Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ


ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού9
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΔΥΣΗΣ, ΗΠΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ «ΧΑΊΔΕΜΑ» ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ – ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ – ΓΙ’΄ΑΥΤΟ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…
Φωτογραφίες από ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού που έγιναν Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2015 σε Αδριανούπολη (54 ΜΧΚ Ταξιαρχία), KKTC (14η Θωρακισμένη Ταξιαρχία), Μάλγαρα/Τεκίρνταγ (95η Θωρακισμένη Ταξιαρχία), Πινάρχισάρ/Κιρκλαρελί (5 Σύνταγμα Μηχανικού).
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού1
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού2
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού3
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού4
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού5
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού6
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού7
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού8
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού9
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού10
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού11
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού12
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού13
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού14
ασκήσεις διαφόρων Μονάδων του Τουρκικού Στρατού15
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: http://tourkikanea.gr/

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τώρα εμπλοκή με δανειστές

aytoo


Δεν ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις, το πολυνομοσχέδιο με τα 48 προαπαιτούμενα, κατέστησαν σαφές οι δύο ευρωπαίοι αξιωματούχοι στο πρακτορείο Bloomberg.
Αβέβαιο είναι αν η Ελλάδα θα πάρει και με ποιο τρόπο, την πρώτη υποδόση, ύψους 2 δις ενώ το θέμα θα ξεκαθαριστεί μέσα στις επόμενες μέρες αν και εφόσον οι εταίροι δώσουν το πράσινο φως.
Οι αξιωματούχοι δήλωσαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πιστωτές πρέπει να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις για να δρομολογηθεί η αποδέσμευση των χρημάτων.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές με τα κλιμάκια και αύριο θα φτάσουν στην Αθήνα και οι τέσσερις επικεφαλής.
Αποστολή είναι να εξετάσουν, την πρόοδο στην εφαρμογή του προγράμματος, με ειδική αναφορά στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων και την προοπτική της πρώτης αξιολόγησης, όπως ανέφερε το μεσημέρι της Δευτέρας στις Βρυξέλλες η εκπρόσωπος του επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί, Ακίκα Μπράιντχαρ.
Η δεύτερη υποδόση, ύψους 1 δισεκ. ευρώ θα έρθει αφού συμφωνηθεί η δεύτερη δέσμη προαπαιτούμενων.




voice news

Δήλωση - σοκ Κατρούγκαλου για τις συντάξεις...

katrougkalos


Ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας εχθές στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "Στον Ενικό", υπογράμμισε ότι ετοιμάζεται η εθνική σύνταξη που θα εγγυάται πως οι συνταξιούχοι θα ζουν πάνω από το όριο της φτώχειας. «Δεν πάμε να κάνουμε μία ακόμη μείωση στις συντάξεις. Εμείς θέλουμε μία μεταρρύθμιση που και θα κάνει το σύστημα βιώσιμο και θα παίρνουν συντάξεις αυτοί που είναι τώρα εργαζόμενοι», είπε ο υπουργός Εργασίας.
«Πάνω σε αυτή τη σύνταξη (την εθνική σύνταξη) θα έρχεται να "καθίσει" αυτή που θα αντιστοιχεί στις εισφορές τους. Μία σύνταξη που θα εγγυάται σε όλους ότι ξεφεύγουν από το κίνδυνο της φτώχειας», σημείωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και έθεσε το όριο της εθνικής σύνταξης στα 390 ευρώ καθαρά τον μήνα. Η εθνική σύνταξη, δηλαδή, θα πρέπει να είναι το 60% του μέσου εισοδήματος για να προστατεύει από τη φτώχεια. Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, γίνεται προσπάθεια να ενσωματωθεί το ΕΚΑΣ στην εθνική σύνταξη, προκειμένου να σωθεί.
Επιπλέον δήλωσε ότι εισηγήθηκε να μην υπάρξει κανένα εισοδηματικό κριτήριο για την παροχή σύνταξης. «Απορρίπτω οποιαδήποτε σύνδεση σύνταξης με εισοδηματικά κριτήρια. Το ασφαλιστικό μας έχει τεράστια ελλείμματα που χρηματοδοτούνται από φόρους», είπε ο υπουργός Εργασίας. Τέλος ανέφερε ότι καταργούνται οι επικουρικές συντάξεις.



voice news

Η Κυβέρνηση υπακούει σε ό,τι λένε οι Γερμανοί...

ts
Οι θεσμοί απέρριψαν την πρόταση της κυβέρνησης για προστασία της μικρομεσαίας τάξης από τις επερχόμενες κατασχέσεις.
Οι δανειστές πιέζουν για δραστικές αλλαγές, με την υιοθέτηση πολύ χαμηλών ορίων εισοδήματος και αξίας του ακινήτου, τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα να προστατεύεται από τους πλειστηριασμούς η πρώτη κατοικία μόνο για τα πολύ φτωχά νοικοκυριά που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας ή κοντά σε αυτά.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στόχος της κυβέρνησης είναι να προστατευτεί η πρώτη κατοικία και για δανειολήπτες με μεσαία εισοδήματα, όπως μισθωτοί ή αυτοαπασχολούμενοι οι οποίοι είχαν πάρει δάνειο και ακίνητο με βάση τα παλιά εισοδήματά τους, αλλά σήμερα δεν μπορούν να το πληρώσουν, έτσι ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα και ο χρόνος να ορθοποδήσουν.
Οι δανειστές, όμως, έχουν την άποψη ότι οι δανειολήπτες αυτής της κατηγορίας θα πρέπει να χάσουν το σπίτι τους και να μετακομίσουν σε άλλο, χαμηλότερης αξίας, σε φθηνότερη περιοχή και στο πλαίσιο αυτό πιέζουν για ρυθμίσεις που θα απελευθερώσουν τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για ευρύτατα λαϊκά στρώματα, κατά κανόνα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά.
Σχολιάζοντας σήμερα το ζήτημα των πλειστηριασμών η Ολγα Γεροβασίλη τόνισε πως δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, εκτός αν πρόκειται για κατοικίες αντικειμενικής αξίας ενός εκατομμυρίου, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι την πρώτη κατοικία χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων «δεν θα την αγγίξει η κυβέρνηση».
Νομικοί και οικονομικοί παράγοντες που παρακολουθούν το θέμα τόνιζαν ότι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας μπορεί να γίνουν η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι, καθώς είναι αμφίβολο αν η κοινωνία συνεχίσει να δέχεται παθητικά τα μέτρα στην περίπτωση που απειληθεί και το τελευταίο οχυρό, δηλαδή η κατοικία, στην οποία συμπυκνώνονται οι αποταμιεύσεις, οι προσδοκίες αλλά και το αίσθημα ασφάλειας του μέσου Έλληνα.
Ενδεικτικό των άγριων διαθέσεων των δανειστών είναι ότι για τον νόμο Κατσέλη ξεκινούν τη συζήτηση ζητώντας να χαμηλώσει το όριο της αξίας του ακινήτου που προστατεύεται περίπου στα 70.000-80.000 ευρώ, από 250.000 ευρώ που είναι σήμερα για έναν άγαμο.
Απαιτούν δηλαδή να κατέβει το όριο σχεδόν στο 1/3, τη στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί να το διατηρήσει ή έστω να δεχτεί μεν μια μικρή μείωση, αλλά το βασικό όριο για τον άγαμο να μην υποχωρήσει κάτω από τα 200.000 ευρώ. Αντίστοιχα θα αναπροσαρμοστούν τα όρια και για τις άλλες κατηγορίες δανειοληπτών, όπως το όριο για το έγγαμο ζευγάρι που σήμερα είναι 375.000 ευρώ.




voice news

Μαξίμου: Στην πρέσα των ελεγκτών της τρόικας...

maximou1


Αντιμέτωπη με τους ελεγκτές της τρόικας βρίσκεται η κυβέρνηση που παρά τον αγώνα δρόμου δεν κατάφερα να βρει ισοδύναμα για να αποφευχθεί η εφαρμογή των επώδυνων μέτρων.

Η τρόικα έρχεται σήμερα στην Αθήνα, για πρώτη φορά μετά την συμφωνία του Ιουλίου και θα παραμείνει.
Θ πραγματοποιήσει εξονυχιστικούς ελέγχους για να διαπιστώσει την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην εφαρμογή της συμφωνίας καθώς και το βαθμό ετοιμότητας της κυβέρνησης για τα επόμενα βήματα. 
Τα αποτέλεσμα των ελέγχων θα κρίνουν εάν θα εκταμιευθεί η πρώτη δόση του δανειακού προγράμματος, ύψους δύο δισ. ευρώ, καθώς και την συζήτηση ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.
Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, και η επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση των εφαρμοστικών αποφάσεων και εγκυκλίων επί του ψηφοσθέντος πρώτου νομοσχεδίου προαπαιτουμένων.
Προκειμένου να συντονιστούν οι δράσεις της κυβέρνησης στα κρίσιμα μέτωπα θα συνεδριάσει από κοινού στις 10.30 στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αλέξη Τσίπρα τα
Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής και το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής θα συνεδριάσουν σήμερα το πρωί υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για την οικονομική και την κοινωνική πολιτική.
  




voice news

Ραγδαίες εξελίξεις: Θέλουν φιλέτα της ΑΟΖ εταιρείες κολοσσοί...

kypriakh aoz


Έντονες είναι οι πιέσεις των γιγάντων στον τομέα των υδρογονανθράκων για να αποκτήσουν δικαιώματα εκμετάλλευσης της Κυπριακής ΑΟΖ. Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, εταιρείες-κολοσσοί επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον για να αποκτήσουν σύντομα δικαιώματα σε ελεύθερα τεμάχια της Κύπρου και να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες έρευνες και ερευνητικές γεωτρήσεις.
Τέτοιες εταιρείες στην περιοχή μας είναι η ΕΝΙ, η TOTAL, η Noble αλλά και σειρά άλλων, που αγόρασαν τα σεισμογραφικά δεδομένα που διαθέτει η νορβηγική PGS σε συνεργασία με τη Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια, που έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα σεισμογραφικών ερευνών εντός της κυπριακής ΑΟΖ.
Πέραν των πιο πάνω εταιρειών, προφανές είναι το ενδιαφέρον των κινεζικών κολοσσών οι οποίοι έχουν αγοράσει σεισμογραφικά δεδομένα, έχουν ενδιαφερθεί έντονα στο παρελθόν, ωστόσο το ενδιαφέρον τελικά δεν εκφράστηκε σε διεκδίκηση τεμαχίων για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων και οι τουρκικές πιέσεις.





voice news

Παγκόσμιο Σοκ! Η Ρωσία θα χτυπήσει και στη Λιβύη…

libya

Τους τζιχαντιστές που έχουν μεταβεί στη Λιβύη ετοιμάζεται να “χτυπήσει” η Ρωσία, στοχεύοντας με αυτό τον τρόπο στην εξάλειψη κάθε θύλακα της οργάνωσης. Πολύ πιθανό φαίνεται το σενάριο εκτόξευσης πυραύλων cruise από τα πλοία που πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς οι στόχοι βρίσκονται κοντά στα παράλια. 
Με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που πραγματοποιεί η Μόσχα επί Συριακού εδάφους, προκειμένου να «εκκαθαρίσει» την περιοχή από την απειλή του ISIS, φαίνεται πώς αρκετοί τζιχαντιστές μεταβαίνουν στη Λιβύη, είτε για να βρουν καταφύγιο, είτε για να ανασυνταχθούν και να οργανώσουν την αντεπίθεση τους. 
Διπλωματικές πηγές αναφέρουν πως η Μόσχα ζήτησε από την Αλγερία, την Αίγυπτο και την Τυνησία, συνεργασία και δράση ως προς την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, η οποία αποτελεί απειλή για τις γύρω περιοχές.




voice news

Ντροπή στους βουλευτές! Παίρνουν πολλαπλές συντάξεις που αναλογούν σε 105.000 εργαζομένων

sudaksi
Δεν είναι λίγα τα πολιτικά στελέχη της χώρας, που φρόντισαν ώστε να ενταχθούν σε διαφορετικά ασφαλιστικά ταμεία κατά τη συνταξιοδότησή τους, εισπράττοντας έτσι χρήματα από παντού! Πολλοί από τους πολιτικούς της χώρας, έχουν περάσει από διάφορες άλλες θέσεις, που προβλέπουν καταβολή σύνταξης. 
Όπως είναι γνωστό, οι Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Δήμαρχοι, Νομάρχες, Περιφερειάρχες, Συνδικαλιστές κλπ, δικαιούνται τουλάχιστον δύο συντάξεις.
Ένας βουλευτής δικαιούται σύνταξη όταν κλείσει δύο βουλευτικές θητείες, ενώ ένας ευρωβουλευτής με μία μόλις θητεία. Αν κάποιος έχει διατελέσει Δήμαρχος, Νομάρχης ή Περιφερειάρχης, δικαιούται σύνταξη με δύο θητείες. Σύνταξη, επίσης, δικαιούνται όσοι έχουν περάσει από τις Γ.Σ.Ε.Ε., ΑΔΕΔΥ, ΟΤΟΕ, κλπ.
Να σημειωθεί ότι εκτός των παραπάνω, όλοι δικαιούνται και σύνταξη βάση του επαγγέλματός τους.
Ακολουθεί αποκαλυπτικός πίνακας...

pinakas






voice news

Παίζουν τα κανάλια στα… δάχτυλα


Παίζουν τα κανάλια στα... δάχτυλα
Για τρία ως πέντε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας προτίθεται να δώσει «πράσινο φως» η κυβέρνηση μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ. Αν και στο νομοσχέδιο ο αριθμός των αδειών δεν ορίζεται, αφήνεται ωστόσο στην απόλυτη ευθύνη του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά (φωτογραφία) να αποφασίσει πόσα κανάλια θα πρέπει να βλέπουν οι Ελληνες. Οπως μου εξήγησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί και ο αριθμός θα είναι μικρότερος από τα δάχτυλα του ενός χεριού. Φαίνεται πως στην κυβέρνηση παίζουν την ενημέρωση στα… δάχτυλα!
Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, είναι πιθανόν να διερωτηθείτε. Σας πληροφορώ ότι ακόμη δεν έχουν κάνει καμία συζήτηση για το νομοσχέδιο περί Τύπου, αν και το είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός (και μάλιστα στις προγραμματικές δηλώσεις). Εν συνεχεία θα πρέπει να σας πω ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί πότε επιτέλους (και πώς) θα γίνεται αυτό το περιβόητο briefing της κυβερνητικής εκπροσώπου, το οποίο επίσης είχε εξαγγελθεί. Και ξέρετε πού οφείλεται η δυσκολία στην έναρξή του; Στο γεγονός ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν και να συντονιστούν μεταξύ τους τα διάφορα γραφεία Τύπου των υπουργείων. Και να σκεφθείτε ότι έρχονται δύσκολες ημέρες με την κατάθεση του δεύτερου πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα και βεβαίως του πιο δύσκολου νομοσχεδίου, του Ασφαλιστικού, που, όπως μου είπαν, «τελείωσαν τα ψέματα, θα πρέπει να ψηφιστεί από τη Βουλή ως το τέλος Νοεμβρίου».
Το θέμα είναι ποιοι έχουν τοποθετηθεί στα γραφεία Τύπου, ποιοι τους έχουν τοποθετήσει και γιατί δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους. Ερωτήματα στα οποία θα κληθούν να απαντήσουν όλοι οι υπεύθυνοι των γραφείων Τύπου σε ειδική σύσκεψη υπό την κυρία Γεροβασίλη. ΒΗΜΑτοδότης

TA ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ (2) – ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΡΚΕΛ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ! ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ!
-TA ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΟΙΝΟΣ !
ΜΗΜΥΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ »ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ»
-»ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ…»

Συρία – Το ΝΑΤΟ… Τυφλώθηκε – Αναπτύχθηκε Άκρως Απόρρητο Ρωσικό Σύστημα Αεράμυνας


A Russian Mi-28 attack helicopter
ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…
Ο Thierry Meyssan, ένας Γάλλος δημοσιογράφος που έχει έδρα τη Δαμασκό εδώ και μερικά χρόνια, αναφέρει ότι η Ρωσία έχει αναπτύξει ένα πιο προηγμένο, άκρως απόρρητο σύστημα αεράμυνας, στη Συρία, το οποίο ουσιαστικά έχει κάνει «τυφλό» το ΝΑΤΟ απέναντι της.
Η Δύση βρίσκεται σε αμηχανία από την ταχεία και αποτελεσματική λειτουργία της Ρωσίας στη Συρία… Ακόμη και οι διοικητές του ΝΑΤΟ «ανησυχούν».
Το σύστημα Richag-AV μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα είδη του στρατιωτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των πλοίων και ελικοπτέρων, και «λέγεται ότι δεν έχει παγκόσμιο ισοδύναμο». Σκοπός του είναι να υπερασπιστεί «αεροσκάφη, ελικόπτερα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, χερσαίων και ναυτικών δυνάμεων από αέρος-αέρος και επιφανείας-αέρος αμυντικών συστημάτων» και έχει «μια ακτίνα αρκετών εκατοντάδων χιλιομέτρων».
Σε επιθετικό αγώνα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια τρύπα σχεδόν σε κάθε αμυντικό σύστημα, και είναι σε θέση να «τυφλώνει τα πάντα μέχρι και τα αμερικανικά MIM-104 » αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα«.
Ο Γενικός Στρατηγός του ΝΑΤΟ, Breedlove έχει εκφράσει ανοιχτά τις ανησυχίες του σχετικά με τους Ρώσους που χρησιμοποιούν το σύστημα, γνωστό και ως σύστημα αντι-πρόσβασης / απαγόρευσης πεδίου (Α2 / μ.Χ.), στη Συρία.

Deutsche Bank – Έτοιμη να σκάσει η «φούσκα» – φόβοι νέας… Lehman Brothers

Deutsche Bank

ΣΚΑΕΙ Η «ΦΟΥΣΚΑ»…
Πλήγμα αποτελούν για την παγκόσμια δραστηριότητα δημόσιων εγγραφών (IPO), αλλά και τις προθέσεις των επενδυτών, η απότομη μεταβολή της αγοράς και η αναστολή νέων εγγραφών στην Κίνα, όπως προκύπτει από την τριμηνιαία έκθεση της ΕΥ «EYGlobal IPO Trends: 2015 Q3».
Όπως αναφέρεται στην έκθεση, μετά από την εξαιρετικά έντονη δραστηριότητα του β΄ τριμήνου του 2015, ιδιαίτερα στην Κίνα, όπου οι δημόσιες εγγραφές ανήλθαν σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, η δραστηριότητα στις αναδυόμενες αγορές επιβραδύνθηκε κατά το γ΄ τρίμηνο του έτους. Στις δε ανεπτυγμένες αγορές, οι δημόσιες εγγραφές κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα, λόγω της αυξημένης μεταβλητότητας της αγοράς, αν και, σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχουν ενδείξεις ότι η δραστηριότητα θα ανακάμψει κατά το τελευταίο τρίμηνο.
Ειδικότερα, ο συνολικός αριθμός των δημόσιων εγγραφών παγκοσμίως διαμορφώθηκε στις 192 κατά το γ΄ τρίμηνο, κατά 55% μειωμένος σε σχέση με το β΄ τρίμηνο, ενώ τα αντληθέντα κεφάλαια «βούλιαξαν» κατά 75%, σε 17,9 δισ. δολ. Στο σύνολο του εννεάμηνου, ο αριθμός των εγγραφών αυξήθηκε οριακά κατά 2%, ωστόσο τα αντληθέντα κεφάλαια μειώθηκαν κατά 32% σε ετήσια βάση, κυρίως λόγω της κάμψης των κινεζικών δημόσιων εγγραφών, καθώς και της συνεχιζόμενης στροφής προς μικρότερα, μεσαίου μεγέθους επενδυτικά σχέδια.
Όπως σημειώνει η ΕΥ, με τη μεταβλητότητα των αγορών να ανέρχεται τον Αύγουστο σε επίπεδα που δεν έχουν καταγραφεί από τον Οκτώβριο του 2011, οι διαθέσεις των επενδυτών ήταν υποτονικές κατά το γ΄ τρίμηνο. Ο αριθμός των δημόσιων εγγραφών που χρηματοδοτήθηκαν από εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων υψηλού κινδύνου (Venture Capitals) και εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων (Private Equities) μειώθηκε κατά 62%, σε 26, ενώ τα αντληθέντα κεφάλαια διαμορφώθηκαν κατά 89% χαμηλότερα σε ετήσια βάση, στα 4,9 δισ. δολ., με την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο να σημειώνουν τη μεγαλύτερη κάμψη.
Η Νοτιοανατολική Ασία συνέχισε να κυριαρχεί στην αγορά των δημόσιων εγγραφών, με 466 δημόσιες εγγραφές και αντληθέντα κεφάλαια 57,8 δισ. δολ. στο πρώτο εννεάμηνο. Ωστόσο, σημειώθηκε μια απότομη συρρίκνωση κατά το γ΄ τρίμηνο, με μόλις 101 δημόσιες εγγραφές και αντληθέντα κεφάλαια 8,4 δισ. δολ. στην περιοχή, έναντι των 218 δημοσίων εγγραφών, αξίας 34,9 δισ. δολ., του β΄ τριμήνου. Σε ετήσια βάση, καταγράφηκε πτώση 25% ως προς τον αριθμό και 43% ως προς τα αντληθέντα κεφάλαια.
Ωστόσο, ακόμη και σε ένα έτος κατά το οποίο ο αριθμός των δημόσιων εγγραφών τους μειώθηκε κατά 37% και τα αντληθέντα κεφάλαια κατά 67% κατά το πρώτο εννεάμηνο, οι ΗΠΑ κατέλαβαν την πρώτη θέση στις δημόσιες εγγραφές κατά το γ΄ τρίμηνο, με 32 πράξεις, από τις οποίες αντλήθηκαν 4,9 δισ. δολ.
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Και είπε ο Νίκος Φίλης: «Υπερασπίζομαι το δημόσιο σχολείο…»!!!! (Βίντεο)


ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ
19.500 αναπληρωτές θα προσληφθούν ως το τέλος του έτους

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ILLUMINATI

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ – 2015 2016 – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ… ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ; Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
ΟΙ ILLUMINATI ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ… Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΣΤΟ CERN ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ…


CERN
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ…
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ – ΠΡΟΣΕΧΩΣ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΑΠΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ… ΔΟΛΙΑ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ… Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ… ΜΕ «ΤΥΡΑΚΙ» ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ (;) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ (ΑΡΧΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΙΚΑ ΑΓΑΘΑ (ΑΡΧΙΚΑ) ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΤΩΧΟΥΣ…
Κάρτα κοινωνικού εισοδήματος για 1.000.000 πολίτες, με πρόσβαση σε τρόφιμα, είδη ένδυσης αλλά και υπηρεσίες, όπως επισκέψεις σε γιατρούς, φροντιστήρια κ.ά..
Την αντικατάσταση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος από το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, μέσω του οποίου θα παρέχεται εισοδηματική στήριξη και υπηρεσίες σε είδος, όπως στέγη, υγεία και μετακίνηση, στο κομμάτι του πληθυσμού που έχει πληγεί περισσότερο από τις συνέπειες της κρίσης, σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης θα δίνεται στους δικαιούχους μέσω της κάρτας αλληλεγγύης, οι οποίοι για το 2016 ενδέχεται να επιλεγούν με βάση το φορολογητέο εισόδημα, ενώ ένα μικρό ποσοστό θα αφορά καταβολή σε χρήμα.
Μέσω της κάρτας κοινωνικού εισοδήματος, που θα αποτελέσει στην πράξη την επέκταση της κάρτας σίτισης, όπως αυτή χρησιμοποιείται από 350.000 άτομα (λαμβάνουν από 70 έως 220 ευρώ για αγορά τροφίμων), έως το 2017, το κομμάτι των Ελλήνων που θα διαπιστωθεί πως έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη, ήτοι περίπου 1.000.000 πολίτες, θα αποκτά πρόσβαση σε τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης αλλά και υπηρεσίες, όπως επισκέψεις σε γιατρούς, φροντιστήρια κ.λπ.. Θα συνδυασθεί με στοχευμένη εκτίμηση των προσωπικών αναγκών των δικαιούχων, ενώ θα υπάρξει απλούστευση των διαδικασιών και σύνδεση των ωφελουμένων με την αγορά εργασίας.
Στόχος είναι τον Απρίλιο του 2016 το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης να επεκταθεί και τον Ιανουάριο του 2017 να εφαρμοστεί στο σύνολο του πληθυσμού που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
Ταυτόχρονα το υπουργείο εντάσσει τον όλο σχεδιασμό στη δημιουργία ενός Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΣΚΑ), που θα ιδρυθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα θεσμοθετηθεί με νόμο – πλαίσιο.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 – ΒΙΒΛΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΒΙΒΛΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
ALERT – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015) ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (;) ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

EKTAKTO ! ANAKHΡΥΞΗ ΑΟΖ ! Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ !!


ANAKHΡΥΞΗ ΑΟΖ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!!
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ !!!
ΠΡΟ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !
Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΟΖ …
ΤΟ 2015 ΕΝΕΠΝΕΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ …
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ:»ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ» …
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ …
ΤΟ 15 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ, ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ …»
!!!
-TΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ
-EΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ-СРОЧНО ВНИМАНИЕ святой горе
-ΠΡΟΣΟΧΗ ! TO ΦΥΤΙΛΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ
-ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ » ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ»
-ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ » ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ…»
-ΥΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ…..
-O ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !
-ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ !
-EKTAKTO ! EΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΓΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ
-ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ »ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ…’

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ


ΕΚΤΑΚΤΗ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ… ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ… ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ… ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ… Η ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΡΑΓΜΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ….
ΕΚΤΑΚΤΗ ΦΟΡΟΚΑΙΤΑΙΓΙΔΑ 2

Απίστευτα Προκλητική Κίνηση Από την Τουρκία – Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Προειδοποιούν


Επίδειξη δύναμης απο την Τουρκία …Μας ξαπόστειλε 30.000 λάθρο για τρομοκράτηση της Ε.Ε!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ – ΦΥΣΙΚΑ – ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ» ΔΥΝΑΜΕΩΝ…
Αιχμές για τη στάση της Τουρκίας στο θέμα των προσφυγικών – λαθρομεταναστευτικών ροών διατυπώνουν τις τελευταίες ώρες Έλληνες αξιωματούχοι. Αφορμή υπήρξε η πρωτοφανής, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, διόγκωση του αριθμού των αλλοδαπών που προσέγγισαν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από τα απέναντι τουρκικά παράλια.
Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., το διάστημα από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 18 Οκτωβρίου καταγράφηκαν 28.850 νέες αφίξεις, οι περισσότερες στο νησί της Λέσβου. Αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συσχετίζουν τις εξελίξεις των τελευταίων εικοσιτετραώρων με την επίσκεψη στην Τουρκία της Γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ και την πρόσφατη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ενωσης – Τουρκίας για τη διαχείριση της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης.
Επίδειξη δύναμης απο την Τουρκία …Μας ξαπόστειλε 30.000 λάθρο για τρομοκράτηση της Ε.Ε!2
Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δήλωσε χθες στην «Κ» ότι «όσο διάστημα διαρκούσε η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Αγκυρα, η Τουρκία έκανε επίδειξη δύναμης “στέλνοντάς” μας 30.000 πρόσφυγες και μετανάστες. Ηταν σαν να προσπαθούσε να πει στους Ευρωπαίους “κοιτάξτε τι πρόβλημα μπορώ να σας δημιουργήσω”».
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν οι δηλώσεις κορυφαίου αξιωματούχου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Μιλώντας χθες στην «Κ» συνέδεσε το διογκωμένο κύμα προσφύγων από την Τουρκία στην Ελλάδα με τις πρόσφατες εξελίξεις στο διπλωματικό πεδίο. «Στόχος της γειτονικής χώρας είναι να διασφαλίσει όσα περισσότερα ανταλλάγματα μπορεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση προκειμένου να ανακόψει τη μετακίνηση προσφύγων και λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα και ακολούθως την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη
. Εως ότου εξασφαλίσει αντισταθμιστικά οφέλη, δεν θα κάνει καμία προσπάθεια ανάσχεσης των ροών, όπως συνέβη στη διάρκεια της επίσκεψης της καγκελαρίου στην Αγκυρα», εκτίμησε πηγή από το μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη.
Σύμφωνα, στο μεταξύ, με νεότερες εκτιμήσεις αξιωματούχων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες που συσσωρεύονται στα απέναντι τουρκικά παράλια ανέρχονται πλέον στα 3,7 εκατομμύρια.
Οπως εξηγούν, εκτός των 2,2 εκατομμυρίων αλλοδαπών που έχουν επισήμως καταγραφεί από τις τουρκικές αρχές, υπολογίζεται ότι υπάρχει ακόμα 1,5 εκατομμύριο μη καταγεγραμμένων αλλοδαπών που επιθυμούν και θα επιχειρήσουν να μπουν παράνομα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, οι περισσότεροι μέσω Ελλάδας.

ΑΠΟ GAY ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ, «ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝΑ»


ΑΠΟ GAY ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ, «ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝΑ»
Το παρελθόν ενός πρόεδρου που παίζει καθοριστικό ρόλο στις τύχες του πλανήτη, σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρων. Όταν όμως αυτό το παρελθόν έχει μια μεγάλη «gay απόχρωση», τότε σίγουρα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρων καθώς η τρομερή δύναμη ενός προέδρου, γίνεται υποχείριο της κρυφής του ταυτότητας και ίσως καθορίζεται από την «σκιά» αυτού του κρυφού παρελθόντος.
Ίσως αυτό το κρυφό παρελθόν αποκαλύπτει και εξηγεί γιατί τα τελευταία χρόνια η Νέα Τάξη προσπαθεί με κάθε μέσο να προωθήσει την ομοφυλοφιλία, να στηρίξει τον πόλεμο κατά της ομοφοβίας και να καταστήσει την κάθε παρά φύση σχέση, πρότυπο «ελευθερίας» και «υπεράσπισης» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Σίγουρα πολλές φορές κάποια ακατανόητα πράγματα που γράφουν ιστορία, έχουν την δική τους συχνά παρασκηνιακή εξήγηση που θέλουμε δεν θέλουμε παίζει βασικό ρόλο και στην δική μας ιστορία, σαν πρόσωπα, σαν θρησκεία, σαν έθνη και σαν λαοί.
Στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα, ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, φοιτούσε στο πανεπιστήμιο Corneil. Τότε ο μετέπειτα πρόεδρος άνηκε σε μια αριστερή κομουνιστικών πεποιθήσεων ομάδα, όπως μαρτυρεί ένας συμφοιτητής του, ο John Drew και μάλιστα πίστευε ότι μια… κομουνιστική επανάσταση θα έρθει στις ΗΠΑ!
Ο Ομπάμα, 19 ετών τότε, είχε ένα συγκάτοικο, τον Πακιστανό Mohammed Hasan Chando. Όπως αναφέρει και ισχυρίζεται ο John Drew, ο Ομπάμα και ο Mohammed Hasan Chando ήταν ένα ρομαντικό gay ζευγάρι, «The first time I saw Barak Obama and Hasan Chando together I thought they were a wealthy gay coupl».
Στη συνέχεια γνώρισε την Michell Obama. Αλλά η Michell Obama γεννήθηκε σαν LaVaughn Robinson, στο Σικάγο του Ιλλινόις στις 17 Ιανουαρίου του 1964. Ήταν ο δεύτερος γιος του Fraser Robinson III, γνωστού εμπόρου κοκαΐνης και καταζητούμενος κακοποιός και της Marian Shields Robinson, μια παροδική πόρνη του δρόμου. Ο ίδιος ο Μπάρακ την αποκάλεσε πολλές φορές όχι σαν Michell, αλλά σαν Micle. Παντρεύτηκαν και υιοθέτησαν δυο παιδιά. Παρατηρώντας το παρουσιαστικό της, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη κανείς για να «καταλάβει» την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της παγκόσμιας ιστορίας. Άλλωστε κυκλοφορούν τόσα πολλά βίντεο στο διαδίχτυο για την ταυτότητα του Μπάρακ και της Michell, που αρκεί μια μικρή έρευνα.
Όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σημασία αν δεν επρόκειτο για τον πρόεδρο-πλανητάρχη.
Αυτός είναι ένας gay «κλόουν» που υποστηρίζει τη χρηματοδότηση, εκπαίδευση και τον εξοπλισμό των Νεοναζί στην Ουκρανία, ακριβώς πάνω στα σύνορα της Ρωσίας. Eνθαρρύνει τρομοκράτες ισλαμιστές στην Τσετσενία. Ποιος υποστηρίζει το βάρβαρο καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, η οποία σχεδιάζει να αποκεφαλίσει και σταυρώσει ένα 17χρόνο αγόρι γιατί διαμαρτυρήθηκε για την καταπίεση στην χώρα του. Μαστιγώσεις, αποκεφαλισμοί, λιθοβολισμοί, βιασμοί παιδιών, έτσι μεγαλώνουν στην χώρα του μεγαλύτερου συμμάχου των ΗΠΑ.
Ένας gay πλανητάρχης παντρεμένος με έναν τρανσέξουαλ, όργανα των πιο σκοτεινών κέντρων της Νέας Τάξης, είναι αυτός που κηρύττει την ελευθερία των λαών, την αποκατάσταση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενάντια στην τυραννία του Άσαντ, του Πούτιν και όλων των άλλων που τολμούν να αμφισβητούν την πλανηταρχία του.
Είναι αναπόφευκτο ο Πούτιν να θέλει να προστατεύει την χώρα του από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό που ο πρόεδρος και η παρέα του της Νέας Τάξης εξέθρεψαν, ένα ισλαμισμό βαμμένο στο αίμα εκατοντάδων χιλιάδων αθώων χριστιανών και άλλων.
Είναι αυτός και η γερμανική «παρέα» του, ένα αρρωστημένο συνονθύλευμα που επιδιώκουν να μετατρέψουν και την χώρα μας σε ένα προτεκτοράτο της ομοφυλοφιλικής αρρωστημένης κυριαρχίας τους, με την διαστροφή όλων των παραδοσιακών αξιών, σαν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους άλλους, σκλάβους της Νέας τους παραφύση Τάξης..
Αυτό είναι το σχέδιο τους, αλλά να μην λησμονούμε. Έχει και ο Παντοδύναμος τα δικά Του σχέδια!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr