Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο «Αριστερός» Τσίπρας ουρλιάζει και «χτυπιέται»…


tsipras

Σαν χθες μας φαίνεται που ο Αλέξης Τσίπρας ούρλιαζε στη Βουλή όταν δεν θα συναινέσει για ένα κράτος καταστολής που απαγορεύει τις συγκεντρώσεις του κόσμου.
Σήμερα, εν αναμονή της επίσκεψης Ομπάμα, η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα απαγορεύει τις συγκεντρώσεις και τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας…
Αφήνουμε εσάς να σχολιάσετε το είδος της Δημοκρατίας που προασπίζει η κυβέρνηση…



katoxika nea

Διαβάστε το όλοι-Διαδώστε το παντού


1234


Του Δημοσθένη Λιακόπουλου
Για να είμαι πιο κατανοητός και για να πω λιγότερα, θα αριθμήσω αυτά που είχα αποκαλύψει και που έδιναν μία εντελώς νέα προοπτική στον τρόπο που διοικείται ο κόσμος και στο τρόπο με τον οποίο δομούνται οι πολιτικές συμμαχίες.
1. Είχα αποκαλύψει την ύπαρξη της Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας.
2. Είχα αποκαλύψει ότι η Μαύρη Αδελφότητα κάποτε κυβερνούσε τον πλανήτη από το παρασκήνιο ελέγχοντας τους βασιλείς και τους αυτοκράτορες και έιχε σαν όργανο την μαύρη μασονία.
3. Είχα αποκαλύψει ότι το 1776 μ/Χ/ η Λευκή Αδελφότητα δημιούργησε την υπερστοά των Ιλλουμινάτι που προσεταιρίστηκε το σύνολο σχεδόν των στοών της μαύρης μασονίας, που έλεγε ότι τις απελευθέρωσε από το παλιό καθεστώς και οι μασόνοι ονομάστηκαν ελευθερομασόνοι ή ελευθεροτέκτονες.
4. Είχα αποκαλύψει ότι με την βοήθεια του νέου αυτού οργάνου άσκησης και επηρεασμού της εξουσίας, έστησε η Λευκή Αδελφότητα παντού επαναστάσεις, σαν αυτές που στήνει σήμερα στέλνοντας ένα SMS και έριξε όλους τους βασιλιάδες και τους μονάρχες σχεδόν σε όλο τον κόσμο.
5. Είχα αποκαλύψει ότι έπεισε τους λαούς ότι δήθεν ψηφίζοντας και βγάζοντας αντιπροσώπους, μπορούσαν να έχουν της αυτοδιαχείρισή τους και να έχουν κυβερνήσεις που θα φρόντιζαν δήθεν για τα συμφέροντά τους. Με τον τρόπο αυτό, κυβερνούσε πλέον από το παρασκήνιο η Λευκή και όχι η Μαύρη Αδελφότητα, με όργανο τις ΗΠΑ που τις δημιούργησε ειδικά για τον λόγο αυτό και συμβολικά το 1900 ονόμασε το κυβερνείο τους Λευκό Οίκο, White House. Πριν κυβερνούσαν μέσω της Βρετανίας από το White Hall.
6. Είχα αποκαλύψει παραδίδοντάς σας τα χειρόγραφα που μου έστειλαν από το Άγιο όρος και που περιείχαν τα κείμενα του Κοσμά Φλαμιάτου, ότι δεν ήμουνα μόνο εγώ που είχα αποκαλύψει την ύπαρξη των δύο πόλων εξουσίας πάνω στον πλανήτη και ότι τις διαφορές τους είχαν δει και άλλοι.
7. Είχα αποκαλύψει ταρακουνώντας άγρια τα νερά και «παγώνοντας» αρκετούς από τους ακροατές και τηλεθεατές μου, ότι η Μαύρη Αδελφότητα χρησιμοποιούσε σαν ιδεολογική βάση το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ενώ η Λευκή Αδελφότητα το τρίπτυχο ΕΛΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.
8. Είχα αποκαλύψει, ότι και τα δύο ιδεολογικά τρίπτυχα ήταν δύο διαφορετικού τύπου απάτες αλλά με ίδιο σκοπό, την ποδηγέτηση της κοινής γνώμης και τον έλεγχο του νου των λαϊκών μαζών, που χωρίστηκαν έτσι σε δεξιούς και αριστερούς.
9. Είχα αποκαλύψει ότι τους δύο παγκοσμίους πολέμους του 20ου αιώνα πολέμησαν οι άνθρωποι ωθούμενοι από τις δύο Αδελφότητες. Και τους δύο πολέμους κέρδισε η Λευκή Αδελφότητα, γιατί ο σκοπός της Μαύρης, που έλεγχε την Γερμανία, ήταν απλά να καταστρέφει την ειρήνη που ήθελε η Λευκή για να επιβάλει την συνανάμιξη των λαών και των θρησκειών για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο κράτος, που προσωρινά θα κυβερνούσε από τον Λευκό Οίκο και μελλοντικά από τα Ιεροσόλυμα.
10. Είχα αποκαλύψει, ότι το 2013, μετά από πολλές προσπάθειες σύμπλευσης των δύο Αδελφοτήτων, ήρθες η οριστική ρήξη. Οι προσπάθειες σύμπλευσης, που ξεκινούσαν σχεδόν πάντα από την πλευρά της Λευκής και που περιελάμβαναν και την παραχώρηση στην Λευκή, του κάποτε εκλεκτού και ετοιμασμένου ηγέτη της Μαύρης Αδελφότητας Ομπάμα, δεν έφεραν αποτέλεσμα. Έτσι ήρθε η οριστική ρήξη, αλλά και η ανακατανομή των ηγετικών μελών των Αδελφοτήτων αυτών, που αποτελούνται από τους λεγόμενους αρχαίους θεούς. Στην Μαύρη Αδελφότητα έμειναν μόνο οι ονομαζόμενοι από τους ανθρώπους απέθαντοι βρικόλακες, ενώ στην Λευκή πήγανε όλοι οι άλλοι.
11. Είχα αποκαλύψει ότι από το 2013, ότι Η Μαύρη Αδελφότητα, που έχασε την διακυβέρνηση του πλανήτη πριν από περίπου 240 χρόνια, αποφάσισε να μπει στο καινούργιο παιχνίδι, που λεγότανε πολιτική και σας είχα πει τότε σε αλλεπάλληλες ζωντανές εκπομπές στο διαδίκτυο, ότι η Μαύρη Αδελφότητα θα αρχίσει, ξοδεύοντας τεράστια ποσά να επηρεάζει διάφορα κόμματα σε όλο τον πλανήτη, με σκοπό να εμποδίσει την Λευκή να φέρει το παγκόσμιο κράτος και τον παγκόσμιο ηγέτη της.
12. Είχα αποκαλύψει ότι η Μαύρη Αδελφότητα είχε ήδη πριν από αρκετά χρόνια, προσεταιριστεί την διοίκηση του Πούτιν, τον οποίο στήριξε οικονομικά για να πάρει τον έλεγχο της Ρωσίας.
Πριν από μερικές μέρες, η Μαύρη Αδελφότητα κατόρθωσε να κάνει ένα μεγάλο βήμα για να πάρει και τον έλεγχο των ΗΠΑ, με την εκλογή του εκλεκτού της Τραμπ.
Η νέα τάξη της Λευκής Αδελφότητας, απειλείται πλέον άμεσα από την Μαύρη Αδελφότητα, που δεν θέλει να επαναφέρει την παλιά τάξη με την διοίκηση μέσω βασιλέων και μοναρχών, αλλά για μια ακόμη φορά να εμποδίσει τα σχέδια της Λευκής για την παγκόσμια ειρήνη που θα ήταν η ειρήνη της παγκόσμιας χούντας.
Οι υποτελείς στην Λευκή Αδελφότητα ευρωπαίοι, μαριονέττες-ηγέτες θα κάνουνε και σύσκεψη εναντίον του Τραμπ, εναντίον του δήθεν αφεντικού τους, που δήθεν ήτανε η Αμερική. Να λοιπόν που το αφεντικό δεν ήτανε η Αμερική, αλλά κάποιος άλλος και που για μια ακόμη φορά είχα δίκιο.
Πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά και η Μαύρη Αδελφότητα γκρέμισε την νέα τάξη σαν πύργο από τραπουλόχαρτα. Μπροστά στην διπλή απειλή Πούτιν Τραμπ, τα ΜΜΕ της νέας τάξης σε όλο τον κόσμο πήρανε εντολή να συνδέουν στο υποσυνείδητο των λαών τον Πούτιν με τον Τραμπ.
Θα χρησιμοποιήσουν τους δύο μήνες που μένουν μέχρι να αναλάβει ο Τραμπ, ή για να μην αναλάβει ποτέ, ή για να τον κάνουνε δικό τους, διότι μόλις οι σύμβουλοι της Μαύρης Αδελφότητας μπούνε στον Λευκό Οίκο, τότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.
Θυμίζω ότι η Μαύρη Αδελφότητα δήλωσε ότι αν η Λευκή πάρει τον έλεγχο της κυβέρνησης Τραμπ, θα βάλει την Ρωσία να κάνει παγκόσμιο πόλεμο, οπότε η παγκόσμια ειρήνη της παγκόσμιας χούντα πάει περίπατο.
Διαδώστε το παντού.




katoxika nea

ΔΕΙΤΕ ! ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΕΡ-ΑΓΟΡΑ !

index

ΔΕΙΤΕ ! ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΕΡ-ΑΓΟΡΑ !




katoxika nea

Την ημέρα που θα χάσεις τα πάντα…

15086296_1283642794991374_563327378_n
.»Καλησπερα σε όλους/ες.Είμαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι η χρήση του διαδικτύου μπορεί να κάνει την διαφορά σε πολλά πράγματα και καλά και κακά.
Η Ελλάδα είναι μια χρεωκοπημένη χώρα και απ΄ότι φαίνεται θα συνεχίσει να σέρνεται πρός το χειρότερο.
Όλοι έχουν πληγεί ,ο καθένας στον βαθμό που έχει πληγεί, αλλά δυο κατηγορίες συναθρώπων μας είναι που υποφέρουν τα μέγιστα.
Αναφέρομαι στους άστεγους και στις οικογένειες με ΑΜΕΑ.Η αναλγητικότητα της κάθε Κυβέρνησης ,που υπηρετεί ένα σύστημα που φτωχοποιεί ανθρώπους κατά χιλιάδες ,δεν μπορεί να μας αφήνει αμέτοχους.
Οι άστεγοί μας(και λέω «μας» γιατί είναι Δικοί μας άστεγοι-όχι απο την μεριά της ευθύνης αλλά απο την μεριά της συνύπαρξής μας) δεν έχουν καμμία άλλη υποστήριξη πέρα απο αυτήν που μπορούμε να τους προσφέρουμε ΕΜΕΙΣ.
Εφέτος λοιπόν τα Χριστούγεννα ,αν ξέρουμε κανέναν στην γειτονιά μας ή εξω απο την δουλειά μας καλό θα ήταν να τους ελαφρύναμε τον πόνο της απόρριψης.Ενα μπουφάν,ενα ζευγάρι κάλτσες ,ένα σλίπινγκ μπαγκ,ένα αδιάβροχο κάτι που μπορεί να τους ζεστάνει και να τους κάνει να αισθανθούν ότι δεν είναι παρίες θα ήταν μια καλή πράξη.
Οχι απο λύπηση ή οίκτο ,αλλά επειδή όπως προείπα,οσο η κρίση θα βαθαίνει,κανένας μας και καμμία δεν ξέρει που μπορεί να βρεθεί απο την μια μέρα στην άλλη.
Οσον αφορά τους ΑΜΕΑ.Αν γνωρίζουμε μια οικογένεια με άτομο που είναι σε αυτή την κατάσταση μια χειρονομία καλής θελήσεως θα ήταν το καλύτερο δώρο.Μπορεί πολλοί απο αυτούς λόγω αξιοπρέπειας να μην δε΄χονται,να έχουν κλειστεί στον εαυτό τους ή ίσως να μας αντιμετωπίσουν με καχυποψία ή νευρικότητα.
Δεν πειράζει.
Εμείς ας κάνουμε αυτό που οφείλουμε κι αυτό διότι το παιδί με Ντάουν ή επιληψία που είναι στο διπλανό διάμερισμα θα μπορούσε να ήταν το δικό μας παιδί και κανείς δνε μπορεί να προβλέψει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.
Η Κάθε πράξη καλή ή κακή πρέπει να γίνεται όταν αυτός που την πράττει τοποθετεί, πρωτίστως,τον εαυτό του στην θέση αυτού που την δέχεται.
Ενα παιχνιδάκι σε ένα παιδί,μια σακκούλα με΄τρόφιμα,κάτι που μπορούμε να βρούμε οτι μπορεί να κάνει την διαφορά και πρός τα έξω αλλά κυρίως και πρός τα μέσα στην καρδιά μας.
Οι οικογένειες με παιδιά ή ενήλικες με τετοια προβλήματα υποφέρουν διότι θεωρούνται «μη παραγωγικά «και ώς «τρυπα» οικονομική.Αν σε αυτα προσθέσουμε και την αναστολή λειτουργίας πολλών θεραπευτηρίων χρονίων παθήσεων(αυτα βρήκαν να κλείσουν κιόχι την Βουλή που τρώνε με 10 μασέλες),τότε μπορούμε να πα΄ρουμε μια ιδέα του τι συμβαίνει….
Ας κάνουμε εφέτος την διαφορά κι ας οδηγήσουεμ και τα παιδιά μας πρός αυτήν την κατεύθυνση,έτσι ώστε να μάθουν ότι το να Δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο…Αυτό σε κάνει Άνθρωπο,αυτό είναι που χαρακτηρίζει τον Χριστιανό κι όχι οι μεγαλόσταυροι και οι μετάνοιες για τα όμματα των Φαρισαίων…
Συγγνώμη για το μακροσκελές του κειμένου Καλημέρα…
Εφέτος Ας κάνουμε την Διαφορά…
«ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β.ΓΚΛΑΒΑΣ




katoxika nea

Οι Εβραίοι δεν είναι απόγονοι Αβραάμ – Τα Μυστικά των Φιδανθρώπων…


Οι Εβραίοι δεν είναι απόγονοι Αβραάμ – Τα Μυστικά των Φιδανθρώπων…
Σύμφωνα με το βιβλίο του Texe Marrs «DNA Sience, Jewish Bloodline», οι Εβραίοι επιστρέφουν πίσω στις πατρογονικές τους εστίες, την Khazaria (Ουκρανία)
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ «ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
Από τους πρώτους αιώνες της πρώτης χιλιετίες, οι Χαζάροι της Ανατολικής Ευρώπης ήταν γνωστοί ως οι διαβολικοί «Φιδάνθρωποι», ενώ τώρα το Ισραήλ παραδέχεται ότι οι Εβραίοι προέρχονται από τους Χαζάρους. Η αποδοχή από τους Ισραηλινούς ότι οι Εβραίοι δεν έχουν σχέση με το αρχαίο Ισραήλ, αλλά με την Khazaria, αναφέρθηκε στην εφημερίδα «The Times of Israel» με άρθρο του καθηγητή Jim Wald στις 18 Μαρτίου 2014 και με τίτλο «Μυστικό σχέδιο για την αντίστροφη μετανάστευση προς την Ουκρανία». Στο άρθρο αυτό, ο καθηγητής Jim Wald, που σχετίζεται ότι η ισραηλινή ηγεσία, αναφέρθηκε σε μυστικό σχέδιο του Ισραήλ για την αποστολή εποίκων και στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία.
Το σχέδιο που επεξεργάστηκε από την κυβέρνηση Νετανιάχου διέρρευσε από κυβερνητικές πηγές, αφού υπήρχαν αυξανόμενες γενετικές αποδείξεις ότι οι Εβραίοι δεν είναι οι απόγονοι του Αβραάμ, αλλά προέρχονται από την Khazaria. Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι του Ισραήλ και οι ΗΠΑ, είναι ουκρανικής κληρονομιάς και η Ουκρανία είναι η καρδιά της Χαζαρίας.
Η επιστροφή στην Khazaria
Οι Ραβίνοι διδάσκουν ότι τον όγδοο αιώνα, ολόκληρο το έθνος των Χαζάρων ασπάστηκε το Ταλμούδ και την Ιουδαϊκή Καμπάλα. Υιοθετώντας το ανέντιμο, αλλά απόκρυφα αποκαλυπτικό σεξ σύμβολο του εξάκτινου αστεριού, οι Χαζάροι, γνωστοί εδώ και αιώνες ως «Φιδάνθρωποι», πολέμησαν τους Χριστιανούς και τους Ισλαμιστές. Αργότερα, μετατράπηκαν σε «Εβραίους» που μετανάστευσαν στην Πολωνία και την Ανατολική Ευρώπη. Σήμερα βρίσκονται εγκατεστημένοι ως επί το πλείστον στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ.
Στο βιβλίο του ο Texe Marrs εξηγεί πως οι Εβραίοι «Γωγ και Μαγώγ»είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Η προφητική μοίρα τους είναι να λεηλατήσουν το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή και να χρησιμοποιήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως όργανο τους για την εγκαθίδρυση μιας νέας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Οι Χαζάροι, που αναφέρονται στην Αποκάλυψη 2 και 3 ως η πονηρή «Συναγωγή του Σατανά», αναφέρονται και στον Ιεζεκιήλ 38 και 39, πως είναι οι Γωγ από τη γη του Μαγώγ. Η προφητεία λέει ξεκάθαρα ότι αν οι φιδάνθρωποι εισβάλουν και κατακτήσουν το Ισραήλ, τότε θα βυθιστεί ολόκληρος ο πλανήτης στον πόλεμο και στο χάος (Αποκάλυψη 20).
Κυριαρχία επί της Αμερικής
Το 2007, οι Αμερικανοί καθηγητές της πολιτικής επιστήμης James Petras, John Mearsheimer και Stephen Walt, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η εξωτερική πολιτική της Αμερικής κηδεμονεύεται από το ισραηλινό λόμπι. Οι Εβραίοι μέσω των ισχυρών ομάδων τους, AIPAC, ADL, και AJC. ελέγχουν τόσο το Ρεπουμπλικανικό όσο και το Δημοκρατικό κόμμα, και ο Λευκός Οίκος εκτελεί τις επιθυμίες τους. Σ’ αυτές περιλαμβάνεται και η κατάκτηση της Ουκρανίας.
Οι γενετικές ανακαλύψεις το 2012 του Dr Eran Elhaik, του κύρους του Johns Hopkins Medical University, ότι οι Εβραίοι δεν έχουν καμιά σχέση με το αρχαίο Ισραήλ, αλλά προέρχονται από την Khazaria, εξέπληξε τους Ισραηλινούς. Ακολούθησαν και άλλες επιστημονικές έρευνες υψηλού επιπέδου. Ο Wald αναφέρει ότι, «μια ομάδα επιστημόνων blueribbon από κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα ανέλαβαν να προχωρήσουν σε γενετικές έρευνες».
Ακολούθως μια επιτροπή από επιστήμονες που εξέτασαν το DNA και μαζί με άλλα αποδεικτικά στοιχεία, ενημέρωσαν την ισραηλινή κυβέρνηση ότι, πράγματι, οι Εβραίοι ανήκουν στη γραμμή αίματος των Khazarian. Ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου αποφάσισε όπως εγκατασταθεί ομάδα Εβραίων εποίκων στην Ουκρανία και να διοχετεύσει στη χώρα αυτή στρατιωτικό εξοπλισμό. Στην ουσία οι Εβραίοι σκοπεύουν να μετατρέψουν την Ουκρανία επίκεντρο της αρχαίας Χαζαρίας, δηλαδή μια δεύτερη πατρίδα για τους Εβραίους.
Με αυτές οι αρχές, δήλωσε Wald, επεδώθει μια μυστική έκθεση προς την κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι.»
Η Ουκρανική Λύση: Δύο εβραϊκές Πατρίδες
Στην αρχή, η λύση αυτή κρίθηκε ανέφικτη και δυσοίωνη, λέει ο Wald, αλλά ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου και οι σύμβουλοί του μας εξέπληξαν, φέρνοντας στο τραπέζι την Ουκρανική λύση. Κάποιοι Εβραίοι έποικοι θα φύγουν από το Ισραήλ και θα επιστρέψουν στην Ουκρανία. Αυτή η επανεγκατάσταση θα πάρει χρόνο, το τελικό αποτέλεσμα όμως, θα είναι δύο εβραϊκές πατρίδες, το Ισραήλ και η Ουκρανία. Στην πραγματικότητα, η Ουκρανία θα γίνει μια «αυτόνομη εβραϊκή περιοχή,» μιας μικρής κλίμακας διάδοχος της μεσαιωνικής αυτοκρατορίας των Χαζάρων.
– «Με τους αντάρτες της Συρίας και της Ουκρανίας, καθώς και της Γεωργίας και του Αζερμπαϊτζάν (επίσης μέρος της αρχαίας Χαζαρίας), εξηγείται πως ο Νετανιάχου ασκεί τόση πίεση στη Συρία και τη Ρωσία.»
ΕΒΡΑΙΟΣ Ο POROSHENKO
Ο Petro Poroshenko, ο νέος Πρόεδρος της Ουκρανίας, είναι Εβραίος. Οι Εβραίοι, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, τώρα ελέγχουν την Ουκρανία και είναι απασχολημένοι με τις δολοφονίες Ουκρανών και τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης. Το Ισραήλ σχεδιάζει να μετατρέψει την Ουκρανία σε μια δεύτερη πατρίδα των Εβραίων. Επί του παρόντος, μόνο το 0,2 τοις εκατό του πληθυσμού της Ουκρανίας αποτελείται από Εβραίους, αλλά όταν η εβραϊκή μειονότητα ανέλαβε την ΕΣΣΔ, σφαγιάστηκαν 66 εκατομμύρια άνθρωποι!
Το αιματηρό πραξικόπημα που διέπραξαν Ισραήλ και ΗΠΑ, στην Ουκρανία
Έτσι, κατανοούμε το σημερινό πολιτικό χάος στην Ουκρανία. Οι Εβραίοι ξεκίνησαν την αναζήτηση της νέας ουκρανική τους πατρίδας. Έχουν την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες προειδοποιούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να κρατήσει μια απόσταση από την Ουκρανία και να παραιτηθεί από τους ιστορικούς δεσμούς της Ρωσίας με το έθνος αυτό, που σήμερα κυβερνάται από το Ισραήλ.
Ο συνταγματικά εκλεγμένος πρόεδρος Γιανουκόβιτς ανατράπηκε από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ο εβραίος δισεκατομμυριούχος Poroshenko, εγκαταστάθηκε γρήγορα ως πρόεδρος. Εβραϊκά χρήματα και στρατιωτικές δυνάμεις συνεχώς αποστέλλονται στην Ουκρανία. Οι Ουκρανοί Χριστιανοί σφαγιάζονται. Μια γενοκτονία που είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Όλα τα ακίνητα ιδιοποιήθηκαν από τους Εβραίους ολιγάρχες. Οι Ισραηλινοί έμαθαν από την Τουρκία (1905), τη Σοβιετική Ένωση (1917), και την Παλαιστίνη (1948), πώς να εργαστούν ως διεφθαρμένη μειονότητα για να κυριαρχήσουν επί της πλειοψηφίας..
Περισσότερα ΕΔΩ Πηγή: Μετάφραση – Nicos Kastanias





katoxika nea

Χάνουν οι ΗΠΑ τη Βουλγαρία; Σοσιαλιστής και φιλορώσος ο νέος Πρόεδρος της χώρας


Χάνουν οι ΗΠΑ τη Βουλγαρία; Σοσιαλιστής και φιλορώσος ο νέος Πρόεδρος της χώρας
Ο Ρούμεν Ράντεφ, υποψήφιος τον οποίο στήριξε το κεντροαριστερό Σοσιαλιστικό Κόμμα και ο οποίος θεωρείται φιλορωσικών αποκλίσεων, επικράτησε στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βουλγαρία, κατέδειξαν τα exit polls που διενήργησαν τα ινστιτούτα Alpha Research και Gallup International.
Ο 53χρονος κ. Ράντεφ κέρδισε, συγκεντρώνοντας ποσοστό 58,1- 58,5% των ψήφων έναντι 35,3 – 35,7% για την Τσέτσκα Τσάτσεβα, 58χρονη υποψήφια του κυβερνώντος κεντροδεξιού κόμματος GERB του πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ, σύμφωνα με τα exit poll.
Ο – κατά τα φαινόμενα – νέος πρόεδρος της Βουλγαρίας είναι πρώην ανώτατος αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας.
Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ δήλωσε ότι θα υποβάλει την παραίτησή του, μετά την ήττα της υποψηφίας του κυβερνώντος κεντροδεξιού κόμματος GERB στις προεδρικές εκλογές.
Η Κεντροδεξιά στήριζε για την προεδρία της Βουλγαρίας την Τσέτσκα Τσάτσεβα και είχε εξαρτήσει το μέλλον της κυβέρνησής της από την έκβαση των προεδρικών εκλογών.
Η παραίτησή του οδηγεί στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών και σε μια περίοδο αβεβαιότητας για την χώρα, η οποία το 2013 είχε συγκλονιστεί από μαζικές διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς και πολλούς μήνες πολιτικής αστάθειας.




katoxika nea

ΑΥΤΗ Η «ΠΑΡΑΝΟΙΑ» ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!

Αποκάλυψη τρόμου… ΑΥΤΗ Η «ΠΑΡΑΝΟΙΑ» ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!
Ακούστηκε ότι ευθύνονται για το θάνατο μελισσών, και τώρα αποτελούν απειλή για το ανθρώπινο είδος μέσα σε λίγα χρόνια, σύμφωνα με σοκαριστικά σχόλια από Αμερικανό εμπειρογνώμονα. Ο λόγος για τους αεροψεκασμούς ή chemtrails.
H «μυστική επιχείρηση» θα μπορούσε θεωρητικά να προκαλέσει βιβλικές πλημμύρες, αφήνοντας στο έδαφος τοξικές χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων του μολύβδου και του υδραργύρου με καταστροφικά αποτελέσματα.
Ο Michael Tamez ειδικός σε θέματα οικολογίας λέει ότι τα μικρά μονοπάτια των νεφών που βλέπουμε αριστερά πίσω από αεριωθούμενα αεροσκάφη είναι πιο σκοτεινά από ό, τι ο μέσος άνθρωπος αντιλαμβάνεται. Κι αυτό γιατί τα πειράματα Γεωμηχανικής που πραγματοποιούνται στη στρατόσφαιρα κρατούνται μυστικά από το ευρύ κοινό.
Σε συνέντευξή του στην Express τόνισε: «Είναι μεγάλα μονοπάτια που εκτείνονται κατά μήκος του ορίζοντα και στη συνέχεια απλώνονται κατά μήκος του ουρανού. Μετά από περίπου μισή ώρα ή κάπου τόσο, αρχίζουν να εμφανίζονται ομίχλη και εξαφανίζονται στον αέρα. Δεν μπορεί να είναι καυσαέρια από τζετ, είτε από το κανονικές ουρές καυσίμων από αεριωθούμενα γιατί διαλύονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την πάροδο του αεροσκάφους.»
Ο κ Tamez, ο οποίος έχει γράψει μια σειρά από βιβλία και είναι ειδικός για θέματα περιβάλλοντος, λέει ότι τα Chemtrails έχουν χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Αλλά και ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή.
«Είναι μια συγκαλυμμένη παγκόσμια λειτουργία της χημικής τεχνολογίας ψεκασμού, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αέρια σουλφιδίου στην ατμόσφαιρα της γης για να ελέγχει την ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα. Αυτή η τεχνολογία ήταν σε χρήση από το 1980. Τα Chemtrails λέγεται ότι μιμούνται τη φυσική δράση του Θείου από τα ηφαίστεια του κόσμου. Αυτά που δεν αναφέρονται είναι οι παρενέργειες. Ακριβώς όπως και στις περισσότερες χημικές ουσίες που έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση, η μακροχρόνια χρήση των αεροψεκασμών σε θείο δεν έχει ελεγχθεί για το αν είναι ασφαλής. »
Και συνέχισε: «Η δύναμη του ήλιου έχει επίσης εξασθενίσει από την επίδραση των χημικών αεροζόλ γεωμηχανικής. Το γεγονός αυτό προκαλεί την εξασθένιση των καλλιεργειών η οποία στη συνέχεια μας οδηγεί στο να παράγουμε περισσότερα χημικά για καλλιέργιες και γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.
«Αυτά τα chemtrails μπορεί επίσης να προκαλέσουν ακραίες και παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας.
«Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουμε δει ένα τέτοιο ακραίο ποσό της διακύμανσης του καιρού σε όλη την υδρόγειο. Ακραίες ξηρασίες και μαζικές βροχοπτώσεις, καταδεικνύουν ότι ο πλανήτης είναι εκτός ισορροπίας. Πιστεύεται επίσης ότι οι χημικές ουρές, μαζί με την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση στη γενετική μηχανική, έχουν αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό η εξαφάνιση πληθυσμού των μελισσών, η οποία είναι μια άλλη ακόμα εν εξελίξει καταστροφή. Τα αποτελέσματα στο μέλλον θα είναι ακόμα πιο δραματικά με πρωτοφανείς καταστροφές».




katoxika nea

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ιωηλ. 3,1  Μετά ταύτα θα έλθη εποχή, λέγει ο Κυριος, κατά την οποίαν θα χύσω πλουσίως τας δωρεάς και τα χαρίσματα του Πνεύματός μου εις κάθε άνθρωπον και θα
προφητεύσουν οι υιοί σας και αι θυγατέρες σας. Οι γεροντότεροι από σας θα ίδουν και θα λάβουν αποκαλύψεις δια μέσου ενυπνίων, οι δε νεώτεροι κατά την ηλικίαν θα ίδουν εν πλήρει εγρηγόρσει αποκαλυπτικά οράματα.
Ματθ. 23,24  Οδηγοί τυφλοί, που περνάτε από λεπτό σουρωτήρι το κρασί και το νερό, μήπως καταπιήτε κανένα κουνούπι, ενώ καταπίνετε ολόκληρη γκαμήλα. (Τηρείτε τα μικρά και ασήμαντα και αδιαφορείτε δια τα μεγάλα και σπουδαία).

Λουκ. 11,49  Επειδή όμως έχετε τας ιδίας πονηράς διαθέσεις με τους πατέρας σας, δια τούτο είπεν η σοφία του Θεού, δηλαδή εγώ• θα στείλω εις αυτούς προφήτας και αποστόλους, να ακούσουν δια μίαν ακόμη φοράν την αλήθειαν, μήπως και μετανοήσουν. Αλλά αυτοί αμετανόητοι και εσκληρυμμένοι εις την κακίαν των, άλλους μεν από αυτούς θα φονεύσουν και άλλους θα καταδιώξουν,
Πραξ. 2,16  Αλλά αυτό, που βλέπετε, είναι εκπλήρωσις εκείνου που ελέχθη από τον προφήτην Ιωήλ, ο οποίος και προείπε•
Πραξ. 2,17  Και κατά τις τελευταίες εκείνες ημέρες, που θα επακολουθήσουν την έλευσιν του Μεσσίου, θα χύσω-λέγει ο Θεός-από τας δωρεάς και τα χαρίσματα του Πνεύματός μου εις κάθε άνθρωπον• και θα προφητεύσουν οι υιοί σας και αι θυγατέρες σας• οι δε νέοι σας θα ίδουν αποκαλυπτικά οράματα και οι γέροντές σας θα λάβουν θεία και αποκαλυπτικά όνειρα.


Ιω. 4,6   Υπήρχε δε εκεί το πηγάδι του Ιακώβ. Ο Ιησούς, λοιπόν, κουρασμένος καθώς ήτο από την οδοιπορίαν, εκάθισε με απλότητα κοντά στο πηγάδι. Η ώρα δε ήτο εξ από την ανατολήν του ηλίου, δηλαδή δώδεκα μεσημέρι.
Αποκ. 16,2   Και απήλθεν ο πρώτος άγγελος και έχυσε το περιεχόμενον της φιάλης του εις την γην και (όπως επί Μωϋσέως με κάποιαν ανάλογον πληγήν εναντίον των αμετανοήτων Αιγυπτίων, έτσι και τώρα) έγινε μία κακή πληγή, γεμάτη πόνους στους ανθρώπους, οι οποίοι είχαν το χάραγμα της σφραγίδος του θηρίου και εις εκείνους, οι οποίοι επροσκυνούσαν το είδωλον αυτού. (Τιμωρία φοβερά εκ μέρους του Θεού, που προκαλούσε σωματικούς και ψυχικούς πόνους).
Αποκ. 16,9   Και σαν να εψήθηκαν οι άνθρωποι μέσα στο ανυπόφορον αυτό λιοπύρι, και, αντί με μετάνοιαν να ζητήσουν το έλεος του Θεού, εβλασφήμησαν το όνομα του Θεού, που έχει την δύναμιν και την εξουσίαν επάνω εις τας πληγάς αυτάς και δεν μετενόησαν, δια να τον δοξάσουν.
Αποκ. 16,10   Και ο πέμπτος άγγελος αδειασε το περιεχόμενον της φιάλης του επάνω στον θρόνον του θηρίου. Και έγινε κατασκότεινη η βασιλεία του και οι άνθρωποι, οι οπαδοί και δούλοι του θηρίου, εμασούσαν τας γλώσσας των από τον δριμύν πόνον, που ησθάνοντο μέσα στο αδιαπέραστον εκείνο σκοτάδι.
Αποκ. 16,11  Και αντί συντετριμμένοι να ζητήσουν το θείον έλεος, εβλασφήμησαν τον Θεόν του ουρανού εξ αιτίας του πόνου των και των πληγών των και δεν μετενόησαν και δεν απηρνήθησαν τα πονηρά των έργα.
Αποκ. 16,21  Και χάλαζα μεγάλη, της οποίας κάθε κόκκος είχε βάρος ενός ταλάντου, (εικόσι πέντε περίπου κιλά) έπεσε από τον ουρανόν με ορμήν επάνω στους ανθρώπους. Και αντί αυτοί μετανοημένοι να ζητήσουν το θείον έλεος, εβλασφήμησαν τον Θεόν ένεκα της πληγής της χαλάζης, διότι η πληγή αυτή ήτο παρά πολύ μεγάλη.
Β Παραλ. 24,19   Ο Θεός έστειλεν εις αυτούς προφήτας, δια να επιστρέψουν προς τον Κυριον. Εκείνοι όμως δεν υπήκουσαν. Ο Θεός διεμαρτυρήθη εναντίον των, άλλα και πάλιν αυτοί δεν υπήκουσαν.
Μαρκ. 1,2  Σύμφωνα με εκείνο που έχει γραφή στους προφήτας περί του Ιωάννου του Προδρόμου•“Ιδού εγώ, λέγει ο Θεός δια του προφήτου Μαλαχίου, αποστέλλω τον αγγελιοφόρον μου ολίγον ενωρίτερα από σε, ο οποίος και θα προπαρασκευάση την οδόν σου (δηλαδή τας ψυχάς και τας καρδίας των ανθρώπων) δια να σε υποδεχθούν”.
Μαρκ. 1,3   Και ο σταλμένος αυτός από τον Θεόν αγγελιοφόρος είναι εκείνος, δια τον οποίον ο προφήτης Ησαΐας είπε• “Φωνή ανθρώπου, ο οποίος βοά εις έρημον• ετοιμάσατε την οδόν Κυρίου• κάμετε ευθείς τους δρόμους του (ευθύνατε τας καρδίας σας)”.
Ματθ. 3,11  Εγώ μεν σας βαπτίζω με νερό, δια να σας οδηγήσω εις την μετάνοιαν• εκείνος όμως που έρχεται έπειτα από εμέ, είναι ισχυρότερός μου και δεν είμαι εγώ άξιος ούτε τα υποδήματά του να βαστάσω. Αυτός θα σας βαπτίση με Πνεύμα Αγιον και με το πυρ της χάριτος (που κατακαίει την αμαρτίαν, καθαρίζει δε και ζωογονεί την ψυχήν).
Μαρκ. 1,2  Σύμφωνα με εκείνο που έχει γραφή στους προφήτας περί του Ιωάννου του Προδρόμου•“Ιδού εγώ, λέγει ο Θεός δια του προφήτου Μαλαχίου, αποστέλλω τον αγγελιοφόρον μου ολίγον ενωρίτερα από σε, ο οποίος και θα προπαρασκευάση την οδόν σου (δηλαδή τας ψυχάς και τας καρδίας των ανθρώπων) δια να σε υποδεχθούν”.
Mαρκ. 1,3   Και ο σταλμένος αυτός από τον Θεόν αγγελιοφόρος είναι εκείνος, δια τον οποίον ο προφήτης Ησαΐας είπε• “Φωνή ανθρώπου, ο οποίος βοά εις έρημον• ετοιμάσατε την οδόν Κυρίου• κάμετε ευθείς τους δρόμους του (ευθύνατε τας καρδίας σας)”.
ο οποίος θέλει να σωθούν όλοι οι άνθρωποι, να προχωρήσουν και να λάβουν πλήρη και καθαράν γνώσιν της αληθείας (δια να βαδίσουν ανεπηρέαστοι από τας πλάνας στον δρόμον της σωτηρίας).
Α Τιμ. 4,10   Δι’ αυτό ακριβώς και ημείς κοπιάζωμεν και γινόμεθα αντικείμενον εμπαιγμών και ειρωνειών, διότι έχομεν τας ελπίδας μας στον ζώντα Θεόν, ο οποίος είναι σωτήρ και τροφοδότης όλων των ανθρώπων, μάλιστα δε σωτήρ των πιστών, στους οποίους χαρίζει την αιωνίαν ζωήν.
Ματθ. 24,12   Και επειδή θα έχη πληθυνθή η αμαρτία και η κακία, θα κρυώση η αγάπη των πολλών προς τον Θεόν και προς τους ανθρώπους. (Η καταπάτησις του νόμου του Θεού, η φαυλότης και η διαφθορά είναι κατάστασις ιδιοτελείας, η οποία συνεπάγεται κατάπτωσιν πνευματικήν, ψύξιν της αγάπης και προς αυτούς ακόμη τους οικείους, απομάκρυνσιν από τον Θεόν και απιστίαν. Η απιστία είναι κατά κανόνα γέννημα της αμαρτίας).
Ρωμ. 7,14   Διότι γνωρίζομεν ότι ο νόμος είναι πνευματικός, δώρον δηλαδή του Αγίου Πνεύματος, δια να εξυπηρετή την ιδικήν μας πνευματικήν ζωήν. Εγώ όμως είμαι δούλος της σαρκός, σαν πουλημένος σκλάβος υπό την κυριαρχίαν της αμαρτίας.
Γαλ. 5,19   Είναι δε φανερά τα έργα, εις τα οποία παρασύρει τον άνθρωπον η διεφθαρμένη σαρκική φύσις του• είναι δε αυτά τα πονηρά έργα η μοιχεία, η πορνεία, κάθε πράξις διαφθοράς, που κάμνει τον άνθρωπον ακάθαρτον, η ακολασία και η μανία δια την απόλαυσιν της ηδονής,
Ματθ. 24,12   Και επειδή θα έχη πληθυνθή η αμαρτία και η κακία, θα κρυώση η αγάπη των πολλών προς τον Θεόν και προς τους ανθρώπους. (Η καταπάτησις του νόμου του Θεού, η φαυλότης και η διαφθορά είναι κατάστασις ιδιοτελείας, η οποία συνεπάγεται κατάπτωσιν πνευματικήν, ψύξιν της αγάπης και προς αυτούς ακόμη τους οικείους, απομάκρυνσιν από τον Θεόν και απιστίαν. Η απιστία είναι κατά κανόνα γέννημα της αμαρτίας
Α Κορ. 14,21  Εις την Παλαιάν Διαθήκην έχει γραφή, ότι “θα ομιλήσω στον λαόν τούτον, τον ιουδαϊκόν, δια μέσου ανθρώπων που ομιλούν ξένας γλώσσας και με χείλη ξένων λαών, αλλ’ ακόμη ούτε με τον τρόπον αυτόν, τον θαυμαστόν και υπερφυσικόν, θα με ακούσουν”, λέγει ο Κυριος
Β Κορ. 4,3  Εάν δε και είναι σκεπασμένον και ακατάληπτον το κήρυγμα του Ευαγγελίου μας, είναι σκεπασμένον δι’ εκείνους που θεληματικά βαδίζουν τον δρόμον της απωλείας.
Β Κορ. 4,4  Εν μέσω αυτών ο Θεός του αμαρτωλού τούτου αιώνος, δηλαδή ο σατανάς, έχει σκοτίσει και τυφλώσει τας διανοίας και τας σκέψεις των απίστων, ώστε να μη λάμψη εις αυτούς το φως του Ευαγγελίου της δόξης του Χριστού, ο οποίος είναι εικών του Θεού
Ρωμ. 9,27   Αλλά και ο Ησαΐας κράζει σχετικώς με τον Ισραηλιτικόν λαόν• “εάν το πλήθος των απογόνων του Ισραήλ είναι σαν την άμμον της θαλάσσης, δεν θα σωθούν όλοι, αλλά θα σωθή το εκλεκτόν υπόλοιπον των καλοπροαιρέτων”.
Ιακ. 2,17   Ετσι και η πίστις, εάν δεν έχη έργα, είναι εξ ολοκλήρου νεκρά.
Ματθ. 15,8   Ο λαός αυτός με πλησιάζει μόνον με το στόμα και με τιμά μόνον με τα χείλη (η ευσέβειά του δηλαδή περιορίζεται εις υποκριτικά λόγια), η δε καρδία των απέχει πολύ από εμένα.
Μαρκ. 7,6    (Οι Φαρισαίοι επρόσεχαν τους τύπους και όχι την ουσίαν, την εξωτερικήν συμπεριφοράν και όχι την εσωτερικήν αγνότητα, επινοήσεις ανθρώπων και όχι τας εντολάς του Θεού). Αυτός δε απεκρίθη και τους είπε ότι “πολύ ορθά επροφύτευσε για σας τους υποκριτάς ο προφήτης Ησαΐας, όπως έχει γραφή• Αυτός ο λαός με τιμά μόνον, με τα χείλη, ενώ η καρδιά των απέχει πολύ από εμένα.
Ματθ. 8,22   Ο δε Ιησούς (δια να τον προφυλάξη από τας κληρονομικάς φροντίδας και φιλονεικίας, που μοιραίως θα επακολουθούσαν τον θάνατον του πατρός) του είπε• “έλα κοντά μου και άφησε τους συγγενείς σου, οι οποίοι από απόψεως πνευματικής ζωής είναι νεκροί, δια να θάψουν τους νεκρούς των”.



Β Θεσ. 2,10   Θα γίνη ακόμη η εμφάνισίς του με κάθε μέσον και είδος απάτης, που θα είναι καρπός της αδικίας, που θα επικρατήση μεταξύ εκείνων που θα είναι προωρισμένοι εξ αιτίας των δια την απώλειαν, επειδή δεν εδέχθησαν να αγαπήσουν και κάμουν κτήμα των την αλήθειαν, δια να σωθούν.
Αποκ. 21,8   Εις δε τους δειλούς, που υπεδουλώθησαν στον αντίχριστον και την αμαρτίαν, και στους απίστους και στους βδελυρούς και ακαθάρτους δια την αποκρουστικήν φαυλότητα των, και στους φονείς και τους πόρνους και τους μάγους και τους ειδωλολάτρας και εις όλους, που υπεδουλώθησαν θεληματικά στο ψεύδος και την κακίαν, επιφυλάσσεται αιώνιος τόπος καταδίκης των μέσα εις την λίμνην, που καίεται ακατάπαυστα με φωτιά και θειάφι. Και αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος”, (ο οριστικός δηλαδή και αμετάκλητος χωρισμός των από τον Θεόν και η αιωνία των καταδίκη εις την κόλασιν).
Αποκ. 22,15  Εξω οι αδιάντροποι σαν τα σκυλιά και οι οποίοι κατατεμαχίζουν την Εκκλησίαν του Χριστού• έξω οι μάγοι και οι πόρνοι και οι φονείς και οι ειδωλολάτραι και κάθε ένας, που αρνείται την αλήθειαν, αγαπά δε και ακολουθεί το ψεύδος της αμαρτίας”.
popesatanicsymbol
Γαλ. 5,22   Ο καρπός όμως, τον οποίον το Αγιον Πνεύμα παράγει εις τας καλοπροαιρέτους και πιστάς καρδίας, είναι η αγάπη προς όλους, η χαρά από την λύτρωσιν που δίδει ο Χριστός, η ειρήνη που παρέχει η αγαθή συνείδησις, η μακροθυμία προς εκείνους που πταίουν απέναντι μας, η καλωσύνη και η διάθεσις να είμεθα εξυπηρετικοί προς τους άλλους, η αγαθότης της καρδίας, η αξιοπιστία στους λόγους και τας υποσχέσεις μας,
Α Ιω. 2,27   Και σεις έχετε το πνευματικόν χρίσμα, το Αγιον Πνεύμα με τας δωρεάς του που ελάβατε από τον Χριστόν και μένει μέσα σας. Και δι’ αυτό δεν έχετε ανάγκην να σας διδάξη κανένας άνθρωπος, αλλ’ όπως αυτό τούτο το πνευματικόν χρίσμα σας διδάσκει για όλα, και κάθε τι που διδάσκει είναι απολύτως αληθινό και δεν είναι ψευδές, και καθώς εξ αρχής σας έχει διδάξει, έτσι πρέπει να μένετε εν τω Χριστώ και να κρατήτε την αλήθειαν, που το Πνεύμα σας έχει αποκαλύψει.
Α Ιω. 3,5   Γνωρίζετε δε, ότι ο Χριστός εφανερώθη ως άνθρωπος εις την γην, δια να πάρη επάνω του και εξαλείψη τας αμαρτίας μας, και αμαρτίας δεν υπάρχει καμμιά εις αυτόν, διότι είναι άγιος και απολύτως αναμάρτητος.
Α Ιω. 3,6   Καθένας που έχει κοινωνίαν με αυτόν και μένει εν τη κοινωνία με αυτόν, δεν αμαρτάνει. Καθένας όμως που αμαρτάνει, δεν τον έχει αισθανθή με τα μάτια της ψυχής του και δεν τον έχει γνωρίσει ως Θεόν και λυτρωτήν του.
Ρωμ. 8,3   Διότι εκείνο το οποίον ήτο αδύνατον και ακατόρθωτον στον Νομον, που δεν ημπορούσε δηλαδή να κατανικήση την αμαρτωλότητα και την αντίστασιν του σαρκικού αμαρτωλού ανθρώπου, το επραγματοποίησε και το έφερεν εις πέρας ο Θεός με το να στείλη, δια την εξάλειψιν της αμαρτίας, τον Υιόν του τον μονογενή, με ανθρώπινον σώμα, χωρίς βέβαια και να είναι αμαρτωλόν. Και έτσι καταδίκασε και κατέλυσε την αμαρτίαν δια της αναμαρτήτου σαρκός του Υιού του, που παρεδόθη εις θάνατον.
Ρωμ. 8,4   Δια να εκπληρωθούν πλέον με την χάριν του Θεού όλαι αι διατάξστου Νομου και από ημάς, οι οποίοι ζώμεν και φερόμεθα τώρα, όχι σύμφωνα με τας αμαρτωλάς επιθυμίας της σαρκός, αλλά σύμφωνα προς τα παραγγέλματα του Ευαγγελίου και τας υπαγορεύσστου Αγίου Πνεύματος.
Ρωμ. 8,5  Διότι όσοι ευρίσκονται ακόμη υπό την κυριαρχίαν της σαρκός φρονούν και επιθυμούν όσα θέλει η σαρξ• όσοι όμως κατευθύνονται από την χάριν και την δύναμιν του Αγίου Πνεύματος, σκέπτονται και φρονούν και θέλουν όσα το Αγιον Πνεύμα τους υπαγορεύει.
Ρωμ. 8,6  Αι σκέψεις, τα φρονήματα και αι επιθυμίαι της σαρκός προκαλούν τον πνευματικόν θάνατον. Το δε φρόνημα, που υπαγορεύει το Πνεύμα το Αγιον και η αγία κατάστασις που δημιουργεί, οδηγεί εις την αληθινήν ζωήν και ειρήνην. Διότι η σαρκική κατάστασις και επιθυμία είναι εχθρά στον Θεόν και φέρει τον θάνατον. Εις τον Νομον του Θεού δεν υποτάσσεται ο σαρκικός άνθρωπος και ούτε έχει την δύναμιν να υποταχθή.
Ρωμ. 8,8   Οσοι δε ζουν κατά σάρκα και πορεύονται κατά τας επιθυμίας της σαρκός, δεν ημπορούν να αρέσουν και να ευαρεστήσουν στον Θεόν.
Ματθ. 15,8 Ο λαός αυτός με πλησιάζει μόνον με το στόμα και με τιμά μόνον με τα χείλη (η ευσέβειά του δηλαδή περιορίζεται εις υποκριτικά λόγια), η δε καρδία των απέχει πολύ από εμένα.

vatican-bank-scandal-has-pope-francis-cleaning-house-like-jesus
Λουκ. 8,12 Εκείνοι δε που ομοιάζουν προς το έδαφος κοντά στον δρόμον, είναι όσοι ήκουσαν και δεν επρόσεξαν τον λόγον του Θεού. Επειτα έρχεται ο διάβολος και παίρνει τον λόγον από την καρδία των, δια να μην πιστεύσουν και σωθούν.
Λουκ. 8,21 Αυτός δε απεκρίθη και τους είπε• “μητέρα μου και αδελφοί μου είναι αυτοί, οι οποίοι ακούουν τον λόγον του Θεού και τον τηρούν εις την ζωήν των”.
Ρωμ. 2,14 Οταν λοιπόν εθνικοί και ειδωλολάτραι, που δεν έχουν λάβει τον γραπτόν Νομον του Θεού, πράττουν δε από έμφυτον ηθικήν παρόρμησιν όσα λέγει ο Νομος, αυτοί καίτοι δεν έχουν νόμον είναι οι ίδιοι δια τον ευατόν των νόμος (επειδή έχουν οδηγόν την συνείδησίν των).


Ρωμ. 2,15 Αυτοί αποδεικνύουν και φανερώνουν με την συμπεριφοράν των, ότι έχουν γραπτόν το έργον του Νομου μέσα εις τας καρδίας των, όταν η συνείδησίς των δίδη μαρτυρίαν και επιβεβαίωσιν εις αυτούς δια τας πράξεις των, αν είναι καλαί η κακαί, η δε διάνοια εκ παραλλήλου προς την συνείδησιν αναπτύσσει λογισμούς, οι οποίοι κατηγορούν ο ένας τον άλλον η και απολογούνται, δια την εξακρίβωσιν του καλού
Μαρκ. 12,30 Και οφείλεις να αγαπάς Κυριον τον Θεόν σου με όλην σου την καρδίαν και με όλην σου την ψυχήν και με όλην την διάνοιάν σου και με όλην σου την δύναμιν, με ολόκληρον δηλαδή την ύπαρξίν σου. Αυτή είναι η πρώτη εντολή.
Ρωμ. 2,13 Διότι δίκαιοι και άξιοι αμοιβής ενώπιον του Θεού δεν είναι αυτοί, οι οποίοι απλώς ακούουν και γνωρίζουν τον Νομον, αλλ’ όσοι τον τηρούν και τον εφαρμόζουν.
Ματθ. 21,28 Ποίαν δε γνώμην έχετε δι’ αυτό, που θα σας πω; Ενας άνθρωπος είχε δύο υιούς και προσελθών στον πρώτον είπε• παιδί μου, πήγαινε να εργασθής σήμερα στο αμπέλι μου.
Ματθ. 21,29 Εκείνος δε αποκριθείς είπε• Δεν θέλω• ύστερα όμως μετεμελήθη, άλλαξε γνώμην και επήγε.
Ματθ. 21,30 Και προσελθών ο πατέρας στο δεύτερο παιδί του είπε ο,τι και στο πρώτον. Εκείνος δε αποκριθείς είπε• ευχαρίστως, κύριε, πηγαίνω στο αμπέλι”• αλλά δεν επήγε.
Ματθ. 21,31 Ποίος από τους δυό έκαμε το θέλημα του πατρός;” Λεγουν εις αυτόν• “ο πρώτος”. Λεγει εις αυτούς ο Ιησούς• “σας διαβεβαιώνω, ότι οι τελώναι και αι πόρναι, οι οποίοι έδειξαν εις την αρχήν ανυπακοήν προς τον Θεόν, τώρα επειδή μετενόησαν προπορεύονται εις την βασιλείαν του Θεού από σας, οι οποίοι με τα λόγια μόνον και όχι με τα έργα δείχνετε υπακοήν στον Θεόν.
Ματθ. 21,32 Διότι ήλθε προς σας ο Ιωάννης κηρύττων και φανερώνων με τα έργα του και τα λόγια του τον δρόμον της δικαιοσύνης και δεν επιστεύσατε εις αυτόν. Οι τελώναι όμως και αι πόρναι επίστευσαν εις αυτόν. Σεις δε, και όταν είδατε αυτούς να πιστεύουν, δεν μετενοήσατε, ώστε να πιστεύσετε ύστερα εις αυτόν.


Α Ιω. 2,3 Και δια τούτο ακριβώς, διότι εθυσίσε τον εαυτόν του, ίνα ημείς λάβωμεν εξιλέωσιν των αματιών μας, γνωρίζομεν τον Χριστόν και συνδεόμεθα με αυτόν. Από αυτήν δε την στενήν γνωριμίαν και σχέσιν πληροφορούμεθα, ότι τον έχομεν γνωρίσει καλώς, εάν τηρούμεν τας εντολάς του.
Α Ιω. 2,4 Εκείνος που λέγει, έχω γνωρίσει πλέον και συνδεθή με τον Θεόν, αλλά δεν τηρεί τας εντολάς αυτού, αυτός είναι ψεύστης και δεν υπάρχει μέσα του η αλήθεια.
Ιω. 8,44 Σεις έχετε πατέρα τον διάβολον, από τον οποίον και κατάγεσθε και θέλετε να εκτελήτε τας πονηράς επιθυμίας του πατρός σας. Εκείνος από την αρχήν της δημιουργίας του ανθρώπου ήτο ανθρωποκτόνος και ποτέ δεν έχει σταθή ούτε και στέκεται εις την αλήθειαν, διότι δεν υπάρχει μέσα του, ούτε αλήθεια ούτε επιθυμία δια την αλήθειαν. Οταν λέγη το ψεύδος, το ανασύρει και το λέγει από τον ευατόν του, διότι είναι ψεύτης, και ο πατήρ και ο εφευρέτης του ψεύδους.
Ρωμ. 8,9 Σεις όμως δεν είσθε πλέον δούλοι της σαρκός, αλλ’ ευρίσκεσθε υπό την καθοδήγησιν του πνεύματος σας, που έχει φωτισθή και αναγεννηθή από την χάριν του Αγίου Πνεύματος, εάν βέβαια κατοική έντος υμών το Πνεύμα του Θεού. Εάν δε κανείς δεν έχη μέσα του Πνεύμα Χριστού, αυτός δεν είναι άνθρωπος του Χριστού.
Α Ιω. 3,5 Γνωρίζετε δε, ότι ο Χριστός εφανερώθη ως άνθρωπος εις την γην, δια να πάρη επάνω του και εξαλείψη τας αμαρτίας μας, και αμαρτίας δεν υπάρχει καμμιά εις αυτόν, διότι είναι άγιος και απολύτως αναμάρτητος.
Α Ιω. 3,6 Καθένας που έχει κοινωνίαν με αυτόν και μένει εν τη κοινωνία με αυτόν, δεν αμαρτάνει. Καθένας όμως που αμαρτάνει, δεν τον έχει αισθανθή με τα μάτια της ψυχής του και δεν τον έχει γνωρίσει ως Θεόν και λυτρωτήν του.
Α Ιω. 3,4 Καθένας, ο οποίος πράττει την αμαρτίαν, διαπράττει και την παρανομίαν, διότι καταπατεί τον νόμον του Θεού. Και η αμαρτία είναι καταπάτησις του θείου Νομου.
Ματθ. 13,14 μήπως τυχόν και μετανοήσουν κάποτε. Και εκπληρώνεται έτσι εις αυτούς η προφητεία του Ησαΐου, η οποία λέγει• Θα ακούσετε με τα αυτιά σας και όμως δεν θα εννοήσετε και θα ιδήτε πολύ καλά με τα μάτια του σώματος, αλλά δεν θα ιδήτε με τα μάτια της ψυχής.
Β Κορ. 3,3 Σεις γίνεσθε φανεροί και δια των πραγμάτων αποδεικνύετε, ότι είσθε επιστολή Χριστού, την οποίαν εκείνος έγραψε, χρησιμοποιήσας ημάς ως όργανα του• γραμμένη όχι με μέλανι, αλλά με την χάριν και τον φωτισμόν του Πνεύματος του ζώντος Θεού• όχι εις λίθινες πλάκες, όπως είχε γραφή ο μωσαϊκός Νομος, αλλ’ εις τις σάρκινες πλάκες των καρδιών σας, αι οποίαι αισθάνονται και ζουν τας δωρεάς και τας αληθείας, που δίδει το Πνεύμα το Αγιον.
Λουκ. 10,16 Εκείνος που υπακούει εις σας, υπακούει εις εμέ και εκείνος που παρακούει σας, παρακούει εμέ• εκείνος δε που παρακούει εμέ, παρακούει τον Θεόν, που με έστειλε σωτήρα στον κόσμον”.
Λουκ. 13,24 “αγωνίζεσθε να εισέλθετε εις την βασιλείαν του Θεού, δια της στενής πύλης, από την θύραν και τον δρόμον που απαιτούν κόπους και θυσίας. Σας λέγω δε, ότι πολλοί θα ζητήσουν να μπουν, αλλά επειδή δεν έχουν σταθεράν την απόφασιν να αγωνισθούν, δεν θα ημπορέσουν να το επιτύχουν.
Ματθ. 7,13 (Δυσκόλη βέβαια είναι, μάλιστα δε εις την αρχήν, η εφαρμογήν του χρυσού αυτού κανόνος της αγάπης). Αλλά αγωνισθήτε και προσπαθείτε να μπήτε στον δρόμον της αρετής από την στενήν πύλην. Διότι πλατεία μόνον είναι η θύρα και ευρύχωρος ο δρόμος, που εκτρέπει και οδηγεί τον άνθρωπον εις την απώλειαν και πολλοί είναι εκείνοι, που με μεγάλην ευκολίαν εισέρχονται εις αυτήν.
Ματθ. 7,14 Εξ αντιθέτου είναι στενή η θύρα και γεμάτος δυσκολίες και ταλαιπωρίες ο δρόμος, που οδηγεί εις την αιωνίαν ζωήν και απαιτείται αγών κατά της αμαρτίας, δια να τον ακολουθήση κανείς. Δια τούτο και ολίγοι είναι αυτοί, που τον ευρίσκουν και τον ακολουθούν μέχρι τέλους.
Ματθ. 5,14 Σεις με το φωτεινόν σας παράδειγμα και τα λόγια του Ευαγγελίου είσθε το πνευματικόν φως της ανθρωπότητος. Οπως δε μία πόλις που είναι κτισμένη επάνω στο όρος, δεν ημπορεί να κρυφθή, έτσι και ο ιδικός σας βίος θα υποπίπτη, είτε το θέλετε είτε όχι, εις την αντίληψιν των ανθρώπων.
Ματθ. 5,16 Το φως λοιπόν (που επήρατε από εμέ και είναι τώρα ιδικόν σας) έτσι ας λάμψη εμπρός στους ανθρώπους, δια να ίδουν τα καλά σας έργα και δοξάσουν τον Πατέρα σας τον ουράνιον, που έχει τέτοια ενάρετα τέκνα.
Αποκ. 7,14 Και είπα εις αυτόν• “κύριέ μου, συ το γνωρίζεις αυτό”. Και εκείνος μου είπε• “αυτοί είναι οι πιστοί και ατρόμητοι μάρτυρες, που έρχονται από την θλίψην την μεγάλην του διωγμού και όλων των διωγμών, που θα γίνουν δια μέσου των αιώνων. Και έπλυναν τας στολάς των και τας ελεύκαναν με το αίμα του Αρνίου (Η νίκη των κατά της αμαρτίας, η καθαριότης και αγιότης της ζωής των και ο θησαυρός των αρετών των οφείλεται εις την λυτρωτικήν θυσίαν του Χριστού).
Αποκ. 19,8 Και εδόθη εις αυτήν από τον Θεόν να ενδυθή λαμπρόν, ολοκάθαρον βύσσινον ιμάτιον, διότι το βύσσινον ένδυμα είναι αι αρεταί των πιστών, αι οποίαι αποτελούν ολόλαμπρον στόλισμα της θριαμβευούσης εις ουρανούς Εκκλησίας.
Ματθ. 7,13 (Δυσκόλη βέβαια είναι, μάλιστα δε εις την αρχήν, η εφαρμογήν του χρυσού αυτού κανόνος της αγάπης). Αλλά αγωνισθήτε και προσπαθείτε να μπήτε στον δρόμον της αρετής από την στενήν πύλην. Διότι πλατεία μόνον είναι η θύρα και ευρύχωρος ο δρόμος, που εκτρέπει και οδηγεί τον άνθρωπον εις την απώλειαν και πολλοί είναι εκείνοι, που με μεγάλην ευκολίαν εισέρχονται εις αυτήν.
Ματθ. 7,14 Εξ αντιθέτου είναι στενή η θύρα και γεμάτος δυσκολίες και ταλαιπωρίες ο δρόμος, που οδηγεί εις την αιωνίαν ζωήν και απαιτείται αγών κατά της αμαρτίας, δια να τον ακολουθήση κανείς. Δια τούτο και ολίγοι είναι αυτοί, που τον ευρίσκουν και τον ακολουθούν μέχρι τέλους.
Ρωμ. 1,22 και ενώ διακηρύττουν ότι είναι σοφοί, απεδείχθησαν μωροί και ανόητοι•
Ρωμ. 12,16 Να έχετε μεταξύ σας τα ίδια φρονήματα, τας αυτάς πεποιθήσεις και κατευθύνσεις. Μη έχετε υψηλόν φρόνημα δια τον εαυτόν σας (και μη ζητείτε υψηλάς διακρίσεις και τιμάς), αλλά να συγκαταβαίνετε με αγάπην και να συναναστρέφεσθε με απλότητα τους ταπεινούς. “Μη αυταπατάσθε και φαντάζεσθε δια τον εαυτόν σας ότι είσθε σεις συνετοί και φρόνημοι” (ώστε να μη σας χρειάζεται συμβουλή και καθοδήγησις από τους άλλους).
Ματθ. 23,16 Αλλοίμονό σας, οδηγοί τυφλοί, που λέγετε• Αν τυχόν ορκισθή κανείς στον ναόν, δεν είναι τίποτε, όποιος όμως ορκισθή στο χρυσάφι του ναού, οφείλει να τηρήση τον όρκον του.
Ματθ. 7,11 Εάν λοιπόν σεις οι άνθρωποι, που είσθε ατελείς και διεφθαρμένοι από την αμαρτίαν, ξέρετε να δίνετε ωφέλιμα πράγματα εις τα παιδιά σας, πόσον μάλλον ο ουράνιος και πανάγαθος Πατήρ σας θα δώση αγαθά, καλά και ωφέλιμα δώρα, εις εκείνους που του τα ζητούν;
Α Τιμ. 2,4 ο οποίος θέλει να σωθούν όλοι οι άνθρωποι, να προχωρήσουν και να λάβουν πλήρη και καθαράν γνώσιν της αληθείας (δια να βαδίσουν ανεπηρέαστοι από τας πλάνας στον δρόμον της σωτηρίας).
Α Τιμ. 4,10 Δι’ αυτό ακριβώς και ημείς κοπιάζωμεν και γινόμεθα αντικείμενον εμπαιγμών και ειρωνειών, διότι έχομεν τας ελπίδας μας στον ζώντα Θεόν, ο οποίος είναι σωτήρ και τρφοδότης όλων των ανθρώπων, μάλιστα δε σωτήρ των πιστών, στους οποίους χαρίζει την αιωνίαν ζωήν.
Α Ιω. 2,3 Και δια τούτο ακριβώς, διότι εθυσίσε τον ευατόν του, ίνα ημείς λάβωμεν εξιλέωσιν των αματιών μας, γνωρίζομεν τον Χριστόν και συνδεόμεθα με αυτόν. Από αυτήν δε την στενήν γνωριμίαν και σχέσιν πληροφορούμεθα, ότι τον έχομεν γνωρίσει καλώς, εάν τηρούμεν τας εντολάς του.
Α Ιω. 2,4 Εκείνος που λέγει, έχω γνωρίσει πλέον και συνδεθή με τον Θεόν, αλλά δεν τηρεί τας εντολάς αυτού, αυτός είναι ψεύστης και δεν υπάρχει μέσα του η αλήθεια.
Ιω. 5,42 Αλλά σας εγνώρισα πολύ καλά και είδα ότι δεν έχετε μέσα σας την αληθινήν αγάπην προς τον Θεόν.
Α Ιω. 2,3 Και δια τούτο ακριβώς, διότι εθυσίσε τον ευατόν του, ίνα ημείς λάβωμεν εξιλέωσιν των αματιών μας, γνωρίζομεν τον Χριστόν και συνδεόμεθα με αυτόν. Από αυτήν δε την στενήν γνωριμίαν και σχέσιν πληροφορούμεθα, ότι τον έχομεν γνωρίσει καλώς, εάν τηρούμεν τας εντολάς του
Α Ιω. 2,4 Εκείνος που λέγει, έχω γνωρίσει πλέον και συνδεθή με τον Θεόν, αλλά δεν τηρεί τας εντολάς αυτού, αυτός είναι ψεύστης και δεν υπάρχει μέσα του η αλήθεια.
Ματθ. 5,11 Μακάριοι είσθε, όταν σας εμπαίξουν και σας υβρίσουν οι άνθρωποι, και σας διώξουν και, ψευδόμενοι, είπουν παντός είδους κακολογίας και κατηγορίας ενάντιον σας, επειδή πιστεύετε εις εμέ.
Ματθ. 5,18  Διότι σας διαβεβαιώ με πάσαν επισημότητα, ότι έως ότου υπάρχη ο ουρανός και η γη, ούτε ένα γιώτα η ένα κόμμα, δεν θα παραπέση από τον νόμον, μέχρι την στιγμήν που όλα θα επαληθεύσουν και θα πραγματοποιηθούν εις την ζωήν και το έργον μου.
Ρωμ. 7,14   Διότι γνωρίζομεν ότι ο νόμος είναι πνευματικός, δώρον δηλαδή του Αγίου Πνεύματος, δια να εξυπηρετή την ιδικήν μας πνευματικήν ζωήν. Εγώ όμως είμαι δούλος της σαρκός, σαν πουλημένος σκλάβος υπό την κυριαρχίαν της αμαρτίας.
Β Θεσ. 2,11 Και δια τούτο θα παραχωρήση ο Θεός να έλθη και εκδηλωθή εις αυτούς ενέργεια πονηρά, δια να πιστεύσουν αυτοί στο ψεύδος,
Λουκ. 7,27 Αυτός είναι, δια τον οποίον έχει γραφή από τον προφήτην Μαλαχίαν• Ιδού εγώ, λέγει ο Θεός, αποστέλλω τον αγγελιοφόρον μου, ολίγον ενωρίτερα από σε, ο οποίος θα προετοιμάση έμπροσθέν σου τον δρόμον, θα προπαρασκευάση δηλαδή τας καρδίας των ανθρώπων να σε δεχθούν
Λουκ. 9,48 και είπε εις αυτούς• “όποιος θα δεχθή δια το όνομά μου το παιδί τούτο η ένα από τους ταπεινούς και απλοϊκούς ανθρώπους που μοιάζουν με αυτό το παιδί, δέχεται εμέ. Και οποίος θα δεχθή εμέ, δέχεται τον Πατέρα, που με έστειλε στον κόσμον. Και φυσικά θα είναι ταπεινός και θα δείξη αγάπην εκείνος που θα δεχθή ένα τέτοιον μικρόν, αλλά και θα δοξασθή δια τούτο• διότι εκείνος που ταπεινώνεται και φέρεται ως μικρότερος μεταξύ όλων σας, αυτός θα είναι μεγάλος εις την βασιλείαν των ουρανών”.
Μαρκ. 1,2 σύμφωνα με εκείνο που έχει γραφή στους προφήτας περί του Ιωάννου του Προδρόμου•“Ιδού εγώ, λέγει ο Θεός δια του προφήτου Μαλαχίου, αποστέλλω τον αγγελιοφόρον μου ολίγον ενωρίτερα από σε, ο οποίος και θα προπαρασκευάση την οδόν σου (δηλαδή τας ψυχάς και τας καρδίας των ανθρώπων) δια να σε υποδεχθούν”
Μαρκ. 1,3 Και ο σταλμένος αυτός από τον Θεόν αγγελιοφόρος είναι εκείνος, δια τον οποίον ο προφήτης Ησαΐας είπε• “Φωνή ανθρώπου, ο οποίος βοά εις έρημον• ετοιμάσατε την οδόν Κυρίου• κάμετε ευθείς τους δρόμους του (ευθύνατε τας καρδίας σας)”.
Λουκ. 7,27 Αυτός είναι, δια τον οποίον έχει γραφή από τον προφήτην Μαλαχίαν• Ιδού εγώ, λέγει ο Θεός, αποστέλλω τον αγγελιοφόρον μου, ολίγον ενωρίτερα από σε, ο οποίος θα προετοιμάση έμπροσθέν σου τον δρόμον, θα προπαρασκευάση δηλαδή τας καρδίας των ανθρώπων να σε δεχθούν.
Ιω. 3,16 Διότι τόσον πολύ ηγάπησεν ο Θεός τον βυθισμένον εις τας αμαρτίας κόσμον, ώστε παρέδωκεν εις σταυρικόν θάνατον τον μονογενή του Υιόν• δια να μη καταδικασθή εις την αιωνίαν απώλειαν κάθε ένας που θα πιστεύη εις αυτόν, αλλά να έχη ζωήν αιώνιον.
Ματθ. 10,40 Εκείνος που σας δέχεται και σας φιλοξενεί ως απεσταλμένους μου, υποδέχεται εμέ• και εκείνος που υποδέχεται εμέ, υποδέχεται ‘Εκεινον, που με έστειλε στον κόσμον.
Ιω. 12,40 “δια την κακίαν των παρεχωρησεν ο Θεός να τυφλωθούν τα μάτια της ψυχής των και να σκληρυνθή η καρδιάν των, δια να μην ίδουν με τα μάτια της ψυχής των τα θαυμαστά έργα και να μη εννοήσουν με την ασύνετον καρδιάν των και γυρίσουν μετανοημένοι εις εμέ, δια να τους θεραπεύσω”

francis2

Αποκ. 14,8 Και άλλος δεύτερος άγγελος ήλθεν έπειτα από τον πρώτον λέγων• “έπεσεν, έπεσεν η Βαβυλών η μεγάλη. (Η πολυάνθρωπος και διευθαρμένη Ρωμη, η οποία ως προς την φαυλότητα και εξαθλίωσιν της ομοιάζει με την παλαιάν αμαρτωλήν Βαβυλώνα). Αυτή η νέα, διεφθαρμένη Βαβυλών έχει ποτίσει όλα τα έθνη με την κραιπάλην της ασωτίας της, με την φλόγα και την παραφοράν της σαρκολατρίας της”.
Αποκ. 17,2 Με αυτήν διεφθάρησαν και εξεφαυλίσθησαν οι βασιλείς της γης και εμέθυσαν οι κάτοικοι της γης από τον οίνον της πορνείας της” (από την μεθυστικήν ζάλην και παραφοράν της ηθικής εξαθλιώσεώς της).
Αποκ. 18,3   Και μετεβλήθη εις ερείπια, διότι από τον δραστικόν οίνον της ακολάστου και παραφόρου αυτής φαυλότητος έχουν πιεί όλα τα έθνη. Και οι βασιλείς της γης επόρνευσαν μαζή της και οι έμποροι της γης επλούτησαν από τους ηδυπαθείς και παραφόρους πόθους της”.
Αποκ. 18,8   Δια τούτο αιφνιδίως και εις μίαν ημέραν θα πέσουν επάνω της όλαι αι πληγαί της, θάνατος και πένθος και πείνα, και θα κατακαή εξ ολοκλήρου με το πυρ. Διότι ο Κυριος και Θεός, που την έκρινε και την κατεδίκασε, είναι παντοδύναμος και εκτελεί τας δικαίας αποφάσεις του.
Αποκ. 18,4   Και ήκουσα άλλην φωνήν από τον ουρανόν να λέγη• “εβγάτε έξω απ’ αυτήν την αμαρτωλήν πόλιν σεις, που αποτελείτε τον λαόν μου, δια να μη γίνετε συμμέτοχοι εις τας αμαρτίας της και να μη λάβετε μέρος εις τας τιμωρίας της.
Ιω. 7,38   Εκείνος που πιστεύει εις εμέ, όπως είπε και η Γραφή, θα γίνη αστείρευτος πνευματική πηγή• και από την καρδίαν του θα αναβλύζουν και θα τρέχουν ποταμοί από ολόδροσο τρεχούμενο νερό”.
Λουκ. 4,6   Και είπεν εις αυτόν ο διάβολος• “θα δώσω εις σε όλην αυτήν την εξουσίαν επάνω εις τα κράτη και όλην την δόξαν των. Θα σου τα δώσω, διότι έχουν παραδοθή και υποταχθή, εξ αιτίας των αμαρτιών των, εις εμέ και εγώ τα δίδω εις όποιον θέλω.
Λουκ. 4,7   Συ λοιπόν, εάν πέσης εμπρός μου και με προσκυνήσης ως κύριόν σου, θα έχης ως ιδικήν σου όλη αυτήν την εξουσία και μεγαλοπρέπειαν”.
Β Θεσ. 2,3 Λαβετε τα μέτρα σας να μη σας εξαπατήση κανείς κατά κανένα τρόπον• διότι η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου δεν θα έλθη, εάν προηγουμένως δεν έλθη η αποσκίρτησις πολλών από την πίστιν, συνέπεια της σκληρύνσεώς των εξ αιτίας των αμαρτιών των και δεν φανερωθή ο άνθρωπος, ο κατ’ εξοχήν αμαρτωλός και υποκινητής προς κάθε αμαρτίαν, ο υιός της απωλείας,
Αποκ. 17,9 Εδώ δείχνεται ο νους, ο οποίος έχει την σοφίαν του Θεού. Αι επτά κεφαλαί, επί των οποίων κάθεται η γυναίκα, συμβολίζουν επτά όρη, επάνω εις τα οποία η διεφθαρμένη Ρωμη είναι κτισμένη.
Αποκ. 17,18  Και η γυναίκα, την οποίαν είδες, είναι η πόλις η μεγάλη, η Ρωμη, η οποία εκτείνει τώρα την κυριαρχίαν της επάνω στους βασιλείς της γης”, (δια να θερίση μετ’ ολίγον την καταστροφήν της από αυτούς τούτους τους βασιλείς).
Αποκ. 17,8 Το θηρίον, το οποίον είδες (και το οποίον συμβολίζει τους ασεβείς και τον εαυτόν τους θεοποιούντας αυτοκράτορας, όπως και τας διεφθαρμένας βασιλείας των) ήτο κάποτε και δεν υπάρχει πλέον, διότι έχει συντριβή. Και μέλλει πάλιν να ανεβή από την άβυσσον και να ενσαρκωθή στο πρόσωπον των αθέων ηγετών και αυτοκρατοριών, αλλά και πάλιν μέλλει να υπάγη στον όλεθρον και τον αφανισμόν κατανικημένον από την δύναμιν του Χριστού. Και οι κάτοικοι της γης, των οποίων το όνομα δεν είναι γραμμένον στο βιβλίον της ζωής από τότε που εκτίζετο ο κόσμος, θα θαυμάσουν, όταν ίδουν ότι το θηρίον υπήρχε μεν κάποτε και δεν υπάρχει, και όμως πάλιν θα παρουσιασθή.
Αποκ. 17,11 Και το θηρίον, το οποίον ήτο και δεν υπάρχει πλέον, είναι και αυτό ο όγδοος βασιλεύς, που κατά τα φρονήματα και την κακίαν είναι από τους επτά προηγουμένους βασιλείς, (διότι αυτό ενέπνεε και εκείνους). Και αυτό θα είναι παροδικόν, διότι βαδίζει προς την καταστροφήν και τον εξαφανισμόν.
Αποκ. 19,2   Ας είναι δοξασμένος πάντοτε, διότι είναι αληθιναί και δίκαιαι αι κρίσεις και αι αποφάσστου• διότι έκρινε και κατεδίκασε την πόρνην την μεγάλην, (την φαύλη Βαβυλώνα), η οποία διέφθειρε την γην με την φαυλότητά της, (κατεδίωκε τους πιστούς) και ο δίκαιος Θεός εξεδικήθη το αίμα των πιστών δούλων του, που εχύθη από το χέρι της”.
Δαν. 7,25  Αυτός θα εκσφενδονίση λόγους αλαζονικούς και υβριστικούς εναντίον του Υψίστου Θεού. Θα καταδιώξη και θα αχρηστεύση τους αγίους του Υψίστου Θεού. Θα σχεδιάση να αλλάξη τους καιρούς και τον νόμον του Θεού, να δημιουργήση νέαν τάξιν πραγμάτων. Μέχρις ωρισμένου καιρού θα παραχωρηθή εις αυτόν μία τέτοια εξουσία.
Λουκ. 4,6   Και είπεν εις αυτόν ο διάβολος• “θα δώσω εις σε όλην αυτήν την εξουσίαν επάνω εις τα κράτη και όλην την δόξαν των. Θα σου τα δώσω, διότι έχουν παραδοθή και υποταχθή, εξ αιτίας των αμαρτιών των, εις εμέ και εγώ τα δίδω εις όποιον θέλω.
Λουκ. 4,7   Συ λοιπόν, εάν πέσης εμπρός μου και με προσκυνήσης ως κύριόν σου, θα έχης ως ιδικήν σου όλη αυτήν την εξουσία και μεγαλοπρέπειαν”.
Αποκ. 17,4   Και η γυναίκα αυτή εφορούσε πολύτιμον πορφυρούν ένδυμα, κατακόκκινον όμως από τα αίματα, και ήτο χρυσωμένη και κοσμημένη με χρυσά στολίδια και πολυτίμους λίθους και μαργαριτάρια. Και είχε στο χέρι της ποτήρι χρυσό, που ήτο γεμάτο από τα αηδιαστικά βδελύγματα της αποχαλινωμένης ειδωλολατρίας• εκρατούσε δε ακόμη και τα ακάθαρτα έργα της φαυλότητός της, που εμόλυναν την γην.
Αποκ. 18,2   Και έκραξε με φωνήν μεγάλην, λέγων• “έπεσε, έπεσε η Βαβυλών η μεγάλη και έγινε κατοικητήριον των δαιμόνων και καταφύγιον παντός ακαθάρτου πνεύματος και απόκρυφη φωλιά κάθε ακαθάρτου και αντιπαθητικού ορνέου.
Αποκ. 18,12   Φορτίον χρυσού και αργύρου και πολυτίμου λίθου και μαργαριταριού και πολυτελούς βυσσίνου ενδύματος και πορφύρας και μεταξωτού και κοκκίνου υφάσματος και κάθε σκεύος καμωμένο από ευώδες ξύλον κέδρου και κάθε σκεύος από ελεφαντοστούν και κάθε σκεύος από πολυτιμότατον ξύλον και χαλκόν και σίδηρον και μάρμαρον.
Αποκ. 18,16   λέγοντες• “αλοίμονον, αλλοίμονον, η πόλις η μεγάλη, που είχεν ενδυθή σαν βασίλισσα πολύτιμον βύσσινον ένδυμα και πορφυρούν και κόκκινον και ήτο χρυσωμένη και κοσμημένη με χρυσά στολίδια και πολύτιμον λίθον και μαργαριτάρια, αλλοίμονον, διότι έξαφνα μέσα εις μίαν ώραν ερημώθηκε ο τόσον μεγάλος και πολύτιμος πλούτος της”.
Αποκ. 14,8 Και άλλος δεύτερος άγγελος ήλθεν έπειτα από τον πρώτον λέγων• “έπεσεν, έπεσεν η Βαβυλών η μεγάλη. (Η πολυάνθρωπος και διευθαρμένη Ρωμη, η οποία ως προς την φαυλότητα και εξαθλίωσιν της ομοιάζει με την παλαιάν αμαρτωλήν Βαβυλώνα). Αυτή η νέα, διεφθαρμένη Βαβυλών έχει ποτίσει όλα τα έθνη με την κραιπάλην της ασωτίας της, με την φλόγα και την παραφοράν της σαρκολατρίας της”.
Αποκ. 17,2   Με αυτήν διεφθάρησαν και εξεφαυλίσθησαν οι βασιλείς της γης και εμέθυσαν οι κάτοικοι της γης από τον οίνον της πορνείας της” (από την μεθυστικήν ζάλην και παραφοράν της ηθικής εξαθλιώσεώς της).
Αποκ. 18,3   Και μετεβλήθη εις ερείπια, διότι από τον δραστικόν οίνον της ακολάστου και παραφόρου αυτής φαυλότητος έχουν πιεί όλα τα έθνη. Και οι βασιλείς της γης επόρνευσαν μαζή της και οι έμποροι της γης επλούτησαν από τους ηδυπαθείς και παραφόρους πόθους της”.
Αποκ. 19,2 Ας είναι δοξασμένος πάντοτε, διότι είναι αληθιναί και δίκαιαι αι κρίσεις και αι αποφάσστου• διότι έκρινε και κατεδίκασε την πόρνην την μεγάλην, (την φαύλη Βαβυλώνα), η οποία διέφθειρε την γην με την φαυλότητά της, (κατεδίωκε τους πιστούς) και ο δίκαιος Θεός εξεδικήθη το αίμα των πιστών δούλων του, που εχύθη από το χέρι της”.
Ματθ. 23,16   Αλλοίμονό σας, οδηγοί τυφλοί, που λέγετε• Αν τυχόν ορκισθή κανείς στον ναόν, δεν είναι τίποτε, όποιος όμως ορκισθή στο χρυσάφι του ναού, οφείλει να τηρήση τον όρκον του.
Αποκ. 18,4    Και ήκουσα άλλην φωνήν από τον ουρανόν να λέγη• “εβγάτε έξω απ’ αυτήν την αμαρτωλήν πόλιν σεις, που αποτελείτε τον λαόν μου, δια να μη γίνετε συμμέτοχοι εις τας αμαρτίας της και να μη λάβετε μέρος εις τας τιμωρίας της.
Ησ. 28,16   Δια τούτο αυτά λέγει ο Κυριος• “ιδού, εγώ θα θέσω εις τα θεμέλια της πνευματικής Σιών λίθον πολυτελή, εκλεκτόν, ακρογωνιαίον, πολύτιμον• και εκείνος, ο οποίος θα πιστεύση και θα στηρίξη την πεποίθησίν του στον λίθον τούτον, δεν θα εντροπιασθή.
Ησ. 29,13   Ο Κυριος είπεν• “ο λαός αυτός με πλησιάζει μόνον με τα λόγια του στόματός του, με τιμούν με τους λόγους των χειλέων των μόνον. Η ευσέβειά των περιορίζεται εις υποκριτικά λόγια, η δε καρδία των απέχει πολύ από εμέ. Ανώφελα με σέβονται, διότι εγκταλείπουν την ιδικήν μου αλήθειαν και διδάσκουν διδασκαλίας και εντολάς ανθρώπων.
Ησ. 44,6    Αυτά λέγει ο Θεός, ο βασιλεύς του Ισραηλιτικού λαού, τον οποίον ηλευθέρωσεν από την δουλείαν• ο Θεός ο Κυριος των ουρανίων δυνάμεων• εγώ είμαι απ’ αρχής και προ πάσης αρχής, πρώτος και μόνος. Εγώ θα είμαι μετά ταύτα και στους αιώνας πλην από εμέ δεν υπάρχει άλλος Θεός.
bhthe-second-coming
Ιω. 20,19   Κατά την ημέραν εκείνην, την πρώτην της εβδομάδος, ενώ πλέον είχε βραδυάσει και αι θύραι του σπιτιού, όπου ευρίσκοντο συγκεντωμένοι οι μαθηταί, ήσαν κλεισμέναι δια τον φόβον των Ιουδαίων, ήλθεν έξαφνα ο Ιησούς, εστάθη στο μέσον και τους λέγει• “ειρήνη ας είναι εις σας”.
Ιω. 20,21   Είπε, λοιπόν, τότε εις αυτούς ο Ιησούς• “ειρήνη εις σας. Οπως έστειλεν εμέ ο Πατήρ, δια να τελειώσω το έργον της σωτηρίας των ανθρώπων, έτσι και εγώ στέλνω σας, να μεταφέρετε στους ανθρώπους την σωτηρίαν”.
Ιω. 20,26    Και έπειτα από οκτώ ημέρας ήσαν πάλιν οι μαθηταί μέσα στο σπίτι και ο Θωμάς μαζή με αυτούς. Ερχεται, λοιπόν, ο Ιησούς έξαφνα, ενώ οι πόρτες ήσαν κλεισμένες, εστάθηκε στο μέσον και είπε• “ειρήνη υμίν”.
ΣΥΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 http://www.oparlapipas.gr