Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ… !!! «Αρκούδα» και «Σουλτάνος» σε Πλήρη Αποκατάσταση… !!!


Τα αποτελέσματα της Συνάντησης Πούτιν – Ερντογάν στο Σότσι.
Ο Πούτιν δήλωσε πλήρη αποκατάσταση των σχέσεων αφού πήρε περισσότερα από ό,τι έδωσε.
Marko Marjanović , Russia Insider,
[ Από όλα τα σχετικά διεθνή ρεπορτάζ, υπ’ όψιν του μεταφραστή, αυτό το άρθρο, ρωσικού οργάνου, κρίθηκε το πληρέστερο, καλύτερα πληροφορημένο και πιο αξιόπιστο]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (ΑΠΑΤΗ) !!Ακόμα Απορείς γιατί έρχονται ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ οι Λογαριασμοί ;;;

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 1,6 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ !!!
11 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
Ακόμα απορείς γιατί έρχονται φουσκωμένοι οι λογαριασμοί ;;;

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν από ΗΠΑ-Ν.Κορέα και τα χειρότερα έρχονται…-Επιβεβαίωση ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Του Βασίλη Καπούλα
Προσπάθεια ανατροπής και δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα είχαμε σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες. Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ το είχε αποκαλύψει έγκαιρα καθώς υπήρχαν κινήσεις ανταρσίας μέσα από τον βορειοκορεατικό Στρατό, στο άρθρο «Πληροφορίες για ανταρσία στον Στρατό της Β.Κορέας εναντίον του Κιμ Γιονγκ Ουν».

Παίζουν με τη φωτιά στη Βαλτική εναντίον της Ρωσίας

Παίζουν με τη φωτιά στη Βαλτική εναντίον της Ρωσίας

Οι νατοϊκές χώρες δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδιά τους για συσσώρευση στρατευμάτων γύρω από τη Ρωσία.

Η Δανία δηλώνει πρόθυμη να αναλάβει τη ναυτική δράση κατά της Ρωσίας στη Βαλτική θάλασσα, ένα εγχείρημα το οποίο θα μπορούσε να θεωρεί άκρως επικίνδυνο, αν αναλογιστεί κανείς την υπερσυσσώρευση πολεμικών πλοίων στην περιοχή.

Αρχική Ελλάδα Άμυνα Πολιτική Κόσμος Διάφορα – Απόστρατοι Ενδιαφέροντα Θέματα Ειδικά Θέματα Απόψεις Αλλάζουν την Τακτική του Πολέμου οι Τούρκοι στο Αιγαίο! …(Τα λέγαμε από το 2014!)


turkeynavy
Απειλή πολέμου εγείρει η Άγκυρα κατά της Κυπριακής Δημοκρατιας  και των εταιρειών ENI και TOTAL,Η Τουρκία εγείρει διεκδικήσεις επί του Οικοπέδου 6 το οποίο βρίσκεται εντός της Κυπριακής ΑΟΖ και της Ελλάδος.

Διπλή η εμπλοκή .. Διπλό & το ξύλο που μάζεψαν οι Τούρκοι!!

veteranos.gr_-2-1024x525
Το μαλάκα έτι μου έρχεται να τον καταρρίψω…Φράσεις που ολοένα και ακούς περισσότερο από του Χειριστές μας που βλέπουν τις αδυναμίες της Τούρκικης  αεροπορίας και ειδικά των νέων Χειριστών που έχουν άγνοια κινδύνου !
Κατά τα άλλα και σήμερα είχαμε την καθιερωμένη εισβολή των Τούρκων στο Βόρειο Αιγαίο με δύο Οπλισμένα F-16  που και στις δυο Παραβιάσεις που επιχείρησαν μάζεψαν το ξύλο της Αρκούδας !

Κύριε Τσίπρα… Τις Κυριακές θέλω τον μπαμπά μου



Κύριε Τσίπρα… Τις Κυριακές θέλω τον μπαμπά μου
Για τις Κυριακές που σκοτώσατε, κουφάλες συριζαίοι…
Για σταθείτε ρε παιδιά…
Οι συριζαίοι δεν ήσαν που έβγαιναν στα κλαριά και τραγουδούσαν: «Ποτέ την Κυριακή;»
Κι ο σύντροφος Σταθάκης δεν μας βεβαίωνε από του βήματος της Βουλής [σοβαρό βήμα] ότι τα καταστήματα τις Κυριακές θα είναι κλειστά – τελεία και παύλα;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ





Εδώ θα διαβάσετε πληροφορίες, εκ των οποίων ορισμένες άγνωστες και μερικές που συσχετίζονται με γνωστά πράγματα και που δεν θέλει το κράτος να μάθετε αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή, »πάντα κάποια περαστικά πουλάκια θα μας λένε τα νέα»
Συντάσω αυτό το άρθρο πληροφοριών, μιας και μ’ ένα προηγούμενο άρθρο που συντάχθηκε, που ενημέρωνε για την χρήση Drones εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ »το φερε η κουβέντα»

Η Ελλάδα απέκτησε όπλο που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο ;



Ο ΙRIS-T ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ 
του Πέτρου Αναστασίου

Μια εξέλιξη άκρως σημαντική για την επιδεινούμενη κατάσταση ασφαλείας σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο σημειώθηκε πρόσφατα: Ο πλέον προηγμένος πύραυλος υπέρυθρης καθοδήγησης, αέρος-αέρος IRIS-T των ελληνικών Μοιρών F-16, μεταμορφώθηκε σε βλήμα αέρος-επιφανείας, κτυπώντας ναυτικούς στόχους μικρού ίχνους που έπλεαν με μεγάλη ταχύτητα και δίνοντας στο ελληνικό οπλοστάσιο ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα σε αεροναυτικές επιχειρήσεις. 

Πνιγήκαμε στα χρέη - 619.768 φορολογούμενοι χρωστούν εισφορές 22,5 δισ. ευρώ






Στα 22,5 δισεκατομμύρια ευρώ έφτασαν τον Μάρτιο οι οφειλές από ασφαλιστικές εισφορές και πρόστιμα και στους 619.768 οι οφειλέτες...
έναντι 17,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και 314.917 που ήταν, αντίστοιχα, στα τέλη του 2016.

Την «εκρηκτική» αύξηση των οφειλών και των οφειλετών κατέγραψε στο πρώτο τρίμηνο του 2017 το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών μετά την απόφαση της σταδιακής μεταφοράς στο ΚΕΑΟ (προς έλεγχο και... είσπραξη) όλων των ληξιπρόθεσμων χρεών που κρατούσαν τα πρώην ταμεία στα συρτάρια τους.

Οι Σέρβοι έπιασαν χιλιάδες όπλα με προορισμό τους Αλβανούς των Σκοπίων (φωτο)

Οι Σέρβοι έπιασαν χιλιάδες όπλα με προορισμό τους Αλβανούς των Σκοπίων (φωτο)

Ένα μεγάλο φορτίο όπλων που προοριζόταν για τους Αλβανούς των Σκοπίων έπιασαν οι υπηρεσίες Ασφαλείας του στρατού της Σερβίας στα νότια της χώρας.
Όπως γράφει στο πρωτοσέλιδό της η σερβική εφημερίδα Blic, επικαλούμενη πηγές από τη Στρατιωτική Υπηρεσία Ασφαλείας (VBA), αποκαλύπτει ότι την περασμένη εβδομάδα, σε μυστική επιχείρησή της, η VBA προέβη σε κατάσχεση μεγάλης ποσότητας όπλων (χιλιάδες τουφέκια, πολυβόλα, όλμοι και χειροβομβίδες) στην περιοχή κοντά

Αγκυρα: Η ελληνική δικαιοσύνη μας απογοήτευσε - Η απόφαση για τους 8 θα επηρεάσει τις σχέσεις μας





"Η Ελληνική Δικαιοσύνη, που ελπίζαμε ότι θα ήταν δίκαιη και αμερόληπτη, δυστυχώς μας απογοήτευσε για μια ακόμη φορά...
απορρίπτοντας και το δεύτερό μας αίτημα για έκδοση των 8 πραξικοπηματιών που μετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, κατά της συνταγματικής ταξης μας.

Γενική απεργία στις 17 Μαΐου και επίθεση από τη ΓΣΕΕ




Σκληρό και βάρβαρο το νέο πακέτο μέτρων σε συντάξεις, επιδόματα και εργασιακές σχέσεις, αναφέρει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της έπειτα από την τελική συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών...


Στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της διοίκησης της ΓΣΕΕ επικυρώθηκε η συμφωνία της Συνομοσπονδίας με την ΑΔΕΔΥ και τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς για την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 17 Μαΐου, ημερομηνία απεργιακής κινητοποίησης που θα τροποποιηθεί άμεσα σε περίπτωση που η κυβέρνηση επισπεύσει τις διαδικασίες κατάθεσης των μέτρων στη Βουλή.

Σε 200 ημέρες θα έχουν κλείσει όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί στη χώρα, πλην εκείνων των ΔΥ / συνταξιούχων

Του Αγη Βερούτη
Το κράτος έχει πάθει αμόκ κατασχέσεων ως και 5.000 λογαριασμών ημερησίως, χωρίς δικαστική απόφαση μάλιστα για κάθε μπλοκάρισμα λογαριασμών ιδιώτη ή εταιρίας.
Σε 200 ημέρες θα έχουν κλείσει όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί στη χώρα, πλην εκείνων των ΔΥ/συνταξιούχων.

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ !!! ΕΙΔΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤAΚΗ !

Ο Χριστοφοράκος συστήνει τον Κυριάκο στο Γερμανό πρέσβη.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την φωτογραφία προσπαθούν να την εξαφανίσουν από παντού !




http://extranews.club