Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Αφήνουν νηστικούς τους Έλληνες στρατιώτες για να ταΐσουν μετανάστες!

ellines

Η πληροφορία ήρθε από νεοσυλλέκτους στρατιώτες που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στα κέντρα εκπαιδεύσεως νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ). Το Σαββατοκύριακο που πέρασε και ενώ έπρεπε να μείνουν εντός στρατοπέδου τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, τους έδωσαν άδεια εξόδου, γιατί δεν υπήρχε φαγητό.
Η δικαιολογία, σύμφωνα με τους νεοσυλλέκτους, ήταν ότι τα τρόφιμα που προοριζόταν για το συσσίτιό τους εστάλησαν σε «κέντρα φιλοξενίας προσφύγων».
 Νηστικός και με μειωμένο ηθικό θα πολεμήσει, αν χρειασθεί, ο Ελληνικός Στρατός;









voice news

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ! Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν τη Μακεδονία και τη Θράκη! (ΧΑΡΤΕΣ)

makd
Δεν διεκδικούν τυχαία τη Μακεδονία οι Σκοπιανοί και τη Θράκη οι Τούρκοι. Πίσω από τις προκλητικές διεκδικήσεις τους κρύβεται ένα ύπουλο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, γνωρίζουν πολύ καλά πως οι περιοχές αυτές διαθέτουν τεράστιο πλούτο, τον οποίο επιθυμούν να αρπάξουν από τα χέρια της Ελλάδα. 
Οι πολιτικοί μας θα έπρεπε να προασπίζονται την εθνική κυριαρχία της χώρας αλλά και την ελληνικότητα της Μακεδονίας και όχι να προασπίζονται όσους επιθυμούν να βάλουν χέρι στον ενεργειακό της πλούτο.
Η Μακεδονία και η Θράκη είναι δύο από τις σημαντικότερες «ενεργειακές αποθήκες» της χώρας. Εκτός από χρυσό και άργυρο, υπάρχει παντού λιγνίτης, βωξίτης, λευκόλιθος, μπεντονίτητς, περλίτης και ατταπουλγίτης, μεταξύ πολλών άλλων υλικών.
Παρατηρώντας λοιπόν τα δεδομένα, μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί γίνεται όλο αυτό το οργανωμένο έγκλημα. Η ύπαρξη όλου αυτού του πλούτου έχει μετατρέψει τη Βόρεια Ελλάδα σε άμεσο στόχο. 
Δείτε αναλυτικά στις παρακάτω φωτογραφίες τον ορυκτό πλούτο Μακεδονίας και Θράκης!
maka
makb
makc







voice news

ΤΩΡΑ! Εδώ θα χτυπήσει ο Πούτιν…

putin

Η Ρωσία ανοίγει ξανά μέτωπο με την Ουκρανία μετά τις συνεχείς επαφές των ουκρανικών αρχών με την Τουρκία.
Τουρκικά μέσα αναφέρουν πως περίπου 6 χιλιάδες Ρώσοι κομάντος βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε να εισβάλουν στην Ντομπάς της ανατολικής Ουκρανίας που είναι υπό την κυριαρχία των αυτονομιστών Ρώσων καθώς λέγεται πως οι Ουκρανοί σκέφτονται να προβούν σε πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της.
Όλα αυτά την στιγμή που το Κίεβο βρίσκεται σε επικοινωνία με την τουρκική πλευρά και επαναφέρει το θέμα της ανάκτησης της ανατολικής Ουκρανίας και της Κριμαίας.
Η Ρωσία όμως έχει ήδη πάρει τα μέτρα της μόλις της έγινε γνωστό το σχέδιο των Ουκρανών. 











voice news

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!


ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!
Σαν βόμβα έπεσε η είδηση-χαστούκι στην Άγκυρα ότι στην προγραμματισμένη επίσκεψη του Ερντογάν στις ΗΠΑ για να πάρει μέρος στην Διεθνή Διάσκεψη για την Πυρηνική Ασφάλεια κρίθηκε ανεπιθύμητος και αποκλείστηκε κάθε επαφή του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα.
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η προγραμματισμένη επίσκεψη του Τούρκου πρόεδρου στις ΗΠΑ έχει ήδη ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός διπλωμάτης και σύμβουλος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Alan Makovsky, ο Ερντογάν είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο για τις ΗΠΑ.
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!2
Συγκεκριμένα ο Αμερικανός διπλωμάτης επέκρινε έντονα τον Ερντογάν για επιβολή δικτατορικού καθεστώτος στην Τουρκία και απέκλεισε την πιθανότητα αν τελικά έρθει στις ΗΠΑ, να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο.
Ο Alan Makovsky που εκφράζει την αμερικανική κυβέρνηση, κατήγγειλε ότι στην Τουρκία παραβιάζονται οι στοιχειώδεις δημοκρατικές ελευθερίες και μετά τα γεγονότα του Gezipark έχει επιβληθεί δικτατορικό καθεστώς, ενώ κατηγόρησε την Τουρκία ότι στήριξε τους Τζιχαντιστές στα εγκλήματα του στην Συρία.
Τέτοιο χαστούκι σίγουρα δεν το περίμεναν στην Άγκυρα και… έπαιτε και συνέχεια!
ERDOĞAN ABD’ DE İSTEMEYEN MISAFIR = Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Λεβέντης: Σικέ διαφωνία Τσίπρα - Καμμένου για τον Μουζάλα


Λεβέντης: Σικέ διαφωνία Τσίπρα - Καμμένου για τον Μουζάλα

«Μήπως η ενδοκυβερνητική κρίση για την υπόθεση Μουζάλα αποτελεί ένα σικέ σχέδιο διαφωνίας;», διερωτάται ο  Βασίλης Λεβέντης.
Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μιλώντας στον Real FM, ερωτηθείς για το εάν βλέπει εκλογές το προσεχές διάστημα, είπε πως «ο Τσίπρας απειλεί τους βουλευτές του ότι εάν δεν ψηφίσουν το ασφαλιστικό, θα πάει σε εκλογές την Κυριακή του Θωμά».
«Γι’ αυτό», πρόσθεσε ο ίδιος, «εγώ είπα ότι ο Καμμένος απείλησε κλπ., επειδή δημοσκοπικά καταρρέει. Μήπως ήθελε να φύγει για να σώσει τον εαυτό του, μήπως γνωρίζοντας το σχέδιο Τσίπρα για εκλογές, ενημερωμένος από τον Τσίπρα ότι πάμε για εκλογές; Μήπως είναι σχέδιο σικέ διαφωνίας;».





imerisia

Καμμένος: Δεν υπάρχουν γκάφες στην πολιτική - Η κυβέρνηση δεν «αδυνατίζει»


Καμμένος: Δεν υπάρχουν γκάφες στην πολιτική - Η κυβέρνηση δεν «αδυνατίζει»

«Η κυβέρνηση ποτέ δεν "αδυνατίζει", όταν είμαστε ειλικρινείς και όταν όλοι σεβόμαστε κάποιες αρχές. Αυτή η κυβέρνηση στηρίχθηκε σε πολύ δυσκολότερες στιγμές», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στο Mega, υπενθυμίζοντας τις πολύ σκληρές για τους ΑΝΕΛ, όπως είπε, αποφάσεις που έλαβαν στις περιπτώσεις τόσο του Παναγιώτη Σγουρίδη, όσο και του Παύλου Χαϊκάλη, γιατί ως κόμμα δεν ήθελαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση.
Επισήμανε, επίσης, ότι ο μεν Παναγιώτης Σγουρίδης «έδωσε μια ατυχή απάντηση σε μια συνέντευξη που δεν άκουσε την ερώτηση», σε ό,τι αφορά δε, την υπόθεση Χαϊκάλη «οι καταγγελίες Αυγενάκη κατέπεσαν στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής».
Σε ό,τι αφορά τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο κ. Καμμένος είπε ότι «ο κ. Μουζάλας είναι εκείνος ο οποίος οφείλει αυτή τη στιγμή, έχοντας παραδεχτεί ότι έκανε σφάλμα, όπως λέει ο ίδιος, να παραιτηθεί», ενώ προσέθεσε ότι «δεν υπάρχουν γκάφες στην πολιτική»
«Δεν μπορεί τη στιγμή που ο πρωθυπουργός φεύγει για να πάει ισχυρός στην Ευρώπη, την ώρα που στο οικονομικό θέμα έχουμε φτάσει πλέον να συζητάμε το τέλος της αξιολόγησης και τη διαγραφή του χρέους να έχουμε τέτοιες δηλώσεις οι οποίες είναι εθνικά επιζήμιες και προκαλούν τον ελληνικό λαό», είπε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ο κ. Μουζάλας».
Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του Μαξίμου, που –όπως είπε - «καλύπτει αμήχανα» τον κ. Μουζάλα, ο κ. Καμμένος ανέφερς ότι «εγώ μετά την ανακοίνωση αυτή, ενημερώθηκα από συνεργάτες μου, είδα το video και μίλησα με τον πρωθυπουργό. Σας διαβεβαιώνω ότι ο πρωθυπουργός εκείνη την ώρα δεν είχε δει τίποτα».
Ερωτηθείς αν με το "εκείνη την ώρα" εννοεί την ώρα που εξεδόθη η ανακοίνωση, είπε «μετά. Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό και μου είπε ότι θα το δει και θα μιλήσουμε. Δεν είχε ιδέα ο άνθρωπος. Του είπα λοιπόν ότι εγώ ζητώ την παραίτηση του κ. Μουζάλα».
Στην επαναφορά του ζητήματος στο τέλος της συνέντευξης, ο κ. Καμμένος είπε: «Σας λέω ότι ακόμα δεν είχαν δει το βίντεο και δεν είχαν μιλήσει με κανέναν. Εγώ το βράδυ επικοινώνησα με την κ. Γεροβασίλη και της εξήγησα τη σοβαρότητα του θέματος για εμάς. Πράγματι, μου είπε ότι είχε βγει μία πρώτη ανακοίνωση. Της είπα ότι εμάς αυτή η ανακοίνωση δεν μας καλύπτει, ότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, της είπα ότι επικοινώνησα με τον πρωθυπουργό και μείναμε στο ότι σήμερα το πρωί θα περιμένουμε τον κ. Μουζάλα να δούμε τι θα κάνει και από εκεί και πέρα θα επικοινωνήσω πάλι με τον πρωθυπουργό».
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα είναι ειλικρινής και υπογράμμισε ότι η στήριξη της κυβέρνησης βασίζεται στην απόλυτη ειλικρίνεια μεταξύ των δύο κομμάτων που την στηρίζουν, προσθέτοντας «αυτή η κυβέρνηση είναι ισχυρή, γιατί όταν πρέπει θυσιάζονται και κάποιοι άνθρωποι προκειμένου να προχωρήσει σε αυτό το εθνικό έργο».
«Είμαστε σε σύγκρουση με τη διαπλοκή. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αφήσουμε τέτοιου είδους φαινόμενα να χτυπήσουν την κυβερνητική συνοχή. Από εκεί και πέρα, εγώ στα εθνικά θέματα έχω κρατήσει μία στάση ζωής εδώ και 25 χρόνια. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω αυτή τη στιγμή, στηρίζοντας έναν υπουργό, ο οποίος έχει κάνει αυτό το τραγικό έγκλημα. Λάθος ή γκάφα, όπως το είπε, δεν έχει καμιά σημασία. Δεν μπορεί να συνεχίσει ο κ. Μουζάλας να είναι υπουργός αυτής της κυβέρνησης» είπε ο κ. Καμμένος.
Ανέφερε επίσης ότι αύριο το πρωί θα συγκληθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ για το θέμα Μουζάλα, ενώ είπε ότι δεν πρόκειται να ασκήσει δημόσια κριτική στον κ. Μουζάλα σε ό,τι αφορά την άσκηση των καθηκόντων του ως υπουργού.
Ο κ. Καμμένος τόνισε, επίσης, «την ημέρα που ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Συμβούλιο Κορυφής, οι Ένοπλες Δυνάμεις -μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις, για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα- θα έχουν ετοιμάσει 40.000 θέσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν αξιοπρεπώς μετανάστες και πρόσφυγες, παρέχοντας φαγητό, ρουχισμό, θέρμανση, ζεστό νερό».
Αναφερόμενος στην κατάσταση στην Ειδομένη, είπε πως οφείλεται στο ότι «έχουν πείσει αυτούς τους ανθρώπους ότι αν βρεθούν εκεί θα μπορέσουν να περάσουν από την άλλη πλευρά. Και το θέμα είναι ότι εάν το κράτος αποφασίσει να κάνει τις δομές στην Ειδομένη ουσιαστικά θα δώσει τη δυνατότητα στους διακινητές να πωλούν ελπίδα».
«Αυτή τη στιγμή η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να πάρει κάποιες αποφάσεις. Τα περίφημα δύο κέντρα του Σχιστού και των Διαβατών είναι relocations centers, δηλαδή είναι κέντρα από τα οποία θα υπάρχει επανεγκατάσταση σε άλλη χώρα. Αυτό το οποίο περιμένουμε είναι να αναλάβει κάθε χώρα στο Συμβούλιο Κορυφής την ποσόστωση των προσφύγων που θα απορροφήσει ανάλογα με τον πληθυσμό της», προσέθεσε.
Διευκρίνισε ότι στα οργανωμένα κέντρα θα υπάρχει καταγραφή οικογενειών και προσώπων και από εκεί σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θα φεύγουν με οργανωμένες πτήσεις για τις χώρες προορισμού τους, ενώ αν οι πρόσφυγες δεν μπουν στους οργανωμένους χώρους δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και θα μετατραπούν σε υποψήφια θύματα των διακινητών.
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα εκείνων που πέρασαν τα σύνορα με την ΠΓΔΜ και οι αρχές της γείτονος τούς "έδιωξαν προς τα δω", είπε ότι «ο στρατός προστατεύει από απειλή κατά της κυριαρχίας της χώρας. Δεν μπορεί ο στρατός να συγκρούεται με πρόσφυγες και μετανάστες».
«Εμείς έχουμε πάρει τα μέτρα τα οποία χρειάζεται να πάρουμε στην περιοχή της Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, αλλά και των θαλάσσιων συνόρων προς το Ιόνιο Πέλαγος όπου έχουμε ενισχύσει τα μέτρα, όχι γιατί έχουμε κίνδυνο ασφαλείας με την Αλβανία, με τα Σκόπια ή με τη Βουλγαρία. Πρόκειται για φιλικές χώρες και δεν έχουμε απειλή. Αλλά είμαστε εκεί, διότι η παρουσία η δική μας είναι προκειμένου να παρέχουμε αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους και να προστατεύσουμε εάν χρειαστεί από απειλή που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από την Αστυνομία ή από το Λιμενικό Σώμα», προσέθεσε.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι όπως κάθε Έλληνας και ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος με όσα γίνονται στην Ειδομένη, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι το κράτος δεν έχει παραδώσει τους ανθρώπους εκεί στους διακινητές, αλλά τους παροτρύνει διαρκώς να γυρίσουν στις οργανωμένες δομές.
Είπε ότι το ΝΑΤΟικό σχέδιο στο Αιγαίο δεν εξελίσσεται καλά, «γιατί ακόμα οι Νατοϊκές δυνάμεις δεν έχουν αναπτυχθεί ως οφείλουν και παράλληλα δεν έχουν αρχίσει να λειτουργούν στην περιοχή», ενώ απέδωσε τις αδυναμίες αυτές στο γεγονός ότι οι ΝΑΤΟικοί «που έχουν συνηθίσει να αναπτύσσονται στον Ατλαντικό ή σε ανοιχτές θάλασσες αισθάνονται λίγο περίεργα όταν εγκλωβίζονται σε στενά. Για αυτούς είναι πολύ στενή η απόσταση μεταξύ της Λέσβου και της Μικράς Ασίας».
Πρόσθεσε ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση σε διπλωματικό επίπεδο έχουν επισημάνει στο ΝΑΤΟ πως πρέπει να αναπτύξει γρήγορα τις δυνάμεις του, και ανέφερε ότι «οι Τούρκοι είναι αλήθεια ότι τους δημιουργούν αρκετά προβλήματα και η επιχείρηση του ΝΑΤΟ δεν έχει αρχίσει ακόμα να αποδίδει».
Ανέφερε, επίσης, ότι η Ελλάδα δεν έχει ακόμα καμιά ωφέλεια από την παρουσία του ΝΑΤΟ και οι κάποιες μειώσεις προσφυγικών ροών «δεν μπορούμε να πούμε ακόμα ότι οφείλονται στην παρουσία των νατοϊκών δυνάμεων. Είχαμε χιλιάδες περάσματα τις προηγούμενες μέρες, προχθές 187, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, δεν έχουν ακόμα φτάσει στα ποσοστά που θέλουμε στο 90%-80% επιστροφών».
Ο κ. Καμμένος κατέστησε απολύτως σαφές ότι δεν υπάρχει εξαίρεση ούτε του Καστελόριζου, ούτε των Δωδεκανήσων, ούτε της Λήμνου, ούτε κανενός νησιού από την ΝΑΤΟική επιχείρηση, ενώ δυνητικά το ΝΑΤΟ μπορεί να αναπτυχθεί και μεταξύ Καστελόριζου και Κεσάν απέναντι.
Ανέφερε δε ότι είναι προς όφελος της Ελλάδας να εφαρμοστεί η επιχείρηση και αποσαφήνισε ότι όσοι καταφέρουν να βγουν στα ελληνικά νησιά και μετά τον διαχωρισμό μεταξύ πρόσφυγα και μετανάστη, οι μεν πρόσφυγες προφυλάσσονται από την Συνθήκη της Γενεύης, οι δε παράνομοι μετανάστες επιστρέφουν κατευθείαν στην Τουρκία. «Και για αυτό υπάρχει και ένας αξιωματούχος Τούρκος σε κάθε νησί. Ένας, γιατί ακούστηκαν διάφορα» προσέθεσε, αναφερόμενος και σε κυριακάτικη εφημερίδα που «έγραψε απίστευτα σενάρια την Κυριακή. Ψέματα».
Συμπλήρωσε ότι και εμείς «έχουμε έναν (αξιωματούχο) απέναντι». Ένας από την άλλη πλευρά, ο οποίος καταγράφει τον κατάλογο των ατόμων που ήρθαν από την Τουρκία για να επιστρέψουν πίσω. Αυτή είναι η αλήθεια.
Εκτίμησε δε ότι η συμφωνία με την Τουρκία θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την 17η Μαρτίου «που θα γίνει η συζήτηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να πάρουν και το "μπαξίσι"».
Είπε, τέλος, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις οργάνωσαν την χρηματοδότηση μέσω απελευθέρωσης ευρωπαϊκών κονδυλίων για τα έργα υποδομής για τους πρόσφυγες.







imerisia

Ασφαλιστικό: Περικοπές έως 20% στις επικουρικές, τι θα γίνει με τις κύριες


Ασφαλιστικό: Περικοπές έως 20% στις επικουρικές, τι θα γίνει με τις κύριες

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΤΟΥ
«Το μεγαλύτερο αγκάθι που παραμένει είναι οι... περικοπές στις επικουρικές συντάξεις». Με αυτή τη δήλωση στην «Ημερησία» περιγράφουν κορυφαία στελέχη του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης το πλαίσιο μέσα στο οποίο συνεχίζονται σήμερα στις 7.30 το απόγευμα οι διαπραγματεύσεις του Γ. Κατρούγκαλου με τους επικεφαλής των Θεσμών για την αναζήτηση ενός έντιμου συμβιβασμού τόσο για το νέο Ασφαλιστικό.
Αλλά και για τις περικοπές που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου να μειωθεί η δαπάνη για τις πληρωμές των υφιστάμενων και όλων των νέων συντάξεων συνολικά κατά 1,085 δισ. ευρώ το 2016 (685 εκατ. ευρώ οι κύριες + 400 εκατ. ευρώ οι επικουρικές, όπως προβλέπει ο κρατικός προϋπολογισμός που έχει συνταχθεί με βάση τις προβλέψεις του 3ου Μνημονίου).
ΕΙΣΦΟΡΕΣ 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η απόρριψη, από τους Θεσμούς, της πρότασης της ελληνικής πλευράς για την αύξηση των εισφορών στον κλάδο της επικουρικής ασφάλισης, θα οδηγήσει σε μεσοσταθμική μείωση 20% σε όλες τις καταβαλλόμενες επικουρικές συντάξεις. Κάτι που επιδιώκει να αποφύγει η κυβέρνηση έχοντας θέσει, ως τελευταία «γραμμή άμυνας», την προστασία του συνολικού εισοδήματος έως 1.300 ευρώ από κύριες + επικουρικές συντάξεις + μερίσματα σε συνδυασμό και με την εφαρμογή των νέων πλαφόν τα οποία θα ισχύσουν με «οδηγό» την εθνική σύνταξη (το 6πλάσιο της εθνικής σύνταξης θα είναι το όριο για το «καθαρό» ποσό μιας καταβαλλόμενης σύνταξης και το 8πλάσιο για το άθροισμα συντάξεων).
«Οι δύο πλευρές έχουμε συμφωνήσει ως προς τα ποσοτικά δεδομένα των παρεμβάσεων», υποστηρίζουν τα στελέχη του υπουργείου. Και, παρά το γεγονός ότι παραμένει το «χάσμα» σε ό,τι αφορά τις επικουρικές συντάξεις, υπογραμμίζουν ότι επιδιώκεται να «κλειδώσει» μια κατ’ αρχήν συμβιβαστική «λύση» για όλα τα άλλα κεντρικά θέματα που είναι:
Οι προϋποθέσεις καταβολής και το ύψος της εθνικής σύνταξης. Η ελληνική πλευρά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει αποδεχθεί την καταβολή της εγγυημένης από το κράτος εθνικής σύνταξης στα 20 έτη, αλλά, ζητά να υπάρχει η δυνατότητα απονομής μειωμένου ποσού στα 15 έτη υπό την προϋπόθεση ότι το αρχικό ποσό θα είναι 384 ευρώ και όχι χαμηλότερο (στα 320 ευρώ ή 340 ευρώ, όπως ζητούν οι Θεσμοί).
ΠΟΣΟΣΤΑ 
Τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης, για το αναλογικό τμήμα, στις κύριες συντάξεις. Η ηγεσία του υπουργείου έχει συμφωνήσει να αναδιατάξει τα ποσοστά αναπλήρωσης ενισχύοντας την «ανταποδοτικότητα» εισφορών - παροχών σε όσους θα συμπληρώνουν πάνω από 35 έτη ασφάλισης.
Ο επανϋπολογισμός (με βάση τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης και την εθνική σύνταξη) όλων των καταβαλλόμενων συντάξεων, παρά τα τεχνικά προβλήματα τα οποία έχουν εντοπιστεί. Το μέτρο προκρίνεται προκειμένου να «απορροφηθούν» οι περικοπές που έχουν γίνει από το 2009 έως σήμερα, αλλά, και να ισχύσει ένας «ενιαίος κανόνας» για όλους. Η ελληνική πλευρά, ωστόσο, επιμένει να μη γίνουν περικοπές έως το 2018 στην προσωπική διαφορά που θα προκύψει μέσω του επανϋπολογισμού.
Η διαδικασία μετάβασης, από την 1/1/2017, στην είσπραξη των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών, των επιστημόνων και των αγροτών με βάση το πραγματικό - φορολογητέο εισόδημα (έχουν διατυπωθεί πολλές επιφυλάξεις ως προς την εισπραξιμότητα και τα τελικά... έσοδα)






imerisia.gr

ΝΑΙ ΡΕ.. ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ! (βιντεο)




Άκουσε το βίντεο προσεκτικά, και μετά, κάτσε και σκέψου...

Χωρίς κομματικές ταμπέλες και παρωπίδες...

Χωρίς την επιτηδευμένη μομφή που σου πέταξαν, για να γεμισεις με ενοχές...

Βγες έξω από κόμματα και μαντριά, και αν αυτά που ακουσεις σε καλύπτουν, δονούν την ύπαρξή σου και σ' ανατριχιάζουν, τότε έλα να γίνουμε μια γροθιά...

Μια γροθιά, που θα ξεσκεπάσει τις μάσκες όσων σε χλευάζουν επειδή αγαπάς την Πατρίδα.

Μια γροθιά, που θα ξεσκεπάσει τις μάσκες εκείνων που καπηλεύονται ως εντολοδόχοι των εβραιοσιωνιστών φορώντας τη μάσκα του "πατριώτη", την αγάπη σου για τα ιδεώδη της Πατρίδας.

Γιατί η Αγάπη για την Πατρίδα, δεν χρειάζεται μάσκες...
ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΗΣ. 

Γιατί ... Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

Καλλιόπη Σουφλή

Άκουσε το βίντεο... και μην απαντήσεις σ' εμένα... στον εαυτό σου απάντησε....









attika nea

Και τώρα παραγωγή ρεύματος από σαπισμένες ντομάτες!

enallaktikos.gr

Νέα μελέτη μπορεί να βάλει φρένο στην συνεχόμενη σπατάλη των τροφίμων καθώς σάπια ή χαλασμένα τρόφιμα θα μπορούσαν σύντομα να μεταφερθούν από τον κάδο σκουπιδιών, στην χρήση για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ερευνητές από τις ΗΠΑ βρήκαν ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν σε βιολογικές κυψέλες καυσίμων για την παραγωγή πράσινης ενέργειας.

Η Namita Shrestha διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Ντακότα δήλωσε πως «έχουμε βρει ότι αλλοιωμένες και κατεστραμμένες ντομάτες που πετιούνται στις χωματερές μετά την συγκομιδή, θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή ηλεκτρικής ενέργειας αν χρησιμοποιηθούν σε βιολογική ή μικροβιακή ηλεκτροχημική κυψέλη.


Πως γίνεται όμως η διαδικασία;

Η ηλεκτροχημική κυψέλη χρησιμοποιεί βακτήρια για να διασπάσει και να οξειδώσει την οργανική ύλη της ντομάτας. Η διαδικασία αυτή απελευθερώνει ηλεκτρόνια, τα οποία μετατρέπονται σε ρεύμα.

Προς το παρόν, η συσκευή παράγει λίγο ρεύμα: 0,3 βατ ηλεκτρισμού δημιουργούνται από 10 μιλιγκράμ (χιλιοστόγραμμα) ντομάτας.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η εφεύρεσή τους μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη σε περιοχές που έχουν μεγάλη παραγωγή ντομάτας. Για παράδειγμα, στην πολιτεία της Φλόριντα κάθε χρόνο περισσεύουν σχεδόν 400.000 τόνοι άχρηστης ντομάτας. Ποσότητα ικανή να ηλεκτροδοτήσει ακόμα και την Ντίσνεϋλαντ για 90 ημέρες!

πηγή: dailymail.co.uk

enallaktikos.gr

Αυτές είναι οι νέες αλλαγές στα capital controls



Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, η οποία δημοσιεύτηκε το βράδυ της Τρίτης στο ΦΕΚ, έρχεται νέα χαλάρωση στα capital controls.

Μεταξύ άλλων, ανοίγει ο δρόμος για τις προθεσμιακές καταθέσεις αλλά και για την αποπληρωμή έως του 50% των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων, ενώ την ίδια ώρα αυξάνεται στα 1.000 ευρώ το μήνα -από 500 ευρώ που ισχύει σήμερα- το όριο για τη μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό.


Εκτός από την αύξηση του ορίου για τη μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό, επιτρέπεται η μερική αποπληρωμή δανείου έως του 50% του ανεξόφλητου κεφαλαίου του δανείου σε πιστωτικό ίδρυμα, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί στις 11/3/2016. 


Αντίθετα επιτρέπεται η πλήρης:

α) αποπληρωμή με μετρητά ή έμβασμα από το εξωτερικό,

β) αποπληρωμή μέσω χορήγησης νέου δανείου, με σκοπό την αναδιάρθρωση, υπό την προϋπόθεση ότι το ποσό του νέου δανείου είναι ίσο τουλάχιστον με το ποσό του ανεξόφλητου κεφαλαίου του αρχικού δανείου, και

γ) αποπληρωμή στεγαστικού δανείου με σκοπό την πώληση του ακινήτου, το οποίο, προς εξασφάλιση του δανείου, βαρύνεται με εμπράγματη ασφάλεια και υπό την προϋπόθεση ότι το αίτημα για την εξόφληση του δανείου συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του πωλητή ότι θα προσκομίσει στο πιστωτικό ίδρυμα το συμβόλαιο της αγοραπωλησίας του ακινήτου το αργότερο εντός μηνός από την κατά τα ανωτέρω πρόωρη εξόφληση του δανείου.

Προς διευκόλυνση των επιχειρήσεων και των επιτηδευματιών αυξάνεται επίσης το όριο των συναλλαγών που διεκπεραιώνονται απευθείας από τα τραπεζικά ιδρύματα και το οποίο ορίζεται πλέον στα 10.000 ευρώ. 

Επιτρέπεται το άνοιγμα λογαριασμών:


- Για την εξυπηρέτηση νομικών προσώπων, όπως και ατομικών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, που δεν διαθέτουν λογαριασμό εξυπηρέτησης της δραστηριότητας τους σε κανένα πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα

- Η μεταφορά του λογαριασμού διαχείρισης μισθοδοσίας ενός εργοδότη από ένα πιστωτικό ίδρυμα σε άλλο, στο οποίο αυτός ήδη τηρεί λογαριασμό. Οι εργαζόμενοι στην περίπτωση αυτή θα έχουν δικαίωμα ανάληψης μετρητών από το ένα από τα δύο πιστωτικά ιδρύματα, εκτός εάν κωδικοί πελάτη (customer id) προϋπήρχαν και στα δύο πιστωτικά ιδρύματα

- Το άνοιγμα λογαριασμού όψεως ή καταθέσεως ή η προσθήκη συνδικαιούχου σε υφιστάμενο λογαριασμό, για πρόσωπα που φέρουν την ιδιότητα του φοιτητή ή σπουδαστή, εφόσον ο τόπος σπουδών είναι διαφορετικός από τον μέχρι τώρα τόπο μόνιμης κατοικίας τους και υπό την προϋπόθεση ότι δεν υφίσταται άλλος διαθέσιμος λογαριασμός στο όνομά τους με την ιδιότητα του δικαιούχου ή συνδικαιούχου.







enallaktikos.gr

Ζούμε μοναδικές καταστάσεις: Στέλεχος του Μαξίμου αποκαλεί τα Σκόπια "Μακεδονία" και εγκαλεί τους Έλληνες για... εθνικισμό!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μετά τον γυναικολόγο υπουργό Μετανάστευσης Γ.Μουζάλα εμφανίζεται και στέλεχος
 του Μαξίμου το οποίο υιοθετεί την άποψή του ότι τα Σκόπια πρέπει να αποκαλούνται "Μακεδονία" αφού "έτσι όλοι τα λένε", πλην των "εθνικιστών" δηλαδή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων!

Στο πλευρό του Γιάννη Μουζάλα που αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» στέκεται ο Ματθαίος Τσιμιτάκης, πρώην δημοσιογράφος και προσφάτως διορισμένος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου. 
Μάλιστα δικαιολογεί την στάση του με την φράση «όλοι Μακεδονία λένε» εννοώντας προφανώς ότι οι περισσότερες χώρες του πλανήτη έχουν αποδεχθεί αυτή την ονομασία! 
Η ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού έγινε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Μην πατάτε την μπανανόφλουδα παραίτησης Μουζάλα. Δεν επιβεβαιώνεται. Ποια πρώην; Ολοι Μακεδονία λένε πλήν εθνικιστών που πέτυχαν να συμβεί», έγραψε.
Δηλαδή εγκαλεί κιόλας τον ελληνικό λαό ως "εθνικιστή"! Το τι λένε οι άλλες χώρες και το πώς χαρακτηρίζουν τα Σκόπια είναι δικό τους θέμα. Οι άλλες χώρες δεν έχουν κάποια περιοχή υπό απειλή που να ζητάνε τα Σκόπια προς προσάρτηση.
Θυμίζουμε δε ότι η Γαλλία αποδέχθηκε την είσοδο της Βρετανίας στην ΕΕ μόνο εάν άλλαζε όνομα όπως και έκανε, καθώς επίσημ πλέον ονομάζεται Ηνωμένο Βασίλειο (United Kingdom). Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν επειδή στην Γαλλία υπάρχει η περιφέρεια της Βρετάνης, τόσο απλά.
Για όλον τον πλανήτη αυτό μπορεί να μην ήταν πρόβλημα. Οι Γάλλοι όμως σκεπτόμενοι τον εαυτό τους ως ορίζει ο βιολογικός προγραμματισμός όλων των έμβιων όντων και βλέποντας μπορστά τους Άγγλους και όχι "Βρετανούς" (αυτή είναι η κυρίαρχη εθνότητα), δεν τους επέτρεψαν να μπουν στην ΕΕ παρά μόνο μετά την αλλαγή της κρατικής ονομασίας!
Αυτά φαίνεται πως είναι πολύ "ψιλά" γράμματα για την κυβέρνηση που ακόμα σκέπτεται ότι η διακυβέρνηση μια χώρας είναι σαν μια μάζωξη σε ταβέρνα στον Ψυρή όπου ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.






pronews

Ο Καμμένος έδωσε εντολή να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το ΥΠΕΘΑ!



apostolakis_kammenos

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος όχι μόνο ακύρωσε την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Militaire.gr έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ!
Το κλίμα γίνεται όλο και βαρύτερο στην Αθήνα ,μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Μεγάρου Μαξίμου. Στην μεσημεριανή συνάντηση που είχαν Τσίπρας και Καμμένος μπορεί να μην υπήρξε “μετωπική σύγκρουση”, αλλά η αίσθηση που υπάρχει μετά απ΄ αυτή τη συνάντηση είναι ότι η υπόθεση Μουζάλα θα έχει πολύ μεγαλύτερες επιπτώσεις για την κυβέρνηση ,απ΄ αυτές που αρχικά υπολογίζονταν . Το πρωί η παραίτηση Μουζάλα εθεωρείτο δεδομένη. Όσο περνούν οι ώρες όμως το κλίμα αλλάζει.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Καμμένος έχει δηλώσει στον Τσίπρα ότι στο θέμα αυτό δεν πρόκειται να κάνει πίσω



militaire

Ραγδαίες εξελίξεις! Η Γερμανική Πρεσβεία στην Αγκυρα σε γερμανούς υπηκόους: Εγκαταλείψτε άμεσα τη χώρα











Πηγές: Μελίνα Κονταξή / Επιμέλεια: Στρατής Μαζίδης

Η Γερμανική Πρεσβεία στην Αγκυρα εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση με την οποία καλεί τους γερμανούς υπηκόους να εγκαταλείψουν επειγόντως άμεσα τη γειτονική χώρα.

Η ανακοίνωση επισημαίνει τον κίνδυνο ότι θα μπορούσε να κινδυνεύσει η ζωή τους σε πιθανούς τρομοκρατικούς στόχους όπως πχ τα εμπορικά κέντρα.

Επίσης η Πρεσβεία έκλεισε τα γερμανικά σχολεία και νηπιαγωγεία στην Τουρκία καθώς και τη νοσηλευτική σχολή.

Την είδηση μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ αλλά και η DW.







http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Έπαιρνε δάνεια, αλλά δεν κάλυπτε τις δόσεις...



Το καλοκαίρι του 2008, έναν χρόνο πριν ξεσπάσει η κρίση στην Ελλάδα, στα ταμεία του Mega μπήκαν...
53.870.400 ευρώ από την πώληση του μεριδίου του στην εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης NetMed NV, η οποία είχε πωληθεί έναντι 491.653.113 ευρώ στη Forthnet, και έτσι απέκτησε τον έλεγχο της Nova. Το μεγαλύτερο μέρος από τα έκτακτα αυτά έσοδα κατευθύνθηκε στους μετόχους.
Οκτώ χρόνια αργότερα, το Mega έχει συνολικό έλλειμμα 110 εκατ. ευρώ, με ένα ομολογιακό δάνειο με υπόλοιπο 88 εκατ. ευρώ, δύο επιτυχημένες αυξήσεις κεφαλαίου και μια αύξηση στην οποία δεν ακολούθησε κανένας από τους μεγάλους μετόχους, θέτοντας τον σταθμό σε προφανή κίνδυνο.
Για το Megα «η τήρηση των όρων του ομολογιακού δανείου, με τρέχον υπόλοιπο ύψους 88,2 εκατ. ευρώ, είναι ουσιώδης, καθώς η εταιρεία δεν διαθέτει εναλλακτικά σχέδια χρηματοδότησης για την κάλυψη των άμεσων χρηματοοικονομικών αναγκών της. Σε περίπτωση μη πλήρους κάλυψης της αύξησης, μη υπογραφής τής από 25/9/2015 πρότασης των ομολογιούχων δανειστών για αναδιάρθρωση του ομολογιακού δανείου ή μη τήρησης των όρων του, ανακύπτει σημαντική αβεβαιότητα σχετικά με τη δυνατότητα συνέχισης της δραστηριότητας του ομίλου», όπως σημειώνεται στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας για την αύξηση του κεφαλαίου.
Ρητά αναφέρεται πως «σε ενδεχόμενη αδυναμία της εταιρείας να οριστικοποιήσει την αναδιάρθρωση και να τηρεί τους όρους του ομολογιακού δανείου, οι ομολογιούχοι δανειστές ενδεχομένως να προχωρήσουν σε εκτέλεση μέρους ή του συνόλου των εξασφαλίσεων, γεγονός που εκτός των σημαντικών χρηματοοικονομικών συνεπειών στη ρευστότητα της εταιρείας θα επιδράσει ουσιωδώς αρνητικά και στον έλεγχο που ασκεί η Διοίκηση επί του ενεργητικού της εταιρείας και ενδεχομένως να τεθεί ζήτημα συνέχισης της δραστηριότητας της εταιρείας». 
Στις εγγυήσεις του ομολογιακού δανείου περιλαμβάνεται προσημείωση υποθήκης πρώτης σειράς, ποσού 5.000.000 ευρώ, επί ακινήτων της εταιρείας, ενεχυρίαση / εκχώρηση απαιτήσεων ποσού κατ’ ελάχιστον 10.000.000 ευρώ, ενεχυρίαση 600.000 κοινών ονοµαστικών μετοχών της θυγατρικής , ονομαστικής αξίας 1,71 ευρώ εκάστη, και επικείμενη ενεχυρίαση των ισόποσων κοινών ονομαστικών μετοχών της διαδόχου εταιρείας Τηλέτυπος Υπηρεσίες ΛΤ∆, 1.026.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ εκάστη.
Το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο είναι η ταινιοθήκη, η οποία αποτιμάται ετησίως σε αξία όχι κατώτερη των 115.000.000 ευρώ, αλλά και το ενέχυρο επί του σήματος «Mega», το οποίο δεν έχει αποτιμηθεί.





nonews news

Αποκάλυψη! Η Ρωσία ζητάει εξηγήσεις για τους μετανάστες!

mstn

Για το οργανωμένο σχέδιο της εισροής μεταναστών στην Ευρώπη, μέσω της Ελλάδας μίλησε πριν από λίγο καιρό, ο Ρώσος αναλυτής και συγγραφέας Nikolai Starikov.
Ο αναλυτής κάνει ερωτήσεις, τις οποίες απαντά αυτομάτως με επιχειρήματα, τα οποία είναι αδιάψευστα, βάσει στοιχείων.
Συμφώνα με τον αναλυτή, πρόκειται για σχέδιο των ΗΠΑ, οι οποίες αναζητούν έναν σύμμαχο, εν όψει της ισχυροποίησης της Κίνας και της Ιαπωνίας.
Αναλυτικά, ο Starikov, στο βίντεο που ακολουθεί αναφέρει:
"Πάντοτε υπήρχε μια διαδικασία για να αποδείξει κάποιος ότι είναι πρόσφυγας και ότι ζητάει άσυλο σε μια χώρα. Ξαφνικά όλα αυτά, χαρτιά, συνοριοφύλακες, σύνορα... όλα εξαφανίστηκαν. Μπορείς να μπεις σε μια βάρκα, μια σχεδία από την Αφρική και την Ασία, κανείς δεν θα σου ζητήσει έγγραφα, ούτε αν αναζητάς πολιτικό άσυλο ή όχι, δε σου κάνουν τίποτα και μόλις μπεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.
Μπορείς να απαιτήσεις, να κάνεις διαμαρτυρίες και να σπάσεις δημόσια περιουσία. Περπατάνε από την Λαμπεντούζα μέχρι την Βουδαπέστη όπου καταλαμβάνουν σταθμούς τρένων και σπάνε τα βαγόνια των αμαξοστοιχιών απαιτώντας να πάνε εκεί που θέλουν.
Σήμερα μάλιστα οι πρόσφυγες απαιτούν, που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το κάνουν. Αν και η Ευρώπη κατέστρεψε την Συρία με αυτόν τον πόλεμο δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένη να προσφέρει στους πρόσφυγες ότι της ζητάνε λόγω τύψεων. 
Τώρα αντίθετα γίνονται αποδεκτά όλα τα αιτήματα των προσφύγων που σημαίνει ότι κάποιος από ψηλά πιέζει τις αρχές της ΕΕ" ανέφερε ο συγγραφέας.
"Παραβλέπουμε το ISIS και την Αλ Κάιντα καθώς αυτές υπάρχουν μόνο στον κόσμο των ΜΜΕ και με την μορφή ένοπλων ομάδων που πέρνουν όπλα και χρήματα και εκπαιδεύονται κάποιοι Βεδουϊνοι από την ΜΙ6 για αν κόβουν κεφάλια.
Τι μένει; Κάποια μεγάλη δύναμη που αναγκάζει την ΕΕ να παραβλέπει τους  κανονισμούς της. Είναι οι ΗΠΑ! Δείτε ποιοι δεν συμμετέχουν στην ανακατανομή των προσφύγων; Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Για να πας Αμερική χρειάζεσαι ένα υπερωκεάνιο ενώ στην Βρετανία είναι πολύ απλό.
Δείτε που πάνε όλοι. Δεν πάνε στην πλούσια Σ.Αραβία ή στο Κατάρ ή στο Μπαχρέιν όπου και έχουν την ίδια πίστη. Μέσα στους πρόσφυγες είναι πολλοί Άραβες αλλά και μη Άραβες. Οι Άραβες είναι ουσιαστικά μια εθνότητα αλλά δεν πάνε σε αυτές τις χώρες αλλά στην Ευρώπη. Που σημαίνει ότι είναι ένα οργανωμένο σχέδιο".
 Στην συνέχεια ο συγγραφέας αναφέρει: "υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανδρών ανάμεσά τους σε ηλικία στρατιωτικής θητείας με ακριβά τηλέφωνα που σηκώνει λεφτά με κάρτες από ΑΤΜ".
"Υπαρχουν αναφορές ότι υπάρχουν ανάμεσά τους 4.000 ισλαμιστές μαχητές. Μόλις μαθεύτηκε όλα τα ΜΜΕ το έπαιξαν, πως γνωρίζουν το ακριβές νούμερο; Είσαι το ISIS και πολεμάς ταυτόχρονα τον ιρακινό Στρατο, τον συριακό Στρατό, την  Χεζμπολάχ και υποτίθεται ότι έχεις μόνο 20.000 μαχητές και έστειλες 4.000 στην Ευρώπη. Γιατί; Για να κάνεις τρομοκρατικά κέντρα σε όλη την Ευρώπη. Σημαίνει ότι ολόκληρες ταξιαρχίες μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη γιατί;" συνεχίζει.
"Όλα λοιπόν είναι οργανωμένα. Τους δόθηκαν χρήματα, και στην Γερμανία έφτασαν 200.000 πρόσφυγες μέσα σε μια εβδομάδα και οι Γερμανοί απλά εκταμίευσαν για αυτούς 6 δισ. ευρώ. Άλλο παράδοξο: Τα ΜΜΕ εμφανίζονται όταν πνίγονται πρόσφυγες, ποτέ κατά την διάρκεια της πορείας τους. Ξαφνικά εμφανίστηκε το ISIS και ο κόσμος έτρεξε να ξεφύγει από αυτό όχι από τις δυνάμεις του Μ.Ασαντ
Και όμως όταν πεθαίνουν πρόσφυγες στην διαδρομή όλη η Δύση φωνάζει να βομβαρδίσουμε τον κακό Μ.Άσαντ που πολεμάει το ΙSIS.
Εκμεταλλεύονται ότι μπορούν και έχουν δημιουργήσει μια εναλλακτική πραγματικότητα.
Έτσι λοιπόν οι ΗΠΑ προκαλούν ένα δυνατό χτύπημα στην ΕΕ τόσο όσο να την κρατάει υποχείριο όχι για να την καταστρέψει γιατί την θέλει σύμμαχο εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας.
Στην Ουκρανία ο κόσμος στο Κίεβο ήθελε να ενταχθεί στην Ευρώπη. Δεν ακυρώθηκε όμως η βίζα για τους Ουκρανούς πολίτες. Αν το κάνουν για τους Άραβες γιατί όχι για τους Ουκρανούς; Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συγκεντρωθούν 100,000 και με πορεία φωνάζοντας να περάσουν τα πολωνικά σύνορα" εξηγεί ο συγγραφέας.
"Στην Πολωνία το σύστημα δουλεύει ενώ στην υπόλοιπη ΕΕ δεν δουλεύει, γιατί; Γιατί τώρα υπάρχει ανάγκη να μεταφερθεί κόσμος από ένα μέρος σε ένα άλλο, τόσο απλά", συμπληρώνει.
"Ο λόγος που θέλουν την ΕΕ πιο αδύναμη είναι γιατί οι Αγγλοσάξωνες Αμερικάνοι θέλουν πάντα οι σύμμαχοί τους να είναι πιο αδύναμοι από τους ίδιους. Μόλις η Γερμανία έγινε ισχυρή τότε οι ΗΠΑ οργάνωσαν μια τέτοια επίθεση. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα κύματα των προσφύγων κατευθύνονται μόνο σε μία χώρα, μόνο εκεί θέλουν να καταλήξουν" καταλήγει.
Δείτε το βίντεο:







voice news