Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ - Έλληνες Αναρχικοί πολεμούν το isis στη Συρία!!!! ΒΙΝΤΕΟ


Αλβανία: Το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων ζητά την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία



«Η επιστροφή της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας», έχει προταθεί από τον, Σφετίμ Ιντρίζι, επικεφαλής του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων –PDIU, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τη νεολαία και υποστηρικτές του κόμματός του.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου



Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου:
Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».

Χειρουργείται στον Ευαγγελισμό ο Λουκάς Παπαδήμος

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έχει εισαχθεί και χειρουργείται στην κοιλιακή χώρα ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς 
Παπαδήμος, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε από φάκελο που άνοιξε ο ίδιος μέσα στον αυτοκίνητό του.

Αλ. Τσίπρας: Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση...



Την απερίφραστη καταδίκη του για την τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο φάκελος βόμβα, πέρασε μέσα από τα ΕΛΤΑ...


Μετά τους φακέλους που στάλθηκαν σε Σόιμπλε, ΔΝΤ κλπ και τον θόρυβο που ακολούθησε, το υπουργείο του κ. Τόσκα είπε πως υπήρχαν τα κατάλληλα μηχανήματα για την ανίχνευση εκκρηκτικών υλών στα ΕΛΤΑ και μετά τα...

Ο φάκελος έγραφε "Ακαδημία Αθηνών"...



Ο πρώην πρωθυπουργός πήγε μέσα στο αυτοκίνητό του να ανοίξει έναν φάκελο που νόμιζε πως ήταν από την "Ακαδημία Αθηνών". Ως...
αποστολέας τουλάχιστον αυτό φαινόταν. 

Θα Πάθετε την ΠΛΑΚΑ της Ζωής Σας … !!!


Θα πάθετε τη πλάκα της ζωής σας! ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι σημαίνει «NASA» στα…ΕΒΡΑΪΚΑ!!!
ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι σημαίνει «NASA» στα…ΕΒΡΑΪΚΑ!!!
Και ΠΟΤΕ – παρακαλώ! – βλέπουμε την πρώτη χρήση αυτής της λέξεως στην Παλιά Διαθήκη;;;
ΣΤΟ τρίτο Κεφάλαιο της Γενέσεως!

ALERT! ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!) ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ… !!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….!!!!

Ελληνες αναρχικοί πολεμούν τζιχαντιστές στο δυτικό Κουρδιστάν, στην «αναρχική γη» της Ροζάβα. Πρόκειται για μία περιοχή που βρίσκεται στη βόρεια Συρία και αυτονομήθηκε χάρη στη συνεχιζόμενη κουρδική εξέγερση.
Εκεί αναρχικοί από διάφορες χώρες του κόσμου καταφτάνουν για να πολεμήσουν τον ISIS και να εκπαιδευτούν δίπλα σε έμπειρους αντάρτες. Κατά καιρούς στις ελληνικές αρχές έφταναν πληροφορίες ότι έχουν μεταβεί στη Ροζάβα Ελληνες αναρχικοί, αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται τόσο έντονη δραστηριότητα Ελλήνων, που εκφράζεται κυρίως από μία ομάδα, τον Επαναστατικό Σύνδεσμο Διεθνιστικής Αλληλεγγύης (RUIS), που ιδρύθηκε από Ελληνες αναρχικούς.

Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ! ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !! Απίστευτα Προκλητική Κίνηση… Έκοψαν τον ΣΤΑΥΡΟ… !!!


ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, οι ‘Δαπίτες’ της Νου-δού-λας! (Σέ τί θεό πιστεύετε τελικώς στην Ν.Δ.;;; Άς μάς πείτε!)
ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ‘ΔΑΠ’, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ; ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ, ΜΙΑ …’ΜΠΙΛΙΑ’;
ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ…
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΟΥΝ, ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΟΜΩΣ;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ
ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ Π Ο Τ Ε !
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Γελάει ο Κόσμος Όλος με τον «Θαλασσόλυκο» (Απίστευτη «ΦΟΛΑ») ! Τρέμουν την «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» οι Γυμνοί Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ !!


Στα τελειώματα βρίσκεται η Τουρκική Άσκηση «Θαλασσόλυκος» που αποδείχθηκε απο τις μεγαλύτερες «φόλες «,αφού η Τουρκία δεν προχώρησε ή δεν μπόρεσε σύμφωνα με πληροφορίες να προχωρήσει σε Αποκλεισμό νησιών του Νοτιοανατολικού Αιγαίου όπως ήταν και το σενάριο …Προχώρησε σε έκδοση «ΝΟΤΑΜ»!

ΜΑΣ ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ (ΝΤΠ) ! Ακόμα και μετά τον Τρόμο στο Μάντσεστερ, αντί για «Ισλαμική Τρομοκρατία» καλούν για μη Εξάπλωση της «Ισλαμοφοβίας»!!!


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ….
ΜΕΣΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ «ΨΕΥΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»….
ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑ ΕΘΝΟΥΣ…
Από τον Michael Snyder
Οι απελπισμένοι φιλελεύθεροι προσπαθούν να κατηγορήσουν για την επίθεση των τρομοκρατών του Μάντσεστερ, οποιονδήποτε άλλον εκτός από τους ισλαμιστές τρομοκράτες…

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ)! ΕΡΧΕΤΑΙ… !!!


ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ… 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥ!!!
Yυλοποιώντας το παλιό σχέδιο ανασύστασης του Ράιχ σε στρατιωτικό επίπεδο, η Γερμανίδα καγκελάριος κ Μέρκελ, προχωρεί ακάθεκτη, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούμενα σχετικό δημοσίευμα του Foreign Policy, για πρώτη φορά στην δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού υπό την κηδεμονία της Γερμανίας, ο οποίος μάλιστα θα είναι ανεξάρτητος από το ΝΑΤΟ και από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των στενών συμμάχων Βρετανίας – ΗΠΑ: Οργή Λονδίνου λόγω Ν.Τραμπ – Διακοπή πληροφοριών στις ΗΠΑ


Διπλωματικό επεισόδιο βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ των δύο πολύ στενών συμμάχων Βρετανίας και ΗΠΑ λόγω των διαρροών πληροφοριών εκ μέρους του Ντόναλτ Τραμπ.
Υπενθυμίζουμε ότι Βρετανία και ΗΠΑ ανήκουν στην απόρρητη συμμαχία «5 μάτια» και έχουν υπογράψει αμέτρητες ειδικές απόρρητες συμφωνίες.

Έκτακτο-"Με το δάκτυλο στην σκανδάλη" ΗΠΑ και Κίνα

Έκτακτο-"Με το δάκτυλο στην σκανδάλη" ΗΠΑ και Κίνα

Λεπτές οι ισορροπίες στη Σινική Θάλασσα

Ένα πολεμικό πλοίο του αμερικανικού Ναυτικού προσχώρησε εντός της ζώνης των 12 ναυτικών μιλίων ενός τεχνητού νησιού που οικοδόμησε η Κίνα στη Νότια Σινική Θάλασσα, είπαν αμερικανοί αξιωματούχοι χθες, στην πρώτη πράξη της κυβέρνησης Τραμπ που αμφισβητεί την κυριότητα του Πεκίνου στον στρατηγικό θαλάσσιο διάδρομο.

ΒΙΝΤΕΟ: Κατασχέσεις ακόμη και για χρέη 500 ευρώ!

ΒΙΝΤΕΟ: Κατασχέσεις ακόμη και για χρέη 500 ευρώ!

Οι μικρο-οφειλέτες στο στόχαστρο.

Μειώνεται συνεχώς το όριο κατασχέσεων για ακίνητα και λοιπά περιουσιακά στοιχεία, αφορώντας την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, που χρωστάει έως και 500 ευρώ στην εφορία.
Το κυνήγι των..."μεγαλοκαρχαρίων" περιορίζεται στα ποσά των 500 και 1000 ευρώ, με τις πρώτες κατασχέσεις να είναι γεγονός και μάλιστα για ευτελή ποσά. 

Το κακό σενάριο για την Ελλάδα στις 15 Ιουνίου



ft-may-24-2017-1021x523-1021x509
Το κακό σενάριο για τις 15 Ιουνίου θα ειναι να βρεθεί η ελληνική κυβέρνηση μπροστά σε ένα «μικρο» De Javu του Ιουλίου του 2015, και έναν εκβιασμό του τύπου » πάρτε τώρα τη δόση να πληρώσετε και τα υπόλοιπα (qe-χρέος) τα βλέπουμε μετά , ή … δεν παίρνετε τίποτα, ξεκινάει ένας πόλεμος από τα κένταρ μεσα κι εξω σας ξετινάζουμε και μετά τις γερμανικές, σας κόβουμε και τον κ@@@ με την ησυχία μας! Διαλέχτε …»

ΓΕΕΘΑ: ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ



Think News-ΓΕΕΘΑ: Επανεκτίμηση σεναρίων και ασύμμετρες απειλές
Παρά την δεδομένη και εν πολλοίς αναμενόμενη αεροναυτική δραστηριότητα των τουρκικών Ε.Δ, η χρήση ασύμμετρων απειλών είναι αυτή η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, ως προς την αντιμετώπιση τους από τον Ελληνικό Αμυντικό Σχεδιασμό.

Κι άλλος Αλβανός από το Κοσσυφοπέδιο σκοτώθηκε στη Συρία


Ο Ντους Σμαΐλι από τον Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα προστίθεται στους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου που σκοτώθηκαν στη Συρία πολεμώντας στο πλευρό του Ισλαμικού κράτους, αναφέρει η σερβική ραδιοτηλεόραση επικαλούμενη τα ηλεκτρονικά μέσα της Πρίστινα.

Τα πρώτα σημάδια της διαφωνίας μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ



Παρά την ευφορία που επικρατεί στους πολιτικούς κύκλους στην Ιερουσαλήμ, μετά την επίσκεψη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ στο Ισραήλ, υπήρξαν τα πρώτα σημάδια της διαφωνίας μεταξύ Νετανιάχου και Λευκού Οίκου, γράφει ισραηλινό δημοσίευμα.

Η Υποεπιτροπή Νομισματικής Πολιτικής και Εμπορίου της Γερουσίας των ΗΠΑ προέβη σε ακρόαση την Πέμπτη 18 Μαΐου για να αξιολογήσει τα διδάγματα από το πρόγραμμα «διάσωσης» της Ελλάδας από το ΔΝΤ το 2010 και το 2012.

Είναι επίσημο: Το ΝΑΤΟ εναντίον του Ισλαμικού Κράτους




Οι 28 χώρες μέλη του NATO αποφάσισαν σήμερα να ενταχθούν κι επίσημα ως συμμαχία στον διεθνή συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που διεξάγει επιχειρήσεις στο Ιράκ και στη Συρία εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος , δήλωσε διπλωματική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Νέο μνημόνιο αντί ρύθμισης του χρέους θέλει ο Β. Σόιμπλε





Μια πρόταση απολύτως αόριστη ως προς την ελάφρυνση του χρέους,
που παρέπεμπε σε ενδεχόμενη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα μετά το 2018, ανοίγοντας έτσι θέμα 4ου μνημονίου, ενώ δεν εξασφάλιζε ούτε και την ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ήταν το απώτατο σημείο υποχώρησης για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά το προχθεσινό δραματικό Eurogroup.


Του Leonid Bershidsky Για πολύ καιρό, η Καγκελάριος της
Γερμανίας Angela Merkel απέφευγε να διαφωνεί δημόσια με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Mario Draghi. Φέτος, ωστόσο, η παράδοση έσπασε και η Merkel δείχνει να θέλει να διασφαλίσει ότι ο διάδοχος του Draghi θα είναι πιο αποδεκτός στη Γερμανία, ή ίσως και Γερμανός.

Γερμανικός Τύπος: Να παραιτηθεί ο Σόιμπλε



Ζαβολιάρης ο Σόιμπλε, λέει το SPD Για μια φορά ακόμα η Ελλάδα αγωνιά, 
γράφει η γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, σε σχόλιο με τίτλο «50 χρόνια δουλείας». «Αυτή τη φορά η αγωνία δεν οφείλεται σε Έλληνα υπουργό Οικονομικών, αλλά στον Γερμανό Β. Σόιμπλε.

Στη «γραμμή» Σόιμπλε όλοι για το χρέος: Μνημόνιο για άλλα 63 χρόνια!



Η επιμονή του στην πρόταση που κατέθεσε στο Eurogroup μετατρέπει σε θρίλερ την περίοδο ως το Euro Working Group 
στις 8 Ιουνίου – «Λιτότητα για πάντα» με βάση τα σενάρια που εξετάζει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας και οι Ευρωπαίοι υπουργοί ΟικονομικώνΝέα δεδομένα και επιτάχυνση των εξελίξεων φέρνει το σοκ του Eurogroup της 22ας Μαΐου. Τo επόμενο ορόσημο είναι η συνεδρίαση του Euro Working Group στις 8 Ιουνίου όπου θα φανεί αν η Αθήνα θα μπορεί να ελπίζει σε μια καλύτερη λύση από αυτή που απέρριψε την Δευτέρα.

Ρύθμιση κόλαφος για Δάνεια: Πώς μπορείτε να πετύχετε κούρεμα μέσω δικαστηρίων




Πώς μπορείτε να πετύχετε «κούρεμα» στα δάνεια μέσω δικαστηρίων;...

Στα Ειρηνοδικεία στρέφονται και πάλι τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ρυθμίσουν τις οφειλές τους στις τράπεζες.

Φέτος αλλά και το 2018 εκτιμάται ότι θα εκδικαστούν πάνω από 100.000 υποθέσεις που έχουν υπαχθεί στο νόμο Κατσέλη και αναμένεται ότι θα ρυθμιστούν δάνεια συνολικού ύψους 18 δισ. ευρώ.

Κούρδοι, Κύπρος και Αιγαίο...

Κούρδοι, Κύπρος και Αιγαίο...

Κούρδοι, Κύπρος και Αιγαίο οι στόχοι του πιεσμένου από παντού Ερντογάνοι στόχοι του πιεσμένου από παντού Ερντογάν...

Η διανοητική και ψυχική κατάσταση του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, είναι στο ναδίρ. Το αποδεικνύουν δια γυμνού οφθαλμού πολλά...

Τα μυστικά των νέων συντάξεων...

Τα μυστικά των νέων συντάξεων...

Τα μυστικά των νέων συντάξεων - Ποιοι θα πάρουν συντάξεις έναντι - MediaΠοιοι θα πάρουν συντάξεις έναντι...

Τι ποσά θα πάρουν δημόσιοι υπάλληλοι, μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα και ελεύθεροι επαγγελματίες. Ποιοι χάνουν και...
ποιοι διασώζονται από τον νέο τρόπο υπολογισμού.

Εξηγήσεις για το πλαφόν ζητά ξανά η γερμανική αριστερά...


ΠρόσφυγεςΜετά τις ασαφείς και αντιφατικές απαντήσεις της Γερμανίας σχετικά με...