Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ! Σκάνδαλο (εκατοντάδων εκατομμυρίων) στα σκαριά στα ΕΛΤΑ...




 Τελικά, καλά το έλεγαν οι γνωρίζοντες: Όπου υπάρχει  Κνίτης, υπάρχει και μπόχα... και μάσα...

Από το Πολυτεχνείο (μεγάλο σχολείο τελικά για τα μεγαλολαμόγια που ξεκίνησαν ως Κνίτες και μπήκαν στα σαλόνια όλων των πολιτικών κομμάτων του... δημοκρατικού τόξου), διδάχθηκαν τις λοβητούρες...

ΚΟΙΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΩΡΕ, ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ... ΚΑΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ... ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ.

ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ;


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Σιγά μην παρέμβει η πρωθυπουργάρα και ο Σπίρτζης... αυτοί θα πουν, με ευδαιμονια: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ... ΑΡΗ και θα πέσουν με τα μούτρα να... πίνουν ούζα...

Υ.Γ.2. Γειά σου Λούκα με τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ...

Του Άλκη Θρύλου. 

Ο Μελαχροινός (ΕΛΤΑ), ο παλιός Κνίτης, τα μυστικά Deals και οι επαφές στο Χίλτον και που απειλούν να εκθέσουν τον κ. Τσίπρα

Πράματα και θάματα, όπως μαθαίνει το Press-Gr,  γίνονται στα ΕΛ.ΤΑ λίγο πριν την αλλαγή της παλιάς διοίκησης, με πρόσωπα εμπιστοσύνης της Λούκας Κατσέλη, και ιστορίες για αγρίους που οδεύουν στον εισαγγελέα και σίγουρα θα βλάψουν την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, που σίγουρα δεν γνωρίζει τι συμβαίνει, αλλά  και τον αρμόδιο υπουργό που οφείλει να πράξει τα νόμιμα, ειδάλλως επωμίζεται την ευθύνη...

Κάποιοι βιάζονται πολύ να «καθαρίσουν» μεγάλα deal πριν αποχωρήσουν και στην πρεμούρα τους αυτή… είναι πολύ απρόσεκτοι και δεν ορρωδούν μπροστά σε τίποτα, εκτιθέμενοι παντοιοτρόπως.
 
 
Φυσικά,  οι παράγοντες των ΕΛ.ΤΑ δεν έπαιξαν μόνοι τους και στις πρώτες περίεργες συναντήσεις -στο Χίλτον, παρακαλώ!- συμμετείχε και ο «σύντροφος της παλιάς ΔΗΜΑΡ- του Δ.Σ. ο οποίος προσπάθησε να «τρέξει» το θέμα της μεγάλης συμφωνίας για τον Οργανισμό, αλλά στη συνέχεια «κόπηκε».


Η «κεφαλή» τον παραμέρισε εντελώς και για να γίνει το big deal… όρισε «στην άλλη πλευρά» εκπρόσωπο και ενδιάμεσο ένα παλιό γνώριμο και σύντροφο Φωτοβολταϊκών, από την εποχή του ΚΚΕ -Άχ Μαρία μου, εκφωνήτρια!
 
 
Λοιπόν, για να πάμε στο ηθικό και πολιτικό, ένας απερχόμενος τρέχει να προλάβει να ντιλάρει, αλλά αντί αυτό να το κάνει στο φως της ημέρας, το ψάχνει… με τον «Φωτοβολταϊκό» ενδιάμεσο σε δουλειά, κομβική, εκατοντάδων εκατομμυρίων!
 
Τα ερωτήματα τώρα είναι τα εξής, προς κάθε ενδιαφερόμενο υπεύθυνο:
  1. Αληθεύει ότι ο κ.  Μελαχροινός ήταν σε συναντήσεις στο Χίλτον και αν ναι, γιατί τις κάνει εκεί, με ποιο αντικείμενο  και όχι επίσημα στο γραφείο του Οργανισμού; Αν όχι, να το διαψεύσει, διότι τότε ήταν κάποιος που του έμοιαζε πολύ.
 
2. Γνωρίζει ο αρμόδιος υπουργός κ. Σπίρτζης που εποπτεύει, τι DEAL «ψήνεται και με ποιους;
 
3. Γνωρίζει κάτι ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλας;
 
4. Γιατί παρουσιάστηκε φόρα - παρτίδα ως ενδιάμεσος κάποιος που… χρωστάει σε όλη την πιάτσα και ως τι «παίζει» στο DEAL. Ως συνεργάτης του (και με ποια απόφαση) ή ως «κύριος 3%, τελικά» επί της ενδεχόμενης μπίζνας;
 
5. Ξέρει η κυβέρνηση ότι στο «ψήσιμο» αυτό που θα κάνει κάποιους πλούσιους σε μια μέρα για τα επόμενα 30 χρόνια, ο ενδιάμεσος πρώην Κνίτης που κινείται… με πολιτικό αέρα, κοκορεύεται ότι… «μιλάει με Μαξίμου»; Ότι χρησιμοποιεί πολιτική κάλυψη… για ξεκάρφωμα;
 
 
Όλα αυτά συμβαίνουν στα ΕΛ.ΤΑ την ώρα που και υπό την πίεση των εργαζομένων (ΣΥΡΙΖΑ και μη) αλλάζει η διοίκηση και έτσι όλα είναι καθηλωμένα.
 
 
Την ώρα που η χώρα ζορίζεται και η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός αναζητούν μεγάλες επενδύσεις, κάποιοι τις βλέπουν… παρασκηνιακά, με γεύματα συνεννοήσεων στο Χίλτον και Κνίτες Ντήλερ.
 
 
Μήπως οι κ. Τσίπρας και Σπίρτζης θα λουστούν σε λίγο πολιτικά και ηθικά μια καραμπινάτη ιστορία που θα τους κάνει να… λαλήσουν με τα «Μελαχροινά» ΕΛ.ΤΑ; Έτσι κι αλλιώς  οι Εισαγγελείς θα έχουν  τον πρώτο λόγο της έρευνας…






attika nea

INTEO: "Mπράβο" του Παπαχριστόπουλου (των ΑΝΕΛ) στον Μητσοτάκη!


Ποιό "προσφυγικό" βρε γελοίε;
Πόσο βόθρο έχετε μέσα σας; 
Πόση άβυσσο, ρε πανάθλιε;

Καλλιόπη Σουφλή

«Θα ξαναπώ μπράβο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν έχω κανένα δισταγμό, άβυσσος με χωρίζει με τις ιδέες του, που στο θέμα το προσφυγικό, τώρα που πήγε στις Βρυξέλλες κράτησε εθνική στάση», 
δήλωσε από το βήμα της βουλής ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Δείτε το βίντεο

 






attika nea

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Πελοποννήσου


ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΕΣ 2
Το κλείσιμο του εθνικού οδικού δικτύου συνεχίζουν οι αγρότες των ανεξάρτητων μπλόκων στην Πελοπόννησο, ενώ τα μπλόκα της ΠΑΣΥ με ανακοίνωσή τους ζητούν «ν’ αποσυρθεί το σχέδιο για το ασφαλιστικό, να καταργηθούν τα μέτρα για το φορολογικό και το κόστος παραγωγής που έχουν ήδη ψηφιστεί».
Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα θα είναι κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης από τις 6.00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, ενώ 7.00 με 8.00 το βράδυ οι αγρότες θα κλείσουν τη γέφυρα του Ευρώτα στην Σπάρτη.
Στο μεταξύ είναι κλειστός επ’ αόριστον είναι ο Ισθμός τόσο στην παλαιά όσο και στη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Αθήνας και η κυκλοφορία διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσα από το χωριό Καλαμάκι.
Τα μπλόκα της ΠΑΣΥ στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα τα μπλόκα Αγ. Γεωργίου στην Ηλεία, Αιγίου, Δαλαμανάρας Αργολίδας και Χανδρινού Μεσσηνίας, με ανακοίνωσή τους δηλώνουν πως συντονίζονται με το μπλόκο της Νίκαιας και ζητούν «ν’ αποσυρθεί το σχέδιο για το ασφαλιστικό, να καταργηθούν τα μέτρα για το φορολογικό και μετά να γίνει συζήτηση».
«Διαμηνύουμε προς την κυβέρνηση και σ’ όλους όσοι, με διάφορους, τρόπους, την σιγοντάρουν ότι πίσω δεν πρόκειται να κάνουμε. Με σκυμμένο το κεφάλι δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσουμε. Συνεχίζουμε με τα δίκαια αιτήματά μας, όπως τα διαμορφώσαμε στην πανελλαδική σύσκεψη στις 7 Φλεβάρη στην Νίκαια», αναφέρουν.

Τα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Αποκαλύπτουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Αλήθεια


Διαθέσιμη από το 2012 είχε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου την λίστα Μπόργιανς, αλλά το γραφείο Σαμαρά έδωσε εντολή να μην την παραλάβουμε! Το εμπιστευτικό τηλεγράφημα του Έλληνα προξένου στο Ντύσσελντορφ Νίκου Πλεξίδα, το οποίο αποκαλύπτει η «Αυγή», αποδεικνύει ότι προσφέρθηκε η λίστα, αλλά η κυβέρνηση δεν την ήθελε. Από το έγγραφο προκύπτει ότι τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνώριζαν ότι τους δίνεται CD με λίστα καταθετών-φοροφυγάδων.
Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ στις 19 Νοεμβρίου 2012 ενημερώνει τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη για την λίστα Μπόργιανς. Το έγγραφο χαρακτηρίζεται «εμπιστευτικό» και αποκαλύπτει ότι ο διευθυντής του γραφείου Σαμαρά (και τότε και σήμερα…) Κώστας Μπούρας έδωσε τηλεφωνική εντολή να απορριφθεί «ευγενικά»!
Δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη και Αννέτας Καββαδία, σχετικά με τις αποκαλύψεις για τη λίστα Μπόργιανς από την απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών.
Δυστυχώς για όσους βιάστηκαν να μιλήσουν, η απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών έρχεται να ανατρέψει την αφήγηση όλων όσοι μας κατηγόρησαν για λασπολόγους.
Τα έγγραφα, δε, που συνοδεύουν την απάντηση του ΥΠΕΞ, «καίνε» την τρικομματική συγκυβέρνηση του 2012, υφυπουργός Εξωτερικών της οποίας ήταν ο κ. Κούρκουλας.
Γίνεται προφανές ότι οι ηγεσίες των Υπουργείων Εξωτερικών και Οικονομικών ήταν ενήμερες για την ύπαρξη της λίστας Βεστφαλίας-Ρηνανίας ή λίστας Μπόργιανς.
Ο Γενικός Πρόξενος του Ντίσελντορφ, ήδη από τις 8 Οκτωβρίου 2012, ενημέρωσε τις εθνικές αρχές ότι ο Υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Βεστφαλίας – Ρηνανίας Dr Norbert Walter – Borjans, τον προσκάλεσε για να συζητήσουν «θέμα οικονομικής κρίσεως και CD με στοιχεία καταθετών φοροφυγάδων», ζητώντας σχετικές οδηγίες. Σε επόμενη επικοινωνία, στις 19 Νοεμβρίου, ο Γενικός Πρόξενος απευθύνθηκε εγγράφως στον τότε Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, ενημερώνοντάς τον ότι απέρριψε ευγενικά την πρόταση «στη συνέχεια τηλεφωνικών οδηγιών» που έλαβε από τον Διευθυντή του Πολιτικού γραφείου του τότε Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κ. Κωνσταντίνο Μπούρα.
Τα ερωτηματικά που γεννιούνται είναι πολλά:
για ποιους λόγους ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, προφανώς κατόπιν εντολών του ίδιου, δεν αποδέχθηκε την πρόταση για παραλαβή της λίστας Borjans, που είχε νομίμως αγοραστεί από τις αρμόδιες αρχές της Β. Βεστφαλίας-Ρηνανίας;
για ποιους λόγους η τρικομματική κυβέρνηση, αν δεν είχε εικόνα του ποίοι περιλαμβάνονται σε αυτήν, συγκάλυψε τους εμπλεκόμενους στη λίστα; Τι φοβήθηκε;
για ποιους λόγους η τρικομματική απέρριπτε προτάσεις για διερεύνηση ενδεχόμενων πηγών εσόδων και επέλεξε τον δρόμο της δραματικής μείωσης συντάξεων, την ώρα που.
Νέα Δημοκρατία και Δημοκρατική Συμπαράταξη οφείλουν απαντήσεις. Γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σκοινί.
Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας
Αννέτα Καββαδία, βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθήνας
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 1
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 2

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… «Επικίνδυνη Κλιμάκωση» Απορρίφθηκε το Σχέδιο Ψηφίσματος της Ρωσίας


OHE
ΕΚΤΑΚΤΟ!
Η Γαλλία απέρριψε σήμερα το σχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσε η Ρωσία για τη Συρία και επέρριψε στη Μόσχα την ευθύνη μιας «επικίνδυνης κλιμάκωσης» λίγο πριν από την έναρξη των διαβουλεύσεων στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Ερωτηθείς από έναν δημοσιογράφο σχετικά με το ενδεχόμενο το ρωσικό κείμενο- που καταδικάζει τις στρατιωτικές ενέργειες της Τουρκίας- να εγκριθεί, ο πρεσβευτής της Γαλλίας στα ΗΕ Φρανσούα Ντελάτρ απάντησε: «Ξεκάθαρα, όχι».






hellasforce

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Τι συμβαίνει; ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ τα βρίσκουν στην Συρία για να ¨φάνε¨ την Τουρκία


ΦΩΤΟ 1 (7)
Διαβαίνουμε κρίσιμα 24ωρα με κομμένη την αναπνοή.
Η Τουρκία παγιδευμένη ολοκάθαρα στο γεωπολιτικό παιχνίδι που της παίζουν κάποιοι πλέον φανερά.
¨Έχει χάσει τους συμμάχους της¨, κάτι που μας προείπε πριν τρεις δεκαετίες ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και αρχίζει και κάνει κουταμάρες για αυτό και γίνεται ώρα την ώρα απρόβλεπτη.
Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι η άτυπη συμμαχία ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ και το αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης θα είναι το τέλος της τουρκίας μέσα στην Παγκόσμια Ιστορία.
ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ στο Προσκήνιο και στο Παρασκήνιο
¨Οι εντατικές συνομιλίες μεταξύ των Αμερικανών διπλωματών και των Ρώσων συναδέλφων τους για την επίτευξη εκεχειρίας στη Συρία υπήρξαν «σοβαρές και μέχρι τώρα εποικοδομητικές», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, τονίζοντας όμως ότι «απομένει να γίνει πολύ δουλειά ακόμη».
Σε μια σύντομη στάση που έκανε στο Λονδίνο, καθ’ οδόν για το Αμάν της Ιορδανίας όπου θα συζητήσει τη συριακή κρίση με τον βασιλιά Αμπντάλα, ο Κέρι είπε ότι η ομάδα του είναι «σε σχεδόν συνεχείς συνομιλίες» με τους Ρώσους.¨
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΑΛΛΗΛΟ -ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ Θέσεων
¨Σε μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, η Ουάσιγκτον έδωσε πληροφορίες για το που επιχειρούν αμερικανικές ειδικές δυνάμεις μέσα στην Συρία καθώς η Ρωσική Αεροπορία ετοιμάζεται να ξεκινήσει σφοδρούς βομβαρδισμούς στις βόρειες περιοχές.
Ο στρατηγός Charles Brown, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις επιχειρήσεις της USAF και την Κεντρική Διοίκηση των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ότι:»Ενημερώσαμε την Ρωσία σχετικά με τις περιοχές που επιχειρούν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις επειδή αυτό αφορούσε την ασφάλεια των αμερικανών στρατιωτικών. Υπάρχουν κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των ενόπλων δυνάμεών μας. Η πληροφόρηση έγινε μεταξύ των δύο Υπουργείων Άμυνας».
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι ζητήθηκε από την Ρωσία «να αποφύγει να βομβαρδίσει ευρείες περιοχές στην Βόρεια Συρία γιατί επιχειρούν αμερικανικές ειδικές δυνάμεις και τόνισαν πως υπάρχει ένα είδος «μνημονίου κατανόησης» μεταξύ των δυο χωρών ώστε να αποφευχθούν επικίνδυνα περιστατικά. Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες» τόνισαν.¨ pronews.gr/portal/19 Φεβρουαρίου 2016-02-20
Για ποιον κτυπάει η καμπάνα;
Και δεν φρονηματίζεται με τίποτα η τουρκική αλεπού..πάει για τα τέσσερα.
Παραμονή Χριστουγέννων του 2013 ο Αμερικανός πρέσβης Φράνσις Ρικιαρντόνε λέει σε Ευρωπαίους διπλωμάτες πως η Ουάσιγκτον «είχε ζητήσει από την Τουρκία να διακοπούν οι σχέσεις της Halkbank με το Ιράν και δεν μας άκουσαν.
Τώρα παρακολουθείτε την πτώση μιας αυτοκρατορίας».
Ο Ρικιαρντόνε διέψευσε αργότερα τις αναφορές ως ανυπόστατες.http://www.sigmalive.com/simerini 24 Δεκέμβριος 2013, 06:58 Σημερινή
Τελικά μετά από δυο χρόνια όλοι παρακολουθούμε την ΠΤΩΣΗ της νεοθωμανικής αυτοκρατορίας.
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατί καθώς θα πέφτουν τα μπάζα οι σοβάδες θα πάρουν και εμάς.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Αποκάλυψη Με Ονόματα και Αριθμούς… «Αν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις Ήθελαν το Ελληνικό Πετρέλαιο, Σήμερα δεν θα Είχαμε Χρέος»


ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
Ο καθηγητής Γεωλογίας, Αβράαμ Σεληλίδης Αποκαλύπτει πράγματα και θαύματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας και χωρίς υπεκφυγές κατηγορεί τις ελληνικές κυβερνήσεις για τη μη εκμετάλλευση του…
Από τον ΕΟΕ η εκπομπή αποκάλυψις του Ιωάννη Παπαζήση







hellasforce

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ… Οι ΓΙΑΤΡΟΙ που Ανακάλυψαν ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ στα ΕΜΒΟΛΙΑ Βρέθηκαν Όλοι ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ!


ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
Όχι πολύ καιρό πριν, το Neon Nettle, αναφέρθηκε στην επιδημία των γιατρών που δολοφονήθηκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν τη βάση τους στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλοι οι επιστήμονες (τυχαίο;) μοιραζόντουσαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Όλοι είχαν ανακαλύψει ότι η ένζυμο πρωτεΐνη nagalase προστίθενται στα εμβόλια τα οποία στη συνέχεια χορηγούνται σε ανθρώπους.
Η Nagalase εμποδίζει το σώμα να προχωρήσει στην παραγωγή της βιταμίνης D, η οποία αποτελεί την κύρια άμυνα του οργανισμού για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα.
Σύμφωνα με Thebigriddle.com: Η Nagalase είναι μια πρωτεΐνη που δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα. Αυτή η πρωτεΐνη συγκεντρώνεται σε υψηλό επίπεδο σε αυτιστικά παιδιά. Αυτή την πρωτεΐνη χρησιμοποιούν στον εμβολιασμό!!!
Αυτό εμποδίζει το σώμα από τη χρήση της βιταμίνης D, απαραίτητης για την καταπολέμηση του καρκίνου και την πρόληψη του αυτισμού. Η Nagalase απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2. Έτσι, βασικά … δεν σκότωσαν αυτούς τους γιατρούς, επειδή είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή με επιτυχία τη θεραπεία του αυτισμού … Αλλά τους σκότωσαν και τους σκοτώνουν επειδή αυτοί οι γιατροί είχαν ερευνήσει και είχαν την απόδειξη ότι τα εμβόλια που χορηγούνται στα παιδιά προκαλούν καρκίνο και κρίση αυτισμού!!
Ο θάνατος τους ήταν σκόπιμος. Οι γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα είχαν συνεργαστεί και ετοιμάζονταν να δώσουν όλες τις πληροφορίες στη δημοσιότητα. Χορηγούνται εμβόλια με στόχο τη μείωση του πληθυσμού με αργό θάνατο.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε όλες τις τρομακτικές λεπτομέρειες…
Ο Dr. Ted Broer εξηγεί πως οι γιατροί σκοτώθηκαν για αυτά που είχαν ανακαλύψει για τους εμβολιασμούς. Καθώς και πώς θα θεραπευτούν οι οι συνέπειες της επίθεσης της ελίτ στα παιδιά καθώς και σε όσους αναγκάστηκαν σε εμβολιασμούς.

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΑΤΗ… ΣΤΗΜΕΝΕΣ οι Τρομοκρατικές Επιθέσεις στην Τουρκία… Ο Λόγος που ο Ερντογάν Θέλει ΑΙΜΑ


ΑΠΑΤΗ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ… ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ… Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΕΛΨΙΜΟΣ… ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ….Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ISIS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 2
ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 3
ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 4
ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 5
1
2
3

ΟΡΙΣΤΙΚΟ – ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΕΚΛΟΓΕΣ
Στόχος τους είναι να παραμείνουν μέσα στο πολιτικό παιχνίδι, ακόμα κι αν έρθουν δεύτεροι στην κάλπη.
Το κόλπο γκρόσο που σκαρφίστηκαν, δεν έχει προηγούμενο.
Θα μειώσουν το μπόνους των 50 εδρών και θα μπορούν να το μοιράζουν αναλογικά όχι μόνο στο πρώτο κόμμα αλλά και σε συνασπισμούς κομμάτων!!!
Ότι θα οδηγηθούμε, αργά ή γρήγορα, σε νέες εκλογές, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο.
Αυτό επιβεβαιώνεται πλέον και από χθεσινές (19/02/2016) δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο πρακτορείο Stern Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές μόνο αν ζητηθούν από τους δανειστές πρόσθετα μέτρα εκτός από αυτά που έχουν ήδη συμφωνηθεί με βάση το τρίτο μνημόνιο.
«Για εμάς δεν υπάρχει θέμα εκλογών. Υλοποιούμε την εντολή του Σεπτέμβρη. Δεν έχουμε όμως εντολή για μέτρα πέρα από τα συμφωνημένα», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Γιάννη Δραγασάκη, αφήνοντας να εννοηθεί πως σε περίπτωση που επαναληφθεί το σκηνικό του Αυγούστου, με τους δανειστές να πιέζουν για νέα μέτρα που δεν συνάδουν με τις προεκλογικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνουν πρόωρες εκλογές.
Όπως έχουμε αποκαλύψει, στο Μαξίμου ξέρουν πολύ καλά ότι θα ζητηθούν και άλλα μέτρα από τους δανειστές, ενώ έχουν αντιληφθεί ότι η περίφημη απομείωση χρέους που έχουν υποσχεθεί οι δανειστές στον Τσίπρα θα είναι τουλάχιστον αστεία.
Το άδειασμα που θα υποστεί ο Έλληνας πρωθυπουργός από την τρόικα, θα είναι τόσο μεγάλο που δεν θα μπορέσει να το δικαιολογήσει ο κ. Τσίπρας στα… μάτια του ελληνικού λαού.
Όπως εκτιμούν έμπειροι πολιτικοί αναλυτές, οι εκλογές δεν πρόκειται να διεξαχθούν άμεσα. Πρώτα θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και στη συνέχεια οι δανειστές θα περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να ολοκληρώσει η κυβέρνηση το 80% των μέτρων που έχουν ζητηθεί από τους δανειστές.
Μετά το καλοκαίρι και αφού τα ανταλλάγματα της ελληνικής κυβέρνησης θα είναι – όπως όλα δείχνουν – κατώτερα των προσδοκιών, όλα θα είναι ανοικτά.
Στο διάστημα αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει προλάβει να φτιάξει τον εκλογικό νόμο στα μέτρα του, ευνοώντας και τα μικρά κόμματα που με την υπάρχουσα νομοθεσία κινδυνεύουν να βγουν εκτός Βουλής.





hellasforce

ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ (Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ)


Impression of the Annual Meeting 2008: Henry A. Kissinger
ο Κίσινγκερ για τον Ελληνισμό είναι οι 10 πληγές του Φαραώ.
Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1923, και μεγάλωσε στη Ναζιστική Γερμανία από Εβραίους γονείς.
Προτού ξεσπάσει ο Β! Π.Π. μετανάστευσε στις Η.Π.Α. Εκεί σπούδασε. Μετά το Β! Π.Π. ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα φυσικά στο ΑμερικανοΕβραϊκό Χάρβαρντ, παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες κυβερνητικές επιτροπές που αφορούσαν την εξωτερική πολιτική και ασφάλεια των ΗΠΑ. Στην Αμερική είναι γνωστός ως «ΓερμανοΕβραίος».
Από εκείνα τα χρόνια το Εβραϊκό στοιχείο των ΗΠΑ είχε κατορθώσει να διεισδύσει στο κρατικό μηχανισμό των ΗΠΑ.
Άν και Γερμανο-Εβραίος, υπήρξε ΥΠ.ΕΞ. των Κυβερνήσεων NIXON & FORD. Σήμερα σε ηλικία 93 ετών είναι σύμβουλος και ΥΠ.ΕΞ. της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Δυστυχώς παρά την μόρφωσή του, μισεί τον άνθρωπον, και θέλει τον αφανισμό του. Ο Γ! παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος είναι μέσα στα σχέδιά του. Θέλει τη καταστροφή του πλανήτη, διότι πιστεύει ότι μέσα από την καταστροφή, μπορεί να προέλθει η Παγκόσμια Σιωνιστική Εβραϊκή Αυτοκρατορία.
Βραβεύθηκε με το βραβείο NOBEL ειρήνης, εις επιβράβευση των πολεχαρών και μισάνθρωπων επιδόσεών του.
Μη ξεχνάτε ότι γαλουχήθηκε και ανδρώθηκε μέσα σε ένα Ναζιστικό κλίμα, μέσα σε ένα Χιτλερικό καθεστώς, και ο ψυχολογικός κόσμος των παιδικών του χρόνων επέδρασαν στον ψυχισμό του, με απάνθρωπα ψυχολογικά αισθήματα.
Είναι μέλος των παγκόσμιων Σιωνιστικών Λεσχών & Στοών, π.χ. Λέσχη Bilderberg, Illuminati, Μασόνοι, Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, Παγκοσμιοποίηση, κ.λ.π. και ότι εχθρόν και αισχρόν για την ανθρωπότητα, εστί και λέγειν…………..
Όποια πέτρα σηκώσεις, θα βρείς από κάτω τον Κίσσινγκερ!!!
Προ ημερών επεσκέφθη τον Πούτιν στο Κρεμλίνο για συνομιλίες επί φλεγόντων θεμάτων παγκοσμίου ενδιαφέροντος, ως εκπρόσωπος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι πρόγονοι του Κίσινγκερ ήταν εχθροί της επαναστάσεως των Ελλήνων του 1821, ήθελαν τους Έλληνες σκλάβους των Τούρκων. Αυτοί δολοφόνησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια, και άλλους ήρωες της επαναστάσεως!!!
Όλα τα απάνθρωπα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δια την ανθρωπότητα, είναι έργα δικά του!!!
Εφαρμόζει πιστά επάνω στα άλλα Κράτη «τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Θέλει τα κράτη αποικίες και προτεκτοράτα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η πολιτική του είναι το «Διαίρει και Βασίλευε».
Εφαρμόζει το «Δόγμα του Σοκ» επάνω σε Έθνη & Λαούς.
Οι πολιτικοί Ευρώπης/Αμερικής τελούν υπό τη δική του έγκριση. Οι εταιρείες εκδόσεως εκλογικών αποτελεσμάτων, και εταιρειών δημοσκοπήσεων, τελούν υπό τη δική του καθοδήγηση. Μην πιστεύετε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, όλο τα ίδια και τα ίδια νούμερα, αρκεί να εκλεγούν πολιτικοί ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Μην πιστεύετε τα εκλογικά αποτελέσματα, είναι όλα μαγειρεμένα από το δίδυμο Kissinger +Brezinsky.
Ο Κίσινγκερ δήλωσε για την Ελλάδα και τους Έλληνες,
«Ο Ελληνικός Λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε την Ιστορία, τη γλώσσα, τη θρησκεία, το πολιτισμό, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, (Κύπρο), στη Μέση Ανατολή, (Συρία), σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για εμάς, για την πολιτική της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».
Ο Κίσσινγκερ αλλοίωσε τα ιστορικά μας δίκαια με την αναγνώριση της FYROM σαν Μακεδονία. Όλοι οι Ευρωπαίοι, Ασιάτες, Αφρικανοί, αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία».
Τη γλώσσα μας με τη βοήθεια των Σιωνιστών αριστερών, των ΜΜΕ, αλλά και των λαθρομεταναστών την τσάκισε.
Τη θρησκεία μας, με τη βοήθεια των Μουσουλμάνων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, την εξαφάνισαν.
Το πληθυσμό των Ελλήνων, με τους Μουσουλμάνους Άραβες λαθρομετανάστες, τον έκαναν μειονότητα.
Λαθρομετανάστες σημαίνει αλλαγή πληθυσμού της Ελλάδος!!
Το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον, των Ελλήνων, με τους λαθρομετανάστες τα εξάλειψεν ο Κίσινγκερ.
Γιαυτό σήμερα έχουμε κυβερνήτες Σημίτηδες-Σαμαράδες-Τούρκογλου-ΓΑΠ-Τσίπρες, Κυριάκους, κ.λ.π. πιόνια & μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και Κίσσινγκερ να μας κυβερνούν.
Τα «τσογλάνια»= (παιδιά για τα θελήματα) του Κίσσινγκερ, οι ΤΟΜΣΕΝ & ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ θέλουν μείωση συντάξεων των Ελλήνων γερόντων, για να κερδίζουν περισσότερα οι Εβραίοι δανειστές, η σπείρα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι επονομαζόμενοι από τους δούλους πολιτικούς, «Θεσμοί».
Όλοι οι φόροι που πληρώνουμε πηγαίνουν στο αφεντικό του Κίσινγκερ, τον Λόρδο-Βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ενώ ο Κίσινγκερ θέλει το θάνατο του Ελληνισμού, ο Γάλλος Πρόεδρος δηλώνει, «Η Ελλάδα είναι η Ιστορία μας, και ο Πολιτισμός μας»
Η δημιουργία του κράτους των Σκοπίων είναι έργο δικό του, θέλει να δώσει την Ελληνική Μακεδονία στους Σλάβους, διότι μισεί τον Μέγα Αλέξανδρο επειδή κάποτε στην Ιστορία είχε κατακτήσει το Ισραήλ.
Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είναι έργο δικό του.
Ο βομβαρδισμός της Σερβίας είναι ΄εργο δικό του.
Το Κόσοβο είναι έργο δικό του.
Η καταστροφή της Κύπρου είναι έργο δικό του. Είναι μισέλλην!!!
Ο Κίσινγκερ ανέτρεψε και δολοφόνησε το Μακάριο (με καρδιακό επεισόδειο), τον οποίο αποκαλούσε Κάστρο της Μεσογείου.
Ο Κίσσινγκερ δολοφόνησε τον Πρόεδρο της Κύπρου Τάσο Παπαδόπουλο (με καρκίνο), για περάσουν τα σχέδιά του στην Κύπρο!
Ο Κίσινγκερ οδήγησε τους Τούρκους στη Κύπρο.
Η καταστροφή του μισού Αραβικού κόσμου, είναι έργο δικό του.
Η καταστροφή Ιράκ-Λιβύης-Συρίας είναι έργο δικό του.
Η δημιουργία του κράτους των ISIS –Τζιχαντιστών είναι έργο του Κίσσινγκερ.
Ο Κίσσινγκερ πιέζει τις υπόδουλες κυβερνήσεις, να χρηματοδοτούν τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. για να φροντίζουν τους λαθρομετανάστες, και όχι μόνον.
Το Μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα είναι έργο δικό του.
Οι Τούρκοι, σε απόλυτη συναίνεση με τον Κίσσινγκερ, εκμεταλλεύονται το προσφυγικό, ώστε να αποσπάσουν χρήματα από τους αφελείς Ευρωπαίους, για τα έξοδα των πολέμων που διεξάγουν σήμερα.
Ο Κίσσινγκερ διέταξε τον Εβραίο Σημίτη να υπερχρεώσει την Ελλάδα, και αυτός σαν δούλος των Σιωνιστών, το έπραξε.
Έλληνες!!! αφού δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, τιμωρήστε τον Εβραίο Σημίτη αυτοδικαίως όπου τον βρείτε, όπως και όλους τους προδότες πολιτικούς, στη μετά Σημίτη εποχή!!!
(Σύμφωνα με το άρθρο 120(4) του Συντάγματος).
Η Δολοφονία του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου,(με καρκίνο), είναι έργο του Κίσσινγκερ, για να έχει η Ελλάς σαν ηγέτες πολιτικά ανδρείκελα, κοινώς πολιτικά «τσόλια», υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η εκλογή νέων Μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας, είναι έργο του Κίσσινγκερ, αρκεί αυτοί να στηρίζουν την επικράτηση της Σιωνιστικής Εβραϊκής Πανθρησκείας του Σολομώντα.
Οι άμυαλοι νέοι Μητροπολίτες της Ορθοδοξίας έγιναν δούλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας και Πανθρησκείας, με αποτέλεσμα να χάσουν τον Ορθόδοξο πληθυσμό της Ελλάδος, διά των Μουσουλμάνων προσφύγων, και Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, προκειμένου να γίνουν τα σχέδια του Κίσσινγκερ για Ν.Τ.Π.
Η εκλογή Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, υπόκειται στην έγκρισην του Κίσσινγκερ.
Η Ε.Ε. είναι δημιούργημα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με συμβούλους τους κυρίους Kissinger+Brezinsky, άρα εκ του πονηρού. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα ύστερα από 40 χρόνια.
Η Τράπεζα της Ελλάδος, (ΡΟΤΣΙΛΝΤ+ Στουρνάρας) δίνει δισεκατομμύρια ευρώ στους δανειστές της Ελλάδος, για να μας δανείζουνε-χρεώνουνε, και έτσι να μας κρατάνε χρεομένους και χρεοκοπημένους, προς δόξαν της πολιτικής του Κίσινγκερ-Ν.Τ.Π.
Ο εδαφικός διαμελισμός της Ελλάδος είναι στα σχέδια του Kisinger.
Τα Μνημόνια, δανειστές (Θεσμοί), δόλια χρεοκοπία, προσφυγικό & λαθρομεταναστευτικό, είναι δικά του έργα, και είναι ένα εκκρηκτικό μείγμα για την κοινωνική συνοχή, και την ύπαρξη του Ελληνισμού.
Θέλει την Ελλάδα χωρίς Έλληνες, και με διαφορετικό όνομα!!!
Η «Αριστερή» Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται επάνω στην εύνοια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. του Κίσσινγκερ.
Οι Κυβερνήσεις Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κατέστησαν την Ελλάδα αποικία της Γερμανίας, υπακούοντας στις εντολές Κίσσινγκερ.
Όλος ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος – κατόπιν εντολών Κίσινγκερ- ετέθη στη διάθεση των Εβραίων δανειστών της κουστωδίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έναντι του δολίου και επαχθούς χρέους της Ελλάδος.
Τα σχέδια για ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Ρωσίας, αρχίζοντας από το Αιγαίο, μέχρι Βαλτική, είναι σχέδια ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.
Οι πολιτικοί αρχηγοί Τσίπρας+Κυριάκος, είναι σκεύη εκλογής Κίσσινγκερ, για να έχουν επιτυχία τα σχέδιά του κατά της Ρωσίας, αρχίζοντας από τον αποκλεισμό του Αιγαίου με το ΝΑΤΟ.
Ο Κίσσινγκερ στην Ελλάδα έχει ταυτιστεί με βρώμικα ανθελληνικά σχέδια. Εκείνος έφερε ΝΑΤΟ & Τούρκους στο Ελληνικό Αιγαίο!!!
Ότι αποφασίζουν οι αφελείς μαριονέτες πολιτικοί της Ε.Ε. είναι απόφαση Κίσσινγκερ.
Ο Κίσσινγκερ χαρακτηρίζεται από τους Έλληνες σαν η «αλεπού» της εξωτερικής πολιτικής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Όσα συμβαίνουν σήμερα στο Μακεδονικό-Σκόπια, Προσφυγικό, Αιγαίο, Κύπρο, δείχνουν ότι τα σχέδια που επεξεργαζόταν ο πανίσχυρος και παμπόνηρος υπουργός εξωτερικών της Ν.Τ.Π. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Τέτοια Βουλή από υπαλλήλους του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ δεν τη θέλουμε.
Η Δημοκρατία μας είναι κάλπικη, γεμάτη από πολιτικούς δούλους & ορντινάντσες του ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.
Αυτά τα ολίγα, για να γνωρίζουν οι νεο- Έλληνες τον καταστροφέα του Ελληνισμού!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος ΜΜΕ/Αναλυτής Γεωπολιτικής

2016 ΠΛΑΝΗΤΗΣ Γη «Μια ΑΝΑΣΑ πριν τον 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»


Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Ο πλανήτης Γη πριν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο
Δήλωση Άνγκελα Μέρκελ για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Δήλωση Βλαντιμίρ Πούτιν για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Δήλωση Ντμίτρι Μεντβέντεφ για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο (αναλυτικά η δήλωσή του).
Δήλωση Αχμέτ Νταβούτογλου για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Δήλωση Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Δήλωση του Ιταλού υπουργού εξωτερικών για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Ρωσία προειδοποιεί το ΝΑΤΟ ότι χερσαία επιχείρηση στην Συρία σημαίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Η Τουρκία γνωρίζει ότι υπάρχει σχέδιο διαμελισμού της και επιχειρεί να δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις ανάσχεσης του διαμελισμού, προκαλώντας γενίκευση του πολέμου.
Δήλωση του Ρώσου υπουργού εξωτερικών Σεργέι Λαβρόφ «ΗΠΑ και Άραβες να το σκεφτούν καλά πριν ανοίξουν μέτωπο με εμάς! Θέλουν μόνιμο πόλεμο; Θέλουν πόλεμο; Θα τον έχουν! Θα ήταν αδύνατον να νικήσει κανείς γρήγορα σε έναν πόλεμο με την Ρωσία».
Το προσφυγικό στην Ελλάδα έχει και αυτό τον σκοπό του…
Την άνοιξη οι ΗΠΑ θέλουν να υλοποιήσουν το «ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» στην Μέση Ανατολή, δηλαδή την ίδρυση Κουρδικού κράτους.
(Σχόλιο: έλεγε ο Άγιος Παϊσιος ότι θα δημιουργηθεί κουρδικό κράτος στην καρδιά της Τουρκίας…….)
Τα τουρκικά ΜΜΕ μιλούν για «ΣΕΙΣΜΟ» και ΔΙΑΛΥΣΗ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!! (τα Ελληνικά ΜΜΕ κρύβουν την είδηση αυτή)
Και οι Ρώσοι είναι υπέρ στην δημιουργία Κουρδικού κράτους.
Δημοσίευμα της Χουριέτ «οι Κούρδοι ετοιμάζονται για μαζική εισβολή στην Τουρκία».
Οι ΗΠΑ αδειάζουν την Τουρκία.
Η μόνη χώρα που στηρίζει την Τουρκία είναι η Γερμανία.
Συνεκμετάλλευση και συνδιαχείριση του Αιγαίου από Ελλάδα και Τουρκία θέλουν οι Γερμανοί.
Η εισβολή της Τουρκίας στην Συρία.
Νέο μέτωπο Τουρκίας ΗΠΑ.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ
Από την εκπομπή ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΡΉΞΗ με τον Κυριάκο Βελόπουλο 16.2.2016

ΟΗΕ: Απορρίφθηκε το ρωσικό σχέδιο...


...για τη Συρία...

Η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και άλλα κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ απέρριψαν το...
ρωσικό σχέδιο απόφασης που καλούσε να σταματήσουν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στη Συρία, δήλωσαν διπλωμάτες.

Παράλληλα, Ρώσοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι συζητούσαν στη Γενεύη για την κατάπαυση του πυρός στη Συρία, που θεωρητικά θα εφαρμοζόταν αυτή την εβδομάδα αλλά οι αντιμαχόμενοι αψήφησαν. Καθώς ο πόλεμος στη Συρία οδεύει προς τον έκτο του χρόνο, οι ελπίδες ειρήνευσης μοιάζουν ισχνότερες από ποτέ, αναγνώρισε ο ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών Στάφαν ντε Μιστούρα.

Η Ρωσία, ο στενότερος σύμμαχος του συριακού καθεστώτος, ζήτησε να συγκληθεί επειγόντως το ΣΑ για να συζητήσει ένα κείμενο που απαιτούσε η Τουρκία να σταματήσει να βάλλει με πυροβολικό εναντίον των Κούρδων ανταρτών στη βόρεια Συρία και να εγκαταλείψει τα σχέδιά της για μια χερσαία επιχείρηση στο συριακό έδαφος.

Διπλωμάτες ανέφεραν ότι η Γαλλία και τουλάχιστον τέσσερις χώρες ακόμη (οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Νέα Ζηλανδία και η Ισπανία) απέρριψαν αμέσως το κείμενο που υπέβαλε η Μόσχα, το οποίο δεν είχε σχεδόν καμιά πιθανότητα να εγκριθεί. Ο αναπληρωτής πρεσβευτής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Βλαντίμιρ Σαφράνκοφ ανέφερε ότι η χώρα του είναι "έτοιμη να διαπραγματευθεί" και κάλεσε τα άλλα κράτη του 15μελούς ΣΑ να προτείνουν τροποποιήσεις.

Από την δική του πλευρά ο πρεσβευτής της Γαλλίας στα Ηνωμένα Έθνη κατηγόρησε τη Μόσχα ότι προκάλεσε μια "επικίνδυνη κλιμάκωση" υποστηρίζοντας το συριακό καθεστώς στην έφοδο που έχει εξαπολύσει στο Χαλέπι, ενώ η Αμερικανίδα πρέσβειρα Σαμάνθα Πάουερ έκρινε πως η Μόσχα "επιδιώκει έναν αντιπερισπασμό".

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ εκτίμησε χθες ότι υπάρχει "κίνδυνος πολέμου" μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε την Άγκυρα και τις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG, ο ένοπλος βραχίονας του σημαντικότερου κόμματος των Κούρδων της Συρίας) να "επιδείξουν αυτοσυγκράτηση" κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας του με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρεσβευτής Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ επέμεινε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι η χώρα του "δεν θα εισερχόταν στη Συρία με χερσαίες δυνάμεις παρά μόνο στο πλαίσιο μιας συλλογικής δράσης" του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, με έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας. Ωστόσο επέμεινε πως η Άγκυρα έχει "δικαίωμα να αμυνθεί".

Η Τουρκία επέκτεινε τους βομβαρδισμούς σε πολλούς τομείς της επαρχίας του Χαλεπιού που ελέγχονται από τους Κούρδους αντάρτες, στους οποίους επιρρίπτει την ευθύνη για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση της Τετάρτης στην Άγκυρα.

Ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε, μιλώντας για αυτή την επίθεση, πως δεν έχει "καμιά αμφιβολία" ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται το Κόμμα Δημοκρατικής Ένωσης (PYD) και ο στρατιωτικός του βραχίονας, το YPG, δύο οργανώσεις που η Άγκυρα χαρακτηρίζει "τρομοκρατικές". Την ευθύνη ωστόσο ανέλαβε μια άλλη οργάνωση, τα "Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν", ή TAK, που θεωρείται προσκείμενη στο Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK).

Οι μαχητές του YPG, που ελέγχουν τα τρία τέταρτα των συνόρων Συρίας-Τουρκίας, υποστηρίζονται από την Ουάσινγκτον διότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), το οποίο έχει καταλάβει τεράστιες εκτάσεις της συριακής επικράτειας. Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (ΣΔΔ), μια συμμαχία στην οποία η σημαντικότερη δύναμη είναι οι YPG, κατέλαβαν χθες τη Σαντάντα, προπύργιο του ΙΚ στη βορειοανατολική Συρία, θέτοντας επίσης υπό τον έλεγχό τους ένα κοίτασμα πετρελαίου κοντά σε αυτή, με την αεροπορική υποστήριξη του διεθνούς συνασπισμού, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σε μια προσπάθεια να υπάρξει κατάπαυση του πυρός, όπως είχε καλέσει την 12η Φεβρουαρίου η Διεθνής Ομάδα Υποστήριξης της Συρίας (ΔΟΣΣ), διπλωμάτες και αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας και των ΗΠΑ συναντήθηκαν χθες στη Γενεύη.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι είχε αναγνωρίσει πρόσφατα πως μένει "ακόμη πολλή δουλειά" να γίνει πριν μπορέσει να τεθεί σε εφαρμογή μια εκεχειρία στη Συρία. "Η επεξεργασία των όρων για μια εκεχειρία, σε μια κατάσταση όπως αυτή της Συρίας, είναι μια πολύ τεχνική και λεπτομερής διαδικασία· για αυτό οι ομάδες μας είναι ακόμη επί τω έργω. Θέλουμε η διαδικασία αυτή να είναι βιώσιμη και εφόσον όλοι οι συμμετέχοντες επιδείξουν προθυμία και καθίσουν πραγματικά κάτω για να βρούμε μια λύση, μπορούμε να φτάσουμε σε έναν τερματισμό των εχθροπραξιών".

Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο καθεστώς και την αντιπολίτευση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, οι οποίες ανεστάλησαν την 3η Φεβρουαρίου, αυτές συνεχίζουν να βρίσκονται σε τέλμα.

Σε συνέντευξή του στη σουηδική εφημερίδα Svenska Dagbladet, ο Στάφαν ντε Μιστούρα δήλωσε ότι δεν θα ήταν "ρεαλιστικό" να συγκαλέσει μια νέα συνάντηση στη Γενεύη την 25η Φεβρουαρίου, πρόσθεσε όμως ότι "έχουμε την πρόθεση να το κάνουμε σύντομα".

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις, με την υποστήριξη της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, εξαπέλυσαν στις αρχές Φεβρουαρίου μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση που τους επέτρεψε να ανακαταλάβουν περιοχές στο βόρειο τμήμα του Χαλεπιού, κάτι όμως που συνοδεύθηκε από μια μαζική έξοδο. Η Σαουδική Αραβία κατέστησε στο μεταξύ σαφές ότι τάσσεται υπέρ της παράδοσης πυραύλων εδάφους-αέρος στους Σύρους αντάρτες, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο τεύχος του γερμανικού ειδησεογραφικού περιοδικού Der Spiegel που κυκλοφορεί σήμερα ο Σαουδάραβας υπουργός Εξωτερικών Άντελ αλ Τζουμπέιρ.









nonews news

ΝΔ: Συναίνεση στο προσφυγικό...




Σύγκρουση για την οικονομία...

Ικανοποιημένος από τις επαφές του στις Βρυξέλλες επέστρεψε στην Αθήνα ο Πρόεδρος της ΝΔ. «Πίσω στην...
Αθήνα. Κερδίσαμε συμμάχους στις Βρυξέλλες, από αύριο συνεχίζουμε τη μάχη με βασικό σύμμαχο την κοινωνία» ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στην Συγγρού ξεκαθαρίζουν ότι η συναίνεση στο προσφυγικό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει γενικότερη σύμπλευση με την κυβέρνηση για τις πολιτικές που εφαρμόζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο εσωτερικό της χώρας. 

Την διαχωριστική αυτή γραμμή την επεσήμανε ο πρόεδρος του κόμματος και στους εταίρους σημειώνοντας με έμφαση πως η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει το ασφαλιστικό. 

Την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και στο ενδεχόμενο επιβολής νέων φόρων καθώς μια τέτοια κίνηση θα οδηγήσει την χώρα ακόμα πιο βαθιά στην ύφεση. «Η νέα αύξηση των φόρων εισοδήματος, περιουσίας και εισφορών που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, θα “γονατίσει” τους συνεπείς φορολογούμενους, θα στραγγαλίσει την πραγματική οικονομία, θα διαλύσει τον ιδιωτικό τομέα, θα βαθύνει την ύφεση, θα ενισχύσει τη φοροδιαφυγή, θα μειώσει τα έσοδα» ανέφερε σε ανακοίνωση του ο συντονιστής οικονομίας της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας. 

Εκτός όμως από την οικονομία σκληρή είναι η αντιπαράθεση και στον τομέα της υγείας με αφορμή το παράλληλο πρόγραμμα που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση. «Δεν πέρασαν 48 ώρες από την παρουσίαση της Μαύρης Βίβλου στην υγεία στον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τα ψέματα συνεχίζονται. 

Στην ανακοίνωσή της, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αποδέχεται ότι 37 (δηλαδή το 86%) από τις 43 προεκλογικές υποσχέσεις ήταν ψεύτικες και μόνος σκοπός ήταν η κατάκτηση της εξουσίας! Και απαντά μόνο στα 6.» τόνισε σε ανακοίνωση τομεάρχης υγείας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας. 

Ο πρόεδρο της ΝΔ βλέποντας και την δημοσκοπική άνοδο του κόμματος του, έχει δώσει εντολή σε όλους τους συντονιστές και τομεάρχες να ανεβάσουν τους αντιπολιτευτικούς τόνους απέναντι στην κυβέρνηση. Παράλληλα θα απορρίπτουν συνεχώς τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών και οικουμενικής κυβέρνησης. «Τη συζήτηση για οικουμενική δεν πρόκειται να την ξεκινήσουμε εμείς ούτε να συμμετέχουμε εμείς σε μία τέτοια συζήτηση. Πόσο μάλλον που ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέει ότι έχει μία άνετη πλειοψηφία με την οποία μπορεί να προχωρήσει.

Εάν δεν μπορεί να κυβερνήσει, αυτό θα πρέπει να δηλωθεί, να ξεκινήσουν οι συνταγματικά προβλεπόμενες διαδικασίες που πιστεύω ότι στο βάθος τους θα οδηγήσουν σε εκλογές. Αλλά αυτό, το κλειδί των εξελίξεων της πολιτικής σταθερότητας ή αβεβαιότητας το κρατά ο κ. Τσίπρας» είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον Real Fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου 

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την κοινωνική οργή που επικρατεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του ασφαλιστικού με στοχευμένες επισκέψεις στην περιφέρεια. Την ίδια ώρα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τα διαδικαστικά για την διοργάνωση του 10ου συνεδρίου του κόμματος. 







nonews news

Βέτο…


"Δεν υπογράφω αν κλείσουν τα σύνορα", είπε ο Τσίπρας, σε μια σύνοδο όπου οι κακοί δαίμονες για την Ελλάδα, ήταν Αυστρία και Σλοβενία.

Η Μέρκελ δηλώνει πως είναι - άραγε τι παιχνίδι παίζει – στο πλευρό μας, ενώ η απειλή βέτο φαίνεται, πως…
θα κρατήσει ανοιχτά τα σύνορα των Ευρωπαϊκών χωρών, για τις επόμενες 17 ημέρες. Ο Τσίπρας το ζήτησε αυτό και του το υποσχέθηκαν αλλά, προφορικά. 

Μέχρι τις 6 Μαρτίου, λοιπόν, ανοιχτά τα σύνορα εν αναμονή των αποφάσεων της Συνόδου, στην οποία θα είναι παρούσα και η Τουρκία…







nonews news

Με το βλέμμα στραμμένο στο ραντεβού της Δευτέρας...


Αγροτικό: Με το βλέμμα στραμμένο στο "ραντεβού" της Δευτέρας
...οι αγρότες...

Στο ραντεβού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους αγροτών τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου είναι στραμμένα τα βλέμματα σε ό,τι αφορά την...
πορεία των αγροτικών κινητοποιήσεων. Παράλληλα, σύμφωνα με απόφαση των αγροτών του μπλόκου των Τεμπών, η κοιλάδα θα μείνει κλειστή έως τη Δευτέρα, ημέρα συνάντησης των αγροτών με τον πρωθυπουργό. Όπως αποφασίστηκε, στη συνάντηση της Δευτέρας θα λάβουν μέρος τέσσερις εκπρόσωποι του μπλόκου των Τεμπών. Ωστόσο, οι λεγόμενοι "σκληροί" της Νίκαιας και του Προμαχώνα δηλώνουν ότι δεν θα συμμετάσχουν και προγραμμάτισαν σύσκεψη για την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι στη Νίκαια.
Βελτιωτικές προτάσεις
Στο τραπέζι του διαλόγου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να μπουν από την κυβέρνηση κάποιες βελτιωτικές προτάσεις.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης είπε ότι πάνω στη βασική πρόταση του ασφαλιστικού η κυβέρνηση έχει επεξεργαστεί σενάρια τα οποία μπορεί να ελαφρύνουν τον αγρότη.
"Στη συζήτηση της Δευτέρας θα δούμε αν και οι αγρότες δέχονται αυτά τα σενάρια, τον βαθμό ικανοποίησής τους ή πρέπει να γίνει βελτιωτικό", επεσήμανε.
Μεταξύ αυτών των σεναρίων, όπως εξήγησε, είναι "η δυνατότητα επιλογής χαμηλότερης κλίμακας, υπολογισμού δηλαδή του ασφαλίστρου όχι με το 20% του εισοδήματος αλλά ακόμη και μέχρι 12%".
Σε ό,τι αφορά τον ΟΓΑ επεσήμανε ότι "είτε μείνει ανεξάρτητο ταμείο είτε όχι θα έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα".
Την πρόσκληση, ωστόσο, για διάλογο έχουν απορρίψει, μεταξύ άλλων, το μπλόκο της Νίκαιας αλλά και των Σερρών, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.
"Βίαιο ξεκλήρισμα"
Για προσχηματικό διάλογο και "βίαιο ξεκλήρισμα" έκανε λόγο ο Άρης Πολυγένης, μέλος του συντονιστικού του μπλόκου της Νίκαιας, με αφορμή την επικείμενη συνάντηση αγροτών και πρωθυπουργού.
"Εμείς βλέπουμε ότι πάνε σε μία παγίδα, σε έναν διάλογο προσχηματικό που επί της ουσίας θα είναι ένα διάγγελμα περιγραφής της υποτιθέμενης κατάστασης της χώρας. Θα τους χτυπήσουν την πλάτη, θα τους γεμίσουν την κοιλιά με πορτοκαλάδα και με κέρασμα και στο τέλος θα ικανοποιήσουν το αίτημα που αρχικά είχε σκοπό η κυβέρνηση να περάσει, αυτό το μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότη και βάζουν βούτυρο στο ψωμί τους", ανέφερε.








nonews news