Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ



Δυναμικές προτάσεις από τον υποψήφιο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλο για τα εθνικά θέματα Ελλάδας-Κύπρου και τα ενεργειακά.
Την κήρυξη της ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου και την αναβίωση του ενιαίου αμυντικού δόγματος πρότεινε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) Κύπρου, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας, σε συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος Ελλάδας & Κύπρου στη ΝΑ Μεσόγειο: Γεωπολιτικές και Ενεργειακές Προκλήσεις» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Αυτό είναι το ΣΧΕΔΙΟ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ και ΟΧΙ Μόνο Φίλου του Αλέξη Τσίπρα, Εμάνουελ Μακρόν (ΡΟΤΣΙΛΝΤ)


Ο «αυτοκράτορας» Macron αξιοποιεί την εκλογική κρίση της Μέρκελ για να γίνει ο επόμενος ηγέτης της ΕΕ
«Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμάνουελ Μακρόν έχει καταχραστεί το καταπληκτικό αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών, πιέζοντας τη Γαλλία να ηγηθεί μιας ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας«

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΕ ΚΡΙΣΗ Η ΙΣΠΑΝΙΑ…..


Σε ΚΡΙΣΗ η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ μετά το ΧΑΟΣ στην Καταλονία…
ΧΕΙΡΙΣΤΗ η Κατάσταση στη Μαδρίτη…

Τι είπε ρε ο Μητσοτάκης; «Δεν θέλω ελάφρυνση Χρέους, αλλά νέα Μέτρα;»

Στα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας αναφέρθηκε Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση του Harvard Business School Club of Greece με τίτλο: «Η Ευρώπη στον απόηχο των γερμανικών εκλογών». Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρξει καμία καθυστέρηση στο κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.

ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Ιεράς Μονής του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Προειδοποιεί τον ΑΘΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ «Μόνο Έτσι Θα σε Δεχθούμε στο Περιβόλι της Παναγιάς…»


Αρχιμ. Γρηγορίου: «Δεν δεχόμαστε τον Τσίπρα στο Άγιο Όρος χωρίς μετάνοια
«Τα Μπουρδουκλώματα»
Tου Αρχιμ. Γρηγορίου, Καθηγουμένου της Ι. Μονής Δοχειαρίου
Ὅραση δὲν ἔχω. Ἀκοὴ δόξα τῷ Θεῷ ἰσχυρή. Ἀπὸ καλοὺς ἀδελφοὺς ἀκροάσθηκα τοῦ Ὀρθοδόξου Βήματος τὶς ἀναρτήσεις. Βρέ, καταλάβετε ὅτι ἡ στάμνα ἔσπασε, προτοῦ φτάση στὴν βρύση. Ὅσο καὶ νὰ προσπαθῆτε, ἐὰν δὲν συντριβῆ νὰ γίνη χῶμα, δὲν μπορεῖ νὰ ἀναπλαστῆ. Μόνον ὁ Θεὸς ἀναπλάθει χωρὶς νὰ συντρίβη· τόσο ἰσχυροὶ δὲν εἶστε. Θαυμάζω πόσο σᾶς ἀρέσουν οἱ μεσοβέζικες κουβέντες. Τὸ καθάριο ψωμὶ δὲν μπορεῖτε πιὰ νὰ τὸ ἀναχαράξετε στὸ στόμα σας. Πῶς αὐτὸς ποὺ πολεμᾶ τὸν Σταυρὸ μπορεῖ νὰ ἔρθη στὸ Ὄρος τὴν ἡμέρα ποὺ αὐτὸ σύσσωμο πανηγυρίζει τὴν παγκόσμιο Ὕψωση τοῦ Σταυροῦ;

ΠΑΜΕ (;;;;;) ΓΙΑ Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ …….


ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018;;;; ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….
Η εξάντληση της τετραετίας αποτελεί πρωτεύοντα στόχο για τον Αλ. Τσίπρα, εξ ου και όλοι οι σχεδιασμοί στο Μέγαρο Μαξίμου κινούνται με ορόσημο το φθινόπωρο του 2019. Ο πρωθυπουργός θεωρεί ιδιαίτερα κρίσιμο για τις προοπτικές της κυβέρνησης το χρονικό διάστημα μετά την έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΒΕΤΟ……


«ΕΣΤΙΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017»

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ (ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ) ….


Τετέλεσται…
Αυτό είπαν χιλιάδες συνταξιούχοι που πήραν τη σύνταξή τους την εβδομάδα που πέρασε. Κεραυνός ήταν ακόμη και για τα πάλαι ποτέ ρετιρέ. Είδαν περικοπές στην ήδη πετσοκομμένη σύνταξή τους που φτάνουν μέχρι και τα 220 ευρώ, και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση, θυμίζοντας εκείνο το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».
Στα κάγκελα είναι και οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων με 43 χρόνια πραγματική υπηρεσία, καθώς –όπως λένε πολύ χαρακτηριστικά– έπεσε δρεπάνι στη σύνταξή τους, η οποία μετά από πολλές περικοπές είχε φτάσει στα 1.400 ευρώ και τώρα με τη νέα μείωση πάει στα 1.280. Συνολικά στο Στράτευμα οι περικοπές που έχουν γίνει, συμπεριλαμβανομένης της τωρινής, ανέρχονται στο 60%!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ από το HELLASFORCE! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…. Έρχονται ΗΧΗΡΕΣ Συλλήψεις….


Σειρά έχει η σύλληψη του δολοφόνου του 11άχρονου Μάριου , που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο του σχολείου του , στο Μενίδι
​Τι έχετε κάνει σε αυτήν την περίπτωση κύριοι , που είναι το δελτίο τύπου για την ξεκάθαρη σύλληψη του δολοφόνου ;
Παρουσιάσατε μια ¨σχετική σύλληψη¨ για να κοπάσουν οι εξεγέρσεις των κατοίκων;
Νομίσατε ότι ο χρόνος θα ¨θεραπεύει¨ το γόητρό σας και θα κλείσει αυτήν την ιστορία . Λάθος , ο πόνος των γονέων , συγγενών και φίλων και η αίσθηση της ¨παραπλάνησης ¨ της κοινής γνώμης , δεν θα σας αφήσουν ποτέ
Δίνουμε και στην περίπτωση αυτή , περιθώριο 15 ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ να εντοπίσει και να συλλάβει το δράστη που αφαίρεσε την ζωή ενός μικρού παιδιού , τόσο άδικα , τόσο ξαφνικά , τόσο αδιανόητα.

ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ…. Αυτή η μεριά της ΕΥΡΩΠΗΣ είναι ΔΕΣΜΙΑ (Δεν Γλιτώνει η ΕΛΛΑΔΑ)…. Αν δεν υπάρξει ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ θα έρθει η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ….


Ευρωπαϊκή Δουλικότητα στην Ουάσιγκτον. Πως Θα Αποφύγουμε Τον Αρμαγεδδώνα;
Paul Craig Roberts, Foreign Policy Journal
H Δυτική Ευρώπη είναι δέσμια της Ουάσιγκτον και θα προχωρήσει στην καταστροφή της μάλλον παρά να διαχωρίσει την θέση της από την εξωτερική πολιτική της Ουάσιγκτον.
[ Το κατωτέρω άρθρο Αμερικανού «παλαιοσυντηρητικού» καθηγητή, υπουργού οικονομικών, αρχισυντάκτη της Γουόλ Στρητ Τζέρναλ και συγγραφέα διεθνούς φήμης θα σκοντάψει σε κάποια σημεία του σε εδραιωμένες απόψεις αναγνωστών (και αντιθέτων ιδεοληψιών), αλλά η επιμονή στην ανάγνωση μπορεί τελικά να μη κριθεί ως απώλεια χρόνου]

Η τυπολατρία και ο ξύλινος λόγος της Εκκλησίας «όργανο» του Αλλάχ – Μελέτες λένε την αλήθεια


Η τυπολατρία και ο ξύλινος λόγος της Εκκλησίας «όργανο» του Αλλάχ – Μελέτες λένε την αλήθεια
Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Η ισλαμική εισβολή μέσω των μεταναστών αλώνει την Ευρώπη.
Η μέθοδος έχει αλλάξει. Πλέον οι θρησκευτικές επιδρομές δεν γίνονται με το σπαθί, αλλά μέσω των μεταναστευτικών ροών. Σε αυτό βοηθά και η Εκκλησία.

Έρευνα οκτώ πανεπιστημίων: Καθαρό το DNA των Ελλήνων και ίδιο με των Αρχαίων



Η συνέχεια της Ελληνικής φυλής αποδείχθηκε πλέον κατηγορηματικά και με επιστημονικό τρόπο, μετά από τη μελέτη του DNA των Ελλήνων. Του DNA μας.
Λένε διάφοροι ότι δεν είμαστε γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων γιατί τόσοι και τόσοι λαοί πέρασαν από εδώ. Δημιουργούν με αυτό τον τρόπο εντυπώσεις, από τη μια, και από την άλλη στηρίζονται στην επιβεβλημένη και κατευθυνόμενη άγνοια των Ελλήνων. Η επιστημονική έρευνα όμως ξεσκέπασε τα ψέματά τους. Και σας την παρουσιάζουμε.

Η Ιταλία εξοπλίζει τον αλβανικό στρατό




Η ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε σχέδιο εξοπλισμού των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων.
Εγκρίθηκε σχέδιο νόμου της κυβέρνησης στο ιταλικό κοινοβούλιο για τον εξοπλισμό του αλβανικού στρατού.

Αλβανία- Έκρηξη πρώην υπουργ. Εσωτερικών: Η χώρα κυβερνάται από εγκληματικές ομάδες



Περίπου 4 μήνες παρέμεινε ως υπουργός Εσωτερικών οΝτριτάν Ντεμιράι, απόστρατος διοικητής των ειδικών δυνάμεων, και παραιτήθηκε ανακαλύπτοντας ότι η χώρα κυβερνάται από εγκληματικές ομάδες. Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Tpz.al, ο Ντεμιράι κατέθεσε ισχυρές κατηγορίες, λέγοντας ότι οι συμμορίες υποστηρίζονται από το Σοσιαλιστικό Κόμμα (το οποίο κυβερνά και του οποίου ήταν υπουργός) και ότι υπάρχει αμοιβαίο συμφέρον – κόμματος και συμμοριών- αλληλοσυμπληρούμενο.

Απάντηση Μητσοτάκη σε Ντάισελμπλουμ: Δεν είναι δουλειά σου να καθορίσεις πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα


«Οι εκλογές είναι μια εσωτερική υπόθεση που αφορά τη χώρα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ
"Οι εκλογές είναι μια εσωτερική υπόθεση που αφορά τη χώρα" δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.