Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!!!

Ανακοινώνουν παγκόσμιο κομμουνισμό.


koum

Ο παγκόσμιος ηγέτης είναι έτοιμος να έρθει ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία κομμουνιστικού τύπου
Τον δρόμο του ετοιμάζουν πολιτικοί, ιεράρχες, οικονομολόγοι, δημοσιογράφοι αλλά
και επιστήμονες.
O πολυπροβεβλημένος, Stephen Hawking, είναι ένας από αυτούς.
Το σύστημα προβάλλει την αναπηρία του και τον παρουσιάζει ως ιδιοφυΐα. Ντοκιμαντέρ και ταινίες τον έχουν κάνει πασίγνωστο και αποδεκτό στο ευρύ κοινό.
Και τώρα, ήρθε η ώρα να βγει μπροστά, μεταξύ των άλλων, εκ μέρους της Νέας Τάξης.
Σε δοκίμιο του στην εφημερίδα Guardian, προειδοποιεί ότι το ανθρώπινο είδος θα χαθεί, αν συνεχιστεί η προ Brexit στάση των ανθρώπων για τα χρήματα και τον πλούτο.
Αυτό ακριβώς που έλεγαν οι κομμουνιστές της Σοβιετικής Ένωση για να αρπάξουν τον πλούτο από την μεσαία τάξη και να τον συγκεντρώσουν σε ένα κέντρο διαχείρισης και εξουσίας.
Ο… «επιστήμονας», ο οποίος πέρα από την αστροφυσική δείχνει να έχει και πολιτικοοικονομικές ευαισθησίες, καλεί μάλιστα την Βρετανία μετά την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να αναθεωρήσει την αξία του χρήματος και του πλούτου, ώστε να υπάρξει ελπίδα για το μέλλον.
Μάλιστα εκτιμά, ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος επηρεάστηκε από τον τρόπο με τον οποίο ιεραρχεί η σύγχρονη κοινωνία τα υλικά αγαθά.
«Οι άνθρωποι πρέπει να αρχίσουν να αμφισβητούν την αξία του καθαρού πλούτου. Είναι η γνώση πιο σημαντική από τα χρήματα; Μπορεί να έχουμε πραγματικά κάτι δικό μας, ή είμαστε απλά παροδικοί θεματοφύλακες;», αναφέρει μεταξύ άλλων, εισάγοντας σιγά-σιγά τους πολίτες στην ακτημοσύνη που επιδιώκει να επιβάλλει η παγκόσμια χούντα.
Και τώρα έρχεται το ζουμί! Ο Hawkings προτείνει, με αφορμή το «κίνδυνο του Brexit», ανακατανομή του πλούτου στον πλανήτη, το οποίο φυσικά θα σημαίνει: τα παίρνω από αυτούς που έχουν, δίνω ψίχουλα σε όσους δεν έχουν γιατί τους τα έχω ήδη πάρει και τα υπόλοιπα στην μητρική εταιρείατου παγκόσμιου ηγέτη ή στο Κόμμα, όπως θα λέγαμε σε άλλες εποχές.
Σε αυτή την κατεύθυνση προτείνει συνεργασία των πολιτών για ένα κοινό όραμα, το οποίο φυσικά είναι ήδη προκαθορισμένο:
tr
tr
«Να συνεργαστούμε όλοι μας για ένα κοινό όραμα και η προσπάθεια μας αυτή μπορεί να διασφαλίσει ότι η ανθρωπότητα μπορεί να επιβιώσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε, να επανεξετάσουμε και να αλλάξουμε κάποιες από τις θεμελιώδεις παραδοχές μας σχετικά με το τι εννοούμε με τον όρο πλούτου, την κατοχή πλούτου, τι είναι δικό μου και τι δικό σου. Ακριβώς όπως τα παιδιά, θα πρέπει να μάθουμε να μοιραζόμαστε.
Εάν αποτύχουμε, τότε οι δυνάμεις που συνέβαλαν στο Brexit, ο φθόνος και ο απομονωτισμός, που δεν κυριαρχούν μόνο στην Βρετανία αλλά σε όλο τον κόσμο, το πνεύμα του να μην μοιραζόμαστε, η αποτυχία να διαιρέσουμε τον πλούτο πιο δίκαια, τόσο εντός όσο και εκτός των εθνικών συνόρων, οι δυνάμεις αυτές λοιπόν, θα ενισχυθούν. Αν συμβεί αυτό, δεν θα ήμουν αισιόδοξος για τη μακροπρόθεσμη προοπτική του είδους μας».
Εν ολίγοις, αν δεν αποδεχθούμε τον παγκόσμιο κομμουνισμό, θα αφανιστούμε σαν είδος.




katoxika nea

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Τζιχαντιστές απειλούν με χτύπημα στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Θα κάνουν χρήση χημικών και εκρηκτικώv



ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Τζιχαντιστές απειλούν με χτύπημα στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Θα κάνουν  χρήση χημικών και εκρηκτικών





Άσχημα και επικίνδυνα νέα από την χώρα των ολυμπιακών αγώνων. Ο ISIS ζήτησε από τους  μαχητές του να ταξιδέψουν  στην Βραζιλία και να  εξαπολύσουν επιθέσεις κατά των Βρετανών και άλλων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, προειδοποίησαν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες σύμφωνα με τον σημερινό  βρετανικό τύπο.
Η περιοχή του Ρίο ευρίσκεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και 24ωρη επιφυλακή, λόγω ακριβώς των φόβων  φόβους για τρομοκρατική επίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες  που ξεκινούν σε ελάχιστο διάστημα.
Με την τελετή έναρξης των αγώνων να αναμένεται από εκατομμύρια τηλεθεατές, οι υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ και της  Βραζιλίας ανησυχούν  ολοένα και περισσότερο σε σχέση με τους  τζιχαντιστές που στοχεύουν να δημιουργήσουν χάος στην παγκόσμια αυτή αθλητική εκδήλωση.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Τζιχαντιστές απειλούν με χτύπημα στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Θα κάνουν  χρήση χημικών και εκρηκτικών - Εικόνα0
ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Τζιχαντιστές απειλούν με χτύπημα στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Θα κάνουν  χρήση χημικών και εκρηκτικών - Εικόνα0
Αν και οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις «υψηλού προφίλ» έχουν σε μεγάλο βαθμό περιοριστεί  στην Δυτική Ευρώπη  τους τελευταίους μήνες, τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει ενεργή  προπαγάνδα των ισλαμιστών στα πορτογαλικά( επίσημη γλώσσα στην Βραζιλία)  για ενεργοποιηθούν οι  « ισλαμικοί  πυρήνες» στην Βραζιλία. Οι ειδικοί επί της τρομοκρατίας έχουν πληροφορίες για  προσπάθεια δημιουργίας δικτύου  στην Βραζιλία.
Στις 19 Ιουλίου, τηλεγράφημα των ισλαμιστών ανέφερε  ότι : «Μοναχικοί  Λύκοι  οπουδήποτε στον κόσμο μπορείτε τώρα να προχωρήσετε  στη Βραζιλία. Θεωρήσεις και  εισιτήρια  στην Βραζιλία  είναι πολύ εύκολο να βρείτε για να επιτεθείτε στο όνομα του Αλλάχ». «
Αμέσως αμερικανικές, βρετανικές, γαλλικές και ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας τέθηκαν σε ύψιστο  συναγερμό για τους αθλητές τους.
Το «μήνυμα» των  τζιχαντιστών ήταν να βάλουν  «δηλητήρια ή φάρμακα» σε τρόφιμα και ποτά, ή να χρησιμοποιήσουν  «drones παιχνίδια  φορτωμένα με  εκρηκτικά», αναφέρει η γνωστή ιστοσελίδα  Intelligence Group, η οποία  παρακολουθεί  τους διαύλους επικοινωνίας των τζιχαντιστών.
Τον  περασμένο μήνα, μια νέα τρομοκρατική ομάδα έκανε την εμφάνιση της στη Βραζιλία, και  αυτοαποκαλέστηκε  «Χαλιφάτο της Βραζιλίας » υποσχόμενη  πίστη στο ISIS.
Σε απάντηση της τεράστιας  απειλής της ισλαμικής τρομοκρατίας, Αμερικανοί αξιωματούχοι  έχουν στελέχη τους στις μονάδες  αντι-τρομοκρατίας της Βραζιλίας  σχετικά με την αντιμετώπιση της απειλής χημικών και βιολογικών επιθέσεων.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Τζιχαντιστές απειλούν με χτύπημα στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Θα κάνουν  χρήση χημικών και εκρηκτικών - Εικόνα1

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Τζιχαντιστές απειλούν με χτύπημα στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Θα κάνουν  χρήση χημικών και εκρηκτικών - Εικόνα1
Παρά το γεγονός ότι οι βασικές ολυμπιακές εγκαταστάσεις στη Βραζιλία προστατεύονται από μεγάλο αριθμό ενόπλων και προσωπικό ασφαλείας, οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν τους πιθανούς  στόχους, όπως εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα και εμπορικά κέντρα τα οποία μπορεί να είναι ευάλωτα σε επιθέσεις.
Τον περασμένο μήνα αμερικανικές  υπηρεσίες ασφαλείας Βραζιλίας και ΗΠΑ εντόπισαν μετά από  παρακολούθηση,  αρκετά άτομα , τα οποία   στην συνέχεια συνελήφθησαν με την υποψία των επιθέσεων στους ολυμπιακούς αγώνες.
Ο Rafael Brum Miron, εισαγγελέας στη νότια πόλη της Curitiba, δήλωσε: «Οι Αμερικανοί παίζουν καθοριστικό ρόλο στα ζητήματα τρομοκρατίας καθώς και σε  τομείς που πρέπει να εξετάσουμε».
Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ που συνεργάζονται με αρχές στην  Βραζιλία, η γαλλική αστυνομία έχει αποστείλει επίσης μονάδες επίλεκτων ανδρών για να  εκπαιδεύσουν τους Βραζιλιάνους  ομολόγους τους στην προστασία των αεροδρομίων και τρένων.
Το θέμα είναι ότι υπάρχει διάχυτη η υποψία  από υπηρεσίες ασφαλείας μεγάλων  χωρών,  ότι οι αγώνες αυτοί του Ρίο θα ζήσουν επιθέσεις από τον ισλαμικό στρατό .
pentapostagma







katoxika nea

«Κάτι» περιμένουν στις 14 Αυγούστου;

«Κάτι» περιμένουν στις 14 Αυγούστου;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Προειδοποίηση, παραπλάνηση, μπλόφα, ή γενικότερη ανησυχία για διαφορές ομάδες μέσα στις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας που δεν ελέγχονται από την κεντρική Διοίκηση;
Κάποια «περίεργα» μηνύματα ότι μετά το αποτυχών πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου στην Τουρκία, κάτι «καινούργιο» ετοιμάζεται για τις 14 Αυγούστου, έχουν προκαλέσει κάποια αναστάτωση στο ήδη πολύ φορτισμένο κλίμα των ημερών στην γειτονική χώρα.
Συγκεκριμένα κάποια μηνύματα στο twetter προς τους οπαδούς και στελέχη του Φετουλάχ Γκιουλέν και όχι μόνο που βρίσκονται σε όλη την Τουρκία, τους ζητούν να κάνουν υπομονή και ότι «κάτι» έρχεται την ημερομηνία αυτή που μπορεί να είναι και παραπλανητική αποκρύπτοντας την πραγματική ημερομηνία.
Το γεγονός όμως ότι κάτι ετοιμάζεται συζητείται από πολλούς, καθώς όπως αναφέρεται αγνοούνται πολλοί στρατιωτικοί και 9 στρατηγοί που πιστεύεται ότι βρίσκονται κάπου στην χώρα και κάπου κρύβονται για να προετοιμάσουν καινούργιο κίνημα.
Τα μηνύματα προσπαθούν να ενθαρρύνουν στους καταδιωκόμενους από τις τουρκικές αρχές και που δεν έχουν ακόμα συλληφθεί, ενώ προαναγγέλλουν εξελίξεις που δεν διευκρινίζονται και πάντως προκαλούν νέο πονοκέφαλο στην τουρκική κυβέρνηση.
Όπως αναφέρεται πολύ χαρακτηριστικά, «κάντε υπομονή και κάτι θα γίνει την ημερομηνία αυτή».
Νίκος Χειλαδάκης Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος





katoxika nea

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΡΧΙΣΕ!


mitropolitis_kalavryton_amvrosios
ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΜΑΣ, Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΡΧΙΣΕ!
Ναι, είναι αλήθεια! Τώρα μας καταδιώκουν μέσα στο σπίτι μας! Το ακούσατε! Στη Θεσσαλονίκη χθές μια ομάδα αναρχικών Ελλήνων– παιδιών δηλ. της ταλαίπωρης Ελλάδος- ώρμησαν στον ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, το πρωΐ, δηλ. την ώρα που ετελείτο η θεία λειτουργία, και τα έκαμαν «γυαλιά-καρφιά» !!!!!
Το γεγονός αυτό μας έθλιψε βαθύτατα! Τώρα πια είμαστε απροστάτευτοι μέσα στο σπίτι μας. Η Κυβέρνηση και οι Υπουργοί της φροντίζουν, και πολύ μάλιστα, για την ασφάλεια και την προστασία των μεταναστών, όχι όμως ημών των μονίμων κατοίκων, συγχρόνως δε και νομίμων πολιτών, του ιστορικού αυτού τόπου!
Για να εκφράσουμε την λύπη μας απεστείλαμε ένα μήνυμα συμπαθείας πρός τον Παναγιώτατον Μητροπολίτην Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμον, το οποίον και σας γνωστοποιούμεν.
Αδελφοί μου, σηκωθήτε από τον καναπέ της ραστώνης! Σκεφθήτε στοχαστικά: Θα τους αφήσουμε να διαλύσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία μας; Θα τους αφήσουμε να πολεμάνε την πίστη μας; Θα τους αφήσουμε να επαναλάβουν, ό,τι έκαμαν στη Θεσσαλονίκη; Μήπως ήλθε η ώρα να αντισταθούμε; Να αντιστα-θούμε νόμιμα μεν, αλλά και δυναμικά; Η αναρχία θέλει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ; Αλλοιώς ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩ-ΠΙΖΕΤΑΙ!
Είμαστε έτοιμοι να συγχωρήσουμε αυτούς, που μας αδικούν ως άτομα! Αλλά δεν θα τους επιτρέψουμε να βλάψουν την αμώμητη πίστη μας! Μήπως, λοιπόν, θα χρειασθούν κάποιοι Πρωτομάρτυρες, Μάρτυρες και Μεγαλομάρτυρες, για να υπερασπισθούν τον Σωτήρα Χριστό; Σκεφθήτε το.
Στο Βοτανικό των Αθηνών κάποιοι γενναίοι απόστρατοι Έφεδροι Αξιωματικοί άρχισαν ήδη μια ειρηνική Επανάσταση! «Η ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ», μας έγραψε ένας πιστός Χριστιανός και γενναίος Έλληνας!
Καλάβρυτα, 2 Αυγούστου 2016
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ





hellasforce

ALERT! Ξύπνησε ο Δράκος της Ασίας (ΒΙΝΤΕΟ)


44
Ναυτική Άσκηση με συμμετοχή 300 Σκαφών και εκατοντάδων Μαχητικών !
Το κινεζικό ναυτικό πραγματοποίησε μεγάλης κλίμακας άσκηση με πραγματικά «πυρά» στην Ανατολική Θάλασσα της Κίνας, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες πλοία και υποβρύχια από τους τρεις στόλους των Απελευθερωτικού Λαϊκού Στρατού.
Η άσκηση περιλαμβάνει ασκήσεις της Κίνας της Ανατολικής Θάλασσας, της Βόρειας Θάλασσας και των στόλων της Νότιας Θάλασσας που ασκείται τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά με τεράστιες δυνατότητες της κινεζικής Ναυτικής δύναμης.
45
Στην άσκηση κινητοποιήθηκαν πάνω απο 300 Σκάφη επιφανείας και Υποβρύχια , εκατοντάδες μαχητικά αεροσκάφη και Ελικόπτερα , ενώ συμμετέχουν και στρατεύματα που είναι υπεύθυνα για τα ραντάρ των ακτών, των επικοινωνιών και των ηλεκτρονικών παρεμβολών της άμυνας του πολέμου, σύμφωνα με τα Κινέζικα ΜΜΕ!
«Η άσκηση έχει ως στόχο την ένταση στην επίθεση, την ακρίβεια, τη σταθερότητα και την ταχύτητα αντίδρασης των στρατευμάτων μέσα σε βαρύ πεδίο συγκρούσεων με ηλεκτρομαγνητικά επιρροές,» δήλωσε πηγή του Πολεμικού Ναυτικό της Κίνας
Η τεχνολογία των πληροφοριών με βάση τον πόλεμο στη θάλασσα είναι ξαφνική, σκληρή και σύντομη, η οποία απαιτεί γρήγορη μετάβαση προς την καταπολέμηση της κατάστασης, γρήγορη προετοιμασία και υψηλής απόδοσης επίθεση. «

Μίλησε και αυτός! Δηλώσεις Φίλη για την εισβολή στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης...


Ο Νίκος Φίλης, υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης και ο  , υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκος Παρασκευόπουλος, με κοινή τους δήλωση αποδοκίμασαν τα επεισόδια που έγιναν το πρωί της Κυριακής στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, όταν αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στην εκκλησία προκαλώντας αναστάστωση: 
"Η θρησκευτική ελευθερία προστατεύεται από το Σύνταγμα. Η θρησκευτική ειρήνη και γαλήνη και η απρόσκοπτη άσκηση λατρείας της επικρατούσας στην Ελλάδα Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού, αλλά και των άλλων θρησκειών, αποτελούν βασικές εγγυημένες αξίες στη χώρα μας. Η αποδοκιμασία πράξεων που διαταράσσουν αυτή την ειρήνη είναι αυτονόητη, πολύ περισσότερο όταν έχουν κινητοποιηθεί αρμόδιες υπηρεσίες δίωξης ασκώντας τα καθήκοντά τους. Ενώπιον των αυτονοήτων, νομίζουμε οι διευκρινήσεις είναι περιττές, ίσως και ανεπίτρεπτες στις παραμονές μιας δίκης.
Σε κάθε περίπτωση εκφράζουμε ως μήνυμα παιδείας και δικαιοσύνης, την προσδοκία μας ότι δεν πρόκειται να επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα διαταράξεων".
Αν μη τι άλλο, μια "χλιαρή" τοποθέτηση, μόνο και μόνο για να γίνει...




voice news

Νέα ΣΦΑΛΙΑΡΑ στην Τουρκία από το Ισραήλ!Ραγδαίες εξελίξεις...


Η  Επιτροπή Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του ισραηλινού Κοινοβουλίου (Κνεσέτ), αναγνώρισε χθες τη γενοκτονία των Αρμενίων και καλεί και την την κυβέρνηση να αναγνωρίσει επισήμως το απεχθές έγκλημα.
«Είναι ηθική μας υποχρέωση να αναγνωρίσουμε τη γενοκτονία των Αρμενίων» δήλωσε, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα «Times of Israel», ο πρόεδρος της επιτροπής Γιακόβ Μαρτζί στη διάρκεια συνεδρίασης.
Μάλιστα ο Ισραηλινός αξιωματούχος φέρεται να στάθηκε επικριτικός απέναντι στο Ισραήλ και στη στάση που τηρεί εδώ και πολλά χρόνια απέναντι στη Γενοκτονία που έγινε το 1915. Τονίζουμε επίσης ότι ζήτησε από τον πρόεδρο της ισραηλινής Βουλής Γιούλι Έντελσταϊν να επισπεύσει τη διαδικασία.
Τέλος, στις αρχές του προηγούμενου μήνα, ο Έντελσταϊν είχε ζητήσει και ο ίδιος να διαχωριστούν τα σημερινά συμφέροντα του Ισραήλ από το δύσκολο παρελθόν, «στο οποίο ανήκει αυτό το μαύρο κεφάλαιο της ιστορίας» και να προχωρήσει η χώρα στην αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων.







voice news

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ η Τουρκία! 300 δις ζημιά στην οικονομία...




Απ’ ότι φαίνεται, στο τέλος δεν ήταν μόνο κοινωνικές οι πληγές που προκάλεσε η απόπειρα πραξικοπήματος. 
Μια μεγάλη οικονομική πληγή έφερε, όπως φαίνεται, το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, αφού οι προσπάθειες του Ερντογάν να «καθαρίσει» την χώρα από τους πραξικοπηματίες και τους συνεργάτες τους, έχει πλήξει σε τεράστιο βαθμό την χώρα, σύμφωνα με τον Ξένο Τύπο.
Σε δημοσίευμα ο υπουργός Εμπορίου της Τουρκίας Bulent Tufenkci δήλωσε σήμερα πως το πραξικόπημα κόστισε 100 δις. ευρώ(300 δις τουρκικές λίρες). Όμως στη συνέχεια ανέφερε: «Πολεμικά αεροσκάφη, ελικόπτερα, όπλα, βόμβες. Τελικά, ίσως και να μην είναι μεγάλο το ποσό. Θα μπορούσε να είναι και περισσότερα τα χρήματα». 
Στην συνέχεια, μιλάει για το βαρύ πλήγμα που ήταν το πραξικόπημα με τους επενδυτές. «Το πραξικόπημα έκανε την Τουρκία να δείχνει προς τα έξω σαν μια χώρα τριτοκοσμική. Και αυτό δεν είναι καλό γιατί αποχωρούν επενδυτές. Η εικόνα με τα τανκ στους δρόμους και ο βομβαρδισμός του κοινοβουλίου ήταν καταστροφική».
Συνεχίζει όμως λέγοντας πως το πλήγμα θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο. «Εάν το πραξικόπημα είχε συμβεί σε μια άλλη χώρα οι αγορές δεν θα είχαν ανοίξει νωρίτερα από μια εβδομάδα. Το πραξικόπημα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου, αλλά οι αγορές στην Τουρκία άνοιξαν κανονικά το Σαββατοκύριακο. Τα επιτόκια δεν αυξήθηκαν εξωπραγματικά και οι απώλειες στο Χρηματιστήριο ήταν περιορισμένες. Το έθνος στάθηκε ακλόνητο». Με μια τέτοια δήλωση είναι προφανές, πως ο υπουργός θέλει να τονώσει το κουράγιο των πολιτών, που βλέπουν η Τουρκία να καταρρέει καθώς οι επιχειρήσεις φεύγουν κ ο τουρισμός πεθαίνει






voice news

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣ


keimeno_apostolou
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου – Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχω αναφερθεί στο “Βορειοηπειρωτικό Βήμα”.
Την τριμηνιαία εφημερίδα που είναι το επίσημο όργανο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνος (ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ).
Την οποία εκδίδει ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας.
Έτσι και σήμερα θα δημοσιεύσω ένα από τα υπέροχα κείμενα της εν λόγω εφημερίδος που επιμελήθηκε ο κ. Χρήστος Σιχλιμοίρης και αφορά το παρελθόν ενός εκ των τραμπούκων της σημερινής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Απρίλιος 1989: Όταν ο υπουργός Πολάκης υπερασπιζόταν την κομμουνιστική Αλβανία.
Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του, όταν αναφερόμενος σε δημοσιογράφο, από τον οποίο “ενοχλήθηκε” λόγω του περιεχομένου της ερώτησής του, δήλωσε ότι “Έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη”.
Μπορεί αυτή η δήλωση, του Πολάκη να σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, κανείς όμως δεν χαρακτήρισε ως προτροπή σε έγκλημα την δήλωσή του, ούτε φυσικά ζήτησε την ποινική του δίωξη, θεωρώντας απλώς ότι πρόκειται για – ένα ακόμη – “λεκτικό ατόπημα”. Είναι όμως ένα ακόμη “λεκτικό ατόπημα” ή πρόκειται όντως για θρασύ τραμπούκο που συνεχίζει όσα έμαθε κάνοντας το “αγροτικό” του στην ΚΝΕ.
Στο “Βορειοηπειρωτικό Βήμα” Απρίλιος 1989 με τίτλο: “ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ κατά φοιτητών που παρακολουθούσαν ομιλία του κ. Σεβαστιανού στην Πανεπιστημιούπολη – είκοσι τραυματίες”, διαβάζουμε τα εξής:
«…. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, οι αναρχο-αριστερές και οι κνίτικες ομάδες είχαν καταλάβει το προαύλιο της Ιατρικής Σχολής και έβριζαν χυδαία όσους προσέρχονταν στην εκδήλωση, ενώ φώναζαν συνθήματα όπως “Τα αλβανικά σύνορα να φτάσουν στη Λαμία”, “θάνατος στους εθνικιστές”, “Σεβαστιανέ φασίστα” και άλλα παρεμφερή. Τους συγκεκριμένους αναρχικούς – που είχαν κατεβεί από τα Εξάρχεια, αποφασισμένοι για μάχη – κατεύθυνε κάποιος Κοσμιρίδης, ενώ τους Κνίτες το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών της Ιατρικής και της Πανσπουδαστικής Παύλος Πολάκης και ο φοιτητής της οδοντιατρικής και μέλος της ΠΣΚ Μωραΐτης. Ο Πολάκης απηύθηνε “τελεσίγραφο” προς τους οργανωτές της εκδήλωσης “να τσακιστούν να φύγουν, γιατί αλλιώς θα τους πετάξουν έξω με τις κλοτσιές”. Επικαλέστηκε μάλιστα με τραμπουκικό ύφος απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου για ματαίωση της εκδήλωσης, απόφαση “διάτρητη” σύμφωνα με τον υπεύθυνο σχολής της ΔΑΠ Φοίβο Γιαννακόπουλο, καθώς η ΔΑΠ δεν είχε κληθεί να συμμετάσχει…
… Στο τέλος της “επίθεσης” ένας από τους υποκινητές, το μέλος της ΠΣΚ Πολάκης αντικαταστατικά, συνέταξε με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου που πρόσκεινται στην Πανσπουδαστική και “γράφοντας στα παλιά του παπούτσια” τη γνώμη των μελών της ΔΑΠ, κατάπτυστο κυριολεκτικά ψήφισμα, στο οποίο οι Βορειοηπειρώτες αποκαλούνται φασίστες που δεν δικαιούνται να μπαίνουν στο Πανεπιστήμιο και να κάνουν εκδηλώσεις…».
Να λοιπόν ποιος είναι ο κύριος Πολάκης…,
ο νυν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλλον, μόνο ιατρική δεν σπούδαζε, και όπως φαίνεται ξεκάθαρα ήταν ο επικεφαλής των εγκληματικών ορδών των κνιτών και των υπολοίπων αριστεριστών, οι οποίοι λίγους μήνες πριν καταρρεύσει το κομμουνιστικό καθεστώς στην Αλβανία όχι μόνο το υπεράσπιζαν, αλλά παραλίγο να στείλουν “στον άλλο κόσμο” Έλληνες οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την παραβίαση των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών.
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι αυτός ο αστοιχείωτος αγροίκος και πάνω απ΄ όλα θρασύδειλος τραμπούκος που λέγεται Πολάκης έχει βεβαρυμμένο εγκληματικό παρελθόν. Αυτό το οποίο ήθελε να κάνει τώρα, δηλαδή να χώσει τρία μέτρα κάτω από την γη έναν δημοσιογράφο, προσπάθησε να το κάνει και το 1989, όταν 20 άτομα (δυο σοβαρά και 18 ελαφρά) έπεφταν θύματα της μπολσεβίκικης μανίας τόσο αυτού, όσο και των υπολοίπων τραμπούκων που κατηύθυνε.
Εκεί όμως υπήρχαν ΣΦΕΒΙΤΕΣ παλικάρια που υπό τις ευλογίες του Αρχηγού μας Λεβέντη Σεβαστιανού του έδωσαν και πήρε για τα καλά το μάθημά του…
Σήμερα κάνει το μάγκα, αντιστάσεως μη ούσης…
Από εμάς ουδέν σχόλιο! Τα λέει όλα για τον αναρχο-άπλυτο υπουργό Πολάκη, το “Βορειοηπειρωτικό Βήμα”!!
Εκτελεστής “συμβολαίου” για τον θάνατο του Ελληνισμού, ο Φίλης.
Ένα ακόμη από τα χειρότερα μέλη αυτής της κυβέρνησης, είναι ο Υπουργός Παιδείας, ο Νίκος Φίλης. Αυτό το πολιτικό παχύδερμο του ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να αμφισβητήσει τη γενοκτονία των Ποντίων συντασσόμενος απόλυτα με την επίσημη θέση της Τουρκίας. Αυτό το πολιτικό απολειφάδι ως “γκρίζος λύκος” “χτύπησε” με δηλώσεις του και ξεσήκωσε εναντίον του τον απανταχού Ελληνισμό, αλλά κυρίως έσπειρε την οργή στο Ποντιακό στοιχείο. Αυτός λοιπόν, ο αγύρτης και ανιστόρητος πολιτικός, είναι σήμερα Υπουργός Παιδείας. Σε μια εποχή που τα παιδιά μας υποσιτίζονται και λιποθυμούν στις αίθουσες διδασκαλίας, που υπάρχουν χιλιάδες κενές αίθουσες από δασκάλους και καθηγητές, που δεν υπάρχει σε πολλά σχολεία θέρμανση και που σε αρκετά από αυτά η υγρασία “τρυπάει” τα κορμιά των Ελληνόπουλων. Έτσι, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της σχολικής κοινωνίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί και με την μη ύπαρξη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ξεπερνώντας σε μισαλλοδοξία τους υμνητές του Κεμαλισμού και της Τούρκικης προπαγάνδας!!
Ωστόσο, αυτό το πολιτικό ανδράποδο που περιφέρεται στον κόσμο μας με προβιά ανθρώπου, είναι “άξιος” συνεχιστής των προκατόχων του στο συγκεκριμένο υπουργείο, όπως της Μαριέττας Γιαννάκου της ΝΔ, η οποία με τις μεταρρυθμίσεις της προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά ταυτόχρονα ξεσήκωσε και όλη την ελληνική κοινωνία με τη συγγραφή του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, όταν μετέτρεψε τη σφαγή των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης, σε “συνωστισμό ανθρώπων”. Ή όπως, της Άννας Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ, που με τις παρεμβάσεις της, στα βιβλία, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, έγινε το μαύρο πρόβατο της Κοινωνίας μας, προεξέχουσας της απαράδεκτης αναφοράς του βιβλίου Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου, όπου υπάρχει χάρτης που αναφέρει το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία».
Ο άθεος Νίκος Φίλης έκανε το μίσος του για τις ΗΠΑ, έναν έρωτα μεγάλο.
Ωστόσο, αυτός ο σαλτιμπάγκος της “αριστεράς” που έχει βάλει σκοπό του να διαλύσει την Ορθοδοξία, αποκαθηλώνοντάς τη, από τις ψυχές των ελληνόπουλων, αυτός ο αμετροεπής “χοντρός” του ΣΥΡΙΖΑ, παραβρέθηκε – δίνοντας τα διαπιστευτήρια της υποταγής του – στην Αμερικάνικη Πρεσβεία – όπως πολλοί άλλοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, την 4η Ιουλίου 2016 για την Ανεξαρτησία της χώρας του το 1776.
keimeno_apostolou1
Βέβαια, σήμερα ο Νίκος Φίλης είναι Εξουσία και όπως έλεγε στα νεανικά του χρόνια η Εξουσία ήταν συνυφασμένη με το Κεφάλαιο των εργοδοτών που απομυζούσε τους εργαζόμενους. Όταν τότε ήταν εναντίον των πλουτοκρατών. Όταν συμμετείχε σε λαϊκούς αγώνες κατά της Αμερικάνικης Πρεσβείας.
Όπως τότε, στις 25 Μαρτίου 1986, ανήμερα της Εθνικής εορτής – που θέλει να καταργήσει την παρέλασή της – που ο Νίκος Φίλης ως Γραμματέας του “Ρήγα Φεραίου” (Νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού) επιχειρούσε, με άλλους ψευτοκουλτουριάρηδες αριστερούληδες, να κλείσει τη Λεωφόρο Συγγρού, διαμαρτυρόμενος για την επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζορτζ Σουλτς, στην Ελλάδα.
keimeno_apostolou2
Βλέπετε τότε, ήταν κατά των Αμερικανών, ενώ σήμερα περιδρομιάζει τον άπαχο μαζί τους.
Αλλά, εάν στα μαθητικά και στα φοιτητικά χρόνια δεν είσαι “αριστερός”, είσαι γραφικός, ακραίος, φασίστας, κεφαλαιοκράτης κοκ.
Αντίθετα μόλις ωριμάζεις, επιτρέπονται οι μεταλλάξεις και οι βερμπαλισμοί.
Και από ΚΚΕ και ΚΚΕ εσωτερικού μετατρέπεσαι σε φασίστα της “αριστεράς”.
Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!!




hellasforce

H… δράση των ΗΠΑ ξεκίνησε! Να είστε Προετοιμασμένοι για Περισσότερα!!


The US August Event Has Begun, Be Prepared For MoreX22

Τι απέγιναν όσα υποσχέθηκαν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα;


ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
Τι απέγινε με τους ειδικούς, νομικούς και μεταφραστές που υποσχέθηκαν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα στο πλαίσιο της συμφωνηθείσας βοήθειας για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης; Η αποκαλυπτική απάντηση της Bild.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής Bild, οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες στηρίζουν την Ελλάδα στη μάχη κατά της προσφυγικής κρίσης σε πολύ μικρότερο βαθμό από ό,τι είχαν υποσχεθεί. Επικαλούμενη στοιχεία της Κομισιόν, η εφημερίδα αναφέρει ότι μέχρι στιγμής εστάλησαν στην Ελλάδα μόλις 66 από τους συνολικά 1.580 υπαλλήλους της Frontex που είχαν προβλεφθεί.
Επίσης, στην Ελλάδα βρίσκονται μόλις 2 από τους 60 ειδικούς σε θέματα επαναπροωθήσεων, 92 από τους 475 ειδικούς σε θέματα ασύλου καθώς και μόλις 61 από τους συνολικά 400 μεταφραστές που είχαν συμφωνηθεί. Από τους δε 30 νομικούς που επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη κανείς, αναφέρει η Bild.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, όλη αυτή η κατάσταση έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερούν οι διαδικασίες εξέτασης των αιτήσεων ασύλου και να έχουν εγκαταλείψει τη χώρα μέχρι στιγμής ελάχιστοι πρόσφυγες. Από την ημέρα που τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας στις 18 Μαρτίου, έγινε μετεγκατάσταση μόλις 849 προσφύγων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ενώ 468 επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία.
Το δυσοίωνο σενάριο
Τι θα γίνει όμως στην περίπτωση που η Άγκυρα αποφασίσει να παγώσει την συμφωνία με την ΕΕ, όπως έχουν επανειλημμένως προειδοποιήσει κορυφαίοι τούρκοι αξιωματούχοι;
Όπως αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η Tageszeitung, σε περίπτωση που η Τουρκία αρνηθεί την επανεισδοχή προσφύγων από την Ελλάδα, δεν πρόκειται να υπάρξουν δραματικές συνέπειες, διότι ο αριθμός των επαναπροωθήσεων είναι ούτως ή άλλως μικρός και έχει περιοριστεί ακόμη περισσότερο μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία. Ακόμη κι αν ο Ερντογάν διέτασσε στρατό και αστυνομία να μην παρεμποδίζουν τη διέλευση προσφύγων προς την Ελλάδα, το ότι ο δρόμος προς την κεντρική Ευρώπη μέσω Ελλάδας και Βαλκανίων είναι πλέον αρκετά ανασφαλής, μάλλον δεν θα οδηγούσε σε νέα προσφυγικά κύματα όπως εκείνα της περασμένης χρονιάς. Εντούτοις ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων από χώρες όπως το Ιράκ, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν εξακολουθούν να κατευθύνονται προς την Ευρώπη μέσω Τουρκίας.
Και σε περίπτωση που αποφάσιζε να κινηθεί προς δυσμάς ένας μικρός μόνον αριθμός των 2,7 εκατομμυρίων Σύρων της Τουρκίας, η εικόνα θα άλλαζε άρδην, αναφέρει η TAZ: «Τα hot spot στα νησιά του Αιγαίου θα γέμιζαν άμεσα και η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να επιτρέψει στους πρόσφυγες να συνεχίσουν το ταξίδι προς την ηπειρωτική Ελλάδα. Οι δυνατότητες υποδοχής όμως είναι περιορισμένες και έτσι θα σημειώνονται και πάλι συνωστισμός στα συνοριακά περάσματα. Κυρίως Σερβία, Ουγγαρία και ΠΓΔΜ θα έθεταν και πάλι σε κατάσταση ετοιμότητας στρατό και αστυνομία. Οι περσινές εικόνες θα επαναλαμβάνονταν». Deutsche Welle




hellasforce

Τραγική Κομισιόν: «Η Τουρκία μπορεί ακόμη να θεωρηθεί ασφαλής τρίτη χώρα»


commission
«Η Τουρκία μπορεί ακόμη να θεωρηθεί ασφαλής τρίτη χώρα», δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα, σημειώνοντας πως ο επίτροπος για τη Μετανάστευση, Δημήτρης Αβραμόπουλος απέστειλε επιστολή στον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, σχετικά με το εν λόγω ζήτημα.
Όπως ανέφερε η ίδια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, «παρά τα πρόσφατα γεγονότα», το τουρκικό νομικό πλαίσιο για την παροχή διεθνούς προστασίας και οι διαβεβαιώσεις από την τουρκική πλευρά για τη μεταχείριση των Σύρων, αλλά και των μη Σύρων πολιτών που επιστρέφονται από την Ελλάδα στην Τουρκία, καθιστούν ακόμα «ικανοποιητική» την προστασία που παρέχει η Τουρκία και γι’ αυτούς τους λόγους μπορεί ακόμα να θεωρείται «ασφαλής τρίτη χώρα».
«Αυτές οι διαπιστώσεις γίνονται στη βάση των πρόσφατων δημόσιων δεσμεύσεων των τουρκικών Αρχών, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Ομέρ Τσελίκ ότι η δήλωση ΕΕ-Τουρκίας, το τουρκικό νομικό πλαίσιο σε συνδυασμό με τις εν λόγω διαβεβαιώσεις συνεχίζουν να εφαρμόζονται αποτελεσματικά», υπογράμμισε η κ. Αντρέεβα.
«Η Επιτροπή, μέχρι στιγμής, δεν έχει κανένα στοιχείο ότι ισχύει το αντίθετο», πρόσθεσε.
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως οι αποφάσεις για την επιστροφή ή όχι των αιτούντων άσυλο στην Τουρκία συνεχίζουν να λαμβάνονται «εξατομικευμένα».




hellasforce

Η Κύπρος, ο Ερντογάν και η ΕΕ… Προς τα που θα πέσει η σκιά του Σουλτάνου;


erdogan_diaggelma_vouli
«Η σκιά του Ερντογάν πάνω από τη συμφωνία για την Κύπρο», είναι ο τίτλος ανάλυσης για την πορεία του Κυπριακού που δημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα Politico, η οποία σημειώνει ότι «η αναστάτωση στην Άγκυρα συμπίπτει με την τελική ώθηση προς συμφωνία επανένωσης».
Το δημοσίευμα σχολιάζει το πώς θα μπορούσαν οι τρέχουσες διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό να επηρεαστούν από τα πρόσφατα γεγονότα στην Τουρκία, σημειώνοντας ότι ενδεχόμενη λύση θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τον Πρόεδρο Ερντογάν ως «κλάδος ελιάς» προκειμένου να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Στο πλαίσιο αυτό, το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του πρέσβη της Τουρκίας στην ΕΕ, Σελίμ Γενέλ, ο οποίος αναφέρει: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε συμφωνία. Είμαστε κουρασμένοι από το κυπριακό πρόβλημα. Γνωρίζουμε ότι, χωρίς συμφωνία, δεν θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε με τη διαδικασία προσχώρησης (στην ΕΕ). Είναι τόσο απλό».
Το δημοσίευμα σημειώνει περαιτέρω ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κοινοτήτων συνεχίζονται, παρά τα γεγονότα στην Τουρκία σε συνέχεια της απόπειρας πραξικοπήματος, ενώ δεν αποκλείεται το πραξικόπημα να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στη διαδικασία, καθώς, όπως ανέφερε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης την προηγούμενη εβδομάδα, οι εξελίξεις καθιστούν σαφές ότι οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να επιλέξουν μεταξύ «της απαράδεκτης κατάστασης (στην Τουρκία) και της εξάρτησης απ’ αυτή» ή μια μελλοντική «ενωμένη Κύπρο, μέλος της ΕΕ».
Το κακό σενάριο ωστόσο είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι οι ενέργειες του Προέδρου Ερντογάν σε συνέχεια του αποτυχημένου πραξικοπήματος ενδέχεται να θέσουν το σύνολο των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ σε αναμονή, εξαλείφοντας ένα ισχυρό κίνητρο για να υποστηρίξει η Τουρκία την επανένωση της Κύπρου. Πιθανώς επίσης ένας όλο και πιο αυταρχικός Ερντογάν να έχει διαφορετικά σχέδια για την Κύπρο και να ενισχύσει περαιτέρω την εξάρτηση του βόρειου τμήματος του νησιού από την Τουρκία ή ακόμα και να προωθήσει την πλήρη ενσωμάτωσή του στη χώρα, καταλήγει το δημοσίευμα.




hellasforce

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!


ΠΟΛΕΜΟΣ2016…
ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ…
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ…

Ποιος Πραγματικά… Διευθύνει τον Πλανήτη;


Who Really Runs the Planet
Ο Dave Hodges Αποκαλύπτει και Προειδοποιεί…
Ποιος… τρέχει τον κόσμο; Γιατί Fox News έκοψε μια συμφωνία με τον Ντόναλντ Τραμπ, σε αντάλλαγμα για ευνοϊκή κάλυψη των ειδήσεων; Εκτός από το Fox, γιατί όλα τα άλλα δίκτυα υποστηρίζουν τη Χίλαρι Κλίντον; Από που προέρχονται οι χώρες BRICS (έθνη);
Υπάρχουν δύο… γεύσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και είναι σε πόλεμο μεταξύ τους για τον έλεγχο των πόρων του πλανήτη.
Τα 17 λεπτά που ακολουθούν εξηγούν το ποιος διευθύνει τον κόσμο.
1

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΤΑ ΟΠΛΑ


ΟΠΛΑ 1Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ…
Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πωλούν όπλα στη Μέση Ανατολή, τα οποία όλα καταλήγουν στα χέρια του ISIS…
Η Sarah Dean αποκαλύπτει στην εφημερίδα Daily Mail του Ηνωμένου Βασιλείου, πως οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης έχουν πουλήσει κρυφά όπλα αξίας € 1,2 δισ στη Μέση Ανατολή τα τελευταία τέσσερα χρόνια – τα οποία έχουν καταλήξει στα χέρια των ισλαμιστών μαχητών, συμπεριλαμβανομένου του ISIS.
Από το 2012, η Κροατία, η Τσεχία, τη Σερβία, η Σλοβακία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, το Μαυροβούνιο και η Βοσνία Ερζεγοβίνη, φέρονται όλες να έχουν εγκρίνει την αποστολή όπλων και πυρομαχικών σε τέσσερις βασικούς προμηθευτές σε Συρία και Υεμένη.
isis
Στο παρελθόν για πολλά χρόνια, η Κροατία, για παράδειγμα, είχε στείλει € 302 εκατομμύρια όπλα αξίας στη Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Τουρκία.
Η Τσεχική Δημοκρατία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος προμηθευτής σε αυτές τις χώρες με € 240 εκατομμύρια, σύμφωνα με μια ομάδα δημοσιογράφων από το Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) και του Οργανωμένου Εγκλήματος και της Διαφθοράς Έργου Πληροφόρησης (OCCRP).
Η «λίστα αγορών» περιλαμβάνει 10.000 AK-47 όπλα, 300 άρματα μάχης, 250 αντιαεροπορικά πυροβόλα και 90 πολλαπλά συστήματα εκτόξευσης πυραύλων.
6
7
8

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!!


ΛΟΝΔΙΝΟΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ…

«Είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί μια τρομοκρατική επίθεση στη Βρετανία».
Αυτή είναι η προειδοποίηση από τον επικεφαλής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου.
10
11
12

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Στρατηγός Αποκαλύπτει τον Πραγματικό («Βρώμικο») Ρόλο του ΝΑΤΟ


ΝΑΤΟ
Το ΝΑΤΟ… εργάζεται για να «να προωθήσει τα συμφέροντα της Ουάσιγκτον»
«Η Γαλλία θα πρέπει να συνεργαστεί με τη Ρωσία για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας τρομοκρατίας και να αφήσει το ΝΑΤΟ, διότι η συμμαχία χρησιμεύει αποκλειστικά για την προώθηση των συμφερόντων της Ουάσινγκτον που δεν έχουν με τίποτα να κάνουν με τους ευρωπαϊκούς στόχους και επιδιώξεις», αποκαλύπτει ο συνταξιούχος Γάλλος Στρατηγός Jean-Bernard Pinatel, ο οποίος έχει βαθιά γνώση της Ρωσίας και της ιστορίας της.
«Για μένα το ΝΑΤΟ είναι ένα προϊόν του Ψυχρού Πολέμου, που κυρίως υποστηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή το μπλοκ χρησιμεύει για την προώθηση των συμφερόντων της Ουάσιγκτον», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Οι της εξωτερικής πολιτικής της Αμερικής, πρόσθεσε, σκιαγραφούνται από τον Zbigniew Brzezinski, στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ κάλεσε την Ουάσινγκτον να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτρέψει την Ευρώπη και τη Ρωσία από τη διαμόρφωση μιας συμμαχίας, δεδομένου ότι θα ήταν επιζήμιο για την παγκόσμια ηγεσία της Αμερικής.
Η Βορειοατλαντική Συμμαχία έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση αυτής της στρατηγικής. Το ΝΑΤΟ, σημειώνει ο Pinatel, θα πρέπει να θεωρηθεί ως μέσο που χρησιμοποιείται για να παρουσιάσει τη Ρωσία ως ανταγωνιστή της Ευρώπης, αν όχι μια πιθανή αντίπαλος για τη χάραξη πολιτικής στις ΗΠΑ. Επομένως, στη συνέχεια, τα συμφέροντα που το ΝΑΤΟ προστάτευσε στην μετά τον Ψυχρό Πόλεμο εποχή, δεν συμπίπτουν με αυτά της Γαλλίας.
Σε μια εποχή που το Παρίσι έχει αντιμετωπίσει μια άνευ προηγουμένου αύξηση των υψηλού προφίλ τρομοκρατικών επιθέσεων, πρέπει να συνεργαστεί με τους εταίρους που κατανοούν την απειλή. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ρωσία είναι ακριβώς η χώρα που η Γαλλία πρέπει να προωθήσει τις σχέσεις της, τονίζει ο Στρατηγός, ο οποίος έζησε στη Ρωσία και είναι πολύ εξοικειωμένος με την ιστορία της χώρας.
«Η Ρωσία είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας στον αγώνα κατά της ισλαμιστικής απειλής ισλαμιστών. Σήμερα είμαι ακόμη πιο πεπεισμένος ότι αυτό είναι αλήθεια, ακόμη και αν δεν συμμερίζονται όλοι τη γνώμη μου. … Ωστόσο, μπορώ να πω ότι υπάρχουν υψηλόβαθμοι πολιτικοί στη Γαλλία, όπως ο [Φρανσουά] Φιγιόν, προεδρικός υποψήφιος, ακόμη και νομοθέτες όπως ο [Thierry] Mariani και άλλοι, καθώς και στρατιωτικοί αξιωματούχοι, οι οποίοι μοιράζονται πλήρως τη θέση μου», τονίζει.
Ο Pinatel είναι επίσης πεπεισμένος ότι η Γαλλία δεν θα πρέπει να είναι μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής συμμαχίας, συμπεριλαμβανομένου του ΝΑΤΟ. Κατά την άποψή του, ο συνασπισμός της αμερικανικής ηγεσίας «εξαπλώνει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την απειλή από τη Ρωσία και έχει προσπαθήσει να αναβιώσει την ατμόσφαιρα του Ψυχρού Πολέμου στην Ευρώπη’. Η πολιτική αυτή, πρόσθεσε, είναι ξένης προς την Ευρώπη και τη Γαλλία ειδικότερα.
Ο απόστρατος στρατηγός ανέφερε επίσης ότι «το ΝΑΤΟ δεν έχει δική του γνώμη» και ότι λέει προέρχεται από την Ουάσιγκτον.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ! Σήκωσαν τουρκική σημαία στη Σύμη


1
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…
Σοβαρό περιστατικό στη Σύμη και ακόμη σοβαρότερη η ελληνική αντίδραση που προκαλεί μεγάλα ερωτήματα!
Αυτό που έγινε στη Σύμη είναι ότι, κάποιοι είχαν σηκώσει σε όρμο του νησιού στον ίδιο ιστό την ελληνική και την τουρκική σημαία!!! Το γεγονός ότι οι ελληνικές αρχές δεν ανακοίνωσαν τίποτα δεν είναι το σημαντικότερο.
Το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Ότι αυτό το περιστατικό ελέγχθηκε από ΛΕΤΟΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ της Frontex!
Πως έχει η υπόθεση;
Τις βραδινές ώρες της Κυριακής 31 Ιουλίου κάτοικος της Σύμης, εντόπισε σε ιστό στην περιοχή Άγιος Αιμιλιανός της Σύμης,
αναρτημένες την ελληνική και την τουρκική σημαία. Ο ιδιώτης υπέστειλε (πολύ σωστά) την τουρκική σημαία και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο, το οποίο άκουσον – άκουσον χθες το πρωί απέστειλε ΛΕΤΟΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ της FRONTEX να ελέγξει την περιοχή.
Φωτογραφία της περιοχής
2
Τονίζεται ότι η περιοχή που συνέβη το συμβάν είναι πολύ κοντά στα τουρκικά παράλια και διαθέτει μικρό όρμο για να προσεγγίζουν σκάφη, οπότε μάλλον η τουρκική σημαία αναρτήθηκε από επιβάτες τουριστικού, αλιευτικού σκάφους ή άλλου σκάφους (….), οι οποίοι μάλλον θέλουν να τονίσουν την συγκυριαρχία στο Αιγαίο.
Η συνέχεια…
Το θέμα της τουρκικής σημαίας στη Σύμη που βρέθηκε σε ιστό μαζί με την ελληνική από ιδιώτη, έχει και συνέχεια κι ας δηλώνει ο δήμαρχος του νησιού ότι όλα αυτά είναι “σαχλαμάρες”. Ο δήμαρχος μπορεί να πιστεύει ότι έτσι προστατεύει τον τουρισμό του νησιού του, ο οποίος προφανώς δεν μπορεί να πληγεί από ένα τέτοιο περιστατικό. Ο δήμαρχος θα έχει μιλήσει με Αθήνα και ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί.
Θα ξέρει επίσης ότι οι λιμενικοί που έσπευσαν -μετά από τους Λετονούς της Frontex- δυσκολεύθηκαν να αποσπάσουν τη τουρκική σημαία από τον ιδιώτη γιατί όπως τους είπε την “ήθελε για λάφυρο”!
Η σημαία θα εξεταστεί για να διαπιστωθεί η προέλευσή της και να διαπιστωθεί αν η όλη ιστορία είναι μια προβοκάτσια ή αν κάποιος από απέναντι την ύψωσε μέσα στη νύχτα.
Το επεισόδιο δεν πρέπει να υποτιμηθεί, αλλά δεν θα προκαλέσει και ελληνοτουρκική κρίση. Είναι πάντως ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στα ακριτικά νησιά. Όλα αυτά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία και σοβαρότητα και όχι με “σαχλαμάρες”. Ειδικά όταν αυτές ακούγονται από επίσημα χείλη…
militaire



hellasforce

NA ξεχάσουμε το προβατίσιο βλέμμα και να αποκτήσουμε βλέμμα ΑΕΤΟΥ. ΤΩΡΑ


Ούτε εισαγωγές χρειάζονται , ούτε πολλά λόγια.
Η κρισιμότητα των γεγονότων που μας περικυκλώνουν πρέπει να γίνει αφορμή να πυροδοτήσει το γενετικό υλικό της ράτσας μας και να αφήσουμε τις μεταλλάξεις που πήραμε στα χρόνια της τρυφηλής μεταπολίτευσης.
Μυαλό θέλει, ΨΥΧΗ και Πίστη.
Η επικαιρότητα και όσα αφήνονται να νοηθούν πίσω από το γεωπολιτικό παρασκήνιο μας δημιουργούν έντονους προβληματισμούς, την στιγμή που η ζέστη κτυπάει κόκκινο.
Μήπως μαζί με την αποσταθεροποίηση της γειτονικής Τουρκίας κάποιοι επιζητούν και την αποσταθεροποίηση της Ελλάδος;
Μήπως βολεύει στους ίδιους το άνοιγμα ενός νέου μετώπου για να διευθετήσουν ή να προετοιμάσουν άλλα μέτωπα;
Αυτοί που έκλειναν συμφωνίες δισεκατομμυρίων με τον Ερντογάν γνώριζαν πολύ καλά , όπως και όλοι οι ψυχίατροι του κόσμου , ότι ο Σουλτάνος είναι μη διαχειρίσιμος.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ που άφησαν γυμνή και πάμφτωχη την Ελλάδα συνεχίζουν και πάλι να την κοροϊδεύουν οι ληστρικοί τοκογλύφοι διότι κάπου αλλού το πάνε το πράγμα δηλ. σε εσωτερική και εξωτερική απορύθμιση .
¨Bild: Πού πήγε η βοήθεια που υποσχέθηκαν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα;
Επικαλούμενη στοιχεία της Κομισιόν, η εφημερίδα αναφέρει ότι μέχρι στιγμής εστάλησαν στην Ελλάδα μόλις 66 από τους συνολικά 1.580 υπαλλήλους της Frontex που είχαν προβλεφθεί.
Επίσης, στην Ελλάδα βρίσκονται μόλις 2 από τους 60 ειδικούς σε θέματα επαναπροωθήσεων, 92 από τους 475 ειδικούς σε θέματα ασύλου καθώς και μόλις 61 από τους συνολικά 400 μεταφραστές που είχαν συμφωνηθεί. Από τους δε 30 νομικούς που επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη κανείς, αναφέρει η Bild.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, όλη αυτή η κατάσταση έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερούν οι διαδικασίες εξέτασης των αιτήσεων ασύλου
Τι θα γίνει όμως στην περίπτωση που η Άγκυρα αποφασίσει να παγώσει την συμφωνία με την ΕΕ, όπως έχουν επανειλημμένως προειδοποιήσει κορυφαίοι τούρκοι αξιωματούχοι;
Σε περίπτωση που αποφάσιζε να κινηθεί προς δυσμάς ένας μικρός μόνον αριθμός των 2,7 εκατομμυρίων Σύρων της Τουρκίας, η εικόνα θα άλλαζε άρδην, αναφέρει η TAZ: «Τα hot spot στα νησιά του Αιγαίου θα γέμιζαν άμεσα και η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να επιτρέψει στους πρόσφυγες να συνεχίσουν το ταξίδι προς την ηπειρωτική Ελλάδα. Οι δυνατότητες υποδοχής όμως είναι περιορισμένες και έτσι θα σημειώνονται και πάλι συνωστισμός στα συνοριακά περάσματα. Κυρίως Σερβία, Ουγγαρία και ΠΓΔΜ θα έθεταν και πάλι σε κατάσταση ετοιμότητας στρατό και αστυνομία. Οι περσινές εικόνες (…) θα επαναλαμβάνονταν».
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ λοιπόν οι Εταίροι μας κίνδυνο ανθρωπιστικής και οικονομικής καταστροφής.
ΟΥΔΕΙΣ όμως μιλάει για πιθανή απορύθμιση της κοινωνικής συνοχής στην Ελλάδα.
Μήπως όμως αυτή άρχισε εν μέσω θέρους και δεν το καταλάβαμε;
Πόσο τυχαίο ήταν το γεγονός τα καλά παιδάκια του Κινήματος «NO BORDER», ή «Αλληλέγγυοι» να περιδιαβαίνουν την Μακεδονία με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη ακριβώς τις ημέρες που έπαιζε το πραξικόπημα στην Τουρκία;
Πόσο τυχαίο ήταν το γεγονός οι πραξικοποιηματίες στην Τουρκία το πρώτο μέρος που απέκλεισαν ήταν οι γέφυρες του Βοσπόρου, ουσιαστικά αποκόβοντας την Ανατολική Θράκη από την υπόλοιπη τουρκική επικράτεια;
Γιατί ο σουλτάνος προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ουσιαστικά μετά το πραξικόπημα διαμένει σε αυτήν κατεβάζοντας κάθε βράδυ τον κόσμο στις πλατείες;
Σαν να φοβάται ότι κάποιοι πάνε να του φάνε την ΠΟΛΗ.
Γιατί οι οκτώ τούρκοι αξιωματικοί επέλεξαν να προσγειωθούν Αλεξανδρούπολη και όχι Βουλγαρία;
Πίστευαν ότι εμείς τους αγαπάμε περισσότερο με τις παραβιάσεις που μας τάραξαν τόσα χρόνια;
Μήπως η ΣΤΕΝΗ λωρίδα ηπειρωτικής γης που διατρέχει την Ήπειρο απέναντι από τα ΣΤΕΝΑ του Οτράντο περιλαμβάνοντας την Μακεδονία, την Δυτική-Ανατολική Θράκη , την Κωνσταντινούπολη και τα Δαρδανέλια μαζί με τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου…
Δηλ. αυτή η γεωπολιτική λωρίδα που μπορεί να θεωρηθεί ουσιαστικής σημασίας ενεργειακός διάδρομος είναι ένας εν δυνάμει χώρος για νέες διευθετήσεις βλ. απορυθμίσεις;
Το σχέδιο δεν πέτυχε και λύσσαξαν …
Αφενός λύσσαξε ο σουλτάνος για την ζημιά που θα του έκαναν και πνέει μένεα για τους Δυτικούς συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος ως μη όφειλε διότι εδώ είναι στάνη με πρόβατα.
Αλλά λύσσαξαν και κάτι καλόπαιδα και θέλουν να εκκλησιαστούν με το ζόρι στην συμβασιλεύουσα Θεσσαλονίκη… και πού παρακαλώ;
Στην Περίβλεπτη Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης εκεί που είναι τεθησαυρισμένο το σκήνωμα του ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ του Παλαμά του καθηγητή του ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ και της ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑΣ.
Πήγαν να μας βάλουν φωτιά και απέτυχαν…
Τώρα θα χρησιμοποιήσουν άλλα πιθανά σενάρια αποσταθεροποίησης και μάλλον ήδη τα δουλεύουν οι αντίχριστοι .
Είναι επιτακτική η ανάγκη όλοι οι Έλληνες να αφήσουμε το βλέμμα του προβάτου επί σφαγής που έχουμε και να αποκτήσουμε το βλέμμα του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ.
Αν το καταλάβατε ήρθε η ΩΡΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ






hellasforce