Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ…

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΗΝ 

lavrov_sergei1
Λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην οποία υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ ζήτησαν από τη Ρωσία να μην πλήξει θέσεις του Μετώπου της Αλ Νούσρα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, προειδοποιεί τις ΗΠΑ «να μην κάνουν τίποτα πίσω από την πλάτη της Μόσχας».
Ο Λαβρόφ προ ημερών είχε υποστηρίξει ότι η Ουάσιγκτον ζήτησε από τη Μόσχα να μην πραγματοποιήσει αεροπορικές επιδρομές κατά της Αλ Νούσρα καθώς υπάρχει φόβος στις περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχό της, να υπάρχουν μέλη της μετριοπαθούς συριακής αντιπολίτευσης.
Εντούτοις, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας σε νέες του δηλώσεις τόνισε πως όσοι ήθελαν να αποχωρήσουν από τα σημεία θα μπορούσαν να το είχαν ήδη πράξει από τον περασμένο Φεβρουάριο.
«Πιστεύουμε ότι υπήρχε αρκετός χρόνος για την “κανονική” αντιπολίτευση να αποχωρήσει από τα εδάφη της Αλ Νούσρα από τον Φεβρουάριο. Εκείνοι που δεν πήραν αποστάσεις από τους τρομοκράτες μπορούν να επιρρίψουν ευθύνες μόνο στον εαυτό τους», πρόσθεσε ο Λαβρόφ.
Εξήγησε, μάλιστα, πως η Ρωσία θα ενισχύσει με πιο ενεργή τρόπο και αεροπορικές επιδρομές το συριακό στρατό στις μάχες γύρω και εντός του Χαλεπίου ώστε να αποτραπεί η ανακατάληψη της περιοχής από τους τρομοκράτες.
«Θα αποφασίσουμε πώς οι αεροπορικές δυνάμεις μας θα δράσουν, σύμφωνα με την κατάσταση. Αυτό δε θα αποτελέσει έκπληξη για τους Αμερικανούς», συμπλήρωσε ο Λαβρόφ, τονίζοντας πως η Μόσχα ελπίζει ότι οι ΗΠΑ δε θα προσπαθήσουν να κάνουν οτιδήποτε πίσω από την πλάτη της Ρωσίας.
«Αναμένουμε από τους εταίρους μας να συνεργαστούν με εμάς με τιμιότητα και να μην προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τις συνήθεις επαφές για να πάνε μυστικά στο Plan B, C ή D πίσω από την πλάτη μας», είπε σε αυστηρό τόνο ο Λαβρόφ.



hellasforce

ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ… Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ δεν θεωρεί ΤΡΑΓΙΚΟ την ανάγνωση του Κορανίου στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! (βίντεο)


agia_sofia_ramazani_korani
Η δήλωση που προκαλεί αίσθηση και έρχεται σε αντίθεση με τον σκληρό τόνο του Υπουργείου Εξωτερικών.
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:
Καταδικάζουμε ως οπισθοδρομική την ανακοίνωση των τουρκικών Αρχών για τον προγραμματισμό της ανάγνωσης του Κορανίου στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, επ’ ευκαιρία του Ραμαζανιού.
Εμμονές, που αγγίζουν τα όρια της θρησκοληψίας, για μουσουλμανικές τελετές σε ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, είναι ακατανόητες και φανερώνουν έλλειψη σεβασμού και επαφής με την πραγματικότητα. Επιπλέον, τέτοιες ενέργειες δεν είναι συμβατές με σύγχρονες, δημοκρατικές και κοσμικές κοινωνίες.
xidakis_nikos
Η δήλωση του αναπληρωτή ΥΠΕΞ:
Συζητήσεις προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Νίκου Ξυδάκη σχετικά με την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.
«Το να αναγνωστεί ένα απόσπασμα του Κορανίου δεν είναι κάτι το τραγικό. Έλλειψη σεβασμού θα ήταν να γίνουν απρέπειες» δήλωσε ο κ. Ξυδάκης και πρόσθεσε «το να διαβαστεί ένα θρησκευτικό κείμενο δεν είναι έλλειψη σεβασμού».




hellasforce

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ! Έντονη κινητικότητα από τον τέως βασιλιά – Οι φήμες για εμπλοκή του γιου του στην πολιτική

index

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος.
Σύμφωνα με τη Real, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο, πιο αναλυτικό, βιβλίο με στοιχείο αυτοβιογραφίας, ενώ συνεχίζονται, κατά περιόδους, οι φήμες για την εμπλοκή στην πολιτική του γιου του Νικόλαου, κάτι που ωστόσο ο ίδιος αποκλείει.
Συζητήσεις για το κατά πόσο ανοίγει πολιτειακό ζήτημα άνοιξε η απάντηση που έδωσε κατά τη συνέντευξη του στον Σκάι στην ερώτηση εάν θεωρεί την παλινόρθωση «ένα τελειωμένο ιστορικό επεισόδιο». «Δεν υπάρχει τέλος και δεν υπάρχει αργή» είπε. «Εγώ βλέπω η όλη υπόθεση να εξελίσσεται στα χέρια του ελληνικού λαού», συνέχισε. «Αυτοί αποφασίζουν τι θέλουν, αυτοί αποφάσισαν δυο φορές, αν θυμάμαι καλά, να επαναφέρουν τη βασιλεία αφού είχε φύγει. Τώρα αν τη θέλουν, πάλι δικό τους δικαίωμα είναι» πρόσθεσε, «δείχνοντας» στην ουσία ένα δημοψήφισμα.
Πάντως, ο ίδιος επανέλαβε σε δυο-τρία σημεία ότι δεν εγείρει θέμα επιστροφής του ως μονάρχης. «Έχω πει σε όλους ότι δεν θα κουνήσω το δάχτυλο μου για να πάρω τη βασιλεία πίσω. Θα το κάνουν οι Έλληνες, όχι εγώ. Εάν γίνει μόνο του, τότε θα το δεχθώ. Αλλά ποιος είναι ο μηχανισμός για να γίνει κάτι τέτοιο; Δεν υπάρχει» είπε μεταξύ άλλων.
Εξάλλου, ο τέως βασιλιάς αποκάλυψε ότι δεν του έχει γίνει πρόταση για να μπει στην πολιτική, ενώ όσον αφορά στον Νικόλαο για τον οποίο γίνονταν δημοσκοπήσεις ακόμα και για τον δήμο της Αθήνας είπε μεν ότι «δεν νομίζω πως αρμόζει, δεν είμαστε πολιτικάντηδες» αλλά παρέπεμψε στον ίδιο να απαντήσει έαν του πρότειναν να ενταχθεί σε κάποιο κόμμα.





katoxika nea

Η “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!Η επιστροφή της βασιλικής οικογένειας και η επάνοδος της στην πολιτική σκηνή της χώρας είναι περισσότερο κοντά από ποτέ άλλοτε!!!



ΕΠΙ8888

Η “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!Η επιστροφή της βασιλικής οικογένειας και η επάνοδος της στην πολιτική σκηνή της χώρας είναι περισσότερο κοντά από ποτέ άλλοτε!!!
Η επιστροφή της τέως βασιλικής οικογένειας και η επάνοδος της στην πολιτική σκηνή της χώρας είναι περισσότερο κοντά από ποτέ άλλοτε!!
Παρά το γεγονός ότι το παρόν κείμενο μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους μη σκεπτόμενους και επιδερμικούς ως ένα “μύθευμα”, εν τούτοις όλες οι πηγές μας, αλλά και μια σειρά από γεγονότα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, φανερώνουν ότι για το εν λόγω θέμα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.
Μια κινητικότητα που υποκρύπτει μια τρομερή στρατηγική, της οποίας ο χειρισμός έχει ανατεθεί σε απολύτως έμπιστους ανθρώπους του περιβάλλοντος της τέως βασιλικής οικογένειας.
Κερδίζει καθημερινά έδαφος η επιστροφή.
Διαφαίνεται ότι αυτή η υπόθεση, που ήταν πάντα ανοιχτή, άρχισε να αποκτά νέους φίλους και υποστηριχτές λίγο μετά την κρίση στην Ελλάδα, αφού βαδίζουμε αισίως στον έβδομο χρόνο της ύφεσης, με τέσσερα (το τέταρτο είναι ο περίφημος “κόφτης”) Μνημόνια στις πλάτες μας.
Ο λαός απογοητευμένος από όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, που εκχώρησε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος του, εξαθλιώνοντας τον ίδιο και την οικογένειά του, στρέφει το ενδιαφέρον του σε εναλλακτικές προοπτικές.
Παρακολουθεί επισταμένως τα “βήματα” της βασιλικής οικογένειας. Παρακολουθεί τα σενάρια επιστροφής του τέως Βασιλέα. Από τη στιγμή που το τεχνοκρατικό επιτελείο του βαδίζει με απόλυτη σιγουριά προς τον τελικό στόχο. Μια σιγουριά που την δυναμώνει ο “κακός χαμός” που γίνεται στα socialmedia. Που παίρνει τη μορφή χιονοστιβάδας, η διασπορά των ειδήσεων που άπτονται θεμάτων της βασιλικής οικογένειας.
Είναι συνεχείς οι επαφές με Τύπο και Ευαγή Ιδρύματα.
Δεν είναι τυχαίο ότι η τέως βασιλική οικογένεια έχει επαφές, με εκδότες και επιχειρηματίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Δεν είναι επίσης τυχαίο, ότι διεθνή Ιδρύματα με παραρτήματά τους σε ολόκληρο τον κόσμο (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Νότια Αφρική, Αυστραλία και Καναδά), είναι πολύ κοντά στον Κωνσταντίνο. Που απαριθμούν αμέτρητο ελληνικό στοιχείο. Που βλέπουν την Ελλάδα να “αργοπεθαίνει”, αφενός μεν από τους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” της και αφ΄ εταίρου δε, από μια κυβέρνηση που βάλλει εναντίον όλων των Εθνικών της αξιών (παιδεία, άμυνα, πολιτισμός κλπ).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται σε συχνή επαφή με την τέως βασιλική οικογένεια και πιέζουν ασφυκτικά, τόσο για το τέλος της πρώτης δημοκρατικά εκλεγμένης αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα όσο και για έναν έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές της.
Οι ίδιοι άνθρωποι ήδη έχουν ανοίξει διάλογο και με μια πλειάδα ανθρώπων εντός της Επικράτειας, που είναι ακόμη – ακόμη, ενεργοί στο υπό διάλυση πολιτικό Σύστημα.
Και όλα βαίνουν όπως ακριβώς έχουν οργανωθεί από τους κύκλους επαφών της ίδιας της οικογένειας.
Αυτό το επιτελείο της τέως βασιλικής οικογένειας – σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας – έχει έτοιμο πρόγραμμα επανεκκίνησης της οικονομίας. Συμφωνίας συμβιβασμού με τους ίδιους τους δανειστές, χωρίς να κινδυνεύσει η χώρα μας με έξοδο από την ΕΕ και φυσικά όλα τα στοιχεία των προϋπολογισμών της χώρας για να μπορέσει να εισέλθει στην κανονικότητα.
Όταν τα Συστημικά ΜΜΕ «γλύφουν» τη βασιλική οικογένεια, τότε κάτι συμβαίνει.
Δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο γεγονός, ότι ο ΔΟΛ, μέσω της εφημερίδος “ΤΟ ΒΗΜΑ” σε έκδοσή του τον Νοέμβριο 2015, είχε ένθετο βιβλίο με αυτοβιογραφία του Κωνσταντίνου, με τον τίτλο: “Βασιλεύς Κωνσταντίνος”. Όπου “ΤΟ ΒΗΜΑ” ξεπούλησε, θυμίζοντας παλιές καλές του εποχές, γι΄ αυτό την επομένη προλόγιζε: “Μετά τη μεγάλη εκδοτική επιτυχία του πρώτου τόμου της αυτοβιογραφίας του πρώην Βασιλέως των Ελλήνων Κωνσταντίνου και κατόπιν απαίτησης του αναγνωστικού κοινού, η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» προχωρά στην επανακυκλοφορία του στα περίπτερα”.
Όπως, δεν είναι τυχαίο ότι την Τρίτη 31 Μαίου 2016, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ θυμήθηκε τον Κωνσταντίνο, και του πήραν συνέντευξη οι Αλέξης Παπαχελάς και Σία Κοσιώνη, ξεχνώντας τα “Γκλύξμπουργκ”, τσιτάτα μιας ολόκληρης εποχής.
Η επιστροφή θα γίνει μέσω πολιτικού κόμματος ή διά μέσω δημοψηφίσματος;
Σ΄ αυτή τη συνέντευξη ειπώθηκαν πολλές αλήθειες οι οποίες φανερώνουν και τις κινήσεις που μελλοντικά προφανώς πρόκειται να δημοσιοποιηθούν.
Η πρώτη αλήθεια που βγήκε, είναι ότι δεν αποκλείεται η δημιουργία ενός κομματικού σχηματισμού, του οποίου θα ηγηθεί ο τέως Πρίγκιπας Νικόλαος, από τη στιγμή που διατηρούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας το δικαίωμα του “εκλέγειν και εκλέγεσθαι”, καθώς από πουθενά δεν προκύπτει η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων τους.
Από τη στιγμή μάλιστα, που είναι πολύ πιθανή η σύγκρουση που θα ακολουθήσει στον ευρύτερο χώρο της “Δεξιάς” ακόμη και με πιθανή διάλυση της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι, έχει ήδη εκπονηθεί σχέδιο από τους “πεφωτισμένους” της οικογένειας. Με τη δημιουργία ενός συμπαγούς σχήματος που θα περιλαμβάνει όλο το Πατριωτικό Κέντρο αλλά και τους αποχωρούντες από την παρακμάζουσα Νέα Δημοκρατία, από τη στιγμή που πολλά από τα στελέχη της είναι οπαδοί μιας νέας Κοινωνικής Δεξιάς.
Τα παραπάνω περικλείει η απάντηση του Κωνσταντίνου, στο ερώτημα αν θα ηγηθεί πολιτικού σχηματισμού, όπου απάντησε πως όχι. Αλλά, στην ερώτηση αν θα ηγηθεί αυτού του σχηματισμού ο Νικόλαος, απάντησε: “Ρωτήστε τον Νικόλαο”.
Η δεύτερη αλήθεια βγήκε από την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου, ότι είναι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος. Όπως επίσης, τοποθετήθηκε σε σχετικό ερώτημα, ότι: “για την επιστροφή μου θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός”.
Και τούτο γίνεται ΜΟΝΟ διά μέσω Δημοψηφίσματος.
Που θεωρούμε, ότι έχει και τις περισσότερες πιθανότητες στις τελικές αποφάσεις του Κωνσταντίνου.
Άλλωστε, θυμηθείτε τι δημοσιεύσαμε στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 22 Μαίου 2016, κατόπιν πληροφοριών μας: “…η επιστροφή θα γίνει μέσω υγιούς δημοψηφίσματος που θα διενεργηθεί μέχρι το 2025 και θα πάρουν πίσω ότι δικαιούνται…”.
Εκτός εάν οι εξελίξεις μικρύνουν την ημερομηνία επιστροφής.
Ο λαός μας πένεται και δυστυχεί. Η συνεχής μείωση μισθών και συντάξεων, η συνεχής βαριά φορολογία σε ότι κινείται και πετάει, η παραχώρηση της Εθνικής μας περιουσίας, η εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και τα εκατοντάδες οικονομικά σκάνδαλα, στα οποία ενέχεται το πολιτικό προσωπικό της Πατρίδος, χωρίς κανένας να πληρώνει για αναγνωρισμένα εγκλήματα, δημιουργούν μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα υπέρ της επιστροφής του Βασιλιά.
Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία αυτού του Τόπου, όπου θα γίνει μια τέτοια επιστροφή.
Το ζητούμενο σε αυτήν την περίπτωση είναι: Συμβιβασμός με τα κόμματα και τους πολιτικούς που χρεοκόπησαν την Ελλάδα; Ή δεν θα δοθεί “λευκή” πετσέτα σε κανένα πολιτικό σχεδιασμό και θα λογοδοτήσουν γι΄ αυτή την ολέθρια καταστροφή Πατρίδας και Κοινωνίας;
Η ενδεχόμενη επιστροφή δεν θα είναι ρόδινη.
Η ενδεχόμενη επιστροφή της βασιλικής οικογένειας και η ένταξη της στα δρώμενα της Πατρίδας μας δεν θα είναι ρόδινη, από τη στιγμή που έχει να κάνει με το τι τελικά έχει αποφασίσει να πράξει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία δεν βλέπει με θετικό μάτι και με όρους παγκοσμιοποίησης αυτήν την επιστροφή.
Μια εξέλιξη που μπορεί να σταθεί και ολέθρια καθώς ένα μεγάλο μέρος της πολιτικής της ΝΤΠ είναι και οι γεω-στρατηγικές ισορροπίες ή τυχόν αλλαγές συνόρων που θα επακολουθήσουν τους επόμενους μήνες στην περιοχή.
Και στο οποίο σημείο ο Κωνσταντίνος ήταν κάθετος στην συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, πως δεν θα δεχθεί μείωση των συνόρων της Ελλάδος.
Ε.Ω.






katoxika nea

Όλη η αλήθεια για τις βουλευτικές αποζημιώσεις διά στόματος Κακλαμάνη!


nikitas-kaklamanis-463-600x276
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας σε τηλεοπτική του συνέντευξη έριξε «φως στο τούνελ» με τις βουλευτικές αποζημιώσεις.
Κάποια στιγμή ρωτήθηκε για την βουλευτική αποζημίωση και τότε τόνισε: «Τα μεικτά χρήματα είναι 7500 ευρώ και τα καθαρά 5.500 ευρώ. Από αυτά κάποια κρατάνε τα κόμματα αλλά αυτό δεν αφορά τον κόσμο. Πρέπει να σκεφτούμε τι βουλευτές θέλουμε. Αν θέλουμε βουλευτές γόνους ή βουλευτές με χορηγούς η μόνο πλούσιους να το πούμε».



hellasforce

Στις 24 Ιουλίου η πρόταση της κυβέρνησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση! Πλησιάζει η… αναλογική!


tsipras_maximou
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Εξερχόμενοι της σύσκεψης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, ανέφεραν ότι στις 24 Ιουλίου, ημέρα της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει στον ελληνικό λαό την πρόταση της κυβέρνησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.
Θα προηγηθεί ευρεία διαβούλευση, καθώς απόφαση της κυβέρνησης είναι η πρόταση να τεθεί σε διακομματικό διάλογο, αλλά και σε διάλογο με την ίδια την κοινωνία.
Ταυτόχρονα, ανοίγει ο διάλογος για την αλλαγή του του εκλογικού νόμου στη βάση της απλής αναλογικής.
Ο Κατρούγκαλος τόνισε ότι τώρα που ολοκληρώνεται η αξιολόγηση, κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και συνθήκες αποσταθεροποίησης, αναφερόμενος στα δημοσιείυματα που κάνουν λόγο για κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού και επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πήρε θέση επί αβάσιμων δημοσιευμάτων.
Σχετικά με το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης ή επιμερισμού του 13ου και του 14ου μισθού, υποστήριξε πως είναι πρόταση του ΣΕΒ, την οποία η κυβέρνηση δεν έχει κάνει δεκτή.




hellasforce

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ…


ΚΛΙΝΤΟΝΗ δολοφόνος των λαών και άξιο τέκνο της Νέας Τάξης ΠραγμάτωνΧίλαρι Κλίντοναποκαλύπτεται…
«Πρέπει να αλλάξουν τα Χριστιανικά θρησκευτικά πιστεύω»
Η νέα τάξη πραγμάτων είναι και εκεί όπως και εδώ ,θέλουν να αλλάξουν τα πιστεύω του Χριστιανισμού γιατί η νέα τάξη τον μισεί.Κάθε τι άλλο είναι δεκτό όπως το Ισλάμ και ο Ινδουϊσμός που τείνει να γίνει μόδα,όλα αυτά βέβαια για να μπορέσουν να φέρουν τον μεσσία των Εβραίων και αυτό το πετυχαίνουν και μέσα στον Χριστιανισμό μέσω του Οικουμενισμού.

Ερντογάν: «Γερμανία στο ξαναλέω: Λογοδότησε πρώτα εσύ για το Ολοκαύτωμα»


errr-708_0
Κατά της Γερμανίας καταφέρθηκε για μία ακόμα φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Γερμανία στο ξαναλέω: Λογοδότησε πρώτα εσύ για το Ολοκαύτωμα, λογοδότησε εσύ πρώτα για την εξόντωση 100.000 ανθρώπων στη Ναμίμπια. Είσαι η τελευταία χώρα η οποία μπορεί να κατηγορήσει την Τουρκία για τη λεγόμενη γενοκτονία των Αρμενίων». Εξάλλου, η Τουρκία δεν έχει να κρύψει τίποτα στο θέμα αυτό. Τα τουρκικά αρχεία είναι στη διάθεση των επιστημόνων. «Εάν βρείτε κάτι που να το επιβεβαιώνει τότε είμαστε πρόθυμοι να το εξετάσουμε. Η ιστορία μας δεν είναι η ιστορία μαζικών φόνων, η ιστορία μας είναι μια ιστορία ευσπλαχνίας. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ μας».
Η αποστροφή αυτή της ομιλίας του Προέδρου του Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη αναπαράγεται σήμερα από όλο τον γερμανικό Τύπο. Φυσικά και θα βλάψει τις γερμανο-τουρκικές σχέσεις το ψήφισμα του γερμανικού κοινοβουλίου, συμπλήρωσε ο Ρ.Τ. Ερντογάν, αλλά δεν ανέφερε συγκεκριμένα πώς θα αντιδράσει.
Αναφορά γίνεται επίσης στον γερμανικό Τύπο και στην επίθεση του Τούρκου Προέδρου κατά των Γερμανών βουλευτών τουρκικής καταγωγής, οι οποίοι υπερψήφισαν την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων στο γερμανικό Κοινοβούλιο: «Ορισμένοι θεωρούν ότι είναι Τούρκοι, αλλά τι είδους Τούρκοι είναι τέλος πάντων. Το αίμα τους πρέπει να εξεταστεί από αιματολογικό εργαστήριο. Το αίμα τους είναι χαλασμένο». Ο Ερντογάν τους κατηγόρησε μάλιστα ότι είναι το μακρύ χέρι του απαγορευμένου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) στη Γερμανία. «Είναι ούτως ή άλλως γνωστό τίνος φερέφωνα είναι», είπε.
Χτες ο βουλευτής των πρασίνων Τσεμ Εσντεμίρ, ο οποίος πρωτοστάτησε στο να γίνει η ψηφοφορία για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων στο γερμανικό Κοινοβούλιο, έκανε λόγο σε συνέντευξή του στη κυριακάτικη Welt για απειλές εναντίον της ζωής του, καταγγελία την οποία ερευνά ήδη η Γερμανική Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος. Η γερμανική αστυνομία έχει ήδη ενισχύσει τα μέτρα προστασίας γύρω από τα σπίτι του, όπως γράφει η Welt.


HELLASFORCE

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ…


1024355245
Καμία από τις χώρες μέλη της ΕΕ δεν θα αναλάβει την ευθύνη για την παραβίαση της ευρωπαϊκής ενότητας ψηφίζοντας κατά των ρωσικών κυρώσεων, αναφέρει η Le Monde, ωστόσο ταυτόχρονα, οι Βρυξέλλες ενδέχεται να εξετάσουν μια εναλλακτική επιλογή, έτσι ώστε να παραχωρήσει κάποιες ευνοϊκές μεταρρυθμίσεις ως προς τη Μόσχα.
Η ΕΕ παρόλο που προσπαθεί να κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στη Ρωσία, προβληματίζεται έντονα από την οικονομική αστάθεια στους κόλπους της, γεγονός στο οποίο έχει συμβάλλει και η αποκοπή των σχέσεων με τη Μόσχα.
Η αναγκαιότητα της ευρωπαϊκής ενότητας, έστω και αν αυτή είναι επιφανειακή, και η απροθυμία της ΕΕ να κάνει παραχωρήσεις στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας πρέπει να παραταθούν για ακόμη έξι μήνες, γράφεται σε άρθρο της εφημερίδας Le Monde.
Όποιες και αν είναι οι διαφορές είναι μεταξύ των χωρών μελών της ΕΕ, το «μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η ενότητα των 28 εθνών και κανείς δεν θα αναλάβει την ευθύνη για την παραβίαση των συμφωνηθέντων,» τόνισε στη γαλλική εφημερίδα υψηλόβαθμος Ευρωπαίος διπλωμάτης.
Την ίδια στιγμή, η δυσαρέσκεια γύρω από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι διάχυτη σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα, η Ουγγαρία και η Ιταλία έχουν εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεση τους με τις ευρωπαϊκές πολιτικές απέναντι στη Ρωσία. Ταυτόχρονα, χώρες της Ανατολικής και Βόρειας Ευρώπης διατηρούν μια σταθερή στάση απέναντι στη Μόσχα, όμως υπάρχουν και τα μέλη εκείνα της ΕΕ που υποστηρίζουν ότι «ο Πούτιν δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την ΕΕ, ώστε να τον βοηθήσει και κείνη με τη σειρά της.»
Εντούτοις, η ειδοποιός διαφορά εντοπίζεται αυτή τη φορά, στο ότι η απόφαση για την ανανέωση των κυρώσεων δεν θα γίνει σε «τεχνικό διπλωματικό επίπεδο», αλλά θα συζητηθεί από εθνικούς ηγέτες του μπλοκ. Και η ελαστικότερη στάση των Βρυξελλών αναμένεται να γίνει πραγματικότητα μέσω δύο πιθανών σεναρίων.
Το πρώτο σενάριο αναφέρει ότι η ΕΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατείνει τις κυρώσεις μόνο για τρεις μήνες, αντί για έξι. Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, οι κυρώσεις μπορεί να παραταθούν για έξι μήνες, αλλά με τη δυνατότητα της σταδιακής κατάργησης. Και οι προτάσεις αυτές θα στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στο Κίεβο, που δεν έχει σημειώσει καμία απολύτως πρόοδο στη διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης.
Επιπλέον, η ΕΕ ενδιαφέρεται για την άρση των αντι-ρωσικών κυρώσεων εφόσον υλοποιηθεί η συμφωνία του Μινσκ, όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πρέσβης της ΕΕ στη Ρωσία Βιγκάουντας Ουσάτσκας:
«Θέλουμε να άρουμε πλήρως τις κυρώσεις, όταν θα πληρούνται οι συμφωνίες του Μινσκ. Αλλά θα προτιμούσα να μην μιλήσουμε για λεπτομέρειες, αλλά για το πώς θα διατηρήσουν και θα προωθήσουν τη συνεργασία τα έργα εδώ στο Κάλινγκραντ, τα οποία θα αποτελέσουν ένα καλό παράδειγμα».



hellasforce

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣΟι Χάζαροι Κοσμοκράτορες λένε, όπως σας φέραμε το Ευρώ, έτσι θα καταστρέψουμε τον Ελληνισμό!!!
Εμείς σας βάλλαμε στο ευρώ χρησιμοποιώντας Εβραίους πολιτικούς τύπου Σημίτιδες.
Ο Περιορισμός των ωρών διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών στα δημόσια σχολεία, είναι μέσα στα προγράμματα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας, διά την εφαρμογήν της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης και Νέας Τάξης Πραγμάτων των ΧΑΖΑΡΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
Οι Χαζαρο-Εβραίοι Κοσμοκράτορες της παρέας του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μισούν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, και την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, που ίστανται πολιτισμικά εμπόδια στα σχέδιά τους για παγκοσμιοποίηση & Ν.Τ.Π.
Σε λίγα χρόνια θα δούμε, εκτός από την Ελληνική γλώσσα, να καταστρέφουν την Ακρόπολη των Αθηνών με τον Παρθενώνα, το Μουσείο της Ακρόπολης, και όλους τους Ελληνικούς Αρχαιολογικούς χώρους, χρησιμοποιώντας προς τούτο, τους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές λαθρό.
Γιαυτό τους φέρνουν εδώ…………….
Βλέπε Παλμύρα, Αρχαία Βαβυλώνα, κ.λ.π.
Υπενθυμίζω το ρηθέν υπό του Γερμανο-Εβραίου ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, συμβούλου του Παντοκράτωρα Χάζαρο-Εβραίου Λόρδου Βαρώνου και Προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να χτυπήσουμε τους Έλληνες, στη γλώσσα, Πολιτισμό, Ιστορία, ήθη-έθιμα, κ.λ.π.
Για το σκοπό αυτό, για να πλήξουν τη γλώσσα των Ελλήνων, βρήκαν πρόθυμους εκτελεστές του Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος, τους Σιωνιστές Ιουδαίους επιτελείς και συμβούλους του Υπουργείου Παιδείας, και την όλη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Η Αντιπολίτευση συλλήβδην, δεν θα είχε καμία αντίρρηση!!!!!!!!!!!
Γιαυτό μας χρεοκόπησαν, έκλεισαν τις Τράπεζες, έκοψαν μισθούς & συντάξεις, έκαναν την κλεψιά του αιώνα, στο Χρηματιστήριο, στα ομόλογα, κ.λ.π.
Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι του πλανήτη Γη, χρεοκόπησαν την Ελλάδα, με οικονομική απάτη.
Τώρα μας ενημερώνουν ότι επίκειται διαμελισμός της Ελλάδος. Θέλουν το Αιγαίο, θέλουν την Αγία Σοφία Τζαμί, γιαυτό σπρώχνουν τον Σουλτάνο…………
Και έπεται συνέχεια………..
Τώρα έχουν σκοπό να πλήξουν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (μέσω της Πανορθοδόξου Συνόδου), βρίσκοντας γιαυτό το σκοπό πρόθυμους, αφελείς & επιπόλαιους, φίλα κείμενους προς τον Σιωνισμό, Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους, & Μητροπολίτες – Ιεράρχες της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Τέτοιες εχθρικές ενέργειες από «συμμάχους» & «εταίρους», είναι πρωτοφανείς.
Βρήκαμε και εμείς τους Χαζαρο-Εβραίους να κάνουμε «φίλους», «συμμάχους», & «εταίρους».
Βάλαμε έχιδνα (Οχιά) στο κόρφο μας, λέει ο Λαός!!! Που αλλού θα εύρισκαν πρόθυμους υπαλλήλους προδότες του Ελληνισμού, παρά στο Υπουργείο Παιδείας των ανδρεικέλων συνεργατών, συμβούλων, και σφογγοκωλαρίων της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της ΝΤΠ, και Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης;;;;;;;
Όλα αυτά γίνονται για να μείνουν τα παιδιά μας χωρίς τον πολιτισμό των προγόνων τους, έωλα και ευάλωτα στη διάθεση της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των βαρβάρων Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης.
Συμπέρασμα: Η Γεωπολιτική στάση της Ελλάδος,
επιβάλλεται να αλλάξει, ούτως ή άλλως με «συμμάχους» τους Κοσμοκράτορες χαμένοι είμαστε.
Ότι προλάβουμε να σώσουμε από Ελλάδα!!!!!!!!

ΦΡΙΚΗ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ… ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ!


kyria-eikona
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
Η Ευρώπη όπως άλλωστε και η Ελλάδα αποστρέφει το πρόσωπό της και δείχνει παθητική αδιαφορία στην ισλαμική κατάκτηση η οποία σε λίγο καιρό πλέον θα είναι αναπόφευκτη.
Οι πολιτικοί ακολουθούν πιστά τα κελεύσματα της ελίτ, οι εκκλησιαστικοί ηγέτες τηρούν σιγή ιχθύος και οι προοδευτικοί ιδεαλιστές κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να διευκολύνουν αλλά και να ενισχύσουν το μουσουλμανικό αυτό κύμα χωρίς να συνειδητοποιούν ότι θα έχουν την ίδια κατάληξη με τους υπόλοιπους χριστιανούς μόλις το Ισλάμ αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο.
foto1-5
Είναι λίγοι οι άνθρωποι αυτοί που πραγματικά βγαίνουν δημόσια, μάχονται για την αλήθεια και υπερασπίζονται με πίστη και θάρρος τη θρησκεία και την πατρίδα. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι και η Μπριζίτ Γκαμπριέλ.
Η Μπριζίτ Γκαμπριέλ (Brigitte Gabriel) είναι μια συντηρητική Αμερικανολιβανέζα δημοσιογράφος, συγγραφέας, πολιτικός λέκτορας και ακτιβίστρια κατά του ισλαμικού εξτρεμισμού. Οι αναφορές της, οι οποίες βασίζονται κυρίως και σε προσωπικές της εμπειρίες, είναι ότι το Ισλάμ συμβάλει στην οπισθοδρόμηση των κρατών και το μόνο που διδάσκει είναι η τρομοκρατία.
Πολλοί Αμερικάνοι καθώς και χριστιανοί από άλλες χώρες την βλέπουν ως μια ακτιβίστρια η οποία διακηρύττει την αλήθεια, κάτι το οποίο οι περισσότεροι φοβούνται να κάνουν για να μην χαρακτηριστούν ρατσιστές, ισλαμοφοβικοί, μισαλλόδοξοι, φανατικοί, ακόμη και «αμαρτωλοί» τόσο από πολιτικούς όσο και από ιερωμένους που εκμεταλεύονται την θεολογική άγνοια του κόσμου.
foto2-4
Παρακάτω η ίδια αφηγείται τη συγκλονιστική οικογενειακή της ιστορία στα χρόνια της μουσουλμανικής κατοχής, καθώς και την καταστροφική αλλαγή που επέφερε μόνιμα αυτή η θρησκεία σε όλη τη χώρα της δείχνοντας πόσο επικίνδυνη είναι τελικά αυτή η θρηκεία για οποιαδήποτε χωρα τη φιλοξενήσει.
«Ελπίζω να είσαστε ενθουσιασμένοι, να είσαστε ενδυναμωμένοι, να είσαστε ενθαρρυμένοι και ενθουσιασμένοι να βγείτε έξω και να αλλάξετε τον κόσμο, γιατί δεν χρειάζεται πολλούς ανθρώπους για να αλλάξει ο κόσμος, το μόνο που χρειάζεται είναι μερικούς πολύ αφοσιωμένους. Απόψε λοιπόν θα σας διηγηθώ γιατί έχω τόσο πάθος με την εθνική ασφάλεια. Και θα σας διηγηθώ την ιστορία της ζωής μου…» , αναφέρει εισαγωγικά.
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λίβανο, ήμασταν ανοιχτοί, ήμασταν δίκαιοι, ήμασταν ανεκτικοί, ήμασταν πολυπολιτισμικοί, ήμασταν περήφανοι για τον πολυπολιτισμό μας. Είχαμε ανοιχτά τα σύνορα, οποιοσδήποτε ήταν ευπρόσδεκτος να έρθει στη χώρα μας διότι θέλαμε να μοιραστούμε με αυτούς (τους μετανάστες) την δυτικοποίηση που είχε δημιουργηθεί στο κέντρο του αραβικού κόσμου», λέει η ίδια.
Συνεχίζει λέγοντας πως οι Μουσουλμάνοι έρχονταν και σπούδαζαν στα πανεπιστήμιά τους, δούλευαν εκεί καθώς είχαν την καλύτερη οικονομία παρόλο που δεν είχαν πετρέλαιο. Το 1965 ακόμη και το National Geograhic είχε ονομάσει το Λίβανο «Παράδεισος της Μέσης Ανατολής». Όλα όμως άρχισαν να αλλάζουν.
Παρόλο που κέρδισαν την ανεξαρτησία τους τη δεκαετία του 40, τις δεκαετίες του 60 και του 70’ οι χριστιανοί άρχισαν ήδη να γίνονται μειοψηφία και οι μουσουλμάνοι άρχισαν να γίνονται η πλειοψηφία στο Λίβανο. Με την αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού η χώρα της άρχισε να γίνεται όλο και λιγότερο ανεκτική διότι οι μουσουλμάνοι άρχιζαν να πιέζουν για περισσότερα δικαιώματα τα οποία δεν έρχονταν σε συμφωνία με τις ιουδαιοχριστιανικές αξίες των Λιβανέζων και τότε άρχισε το πρόβλημα.
Όταν δηλαδή η εισροή Παλαιστινίων από τον Ιορδάνη Ποταμό το 1970 άρχισε να αυξάνεται, ο Λίβανο άρχισε να τους δέχεται μαζικά καθώς ήδη υπήρχαν κατασκηνώσεις για μετανάστες. Ήταν η μόνη χώρα που δεχόταν να φιλοξενήσει τριτοκοσμικούς μετανάστες από την Παλαιστίνη. Επειδή όμως οι πλειοψηφία από αυτούς ήταν μουσουλμάνοι, ενώθηκαν με τους λίγους μουσουλμάνους που υπήρχαν στο Λίβανο και κήρυξαν ιερό πόλεμο τζιχαντ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, όλοι αυτοί ήρθαν στο Λίβανο και χρησιμοποίησαν την ανεκτικότητά, την πολυπολιτισμικότητα και τη δημοκρατία των Λιβανέζων μετατρέποντάς την χώρα σε μια κλειστή, οπισθοδρομική και φανατική μουσουλμανική κοινωνία. Το Μάιο του 1975 οι Μουσουλμάνοι εισέβαλαν και ανατίναξαν το σπίτι της οικογένειάς της φωνάζοντας Alahu Akbar.
Άνθρωποι δηλαδή, οι οποίοι δεν είχαν τις ίδιες αξίες με τους Λιβανέζους, χρησιμοποίησαν τις αξίες αυτές για να καταστρέψουν ολοσχερώς το Λίβανο και να το μετατρέψουν σε μουσουλμανική χώρα.
Το μόνο έγκλημά της, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ήταν ότι ήταν χριστιανή που ζούσε σε μια χριστιανική πόλη και επειδή οι μουσουλμάνοι τους θεωρούσαν απίστους τους επιτίθονταν. Δεν δίσταζαν να εισβάλουν σε ναούς και να πυροβολήσουν άτομα όπως κάνουν στο Ιράκ, Αίγυπτο, Συρία και Λίβανο. Μάλιστα πριν εγκαινιαστεί ο πόλεμος στο Λίβανο, ορισμένοι είχαν εισβάλει σε μια εκκλησία και άρχισαν να πυροβολούν τους παρευρισκόμενους. Μετά από αυτό άρχισε ο εμφύλιος πόλεμος στη χώρα της.
Αναγκάστηκε να ζει στο υπέδαφος σ ένα καταφύγιο με τους γονείς της επειδή το σπίτι της είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Βρίσκονταν χωρίς νερό, χωρίς ρεύμα, ενώ για να προμηθευτούν έστω και λίγη τροφή θα έπρεπε να ρισκάρουν την ίδια τους τη ζωή περπατώντας ανάμεσα σε πυρομαχικά.. Επίσης, έπρεπε να κινούνται με πολλή προσοχή, καθώς κινδύνευαν να τους πυροβολήσουν ελεύθεροι σκοπευτές, έχοντας πάντα την αβεβαιότητα ότι μπορεί να μην γυρίσουν πίσω ζωντανοί έστω για να προμηθευτούν λίγο νερό από έξω. Ζούσαν στα βουνά και το χειμώνα είχε αρκετό κρύο. Ο πατέρας της έκοβε κλαδιά από δέντρα και μαζί με λίγη βενζίνη ή κηροζίνη προσπαθούσε να τα ανάψει για να ζεσταθεί λίγο η οικογένεια.
«Στην αρχή του πολέμου θυμάμαι τον πατέρα μου να μου λέει…, είναι απλώς κάτι προσωρινό, το πολύ μια, δύο εβδομάδες, και η ζωή μας θα ξαναγίνει όπως πριν, επειδή ο πατέρας μου, μου έλεγε, ξέρετε τώρα θα έρθει η Αμερική και θα σώσει τους χριστιανούς στο Λίβανο. Πίστευε πως η Αμερική και οι εκκλησίες τις Αμερικής θα ακούσουν αυτά που γίνονται από τους χριστιανούς στο Λίβανο και θα έρθουν να μας σώσουν. Και μετά μας έλεγαν, η Βρετανία θα έρθει και θα σώσει τους χριστιανούς στο Λίβανο. Η Γαλλία, θα έρθει και θα σώσει τους χριστιανούς στο Λίβανο μόλις ακούσουν τι συμβαίνει. Κανένας δεν ήρθε, και κανένας δεν νοιάστηκε ενώ αρχίσαμε να ακούμε για τις σφαγές που γίνονταν στην υπόλοιπη χώρα, ξέρετε οι Παλαιστίνιοι ενώθηκαν με τους μουσουλμάνους και δημιούργησαν το Jaysh Lubnan al-Arabi, τον Αραβικό-Λιβανέζικο στρατό», λέει η ίδια.
Έτσι, αναφέρει ότι άρχισαν μαζικές σφαγές των Λιβανέζων τις οποίες σπάνια ανέφεραν τα ΜΜΕ διότι αυτά βρίσκονταν σε μια περιοχή η οποία ελεγχόταν από τους μουσουλμάνους. Ένα τραγικό γεγονός το οποίο έλαβε μέρος ήταν η άγρια θανάτωση ενός βρέφους. Έδεσαν το ένα πόδι του βρέφους στον πατέρα και το άλλο στη μητέρα και ύστερα χωρίζοντας τους γονείς με βίαιο τρόπο το έσκισαν στα δύο. Κατουρούσαν και αφόδευαν σε εκκλησίες και ναούς και τους έκαιγαν. Μια άλλη γυναίκα με ψυχολογική βία την έκαναν να θανατώσει το γιο της ενώ βίασαν τις κόρες της μπροστά στα μάτια της.
muslim-brotherhood-burning-churches-in-egypt
Αυτές και άλλες πολλές ιστορίες ποτέ δεν δημοσιεύτηκαν από τα ΜΜΕ, ισχυρίζεται η ίδια, όπως άλλωστε γίνεται και σήμερα. Και το χειρότερο, λέει, ήταν πως, όταν άρχισαν οι μουσουλμάνοι να κερδίζουν έδαφος έναντι των αριστερών άρχισαν να τους σφάζουν και εκείνους. Οι αριστεροί άρχισαν τότε να διαμαρτύρονται πως δεν έχουν δικαίωμα να τους σφάζουν καθώς τους υποστήριξαν παντού ακόμη και στα δικαστήρια, τους άνοιξαν το δρόμο, αγωνίστηκαν για τα δικαιώματα αυτών των μουσουλμάνων. Τότε οι μουσουλμάνοι τους απάντησαν πως δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένας σωρός χρήσιμων ηλιθίων και ότι δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους άλλους χριστιανούς.
«Αλλά τη στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι ξύπνησαν ήταν ήδη πολύ αργά. Και μερικοί από αυτούς που τράπηκαν σε φυγή, ήρθαν να κρυφτούν στην πόλη μας γιατί ήταν η μόνη χριστιανική πόλη που είχε παραμείνει στο νότιο Λίβανο. Ήταν ήδη πολύ αργά.» λέει τελειώνοντας.
Αν και η ομιλία αυτής της κυρίας δεν είναι πρόσφατη αλλά έγινε πριν μερικά χρόνια δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι ανταποκρίνεται απόλυτα στη σημερινή κατάσταση με τη μαζική μουσουλμανική μετανάστευση. Θα μπορούσε άνετα να αντιπροσωπεύει την μελλοντική κατάληξη της Ελλάδας μιας και είναι πλέον η χώρα της Ευρώπης με την πολιτική ανοιχτών συνόρων, όπου μπαίνει ανεξέλεγκτα όποιος θέλει χωρίς κανέναν έλεγχο και έχει δικαιώματα σε ιθαγένειες, σπίτια, υλικά αγαθά, μόνιμη εγκατάσταση και φυσικά εκπλήρωση των φανατικών θρησκευτικών του σχεδίων.
Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε ούτε τους πολιτικούς ούτε την εκκλησία να κάνουν κάτι για να σταματήσουν την ύπουλη ισλαμοποίηση και της δικής μας χώρας, καθώς και οι δύο αυτοί φορείς έχουν αποδείξει ότι είναι πλέον ισλαμολάγνοι και μόνιμα υποδουλωμένοι στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το μόνο που απομένει είναι να ελπίζουμε αποκλειστικά στον δικό μας προσωπικό αγώνα για την απελευθέρωση από την λαθρομεταναστευτική δουλεία στην οποία μας έχουν εξαναγκάσει.
«Μακάριοι οἱ δεδιωγμένοι ἕνεκεν δικαιοσύνης, ὅτι αὐτῶν ἐστιν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν.» Ματθ. 5,10
«Προσεπάθησαν επιπολαίως να θεραπεύσουν την πληγήν και τα συντρίμματα του λαού μου, θεωρούντες αυτά μηδαμινά και λέγοντες• Ειρήνη υπάρχει εις ημάς, όλα πάνε καλά! Που είναι όμως αυτή η ειρήνη;» Ιερ. 6,14
Παρακάτω παρουσιάζεται ο ισλαμικός «πολιτισμός», θρησκεία και νόμοι στην πράξη. Όλες αυτές οι δραστηριότητες έχουν γίνει σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του νόμου της Σαρίας ο οποίος εφαρμόζεται αυτολεξεί από το Κοράνι. Το Ηνωμένο Βασίλειο ήδη έχει 80 ενεργά δικαστήρια νόμου Σαρίας τα οποία ασκούν βαρβαρικές νομικές οδηγίες παράλληλες στο Βρετανικό δικαστικό σύστημα. Σε αυτά τα δικαστήρια παίρνονται αποφάσεις για φόνους τιμής και τα θύματα στέλνονται πίσω στις πατρίδες τους για να θανατωθούν. Με τον καιρό οι ισλαμιστές τρέφουν ελπίδες και για μερική ή ολική εφαρμογή του και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
foto8-1
foto7
foto6-1
foto5-2
foto12
foto9




hellasforce

ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΟΤΖΙΑ ΑΠΟ ΤΣΑΜΗΔΕΣ!


tsamides-kotzias-708
Ομάδα περίπου 150 αυτοποκαλούμενων «Τσάμηδων» διαδηλωτών «υποδέχθηκαν» τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά κατά την επίσκεψή του στο αλβανικό ΥΠΕΞ.
Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι -υπό τη φανερή ανοχή των αλβανικών αρχών- επιχείρησαν να εμποδίσουν την είσοδο του Νίκου Κοτζιά στο κτίριο του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών, όπου είχε συνάντηση με τον ομόλογό του Ντιτμίρ Μπουσάτι.
Τα ανθελληνικά συνθήματα
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως «Τσαμουριά μητέρα μας περίμενέ μας» και «καταργείστε το εμπόλεμο». Με την κατάσταση όμως να φορτίζεται επικίνδυνα η αλβανική αστυνομία έλαβε εντολή να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους Τσάμηδες προκειμένου να μην τιναχθεί στον αέρα η επίσκεψη του κ. Κοτζιά στα Τίρανα.
Ωστόσο αν και οι συγκεντρωμένοι μετακινήθηκαν σε μικρή απόσταση, συνέχισαν να φωνάζουν ανθελληνικά συνθήματα μέχρι το τέλος της συνάντησης των δύο υπουργών Εξωτερικών, η οποία ολοκληρώθηκε περίπου στις 14:30.
Όπως ανέφερε στο πρακτορείο Indepentent Balκan News Agency ο Αλβανός ΥΠΕΞ αρκετή ώρα πριν από την άφιξη του κ. Κοτζιά είχε βγει έξω από το υπουργείο προκειμένου να ζητήσει από τους διαδηλωτές, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Τσαμικού Κόμματος (PDIU) και αντιπρόεδρο της Βουλής, Σπετίν Ιντρίζι, να αποχωρήσουν, χωρίς όμως να εισακουστεί.
Αξιοσημείωτο είναι ότι την κινητοποίηση οργάνωσε το κόμμα των Τσάμηδων Δικαιοσύνης Ένταξης και Ενότητας, το οποίο συμμετέχει στην κυβέρνηση του κ. Εντι Ράμα.
ΥΠΕΞ: Δεν μας πρότειναν να μπούμε από την πίσω πόρτα
Σύμφωνα πάντως με την Καθημερινή, πληροφορίες, τις οποίες διέψευδαν κύκλοι της ελληνικής αποστολής, ανέφεραν ότι η αλβανική πλευρά πρότεινε να εισέλθει η ελληνική αντιπροσωπεία στο κτίριο από διπλανή πόρτα, συνάντησε όμως την κατηγορηματική άρνηση του κ. Κοτζιά.

Ποτάμι το αίμα στη Συρία “παρασύρει” ακόμη 200.000 πρόσφυγες!Βόμβα για την Ελλάδα


Τα νέα από τη Συρία δεν είναι καλά.Σφοδρές μάχες απειλούν να προκαλέσουν νέο κύμα προσφυγιάς.Οι αριθμοί που επισήμως ανακοινώνονται από οργανώσεις είναι τρομακτικοί .Το θέμα προφανώς μας αφορά άμεσα.
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του ΑΠΕ υπάρχουν πλέον εκτιμήσεις για ένα νέο κύμα προσφύγων που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 200!
Πως έχει η κατάσταση:
Επίθεση που έχει εξαπολυθεί με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών για την ανακατάληψη από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος της συριακής πόλης Μανμπίτζ έχει εκτοπίσει περίπου 20.000 αμάχους και θα μπορούσε να ξεριζώσει άλλους 216.000 εάν συνεχιστεί, ανέφερε σήμερα η ανθρωπιστική υπηρεσία του ΟΗΕ.
Σύροι μαχητές έχουν περικυκλώσει τη Μανμπίτζ από τρεις πλευρές συνεχίζοντας τη σφοδρή επίθεσή τους εναντίον των τζιχαντιστών κοντά στη μεθόριο με την Τουρκία, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος των μαχητών.
Η έκθεση του Γραφείου για τον Συντονισμό των Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (OCHA) αναφέρει πως είναι πιθανό οι άνθρωποι να “συναντήσουν εμπόδια” στη μετακίνησή τους έξω από ελεγχόμενες από το ΙΚ περιοχές και πως έχουν κρίσιμη ανάγκη για καταφύγια, πόσιμο νερό, τρόφιμα και υγειονομική φροντίδα.
Οι άμαχοι κινούνται κυρίως βόρεια προς κοντινές πόλεις και προς το πέρασμα Τζαραμπλούς στη μεθόριο με την Τουρκία ή δυτικά προς περιοχές τις οποίες ελέγχουν άλλες ανταρτικές οργανώσεις, ενώ σε μικρότερους αριθμούς έχουν κατευθυνθεί νότια σε χωριά κατά μήκος του ποταμού Ευφράτη.
Το OCHA ανέφερε πως άνθρωποι που ξεριζώθηκαν πρόσφατα από τις εστίες τους μπορεί να προσπαθήσουν να κατευθυνθούν προς την Αλ-Μπαμπ ή την Αζάζ, δύο πόλεις δυτικά της Μανμπίτζ, ή νότια προς την πεδιάδα Μασκάναχ κοντά στη Λίμνη Άσαντ.
Οι επιθέσεις που έχουν σκοπό να απωθήσουν τους μαχητές του ΙΚ από την περιοχή της Τάμπκα, μπορεί να προκαλέσουν επίσης εκτοπισμούς, ανέφερε το OCHA. Η Τάμπκα, που βρίσκεται κοντά στο Φράγμα του Ευφράτη στην άλλη άκρη της Λίμνης Άσαντ από τη Μανμπίτζ, είναι προφανώς ο στόχος μιας επίθεσης συριακών φιλο-κυβερνητικών δυνάμεων με την υποστήριξη της Ρωσίας.
Η έκθεση του OCHA δεν αναφέρει αριθμούς ή λεπτομέρειες για τους ενδεχόμενους εκτοπισμούς που προκλήθηκαν από τη μάχη αυτή.
Τόσο η επιχείρηση που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ όσο και εκείνη που υποστηρίζεται από τη Ρωσία φαίνεται να απειλούν τη Ράκα, προπύργιο του ΙΚ και πρωτεύουσά του στη Συρία. Και οι δύο ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα λίγο μετά την έναρξη της επίθεσης του ιρακινού στρατού με σκοπό την ανακατάληψη της υπό τον έλεγχο του ΙΚ πόλης Φαλούτζα στο Ιράκ.
Εκπρόσωπος των υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ δυνάμεων δήλωσε σήμερα πως μαχητές του ΙΚ διαφεύγουν από τη Μανμπίτζ με τις οικογένειές τους καθώς οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις έχουν φθάσει σε απόσταση 6 χλμ. από τη Μανμπίτζ σε μια επίθεση κατά την οποία σκοτώθηκαν περισσότεροι από 150 τζιχαντιστές.
Στο μεταξύ, η Ρωσία δήλωσε σήμερα πως η Πολεμική Αεροπορία της θα παράσχει “την πιο ενεργή” υποστήριξη στα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας προκειμένου να μην αφήσουν τη στρατηγικής σημασίας πόλη Χαλέπι και τη γύρω περιοχή να πέσουν στα χέρια “τρομοκρατών”.
“Αυτό που συμβαίνει μέσα και γύρω από το Χαλέπι τώρα είναι αυτό για το οποίο είχαμε προειδοποιήσει τους Αμερικανούς από πριν – και το ξέρουν: ότι θα υποστηρίξουμε με τον πλέον ενεργό τρόπο τον συριακό στρατό από αέρος ώστε να μην επιτρέψουμε την κατάληψη αυτής της περιοχής από τρομοκράτες”, είπε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου.
Τέλος, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, 17 άμαχοι, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα από αεροπορικές επιδρομές σε αγορά σε μία πόλη της ανατολικής Συρίας η οποία τελεί υπό τον έλεγχο του ΙΚ.
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, οι επιδρομές στην πόλη Αλ-Σάαρα, στην επαρχία Ντέιρ Έζορ, πραγματοποιήθηκαν είτε από τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία είτε από εκείνην της Συρίας, κατά την πρώτη ημέρα της νηστείας του Ραμαζανιού.





militaire .gr

Ποιοι είναι οι τσάμηδες; 10 ερωτήσεις 10 απαντήσεις που αποκαλύπτουν τα πάντα!

tsamides1

Ποιοι είναι αυτοί οι τσάμηδες που έκαναν διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά στα Τίρανα; Αποδεδειγμένα ανθέλληνες,πιστοί συνεργάτες των Ιταλών φασιστών και των Γερμανών ναζί ,καταδικασμένοι ως εγκληματίες πολέμου σε αναλογία ένας στους δέκα!!!
Αυτοί έχουν το θράσος να …διαμαρτύρονται!
Όλη η αλήθεια σ΄ ένα εξαιρετικό κείμενο του κ.Κωνσταντίνου Χολέβα από τοpalio.antibaro.gr
10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ

                                       τοῦ Κωνσταντίνου Χολέβα
                                       Πολιτικοῦ Ἐπιστήμονος

         Τόν τελευταῖο καιρό γίνεται καί πάλι συζήτηση γιά τούς “Τσάμηδες”. Ἡ ἀλβανική προπαγάνδα ἐπαναφέρει ἕνα ζήτημα τό ὁποῖο δημιουργεῖ ἀρνητικό κλῖμα στίς ἑλληνοαλβανικές σχέσεις καί προκαλεῖ ἤδη τήν ἀνησυχία πολλῶν Ἑλλήνων, ἰδίως στίς περιοχές που συνορεύουν μέ τήν Ἀλβανία, δηλαδή στούς Νομούς τῆς Δυτικῆς Μακεδονίας καί τῆς Ἠπείρου. Γιά νά δώσουμε μιά σύντομη εἰκόνα τοῦ θέματος κατά τρόπο κατανοητό ἀπό τόν ἀναγνώστη παρουσιάζουμε δέκα ἐρωτήσεις μέ τίς ἀντίστοιχες ἀπαντήσεις γιά τό θέμα τῶν Τσάμηδων.

1) Τί σημαίνει ἡ ὀνομασία Τσάμης;  Μέ τό ὄνομα αὐτό ἐννοοῦμε μία ὁμάδα Μουσουλμάνων πού ἔζησαν στήν Θεσπρωτία ἀπό τόν 17ο μέχρι τά μέσα τοῦ 20οῦ αἰῶνος. Ἡ λέξη ἀποτελεῖ παραφθορά τοῦ ὀνόματος Θύαμις, ὅπως ἦταν γνωστός στήν ἀρχαιότητα ὁ ποταμός Καλαμᾶς.

2) Πῶς βρέθηκε στήν Θεσπρωτία αὐτή ἡ ὁμάδα; Οἱ Τσάμηδες ἀποτελοῦν τούς ἀπογόνους ἐξισλαμισθέντων Ὀρθοδόξων Χριστιανῶν τῆς Ἠπείρου. Πολλοί ἀπ’ ἀυτούς ἐξισλαμίσθηκαν βιαίως μετά τήν ἀτυχῆ ἐξέγερση τοῦ Ἐπισκόπου Τρίκκης Διονυσίου ( τοῦ “Σκυλοσόφου”) στίς ἀρχές τοῦ 17ου αἰῶνος, ἐνῷ ἄλλοι προσεχώρησαν ἑκουσίως στό Ἰσλάμ γιά νά ἀποκτήσουν ἀξιώματα (Σπαχῆδες) . Ἡ ἀλλαγή θρησκεύματος ὁδήγησε πολύ γρήγορα καί στήν μεταστροφή τῆς ἐθνικῆς συνειδήσεως. Ἔγιναν Τουρκαλβανοί καί φανατικοί διῶκτες τῶν Ρωμηῶν. Τοῦτο μαρτυρεῖ ὅτι ἡ Ὀρθόδοξη Πίστη ἀποτελεῖ ἕνα ἰσχυρότατο στοιχεῖο τῆς ἐθνικῆς μας ταυτότητος.

3) Πῶς παρέμειναν στόν ἑλλαδικό χῶρο μετά τήν ἀνταλλαγή τῶν πληθυσμῶν;  Βάσει τῆς συνθήκης τῆς Λωζάννης τοῦ 1923 οἱ Ἀλβανόφωνοι Μουσουλμάνοι τῆς Θεσπρωτίας κρίθηκαν ὡς “ἀνταλλάξιμοι”. Ὅμως ἡ τότε Κυβέρνηση τοῦ Στρατηγοῦ Θεοδώρου Παγκάλου δέν τούς ἔστειλε στήν Ἀλβανία μέ τήν ἐλπίδα ὅτι ἡ χειρονομία αὐτή θά μετροῦσε θετικά στίς σχέσεις μας μέ τό νεοσύστατο ἀλβανικό κράτος. Δυστυχῶς ἀπό τότε μέχρι σήμερα ἡ ἐμπράκτως ἐκδηλούμενη καλή διάθεση τῆς χώρας μας δέν ἀποδίδει τά ἀναμενόμενα ἀπό ἀλβανικῆς πλευρᾶς. Βλέπουμε ἄλλωστε τήν ἀρνητική στάση τῶν Τιράννων ἔναντι τῶν Βορειοηπειρωτῶν.

4) Γιατί κατηγοροῦνται γιά ἀνθελληνική δράση; Κατά τήν Ἰταλική ἐπίθεση ἐναντίον τῆς χώρας μας τρία ἀπό τά δεκατέσσερα συμπράξαντα ἀλβανικά τάγματα ἦσαν στελεχωμένα ἀπό Τσάμηδες, πού ἐπεδόθησαν σέ ἀκατονόμαστες ἀδικοπραγίες. Στήν διάρκεια τῆς Κατοχῆς οἱ Τσάμηδες ἔγιναν οἱ καλύτεροι συνεργάτες τῶν Ἰταλῶν Φασιστῶν καί διέπραξαν μύριες ὅσες βιαιότητες εἰς βάρος τῶν συγχωριανῶν τους Ὀρθοδόξων Ἑλλήνων. Μέ ὀργανωτή τήν Ἀλβανική Ἐθνική Ἐπιτροπή ( ΞΙΛΙΑ) καί ἀρχηγούς τήν περιώνυμη οἰκογένεια Ντίνο Μπέη διέπραξαν λεηλασίες, σφαγές καί δολοφονίες καί ἐμπρησμούς κατοικιῶν. Σύνθημά τους ἦταν ὅτι ὅλη ἡ Ἤπειρος μέχρι καί τήν Πρέβεζα πρέπει νά γίνει ἀλβανική! Μετά τήν συνθηκολόγηση τῶν Ἰταλῶν οἱ Τσάμηδες συνεργάσθηκαν μέ τούς Γερμανούς κατακτητές και συνέχισαν τά ἐγκλήματα μέ ἀποκορύφωμα τήν μαζική ἐκτέλεση 49 προκρίτων τῆς Παραμυθιᾶς στίς 29/9/1943.

5) Πῶς ἔφυγαν ἀπό τήν πατρίδα μας; Οἱ Τσάμηδες κατεδιώχθησαν ἀπό τίς ὁμάδες Ἐθνικῆς Ἀντιστάσεως τοῦ Ναπολέοντος Ζέρβα (ΕΔΕΣ) . Ἀποφασιστικές ἦταν οἱ ἑλληνικές νίκες στήν πρώτη μάχη τῆς Μενίνας ( Νεράιδας) στίς 17 καί 18/8/1944 καί στήν δεύτερη μάχη τῆς Μενίνας στίς 20 καί 21/9/1944. Πολλοί Γερμανοί καί Τσάμηδες κατέφυγαν γιά να σωθοῦν στήν Ἀλβανία, τούς δέ ἐνόπλους Τσάμηδες ἀκολούθησαν καί οἱ οἰκογένειές τους.

6) Ὑπάρχουν καταδίκες εἰς βάρος τους;  Βεβαίως. Τό 1945 τό Εἰδικό Δικαστήριο Δοσιλόγων Ἰωαννίνων κατεδίκασε ἐρήμην 1930 Τσάμηδες ἐπί συνολικοῦ πληθυσμοῦ 19.000 ( Ὁ ἕνας στούς δέκα ἦταν ἐγκληματίας πολέμου! ). Πολλοί κατεδικάσθησαν στήν ποινή τοῦ θανάτου, ἀλλά εὑρίσκοντο ἤδη ἀσφαλεῖς στήν Ἀλβανία, ἐνῷ ἡ ἀγροτική περιουσία τους ἀπεδόθη βάσει νόμου στούς ἀκτήμονες τῆς πςεριοχῆς πού εἶχαν ζήσει “στό πετσί τους” τήν ἀγριότητα τῶν Τσάμηδων. Σήμερα ζοῦν στήν Ἑλλάδα μόνο 56 Τσάμηδες.

7) Πῶς ἐπανῆλθε τό θέμα στήν ἐπικαιρότητα;  Τό ζήτημα τῶν Τσάμηδων ἐπανῆλθε τά τελευταῖα χρόνια ἀπό μία ὀργανωμένη ἐκστρατεία τῆς ἀλβανικῆς προπαγάνδας, ἡ ὁποία στηρίζεται καί ἀπό τά δύο μεγάλα κόμματα, Δημοκρατικό καί Σοσιαλιστικό. Ἀναφέρουμε ἐνδεικτικά ὅτι τόν Νοέμβριο τοῦ 1999 ὁ Ἀπελευθερωτικός Στρατός τοῦ Κοσσυφοπεδίου ἀπεφάσισε τήν συγκρότηση “Ἀνεξάρτητης Ταξιαρχίας τῆς Τσαμουριᾶς”. Ἡ  πολιτική Ὀργάνωση “Τσαμερία” ἱδρύθηκε στά Τίραννα  τό 1991 καί πραγματοποιεῖ ἐκδόσεις “Ντοκουμέντων” μέ τήν ὑποστήριξη τῆς Γενικῆς Διευθύνσεως τῶν Ἀρχείων τοῦ Ἀλβανικοῦ Κράτους. Τόν Ἰούνιο τοῦ 2000 τό Δημοτικό Συμβούλιο τῶν Τιράννων ἔδωσε τό ὄνομα Τσαμουριά (δηλ. Θεσπρωτία) σέ ἕνα ἀπό τούς δρόμους τῆς ἀλβανικῆς πρωτεύουσας καί στήν ἐκδήλωση αὐτή ὁ πρώην Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας Σαλί Μπερίσα ζήτησε τήν “ἐπίλυση τοῦ Τσάμικου ζητήματος”. Στίς 25 Ἰουλίου 2000 ἡ Ἐπιτροπή Ἐξωτερικῶν Ὑποθέσεων τῆς Ἀλβανικῆς Βουλῆς ἀνεκοίνωσε ὅτι ἡ Τσαμουριά ἀποτελεῖ ἐθνική ὑπόθεση γιά τή Ἀλβανία καί ὅτι θά “διεκδικήσουμε τήν ἐπιστροφή τῶν περιουσιῶν τῶν Τσάμηδων” ! Στόν κρατικό τηλεοπτικό δίαυλο ΕΤ-3 δηλώσεις περί ὑπάρξεως ἀνοικτοῦ θέματος Τσάμηδων ἔκαναν προσφάτως ὁ Ἀλβανός Σοσιαλιστής ἡγέτης Φάτος Νάνο καί ὁ ἀρχηγός τῶν ἐξεγερθέντων Ἀλβανῶν στά Σκόπια Ἀχμέτι.

8) Τί ἐπιδιώκει οὐσιαστικά ἡ Ἀλβανία; Ἐκ πρώτης ὄψεως τό σημερινό αἴτημα φαίνεται νά ἐπικεντρώνεται στήν ἐπιστροφή τῶν περιουσιῶν τῶν Τσάμηδων, ἤδη ὅμως ἀρχίζει νά διαφαίνεται καί ἡ ἐδαφική διεκδίκηση γιά τήν περιοχή τῆς Θεσπρωτίας καί εὐρύτερα γιά τήν ἐντός Ἑλληνκῆς Ἐπικρατείας Ἤπειρο. Οἱ Ἀλβανοί τῶν Σκοπίων δημοσιεύουν ἀναφανδόν στό Διαδίκτυο χάρτη μέ τά “ἐθνολογικά σύνορα τῆς Ἀλβανίας”, ὅπου περιλαμβάνονται ἡ Καστοριά, τά Ἰωάννινα, ἡ Πρέβεζα κ.ἄ.! Πάντως σέ ἔνα βαθμό ἡ προπαγάνδα περί Τσάμηδων χρησιμοποιεῖται καί ὡς ἀντιπερισπασμός γιά νά ξεχάσουμε τήν συνεχιζόμενη καταπίεση τῶν δικαιωμάτων τῶν Ἑλλήνων ἐντός Ἀλβανίας.

9) Ποιά πρέπει νά εἶναι ἡ ἀντίδρασή μας; Ἡ Κυβέρνηση καί οἱ διπλωματικές μας ὑπηρεσίες πρέπει νά διακηρύττουν καί πρός τήν Ἀλβανία καί πρός κάθε ἄλλη χώρα ἤ Διεθνῆ Ὀργανισμό ὅτι ἐμεῖς δέν συζητοοῦμε κἄν τό θέμα , διότι δέν εἶναι δυνατόν νά δικαιωθοῦν οἱ ἐγκληματίες πολέμου ἤ οἱ ὑποβόσκουσες ἐδαφικές διεκδικήσεις. Σέ ἐπίπεδο δέ ἰδιωτικῶν καί πολιτιστικῶν φορέων πρέπει νά ἀπαντοῦμε μέ ἐπιχειρήματα σοβαρά καί κατανοητά ἀπό τό διεθνές κοινό. Πρωτίστως δέ ὀφείλουμε ὅλοι μαζί , Κυβέρνηση, Κόμματα, Ἐκκλησία καί πολίτες,  νά ζητοῦμε τόν σεβασμό τῶν δικαιωμάτων τῆς Ἑλληνικῆς Κοινότητος στήν Ἀλβανία.

10) Ποιοί ἄλλοι προσπαθοῦν νά ἐκμεταλλευθοῦν τό θέμα αὐτό; Τό κατασκευασμένο ἀπό τήν Ἀλβανία ζήτημα προσπαθεῖ νά ἀξιοποιήσει καί ἡ τουρκική προπαγάνδα εἰς βάρος μας, ὅπως φαίνεται καί ἀπό τήν ἱστοσελίδα τοῦ Τουρκικοῦ Ὑπουργείου Ἐξωτερικῶν στό Διαδίκτυο (ΙΝΤΕΡΝΕΤ). Ἄρα τό θέμα χρειάζεται προσοχή ἐκ μέρους μας καί ὄχι ἀδιαφορία. Ἔχουμε διαπιστώσει κατά τίς τελευταῖες δεκαετίες ὅτι ὅποτε ὑποτιμήσαμε προπαγανδιστικά τεχνάσματα γειτονικῶν χωρῶν βγήκαμε ζημιωμένοι ( π.χ. Μακεδονικό).





militaire.gr

Ο Ερντογάν εκτάκτως στις ΗΠΑ! Αναχωρεί τη Τετάρτη


erdogan.jpg

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
 Ο Πρόεδρος της Τουρκίας αναχωρεί το βράδυ της Τετάρτης  από την Άγκυρα για να μεταβεί στις ΗΠΑ. Ο κ. Ερντογάν θα παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος παγκόσμιου πρωταθλητή του μποξ  Μοχάμμετ Αλι που θα τελεστεί στο Κεντάκι την προσεχή Παρασκευή.
Η επίσκεψη αυτή στις ΗΠΑ την ώρα που ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης ερευνά το μεγάλο σκάνδαλο του Ρεζά Ζαρράμπ γεννά πολλά ερωτηματικά.



militaire.gr