Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ίβιτσα Ντάτσιτς: Μεγάλη Αλβανία- η μεγαλύτερη απειλή για την ειρήνη στα Βαλκάνια


«Αναρωτιέμαι, η ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Βρετανία και άλλοι, πόσο καιρό θα παραμείνουν σιωπηλοί όταν κάποιος απειλεί τη Σερβία; Ή μήπως η σιωπή τους αποτελεί έγκριση;» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της σερβικής διπλωματίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, σημειώνει το δημοσίευμα της σερβικής ραδιοτηλεόρασης  (rts.rs)

ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσετε ΟΛΟΙ! ΑΥΤΟΣ είναι ο «ΓερμανοΕβραίος» καταστροφέας του Ελληνισμού, που θέλει να μας εξαφανίσει από τον χάρτη! ΣΧΕΔΙΟ Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος!


pagkosmios
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ! «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ»! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ» ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ. ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ! ΣΧΕΔΙΟ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
O Κίσινγκερ για τον Ελληνισμό είναι οι 10 πληγές του Φαραώ.
Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1923, και μεγάλωσε στη Ναζιστική Γερμανία από Εβραίους γονείς.
Προτού ξεσπάσει ο Β! Π.Π. μετανάστευσε στις Η.Π.Α. Εκεί σπούδασε. Μετά το Β! Π.Π. ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα φυσικά στο ΑμερικανοΕβραϊκό Χάρβαρντ, παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες κυβερνητικές επιτροπές που αφορούσαν την εξωτερική πολιτική και ασφάλεια των ΗΠΑ. Στην Αμερική είναι γνωστός ως «ΓερμανοΕβραίος».
Από εκείνα τα χρόνια το Εβραϊκό στοιχείο των ΗΠΑ είχε κατορθώσει να διεισδύσει στο κρατικό μηχανισμό των ΗΠΑ.