Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ερντογάν θέλει να... "σηκώσει ανάστημα" στον Πούτιν! - "Θα προμηθευτούμε από αλλού ενέργεια"


Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που θα καταρρεύσει χωρίς το ένα δισεκατομμύριο δολάρια των εισαγωγών από τη Ρωσία, ήταν το μήνυμα του Ερντογάν προς τον Πούτιν. Εμείς σταματήσαμε τον αγωγίο TurkStream, δλήλωσε επίσης ο Τούρκος Πρόεδρος ρίχνοντας λάδι στη φωτιά που άναψε μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους.
Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαβεβαίωσε σήμερα ότι η Τουρκία θα βρει προμηθευτές ενέργειας άλλους από τη Ρωσία εξαιτίας των ισχυρών εντάσεων μεταξύ των δύο χωρών αφότου η Άγκυρα κατέρριψε ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροπλάνο στα σύνορα με τη Συρία.
"Είναι δυνατό να βρουμε άλλους προμηθευτές", δήλωσε ο Ερντογάν στη διάρκεια τηλεοπτικής ομιλίας του και έκανε ιδιαίτερα λόγο για το Αζερμπαϊτζάν και το Κατάρ.
Η Ρωσία είναι ο κύριος προμηθευτής ενέργειας της Τουρκίας, της οποίας καλύπτει το 55% των αναγκών σε αέριο και το 30% των αναγκών σε πετρέλαιο.
Η Άγκυρα εισάγει το 90,5% του πετρελαίου και το 98,5% του φυσικού αερίου που χρειάζεται.
Η Τουρκία και η Ρωσία διέρχονται μια περίοδο σοβαρής κρίσης που ξέσπασε με την κατάρριψη ενός ρωσικού βομβαρδιστικού από την τουρκική αεροπορία στις 24 Νοεμβρίου στα συριακά σύνορα. Η Άγκυρα υποστηρίζει ότι το ρωσικό βομβαρδιστικό παραβίασε τον εναέριο χώρο της, κάτι που η Μόσχα διαψεύδει.
Η Ρωσία διέταξε οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, κυρίως ένα εμπάργκο στις εισαγωγές τουρκικών φρούτων και λαχανικών, και επανέφερε τις θεωρήσεις εισόδου για τους τούρκους πολίτες από την 1η του προσεχούς Ιανουαρίου.
Ο Ερντογάν διαβεβαίωσε σήμερα ότι προς το παρόν δεν υπάρχει "καμιά ένδειξη" ότι τα αντίποινα αυτά θα πλήξουν τον τομέα της ενέργειας, όμως επιβεβαίωσε ότι υπέγραψε αυτή την εβδομάδα με το Κατάρ μια συμφωνία για την παράδοση υγροποιημένου φυσικού αερίου.
"Βλέπετε τώρα (οι Ρώσοι) δεν αγοράζουν πλέον τουρκικά υφάσματα. Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που θα καταρρεύσει χωρίς το ένα δισεκατομμύριο δολάρια των εισαγωγών σας", τόνισε υπενθυμίζοντας ότι η χώρα του απέφυγε να επιβάλει κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας στο πλαίσιο της ουκρανικής κρίσης.
Η Ρωσία ανακοίνωσε επίσης αυτή την εβδομάδα πως παγώνει το πρόγραμμα κατασκευής του αγωγού αερίου TurkStream, που επρόκειτο να επιτρέψει τη μεταφορά του ρωσικού φυσικού αερίου μέχρι την Ευρώπη μέσω του τουρκικού εδάφους παρακάμπτοντας την Ουκρανία.
Ο αρχηγός του τουρκικού κράτους χαρακτήρισε την ανακοίνωση αυτή "ψέμα". "Ο TurkStream είναι ένα πρόγραμμα το οποίο σταματήσαμε εμείς πριν από λίγο καιρό επειδή η Ρωσία δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις μας", διαβεβαίωσε.
www.pronews.gr

B.Λεβέντης: ''Δεν θα γίνουμε δεκανίκι της κυβέρνησης- Να γίνει σχηματισμός οικουμενικής''

«Ματαιοπονεί η κυβέρνηση αν ψάχνει δεκανίκια στην Ένωση Κεντρώων» επισήμανε ο κ. Βασίλης Λεβέντης επιμένοντας στην πρόταση του για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης
«Γύρισα όλη την Ελλάδα αλλά δεν βρήκα ούτε έναν να μου πει να δώσω στήριξη στον Τσίπρα. Μόνο οι δημοσιογράφοι με ρωτάνε αν θα δώσω στήριξη» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
«Επιστρέφοντας» δε τις εκτιμήσεις του «Ποταμιού» περι συνεργασίας κυβέρνησης με το κόμμα του είπε «η Ένωση Κεντρώων δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση. Αρα; Ποιος θα στηρίξει; Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια και θα το δείτε σε λίγες ημέρες».
«Με κατηγορεί το ΚΚΕ και με λέει λαγό» είπε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του Περισσού για να προσθέσει «εσείς ήσασταν λαγοί το 1989».
«Είναι ύβρις να βγαίνει το ΚΚΕ και το Ποτάμι και να λέει τι θα κάνω. Να λένε ότι θα στηρίξω την κυβέρνηση» σημείωσε για να συμπληρώσει «άλλοι λένε ότι η πρότασή μου για σχηματισμό οικουμενικής είναι πρόταση των μεγαλοβιομηχάνων. Ντροπή σας. Που ήταν οι μεγαλοβιομήχανοι 30 χρόνια που έδινα αγώνες;».
Απευθυνόμενος δε προς τον πρωθυπουργό είπε «αν κάποιος είναι άντρας τίμιος τότε βάζει μπροστά το συμφέρον της χώρας του και όχι το συμφέρον του κόμματός του»
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων παρουσίασε με γλαφυρό τρόπο γνωστές και άγνωστες στιγμές από την πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
«Έστειλα επιστολή στον πρωθυπουργό ζητώντας του σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. Το ίδιο είχα κάνει και επι Γ. Παπανδρέου και Αντ. Σαμαρά. Η αγωνία μου για την πορεία της χώρας με έφερε σε αυτό το βήμα. Την άλλη ημέρα που ζήτησα οικουμενική κυβέρνηση πήγε ο κ. Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζήτησε συναίνεση και δρομολόγησε σύνοδο αρχηγών» είπε ο κ. Λεβέντης.
Kαι πρόσθεσε: «Προσήλθα γιατί θεώρησα πως καλό κάνει ο διάλογος. Κανείς δεν έχασε από τις συζητήσεις. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων – εκείνο το μαρτυρικό οκτάωρο που πρώτη φορά έχω ζήσει- ο πρωθυπουργός έκανε εισήγηση για το προσφυγικό. Δεν κατέληγε σε προτάσεις μόνο κατέγραφε την πραγματικότητα. Επι 4 ώρες μιλούσε χωρίς να καταλήγει πουθενά. Μετά επι 45 λεπτά μιλούσε με τον ίδιο τρόπο για το ασφαλιστικό».
«Περίμενα προτάσεις αλλά δεν τις έκανε και περίμενε συναίνεση» είπε σε άλλο σημείο για να συνεχίσει «Βγήκα τότε και τους είπα ότι το όνειρο μου για την πολιτική είναι ο τόπος να αποκτήσει οικουμενική κυβέρνηση, κυβέρνηση συνασπισμού και απλή αναλογική.  Ο πρωθυπουργός μου είπε να το εντάξουμε στο Σύνταγμα. Επειδή θα αργούσε όμως μου είπε ότι με πολιτική συμφωνία μπορούμε να το κάνουμε από τώρα. Κανείς δεν δεσμεύτηκε και το πήρε ο άνεμος».
«Τίποτα νέο δεν ακούσαμε στο ασφαλιστικό και στο προσφυγικό» συμπλήρωσε για να εκτιμήσει ότι «ο πρωθυπουργός τα έδινε όλα στο προσφυγικό ενόψει της Συνόδου Κορυφής που ήταν την επόμενη ημέρα για να πάρει χαλάρωση στο ασφαλιστικό που είχε πρόβλημα. Αν ήταν μπετόν αρμέ για το ασφαλιστικό γιατί να κάνει συσκεψη πολικών αρχηγών».
«Του είπα να κάνει την γενναία πράξη να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να πει ότι οι περιστάσεις απαιτούν οικουμενικότητα. Να δώσουμε προς τα έξω εικόνες ενότητας και όχι διχόνοιας» τόνισε ο κ. Λεβέντης.
pronews.gr

ΣΟΚ στις Ένοπλες Δυνάμεις...

qm
Υπάρχουν βάσιμες υποψίες και ενδείξεις για θερμά αλλεπάλληλα επεισόδια παγκοσμίως. Την τελευταία 15ετία υπολογίζεται ότι έχουν σημειωθεί σε όλον τον κόσμο περίπου 210 σοβαρά περιστατικά επίθεσης από εκτελεστές που πυροβολούν αδιακρίτως σε πλήθος ανυποψίαστων πολιτών. Η επίθεση προ τριών ημερών σε κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες στο Σαν Μπερναντίνο, όπου ένα ζευγάρι Αμερικανών αραβικής καταγωγής άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 14 ανθρώπους, αποτελεί πλέον τμήμα μιας «μακάβριας ρουτίνας» με τα περιστατικά αυτά να αυξάνονται δραματικά σε όλον τον κόσμο. Με κρούσματα από το σχολείο Dunblane της Σκωτίας το 1996 με 18 νεκρούς, την αιματοχυσία στο Μπεσλάν με 385 νεκρούς, ως το νησί Ουτόγια στη Νορβηγία το 2011 με την εν ψυχρώ δολοφονία 69 ανθρώπων. Και από τη σφαγή σε σχολεία του Πακιστάν και την Κένυας (με συνολικά 300 νεκρούς) τα τελευταία χρόνια ως τη Βομβάη (173 νεκροί), τη σφαγή 13 ατόμων στην πόλη Βέλικα Ιβαντσα της Σερβίας από βετεράνο του πολέμου της πρώην Γιουγκοσλαβίας και τις άλλες περιπτώσεις στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στο Ισραήλ και αλλού. Οι ΗΠΑ ωστόσο έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό παρόμοιων ενεργειών. Με χαρακτηριστική αδυναμία των αρχών ασφαλείας να επέμβουν και στις περισσότερες περιπτώσεις οι δολοφόνοι να ορίζουν πότε θα αρχίζει και πότε θα τελειώνει το μακελειό.
Μάλιστα, ήδη στην Ελλάδα μεγάλα ιδιωτικά σχολεία αρχίζουν να μελετούν τρόπους αντίδρασης σε μια επίθεση «ενεργών εκτελεστών». Σημειώνεται ότι στη χώρα μας έχουν σημειωθεί δύο σχετικά κρούσματα, το πρώτο στη σχολή ΟΑΕΔ στου Ρέντη τον Απρίλιο του 2009, όπου έχασε τη ζωή του ο δράστης, ενώ ως τέτοιου είδους ενέργεια μπορεί να θεωρηθεί επίθεση 68χρονου ενόπλου τον Αύγουστο του 2010 στις Ράχες Φθιώτιδας.







voice news

Φρίκη από προφητεία: Θα κρύψουν τον ήλιο και θα ζούμε στο σκοτάδι! Άσχημο τέλος για τους Χριστιανούς…

proffff


Άφωνοι έχουν μείνει όσοι διάβασαν τις σοκαριστικές προφητείες της Οσίας Μακαρίας από τη Ρωσία, η οποία ήταν μια ήσυχη γυναίκα, παράλυτη που έζησε τα τελευταία της χρόνια μόνη και αβοήθητη. 
Ο κόσμος σε όλον τον πλανήτη την ξέρει για τις εύστοχες προφητείες της και για την αγάπη της προς τον συνάνθρωπο καθώς μπορεί η ίδια να ήταν πολύ φτωχή μα πάντα βοηθούσε τον διπλανό της όσο μπορούσε. 
Αναλυτικότερα, η ίδια είχε πει:
«Δεν γνώρισα τίποτα άλλο εκτός από τον Κύριο. Είναι τόσο λαμπερός, πιο λαμπερός και από τον ήλιο. Να μην Τον λυπούμε. Δεν έβλεπα τίποτα άλλο εκτός από τον Κύριο και το κρεβάτι μου. Να κάθεσαι στο κρεβάτι και να κοιτάς τον Θεό. Έτσι μπορείς να ζήσεις εκατό χρόνια».
– «Πέρασα όλη τη ζωή μου με δάκρυα και προσευχές. Δε γνωρίζω κάτι άλλο. Προσευχήθηκα και έκλαψα πολύ» έλεγε η μάτουσκα.
– «Ούτε μάτια δεν έχω πια μετά από τόσο κλάμα». Λένε ότι όταν είσαι νέος κάτι σε αναστατώνει, μου έλεγε μία φορά, μιλώντας για τα πάθη του σώματος. Εγώ όμως σ’ όλη μου τη ζωή έκλαψα. Ούτε μπορείς να φανταστείς πόσο έκλαψε η μάτουσκα (μητερούλα).
– Και γιατί μάτουσκα έκλαιγες τόσο;
– Για όλους εσάς έκλαιγα!
Δεν θα υπάρχει κάποιος να θάψει τους νεκρούς
Από το βιβλίο του Ghenadie Durasov «Οσία μοναχή Μακαρία, η παρηγοριά των θλιβομένων» (στα ρουμανικά).
– …Σύντομα θα συμβεί κάτι…
– Τι συγκεκριμένα μάτουσκα;
– Πόλεμος, πόλεμος θα είναι παντού, θα αρχίσουν να χτυπιούνται μεταξύ τους με ρόπαλα και πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν. Όταν θα αρχίσουν να χτυπιούνται με τα ρόπαλα όλοι θα γελάνε. Όταν όμως θα αρχίσουν να τους πυροβολούν όλοι θα κλαίνε (4 Μαρτίου 1992).
…Δεν θα υπάρχει κάποιος να θάψει τους νεκρούς. Θα τους πετάνε σ’ έναν λάκκο και εκεί θα τους θάβουν (28 Μαΐου 1992).
– Βλέπετε πόσο σκοτεινά είναι όλα; Οι μάγοι τα σκοτείνιασαν όλα. Σας το ξαναείπα. Σύντομα όλα θα είναι σκοτεινά (17 Νοεμβρίου 1987).
– Ο ήλιος έλαμπε και τον χειμώνα. Τώρα δεν θα λάμπει ούτε το καλοκαίρι. Οι μάγοι θα ρίξουν κατάρες στον ήλιο (27 Αυγούστου 1987).
– Οι μάγοι σκοτείνιασαν τον ουρανό για να μην φαίνονται οι πράξεις τους. Οι μάγοι αγαπούν το σκοτάδι (5 Οκτωβρίου 1987).
– Στους σκοτεινούς ανθρώπους αρέσει να μαυρίζουν την γη, ενώ οι δυνάμεις του κακού πολλαπλασιάζονται. Σύντομα ο καθένας θα ξέρει αυτήν την δουλειά (σ.σ. την μαγεία). Όλα τα ακάθαρτα πνεύματα θα συγκεντρωθούν γύρω από τον κακό. Θα τους συγκεντρώσει και θα αρχίσουν. Η ζωή θα είναι άσχημη (28 Οκτωβρίου 1987)
– Τώρα ήρθε η ώρα τους, ενώ οι καλές εποχές τελειώνουν. Θα ξεγελάσουν τον λαό και θα δείχνουν ο ένας τον άλλον με το δάχτυλο. (27 Μαρτίου 1987)
– Οι μάγοι θα καλύψουν όλο τον κόσμο με το σκοτάδι, ενώ χωρίς ήλιο τίποτα δεν θα μεγαλώνει. (18 Φεβρουαρίου 1988)
– Ο ήλιος θα εμφανιστεί τέσσερις φορές και μετά θα είναι πάλι σκοτάδι. Θα ζούμε στα σκοτεινά. (27 Αυγούστου 1987)
– Δεν θα σας αφήνουν να ανάψετε τα φώτα. Θα λένε ότι πρέπει να κάνετε οικονομία στην ενέργεια. (28 Ιουνίου 1988)
Θα λάβει χώρα μεγάλη εξέγερση
… Αυτή είναι μόνο η αρχή. Σύντομα θα κάνει πολύ κρύο. Το Πάσχα θα έχουμε χιόνια, ενώ ο χειμώνας θα αρχίζει από της Αγίας Σκέπης (σ.σ. 1 παλ. / 14 Οκτωβρίου νέο ημερολόγιο στη Ρωσία. Στην Ελλάδα μεταφέρθηκε στις 28 Οκτ).
– Δεν θα βγαίνει χορτάρι μέχρι των Αγίων Αποστόλων. Ο ήλιος θα σμικρυνθεί στο μισό (27 Αυγούστου 1987).
– Θα είναι δύσκολα το καλοκαίρι και ακόμη πιο δύσκολα τον χειμώνα. Οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι με χιόνια και κανένας δεν θα τους καθαρίζει. Η παγωνιά θα είναι σκληρή και ανυπόφορη (29 Απριλίου 1988).
– Σύντομα θα μείνετε χωρίς ψωμί (29 Ιανουαρίου 1989)
– Σύντομα δεν θα έχετε ούτε νερό, ούτε μήλα, ούτε πατάτες (19 Δεκεμβρίου 1987).
– Μεγάλη πείνα θα υπάρχει, χωρίς ψωμί. Θα κόβετε την κλώδα στα δυο για να την μοιραστείτε. (18 Φεβρουαρίου 1988)
. . .
– Θα λάβει χώρα μεγάλη εξέγερση. Οι άνθρωποι θα φεύγουν από τα υψωμένα (σ.σ. εννοεί τις πόλεις, και τα υψηλά κτίρια). Θα τρέχουν οι άνθρωποι από εδώ και από εκεί. Κανένας δεν θα μένει στο σπίτι του – δεν θα υπάρχει τίποτα για φαγητό, ούτε ψωμί. (28 Δεκεμβρίου 1990).
– Εάν προσευχηθούμε στον Χριστό, στην Παναγία και στον Προφήτη Ηλία αυτοί δεν θα μας αφήσουν να πεθάνουμε από την πείνα. Θα προστατέψουν όσους πιστεύουν στον Θεό και προσεύχονται ανυπόκριτα.
– Όταν θα αρχίσουν να εξορίζουν τους καλόγερους θα σταματήσουν να φυτρώνουν τα σιτηρά.
Οι Εβραίοι θα τυπώσουν μια ψεύτικη Βίβλο
Ετοιμάζουν αλλαγές στα της Πίστεώς μας. Όταν θα γίνει αυτό οι άγιοί μας θα φύγουν και θα σταματήσουν να προσεύχονται για την Ρωσία. Όσοι παραμείνουν (σ.σ. εννοεί τους πιστούς) θα τους πάρει ο Κύριος μαζί Του. Οι επίσκοποι που θα το επιτρέψουν αυτό δεν θα δουν το πρόσωπο του Κυρίου ούτε εδώ, ούτε εκεί. (σ. σ. εννοεί στον άλλον κόσμο) (3 Αυγούστου 1988).
– Θα τυπώσουν μια ψεύτικη Βίβλο (σ. μετ. πιθανόν εννοεί τους εβραίους), και θα βγάλουν από μέσα ότι δεν τους βολεύει. Δεν τους αρέσει να αισθάνονται ένοχοι (14 Μαρτίου 1989).
– Όπου να’ ναι τις ακολουθίες θα τις συντομέψουν. Θα μείνουν μισές (11 Νοεμβρίου 1988)
– Μόνο στα μεγάλα μοναστήρια θα ψάλλουν τις ακολουθίες όπως πρέπει. Αλλού θα κάνουν αλλαγές (27 Απριλίου 1988).
– Ένα πράγμα μόνο θα πω: Αλλοίμονο στους ιερείς. Θα σκορπίσουν ένας-ένας και θα μείνουν μόνοι (28 Ιουνίου 1989).
– Οι μάγοι θα μαγαρίσουν τα πρόσφορα, και δεν θα έχουν με τι να λειτουργήσουν. Οι πιστοί θα μπορούν να κοινωνήσουν μια φορά. Η Παναγία θα πει στους δικούς της που και πότε να κοινωνήσουν. Οι πιστοί θα πρέπει μόνο να υπακούσουν (28 Ιουνίου 1989)
Παναγία η ελπίς μου…
– Όταν στις τέσσερις το απόγευμα θα είναι έξω σκοτεινά σαν να είναι βράδυ, τότε θα έρθει η Παναγία. Θα διασχίσει όλη τη γη και θα έρθει με όλη της τη δόξα στη Ρωσία για να επαναφέρει την ορθή πίστη. Όταν θα έρθει η Παναγία θα φτιάξει τα πράγματα όχι κατά τη θέλησή τους (αυτών που θα είναι στην εξουσία ή των μάγων) αλλά κατά τη θέλησή της, όπως θα ορίσει ο Σωτήρας Χριστός. Για λίγο καιρό θα επανέλθει η ορθή πίστη (11 Ιουλίου 1986).
Ο καιρός των διωγμών πλησιάζει…
– Τα πράγματα θα είναι τόσο μπερδεμένα που ο άνθρωπος δεν θα είναι σε θέση (σχεδόν) να σώσει την ψυχή του. (Ιανουάριος 1990).
– Θα φτιάξουν λίστες με αυτούς που πηγαίνουν στην εκκλησία (10 Φεβρουαρίου 1988).
– Θα υποστείτε διωγμούς επειδή προσεύχεστε στο Θεό (20 Μαΐου 1989).
Θα πρέπει να προσεύχεστε έτσι ώστε να μην το ξέρει κανένας(!) Να προσεύχεσθε σιωπηλά. Θα παρακολουθούν τους ανθρώπους και θα τους συλλαμβάνουν (15 Μαίου 1987).
– Πρώτα θα απομακρύνουν τα βιβλία και μετά τις εικόνες. Τις εικόνες θα τις κατασχέσουν (1 Ιουλίου 1988).
– Θα σας βασανίσουν. «Δεν έχουμε ανάγκη από πιστούς» θα λένε αυτοί (14 Ιουλίου 1988).
– Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα είναι πιο άσχημα. Θα κλείσουν τις εκκλησίες. Δεν θα γίνονται ακολουθίες. Οι άνθρωποι θα κάνουν τις ακολουθίες όπου μπορούν. Θα το κάνουν έτσι ώστε οι εκκλησίες να είναι μακριά και να μην μπορούν οι άνθρωποι να φτάσουν. (14 Ιουλίου 1988)
– Οι εκκλησίες θα πέσουν στα χέρια των άλλων. Δεν θα χρησιμεύουν σε κανέναν. Θα ονομάζονται εν συνεχεία εκκλησίες, αλλά μέσα θα χρησιμεύουν ως… -ποιος ξέρει την επινόησή τους. Θα βρουν αυτοί τι να κάνουν στις εκκλησίες… (11 Ιουλίου 1988)
– Οι ευσεβείς δεν θα δουν τον αντίχριστο (7 Ιανουαρίου 1988). Θα τους αποκαλύψει ο Θεός που να πάνε και που να κρυφτούν ώστε κανείς να μην τους βρει (17 Νοεμβρίου 1988).







voice news

Γέμισε η Αθήνα Αμερικάνους πράκτορες. Κάτι συμβαίνει…


praktores

Σκηνικό βγαλμένο από ταινία καταδίωξης θυμίζει η Αθήνα καθώς 52 αμερικάνοι πράκτορες είναι στην Ελλάδα ώστε να ερευνήσουν δύο υποθέσεις που κατά την κρίση τους είναι εξαιρετικά σημαντικές!
Πιο συγκεκριμένα, τους ενδιαφέρει να διαπιστώσουν αν περνούν Τζιχαντιστές από τη χώρα και ο αριθμός αυτών στην περίπτωση που συμβαίνει. Οι πράκτορες συνεργάζονται με τις ελληνικές αρχές και δρουν ως ένα κλιμάκιο. 
Στη συνέχεια, θεωρούν το θέμα με τα πλαστά διαβατήρια πολύ σοβαρό ειδικά όταν η συμμετοχή ατόμων από τη Συρία κυριαρχεί στα εν λόγω κυκλώματα.





voice news

Οι Τούρκοι δρουν επικίνδυνα...

Η Τουρκία παίζει με την τύχη της. Αυξάνει τις βλέψεις της στη μεσόγειο χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις αντίπαλες δυνάμεις. Ανοίγει πολλά μέτωπα και στο τέλος θα χάσει γιατί υποτιμά τον αντίπαλο. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η Τουρκία σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία, Shell, προχωρεί στην μόνιμη εγκατάσταση "Εθνικής πλατφόρμας" άντλησης πετρελαίου. Η ανακοίνωση για την εγκαταστάτη της τουρκικής πλατφόρμας στην περιοχή, έγινε από το τουρκικό υπουργείο Ενέργειας, την ίδια ώρα που το  τουρκικό ερευνητικό  Barbaros συνεχίζει ανενόχλητο τις έρευνες του για την ανεύρεση ενεργειακών κοιτασμάτων σε διαμφισβητούμενες περιοχές στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Taner Yıldız,η πλατφόρμα αναμένεται να εγκατασταθεί εντός του έτους καθώς οι έρευνες προχωρούν και εντοπίζονται τα ενεργειακά κοιτάσματα που θα καθορίσουν και το ακριβές στίγμα της εγκατάστασης της εν λόγω πλατφόρμας άντλησης πετρελαίου στην ανατολική Μεσόγειο.




voice news
stathakis


Η συζήτηςη στη βουλή έχει πάρει φωτιά και όλοι έχουν επικεντρωθεί στο σκάνδαλο Σταθάκη ο οποίος τελικά ανέβηκε στο βήμα και αντί να μιλήσει για τον προϋπολογισμό που επρόκειτο να ψηφιστεί και να ισοπεδώσει την χώρα μπήκε σε διαδικασία να απαντήσει στο προσωπικό του σκάνδαλο που είδε το φώς της δημοσιότητας που είχε να κάνει με την ΄΄αμνησία΄΄ του για τα 37 ακίνητα…
Πιο συγκεκριμένα οι δηλώσεις του ήταν οι εξής: «Δεν θα προσπαθούσα να αποκαταστήσω την αλήθεια αν η Ν.Δ. δεν οικειοποιούταν αυτό το ψέμα» ανέφερε και υπογράμμισε ότι καταθέτει τα στοιχεία στη Βουλή για αποκατάσταση της αλήθειας.
«Έχω τέσσερα ακίνητα, τρία από κληρονομιά. Τα τέσσερα δεν είναι ούτε 34, ούτε 44» υπογράμμισε και ανέφερε ότι η σύζυγός του έχει περίπου 30 μερίδια αγροτεμαχίων, για τα οποία υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα, στην ορεινή Κορινθία και την ορεινή Αρκαδία. «Αυτά τα αγροτεμάχια έγιναν “ακίνητα και σπίτια”», 
Δείτε το βίντεο:







voice news

ΒΟΜΒΑ από Καμμένο για Τουρκία! Έρχονται ανατροπές


kammenos yetha


Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος προειδοποίησε τους Νατοϊκούς συνεταίρους ότι μετά τα τελευταία γεγονότα τα προβλήματα πηγάζουν και εξελίσσονται στον Νότιο γεωγραφικό έδαφος και όχι στο Βόρειο όπως έλεγαν οι υπόλοιποι του ΝΑΤΟ." Αν η Ρωσία είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο, θα παίρναμε θέση υπέρ της Τουρκίας". δήλωσε ο κύριος Καμμένος και τόνισε πως θα πρέπει η διεθνής κοινότητα να καταδικάσει και τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου απο τουρκικά μαχητικά. Συνέχισε λέγοντας: "Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Δεν θα παίρναμε το μέρος της Ρωσίας αν προέβαινε σε παραβιάσεις". Επιπροσθέτως ανέφερε πως δεν πιστεύει οτι η Τουρκία θα αντιταχθεί στο ISIS και επισήμανε οτι η χώρα αυτή "ισλαμοποιείται".
Δήλωσε ότι θα τον επισκεφθεί ο σύμβουλος ασφαλείας του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπ. Νετανιάχου, και ότι κλείνουν τα θέματα καθορισμού της ΑΟΖ με την Ιταλία και την Αίγυπτο. "Μακάρι οι Τούρκοι να κάθονταν, αντί να κάνουν παραβιάσεις..." είπε χαρακτηριστικά. Τέλος για την παραίτηση του διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, τόνισε οτι η ΕΥΠ είναι εθνική υπηρεσία, πως δεν συμφωνεί με την στρατιωτικοποίησή της, και πρόσθεσε πως "οι όποιες συνεννοήσεις δεν μπορεί να γίνονται εξωθεσμικά, ούτε να ανταλλάσσουν πληροφορίες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον διοικητή της ΕΥΠ με αυτόν τον τρόπο. Μακάρι να λέει ψέμματα ο κ. Πανούσης ότι διαθέτει αντίγραφα διαλόγων, είναι λάθος να κυκλοφορούν τέτοιοι διάλογοι, αν υπάρχει 'χαρτί' το βλέπεις και το καταστρέφεις".





voice news

ΣΟΚ! Χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν...


peshmerga
Το ποτήρι ξεχείλισε. Πολλές χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες ξεσπαθώνουν εισβάλλοντας στο Ιράκ και σκοτώνοντας άμαχο πληθυσμό. Ο Hakim al-Zamili ως επικεφαλής του ιρακινού κοινοβουλίου πρόσταξε τον Πρωθυπουργό του Ιράκ να επιτεθεί σε Τούρκους στρατιώτες εισβολείς. Οι Τούρκοι έστειλαν 130 άνδρες με την δικαιολογία να εκπαιδεύσουν Ιρακοκούρδους μαχητές.Ωστόσο στην τουρκική επέλαση κι εισβολή εκτιμάται ότι συμμετέχουν όχι περί τους 100 αλλά πολλές χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες δήλωσε ο Hakim al-Zamili. Δεκάδες τανκ και θωρακισμένα οχήματα εισέβαλαν επίσης στο ιρακινό έδαφος στο βόρειο Ιράκ στη Μοσούλη. Ο ίδιος απείλησε ότι ο στρατός του Ιράκ θα πολεμήσει τον Τούρκικο στρατό αν αυτός δεν αφήσει τα εδάφη που κατέλαβε. Σύμφωνα με το μήνυμα που διαδόθηκε από το κέντρο τύπου του ιρακινού πρωθυπουργού Haïder al-Abadi, οι τούρκοι στρατιώτες εισβολείς δεν είχαν την εξουσιοδότηση από τη Βαγδάτη για να διασχίσουν τα σύνορα. Δείτε το χαρακτηριστικό Βίντεο








voice news

Έρχεται τεράστιο τσουνάμι για την κυβέρνηση...



Αντιμέτωπη, όχι μόνο με την προεκλογική της ρητορική αναφορικά με την επιβολή νέων φορολογικών μέτρων, αλλά και με μία σημαντική μερίδα των βουλευτών της, που αντιλαμβάνονται πως η φορολογική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί προ πολλού, βρίσκεται ο κυβερνητικός συνασπισμός ενόψει της εφαρμογής της οικονομικής πολιτικής του 2016
Ακολουθώντας πιστά τις απαιτήσεις των δανειστών και εφαρμόζοντας κατά γράμμα τα προβλεπόμενα από το τρίτο μνημόνιο, η κυβέρνηση προετοιμάζει την φορολογική της επιδρομή, η οποία θα χτυπήσει σταδιακά τους πολίτες κάθε τάξης και εισοδήματος με σκοπό το μικρότερο πολιτικό κόστος.
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται, οι φορολογούμενοι πολίτες θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του φόρου εισοδήματος, της φορολογίας στα ακίνητα, και τις επιπρόσθετες επιβαρύνσεις που θα δημιουργήσουν οι νέες κλίμακες και οι συντελεστές φορολόγησης καθώς και η κατάργηση των φοροαπαλλαγών.






voice news

Συναγερμός κινδυνεύει η αμερικάνικη πρεσβεία…

steit



Εκκενώθηκε το αμερικάνικο προξενείο στην Κωνσταντινούπολη καθώς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έκανε λόγο για ύπαρξη επικείμενης απειλής.
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο διπλωματικής ασφάλειας αναφέρει: 
"Εξαιτίας πληροφοριών για επικείμενη απειλή κατά της ασφάλειας του κτιρίου των προξενείου, το γενικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης συμβουλεύει όλους τους αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν σήμερα το προξενείο".
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μεταξύ άλλων τόνισε:
"Ζητούμε από τους Αμερικανούς να διατηρήσουν υψηλό επίπεδο επιφυλακής, να πληροφορούνται για τα τοπικά γεγονότα και να λαμβάνουν τα προσήκοντα μέτρα για την ενίσχυση της προσωπικής τους ασφάλειας".





voice news

«Επικείμενη απειλή» κατά του προξενείου των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη!


konstantinoupoli_us_consulate
Η Ουάσινγκτον γνωστοποίησε την ύπαρξη «επικείμενης απειλής» κατά της ασφάλειας του αμερικανικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη, ζητώντας για τον λόγο αυτόν από τους Αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν τις εγκαταστάσεις του σήμερα.
«Εξαιτίας πληροφοριών για επικείμενη απειλή κατά της ασφάλειας του κτηρίου των προξενείου, το γενικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης συμβουλεύει όλους τους Αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν σήμερα το προξενείο», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο διπλωματικής ασφάλειας.
«Ζητούμε από τους Αμερικανούς να διατηρήσουν υψηλό επίπεδο επιφυλακής, να πληροφορούνται για τα τοπικά γεγονότα και να λαμβάνουν τα προσήκοντα μέτρα για την ενίσχυση της προσωπικής τους ασφάλειας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της υπηρεσίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… Η Γερμανία Στέλνει Νέα Ειδική Στρατιωτική Ενίσχυση στη Συρία… Αιτία Πολέμου για τη Ρωσία


ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ…
Λίγα μόλις 24ωρα μετά την απόφαση της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής να εγκρίνει την ανάπτυξη στρατού της στη Συρία για να πολεμήσουν ενάντια στους τρομοκράτες της Daesh τρομοκράτες (η επίσημη εκδοχή, γιατί ανεπίσημα στέλνονται ως βοήθεια στη Συμμαχία – ΗΠΑ, ΝΑΤΟ – ενάντια στον Άσαντ και τη Ρωσία)….
Τώρα οι γερμανικές αρχές, επικαλούμενες περίπτωση κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ετοιμάζονται να στείλουν στη Συρία την Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (KSK). Την είδηση αποκάλυψαν η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Ursula von der Leyen και ο Αρχηγός του Επιτελείου Bundeswehr, Volker Wieker.
Η KSK είναι μια ελίτ μονάδα του Γερμανικού στρατού σχεδιασμένη για να εκτελεί ειδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στρατηγικού ενδιαφέροντος, οι οποίες δεν μπορούν να εκπληρωθούν από συμβατικές μονάδες. Οι στρατιώτες της KSK έχουν ειδικά επιλεγεί και εκπαιδευτεί. Για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάσωση απειλούμενων ή αιχμάλωτων Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό ή να συλλάβουν τα άτομα που διαπράττουν εγκλήματα πολέμου σε περιοχές συγκρούσεων.
Την Παρασκευή, η γερμανική ομοσπονδιακή βουλή ψήφισε υπέρ της ανάπτυξης των 1.200 Γερμανών στρατιωτών στη Συρία για να πολεμήσουν εναντίον των τρομοκρατών Daesh. Η αποστολή θεωρείται αμφιλεγόμενη από μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της Γερμανίας και ορισμένους πολιτικούς με αφορμή την ενδεχόμενη αύξηση της πιθανότητας τρομοκρατικών επιθέσεων σε γερμανικό έδαφος.
Στο πλαίσιο της αποστολής, η Γερμανία σχεδιάζει επίσης να στείλει στη Συρία μέχρι και έξι αεροσκάφη επιτήρησης Tornado, καθώς και μια φρεγάτα για την υποστήριξη του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle, που έχει αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο.
Μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που μπορεί να απαιτήσει τη συμμετοχή των KSK θα μπορούσε να είναι η διάσωση των πιλότων από τα χέρια των τρομοκρατών Daesh σε περίπτωση που ένα από τα αεροπλάνα Tornado συντριβεί (μήπως η Γερμανία σε συνδυασμό με τις ΝΑΤΟΪΚΕΣ Δυνάμεις στήσουν ένα τέτοιο σκηνικό;).

«Απελπισμένες» οι ΗΠΑ για να Σταματήσουν τη Ρωσία στη Συρία… Στήριξη, Χρηματοδότηση και Προμήθεια στο ISIS


US Desperate to Stop Russia in Syria
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ…
«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθεί να δημιουργήσει έναν στρατιωτικό «ακρογωνιαίο λίθο» στη Συρία, προκειμένου να ξεκινήσει αντίμετρα κατά των Ρώσων που έχουν προσκληθεί από την κυβέρνηση της Συρίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατικής ομάδα Daesh (ISIL)», αποκαλύπτει ένας Αμερικανός αναλυτής για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
ISIS 1
ISIS 2

Άσπονδος ΕΧΘΡΟΣ της Τουρκίας ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας


ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ… ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
ΕΚΤΑΚΤΟ…
ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ… ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Σε μια εντυπωσιακή προβολή των πολιτικών ηγετών που ταχτήκαν από την αρχή της ρώσο τουρκικής κρίσης ενάντια στην Τουρκία, η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Sabah, πoυ εκφράζει το στενό περιβάλλον του Τούρκου πρόεδρου Ταγίπ Ερντογάν, ( γι αυτό και έχουν σημασία αυτά που γράφει), ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ Τσίπρας έχει περίοπτη θέση, γεγονός που σίγουρα δεν προοιωνίζει κάτι το θετικό από τουρκικής πλευράς.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την τούρκικη εφημερίδα, από τη αρχή της μεγάλης κρίσης που ξέσπασε μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας αυτοί είναι οι ηγέτες αυτοί έσπευσαν να ταχτούν με το πλευρό της Ρωσίας και εναντίον της Τουρκίας. Μεταξύ των ηγετών αυτών, σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα, βρίσκονται φυσικά ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασέρ Άσαντ, ο πρόεδρος της Ομόσπονδης Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ramzan Kadirov, o… Έλληνας πρωθυπουργός, (?), κ Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βορείου Κορέας, Kimg Jong-Un και ο ηγέτης του Ιράν, Hasan Ruhani.
Το εντυπωσιακό είναι πως σε όλους αυτούς τους εχθρούς της Τουρκίας που εκδηλωθήκαν με την ρωσοτουρκική κρίση, η Sabah συμπεριλαβαίνει και το τουρκικό συγκρότημα των ΜΜΕ, Doğan Medya, στο οποίο ανήκει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, τα Ιδρύματα του Φετουλάχ Γκιουλέν, καθώς και το φιλοκουρδικό κόμμα HDP και φυσικά το κουρδικό ΡΚΚ.
Όλοι αυτοί συμπεριλαμβανομένου και του… κ Τσίπρα, σύμφωνα με την Sabah, συνωμοτούν μαζί με τον Ρωσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν να καταστρέψουν την Τουρκία.
Όπως φαίνεται, «ο φόβος φυλάει τα έρμα» και από εδώ και πέρα οι Τούρκοι θα φοβούνται και… την σκιά τους!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Προειδοποιητικά Σημάδια Πλήρους Πυρηνικού Πολέμου (Βίντεο)


The Warning Signs Of A Full Out Nuclear War
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
Στο παρακάτω βίντεο ο Lucas Rudkowski μιλά για τις λιγότερο δημοσιοποιημένες ειδήσεις που αφορούν τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, οι οποίες επεκτείνουν τη στρατιωτική ισχύ τους για έναν μεγάλης ισχύς πυρηνικό πόλεμο….

Οι ναυμαχίες στις ΤΡΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ θα φέρουν «ανθρώπινους» αγωγούς αίματος;


vardakas
ΑΙΓΑΙΟ- Αν. Μεσόγειος, ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΠΕΡΣΙΚΟΣ.
Από πόσες φουρτούνες πρέπει σήμερα να μας βγάλει ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ;
Πανάγιε Νικόλαε, πρόφθασον, εξελού ημάς τής ενεστώσης ανάγκης
¨John Kerry: Οι αγωγοί θα φέρουν και τις επενδύσεις στην Ελλάδα
Η διπλωματία των αγωγών αποδείχθηκε ότι βρισκόταν στην καρδιά των συνομιλιών του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών John Kerry στην Αθήνα όπως ο ίδιος φρόντισε να καταστήσει σαφές με τις δηλώσεις του. Οι επαφές του επικεφαλής του State Department στην Αθήνα διεξήχθησαν σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες σε κλίμα κατά πολύ θερμότερο του έως τώρα καταγεγραμμένου. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά καθώς στο ζήτημα που βρισκόταν στην κορυφή της ατζέντας του επικεφαλής του State Department, ήτοι την ενεργειακή διπλωματία, η αλλαγή προσανατολισμού στην Αθήνα υπήρξε και η πιο θεαματική, βοηθούσης και της προεργασίας που έχει γίνει από την Αμερικανίδα υφυπουργό Victoria Nuland και τον ειδικό απεσταλμένο επί ενεργειακών ζητημάτων Amos Hochstein¨
Από πού τελικά θα έρθουν οι αγωγοί κ. John Kerry;
Από την ΑΜΕΡΙΚΗ που πέφτει μακριά;
Αφού όλες οι θάλασσες και οι θαλάσσιοι διάδρομοι εδώ κοντά μας είναι τίγκα στα πολεμικά πυραυλικά παιχνίδια.
ΑΙΓΑΙΟ- Αν. Μεσόγειος
¨Συνολικά 34 πλοία του πολεμικού ναυτικού διαθέτει η Τουρκία στην Μεσόγειο αυτές τις μέρες, ενώ η Ρωσία διαθέτει 13, σύμφωνα με στοιχεία του τουρκικού αρχηγείου ενόπλων δυνάμεων που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Τουρκία διαθέτει αυτή τη στιγμή στη Μεσόγειο 20 αντιτορπιλικά και 14 βοηθητικά πλοία. Αναφέρεται επίσης ότι τρεις κορβέτες, ένα υποβρύχιο, μία τορπιλάκατος και μία φρεγάδα είναι σε συνεχή κίνηση στη Μεσόγειο.
Η Ρωσία, η οποία διαθέτει αεροπορική βάση αλλά και θαλάσσια βάση στη Συρία, διαθέτει 13 πλοία του πολεμικού ναυτικού της στη Μεσόγειο. Πρόκειται για τέσσερα αντιτορπιλικά και εννέα βοηθητικά πλοία.
Οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή διαθέτουν στην Μεσόγειο τρία αντιτορπιλικά. Η Γαλλία ένα αεροπλανοφόρο, δύο αντιτορπιλικά πλοία, μία φρεγάδα και ένα πλοίο των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών. Η Ιταλία μία φρεγάδα και ένα υποβρύχιο. Η Βρετανία, το Βέλγιο, η Ισπανία, ο Καναδάς, η Πορτογαλία, η Ελλάδα και η Ολλανδία έχουν από ένα πλοίο.
ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Αντί για τον turkish stream γέμισε με αμερικανικά πολεμικά σκάφη.
¨Το αντιτορπιλικό αντιπυραυλικής άμυνας του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, «Ross» και η ομάδα πλοίων της μόνιμης ετοιμότητας του ΝΑΤΟ με τρεις φρεγάτες πέρασαν την Πέμπτη στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική ενημερωτική πύλη της Κωνσταντινούπολης.
Η ομάδα συνεχούς επαγρύπνησης σε συνδυασμό με τις ναυτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ περιλαμβάνουν τις φρεγάτες «Francisco de Almeida» (της Πορτογαλίας), «Blas de Lezo» (της Ισπανίας) και «Winnipeg» (του Καναδά).
Το αμερικανικό πυραυλοφόρο αντιτορπιλικό «Ross», είναι εξοπλισμένο με το σύστημα «Aegis» και τον Οκτώβριο έλαβε μέρος στην πρώτη πρακτική δοκιμή του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Ευρώπη¨.
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ
¨Το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle της Γαλλίας, που πλέει αυτή τη στιγμή στην ανατολική Μεσόγειο, θα αναπτυχθεί «σε διάστημα μερικών ημερών» στον Κόλπο, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande κατά τη διάρκεια μιας σύντομης επίσκεψής του στο πλοίο.
«Σε διάστημα μερικών ημερών, θα αναπτυχθείτε σε μια νέα περιοχή, θα αναλάβετε διοικητικές ευθύνες έναντι των συμμάχων μας στο πλαίσιο του συνασπισμού», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος απευθυνόμενος στο πλήρωμα του αεροπλανοφόρου.
Το Charles de Gaulle θα αντικαταστήσει ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο, όπως ακριβώς είχε γίνει και την άνοιξη του 2015, αναλαμβάνοντας τον συντονισμό των πλοίων που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή. «Η αποστολή σας θα συνεχιστεί έως τον Μάρτιο» προσέθεσε ο Hollande.
Το Charles de Gaulle απέπλευσε την 18η Νοεμβρίου από την Τουλόν (νότια Γαλλία) και επρόκειτο αρχικά να αναπτυχθεί αμέσως στον Κόλπο, ωστόσο η Γαλλία αποφάσισε να δώσει διαταγή στον πλοίαρχό του να παραμείνει στην ανατολική Μεσόγειο προκειμένου να συμμετάσχει ταχύτερα στις επιχειρήσεις κατά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι¨
Μην περιμένουμε ενεργειακούς αγωγούς ανάπτυξης και προόδου.
Αν ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δεν βγάλει με το καλό ή με το κακό όλα αυτά τα εργαλεία του Θανάτου από τις Θάλασσες προκοπή δεν θα κάνουμε και το δούλεμα θα πηγαίνει σύννεφο όπως πάντα.
ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
¨Στο επίπεδο των διμερών ελληνοτουρκικών σχέσεων ο John Kerry δέχθηκε αιχμηρή δημοσιογραφική ερώτηση που παραλλήλιζε τις παραβιάσεις στο Αιγαίο με το πρόσφατο ρωσο-τουρκικό θερμό επεισόδιο (επί του οποίου η Ουάσιγκτον έσπευσε να υπεραμυνθεί του δικαιώματος της Τουρκίας να διαφυλάσσει το απαραβίαστο του εναέριου χώρου της). Η απάντηση Kerry ήταν ότι δεν υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά στα θέματα εθνικής κυριαρχίας και πως οι δύο χώρες έχουν διαύλους επικοινωνίας και ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ συνεργάζονται για σχέσεις καλής γειτονίας.¨
Ένα είναι σίγουρο και ιστορικά τεκμηριωμένο ότι το κακό αυτοκαταστρέφεται και η αδικία παραμένει μέχρι εκεί που το επιτρέπει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ.
Στην Ορθοδοξία μας πολλές φορές τα ονόματα των ΑΓΙΩΝ σημειολογικά σημαίνουν κάτι.
Έτσι ευχόμαστε και προσευχόμαστε ταπεινά ο εορτάζων ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ να φέρει σύντομα την δικαιοκρισία του ΘΕΟΥ επί της γης και την ΑΓΙΑ ΝΙΚΗ του ΛΑΟΥ του Θεού ( Άγιος Νικόλαος) επί των αντίχριστων δυνάμεων που αποφάσισαν να κάψουν με φωτιά και πυρηνικό μπαρούτι τον πλανήτη μας.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Το σύνδρομο της 7ετίας, η φύλαξη των συνόρων και μια κυβέρνηση μόνιμα στα τέσσερα


Το σύνδρομο της 7ετίας, η φύλαξη των συνόρων και μια κυβέρνηση μόνιμα στα τέσσερα
Από την Αρβανίτισσα
Όσοι παρακολουθείτε τις εξελίξεις στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις Βρυξέλλες, θα μάθατε ότι για ακόμη μια φορά αυτή η φουστανελάτη κυβέρνηση, κατέβασε ακόμα και τις ζαρτίερες που φορούσε κάτω από τα παντελόνια και παρέδωσε μέσα σε μια ολιγόλεπτη συνάντηση τη φύλαξη των συνόρων μας, στη FRONDEX.
Σε μια σύσκεψη με αποκλειστικό θέμα το μεταναστευτικό – που το βάπτισαν προσφυγικό γιατί έτσι τους βολεύει – με έναν επίτροπο για τα θέματα μεταναστευτικής πολιτικής που ξέχασε ότι η χώρα καταγωγής του είναι η Ελλάδα (ζεν πρεμιε Αβρομό τον λένε) και μια απόφαση που ελήφθη κατόπιν «ισχυρών πιέσεων και με το φόβο να μας πετάξουν εκτός συνθήκης SENGEN» όπως λέει και η κυβερνητική ανακοίνωση.
Εκεί λοιπόν συν-αποφασίσθηκε ότι η Ελλάδα είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να προστατεύσει τα σύνορα της, άρα και τα σύνορα της Ευρώπης, και ότι πλέον ο ρόλος αυτός πρέπει να ανατεθεί στην άτεκτη και αδιάλακτη FRONDEX.
Και επειδή αυτές οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται σε συσκέψεις, αλλά πολύ πριν από αυτές, την ίδια ώρα στην Ειδομένη, έφθαναν τα πρώτα τολ, που θα χρησιμεύσουν για την εγκατάσταση του πρώτου εντός Ελληνικών εδαφών στρατοπέδου ξένων χωρών…
Κάπου εκεί μερικοί Υπουργοί, όπως πχ ο Καημένος, μπορούν να βγάλουν τις ζαρτίερες τους στα μπαλκόνια, γιατί τις σημαίες τις έχεσαν πατοκορφίως.
Ας είμαστε και ξεκάθαροι! Αυτή η απόφαση αποτελεί ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και χρειάζεται ΕΓΚΡΙΣΗ από το ΕΘνικό (;) Κυνο-βούλειο και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία, ήτοι 180 βουλευτές. Θα τολμήσει να την περάσει από τη Βουλή; Αν την δείτε σφυρίξτε μου κλέφτικα.
Και όλα αυτά γιατί;
Γιατί πολύ απλά ο Αλέξης, σαν γνήσιο κηφήνας αριστορόπληκτος χέστης φοβάται να αναθέσει τη φύλαξη των συνόρων σε αυτόν που είναι καθ΄ύλην αρμόδιος. Στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ! Και αυτό γιατί; Γιατί οι καλές σχέσεις του μπαμπάκα Τσίπρα με την ηγεσία της χούντας, τον κρατάει πίσω…
Άλλη μια φορά η Ελλάδα αιμορραγεί και σε λίγο θα ψυχορραγεί γιατί τελικά το σύνδρομο της 7ετίας κυριάρχησε έναντι της λογικής…

Η Αρβανίτισσα προβληματισμένη!






katoxika nea

Θα σου πάρουν και το τελευταίο χεσμένο σώβρακο σου


Η ΕΕ αναγκάζει την Ελλάδα να εφαρμόσει μια υποχρεωτική δήλωση για τα μετρητά, τα κοσμήματα, το χρυσό στα θησαυροφυλάκια τραπεζών στο εσωτερικό και εξωτερικό. Το νέο Πόθεν εσχες. Προς το παρόν θέλουν να γνωρίζουν τα ποσά απο € 15.000 έως € 30.000 σε μετρητά και κοσμήματα, αλλά από τη στιγμή που θα εφαρμοστεί το νέο σχέδιο της ριζοσπαστικής αριστερής κυβέρνησης που αρχικά κυνηγούσε τον Παπανδρέου…προεκλογικά…να θέλει τώρα τον θάνατο του έλληνα πολίτη!
Να αρχίσεις να ξεχνάς ότι αυτά που σου ανήκουν θα παραμείνουν ακόμα δικά σου…
Η ληστοσυμμορία των πολιτικών από την Ευρώπη σαφώς λέει ότι η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια και για αυτό σε ωθούν στο νέο Πόθεν έσχες… σε έκαναν Τροικανό και Μνημονιακό…από εκεί που ο Τσίπρας ούρλιαζε ότι θα σε απαλλάσσει από τα άδικα μέτρα του προδότη Παπανδρέου… τον μεγαλύτερο προδότη που πέρασε ποτέ από αυτήν την χώρα… σε εξευτελίζει ο τελευταίος προδότης που εσύ ψήφισες και του ανάθεσες δύο φορές να σε γλυτώσει από την πείνα που έριξαν και από την ξεφτίλα να ονομάζεται Έλληνας.
Τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί σου σε έκαναν να πιστεύεις ότι σαν τρόικανός ξεφτιλησμένος και προδομένος Έλληνας πολίτης θα μπορέσουν να σου επιβάλλουν και άλλα μέτρα!!!! Και από ότι φαίνεται είσαι τόσο μεγάλη κλώσα που θα σε βάλουν κάτω και θα σε ξεκάνουν… να μην σου πω τι άλλο θα σου κάνουν με την υποτακτική συμπεριφορά σου…
Σου πήραν όλο το χρήμα που τίμια κέρδιζες για να τα δώσουν στις Ευρωπαϊκές και εγχώριες τράπεζες για να τις κηρύξουν μετά από λίγο χρόνο.… σε πτώχευση. Οι Έλληνες πολίτες σήκωσαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια από τους λογαριασμούς τους για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από τραπεζικές καταρρεύσεις, το κλείσιμο και την πιθανή αποχώρηση της χώρας από την ευρωζώνη.… τώρα οι ακόρεστοι οικονομικοί βρικόλακες απαιτούν από την προδοτική πολιτική ηγεσία αυτής της ηρωικής χώρας… να σου πάρουν και τα τελευταία σου προσωπικά και περιουσιακά στοιχεία….
Πες μου… πόσο ήρωας είσαι για να ονομάζεσαι ακόμα Έλληνας;





katoxika nea

ΗΠΑ: Τσιπρας ΤΕΛΟΣ!


Η κυβέρνηση χάνει την πλειοψηφία στα μέσα Δεκεμβρίου και κάπως έτσι θα υπάρξει η δημιουργία άλλης συγκυβέρνησης ή οικουμενικής δίχως τον Αλέξη Τσίπρα και όλα δείχνουν ότι πρωθυπουργός θα γίνει ο Γιάννης Δραγασάκης.
Αίτιο αυτού αποτελεί η ξαφνική υποχώρηση του Τσίπρα και συμφωνία παράλληλα με την Άνγκελα Μέρκελ, καθώς επίσης και η άρνησή του να σεβαστεί τις αμερικανικές επιθυμίες να μην προβεί σε κίνηση που θα αναβαθμίζει τον γεωπολιτικό χώρο της Τουρκίας.
Με τη συμφωνία του πρωθυπουργού στις «προσταγές» της Γερμανίδας καγκελάριου να εμπλακεί σημαντικά η Τουρκία στο προσφυγικό προκάλεσαν την Αμερική, η οποία ότι η Κυβέρνηση των Αθηνών θα συμφωνήσει τελικά στις μεικτές περιπολίες Ελλήνων και Τούρκων στο Αιγαίο.
Οι Αμερικανοί δεν θα το δεχτούν ποτέ όμως αυτό, γιατί κατ’ αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται ο ρόλος τους στην περιοχή και εμποδίζει τα σχέδιά που έχουν σχετικά με τη δημιουργία Κουρδικού κράτους.
Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο Τσίπρας επέλεξε να πάει παρέα με τη Μέρκελ σε αυτόν τον υπόγειο πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας. Κάπως έτσι – οι Αμερικανοί αποφάσισαν το τέλος της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου και έδρασαν αστραπιαία.
Καθοριστική κίνηση στην όλη προσπάθειά τους να μην ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, ήταν να θελήσουν να κάνουν ραντεβού με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Το ραντεβού έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στο γραφείο του κ. Λεβέντη στη Βουλή.






katoxika nea

Πόσο σύντομα θα είναι παρελθόν;

tsipras-anti-vlakaΠόσο σύντομα θα είναι παρελθόν;
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Αλέξη, εκεί που σε πήρε ο Μπίλ τηλέφωνο, το κατακαλόκαιρο, εκτός από το 
να μην βγεις με τίποτα από το δωμάτιο, δεν σου είπε ότι κόντρα στην Αμερική
 δεν πάμε με τίποτα, γιατί θα σου βγει σε κακό;
Εντάξει ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι όλοι οι πολιτικοί πάσχετε από 
μαργιονετισμό και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η κουτάλα, αλλά εσύ 
φιλαράκι ξεπέρασες κάθε όριο ανυπαρξίας.Κρατάς υπουργούς ξεχασιάρηδεs
(βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο
 επέτρεψες να βγούν στη φόρα τα άπλυτα του υπουργού σου γιατί είναι
 αμερικανόφιλος), έχεις πραγματικό θέμα με αστυνομία και στρατό
 (τους μοναδικούς θεσμούς που ακόμα κρατάνε λίγο) και φυσικά έχεις
 τεράστιο θέμα με την ιδεολογία σου. Αυτήν που γαλουχήθηκες και για χάρη
 της οποίας δεν κόλησες ούτε ένα ένσημο.
Όπως πάντα το μάρμαρο θα το πληρώσει ο ελληνικός λαός!
Και καλά να πάθουμε και εμείς που συνειδητά απέχουμε από τις εκλογές, αλλά και αυτοί που συνειδητά σου έριξαν την ψήφο τους.
Δεν είμαι σίγουρος πόσο τελικά θα καταφέρει η Μέρκελ να σε κρατήσει 
στην εξουσία, ειδικά τώρα που το άλλο δεκανίκι της η Νέα Δημοκρατίας διαλύεται στα «εξόν συνετέθη».
Πάντως χθες πήρε το αυτί μου, το ευήκοο, ότι ο επόμενος πρωθυπουργός, 
Νικ.Δ., πήρε τις εντολές του και όλα πλέον είναι θέμα χρόνου… για να ανήκεις και εσύ στο βρώμικο παρελθόν της χώρας μας.



katoxika nea