Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ! Κυκλοφορούν ημιφορτηγάκια που "φορτώνουν ελληνάκια"...

forthgaki


Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει φτάσει σε επίπεδα και ποσοστά που ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν είχε. Τα θύματα πολλά και ανάμεσα τους για άλλη μια φορά μικρά παιδιά. 
Πιο συγκεκριμένα, στην Πάτρα οι γονείς ζουν με το φόβο μήπως μέλη εγκληματικής οργάνωσης με στόχο ανήλικα ελληνάκια, αρπάξουν κυριολεκτικά τα παιδιά μέσα από τα χέρια τους. Έχει συσταθεί οργάνωση με άρρωστα σχέδια καθώς κλέβουν ανήλικα και τα βάζουν να δουλεύουν ως επαίτες σε σημεία της Αθήνας. 
Αναλυτικότερα, το κύκλωμα παιδικής εκμετάλλευσης με ρίζες στα Βαλκάνια, φορτώνει τα παιδιά σε λευκές Mercedes ή ημιφορτηγά, τα μεταφέρει στην πρωτεύουσα και τα αναγκάζει να ζητιανεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Τα ανήλικα παραλαμβάνονται από αλλοδαπούς και δεν επιστρέφουν στην Πάτρα για  τρεις με τέσσερις ημέρες τουλάχιστον. Ποια είναι η τύχη τους τις μέρες που "εργάζονται" στην Αθήνα; Άγνωστη.
Τραγικό το παράδειγμα ενός κοριτσιού 16 ετών και του αδερφού της 14 ετών που τη δεδομένη στιγμή είναι στην Αθήνα και δουλεύουν ως επαίτες μετά από κλείσιμο συμφωνίας των γονιών με το εν λόγω κύκλωμα. 
Για το τέλος, ένας ανήλικος επαίτης μέσα σε ένα οχτάωρο μπορεί να βγάλει από 30 έως 200 ευρώ, με το 80% να πηγαίνει στην οργάνωση.



voice news

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ !


SPECTRE 2
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΗ;;
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ TAINIA »ΣΠΕΚΤΡΕ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ !!!!!!

Το ΖΗΤΗΜΑ των Στενών και της ΠΟΛΗΣ ξεκίνησε «κάτω από την μύτη μας»


vardakas
Από την στιγμή που επέτρεψαν στην Ρωσία κάτω από άκρα μυστικότητα να μεταφέρει τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 Triumf και το πανίσχυρο πυραυλικό σύστημα Club-K, τους «δολοφόνους των αεροπλανοφόρων» στη Συρία ΜΕΣΩ των ΣΤΕΝΩΝ και να δημιουργήσει μια αδιαπέραστη «no-fly-zone» δείχνοντας πως ήρθε για να μείνει στη Μέση Ανατολή …το ΖΗΤΗΜΑ των ΣΤΕΝΩΝ και κατά επέκταση της ΠΟΛΗΣ ξεκίνησε κάτω από την μύτη μας.
Μόλις στις 6 Νοεμβρίου σε αρθρογραφία μας λέγαμε ότι
¨Η ΚΥΠΡΟΣ ¨στεγανοποιήθηκε¨ και ¨άνοιξαν¨ τα ΣΤΕΝΑ και το ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.¨
Απόσταση ρωσικής αεροπορικής βάσης στην Λαττάκεια στην τοποθεσία Hmeymim και ΠΑΦΟΥ στην Κύπρο = 298 περίπου χιλιόμετρα.
Ο επονομαζόμενος «φονιάς των αεροπλανοφόρων» Club-k έχει τέτοια καταστροφική δύναμη πυρός και μπορεί να εξουδετερώσει όλους τους στόχους επίγειους, ναυτικούς, εναέριους σε απόσταση 300 χλμ!
Το S-400 μπορεί να προσβάλλει σε απόσταση 400 χιλιομέτρων αεροδυναμικούς στόχους και σε απόσταση 60 χιλιομέτρων – τακτικούς βαλλιστικούς στόχους που πετούν με ταχύτητα ως 4,8 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, ιπτάμενους πυραύλους, αεροσκάφη τακτικής και στρατηγικής αεροπορίας μαζί και τα κατασκευασμένα με την τεχνολογία «στελς», καθώς επίσης και κεφαλές βαλλιστικών πυραύλων.
Μάλιστα, ο εντοπισμός των στόχων είναι δυνατός σε απόσταση ως 600 χιλιόμετρα.
Οι πύραυλοι του S-400 μπορούν να προσβάλλουν στόχους που πετούν σε χαμηλό ύψος 5 μέτρων.¨
Στις 6 Νοεμβρίου ΘΕΣΑΜΕ το ΕΡΩΤΗΜΑ και δώσαμε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
¨Γιατί οι Ρώσοι μέσω των Στενών του Βοσπόρου και του Αιγαίου κατεβάζουν τόσα ¨πολεμικά καλούδια¨ στην Συρία;
Ένας από τους λόγους της περιμετρικής επόπτευσης των θέσεων τους στην Συρία αφορά και το κατεχόμενο τμήμα της μαρτυρικής Κύπρου, το οποίο ανά πάσα στιγμή και σε ραγδαία επιδείνωση των πολεμικών εξελίξεων στα πολεμικά μέτωπα της Συρίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την Τουρκία σαν ¨αεροπλανοφόρο¨ με πυραυλικές δυνάμεις Δυτικής προέλευσης για να βληθούν Ρωσικοί στόχοι στην Συρία.
Έτσι ο Ρώσος που γνωρίζει την ροή των επόμενων εξελίξεων στα ¨μουλωχτά¨ κάλυψε τα νώτα του και από την πλευρά της Κύπρου και ουσιαστικά στεγανοποίησε με τα δυο αυτά υπερόπλα που κατέβασε την μεγαλόνησο μας ΚΥΠΡΟ.¨
ΣΗΜΕΡΑ στις 13 Νοεμβρίου με την βούλα των Βρετανών επιβεβαιώθηκε η απάντηση μας για να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω στην ροή των επερχομένων εξελίξεων.
¨Σοκ έχει προκαλέσει στο ΝΑΤΟ η ανακοίνωση της ανάπτυξης των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 Triumf στη Λαττάκεια της Συρίας καθώς σύμφωνα με έκθεση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που διαρρέεται στην dailymail τονίζουν ότι ουσιαστικά πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας αν η Τουρκία επιχειρήσει να δημιουργήσει de facto καταστάσεις χωρίς την έγκριση των συριακών αρχών και ειδικά αν τουρκικά μαχητικά βομβαρδίσουν στόχους μέσα στο συριακό έδαφος!
Οι S-400 Triumf έχουν στοχοποιήσει ολόκληρη την νοτιοανατολική Τουρκία αλλά και τη βάση της RAF στο Ακρωτήρι Κύπρου καθώς διαθέτουν εμβέλεια 400 χλμ και μπορούν να καταρρίψουν μαχητικά σε ύψος 90.000 ποδιών.
Συγκεκριμένα, οι S-400 Triumf καλύπτουν πλέον τη βόρεια και κεντρική Συρία, τη ΝΑ Τουρκία, τη Κύπρο, το Ισραήλ και την ανατολική Μεσόγειο!¨
vardakas1
Ἀρα ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΟΚ για τους τούρκους…
Και πάμε στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ και στα ΣΤΕΝΑ που οι τούρκοι θα τολμήσουν να πούνε ¨tamam¨ δηλ. ¨οκ¨;
Οι Ρώσοι στεγανοποίησαν την Κύπρο και οι Δυτικοί με την βοήθεια των Τούρκων θα θελήσουν όπως φαίνεται και από ανάγκη να στεγανοποιήσουν τα Στενά του Βοσπόρου και κατά επέκταση το Βόρειο Αιγαίο που οι ναυτικοί διάδρομοι του έχουν άμεση σχέση με τα ΣΤΕΝΑ για να μην κατεβάζουν δια της θαλάσσης οι Ρώσοι τα νέα υπερόπλα τους στην Μέση Ανατολή μέχρι και στην σύμμαχο της Αίγυπτο.
Τα ΣΤΕΝΑ αυτή την στιγμή είναι θέμα άμεσης προτεραιότητας γιατί αν ο Ρώσος συνεχίσει σε εμπορευματοκιβώτια να κουβαλάει στην Μέση Ανατολή διαστημική πυραυλική τεχνολογία τότε μέσα σε μερικές μέρες μπορεί να αλλάξει το γεωπολιτικό status της εν λόγω περιοχής.
Άλλωστε πριν λίγο καιρό ο Βρετανός ΥΠΑΜ φαίνεται να μίλησε για ενδεχόμενο ¨αναθεώρησης του νομικού πλαισίου¨ που διέπει το νομικό καθεστώς διέλευσης των ΣΤΕΝΩΝ.
«Τα ρωσικά μαχητικά που περνάνε από το Βόσπορο αποτελούν ακόμη μια υπενθύμιση ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να ενισχύσει τη συλλογική ασφάλεια του» πρόσθεσε Ο Βρετανός ΥΠΑΜ Michael Fallon και συνέχισε, λέγοντας ότι «το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να τρομάξει ή να παραπλανηθεί από τη ρωσική στρατιωτική ανάπτυξη «. Σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αμερικανό ομόλογο του, Άστον Κάρτερ, στο Λονδίνο, ο Fallon είπε ότι «το ΝΑΤΟ εδώ και καιρό βλέπει μια ρωσική παρουσία στα ανατολικά σύνορα του αλλά και μια ρωσική πίεση προς τη νότια πλευρά του ΝΑΤΟ με ρωσικά πλοία, υποβρύχια και μαχητικά «. «Η Ρωσία ρισκάρει μια επιδείνωση της κατάστασης».
Τα πράγματα πάνε τάκα-τάκα.
Το ¨θέμα των εξαμιλίων¨ σχετίζεται με το ΖΗΤΗΜΑ των ΣΤΕΝΩΝ και με το παγκόσμιο ερώτημα που θα τεθεί μετά τις αναμενόμενες γεωπολιτικές εξελίξεις…
ΤΙΣ θα ΑΡΞΕΙ της ΠΟΛΗΣ;
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Οι Τούρκοι προκαλούν: Υπό αμφισβήτηση τα πάντα στο Αιγαίο. Και η Συνθήκη της Λωζάνης!


aegean_sea_greece_turkey_simaies
Ο αρχηγός του τουρκικού ναυτικού αμφισβητεί τα πάντα στο Αιγαίο λίγες μέρες πριν το ταξίδι Τσίπρα!
Λίγα 24ωρα πριν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκεφθεί την Άγκυρα , ο Αρχηγός του τουρκού ναυτικού, δημοσιοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Επιτελείου του την νέα στρατηγική της χώρας του στην οποία ανοιχτά αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης και επισημαίνει ότι το ναυτικό του θα “υπερασπιστεί τα δικαιώματα της Τουρκίας στις περιοχές της Μαύρης Θάλασσας, του Αιγαίου και της Μεσογείου με ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές όπου υπάρχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων”.
Σε κείμενο του Τούρκου Αρχηγού ΓΕΝ Ναυάρχου Bülent BOSTANOĞLU, που αναρτήθηκε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Τουρκικής Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων (Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı) περιγράφεται η Στρατηγική του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού (Türk Deniz Kuvvetleri Stratejisi).
Ειδικότερα ο Τούρκος Ναύαρχος με το παραπάνω κείμενο:
Τονίζει την σημαντική γεωστρατηγική θέση της Τουρκίας η οποία βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Αφρικής και της Ασίας.
Επισημαίνει ότι εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα στο Αιγαίο από την εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάννης, με αποτέλεσμα τον περιορισμό των δικαιωμάτων της Τουρκίας, παρά την εποικοδομητική της στάση.
Αναφέρεται στην ανατροπή του κλίματος σταθερότητας στην Μαύρη Θάλασσα εξαιτίας της κρίσης της Ουκρανίας με ευθύνη της Ρωσίας.
Υπογραμμίζει την ανάγκη για διασφάλιση της ασφάλειας των θαλασσίων οδών, τονίζοντας παράλληλα την συμμετοχή του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στις επιχειρήσεις κατά της πειρατείας.
Προβάλλει την πρόθεση του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της Τουρκίας στις περιοχές της Μαύρης Θάλασσας, του Αιγαίου και της Μεσογείου με ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές όπου υπάρχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τούρκος Α/ΓΕΝ προβαίνει σε παρόμοιες δηλώσεις (θυμηθείτε τις δηλώσεις του την εποχή που το ερευνητικό πλοίο BARBAROS H. PASA έπλεε στα ανοικτά της Κύπρου, σίγουρα όμως είναι η πρώτη φορά που αναρτάται παρόμοιο κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της Τουρκικής Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων. Επιπλέον είναι η πρώτη φορά που επίσημα χείλη αναφέρονται σε προβλήματα τα οποία οφείλονται στην εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάνης στο Αιγαίο. onalert

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ… ΔΙ@@@ΛΟ


ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ…
Απαισιόδοξη φαίνεται ότι είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών όσον αφορά στο μέλλον της χώρας μας, ενώ σε μεγάλο ποσοστό οι Έλληνες δηλώνουν μη ικανοποιημένοι από τις πολιτικές της κυβέρνησης.
Τα παραπάνω αναφέρει δημοσκόπηση που Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έγινε για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Πιο αναλυτικά, το 78% των πολιτών δηλώνει ότι οι μετεκλογικές εξελίξεις έχουν πάρει τον λάθος δρόμο, ενώ το 86% λέει ότι είναι δυσαρεστημένο με τις επιδόσεις της κυβέρνησης.
Αλλά σε μεγάλο ποσοστό (56,5%) και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρούν ότι τα πράγματα για την χώρα βρίσκονται στον σωστό δρόμο, ενώ το 70% δηλώνει μη ικανοποιημένο από την κυβέρνηση Τσίπρα.
Την ίδια ώρα, το 73,5% των πολιτών θεωρεί πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κατορθώσει να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια μέχρι το τέλος της τετραετίας. Το ίδιο πιστεύουν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 55,5%.
ΠΙΝΑΚΑΣ 1
Όσον αφορά στον αν η κυβέρνηση κατά τους επόμενους μήνες θα πρέπει να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις, ακόμη και εάν αυτές περιέχουν επώδυνα μετρά, το 50% απάντησε αρνητικά, τόσο από το σύνολο του δείγματος των ερωτηθέντων, όσο και από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, το 40,5% του συνολικού δείγματος είπε «ναι» στις μεταρρυθμίσεις, ενώ θετικά -σε ποσοστό 44,5%- απάντησαν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΙΝΑΚΑΣ 2
ΠΙΝΑΚΑΣ 3
ΠΙΝΑΚΑΣ 4
ΠΙΝΑΚΑΣ 5
ΠΙΝΑΚΑΣ 6
ΠΙΝΑΚΑΣ 7
ΠΙΝΑΚΑΣ 8
ΠΙΝΑΚΑΣ 9
ΠΙΝΑΚΑΣ 10
ΠΙΝΑΚΑΣ 11

ΕΛΛΑΔΑ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ…
TEΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤH ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Ετοιμάζει μαζική επιστροφή λαθρομεταναστών στη ΝΌΤΙΑ ΕΥΡΏΠΗ η Γερμανία!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΕΠ. 2 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…


ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ-ΤΑΙΝΙΑ 1999
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! »ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ» ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΠΩΣ:
1.KAΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
2.ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
3.ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΧ
4. Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ
ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ:
-ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ (With English Subtitles)

ΠΑΡΙΣΙ – ALERT – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ 1
ALERT…
ΠΑΡΙΣΙ - ALERT - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ1
Μακελειό το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι με νεκρούς και τραυματίες, όταν εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα τρεις αιματηρές επιθέσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης.
Οπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ η πρώτη επίθεση έγινε με καλάσνικοφ (2 οι δράστες) στο εστιατόριο «Le Petit Cambodge», στην οδό 18 Αλιμπέρτ στο 10ο διαμέρισμα στο Παρίσι. Από την επίθεση υπάρχουν 2 νεκροί και 7 τραυματίες από την επίθεση στο εστιατόριο!
Η άλλη έγινε στο στάδιο «Σταντ Ντε Φρανς», όπου διεξάγεται ο φιλικός αγώνας Γαλλία – Γερμανία και τον οποίο παρακολουθούσε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγιναν τρεις εκρήξεις χειροβομβίδων κοντά στο γήπεδο και βρέθηκαν δύο διαμελισμένα πτώματα τα οποία – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – ανήκουν σε καμικάζι αυτοκτονίας.
Ο Ολάντ, απομακρύνθηκε άμεσα από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Αμέσως κατευθύνθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών για έκτακτη σύσκεψη για να συντονίσει την αντίδραση της Γαλλίας στο μπαράζ φονικών επιθέσεων.
Τα γαλλικά ΜΜΕ μιλούν για 3 επεισόδια με πυροβολισμούς σε 3 διαφορετικά σημεία μέσα στο Παρίσι καθώς αναφέρουν τοποθέτηση βόμβας σε σταθμό τρένου.
Το CNN λίγο μετά τις 23:30 κάνει λόγο για 12 νεκρούς, ενώ οι δράστες αναφέρεται ότι έχουν κρυφτεί στο θέατρο Bataclan και έχουν μαζί τους ομήρους. Λίγο αργότερα οι αρχές ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους 18!
ΠΑΡΙΣΙ - ALERT - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ2
ΠΑΡΙΣΙ - ALERT - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ3
ΠΑΡΙΣΙ - ALERT - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ5
ΠΑΡΙΣΙ - ALERT - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ6
ΠΑΡΙΣΙ - ALERT - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ7
ΧΑΡΤΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ! Έτοιμοι για πόλεμο Ρωσία-Τουρκία

rwsos

Υπάρχουν διαρροές από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες ότι έχουν αναπτυχθεί αντιαεροπορικά συστήματα S-400 Triumf, στη Συρία, συγκεκριμένα στη Λαττάκεια κάτι που προκαλεί πανικό στο ΝΑΤΟ. 
Στην περίπτωση που τα τουρκικά μαχητικά χτυπήσουν στόχους μέσα στη Συρία χωρίς την συγκατάθεση των συριακών αρχών θα δημιουργηθούν De Facto καταστάσεις και πολλοί κάνουν λόγο ότι αυτό θα ήταν αυτοκτονικό για την Τουρκία. 
Η Ρωσία τώρα από τη δική της πλευρά στέλνει τέσσερα Su -30SM, που είναι εξαιρετικά ικανά σε συνδυασμό με τα έξι Su-30SM, που βρίσκονται ήδη στη Συρία να αντιμετωπίσουν δύο μοίρες τουρκικών F-16. Διαθέτουν καλύτερα όπλα από εκείνα του AIM-120C καθώς επίσης και πιο εξελιγμένο ραντάρ.
Η παρουσία της Ρωσίας αναβαθμίζεται και η πίεση στο ΝΑΤΟ, γίνεται όλο και ισχυρότερη, παράλληλα η Τουρκία δημιουργεί ασπίδα με τα S-400, τα οποία είναι εύκολο να καταρρίψουν μέχρι και πυραύλους cruise.
"Ακόμη και αν ένα αεροπλάνο πετάει χαμηλά με ταχύτητα ίδια με αυτή ενός αυτοκινήτου το ραντάρ θα το δείξει στην οθόνη και θα το καταρρίψει, για τους S-400 δεν υπάρχει τεχνολογία "stealth" , κατέστησε σαφές ο Ρώσος διοικητής των πυραυλικών δυνάμεων.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:






voice news

Κάτι Παράξενο Συμβαίνει στη Σύνοδο Κορυφής… Λίγη Υπομονή Ακόμα….


ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Περιμένετε μέχρι να ακούσετε Τι Έχουν Προγραμματίσει οι Διαταραγμένοι Δικτάτορες….
«Η UNFCCC, η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 21 Μαρτίου 1994, έχει τώρα μια σχεδόν καθολική συμμετοχή 195 μελών … Το 2015, η COP21, επίσης γνωστή Διάσκεψη στο Παρίσι, θα γίνει, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια διαπραγματεύσεων του ΟΗΕ, και θα αποσκοπεί στην επίτευξη μιας νομικά δεσμευτικής και καθολικής συμφωνία για το κλίμα, με στόχο τη διατήρηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη κάτω από τους 2 ° C. »
«Το συνέδριο είναι ζωτικής σημασίας, γιατί το αναμενόμενο αποτέλεσμα θα αποτελέσει μια διεθνή συμφωνία για την κλιματική αλλαγή, που θα ισχύει για όλους (και για την Ελλάδα φυσικά)…»
Το Συνέδριο θα λάβει χώρα από τι 30 Νοεμβρίου ως τις 11 Δεκεμβρίου. Στόχος είναι να υπάρχουν 190 παρόντες που θα συμφωνούν σε κάποιο είδος της καθολικής Ατζέντα 21 και να ψηφίσουν για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη, η οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα ψέμα. Σχεδιάζουν για την έγκρισή της το 2015, με πλήρη εφαρμογή έως το 2020.

Αβραμόπουλος: Η Ευρώπη θα πρέπει να προετοιμαστεί...


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
...για το προσφυγικό...
Την ανάγκη να προετοιμαστεί άμεσα η Ευρώπη για να αντιμετωπίσει ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον όσον αφορά το μεταναστευτικό, επεσήμανε, σε συνέντευξή του στην Κριστιάν Αμανπούρ και το CNN, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο... 
αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ, ο οποίος βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για συζητήσεις με την αμερικανική κυβέρνηση σχετικά με θέματα ασφαλείας, τόνισε ότι προτεραιότητα της Ευρώπης είναι, πλέον, να σωθούν ζωές και πρόσθεσε πως η κατάσταση ενδέχεται να είναι ακόμα χειρότερη στο μέλλον.

«Η Ευρώπη θα πρέπει να προετοιμαστεί. Αυτή η περίοδος θα χαρακτηριστεί ως η περίοδος της ανθρώπινης μετακίνησης. Μας πήρε καιρό να κατανοήσουμε το μέγεθος του προβλήματος, όμως τώρα έχουμε αρχίσει να δρούμε» σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος κράτησε ουσιαστικές αποστάσεις από την πολιτική κρατών να κλείνουν τα σύνορά τους.

«Δεν θα βάλω ποτέ την υπογραφή μου στην κατάργηση της Συνθήκης Σέγκεν. Αυτό που είναι επικίνδυνο είναι η αύξηση της ξεονοφοβίας στην Ευρώπη» ανέφερε ο επίτροπος και συμπλήρωσε ότι σύντομα η Ευρώπη θα χρειάζεται τους μετανάστες.





nonews news

Η ΛΑΕ "πυροβολεί" τον Βούτση...


ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...για τη διάλυση της Επιτροπής της Ζωής, για το χρέος...
«Συνιστά όνειδος και προσβολή στο χειμαζόμενο ελληνικό λαό» η απόφαση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, για τη λήξη των εργασιών της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωσή της.

Όπως...
σημειώνει η ΛΑΕ, η απόφαση «ελήφθη προφανώς για να πάψει η Βουλή να ενοχλεί τους πιστωτές και τη κηδεμονία τους στη χώρα, αφού η Επιτροπή Αλήθειας της Βουλής τεκμηρίωνε με πραγματικά δεδομένα και σε επιστημονική βάση ότι το χρέος είναι απεχθές, επονείδιστο και μη βιώσιμο».

Για τη ΛΑ.Ε. είναι «τραγικό» ότι ο πρόεδρος της βουλής, με αυτήν την «αυταρχική του απόφαση, επιχειρεί να βάλει ταφόπετρα σε κάθε διεκδίκηση για "κούρεμα" του ελληνικού χρέους. Και με την ευκαιρία, δεν μας λέει ο Πρόεδρος, που διαλύει την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος, τι προτίθεται να κάνει εκ μέρους της Βουλής για τη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των Γερμανικών επανορθώσεων; Ή μήπως και αυτές οι διεκδικήσεις έγιναν "καπνός" για να μη διαταράσονται οι φιλικές σχέσεις με Μέρκελ και Σόϊμπλε;».




nonews news

Γεροβασίλη: Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία...



Αισιόδοξη για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων είναι η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σημειώνοντας ότι έρχεται πιο νωρίς η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και...
έτσι μαζί με τη δόση των 2 δισ. θα διατεθούν και τα 10 δισ. για τις τράπεζες.

Μιλώντας στον "Αlpha 9.89" η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «μας δόθηκε η εικόνα ότι είμαστε πολύ κοντά στους όρους βάσει των οποίων θα αναδειχθούν οι προστατευόμενες ομάδες. Είμαστε κοντά στα όρια που είχε βάλει η ελληνική πλευρά».

Για την υπόθεση του Γιάννη Πανούση, είπε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει εγκαλέσει τον κ. Πανούση ούτε κανέναν, καθώς δεν είναι δική της αρμοδιότητα».

«Ανεδείχθη μια σειρά διαλόγων με ακριβή ονόματα και κατά την άποψή μας πρόκειται περί μύθων που διοχετεύτηκαν στην κοινή γνώμη ως απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι», πρόσθεσε.





nonews news

Μόνιμη φτώχεια και ανεργία, "βλέπει" το ΔΝΤ...


Toν κίνδυνο να μείνει μόνιμα εγκλωβισμένη σε χαμηλή ανάπτυξη η παγκόσμια οικονομία, με υψηλά επίπεδα φτώχειας και ανεργίας, επισημαίνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), σε σημείωμά του εν όψει της Σύνοδου Κορυφής της G20. Ταυτόχρονα, αναφέρεται στη...
διεθνή μετανάστευση ως πιεστικό οικονομικό ζήτημα, τόσο για τις χώρες προέλευσης, όσο και για τις χώρες υποδοχής, υπό το φως της συνεχιζόμενης προσφυγικής κρίσης.
Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας την Κυριακή και τη Δευτέρα (15/16 Νοεμβρίου). «Μετά από περιορισμένη και ανομοιόμορφη ανάπτυξη το 2015, η παγκόσμια οικονομία αναμένεται να αναπτυχθεί με ρυθμό 3,6% το επόμενο έτος», που θα ήταν ο ταχύτερος ρυθμός από το 2011, σημειώνει το ΔΝΤ.

Προσθέτει ότι η πρόβλεψη «εξαρτάται από τη συνδρομή ευνοϊκών παραγόντων, με τις μεγαλύτερες αναπτυγμένες οικονομίες να συνεχίζουν να ωφελούνται από τις χαλαρές νομισματικές πολιτικές και τις χαμηλότερες τιμές εμπορευμάτων».

Το ΔΝΤ εκτιμά ότι μετά από πέντε χρόνια μείωσης, οι οικονομίες των αναδυόμενων αγορών θα ακολουθήσουν ανοδική πορεία το 2016, καθώς ο ρυθμός ανάπτυξης στις προβληματικές οικονομίες είναι λιγότερο αρνητικός ή γίνεται θετικός.

Τρία αγκάθια και... πρόσφυγες

Σύμφωνα με το σημείωμα του Ταμείου, στο περιβάλλον αυξημένης αβεβαιότητας, τρεις σημαντικές μεταβάσεις επηρεάζουν τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας: α) η αμερικανική κεντρική τράπεζα (Fed) αναμένεται να ομαλοποιήσει τη νομισματική πολιτική της, ενώ άλλες μεγάλες κεντρικές τράπεζες θα συνεχίσουν πιθανόν να τη χαλαρώνουν περαιτέρω, β) η οικονομία της Κίνας υφίσταται αναγκαίο περιορισμό, καθώς ξεκινά ιστορικό και πολυετή νέο προσανατολισμό του μοντέλου ανάπτυξής της και γ) ο δεκαετής μεγάλος κύκλος των εμπορευμάτων φαίνεται να έχει τελειώσει.

Ταυτόχρονα, το ΔΝΤ αναφέρεται στη διεθνή μετανάστευση ως πιεστικό οικονομικό ζήτημα, τόσο για τις χώρες προέλευσης, όσο και για τις χώρες υποδοχής, ιδιαίτερα υπό το φως της συνεχιζόμενης προσφυγικής κρίσης.

Ωστόσο, προσθέτει στο σημείωμά του το ΔΝΤ, «αν οι μεταβάσεις δεν γίνουν με επιτυχία, η παγκόσμια ανάπτυξη μπορεί να εκτροχιαστεί».

«Η αύξηση των επιτοκίων από τη Fed θα μπορούσε να αυξήσει τη μεταβλητότητα στις χρηματοπιστωτικές αγορές, με πιθανές αποδιαρθρωτικές κινήσεις στις ροές κεφαλαίων και τις τιμές των στοιχείων ενεργητικού. Αν και είναι καλοδεχούμενη, η νέα ισορροπία που επιδιώκει η Κίνα προκαλεί μεγάλες επιπτώσεις σε παγκόσμια κλίμακα και μπορεί, παρά τα μεγάλα περιθώρια της κινεζικής οικονομίας, να μην είναι ομαλή. Για τις χώρες που εξάγουν πρώτες ύλες, οι σταθερά χαμηλές τιμές τους θα πιέσουν τους δημοσιονομικούς τους πόρους και θα μειώσουν την ανάπτυξη», εξηγεί.

Κάλεσμα σε αναβάθμιση πολιτικών

Για να διασφαλιστεί ισχυρή και ανθεκτική ανάπτυξη, οι πολιτικές πρέπει να αναβαθμιστούν, υπογραμμίζει το ΔΝΤ και προσθέτει: «Οι χώρες της G20 αντιμετωπίζουν δύσκολες αποφάσεις, λόγω του περιορισμένου περιθωρίου χειρισμών που έχουν και της ανάγκης να προσαρμοσθούν στις νέες πραγματικότητες. Αυτό οδηγεί στην ανάγκη αναβάθμισης πολιτικών που θα συνδυάζει τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για την αύξηση της μελλοντικής ανάπτυξης με αποτελεσματικά μέτρα από την πλευρά της προσφοράς που θα στηρίζουν τη σημερινή ανάπτυξη και θα διατηρούν τη σταθερότητα».


nonews news

Αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές...


asfali
Σχέδιο τμηματικής αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών κατά τουλάχιστον 3 μονάδες έως το 2018 επεξεργάζεται η κυβέρνηση, με στόχο να περιοριστούν ή ακόμη και να αποτραπούν οι μειώσεις κύριων συντάξεων. Αν η πρόταση απορριφθεί, τα σενάρια για μειώσεις αγγίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και το 40% για συνταξιούχους που έχουν αποχωρήσει πριν από τη συμπλήρωση του 65ου έτους ηλικίας τους.
Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως έχει αναλάβει ενεργό μέρος στη διαπραγμάτευση για το ασφαλιστικό και το Μέγαρο Μαξίμου που επιθυμεί το «κόστος του ασφαλιστικού» να μην το σηκώσουν εξ ολοκλήρου οι συνταξιούχοι. Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται το σχέδιο για αύξηση των εργοδοτικών εισφορών κατά τουλάχιστον 3 ποσοστιαίες μονάδες, 1,5 το 2016, και το υπόλοιπο 1,5 μεταξύ 2017 και 2018. Κεντρική επιδίωξη είναι ακόμη και η αποτροπή οποιασδήποτε μείωσης των κύριων συντάξεων. Στον αντίποδα, μεγάλες, ακόμη και άνω του 6% μεσοσταθμικά, εκτιμάται ότι θα είναι οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, με δεδομένο ότι και οι θεσμοί δέχθηκαν τη διατήρηση του ΕΤΕΑ ως ενιαίο επικουρικό ταμείο για όλους τους ασφαλισμένους. Μάλιστα, συζητείται και φαίνεται πως προκρίνεται από την κυβέρνηση και η περιορισμένη αύξηση των εισφορών και στους εργαζόμενους, πιθανότατα μισή μονάδα εντός του 2016, που θα διοχετευθεί στη χρηματοδότηση των ελλειμμάτων του ΕΤΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνδυασμός αύξησης των εισφορών και μείωσης των συντάξεων, κυρίως των επικουρικών, θα οδηγήσει στην εξοικονόμηση των απαιτούμενων κεφαλαίων της τάξης του 1,9% του ΑΕΠ έως το 2018. Το θέμα της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών απασχόλησε και το τελευταίο Γενικό Συμβούλιο του ΣΕΒ, ο οποίος σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του, τις τελευταίες ημέρες, επισημαίνει ότι μια πιθανή αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, εκτός από την υπονόμευση της ανταγωνιστικότητας (όπως αποκάλυψε η «Κ» καταβάλλουμε από τις υψηλότερες ασφαλιστικές εισφορές στην Ε.Ε.), θα ανακόψει οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, ενώ θα οδηγήσει σε διόγκωση της αδήλωτης εργασίας με θύμα, τελικά, τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος.
Οι εκπρόσωποι των θεσμών, αν και δεν συμφωνούν με την αύξηση των εισφορών, δεν έχουν πει την τελευταία κουβέντα στο θέμα.
Αλλωστε, το ασφαλιστικό φαίνεται πως έχει μπει στο πλαίσιο των συζητήσεων που διεξάγονται, παράλληλα με τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών και το υπουργείο Εργασίας, σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο. Μετά δε και την αποσύνδεσή του από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, στο υπουργείο Εργασίας εκτιμούν ότι υπάρχει λίγος χρόνος ακόμη μέχρι τις 23 με 30 Νοεμβρίου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το τελικό σχέδιο μεταρρύθμισης.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζονται οι συζητήσεις για το ασφαλιστικό, σε τεχνικό επίπεδο και όχι με τους επικεφαλής των θεσμών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως προκρίνεται η λύση της δημιουργίας ενός ταμείου κύριας ασφάλισης για όλους τους ασφαλισμένους, πιθανότατα με διατήρηση του ΟΓΑ και του ΝΑΤ ως φορέων πρόνοιας, απογυμνωμένων δηλαδή από την κοινωνική ασφάλιση, και η διατήρηση του ΕΤΕΑ ως αυτόνομου ταμείου επικουρικής ασφάλισης.
Καθώς μάλιστα το μείγμα περικοπών - εισφορών δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη, τα σενάρια που επεξεργάζονται στο υπουργείο Εργασίας, σε συνεργασία με τα τεχνικά κλιμάκια, παραμένουν εφιαλτικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι περικοπές μπορεί να αγγίζουν και το 40% των συντάξεων (όπως αυτές ίσχυαν το 2010, πριν από τις περικοπές των μνημονίων) κυρίως γι’ αυτούς που αποχώρησαν από το σύστημα νωρίς, πριν από τη συμπλήρωση του 65ου έτους ηλικίας.
Πληροφορίες που διαψεύσθηκαν από το υπουργείο Εργασίας, αναφέρουν ότι το θέμα τέθηκε στο τραπέζι των χθεσινών συζητήσεων παραγόντων του υπουργείου με τα τεχνικά κλιμάκια, με τους δανειστές να ζητούν περικοπές έως και 40% σε όσους συνταξιοδοτήθηκαν πριν από τα 65. Συγκεκριμένα, οι νεότεροι, στο πλαίσιο του επανυπολογισμού των συντάξεων, θα λαμβάνουν το 60% της νέας σύνταξης, όσοι έχουν συνταξιοδοτηθεί νωρίς και μέχρι να συμπληρώσουν την ηλικία των 65 ετών. Μετά τα 65 οι συνταξιούχοι θα μπορούν να λαμβάνουν το 100% της νέας τους σύνταξης. Σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα στοιχεία του συστήματος Ηλιος, νεότεροι από 65 ετών είναι σήμερα το 27,5% των ήδη συνταξιούχων.






voice news

Σήμερα καταβάλουν το επίδομα θέρμανσης

thermanshs
Σήμερα Παρασκευή θα πιστωθεί το περσινό επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, σε περίπου 240.000 δικαιούχους.
Πρόκειται για την προτελευταία δόση που θα καταβληθεί, σύμφωνα με την διευθύντρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων Σοφία Σεχπερίδου.
Από Δευτέρα θα επιχειρηθεί να καταβληθεί η επιστροφή φόρου για όσους φορολογούμενους δεν έχουν χρέη προς το Δημόσιο, επισήμανε η κ. Σεχπερίδου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.




voice news

Το κράτος μας «κλέβει» τους μισούς μισθούς!

misthos


Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει ο ΣΕΒ, η αγορά εργασίας καταδεικνύεται ότι υπερφορολογείται. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα, άλλωστε όλοι μας έχουμε νιώσει στο «πετσί» μας τα τελευταία χρόνια το οικονομικό «πανηγύρι» που συμβαίνει εις βάρος μας. Αυτή τη φορά όμως, αποδεικνύεται ότι, στην περίπτωση που κάποιος μισθωτός αμείβεται έστω και λίγο καλύτερα από 1.000 ευρώ το μήνα, το κράτος φτάνει να εισπράττει σχεδόν το ήμισυ του συνολικού κόστους του εργοδότη. Κατ’ επέκταση και με την ίδια λογική, υψηλόμισθο στέλεχος εταιρείας θα «προσθέσει» στις απολαβές του κράτους το 55% του συνολικού κόστους που έχει καταβάλλει η επιχείρηση. Πιο συγκεκριμένα, τα στοιχεία που έχουμε από λογιστήριο επιχείρησης- μέλους του ΣΕΒ δείχνουν ότι εργαζόμενος με μικτές αποδοχές 1.100 ευρώ, από αυτό το ποσό εισπράττει 869 ευρώ καθαρά, ενώ το κράτος εισπράττει 501 ευρώ, ποσό που αγγίζει το 37% του συνολικού κόστους. Περιττό να σας πούμε, μάλιστα, πως για κάποιον μισθοφόρο, ο οποίος λαμβάνει 2.500 ευρώ (λίγοι είναι, το ξέρω), το κόστος εργοδότη ανέρχεται σε 3.114 ευρώ, ο εργαζόμενος παίρνει μόνο 1680, ενώ το κράτος κάνει «πάρτι», εισπράττοντας το 46% του μισθού του! Και εδώ το ερώτημα είναι ένα… Για ποιον δουλεύουμε τελικά;


voice news

Σοκ: Έρχεται οικουμενική που θα μας πάει στη Δραχμή...

tsipras oikoumenikh



Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να αλλάξει στην διακυβέρνηση της χώρας καθώς δεν υπάρχει... σάλιο ούτε στα δημόσια ταμεία, και φυσικά ούτε στους φορολογούμενους πολίτες. Η τωρινή κυβέρνηση είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Πληροφορίες λένε ότι σύντομα θα έχουμε οικουμενική κυβέρνηση με συμμετοχή αρχικά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ αλλά και άλλων κομμάτων.
Αυτή λοιπόν η κυβέρνηση, η οποία και θα σχηματιστεί με τις ευλογίες των Ευρωπαίων, θα οδηγήσει τη χώρα μας στην καταστροφή... Αυτό είναι δεδομένο διότι δεν γίνεται από τη μία να υπάρχουν τεχνοκράτες γερμανοτραφείς με τον ρόλο του "διαιτητή" που θέλουν να βάλουν μυαλό στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, και από την άλλη να υπάρχουν άτομα εν Ελλάδι τα οποία θέλουν συγκεκαλυμμένα να οδηγήσουν τη χώρα στη δραχμή... Το απόλυτο χάος μαγειρεύεται και θα το δούμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας τους επόμενους μήνες...


voice news

Έκτακτο! Τώρα αλλάζουν τον πλανήτη!

xrisos



Πάνω από 470 τόνους χρυσού ανακαλύφθηκαν, μέσα στο βυθό της θάλασσας στην Ανατολική Κίνα. Τα αποθέματα χρυσού, σύμφωνα με εκτίμηση ειδικών είναι αξίας 16.4 δις δολαρίων!
Η ανακάλυψη έγινε στην πόλη Laizhou. Στην συγκεκριμένη πόλη είχαν ανακαλυφθεί πρόσφατα πάνω από 2.000 τόνοι χρυσού.
Για να ανασυρθούν τα αποθέματα χρυσού από τη θάλασσα, πέρασαν τρια χρόνια σκληρής προσπάθειας. Συγκεκριμένα χρειάστηκαν 67 πλατφόρμες γεωτρήσεων και τουλάχιστον 1000 εργάτες και γεωλόγοι.
Η Κίνα κατέχει την πέμπτη θέση στην πυραμίδα των μεγαλύτερων κατόχων χρυσού, αφού τον Ιούλιο παρουσίασε σχεδόν 60 τοις εκατό αύξηση των αποθεμάτων χρυσού μέσα σε έξι χρόνια.




voice news

Έρχεται διάσπαση της Ευρώπης; Δείτε τι έγινε...

euuuuuuu


Αναταραχή έχει προκληθεί  στην Ε.Ε καθώς η Αυστρία αποφάσισε μονομερώς να υψώσει φράχτη ύψους 3,7 μέτρων στα σύνορα με την Σλοβενία. Να υπενθυμίσουμε πως Σλοβενία και Αυστρία είναι από κοινού μέλη της ζώνης Σένγκεν. Η Αυστριακή κυβέρνηση προσπαθώντας να κατευνάσει τα αναστατωμένα πνεύματα προέβη στην παρακάτω δήλωση μέσω του Υπουργού Προεδρίας Γιόζεφ Οστερμάγιερ "Θα είναι ένας απλός φράκτης που θα έχει στόχο να ορίσει σαφώς το σύνορο". Από την άλλη πλευρά  ο αυστριακός γενικός διευθυντής δημόσιας ασφάλειας Κόνραντ Κόγκλερ είπε πως σύντομα θα χρειαστεί να κατασκευαστεί φράχτης 25 χιλιομέτρων.





voice news

Βόμβα Τσίπρα για Τουρκία…

tsipras maximou




Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην άτυπη Σύνοδο των Ευρωπαίων Ηγετών στη Μάλτα για την προσφυγική κρίση, επισήμανε πως πρέπει όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε να δημιουργήσουν κέντρα υποδοχής για τους πρόσφυγες, όπως κάνει η Ελλάδα.
«Δεν γίνεται να φτιάχνουμε εμείς κέντρα υποδοχής και οι άλλοι να υψώνουν φράχτες», φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός.
Η πρόταση του κ.Τσίπρα για την καλύτερη αντιμετώπιση του προσφυγικού ζήτησε να αυξηθεί ο αριθμός των προσφύγων που δέχεται η κάθε χώρα ανάλογα με τις αντικειμενικές καταστάσεις, ενώ πρότεινε και την χορήγηση οικονομικής βοήθειας προς την Τουρκία για να πραγματοποιείται εκεί η καταγραφή και η μετεγκατάσταση των προσφύγων, και όχι από την Ελλάδα.
Αυτό που προκάλεσε εντύπωση και συζητήθηκε έντονα, είναι το γεγονός πως ο Έλληνας πρωθυπουργός χαρακτήρισε "μονόδρομο" τη συνεργασία με την Τουρκία για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. «Η μοναδική ευκαιρία να σταματήσουν αυτές οι ροές, τις οποίες καμία χώρα δεν μπορεί να διαχειριστεί και πίσω μάλλον η Ελλάδα συνίσταται στην αμοιβαία συνεννόηση με την Τουρκία» είπε χαρακτηριστικά.




voice news

Απίστευτο: Η Ελλάδα θα πληρώσει 32 εκατ. ευρώ για τους λαθρομετανάστες...

lathro


Μοιάζει να έχει βγει από ανέκδοτο η είδηση ότι η Ελλάδα καλείται να πληρώσει 32 εκατ. ευρώ στους Τούρκους για τους μετανάστες που έχουν γεμίσει κυριολεκτικά το Αιγαίο. Συγκεκριμένα η χώρα μας καλείται και με εντολή Γερμανίας μάλιστα, να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό προκειμένου να συνεισφέρει στο κοινό Ταμείο που αποφασίστηκε στη συνθήκη της Μάλτας από τους Ευρωπαίους, προκειμένου να λάβουν οι γείτονές 3 δισ. ευρώ την ερχόμενη διετία.
Ακόμα όμως και αν δοθούν τα λεφτά, δεν υπάρχει κανείς που να πει ξεκάθαρα ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να ξαναστείλει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Αντιθέτως αυτό που βγαίνει από την υπόθεση είναι ο πλουτισμός της Τουρκίας με την διατήρηση ενός αριθμού προσφύγων (ο οποίος ξεκάθαρα δεν λύνει το πρόβλημα) και η διαιώνιση του μεγάλου αυτού προβλήματος...


voice news

Σε ύφεση η Ελληνική Οικονομία

ypourgeio oikonomikwn

Το γ' τρίμηνο παρατηρείται ύφεση 0,4% ενώ το προηγούμενο τρίμηνο υπήρχε ύφεση 0,5%. Με βάση τα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το ΑΕΠ παρουσίασε σε ετήσια βάση μείωση 0,1%. Η οικονομία της χώρας "τραυματίστηκε" σοβαρά το οκτάμηνο των διαπραγματεύσεων. Η κυβέρνηση προβλέπει συρρίκνωση της οικονομίας κατά 1,3% φέτος και ανάπτυξη από τα μέσα του 2016. Αυτό σημαίνει νέες απολύσεις, μείωση μισθών, συντάξεων, αύξηση μετανάστευσης των νέων μας στο εξωτερικό άρα και "γήρανση" της χώρας.





voice news
romanos



Γνωστό site του αντιεξουσιαστικού κόσμου δημοσίευσε κείμενο το Νίκου Ρωμανού, το οποίο σοκάρει. Ο Νίκος Ρωμανός κάνει λόγο, σε κείμενο του γραμμένο μέσα στις φυλακές, για «μαύρο Δεκέμβρη» , ενώ δεν λείπουν απειλές και ενδείξεις για σωρεία τρομοκρατικών επιθέσεων κατά δεκάδων στόχων. Πρωτοφανές είναι το θράσος του, καθώς καλεί σε μια εκστρατεία αναρχικών, η οποία θα εκκινήσει αναρχική εξέγερση μέσα αλλά και έξω από τις φυλακές. Το θέμα δεν τελειώνει όμως εκεί, καθώς υπάρχει και κατάλογος- πρόγραμμα των όσων πρόκειται να συμβούν, όπως λεηλασίες σε μαγαζιά και βιτρίνες, καταλήψεις σε σχολεία, πανεπιστήμια και δημαρχεία. Σκοπός είναι να προωθηθεί το μήνυμα της ανταρσίας και να τοποθετηθούν εμπρηστικοί μηχανισμοί σε φασίστες και αφεντικά.




voice news

Η Τουρκία επιβεβαιώνει. Ο Πόλεμος άρχισε

f15



Σήμερα το πρωί έξι F-15S έφτασαν στην Αεροπορική Βάση του Ιντσιρλίκ  στην Τουρκία. Αυτά τα F-15S θα ενταχθούν άμεσα στην ήδη εκεί υπάρχουσα αμερικανική μοίρα σε συνεργασία με τα τουρκικά F-16, όπως δήλωσε ο  Γραμματέας Τύπου του Πενταγώνου  Peter Cook αυξάνοντας τον αριθμό των αμερικανικών μαχητικών σε 12. Όπως αναφέρει η  εφημερίδα Hurriyet η  Τουρκία απαίτησε τους δύο τύπους μαχητικών αεροσκαφών για την καλύτερη καταπολέμηση της ρωσικής αεροπορίας που εκτελούν πτήσεις στα εντός της Συρίας εδάφη, σε περίπτωση που δεχθεί  επίθεση στον εναέριο χώρο της από ρωσικά αεροσκάφη.




voice news

Αυτό είναι το έγγραφο που "τελειώνει" τον έλεγχο του δημοσίου χρέους...

xreos elegxos

Η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, καταργήθηκε με την υπογραφή του Νίκου Βούτση, χθες Πέμπτη 12.11.2015.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέδρασε άμεσα στην απόφαση κατάργησης της Επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος.
Με ανάρτησή της φωτιά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό.
Η κ. Κωνσταντοπούλου γράφει χαρακτηριστικά:
«Μόλις έμαθα από τα ΜΜΕ ότι ο κ. Βούτσης τίμησε την σημερινή απεργία κατά των Μνημονίων καταργώντας την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Προφανώς δεν αντέχει ο Τσίπρας στην ιδέα ότι θα συνεχιστούν οι αποκαλύψεις για την αντισυνταγματικότητα κ εγκληματικότητα των μέτρων. Η επίσημη απάντηση της Επιτροπής θα έρθει όταν ενημερωθούν επισήμως κ νομίμως τα μέλη της. Και δεν θα αρέσει στους νεομνημονιακούς. Μέχρι τότε ελπίζω να μην απεργάζονται και εισβολή των ΜΑΤ στα γραφεία της Επιτροπής. Κύριοι νεοΜνημονιακοί, ο αγώνας για το λογιστικό έλεγχο κ διαγραφή του χρέους ούτε ξεκίνησε ούτε θα λήξει με απόφαση Προέδρου Βουλής. Ξεκίνησε απ'την κοινωνία, που σας έχει απέναντι, την κοινωνία, την οποία στήσατε στο απόσπασμα. Η κοινωνία δεν καταργείται με απόφασή σας».
eggrafo xreos






voice news