγράμματα που συγχρηματοδοτούνται από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά και επενδυτικά ταμεία για την περίοδο 2014-2020 έχουν στόχο να επενδύσουν στην πρόληψη των πλημμυρών και να περιορίσουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, για τις οποίες υπάρχουν συνεχείς ανάγκες.





phgh:taxalia

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει - Ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι 250 μεγαλοοφειλέτες





Την κατάθεση όλων των σχετικών εγγράφων, προκειμένου να...
ενημερωθεί η Βουλή ποιοι είναι οι 250 εκατομμυριούχοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές που εντάχθηκαν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ζητούν με ερώτηση τους προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, 11 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Ταυτόχρονα, κατηγορούν την κυβέρνηση για μεθόδευση, υποστηρίζοντας ότι «με την ΠΝΠ στις 27 Μαρτίου 2015, παρέκαμψε τη Βουλή, τροποποιώντας το άρθρο 1 του ψηφισθέντος νόμου των 100 δόσεων, με στόχο να ευνοήσει συστηματικούς φοροφυγάδες και μεγαλοοφειλέτες».

«Με την ΠΝΠ εντάχθηκαν στη ρύθμιση οφειλέτες με ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ, καθώς επίσης συμπεριελήφθησαν στα προς διαγραφή ποσά, πρόστιμα και προσαυξήσεις του Ν.2523/97 για πράξεις μεγάλης φοροδιαφυγής, πράγμα το οποίο συνέβη για πρώτη φορά», τονίζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Και προσθέτουν: «Καλέσαμε την κυβέρνηση, αλλά δεν μας απάντησε, αν θέλει να αποδείξει ότι η πράξη της δεν εμπεριείχε δόλο ή σκοπιμότητα να θέσει όρους και προϋποθέσεις που θα διαχωρίζουν τους αδύναμους οφειλέτες από τους μεγαλοοφειλέτες λόγω διακεκριμένων πράξεων φοροδιαφυγής, καθώς επίσης και να ενημερώσει τη Βουλή για τους οφειλέτες άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ που θα ενταχθούν στη ρύθμιση της ΠΝΠ.»

» Στις 20-7-2015 η αναπληρώτρια υπουργός, κ. Νάντια Βαλαβάνη, κατά τη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Οικονομικών επιβεβαίωσε αυτό που είχαμε καταγγείλει, καθώς όπως ανέφερε, μεταξύ των 880.000 περίπου οφειλετών που ανταποκρίθηκαν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ευρίσκονται και 250 οφειλέτες που χρωστούσαν πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ».

Τέλος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το ΠΑΣΟΚ καλεί το υπουργείο Οικονομικών να ενημερώσει τη Βουλή, «ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι 250 οφειλέτες χάριν των οποίων έγινε η ρύθμιση της ΠΝΠ, ποιο είναι συνολικά και κατά οφειλέτη το ποσό των ρυθμισμένων οφειλών, και ποιο είναι το ποσό των προστίμων και προσαυξήσεων του Ν.2523/97 που τους χαρίστηκε».

Την ερώτηση υπογράφουν οι βουλευτές: Γιάννης Κουτσούκος, Γιώργος Αρβανιτίδης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Γιάννης Δριβελέγκας, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Κρεμαστινός, Οδυσσέας Κωνστανινόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Κώστας Σκανδαλίδης και Eύη Χριστοφιλοπούλου.







phgh:tromaktiko

Παράταση της Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μέχρι τέλους του χρόνου



Την πάγια θέση της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας) για...
επιστροφή στην Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και στις κλαδικές συμβάσεις, επανέλαβε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης σε συνάντηση του προεδρείου της Συνομοσπονδίας με τον νέο υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Κατρούγκαλο.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως είπε, συμφωνήθηκε η παράταση της ισχύος της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για ακόμη τρεις μήνες, δηλαδή έως το τέλος του χρόνου.


Στην συνάντησή του με τον υπουργό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας επανέλαβε το αίτημα για οριστική επιστροφή στην Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και στις κλαδικές συμβάσεις, ενώ τον ενημέρωσε για τις θέσεις του εμπορίου σε ασφαλιστικά-εργασιακά θέματα όπως:

- Την θέσπιση δύο στάδιων πριν την τελική επιβολή του προστίμου των 10.550 ευρώ για κάθε ανασφάλιστο εργαζόμενο που εντοπίζουν οι ελεγκτές («συμβουλευτικό» και «προειδοποίησης»).
- Κίνητρα για την παραμονή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χώρα, επισημαίνοντας την τάση φυγής των επιχειρήσεων στο εξωτερικό που θα προκαλέσει αύξηση της ανεργίας.
- Συνεργασία της ΕΣΕΕ με την αναπληρώτρια υπουργό Ράνια Αντωνοπούλου αναφορικά με τις πρωτοβουλίες ενίσχυσης της απασχόλησης και την υλοποίηση προγράμματος στο λιανεμπόριο για την εκπαίδευση 4.000 νέων ανέργων και την παράλληλη πιστοποίηση και ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Τέλος, ο κ. Κορκίδης τόνισε ότι η πρόσφατη απόφαση του διοικητή του ΟΑΕΕ Τάσου Πετρόπουλου σχετικά με την αποποινικοποίηση των οφειλών για ατομικές εισφορές των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ, αποκατέστησε την αδικία σε βάρος όλου του εμπορικού κόσμου της χώρας που έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση και αποτελούσε πάγιο αίτημα του εμπορικού κόσμου τα τελευταία τρία χρόνια.






phgh:tromaktiko

Απάτη η αγορά ελληνικών νησιών! -Η απίστευτη δικαιολογία της εταιρείας που το διέδιδε



Η είδηση πως ο Τζόνι Ντεπ, η Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ και ο Γουόρεν Μπάφετ αγόρασαν...
ελληνικά νησιά έκανε μέσα σε λίγες ημέρες το γύρο του κόσμου. Ωστόσο λίγες ημέρες μετά, η ίδια η εταιρεία που δημοσιοποίησε στον Τύπο τη συγκεκριμένη είδηση, έρχεται να τη διαψεύσει.

Η ιταλική εταιρεία Proto Group ήταν αυτή που διέρρευσε στον Τύπο την είδηση πως οι συγκεκριμένοι σταρ προχώρησαν σε αγορά ελληνικών νησιών όπως αυτό του Αγ.Θωμά στον Αργοσαρωνικό από τον πολυεκατομμυριούχο Γουόρεν Μπάφετ. Ο επιχειρηματικός κόσμος έστρεψε το βλέμμα του στη χώρα μας, την ώρα που μεσίτες, αλλά και ιδιοκτήτες έψαχναν να βρουν τους …αγοραστές. Η είδηση αποδείχθηκε «απάτη» και η συγκεκριμένη εταιρεία αντί να ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση, έκανε λόγο για ένα κοινωνικό «πείραμα» προκειμένου να δει τις αντιδράσεις επενδυτών αλλά και για να δείξει πόσο εύκολο είναι να «χειραγωγήθουν τα πολιτικά και οικονομικά μέσα». Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά, σε κείμενο που έστειλε στο protothema.gr.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας Proto Group Ltd, αναφέρουν πως χάρη σε εκείνους μέσα σε λίγες ημέρες η Ελλάδα έγινε το κέντρο του επιχειρηματικού κόσμου και πολλοί επενδυτές έμαθαν πώς να επενδύσουν στη χώρα μας. Συνεχίζοντας στο κείμενό τους υποστηρίζουν πως τώρα οι ξένοι επενδυτές θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και έτσι θα ξεκινήσουν και πάλι οι επενδύσεις στην Ελλάδα.

Σκοπός της εταιρείας ήταν να αποδείξει πως δεν χρειάζεται χρόνος για να επανεκκινήσεις μια χώρα από την ύφεση και την πολιτική αστάθεια αλλά τρόπος, ακόμη και αν αυτός ο τρόπος βασίζεται στο ψέμα και στην απάτη.

Αιτιολογώντας μάλιστα την επιλογή των συγκεκριμένων ονομάτων, ανέφεραν συγκεκριμένα για τον Γουόρεν Μπάφετ πως πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους επενδυτές στον κόσμο, οπότε η χρησιμοποίηση του ονόματός του, θα βοηθούσε στο «πείραμα» που δοκίμαζαν.Λίγα 24ωρα πριν ο υπεύθυνος του γραφείου του κ. Μπάφετ είχε διαψεύσει την είδηση της αγοράς του νησιού Άγιος Θωμάς στην Ελλάδα, ενώ η εταιρεία επέμενε πως η αγορά είχε γίνει.

Το χρονικό της απάτης

Πριν από μερικές ημέρες ο Ιταλός Αλεσάντρο Πρότο με ανακοίνωση της εταιρείας του Proto Group Ltd ανακοίνωνε την πώληση του νησιού Στρογγυλή στον Τζόνι Ντέπ αντί 4,2 εκατομμυρίων ευρω. Ένας από τους ιδιοκτήτες του νησιού αλλά και ο δήμαρχος της Πάτμου δήλωσαν άγνοια για το θέμα. Το περασμένο Σάββατο έρχεται νέο «χτύπημα» από την εταιρεία η οποία με δελτίο Τύπου ενημέρωνε χιλιάδες δημοσιογράφους πως ο επενδυτής Γουόρεν Μπάφετ αγόρασε προς 15 εκατομμύρια ευρώ το νησάκι Άγιος Θωμάς απέναντι από την Αίγινα, είδηση η οποία διαψεύστηκε, όπως προαναφέραμε πιο πάνω από το γραφείο του Αμερικανού μεγιστάνα.

Η απάτη ολοκληρώθηκε σήμερα με ανακοίνωση της εταιρείας πως όλες οι αγοραπωλησίες ήταν ένα απλό πείραμα για το πώς μπορεί κανείς, χρησιμοποιώντας ονόματα διάσημων ατόμων του Χόλυγουντ αλλά και του παγκόσμιου επιχειρείν, μπορεί να επανεκκινήσει τις επενδύσεις σε μια χώρα που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και την ύφεση.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο Αλεσάντρο Πρότο δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιεί ψευδές ειδήσεις. Πριν από καιρό το όνομα της Proto μπλέχτηκε στην ενδεχόμενη πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάρμα είδηση που διαψεύστηκε μέσα σε λίγα 24ωρα. Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ο 41χρονος ιδιοκτήτης της Proto Group Ltd είχε πριν από δυο χρόνια μπλεξίματα με το νόμο όταν και συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της εθνικής επιτροπής για τον έλεγχο του Χρηματιστηρίου της Ιταλίας (Consob) για διασπορά ψευδών ειδήσεων και χειραγώγηση της αγοράς. Στον ίδιο και στις εταιρίες του επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο ύψους 4.500.000 ευρώ









phgh:tromaktiko

Απρόβλεπτη εξέλιξη παίρνει η σχέση Κωνσταντοπούλου – Τσίπρα






«Είχαμε μία ειλικρινή και εις βάθος συζήτηση με τον πρωθυπουργό για...
όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις θεσμικές πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να αναληφθούν σε σχέση με την προστασία εκείνων που είναι αδιαπραγμάτευτα δίκαια του λαού μας και σε σχέση με τη θωράκιση της δημοκρατίας» δήλωσε τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Πρωθυπουργός άκουσε προσεκτικά τις απόψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της εξέφρασε τον προβληματισμό του για την θεσμική δυσαρμονία που προκαλείται από την, κατά τα άλλα σεβαστή, επιλογή της να διαφοροποιείται από την συλλογική κατεύθυνση της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που την στηρίζει.
Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου η συνάντηση έγινε σε κλίμα ειλικρίνειας και συντροφικότητας.

«Με τον πρωθυπουργό μας συνδέει σχέση συντροφικότητας και ειλικρίνειας και η κοινή διάθεση και επιθυμία να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού μας και τη συνοχή της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι θα επιθυμούσαν να δουν να διαρρηγνύεται», διαψεύδοντας τα σενάρια περί «διαζυγίου» - τουλάχιστον προς το παρόν.

Σύμφωνο... αναγκαστικής συμβίωσης Τσίπρα - Ζωής

Και πρόσθεσε: «Είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση του πρωθυπουργού και η δική μου στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού και σε τέτοιες στιγμές όπου δοκιμάζονται και οι θεσμικές εκπροσωπήσεις και οι πολιτικές τοποθετήσεις, έχει σημασία οι εκπρόσωποι των Θεσμών να μπορούν με ειλικρίνεια να μιλούν με ευθύτητα, να συνεννοούνται και να καταλήγουν σε λύσεις».
Σύμφωνο... αναγκαστικής συμβίωσης Τσίπρα - Ζωής

Η κ. Κωνσταντοπούλου έφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις δώδεκα, έχοντας ζητήσει  κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις,.

Στο Μαξίμου προσήλθε αργότερα ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Πάνος Σκουρλέτης καθώς και ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης.

Νωρίτερα, με μερικά λεπτά διαφορά μεταξύ τους, είχαν προσέλθει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.




phgh:tromaktiko

ΤΩΡΑ!!!ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!!ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ!!!ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!


Ο κυριότερος λόγος που η κυβέρνηση του Σύριζα έκανε πίσω στις διαπραγματεύσεις της με τους εταίρους την τελευταία στιγμή αφού είχε εγκαταλείψει 
όλες τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις, και δέχτηκε τους όρους τους, ήταν για να
 «ηρεμήσει» η χώρα μέσα στο… νεκροταφείο που την έχωναν
 ζητωκραυγάζοντας οι δανειστές της!

Είναι καταπληκτικό να διαβάζει κανείς όλα τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά 
μπλογκς που ασχολούνται εδώ και καιρό με την Ελλάδα, για να διαπιστώσει 
ότι όλοι συμφωνούν πως ένας Δούρειος Ίππος, «Trojan Horse», κατάφερε να
 αλώσει κάθε αντίσταση στην πολιορκία, κάτι που κανένας άλλος δεν θα τα 
κατάφερνε τόσο καλά και τελικά να αφήσει τους εισβολείς να μπουν μέσα, 
να λεηλατήσουν και να κατακάψουν όλη την χώρα.

Δεν υπάρχει καμία λογική σε μια διαπραγμάτευση που παίζεται το μέλλον της 
χώρας σου, να πηγαίνεις ξυπόλητος στα αγκάθια και να κάνεις και τον νταή
 πιστεύοντας πως οι άλλοι θα σκύψουν το κεφάλι γιατί υποτίθεται ότι έχεις το 
δίκαιο με το μέρος σου. Είναι σαν να πηγαίνεις στο λάκκο των λεόντων με ένα
 απλό νυχοκόπτη, με την πεποίθηση ότι μόλις σε δουν τα άγρια θηρία θα…το
 βάλλουν στα πόδια!

Δεν υπάρχει καμία λογική να ξεσηκώνεις ένα ολόκληρο λαό να τρέχει με τόσα
 εμπόδια εναντίον του, με τις τράπεζες κλειστές, με τα δοσιλογικά ΜΜΕ να
 ουρλιάζουν καθημερινά προσπαθώντας να τον αναγκάσουν να σκύψει το 
κεφάλι
 στη λαιμητόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να σιγοντάρεις σε μια σκλήρυνση 
της 
στάσης του σε ένα ιστορικό ΟΧΙ που άφησε άναυδη όλη την ανθρωπότητα και 
στη
συνέχεια να παραδίδεσαι άνευ όρων, γιατί, όπως δικαιολόγησες την στάση σου, 
δεν
 είχες σκεφτεί καμία εναλλακτική λύση με μεγάλο θύμα την ίδια σου την πατρίδα... 

Είναι δύσκολο να πιστέψει κάνεις πως, ή οι κυβερνήτες ήταν ηλίθιοι, ή ότι ήταν 
ανεύθυνοι, ή ότι τέλος ήταν και αυτοί μέρος του σχεδίου για την υποδούλωση 
και το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου. Και όμως κάτι από τα τρία αυτά 
συνέβηκε!

Τώρα από εδώ και πέρα καθημερινά θα στήνονται τα εκτελεστικά αποσπάσματα 
για να εκτελούν τους χρεωμένους που δεν θα έχουν να πληρώσουν τα χρέη τους, 
τους ανασφαλίστους, τους άνεργους και τους βίαια ξεσπιτωμένους, ενώ στην 
Ακρόπολη θα κυματίζει η σημαία του τέταρτου Ράιχ!

Και μετά τι; Μετά ξυπνήσαμε και είδαμε από το παράθυρο ένα κόσμο να 
διαδηλώνει ξεσηκωμένος στις μεγάλες πλατειές γιατί του είχαν φέρει το
 μαχαίρι στο
 λαιμό, γιατί δεν είχε άλλη διέξοδο. Ένα κόσμο να ξεσηκώνεται παίρνοντας 
«μπάλα»
 όλο το διαφθαρμένο πολιτικό σύστημα ενώ όλη η διεθνή κοινότητα θα τον
 παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!

Μην γελιέστε! Το ολοκαύτωμα είναι προ των πυλών μας!

Αυτός ο λαός θα αντισταθεί στο ολοκαύτωμα του ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος





phgh:http://www.volcanotimes.com/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΟΣΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!



ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ: 

ΤΟ "ΙΕΡΟ" ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ:

Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους : Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο". = ΕΤΣΙ ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ «ΝΑΙ»…ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.... 


"Οι μη-εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ." Baba Kamma 37b. = ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ…. 


Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι : Yebamoth 98a. "Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα." = ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ…. ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ;;;; 


"Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή" TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ.225, Warsaw 1855 = ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ, ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…. 


"Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ". TALMUD: Baba Mezia, 114b = = ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ, ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…. 


MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε. = ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ….. 


ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ; ΤΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ, ΤΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. 


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! 


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ, 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 


ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΜΑΣ...

Όλες οι δυνάμεις είναι στην Γη, και οι αγγελικές του Χριστού και οι αντίχριστες των αποστατών. Τώρα ήρθε η ώρα του χωρισμού της ήρας από το σιτάρι. Ήρθε η ώρα να διαλέξουν οι Έλληνες στρατόπεδο. Ό,τι σπείρετε αυτό και θα θερίσετε. Ήρθε η μέρα η μεγάλη της οργής του Θεού, και ποιος μπορεί να σταθεί μπροστά Του;
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΟΛΑΤΡΕΙΑ.





phgh:http://www.volcanotimes.com

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!


Και οι 300  ξέρουν ότι έχουμε 353 τρις στη Παγκόσμια Τράπεζα και μας πούλησαν στους τοκογλύφους!!!

 Όλοι στη Βουλή γνωρίζουν. Ολοι οι ισολογισμοί της Παγκόσμιας Τράπεζας περνούν από εκεί.Σε δυο σελίδες από τις 120 του ισολογισμού φαίνονται οι ορισμένες από τις Τράπεζες ,τα ποσά των τρις που είναι μέσα και αριθμοί λογαριασμών. 
Όπως οτι τους ισολογισμούς υπογράφουν για τη Χώρα μας ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ και ο εκάστοτε ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…..Οι προδότες αντί να σώσουν την Ελλάδα μας έβαλαν στα μνημόνια….Όλοι γνωρίζουν και οι 300..Δείτε την επόμενη Φωτό με λογαριασμούς εντός Ελλάδας…
Λογαριασμοί καταπιστευμάτων σε τράπεζες εντός της Ελλάδας 
Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος , αριθμός λογαριασμού 9832554711 , 500.000.000.000$ (πεντακόσια δισεκατομμύρια δολάρια) και 20.000 (είκοσι χιλιάδες) τόνοι χρυσού. 

Αγροτική τράπεζα (ΑΤΕ), αριθμός λογαριασμού 3597772412, 11.000.000.000.000$ (11 τρισεκατομμύρια δολάρια) 

Alpha τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 54477738142, 3.800.000.000.000$ (3 τρισεκατομμύρια 800 δισεκατομμύρια δολάρια) 

Τράπεζα Αθηνών, αριθμός λογαριασμού 67347745960, 7.000.000.000.000$ (επτά τρισεκατομμύρια δολάρια) 

Εμπορική τράπεζα , αριθμός λογαριασμού 28277754132, 11.000.000.000.000$ (έντεκα τρισεκατομμύρια δολάρια) 

Ταχυδρομικό ταμιευτήριο , αριθμός λογαριασμού 777333218, 7.000.000.000.000$ (7 τρισεκατομμύρια δολάρια) 

Γενική τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 864777212, 5.200.000.000.000$ (5 τρισεκατομμύρια 200 δισεκατομμύρια δολάρια) 

Εθνική τράπεζα της Ελλάδος, αριθμός λογαριασμού 97772541114, 52.000.000.000.000$ (πενήντα δύο τρισεκατομμύρια δολάρια) 

Τράπεζα Πειραιώς, αριθμός λογαριασμού 98877722335, 11.000.000.000.000$ (11 τρισεκατομμύρια δολάρια) 

ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!!!!ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ;;;;;  ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΣΩΡΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ – ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ –ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΛΟΙ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ



ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ.




phgh:http://www.volcanotimes.com/

Να μείνω ή να φύγω;

USA, Washington, Mt Rainier NP, Spectacular summer display of wildflowers at sunrise
USA, Washington, Mt Rainier NP, Spectacular summer display of wildflowers at sunrise


Γράφει η Ειρήνη Ι. Ζαννάκη
Όταν ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια γίνεται δίλημμα ζωής..
Ας μη γελιόμαστε.. όσο και αν θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι και φιλέλληνες, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στην πραγματικότητα. Η ζωή μας στην Ελλάδα οδεύει προς τη δύση της. Ξέρω ότι ακούγομαι απαισιόδοξη και σίγουρα κάποιοι θα σπεύσουν να μου προσάψουν τη μομφή ότι δεν αγαπώ την πατρίδα μου. Και δε θα τους αδικήσω, σε καμία περίπτωση. Ίσως και να έχουν δίκιο..
Και αναρωτιέμαι… για ποιο λόγο θα έπρεπε ένας νέος άνθρωπος να μείνει στην Ελλάδα; Σε μια χώρα όπου η ποιότητα ζωής έχει εκμηδενιστεί και το κράτος πρόνοιας είναι μια έννοια ουτοπική.. Η παιδεία έχει εκφυλιστεί σε μια στείρα εξειδίκευση, ενώ η ανθρωπιστική της διάσταση είναι ανύπαρκτη. Και όταν μετά από κόπους και βάσανα κάποιος αποκτήσει την πολυπόθητη εξειδίκευση το πιο πιθανό είναι να μη λάβει την ανταμοιβή για τους κόπους του, αφού θα βρεθεί αντιμέτωπος με έννοιες όπως η ανεργία, η αναξιοκρατία και η εκμετάλλευση.
Ξεκίνησα από την παιδεία, γιατί αυτή είναι η βάση (ή τουλάχιστον πρέπει να είναι) της ανάπτυξης ενός λαού. Όμως και όλοι οι υπόλοιποι θεσμοί καταρρέουν. Είμαστε ίσως ο μοναδικός λαός του οποίου οι πολίτες παρακαλούν να πεθάνουν με συνοπτικές διαδικασίες παρά να βρεθούν στη δυσάρεστη να νοσηλευτούν σε κάποιο νοσοκομείο. Καμία υποδομή, καμία παροχή, καμία προοπτική ανάπτυξης. Πουθενά. Και οι κυβερνώντες ανάξιοι και ιδιοτελείς.
Ναι.. δε λέω.. έχουμε ήλιο και θάλασσα.. και παραλίες.. και καλό καιρό. Τα οποία όμως πλέον απολαμβάνουν περισσότερο οι κάτοικοι του εξωτερικού που, άλλωστε, διαθέτουν αγοραστική δύναμη. Άρα ούτε τον ήλιο χαιρόμαστε. Εκτός και αν κάποιος απολαμβάνει τον ήλιο κατά τη βασανιστική αναμονή στα ΑΤΜ και τις στάσεις των λεωφορείων.
Και, κατά τα λεγόμενα, στην Ελλάδα έχουμε έντονη νυχτερινή ζωή και μπορούμε να ξενυχτάμε ακόμα και τις καθημερινές. Ναι. Όταν είσαι φοιτητής. Γιατί όταν εργάζεσαι δεν έχεις τις αντοχές για να ξενυχτάς και όταν είσαι άνεργος δεν έχεις την οικονομική ευχέρεια να το κάνεις. Και αν είσαι σώφρων και διαθέτεις συναίσθηση της πραγματικότητας και μια στοιχειώδη ακοή δεν έχεις και τη διάθεση για κάτι τέτοιο.
Μεγάλο μας ατού ο πολιτισμός μας. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, αφού αποτελούμε τους συνεχιστές ενός ένδοξου πολιτισμού. Ο οποίος όμως είναι ένα νεκρό γράμμα, κεφάλαιο στα σχολικά βιβλία, κολώνες σε σημεία των πόλεων, έκθεμα σε μουσεία. Πουθενά παρών στην καθημερινότητά μας, ωστόσο. Γιατί πολιτισμός είναι ο σεβασμός στο συνάνθρωπο, η καθαριότητα, οι καλοί τρόποι, η ανθρωπιά. Που όμως δεν υπάρχουν. Κι όταν υπάρχουν παρεξηγούνται ή καθίστανται αντικείμενο προς εκμετάλλευση.
Και τι θα κάνουμε; Θα φύγουμε όλοι επειδή η πατρίδα μας δεν είναι βιώσιμη; Και τι θα απογίνει η χώρα μας; Το μόνο που απομένει σε μας που, καλώς ή κακώς, είμαστε ακόμα εδώ είναι να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή. Και το πρώτο βήμα είναι να προσδιορίσουμε σε τι συνίσταται η έννοια της καλύτερης ζωής. Σίγουρα δεν είναι ο καλός καιρός, η ηλιοφάνεια και τα ξενύχτια. Άλλη είναι η ποιότητα ζωής. Όσο για τον πολιτισμό, ας σταματήσουμε να επαναπαυόμαστε στις δάφνες των προγόνων μας και ας φροντίσουμε να γίνουμε άξιοι συνεχιστές του.
Μέχρι τότε.. δε σας κρύβω ότι κάθε βράδυ που μένω μόνη με τις σκέψεις μου, ένα είναι το δίλημμα που με ταλανίζει.. Να μείνω ή να φύγω;



http://hetpodium.org/

ΠΟΥΤΙΝ: ΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

tw

Μετά την έκκληση του πρωθυπουργού της Κριμαίας Sergey Aksyonov προς τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν «να συνδράμει στην εξασφάλιση της ειρήνης και της ηρεμίας», άμεση ήταν η απάντηση του Κρεμλίνου που σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείo Ειδήσεων ανέφερε ότι η Ρωσία θα λάβει σοβαρά υπόψη το αίτημα του πρωθυπουργού για βοήθεια
Παράλληλα με την έκκληση για την συνδρομή της Ρωσίας, ο Aksyonov ανακοίνωσε ότι στις 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα για το μέλλον της Κριμαίας, σχεδόν δύο μήνες νωρίτερα από ό, τι είχε προηγουμένως προγραμματιστεί (25 Μαΐου).
Η αμερικανική εταιρία αναλύσεων stratfor που παρακολουθεί στενά τα γεγονότα, σε ανάλυσή της διατυπώνει την άποψη ότι «το δημοψήφισμα μπορεί να προετοιμάσει το έδαφος για μια επίσημη ανακήρυξη περαιτέρω αυτονομίας ή πλήρους ανεξαρτησίας της Κριμαίας και, ενδεχομένως, ένωση με τη Ρωσία».
«Μια τέτοια κίνηση» συνεχίζουν οι συντάκτες της έκθεσης, «όχι μόνο θα επισημοποιήσει την επιρροή της Ρωσίας στην Κριμαία, αλλά και θα περιπλέξει τα όποια σχέδια του Κιέβου για την ένταξη της χώρας στην στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω των ευρωπαϊκών κανονισμών (για τα ασαφή σύνορα).
Όπως συμπεραίνουν οι αμερικανοί αναλυτές, η νέα ουκρανική κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει πολλά για την υπόθεση της Κριμαίας, «τόσο λόγω της αυξανόμενης ρωσικής δύναμη στην περιοχή, αλλά και των φιλορωσικών αισθημάτων που κυριαρχούν στην Κριμαία». Μπορεί ο νέος Πρωθυπουργός της Ουκρανίας Arseniy Yatsenyuk να προέτρεψε την Ρωσία να αποσύρει τα στρατεύματά της στην Κριμαία και να επιστρέψουν στις στρατιωτικές τους βάσεις, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο-εταιρία αναλύσεων, ο ουκρανικός στρατός δεν έχει την δύναμη να αντομετωπίσει τη Ρωσία στην Κριμαία. Την ίδια στιγμή, οι αμερικανοί (πάντα μέσω stratfor) θεωρούν ότι Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να ζήτησαν από την Ρωσία να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, είναι απίθανο, ωστόσο, να επέμβουν στρατιωτικά, αφήνοντας ένα παράθυρο ανοιχτό για μια διαφορετική στην αυριανή(03 03 2014) συνεδρίαση του ΝΑΤΟ για την κατάσταση στην Ουκρανία.
Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημανθεί κάτι που αυτές τις κρίσιμες ώρες δεν φαίνεται, αλλά ούτε και παρουσιάζεται από κανένα δυτικό ή ανατολικό ΜΜΕ, το γεγονός ότι στο «πίσω μέρος του μυαλού του Πούτιν» εδώ και μια δεκαπενταετία, που κρατά τα ηνία και τον πλήρη έλεγχο της Νέας Μεγάλης Ρωσίας(όπως ο ίδιος ο Ρώσσος Πρόεδρος την οραματίζεται) βρίσκεται σεπλήρη εξέλιξη ένα πλήρες αλλά «μυστικό άκρως απόρρητο» σχέδιο. Σχέδιο με στρατηγική δομή το οποίο αποβλέπει στην ανακοπή, αλλά και τον πλήρη έλεγχο ή δυντόν την αναχαίτηση και ανακοπή του Ισλάμ στην ευρύτερη ασιατική περιοχή.
Ισλάμ, το οποίο αυξάνεται με ιλλιγγιώδεις ρυθμούς, προκαλώντας ανατριχίλα όχι μόνο στους ορθόδοξους ρώσους και όλες τις χώρες της σφαίρας επιρροής τους, αλλά και στο δυτικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης κυρίως της Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας, όπου το πρόβλημα του Ισλάμ θεωρείται το υπ» αριθμόν έναν ζήτημα που η ανθρωπότητα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την προσεχή 20ετία. Ένα από τα βασικά επιχειρήματα του Πούτιν, που «δικαιολογεί» αν θέλετε στα μάτια ενός Βαλκάνιου την εισβολή και κατάληψη, φιλορωσικής όμως επιρροής εδάφη, πέρα από τα γεωπολιτικής και ενεργειακής σημασίας συμφέροντα που θέλει να προασπίσει και να προστατεύσει, είναι ο πλήρης έλεγχος του ρόλου της Τουρκίας.
Η κατάσταση σήμερα στην Τουρκία από την άλλη όπως μεταδίδουν πάντα τα διεθνή δυτικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και έχει σημασία πια και στον μέλον αυτός ο διαχωρισμός θα γίνεται όλο και πιο αισθητός, όχι μόνον δεν είναι η καλύτερη αλλά ο Ερντογάν πια ευθέως βάση μυστικής συμφωνίας που έχει κάνει το Αμερικανικό κράτος με τον έκπτωτο Ιμάμη Φεντουλάχ Γκιουλέν που μέχρι και πρόσφατα ήταν κόκκινο πανί για το Αμερικανικό IRS λόγω της υηλής φοροδιαφυγής που εντόπισαν οι αμερικανικές αρχές σχεδόν στο σύνολο των σχολείων και σχολών που είναι διάσπαρτα στην Αμερικανική επικράτεια.

Σύμφωνα με αυτή την μυστική συμφωνία ο «έγκλειστος» και φρουρούμενος Φεντουλάχ Γκιουλέν «έδωσε» στεγνά πληροφρίες στις Αμερικανικές αρχές (FBI, CIA & NSA) το άλλοτε πνευματικό του τέκνο Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως «αντάλλαγμα» της μεγάλης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων φοροδιαφυγής που έχουν εδώ και χρόνια εντοπίσει στις ΗΠΑ οι Αμερικανικές αρχές στις επιχειρήσεις συμφερόντων Γκιουλέν. Ενδεικτικό είναι το αφιέρωμα το ABC αλλά και τα συνεχή μόλις πριν από λίγο διάστημα αμερικανικά δημοσιεύματα για τον Φεντουλάχ Γκιουλέν.
Οι Αμερικανοί-και όταν λέμε Αμερική φυσικά και δεν εννοούμε τον εκάστοτε πρόεδρο αλλά τα πανίσχυρα Ιουδαϊκής κυρίως επιρροής Αμερικανικά think tank που σχεδιάζουν με συνέχεια και συνέπεια σε βάθος χρόνου, πολιτικές εκ μέρους των πολυεθνικών άρα και για λογαριασμό τον εκάστοτε πολιτικών σχηματισμών- που (συν)κυβερνούν με τον εκάστοτε Αμερικανό Πρόεδρο λοιπόν και σίγουρα δεν ξεχνούν την στάση και τον ρόλο της Τουρκίας στο πόλεμο με το Ιράκ και την άρνηση της να δώσουν γη και ύδωρ με τις αμερικανικές βάσεις τους στο Ιντσιρλίκ και άλλού, πάντα έψαχναν μια ευκαιρία αν όχι, να ελέγξουν πλήρως και απόλυτα να έχουν στο χέρι το πάντα άτακτο και ανυπάκουο παιδί Ερντογάν, που μάλλον μπιάζει να πήρε περισσότερο θάρρος από το επιτρεπόμενο μετά τα γεγονότα με το Ισραήλ, τουλάχιστον να χειραγωγήσουν με κάποιο τρόπο τον νέο Σουλτάνο της Τουρκίας που αίφνης μέσω του θεωρητικού και πνευματικού του πολιτικού του μέντορα Αχμέτ Νταβούντογλου άρχισαν να οραματίζονται στο πλαίσιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την αναβιώση της Πάλαι ποτέ Μεγάλης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Μια νέα Ισλαμική πολιτική αυτοκρατορία που δεν θα μπορούσε να στηθεί αν δεν υπήρχε η στενή και στεγανή, από τα χρόνια που ο Ερντογάν ήταν δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, βοήθεια του δυκτίου των σχολείων σε όλο τον πλανήτη -κυρίως σε χώρες της Δύσης- του Φεντουλάχ Γκιουλέν. Δύκτιο που ανέδειξε στην πρωθυπουργία και τον Ρ.Τ. Ερντογάν.
Τουρκία που άρχισε όμως να γίνεται ενοχλητική και εμπόδιο στα βαθιά και μεγάλα σχέδια των ΗΠΑ για την επιβολή του νέου χάρτη στην περιοχή της Νέας Μέσης Ανατολής, χάρτης που πρώτο το GreekAmericanNewsAgencyαποκάλυψε τον Νοέμβριο του 2006 και εκ τότε είδαμε το θέμα να αναπαράγεται σχεδόν copy paste σε όλο τον ελληνικό έντυπο και ηλεκτρονικό -ακόμα και σήμερα- ελληνικό τύπο.
Βάση αυτού του χάρτη της Νέας Μέσης Ανατολής η Τουρκία θα πρέπει να περιορίσει τα σύνορα της για την δημιουργία του Κουρδιστάν. Ενός κράτους δορυφόρου των συμφερόντων των ΗΠΑ στην περιοχή της Νέας Μέσης Ανατολής ως ανάσχεση στην δυναμική του Ιράν που πάντοτε φόβιζε και πάντα θα φοβίζει…
Σίγουρα αυτή η αλλαγή συνόρων δεν μπορεί να μην επηρεάσει και την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ένα νέο κρατίδιο με καθεστώς ημιαυτονομίας ή πλήρους ανεξαρτησίας -αυτονομίας στα σύνορα της Ελλάδος με την Τουρκία. Ποιο θα είναι αυτό το νέο κράτος; Η Τουρκική Δημοκρατία της Θράκης! Ένα κράτος που είναι σχεδόν έτοιμο. Με σημαία. Με δικές τους τράπεζες. Δική του υποδομή. Ένα κράτος που χτίζεται από τις αρχές της 10ετιας του 1990 με συνεχείς παραχωρήσεις και συνεχείς παραβιάσεις της συνθήκης της Λωζάνης εις βάρος της Ελλάδος. Κοντολογίς. Θα δώσει κάτι η Τουρκία στα βάθη της Ανατολίας «επιλύοντας» ένα χρόνιο πρόβλημα της με τους Κούρδους και θα πάρει μεγάλο μέρος της Θράκης στην νέα κατάσταση που ετοιμάζεται με ταχείς ρυθμούς. Ποιος θα βγει χαμένος για άλλη μια φορά δεν θέλει και ερώτημα. Η Ελλάδα!
Δεν είναι λοιπόν ούτε τυχαία τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις στη γειτονική Τουρκία ούτε αποσυνδεδεμένα με τα τραγικά γεγονότα στην Ουκρανία και στην Κριμαία.Κρίκος που ο ένας συνδέδει τον άλλο…
Και κάτι ακόμα εξίσου σημαντικό που δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας. Οι οργανώσεις που και στην Τουρκία αλλά και την Ουκρανία πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν είναι ΜΚΟ… Οι περισσότερες πλήρως ή μερικώς ελεγχόμενες από τις ΗΠΑ όπως και στην περίπτωση των ΜΚΟ της Ελλάδας…
Μιας Τουρκίας, η οποία μέσω της Ευρασιατικής Ένωσης προσπαθεί από τα χρόνια του Οζάλ ακόμα, ιδρυτή και εμπνευστή της ίδρυσης της ισλαμικής ευρασιατικής ένωσης, να διοχετεύσει μουσουλμανικούς πληθυσμούς -και μάλιστα ακραίους φονταμενταλιστές- στους κόλπους της Ευρώπης, αλλά και στο εσωτερικό της Ρωσίας. Η Ρωσία ως γνωστόν υποφέρει και μετρά θύματα απο τους ακραίους Ισλαμιστές Τσετσένους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τελευταίο πολύνεκρο χτύπημα στην Ρωσία λίγο πριν την έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων.
Το ευαίσθητο υπογάστριο της Ρωσίας για την δίοδο και την διάχυση αυτών των Ισλαμικών πληθυσμών ήταν πάντα η πολυεθνική Ουκρανία.
Όχι μόνον για την γεωπολιτική ενεργειακή σκακιέρα της περιοχής όπου ο οι Ρώσσοι σαφώς υπερέχουν εδώ και χρόνια με σταδιακή, και βάση σχεδίου, εγκαθίδρυση εταιριών εξόρυξης γεωφυσικών ενεργειακών κοιτασμάτων, όχι μόνον δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να απεμπολίσουν συμφέροντα και δυνατότητες ελέχου αυτών των ενεργειακών κοιτασμάτων που φτάνουν μέχρι την παγωμένη Αρκτική, αλλά σχεδιάζουν την επέκταση της σφαίας επιρροής τους μέχρι και το Αιγαίο στο οποίο πάντα ήθελαν να έχουν διέξοδο από τα χρόνια της Μεγάλης Βυζαντινής σχεδόν 1600ετούς Αυτοκρατορίας.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ένα από τα βασικά επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος Πούτιν προς τον αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα στην 90λεπτη τηλεφωνική συνομιλία τους την νύχτα του Σαββάτου της 1ης Μαρτίου 2014 -και αυτό δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα- είναι ότι μπορεί να διαφωνούν σε μια σειρά από λόγους για την επέμβαση των ρωσικών στρατευμάτων στην Κριμαία, σε ένα πράγματα όμως φαίνεται να συμφώνησαν και αυτό θα το δούμε το αμέσως προσεχές διάστημα.
Στην πάση θυσία μη εμπλοκή της Τουρκίας σε αυτή την υπόθεση. Ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να είπε -κάτι που σχυνά πυκνά αναφέρει σε ιδιωτικές συνομιλίες του στους λιγοστούς ανθρώπους που εμπιστεύεται – ανοιχτά πλέον και στον Αμερικανό Πρόεδρο Μ. Ομπάμα είναι η φράση «Αν εμπλέξεις τους τούρκους, θα φτάσω μέχρι το Αιγαίο».
Η φράση αυτή του Ρώσου προέδρου δεν είναι νέα για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά εκείνων των χωρών που συνορεύουν με την Ρωσία, δεν είναι καινούργια. Όπως τυχαία δεν είναι και τα σχυνά πήγαινε – έλα με το προσωπικό του Ελικόπτερο στο Άγιο Όρος εδώ και χρόνια. Επισκέψεις που άλλοτε δημοσιοποιούνται και άλλοτε όχι.
Οι γεωπολιτικές και επομένως και οι στρατιωτικές εξελίξεις αυτές, στην εύκλεκτη περιοχή της Κριμαίας, όσο και αν ξαφνιάζει, είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένες με τις καταιγιστικές σχεδόν θυελλώδεις ραγδαίες καταστάσεις στο εσωτερικό της Ορθοδοξίας!








phgh:http://hetpodium.org/