Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΔΕΙΤΕ & ΑΚΟΥΣΤΕ! ΘΑ ΣΑΣ …ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ …ΜΑΣΕΛΕΣ! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ… !!!

Σκόπια: Η πρέσβειρα της Σερβίας, ίσως, απελαθεί από τη χώρα



Η επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής της Σερβίας στα Σκόπια, πρέσβειρα, Ντουσάνκα Ντίβιακ Τόμιτς, κλήθηκε σήμερα από το Υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων να απαντήσει στο ερώτημα  γιατί βρισκόταν ο Σέρβος αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών, Γκόραν Ζιβαλιέφιτς, στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια των γεγονότων της 27ης Απριλίου.

Στα άκρα το πάνε Τουρκία και Αλβανία: Ανακάλυψαν «εισβολή» της Ελλάδας στα αλβανικά ύδατα για υδρογονάνθρακες – Σε χώρους διασποράς τα πλοία του ΠΝ στο Αιγαίο


Μπαράζ συνδυασμένων προκλήσεων Τούρκων και Αλβανών εναντίον της Ελλάδας με στόχο τα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων σε Αιγαίο και Ιόνιο. Πριν λίγο  οι Αλβανοί ανέφεραν ότι με άδεια του ελληνικού κράτους εταιρείες εισέβαλαν σε «αλβανικά ύδατα» στο Ιόνιο για να διενεργήσουν έρευνες για υδρογονάνθρακες;
Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «η ελληνική κυβέρνηση έχει εκδώσει άδεια για έρευνες στα τμήματα της θάλασσας και του εδάφους στα βόρεια της Πελοποννήσου, μέσω μιας συμφωνίας που υπεγράφη στην Αθήνα σήμερα  Πέμπτη από το ελληνικό Υπουργείο Ενέργειας και εταιρείες του κλάδου.

Ωμή η απαίτηση του Τραμπ για αύξηση των αμυντικών δαπανών του ΝΑΤΟ





Σαφής ως προς την δέσμευσή του στην Συμμαχία και στην βασική αρχή της συλλογικής άμυνας των κρατών μελών της, 
εκφράζοντας όμως και την «ωμή» απαίτησή του για αύξηση των αμυντικών δαπανών από τις χώρες–μέλη του Οργανισμού, ήταν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Σεισμός στην Θεσσαλονίκη : Ασχημα τα μαντάτα, για την πόλη και τα σπίτια


“Ο Έλληνας ζει σε μία περιοχή με υψηλή σεισμικότητα, κορυφαία στην Ευρώπη. Ένας σεισμός μεγέθους 6 με 6,5 Ρίχτερ συμβαίνει κάθε χρόνο, άρα αργά ή γρήγορα θα τον δεχτεί τον σεισμό και πρέπει να ξέρει πώς θα τον αντιμετωπίσει”, δήλωσε σήμερα ο καθηγητής Σεισμολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μανώλης Σκορδίλης.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΣ…..





ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΣ…..






katoxika nea

Η Βουλή έδωσε «πράσινο φως» για την λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα




Τελικά όλα τα κόμματα ψήφισαν την διάταξη για την λειτουργία του ισλαμικού τεμένους.
Ιδίως μετά τις τροποποιήσεις που έκανε ο υπουργός παιδείας, τροποποιήσεις που είχε ζητήσει το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στην ψηφοφορία που έγινε πριν από λίγο στη Βουλή Ναι ψήφισαν ο ΣυΡιζΑ, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το ΚΚΕ, το Ποτάμι και η Ενωση κεντρώων ενώ όχι ψήφισαν οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή.





katoxika nea

ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2017)

ΤΙ σέ ΣΠΡΩΧΝΕΙ (ΑΡΑ ΓΕ…) και ΒΙΑΖΕΣΑΙ Τόσο Πολύ ! ΤΩΡΑ «ΗΛΘΕ» Η ΩΡΑ, ΝΑ ….ΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ!

ΤΙ σέ ΣΠΡΩΧΝΕΙ (ΑΡΑ ΓΕ…) και ΒΙΑΖΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ για μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αττική κ.Γαβρόγλου;;;
ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ‘ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ’! ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ (!) ΑΛΛΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!…
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ «ΕΛΥΣΑΝ» ΣΤΟΝ ‘τΣΙΡΙΖΑ’ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ, ΤΩΡΑ «ΗΛΘΕ» Η ΩΡΑ, ΝΑ ….ΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ!

«Ήμουν υπουργός Εξωτερικών, όταν συνέβη το ατύχημα (!!!) με τον Ηλιάκη!» Και Έβγαλες τον ΣΚΑΣΜΟ!! Πότε το ‘μητσοτακέϊκο’ διανοήθηκε να …στεναχωρήσει τους Τούρκους;;;


ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΜΑΣ;
…«Ήμουν υπουργός Εξωτερικών, όταν συνέβη το ατύχημα (!!!) με τον Ηλιάκη!»
(ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ; ΜΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ! ΕΒΓΑΛΕΣ – ΑΠΛΩΣ! – ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ! Πότε το ‘μητσοτακέϊκο’ διανοήθηκε να …στεναχωρήσει τους Τούρκους;;;)
Το είπε χθες, σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Τράγκα, η Ντόρα Μπακογιάννη. Και για να μη νομίζει κανείς ότι το είπε εκ παραδρομής, το επανέλαβε και δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστα λεπτά!
ΕΛΕΟΣ ΑΡΧΙ-ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ!
«Ατύχημα» ο θάνατος ενός ήρωος; Μα, ακόμη και ένα τροχαίο, όταν υπάρξει απώλεια ζωής, το χαρακτηρίζουμε «δυστύχημα»!
«Ατύχημα» ο θάνατος ενός ήρωος, ο οποίος έπεσε μαχόμενος, υπερασπίζοντας την εθνική ακεραιότητά μας;
«Ατύχημα», η απώλεια ενός (αρίστου) Έλληνος πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, στην προσπάθεια να αναχαιτίσει τους Τούρκους εισβολείς στον εθνικό εναέριο χώρο μας;
Όχι, ασφαλώς!
Ατύχημα είναι ότι η χώρα τα τελευταία χρόνια κυβερνάται από πολιτικούς, οι οποίοι δεν έχουν (ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ) επαφή με την πραγματικότητα!
Ο ένας λέει να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας, η άλλη αποκαλεί …«ατύχημα» την απώλεια του ήρωος πιλότου Ηλιάκη στο πεδίο της μάχης!
Ατυχήματα είναι (ΜΟΝΟΝ!) οι πολιτικοί μας, δυστυχώς…
[ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ ΤΟΝ ΕΡΡΙΞΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΛΙΑ & ΒΡΩΜΙΚΗ ‘ΜΑΝΟΥΒΡΑ’, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ!
ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;
Τ Ι Π Ο Τ Ε …
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ – ΟΠΟΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ…]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΒΟΜΒΑ …

Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α …. Μάθετε τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Κάτω από τη Μύτη Όλων … Ξεκίνησε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ακολουθεί η ΑΘΗΝΑ… !!!


ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ….

Πίσω από τις… ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ (στυλ Παπαδήμου) ! Αυτή την ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, όλα τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ την Ε Θ Α Ψ Α Ν με Τιμές!!!


Μάθετε τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ κάτω από τη μύτη Όλων…
Στρακαστρούκες ήτανε… από πυροτεχνήματα! Ο Παπαδήμιος μπήκε στην ΜΕΘ και όποιος είχε πραγματικά ανάγκη έμεινε εκτός… Κόλπο του συστήματος για ξεκάρφωμα και για να έχουν ακόμα περισσότερα μέτρα ασφαλείας και περισσότερη ασφάλεια οι κρατούντες και το πόπολο θα χαίρεται ακόμα περισσότερο την εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων.

«Θα Χτυπήσουν κι άλλον Πρώην Πρωθυπουργό»


Η οργάνωση τρόμου που θα αναλάβει το χτύπημα κατά του πρώην Πρωθυπουργού Παπαδήμου είναι αυτή που θα χτυπήσει κι άλλον πρώην Πρωθυπουργό, θέλοντας να συνεχίσει τα ….ποιοτικά άλματα στο γαϊτανάκι της τρομοκρατίας.
Η λογική λέει πως η οργάνωση που ευθύνεται γι΄ αυτή τη νέα…σελίδα εξτρεμιστικής δράσης λειτουργεί ανάμεσα στους Πυρήνες της Φωτιάς και τον Επαναστατικό Αγώνα!
Σαν να υλοποιούν οι πρώτοι κι οι τελευταίοι να βάζουν το…κερασάκι στην τούρτα.

Την Καλούν και Έρχεται η «Μητρική Εταιρεία» να Κυβερνήσει τον Πλανήτη



Αποκάλυψη ΣΟΚ
Τελικό στάδιο της περίφημης παγκοσμιοποίησης είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα αντικαταστήσει, με κάθε επισημότητα, τις εθνικές κυβερνήσεις, αναλαμβάνοντας τα ηνία του πλανήτη και την διαχείριση του παγκόσμιου πλούτου.
Μία παγκόσμια κυβέρνηση που δεν θα επιβληθεί αλλά θα την «αγκαλιάσουν» οι απανταχού πολίτες ως «μοναδική λύση» στα προβλήματα που τεχνηέντως δημιουργήθηκαν.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ;;;



Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται στην Ελλάδα….
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ;;;
ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΟΥ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΥ Η ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ