Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ… ΟΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!!




Σε ένα εντυπωσιακό κήρυγμα στην 32η συγκέντρωση δημάρχων από όλη την Τουρκία, ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, ουσιαστικά κήρυξε την Τουρκία σε κατάσταση πολεμικής σύγκρουσης με τους εχθρούς του τουρκικού έθνους, καλώντας τους πολίτες σε πολεμική επιφυλακή και πολεμική επιστράτευση για την σωτηρία της πατρίδας.

Ο Τούρκος πρόεδρος σε ένα κρεσέντο απειλών επικαλούμενος τον Εθνικό Όρκο, «Misak ı Milli», που προέβλεπε την Μοσούλη, την βόρειο Συρία την Δ Θράκη ακόμα και την Θεσσαλονίκη εντός Τουρκίας, επιτέθηκε κατά όλων των υποτιθέμενων εχθρών της Τουρκίας, όπως το κουρδικό ΡΚΚ, το ισλαμικό DAEŞ, το δίχτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, τις αριστερές οργανώσεις όπως το DHKP-C που δρα κυρίως στον Πόντο, ενώ δεν παρέλειψε να καταδικάσει και την Ευρώπη ότι στηρίζει τους τρομοκράτες που δρουν στο τουρκικό έδαφος.

Προχωρώντας ο Ερντογάν ουσιαστικά αναγγέλλει στρατιωτικό νόμο σε όλη την τουρκική επικράτεια την οποία, όπως υποστήριξε, απειλεί άμεσα η τρομοκρατία και οι διάφοροι εχθροί της Τουρκίας, παίρνοντας ειδικές εξουσίες και στην πραγματικότητα καταργώντας το τούρκικο σύνταγμα το οποίο άλλωστε από καιρό έχει καταργήσει, για να αποκτήσει ντεφάκτο τις εξουσίες που επιδιώκει με την λεγομένη συνταγματική μεταρρύθμιση.

Η κίνηση αυτή του Ερντογάν έρχεται μετά το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη που αποδόθηκε στους Κούρδους, αλλά υπάρχουν υπόνοιες ακόμα και για σχεδιαζόμενη προβοκάτσια για την προώθηση των απολυταρχικών σχεδίων του Τούρκου προέδρου.

Όπως φαίνεται το “παιχνίδι” με την Τουρκία έχει αρχίσει και “χοντραίνει” επικίνδυνα, καθώς η οικονομία καταρρέει, ο λαός είναι κουρασμένος από τα πολλά μέτωπα που άνοιξε η αλαζονεία του Τούρκου προέδρου, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να φανατίζει με κάθε μέσο τους οπαδούς του για να είναι έτοιμοι για όλα για όλα

Σε όλη αυτή την εκρηκτική κατάσταση η προσοχή μας και η ετοιμότητα μας θα πρέπει να είναι αυξημένη, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.niksoxeiladakis.gr






volcanotimes

ETOIMAZETAI για ΠΟΛΕΜΟ κατά της ΡΩΣΙΑΣ! Το νησί Γκότλαντ στο επίκεντρο...


Συναγερμός έχει σημάνει στη Σουηδία, μετά την επιστολή που έστειλε στις αρχές η υπηρεσία για την πρόληψη εκτάκτων αναγκών της χώρας που υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να εξοπλιστούν καλύτερα για να είναι έτοιμες σε περίπτωση πολέμου. 
Αυτό, σε συνδυασμό με την εφαρμογή "Συνολικής Στρατηγικής Άμυνας", που δίνει βαρύτητα  στην υπεράσπιση της χώρας από εξωτερικές απειλές με την ανάληψη στρατιωτικών, οικονομικών και πολιτικών μέτρων φύλαξης, ενισχύουν την πεποίθηση ότι η Σουηδία κάτι ετοιμάζει. 
"Δεν υπάρχει τίποτα που δείχνει ότι ο πόλεμος είναι μια πιθανότητα, αλλά έχουμε την εντολή της κυβέρνησης για να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό", δηλώνει, ωστόσο, ο επικεφαλής της MSB Svante Werger. 
Παρ'όλα αυτά, πολλοί ισχυρίζονται ότι η Σουηδία χρησιμοποιεί ως πρόφαση την υποτιθέμενη ρωσική απειλή, για να δικαιολογήσει την αύξηση στις αμυντικές δαπάνες, ενώ, στο επίκεντρο βρίσκεται το νησί Γκότλαντ, που θεωρείται στρατηγικής σημασίας για τον στρατιωτικό έλεγχο της Βαλτικής Θάλασσας και η Ρωσία έχει ζητήσει να εκμισθώσει το λιμάνι, κάτι που όπως ακούγεται, η σουηδική κυβέρνηση θα αρνηθεί. 





voice news

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Δείτε γιατί άνοιξαν τις πίσω πόρτες


vouli-neo-paketo-708
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ




hellasforce

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Θερμό επεισόδιο στα Ίμια!!


%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1
ALERT…
Παρολίγον θερμό επεισόδιο στα Ίμια, όταν 10 Έλληνες ψαράδες μαζί με την ελληνική ακτοφυλακή ήρθαν για πρώτη φορά τόσο κοντά με την τουρκική ακτοφυλακή, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Οι τουρκικές πηγές υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες ψαράδες και η ελληνική ακτοφυλακή μπήκαν στα τουρκικά χωρικά ύδατα και το επεισόδιο έληξε με την αποχώρησή τους.
Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, δέκα Έλληνες ψαράδες μαζί με την ελληνική ακτοφυλακή πλησίασαν στα 50 εκατοστά σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δέκα ψαράδες έφτασαν στα Ίμια από την Κάλυμνο και τη Λέρο και μαζί με το σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής που έφτασε από την Κω πέρασαν αρκετές φορές τα Ίμια ενώ μερικοί από τους ψαράδες προσπάθησαν να ρίξουν σκοινί στα Ίμια δένοντάς το.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στις 11.30 έφτασαν πάνω από τα Ίμια ελληνικά στρατιωτικά ελικόπτερα από τη Λέρο, παρέμειναν στον αέρα για κάποιο διάστημα και μετά αποχώρησαν. Στη συνέχεια γύρω στις 12.00 δύο σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής καταδίωξαν πρώτα τους ψαράδες και μετά την ελληνική ακτοφυλακή.
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-2
imia-3
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-4
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-5
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-6
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-7
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-8
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-9
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-10
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-11
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-12
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-13
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-14
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-15
%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-16

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ….


%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%83
ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ – Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

«ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ!!!


1048585982

Ένας από τους στενότερους συμμάχους των Αμερικανών, η Ιαπωνία συσφίγγει τις σχέσεις της με την Ρωσία, σε μία ακόμα ήττα της απερχόμενης κυβέρνησης των ΗΠΑ. Καθ’ όπως φαίνεται το δόγμα Think West καταρρίπτεται μέρα με τη μέρα!
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε συμφώνησαν να αποκαταστήσουν τις «παγωμένες» στρατιωτικές επαφές μεταξύ των δύο χωρών, καθώς ενώ θα πραγματοποιούν συνομιλίες με τη μορφή 2 + 2, όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
«Σήμερα, έχει συμφωνηθεί ότι είναι αναγκαία η αποκατάσταση άλλων μηχανισμών του διμερούς διαλόγου μας, ο οποίος είχε παγώσει τα τελευταία χρόνια. Θέλω να πω τις στρατιωτικές επαφές και τις συνομιλίες με τη μορφή 2 + 2», επεσήμανε αρχικά ο Λαβρόφ.
Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Παρά τις ειδικές σχέσεις μεταξύ της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ, που βασίζονται στην στρατιωτική-πολιτική συμμαχία τους από το 1960, η Ρωσία και η Ιαπωνία ενδιαφέρονται να συνεργαστούν στενά για τα θέματα ασφαλείας που αφορούν την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού με σκοπό την επίλυσή τους.»
Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, ο Πούτιν και ο Άμπε συζήτησαν θέματα σχετικά με την αεράμυνα, την παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, καθώς και τις απειλές της Βόρειας Κορέας.
Ο Λαβρόφ τόνισε ότι η αμερικανική «ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού είναι δυσανάλογη», σε σύγκριση με την απειλή από το πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγιάνγκ. Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την υποτιθέμενη απειλή της Βόρειας Κορέας «ως πρόσχημα για την προώθηση σύγχρονων όπλων εδώ [στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού]». Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε επίσης ότι οι ιαπωνικές αρχές «έχουν αρχίσει να κατανοούν καλύτερα» τις ανησυχίες της Ρωσίας και ότι «οι δύο χώρες ενδιαφέρονται για τη συνεργασία στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού».
Ο Λαβρόφ είπε επίσης ότι ο Πούτιν και Άμπε αντάλλαξαν απόψεις για τη διευθέτηση των συγκρούσεων στη Συρία και την κατάσταση στην Ουκρανία, προσθέτοντας ότι οι θέσεις Ρωσίας και Ιαπωνίας «σχεδόν συμπίπτουν», ενώ αποκάλυψε΄ότι οι δύο ηγέτες ετοιμάζονται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για τη διευθέτηση και την υπογραφή σύμφωνου ειρήνης για τα «διεκδικούμενα» νησιά Κίριλ, κάτι θα αποτελέσει ιστορικό γεγονός δεδομένου ότι το ζήτημα παραμένει ανοικτό από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!




hellasforce

ALERT! ΘΕΛΟΥΝ… ΠΟΛΕΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83Μετά το σκηνικό έντασης με τα Ίμια, οι απίστευτα προκλητικοί Τούρκοι προχώρησαν σε νέες παραβιάσεις στο Αιγαίο.
Δεν σταματούν οι τουρκικές προκλήσεις. Σε 12 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν 12 τουρκικά αεροσκάφη την Πέμπτη, σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.
Τα τουρκικά μαχητικά, 10 από τα οποία πετούσαν σε σχηματισμούς και δύο μεμονωμένα, προέβησαν επίσης σε 11 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Έξι από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.
Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.






hellasforce

Συγκλονιστική Αποκάλυψη Ολάντ στον ΠΤΔ… Αυτοί Οδηγούν την Ελλάδα σε ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!

Συγκλονιστική Αποκάλυψη Ολάντ στον ΠΤΔ… Αυτοί Οδηγούν την Ελλάδα σε ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!

%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%84-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83
"ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"
«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»







hellasforce

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ….


Ο (Έλλην) ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ και η (Τουρκάλα) ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ…
Η ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΑΣΙΛΕΩΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β' 8, ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ...
Η ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΑΣΙΛΕΩΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β’ 8, ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ
ΜΕΓΑΡΟ…
(ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ‘ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ’ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ‘ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝΟΣ’. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΕΞΟΧΩΣ «ΛΕΠΤΟ» ΖΗΤΗΜΑ…).
Φως χύθηκε άπλετο στη σχέση μεταξύ ενός Έλληνος διπλωμάτου και μιας υπαλλήλου της τουρκικής εν Αθήναις πρεσβείας. Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, απεκάλυψε μια επισφαλή για τα εθνικά συμφέροντα ανθρώπινη σχέση.
%ce%bf-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84
Και βεβαίως, δεν είναι ζήτημα που εξ αντικειμένου έχει επιρροή στα συμφέροντα της πατρίδος μας, αλλά εξ υποκειμένου έχει, και δη ευρεία και με πολλές προεκτάσεις.
Εκείνος είναι Έλλην διπλωμάτης, έχει τοποθετηθεί σε κρίσιμη θέση παρά τω πρωθυπουργώ. Συνεπώς, γνωρίζει εκ της θέσεώς του κρατικά μυστικά.
Αυτά είναι το διακύβευμα. Εκείνη είναι υπάλληλος της τουρκικής πρεσβείας, η οποία μετατέθηκε στη θέση αυτή τον Οκτώβριο του 2015.
Είναι δεδομένο, ότι ευαίσθητες εθνικές πληροφορίες, θα διαρρέουν από τον διπλωμάτη στην σύντροφό του; Όχι. Είναι δυνατόν και πιθανόν; Ναι, διότι ουδείς μπορεί να το αποκλείσει.
Αρκετοί, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδος, έσπευσαν να καυτηριάσουν την πρακτική του «κιτρινισμού» και να εξεμέσουν εναντίον όλων, όσοι αναδεικνύουν αυτήν την κατά τα άλλα αθώα και φυσιολογική ανθρώπινη σχέση σε μείζον θέμα.
Ιστάμενοι στο ένα άκρο, αυτό της ανθρώπινης ελευθερίας και της ελεύθερης επιλογής συντρόφου, τω όντι αναφαίρετο και ακατάλυτο ανθρώπινο δικαίωμα, κατακρίνουν τη λογική της (όπως την αποκαλούν) «κλειδαρότρυπας».
Αλλά το ζήτημα δεν έγκειται καθόλου εκεί. Η ουσία του ανιχνεύεται στο αναμφίβολο γεγονός της ιδιότητος της συντρόφου του Έλληνος διπλωμάτη και μυστικοσυμβούλου του Έλληνος πρωθυπουργού.
Η συγκεκριμένη γυναίκα, ως υπάλληλος της τουρκικής πρεσβείας, έχει μια αποστολή. Είναι υποχρεωμένη να συλλέγει πληροφορίες, τις οποίες εν συνεχεία διαβιβάζει στο τουρκικό κράτος και τις υπηρεσίες του. Και δίπλα της, έχει μια πηγή πληροφοριών…
Εάν η ίδια θα «μπει στον πειρασμό», ή όχι, να αξιοποιήσει την πηγή αυτή, είναι μια προοπτική που κανένα σοβαρό κράτος δεν θα επέτρεπε να συμβεί και δεν θα άφηνε στην τύχη.
Ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στοχοποίησε μεν όσους αναπαράγουν το θέμα, αλλά δεν βρήκε μια λέξη να διατυπώσει για την ίδια την υπάλληλο της τουρκικής πρεσβείας.
Η σύντροφος του Έλληνος διπλωμάτου και υπάλληλος της τουρκικής πρεσβείας έχει, όμως, μόνο αυτές τις ιδιότητες; Η απάντηση είναι αρνητική.
%ce%bf-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84
Στο εξαιρετικό βιβλίο του Μάνου Ηλιάδη «Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΙΤ», εκδοθέν από τον εκδοτικό οίκο «ινφογνώμων» το 2011, στις σελίδες 62 και 63 αναγιγνώσκουμε: «…το τουρκικό καθεστώς κατέστησε την συνεργασία των Τούρκων πολιτών υποχρεωτική δια νόμου, ο οποίος ετέθη σε ισχύ μετά το πραξικόπημα των αρχών της δεκαετίας του 1980…ο νόμος αυτός ετέθη σε ισχύ το 1987, αρκετές εκατοντάδες αν όχι και χιλιάδες άτομα, που υπηρετούν στο εξωτερικό με την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου, ή αμείβονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το τουρκικό κράτος, όπως δάσκαλοι, καθηγητές, φοιτητές με κρατικές υποτροφίες, διδάκτορες και καθηγητές σε πανεπιστήμια της Ευρώπης, οι κάθε είδους ακόλουθοι, υπάλληλοι, οδηγοί, προσωπικό ασφαλείας κ.λπ. που υπηρετούν σε πρεσβείας, προξενεία, διπλωματικές αποστολές σε διάφορους οργανισμούς και στο ΝΑΤΟ, ιμάμηδες, υπάλληλοι τουρκικών τραπεζών, της κρατικής αεροπορικής εταιρείας (THY), ανταποκριτές και δημοσιογράφοι των κρατικών ΜΜΕ κ.α., είναι όλοι υποχρεωμένοι να συνεργάζονται με την MIT και την Διεύθυνση Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου.
Το σκεπτικό του νόμου…είναι σαφές: «Όλοι όσοι αμείβονται από το κράτος και αποστέλλονται στην Ευρώπη και άλλες χώρες με έξοδα του τουρκικού κράτους, είναι υποχρεωμένοι να το ανταποδίδουν στο τουρκικό κράτος» με υπηρεσίες του είδους που ανεφέρθη παραπάνω.
Με βάση τον προαναφερθέντα νόμο, από το 1987 και εντεύθεν και με βάση Πρωτόκολλο που υπεγράφη μεταξύ της ΜΙΤ και του Γενικού Επιτελείου αφ’ ενός και αφ’ ετέρου της Διευθύνσεως Θρησκευτικών Υποθέσεων (Diyanet işleri Başkanlığı), του Υπουργείου Παιδείας, των τραπεζών, της THY και λοιπών κρατικών υπηρεσιών που αποστέλλουν υπαλλήλους τους στο εξωτερικό, όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι υποχρεωμένες να στέλνουν ένα βιογραφικό των αποστελλομένων στο εξωτερικό, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται και μία ταχύρρυθμη ειδική εκπαίδευση καθώς και ενημέρωση, ως προς τον τρόπο που θα μεταβιβάζονται στη ΜΙΤ και στο ΓΕΕΘΑ οι συλλεγόμενες πληροφορίες».
Ουδεμία, λοιπόν, υφίσταται αμφιβολία για την αποστολή της συντρόφου του Έλληνος διπλωμάτου, και υπαλλήλου της τουρκικής πρεσβείας. Η εν θέματι είναι, τουλάχιστον εμμέσως, συμβεβλημένη με την ΜΙΤ.
Ανεπίτρεπτον η κυβέρνηση, να μην γνωρίζει τα βασικώς ισχύοντα στην Τουρκία.
Απαράδεκτον, να αφήνει χώρο για διακινδύνευση ασφαλείας των εθνικών μας συμφερόντων.
Αντεθνικόν, να μην έχει εισέτι απομακρυνθεί ο παρά τω πρωθυπουργώ διπλωμάτης από τη θέση του.
[ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ, ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ‘ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝΟΣ’, ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ‘ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ’: Καί ὁ γυιός τοῦ Κολοκοτρώνη νά ἦταν, καί ἀνεψιός τοῦ Καραϊσκάκη, καί κουμπάρος τοῦ Μέτερνιχ καί ἐξάδελφος τῆς βασίλισσας τῆς Ἀγγλίας, μέ σπουδές στό Χάρβαρντ καί μέ ἦθος ἀγιορείτικης ἐγκρατείας κατά τά λοιπά, ἀλλά μέ τήν τουρκάλα, θά ἔπρεπε νά τόν ἔχουμε κάνει πέρα, π.χ. πρόξενο ἤ κάτι τέτοιο στήν Κόστα Ρίκα – καί πάλι νά μήν πίναμε τόν καφέ πού θά μᾶς ἔφερνε δῶρο, παρά μόνο ἄν ἔπινε ἀπό τό ἴδιο μπρίκι καί ἡ τουρκάλα του, παρουσία μας.]





hellasforce