Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τα 7 τσάκρας της Γης, το κυνήγι του ανθρώπου και το CERN…


Τα τσάκρα της γης ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τα δικά μας. Μας επηρεάζουν άμεσα. Όταν η Γη «φωτίζεται», τότε «φωτιζόμαστε» και εμείς.Όταν η Γη πέφτει σε «αποχαύνωση» τότε πέφτει και ο άνθρωπος. Όμως, τους τελευταίους αιώνες ως σήμερα, κάποιοι επιδιώκουν το τελευταίο…
Με τον ίδιο τρόπο που η δική μας ενέργεια αναβλύζει από το χαμηλότερο τσάκρα και επιδιώκει να φτάσει το Στέμμα, ώστε να φωτιστεί και να αφυπνιστεί, με τον ίδιο τρόπο η ενέργεια του πλανήτη μετακινείται από τσάκρα σε τσάκρα. Κατ” αυτό τον τρόπο ο πλανήτης μπορεί να φτάσει σε ανώτερα επίπεδα και παράλληλα να συμμετέχει, στην δική μας διαδικασία αφύπνιση και φώτισης.
Ας τα δούμε συνοπτικά.
1ο Τσάκρα – (Mooladhara)
Βρίσκεται στο Όρος Shasta στην Καλιφόρνια (Κάποιοι θεωρούν ότι εκεί βρίσκεται το 5ο τσάκρα του πλανήτη.) Η ενέργεια εκεί θεωρείται αρχέγονη και ότι εκεί συσσωρεύεται η ζωή προτού να γίνει η ζωή.
2ο Τσάκρα – (Swadhistana)
Βρίσκεται στην λίμνη Τιτικάκα στο Περού. Το Πλουμιστό Φίδι που συναντάται σε πολλούς μύθους της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, είναι αντιπροσωπευτικό της ενέργειας Κουνταλίνι και σχετίζεται με το σεξουαλικό κομμάτι του πλανήτη. Πολλά ley lines (ενεργειακές γραμμές της γης) διασταυρόνονται στην περιοχή και σχετίζονται με την γέννηση των μορφών.
3ο Τσάκρα – (Manipura)
Βρίσκεται στην Αυστραλία στο πασίγνωστο κόκκινο βράχο Uluru, ή αλλιώς Ayers Rock. Εκεί «χορεύουν» τα συναισθήματα του πλανήτη ενώ θεωρείται ένας ανάλογος «ομφάλιος λώρος».
4ο τσάκρα – (Anahata)
Εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή του Glastonbury στην Μ. Βρετανία. Το «σπίτι» του Αγίου Δισκοπότηρου. Η καρδιά του πλανήτη και η περιοχή με τις περισσότερες εμφανίσεις και καταγραφές αγρογλυφικών και άλλων φαινομένων στον πλανήτη. Από εκεί πηγάζουν η «αγάπη» και οι «θεραπευτικές» ιδιότητες της Γης.
5ο τσάκρα – (Vissuddha)
Βρίσκεται στην περιοχή των πυραμίδων κοντά στο όρος Sanai και το όρος Ελαιών στη Μέση Ανατολή. Είναι η φωνή του πλανήτη.
6ο Τσάκρα – Το Τρίτο Μάτι
Είναι το κέντρο ενεργοποίησης και τοποθετείται περίπου στο κέντρο της Ευρώπης, χαμηλά. Αυτό το τσάκρα, έχει την ιδιότητα και την δυνατότητα να ανοίγει πύλες και να επιτρέπει επιπλέον διαστάσεων ενέργεια να εισέρχεται σε αυτόν τον κόσμο. Δηλαδή, όπως ακριβώς η ανθρώπινη επίφυση επιτρέπει στον άνθρωπο να αναγνωρίσει άλλες διαστάσεις και πραγματικότητες, το ίδιο κάνει και το 6ο τσάκρα της γης.
7ο Τσάκρα – (Sahasrara)
Είναι το υψηλότερο Ενεργειακό Κέντρο του πλανήτη. Το Στέμμα. Βρίσκεται στα Ιμαλάια στο Θιβέτ. Δεν είναι τυχαίο πως η περιοχή καλείται ως η «Στέγη του Κόσμου». Ούτε είναι τυχαίο που έχουν επιλέξει να μένουν εκεί, επί του στέμματος του πλανήτη, ο Δαλάι Λάμα και οι μοναχοί του. Εκεί βρίσκεται η συνείδηση του πλανήτη και συνδέεται με το πνευματικό πεπρωμένο του.
Αλλά…
Αλλά, όπως είπαμε στην αρχή, τα τσάκρα του πλανήτη συνδέονται με τα δικά μας, με ένα μοναδικό τρόπο. Παράλληλα είναι και η γενική εικόνα της υγείας της Γης, ως ζωντανός οργανισμός, απέναντι σε άλλους ζωντανούς οργανισμούς-πλανήτες.

Διάφορα πραγματικά γεγονότα της ιστορίας μας, δείχνουν ότι κάποιοι έχουν φροντίσει να αναχαιτίσουν και να μπλοκάρουν βασικά τσάκρα του πλανήτη δημιουργώντας έναν άρρωστο πλανήτη ή έναν πλανήτη φυλακή του ανθρώπου.
Η βασική ιστορία ξεκινάει όταν ο Κολόμβος πήγε στην Αμερική. Κατέσφαξε ιθαγενείς και κατέστρεψε ή εξαφάνισε βασικά σημεία, σε ένα ζωτικό τσάκρα, το σεξουαλικό. Ο πλανήτης έμεινε στείρος….
Ένας «αιώνιος» πόλεμος μαίνεται στην Μέση Ανατολή και γενικότερα. Η αρμονική, γάργαρη και χαρισματική φωνή του πλανήτη έχει μετατραπεί σε «κραυγές της μητέρας». Σήμερα με τα βίας μπορεί να κάνει έκκληση για βοήθεια. Μήπως κάποιοι προσπαθούν να φιμώσουν τον πλανήτη να εκπέμψει sos προς κάπου αλλού έξω;…
Στην σύγχρονη εποχή μας, επιχειρείται μία ακόμα κατάληψη. Ίσως, στο ποιο νευραλγικό σημείο από όλα τα υπόλοιπα τσάκρας…. Βρίσκεται στην Ευρώπη. Μπορεί να ανοίγει πύλες και να έρχεται σε επαφή με άλλες διαστάσεις. Το 6ο τσάκρα του πλανήτη, το λεγόμενο Τρίτο Μάτι, αν και είναι λίγο φευγαλέο και μετατοπίζεται με τα χρόνια και τους αιώνες… προσδιορίζεται την ευρύτερη περιοχή της Ελβετίας.
Προφανώς, δεν είναι τυχαίο που το CERN έχει ιδρυθεί σε μία αρχαία πόλη με την ονομασία Απολλύων. Ούτε είναι τυχαίο ότι γεγονός ότι φήμες θέλουν ως απώτερο σκοπό του να ανοίξει μία αστροπύλη και να περάσει σε μία άλλη διάσταση, με το γεγονός ότι βρίσκεται σε μία περιοχή που μπορεί να ανοίγει πύλες σε άλλες διαστάσεις. Το CERN είναι ένα «τεχνολογικό Τρίτο Μάτι»…
Ποιοί και γιατί απομονώνουν τον πλανήτη; Ποιοί και γιατί κόβουν βασικά σημεία επικοινωνίας και αναγένησης του πλανήτη και κατά συνέπεια της ίδιας της ανθρωπότητας; Ποιοί και γιατί θέλουν να περάσουν σε άλλες διαστάσεις ή να φέρουν τις άλλες διαστάσεις εδώ;
Ποιοί και γιατί εδώ και αιώνες κυνηγούν τον άνθρωπο;
Σημείωση. Ο χάρτης δείχνει τσάκρας και πύλες του πλανήτη. Το εξάκτινο αστέρι προσδιορίζει το 6ο Τσάκρα, το Τρίτο Μάτι. Όμως, όπως εξηγήσαμε δεν έχει μία σταθερή θέση. Στα χρόνια μας, δεν βρίσκεται εκεί πια, αλλά θεωρείται ότι έχει κατέβει χαμηλότερα κάπου κοντά στην Ελβετία. Σε μία άλλη εποχή, υπολογίζεται ότι βρισκόταν κάπου στην Μ.Βρετανία ενώ σε μία άλλη πιο μακρινή λέγεται ότι μάλλον ήταν στην Υπερβορεία




katoxika

Αρκαδία: 52χρονος χάνει την ζωή του από χτύπημα κεραυνού

keravnos

Την ζωή του έχασε ένας 52χρονος κτηνοτρόφος στην περιοχή Ξηροκάμπι, στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, σήμερα κατά τις πρωινές ώρες. 
Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο γιος του ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Κορίνθου προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και επισήμως. Ο κτηνοτρόφος είχε εγκαύματα τόσο στο τριχωτό της κεφαλής όσο και στο στήθος γεγονός που καθιστά το σενάριο να έχει χτυπηθεί από κεραυνό βέβαιο.




voice news

Επικρίσεις Σουλτς κατά Καμμένου

Sults
«Τον κάλεσα για δεύτερη φορά για να τον ρωτήσω γιατί συνεχίζει τον συνασπισμό με αυτό το παράξενο ακροδεξιό κόμμα», είπε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μιλώντας στο ραδιόφωνο France Inter και στηλιτεύοντας τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Και συνέχισε: «Δεν μου απάντησε. Είναι πολύ έξυπνος όταν μιλάει στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι τα πράγματα είναι πειστικά αλλά στα δικά μου μάτια φαντάζουν λίγο παράξενα». Τέλος, ο κ. Σουλτς αποκάλεσε τον Πάνο Καμμένο «βραδυφλεγή βόμβα».


voice news

Σχέδιο Ρωσίας να χαλάσουν τα σχέδια των ΗΠΑ στην Μ. Ανατολή (BINTEO)

putinn
Οι διαρκείς εξελίξεις στην Μ. Ανατολή έχουν κάνει σαφή πλέον την ύπαρξη ενός μεγαλύτερου σχεδίου, καθώς πλέον η Μ. Ανατολή και η Ανατολική Μεσόγειος δεν είναι παρά μια μεγάλη σκακιέρα, όπου Ρωσία και ΗΠΑ πραγματοποιούν τις κινήσεις τους προς εξυπηρέτηση των ατομικών τους συμφερόντων.
Πιο αναλυτικά, η Ρωσία φαίνεται να κινείται όλο και πιο δραστικά, αποτελώντας πλέον πρωταγωνιστή των γεγονότων, έχοντας ως σκοπό την ενοποίηση των δυνάμεων του ρωσικού στρατού με τους Ιρανούς φρουρούς της επανάστασης, ενώ ταυτόχρονα διαλύει κάθε ίχνος του ISIS, ώστε να μπορέσει να βγει νικήτρια στην μάχη για τον έλεγχο των κοιτασμάτων της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου.
Οι ενισχύσεις που στέλνει η Ρωσία επί συριακού εδάφους μεγαλώνουν μέρα με την μέρα, καθώς έχουν ήδη αποσταλεί 2.500 ειδικοί στρατιωτικοί  εμπειρογνώμονες και στρατιώτες, μια σειρά από σύγχρονα οπλικά συστήματα, μη επανδρωμένα βομβαρδιστικά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνά κανείς την σύσταση μεγάλης στρατιωτικής βάσης των Ρώσων στη Συρία. Οι παραπάνω ενισχύσεις δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου, αφού αναμένεται να αναπτυχθούν ακόμα μεγαλύτερες στρατιωτικές μονάδες οι οποίες θα υποστηρίζονται από την Ρωσική Πολεμική Αεροπορία.
Η συγκεκριμένη φάση του ρωσικού σχεδίου αποτελείται από δύο μέρη:
  • Πρώτο μέρος αποτελεί η ενίσχυση των ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή, με παράλληλη απελευθέρωση των συριακών εδαφών και  πόλεων.
  • Δεύτερο μέρος αποτελεί η διάλυση του Ισλαμικού Κράτους, καθώς και όλων των άλλων ομάδων των  εξτρεμιστών στην Συρία, χωρίς καμία εξαίρεση, συμπεριλαμβανομένων και των ανταρτών της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης FSA. 
Η Ρωσία σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν φαίνεται να αισθάνεται οτι υπάρχει οποιοσδήποτε είδους περιορισμός των κινήσεών της, αφού έχει αποφασίσει να διεξάγει πόλεμο κατά της  παγκόσμιας τρομοκρατίας, αποκτώντας έτσι  το «ηθικό δικαίωμα» να επέμβει και στο Ιράκ αλλά και οπουδήποτε αλλού κρίνει αυτή.
Συγκεκριμένα ανώτερος Ρώσος αξιωματικός δήλωσε: «Το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν ότι η προηγμένη στρατιωτική τεχνολογία, η οποία καταφθάνει συνεχώς προς την  Συρία, μπορεί να παραδοθεί  στα χέρια της σιιτικής οργάνωσης της Χεζμπολάχ. Για μας είναι σαφές ότι η μοίρα της Δαμασκού και της «Χεζμπολάχ» είναι στρατηγικά συνδεδεμένη. Σε κάθε όπλο που έχει  το Ιράν στην Συρία, υπάρχει και μια Χεζμπολάχ. Σε απάντηση στο γεγονός ότι το Ισραήλ ανησυχεί για συμφέροντα της δικής του  εθνικής   ασφάλειας,  μπορεί να προβληθεί  το γεγονός ότι απειλείται άμεσα η Ρωσία και η δική της εθνική ασφάλεια, από την  απειλή της εξάπλωσης της τρομοκρατίας. Η Ρωσία δεν διεξάγει μια  μεμονωμένη μάχη, αλλά διεξάγει έναν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στην Συρία και αλλού στο έδαφος του εχθρού. Ο ρωσικός στρατός θα συνεχίσει και δεν θα εγκαταλείψει  αυτόν τον πόλεμο, ανεξάρτητα από την πιθανή διεθνή πίεση».





voice news

Νεκρή γυναίκα από χτύπημα κεραυνού στη Σαλαμίνα

kerav

Την άτυχη 73χρονη εντόπισε η πυροσβεστική υπηρεσία στις δέκα το πρωί σήμερα.
Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της Πυροσβεστικής, η ηλικιωμένη βρέθηκε στη μέση του δρόμου ενώ οι πληροφορίες μιλούν για άλλο ένα θανατηφόρο χτύπημα της κακοκαιρίας.





voice news

Τι ακριβώς φοβούνται από μία μικρή και αδύναμη οικονομία σαν της Ελλάδας;

ghjtyu
Aκούγεται πολύ συχνά πως το δολάριο έχει συγκρουόμενα συμφέροντα με το ευρώ. Στην περίπτωση που αυτό ισχύει, τότε η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία της Ελλάδας θα βόλευε τις ΗΠΑ και μάλιστα θα έπρεπε η Αμερική να πρωτοστατεί στις κερδοσκοπικές επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας, εφόσον αυτή είναι ο αδύναμος κρίκος του ευρώ. Αντί όμως αυτής της αναμενόμενης εν πολλοίς συμπεριφοράς, την οποία επιβάλλει η λογική της οικονομίας, βλέπουμε τις ΗΠΑ να φέρονται “περίεργα”. Απόλυτα ευθυγραμμισμένες με την Ευρώπη να σπεύδουν να πολεμήσουν τους διεθνείς κερδοσκόπους. Γιατί συμβαίνει τελικά αυτό; Τι ακριβώς φοβούνται από μία μικρή και αδύναμη οικονομία σαν της Ελλάδας, τι ανατρέπει αυτή την οικονομική λογική των υπερδυνάμεων;
Αυτό το οποίο φοβούνται όλοι αυτοί, είναι η δραχμή. Γιατί η δραχμή μπορεί εύκολα να γίνει το κυρίαρχο νόμισμα της Μεσογείου και να απειλήσει το ευρώ, το οποίο ακουμπά κατά κύριο λόγο στη βιομηχανία της Βορείου Ευρώπης. Τα ελληνικά νησιά αποτελούν μορφές κεφαλαίου μεγάλης οικονομικής απόδοσης ως τουριστικοί προορισμοί. Οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Coca-Cola ή η Heinz, βλέπουν τη Μεσόγειο ως την πλουσιότερη αγορά του πλανήτη. Αυτή είναι η δύναμη της Μεσογείου. Η Μεσόγειος εισπράττει ό,τι υπάρχει στις τσέπες του κόσμου, ενώ η παραγωγή των βιομηχανικών μονάδων εισπράττει μόνον όταν υπάρχει οικονομική λειτουργία. Τώρα, που η οικονομική κρίση έγινε παγκόσμια και ομοιογενής, οι ισχυροί του συστήματος φοβούνται ένα λαό, ο οποίος θα προσπαθήσει να επιβιώσει, χωρίς να σέβεται τις αρχές του δικού τους συστήματος. Σε μια εποχή αβεβαιότητας και με τη φτώχεια να είναι μια συνεχής και μόνιμη απειλή, φοβούνται τον πρώτο λαό, ο οποίος θα λειτουργήσει αυτόνομα και δε θα ακολουθεί το οικονομικό τους σύστημα, έχοντας επιστρέψει σε μια δική του επιλογή. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι η δραχμή δεν είναι απλό πράγμα, γιατί μια επιστροφή της Ελλάδας στο εθνικό της νόμισμα μπορεί να αποτελέσει την κερκόπορτα στο παγκόσμιο σύστημα, στο παγκόσμιο οικονομικό “οικοδόμημα”. Αυτός είναι και ο λόγος που σχεδόν οι πάντες αγωνιούν για την τύχη αυτής της ελληνικής οικονομίας.





voice news

Έκτακτο: Βόμβα για το Αιγαίο και τους Τούρκους...

fregata aigaio

Πριν από λίγες ημέρες, υπογράφηκε επίσημε το "Σύμφωνο Συνεννόησης αναφορικά με τη συνεργασία στον τομέα της ναυτιλίας", μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ένα σχέδιο που είχε υπογραφεί από τον Μάρτιο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει αποδεκτό και από τη Βουλή.
Το νομοσχέδιο προβλέπει συνεργασία Ελλαδας - Τουρκίας στον τομέα της ναυτιλίας και στους τομείς τουρισμού και θαλάσσιου εμπορίου. Και εκεί που όλα φαίνονται φυσιολογικά "πετάγονται" δύο τουρκικές εφημερίδες και μπλέκουν το θέμα με παραβιάσεις από την Ελλάδα του τουρκικού εναέριου χώρου, με αερομαχίες,με χωρικά ύδατα της Τουρκίας που παραβιάζονται από την Ελλάδα κλπ, κατηγορίες εξωφρενικές και κυρίως, αβάσιμες!

Η Vatan συγκεκριμένα γράφει ότι τίθεται σε εφαρμογή μία "ιστορική συμφωνία" με την Ελλάδα, η οποία παραβιάζει τον τουρκικό εναέριο χώρο με πολεμικά αεροσκάφη και προβαίνει σε αερομαχίες με τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη συχνά στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου και παραβιάζει και τα χωρικά ύδατα, μην αναγνωρίζοντας όρια! Οι γελοιότητες της Τουρκίας συνεχίζουν ακάθεκτες, χωρίς κανείς να γνωρίζει τον λόγο που συνεχίζουν και υφίστανται πέραν από το να μας χαρίζουν άφθονο γέλιο...



voice news

Θα γίνει σφοδρός πόλεμος με τη Ρωσία...

tanks paratagmena
Η εμπλοκή της Ρωσίας στον πόλεμο της Συρίας, σύμφωνα με τους αντοφρονούντες με τον Άσαντ θα κλιμακώσει ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση και ίσως προκαλέσει στρατιωτική βοήθεια από Αραβικές χώρες προς τους αντάρτες. Ήδη οι αντάρτες αντιμετωπίζουν εντονότερη αντίσταση όπως δήλωσαν και στο Reuters, και αναμένουν σκληρότερες συρράξεις με ρωσική συμμετοχή.
Σε ότι αφορά στον τρόπο με το οποίο θα αντιμετωπίσουν τις Ρωσικές δυνάμεις και ελπίζοντας σε μεγαλύτερη βοήθεια από τους συμμάχους τους, θεωρούν ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν τα μαθήματα από την αποτυχία των Ρώσων στο Αφγανιστάν.
Η κλιμάκωση του πολέμου στην περιοχή, αν δεν επιδειχθεί σωφροσύνη από την Ρωσία και ΗΠΑ θα είναι δυστυχώς αναπόφευκτη και καταστροφική. Σσε ένα τέτοιο σενάριο, δεν θα υπάρχει νικητής.




voice news

Έκτακτο από Γερμανία για χρέος και πρόσφυγες...

berolino
 Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Μέρκελ, ανέφερε πως το Βερολίνο θα συνεργαστεί με την ελληνική κυβέρνηση για το χρέος και το προσφυγικό. Επίσης τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει αυτά που έχει συμφωνήσει και πως αυτά τα έχει υπογράψει το ελληνικό κράτος και όχι μια ελληνική κυβέρνηση. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Ο ελληνικός λαός αποφάσισε σε μια δίκαιη και δημοκρατική εκλογή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σίγουρα ως γερμανική κυβέρνηση δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε τα αποτελέσματα σε χώρες εταίρους». Ο Ζάιμπερτ ανέφερε επίσης «Η γερμανική κυβέρνηση θα συνεργαστεί βεβαίως και με τη νέα ελληνική κυβέρνηση στενά και σε εταιρικό πνεύμα. Αυτή η πρόταση ισχύει και δεν αφορά μόνο την από κοινού υπέρβαση της κρίσης χρέους. Αφορά και την πρόκληση που μας θέτει η κατάσταση των προσφύγων και για την οποία χρειαζόμαστε κοινές απαντήσεις». Και συνέχισε λέγοντας «Έχουμε μια πολύ καθαρή βάση για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και αυτή είναι οι συμφωνίες που έγιναν στο τρίτο πακέτο βοήθειας, οι οποίες δεν έχουν συναφθεί με κάποια κυβέρνηση, αλλά με την Ελληνική Δημοκρατία. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί την πλήρη ισχύ του και πέρα από μια εκλογική αναμέτρηση και πέρα από τον σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης. Σε αυτή τη βάση θα συνεργαστούμε εμείς και σίγουρα και οι άλλοι Ευρωπαίοι εταίροι, με τη νέα ελληνική κυβέρνηση».




voice news

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρέμβαση Καραμανλή για Μεϊμαράκη

neim

Το συμπέρασμά του για το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών εξέφρασε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής ο νεότερος. Σε αυτή τη δήλωση έστειλε μήνυμα ενότητας και περηφάνιας στην παράταξή του για την επόμενη μέρα. Η δήλωσή του αναλυτικά λέει “Ο ελληνικός λαός αποφάσισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να παραμείνουν στη διακυβέρνηση της χώρας. Τους συγχαίρω για το αποτέλεσμα, λοιπόν, και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.
Η Νέα Δημοκρατία έδωσε ένα δύσκολο αγώνα. Αυξήσαμε οριακά τις δυνάμεις μας και διαψεύσαμε την εικόνα διάλυσης που καταγραφόταν στις δημοσκοπήσεις έως πριν λίγο καιρό. Βέβαια, το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί.
Αν κάτι με ικανοποιεί προσωπικά –και ιδίως για αυτό θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρό μας Βαγγέλη Μεϊμαράκη- είναι ότι αυτός ο αγώνας δόθηκε με ειλικρίνεια, συνέπεια και απόλυτη αίσθηση εθνικής ευθύνης. Χωρίς πόλωση, χωρίς υποσχέσεις, χωρίς παλαιοκομματικά παιχνίδια.
Ως Σερραίος οφείλω να επισημάνω ότι για ακόμα μια φορά η περιφέρειά μας έδωσε την πρώτη θέση στη ΝΔ, με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά της στη χώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό τις Σερραίες και τους Σερραίους, με τους οποίους ανταλλάξαμε προβληματισμούς, ελπίδες και ανησυχίες όλο αυτό το διάστημα.
Το είχα πει τον Ιανουάριο, θέλω να το πω και τώρα, κοιτάζοντας τους Νεοδημοκράτες στα μάτια: Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα παραμείνει η παράταξη της ευθύνης.
Είναι μονόδρομος για εμάς να συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Με ψηλά το κεφάλι και βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό του τόπου.”.



voice news

Κανένα Κόμμα Να μην Πανηγυρίζει… Έρχεται Αναρχία στην Ελλάδα… Και Μετά ο Αντίχριστος


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Ο προφητικός λόγος τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου, ποὺ εἶπε πριν ἀπὸ 40 χρόνια σε κύκλο ανδρῶν ερμηνεύοντας τὴν Β΄ Θεσσαλονικῆς ἐπιστολή, βρίσκεται στὴν τελική του φάση. Οἱ ἀποχή τοῦ μισοῦ σχεδὸν ἑλληνικοῦ πληθυσμοῦ (44%) ἀπὸ τὶς ἐκλογές καὶ ἡ ἀπαξίωσή του νὰ ψηφίσει ὁποιοδήποτε κόμμα, ὁδηγεῖ τὴν Ἑλλάδα σὲ ἄσχημα μονοπάτια
ΛΙΓΟ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
«Ἔρχεται ἡ ἀναρχία. Αὐτὸ ἐπιδιώκουν οἱ σκοτεινὲς δυνάμεις. Θὰ κλονίσουν ὅλα τὰ καθεστῶτα, εἴτε δεξιὰ εἴτε ἀριστερὰ εἴτε κεντρῷα, θὰ τ᾽ἀπαξιώσουν στα μάτια τοῦ λαοῦ, γιὰ νὰ φέρουν τὴν ἀναρχία.
Τί θὰ πῇ ἀναρχία; Ἂς ὑποθέσουμε, ὅτι αὐτὴ τὴν ὥρα δὲν ὑπάρχει στρατός, δὲν ὑπάρχει χωροφυλακή, δὲν ὑπάρχει καμμιά ἐξουσία. Φαντάζεστε τί μπορεῖ νὰ γίνῃ; Θὰ ἐπικρατήσουν ἀμέσως τὰ ἄτακτα στοιχεῖα. 30, 40, 50, τὰ πλέον ἀπίθανα ἄτομα, θὰ ἔρθουν ἐπάνω στὴν ἐπιφάνεια καὶ θὰ δημιουργήσουν μιὰ χαώδη κατάστασι. Θὰ στήσουν στὴν πλατεῖα καρμανιόλα καὶ θὰ κόβουν κεφάλια, ἐν ὀνόματι κάποιας ἀγνώστου δυνάμεως.
Θὰ πέσουν, λοιπόν, τὰ καθεστῶτα καὶ θὰ δημιουργηθῇ μιὰ ἀναρχία παγκόσμια. Θὰ γίνῃ αὐτὸ ποὺ ἐπιδιώκουν οἱ σκοτεινὲς δυνάμεις. Καὶ μέσα στὸ κλῖμα αὐτὸ τῆς ἀναρχίας θὰ ἐκπηδήσῃ ὁ ἀντίχριστος. Αὐτὸς θὰ εἶνε ὁ παγκόσμιος δικτάτωρ.
Μέσα ἀπὸ τὴν ἀναρχία θὰ ξεπηδήσῃ ὁ Ἀντίχριστος
Θὰ ἔρθῃ λοιπὸν μιὰ ἀναρχία στὸν κόσμο. Καὶ αὐτὴ ἡ ἀναρχία θὰ εἶνε τὸ κατάλληλο κλῖμα, ποὺ θὰ γεννηθῇ ὁ ἀντίχριστος. Αὐτὸς θὰ συγκεντρώσῃ ἐπάνω του πᾶσαν ἐξουσίαν καὶ θὰ διοικῇ κατὰ τρόπον ἀπαίσιον καὶ ἐλεεινόν.
Αὐτὸς θὰ καταργήσῃ ὅλες τὶς ἐξουσίες καὶ θὰ μείνῃ μονοκράτωρ καὶ κοσμοκράτωρ στὸν κόσμο. Τί μυστήρια πράγματα θὰ γίνουν!
Στὰ Ἡνωμένα Ἔθνη εἶνε τώρα 145 σημαῖες. Θὰ φύγουν ὅλες αὐτὲς καὶ θὰ ὑψωθῇ ἡ σημαία τοῦ ἀντιχρίστου. Καὶ θὰ εἶνε φοβερὰ καὶ τρομερὰ τὰ πράγματα. Καὶ δὲν θὰ συγκρίνεται σὲ φρίκη ἡ δουλεία αὐτὴ οὔτε μὲ τὴ δουλεία τοῦ Νέρωνος οὔτε μὲ τοῦ Στάλιν ἢ τοῦ Χίτλερ. Ἀλλὰ ἄξια ὧν ἐπράξαμεν ἀπολαμβάνομεν.
Ὡς τιμωρία τῆς ἀνθρωπότητος θὰ ἐπέλθῃ αὐτὴ ἡ κατάστασι
.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – Βρισκόμαστε στα Πρόθυρα του Πρώτου Μεγάλου Πολέμου του 21ου αιώνα


Βρισκόμαστε στα Πρόθυρα του Πρώτου Μεγάλου Πολέμου του 21ου αιώνα
Ο Gerald Celente Προειδοποιεί για Παγκόσμιο Πόλεμο, αν δεν σταματήσουν οι Τραπεζίτες το σχέδιο για την κατάκτηση του κόσμου και τα εγκαίνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
ΠΟΛΕΜΟΣ 1
ΠΟΛΕΜΟΣ 2
ΠΟΛΕΜΟΣ 3
ΠΟΛΕΜΟΣ 4

Φρέσκες Επαφές με τη Ρωσία η Νέα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ… Ο Στόχος…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... Φρέσκες Επαφές με τη Ρωσία η Νέα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ... Ο Στόχος...

Έτοιμη και Πάλι να έρθει σε επαφή με τη Ρωσία η νέα ελληνική κυβέρνηση…
Ο νέος κυβερνητικός σχηματισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κυβέρνηση είναι έτοιμος να συνεχίσει τη συνεργασία με τη Ρωσία για κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίουTurkish Stream, όπως αποκάλυψε έλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στο Sputnik
«Ναι, είμαστε έτοιμοι, τώρα όλα εξαρτώνται από τη Ρωσία», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν η νέα κυβέρνηση θα συνεχίσει να ασχολείται με την κατασκευή του συγκεκριμένου αγωγού.
«Με ανανεωμένη την εντολή η ηγεσία της ελληνικής κυβέρνησης θα στηρίξει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τη Μόσχα στον τομέα των επενδύσεων», πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Και συνέχισε: «Αυτή τη φορά θα έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση που θα μείνει στην εξουσία για τέσσερα χρόνια, και έτσι μπορούμε να συνεργαστούμε με τη Ρωσία στον τομέα των επενδύσεων. Αυτή τη φορά θα πρέπει να το κάνουμε».

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Την κυνική ομολογία ότι η τουρκική μαφία ωθεί τους παράνομους μετανάστες προς το Αιγαίο κυριολεκτικά πνίγοντας τους, κάνουν Σύριοι προσφυγές στην τουρκική εφημερίδα Cumhürriyet.
Ο Σύριος πρόσφυγας, Halepli Abdülkadir, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα κατήγγειλε την υποκρισία των τουρκικών αρχών που πιέζουν σε συνεργασία με την τουρκική μαφία τους πρόσφυγες να περάσουν απέναντι στα ελληνικά νησιά, παρά τον μεγάλο κίνδυνο που αυξάνεται με την επιδείνωση του καιρού να πνιγούν μεσοπέλαγα στο Αιγαίο.
Ένας άλλος πρόσφυγας ονόματι Mustafa, ανάφερε ότι ουσιαστικά οι Τούρκοι τους σπρώχνουν στην θάλασσα με άμεσο κίνδυνο να βρουν τον θάνατο ναυαγώντας αβοήθητοι. Ο Mustafa αναρωτιέται γιατί η τουρκική μαφία μας λέει «- Neden Mafya’ya git diyorlar bize?», δηλαδή φύγετε προς την θάλασσα του Αιγαίου όπου ήδη έχουν πνιγεί δεκάδες πρόσφυγες από την Συρία.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι στα λεωφορεία που μεταφέρουν τους παράνομους μετανάστες υπάρχουν επιγραφές –οδηγίες στα αραβικά, που τους υποδεικνύουν να κατευθυνθούν αμέσως προς τις ακτές του Αιγαίου για να περάσουν απέναντι στα ελληνικά νησιά.
Η τραγωδία συνεχίζεται και μάλλον θα ενταθεί καθώς ο πόλεμος στην Συρία παίρνει ακόμα πιο άγρια μορφή με την ανάμειξη και άλλων δυνάμεων και όλος αυτό ο όγκος με ευθύνη των τουρκικών αρχών και της τουρκικής μαφίας, σίγουρα θα κατευθυνθεί προς την χώρα μας. Για τον λόγο αυτό επιβάλλεται άμεσα να καταστρωθεί σχέδιο άμεσης αντιμετώπισης της κατάστασης και πίεσης προς την Ευρωπαϊκή Ένωση να αναλάβει τις ευθύνες της ή να κηρύξουμε τα σύνορα μας απαραβίαστα όπως έκαναν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Αυτά είναι τα ονόματα που «κλειδώνουν» για τη νέα κυβέρνηση


ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ
Σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκονται Κουμουνδούρου και Συγγρού συζητώντας για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο κυβερνητικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα περισσότερα ονόματα έχουν «κλειδώσει» ενώ, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι δεν θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές με το κυβερνητικό σχήμα του Ιανουαρίου.
Τα βλέμματα όλων στρέφονται στη βραδινή σύσκεψη του κ. Τσίπρα με τη στενή ομάδα των συνεργατών του, όπου και θα πάρει σάρκα και οστά ο σχηματισμός της κυβέρνησης, με τις σχετικές ανακοινώσεις να μετατίθενται για το πρωί της Τρίτης.
Όσον αφορά στα πρόσωπα, φαίνεται πως ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης θα προταθεί από τον πρωθυπουργό για τη θέση του προέδρου της Βουλής, με τον Πάνο Καμμένο να μην έχει καμία αντίρρηση για τη συγκεκριμένη θέση.
Στα σχέδια Τσίπρα και Καμμένου είναι η δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου για το μνημόνιο, στα πρότυπα της Πορτογαλίας, το οποίο θα αναλάβει τα της διαπραγμάτευσης. Το όνομα που ακούγεται για το συγκεκριμένο υπουργείο (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα πώς θα ονομαστεί) είναι του κ. Χουλιαράκη, αν και ενδέχεται να γίνει και «τράμπα» με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο υπουργείο Οικονομικών.
Αμετακίνητος στη θέση του υπουργού Οικονομίας και Υποδομών θα είναι ο Γιώργος Σταθάκης, ενώ στη θέση του υπουργού Εργασίας θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης θα βρεθεί και πάλι ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ στο Εσωτερικών θα είναι πιθανότατα ο Νίκος Βούτσης.
Το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υγείας θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, στα χέρια του Παναγιώτη Κουρουμπλη.
Στη θέση της αναπληρώτριας υπουργού για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης θα παραμείνει η Θεανώ Φωτίου, ενώ αναπληρώτρια υπουργός για θέματα ανεργίας θα βρεθεί και πάλι η Ράνια Αντωνοπούλου.
Στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής δέχθηκε κρούση και αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Τσίπρα για να παραμείνει ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός, Γιάννης Μουζάλας.
Στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας θα παραμείνει, κατά πάσα πιθανότητα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, που δεν αποκλείεται να έχει και θέση αντιπροέδρου στη νέα κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αυτόνομη πλέον πορεία των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης (μέχρι τώρα αποτελεί κομμάτι του υπερυπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης) και Ναυτιλίας (μέχρι τώρα αποτελεί κομμάτι του υπερυπουργείου Οικονομίας και Υποδομών).




hellasforce

O Νετανιάχου θα συναντήσει τον Πούτιν γιατί φοβάται εμπλοκή ισραηλινού στρατού και ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία


To Iσραήλ φοβάται μια ενδεχόμενη διαμάχη με το ρωσικόστρατό στη Συρία. Στο ταξίδι αστραπή που θα πραγματοποιήσει στη Μόσχα τη Δευτέρα ο Netanyahu θα θέσει θέματα και ερωτήματα στον Πούτιν για την σταρτιωτική ρωσική βοήθεια στον Assad που θα μπορούσε να απειλήσει τις ισραηλινές επεμβάσεις. Ένα στοιχείο κλειδί στη σύντομη επίσκεψη του  Benjamin Netanyahu στη Μόσχα είναι για να εμποδίσει ένα σενάριο κατά το οποίο ο ισραηλνός στρατός και οι ρωσικές δυνάμεις που αναπτύχθηκαν στη Συρία θα εμπλακούν σε μεταξύ τους θερμό επεισόδιο.
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός ελπίζει ότι ο ρώσος πρόεδρος θα τον πληροφορήσει πάνω στην πρόσφατη στρατιωτική ανάπτυξη των ρώσων στη Συρία στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ σχετικά με το εύρος της και την διάρκειά της ανακοίνωσε η εφημερίδα Haaretz,επικαλούμενη πηγές της Ιερουσαλήμ.Ο Netanyahu θα συζητήσει τους κινδύνους για το Ισραήλ αν ρωσικά όπλα καταλήξουν στη Hezbollah,ή σε άλλες ομάδες δήλωσε το γραφείο του .
Το δεύτερο κανάλι αναφέρει ότι ο Netanyahu είναι ιδιάιτερα προβληματισμένος από τις ρωσικές και ιρανικές προσπάθειες να υποστηρίξουν τη συριακή κυβέρνηση..Το Ισράηλ ανησυχεί για το τύπο των όπλων που η Ρωσία της έδωσε.Επιπρόσθετα άλλα 6 τανκ και δεκάδες θωρακισμένα οχήματα μεταφορά προσωπικού μεταφέρθηκαν από τη Μόσχα στο αεροδρόμιο στη Λαττάκεια καθώς και αντιαεροπορικοί πύραυλοι εξελιγμένοι SA-22 που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια απειλή για τις σύγχρονε ςδραστηριότητες της ισραηλινής αεροποράις στην περιοχή.
Το Ισραήλ πραγματοποίησε κάποιες αεροπορικές επιδρομές εντός συριακού εδάφους προφασιζόμενο ότι επιχειρεί να εμποδίσει σοφιστικέςόπλα να καταλήξουν στη Hezbollah, αλλά η παρουσία ρωσικών δυνάμεων θα μπορούσε να διαταράξει αυτού του τύπου τις επεμβάσεις στο μέλλον ή και να οδηγήσει σε συγκρούσεις.Οι σχέσεις Μόσχας και Ισραήλ κλονίστηκαν από τη θέληση της Μόσχας να πουλήσει όπλα προηγμένης τεχνολογίας στο Ιράν.Ο διοικητής επίσης της al-Quds της Φρουράς της Ιρανικής Επανάστασης ο στρατηγός Qasem Soleimani, έκανε μια β επίσκεψη πρόσφατα στη Μόσχα για να συντονίσει την ρωσοιρανική υποστήριξη στον Assad.Το Ισραήλ ακόμη εξέφρασε τους φόβους του από την συμφωνία για τα πυρηνικά που υπέγραψαν τον Ιούλιο 6 παγκόσμιες δυνάμεις μεταξύ αυτών και η Ρωσία καθώς το Ιράν θα μπορούσε να αποδεσμεύσει χρηματοδότηση προς την Hezbollah λόγω της άρσης των τιμωριών.
Ο Netanyahu ταξίδεψε για τελευταία φορά στη Μόσχα το 2013 για ν΄ασκήσει πίεση στον Πούτιν προκειμένου να ακυρώσει την πώληση του συστήματος αεράμυνας S-300 προς Ιράν που ατή τη στιγμή οι πύραυλοι αυτοί είναι καθ΄οδόν προς Τεχεράνη



ethnika themata ellada

Ευχαριστίες της υπηρεσιακής πρωθυπουργού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις



Τις ευχαριστίες της προς τις ένοπλες δυνάμεις εξέφρασε χθες η υπηρεσιακή πρωθυπουργός κυρία Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου για τη συνδρομή τους στην ομαλοποίηση του τρομερού προβλήματος της αντιμετωπίσεως των αυξημένων «μεταναστευτικών ροών», ως μία τελευταία ενέργεια της υπηρεσιακής κυβερνήσεως, η οποία σε ελάχιστο χρόνο απέδωσε πολύ σημαντικό έργο στο συγκεκριμένο τομέα.

«Η θητεία της υπηρεσιακής κυβέρνησης λήγει σε σύντομο χρόνο από σήμερα» τόνισε μεταξύ άλλων η κυρία Θάνου – Χριστοφίλου, προσθέτοντας ότι «η έναρξη της θητείας της συνέπεσε με τη σοβαρή διόγκωση του μεταναστευτικού που επέβαλε τη λήψη εκτάκτων μέτρων πέραν των όσων μέτρων είχαν ήδη δρομολογηθεί» στα οποία τόσο οι ένοπλες δυνάμεις όσο και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς απέδωσαν τα μέγιστα.



etnika temata ellada

Ορκίζεται σήμερα πρωθυπουργός ο Τσίπρας



ΕΚΛΟΓΗ ΤΣΙΠΡΑ
Για τον σημαντικό ρόλο που παίζει από εδώ και πέρα τομήνυμα που στέλνει στην Ευρώπη το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα για μια σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στην Κουμουνδούρου. Ο κ. Τσίπρας θα ορκιστεί πρωθυπουργός σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα προς βράδυ, και την Τρίτη βράδυ θα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση. Καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει δηλώσει δημόσια ότι στηρίζει και άρα υπάρχει πλειοψηφία, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η διερευνητική εντολή θα μετατραπεί ουσιαστικά σε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Νωρίτερα, σήμερα το μεσημέρι, περίπου στη μία, ο κ. Τσίπρας θα έχει κομματική συνεδρίαση. Την Τετάρτη ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στην έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το μεταναστευτικό, όπου θα εκπροσωπήσει και τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, όπως τους ζήτησε κατά το συγχαρητήριο τηλεφώνημα που του έκανε, καθώς θα βρίσκεται στις ΗΠΑ. Ενόψει της συνόδου, ο κ. Τσίπρας είχε σήμερα εκτενή ενημερωτική επικοινωνία με τον υπηρεσιακό αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιώννη Μουζάλα. Ο κ. Τσίπρας θα κινηθεί στη σύνοδο στην ίδια γραμμή που κινήθηκε και στις προηγούμενες συνόδους και στη λογική να θεσμοθετηθεί το relocation και στη λογική του επιμερισμού των βαρών. Την ερχόμενη Κυριακή, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στις ΗΠΑ για τη σύνοδο του ΟΗΕ. Στο πλαίσιο της Συνόδου θα υπάρξει δεξίωση των ηγετών, στο περιθώριο της οποίας αναμένεται να συναντήσει τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Σε συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις στον απόηχο των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι μετά τα εσωκομματικά προβλήματα που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση είναι πλέον συμπαγής, εκτιμώντας ότι ενδέχεται αναταράξεις να υπάρξουν σε άλλους χώρους, στην αντιπολίτευση. Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι δεν υπάρχει πια «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» αλλά η συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση, και σημειώνει ότι δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή κερδίζει έδαφος το οποίο και πρέπει να διευρυνθεί και στο πλαίσιο του οποίου θα δοθούν μάχες. Κεντρική και πρώτη μάχη είναι εκείνη για το χρέος, για την οποία ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν την προσπάθεια. Όπως έχει πει ξανά, θα προτείνει να φτιαχτεί ένα συμβούλιο για τα ευρωπαϊκά θέματα, στο μοντέλο του εθνικού συμβουλίου εξωτερικής πολιτικής, όπου να συμμετέχουν θεσμικά εκπρόσωποι των κομμάτων, να έχει ενημερωτικό ρόλο και να κατατίθενται προτάσεις. Ωστόσο, σημειώνεται ότι η στρατηγική ανήκει στην κυβέρνηση και πηγάζει από τη λαϊκή εντολή που έχει λάβει. Τον κ. Τσίπρα συνεγχάρησαν ξένοι ηγέτες, ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και πρόεδροι των κομμάτων. Ειδικότερα, οι Φ. Ολάντ (ο οποίος του είπε ότι θα έρθει στην Ελλάδα), Μ. Ρέντσι, Β. Φάιμαν, Μ. Σουλτς, Ν. Αναστασιάδης. Επιπλέον, τον συνεχάρη ο πρόεδρος της ΝΔ και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ο Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Τσίπρας δέχτηκε συγχαρητήριο γραπτό μήνυμα από τον Κώστα Καραμανλή και αργά το βράδυ από τον επικεφαλής του Ποταμιού. Κατά την επικοινωνία του με την κ. Γεννηματά, η οποία τον πήρε τηλέφωνο για να τον συγχαρεί, ο κ. Τσίπρας της είπε να συζητήσουν και εκείνη είπε ότι δεν είναι ώριμη τώρα μια συνεργασία και πως θα έχει μια δημιουργική αντιπολίτευση. Ως προς το αποτέλεσμα που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι προφανώς περίμενε ότι ο λαός θα επιβραβεύσει την προσπάθεια που έκανε η κυβέρνηση γιατί ήταν έντιμη και ειλικρινής και πως τώρα η κυβέρνηση δαθέτει μια λαϊκή εντολή για να προχωρήσει σε πραγματικές συνθήκες. Ο ίδιος δεν πίστεψε ποτέ στο «ντέρμπι» με τη ΝΔ που έδιναν ορισμένες δημοσκοπήσεις, πρόσθεσε. Αναφορικά με τις κομματικές διεργασίες, θα ζητήσει να υπάρξει μια πολύ σοβαρή και συντεταγμένη διαδικασία ανασυγκρότησης, και συνέδριο αρχές του επόμενου χρόνου, ίσως την άνοιξη, με στόχο όλο αυτό το λαϊκό κομμάτι που έχει πια στενή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτίζεται μαζί του να ενταχθεί και στο κόμμα. Στάθηκε ιδιαίτερα στα μεγάλα ποσοστά της νεολαίας που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας την ικανοποίησή του γι΄αυτό το γεγονός.



etnika themata ellada

ΕΚΛΟΓΕΣ – Η ΠΡΩΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ: «Η Ελλάδα ύψωσε το ανάστημά της στην ΕΕ»


kosachev_konstantin
Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα επιτρέψει να συνεχίσει την πολιτική του, δηλαδή χωρίς να διακοπεί η συνεργασία με την ΕΕ, να υπολογιστούν στο μέγιστο δυνατό τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας, δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών της ρωσικής Άνω Βουλής Κονσταντίν Κοσατσιόφ.
“Υπάρχει η αίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί όπως και πριν την υποστήριξη των ψηφοφόρων, παρά τη σοβαρή διάσπαση στο κόμμα του”, είπε ο Ρώσος γερουσιαστής σε ένα πρώτο σχόλιο για το αποτέλεσμα των εκλογών.
Κατά τον Κ.Κοσατσιόφ η Ελλάδα είναι φυσικά απίθανο να ακολουθήσει οδό εξόδου από την ΕΕ, ωστόσο η νίκη του Α.Τσίπρα σημαίνει ότι “η Ελλάδα ύψωσε πλήρως το ανάστημά της” και ότι “η επιβολή των Βρυξελλών, στην οποία συνήθισαν οι μικρές χώρες της ΕΕ, έχει τα όριά της”, επισημαίνει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι.
Ο Ρώσος γερουσιαστής θεωρεί ότι η νίκη Τσίπρα είναι “προσωπική του επιτυχία, επιτυχία του κόμματός του και παράδειγμα του αυξανόμενου αυτοπροσδιορισμού της Ελλάδας εντός της ΕΕ”, εκτιμά μάλιστα ότι η ελληνική θέση “θα καταστεί παράδειγμα για άλλες χώρες της ΕΕ”. ellada-russia

Όπως πίεσαν μετά το δημοψήφισμα έτσι θα πιέσουν τώρα περισσότερο με ¨εξελίξεις¨


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
Ο Λαός δίχως να το καταλάβει πάλι τους χάλασε τα σχέδια όπως έγινε και με το δημοψήφισμα.
Το ερώτημα που πλανάται είναι γιατί έγιναν εκλογές και μάλιστα με τις ¨ευλογίες των εταίρων¨ αφού ξαναβγήκαν οι ίδιοι και σχεδόν με τα ίδια περίπου ποσοστά;
Οι ξένοι έδωσαν την άδεια να γίνουν εκλογές γιατί στο απώτερο σχεδιασμό είχαν μια ισοψηφία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ή τουλάχιστον με απόσταση μικρής διαφοράς.
Αυτό ευνοούσε την συνεργασία των δύο μεγάλων κομμάτων σε ένα ευρύτερο κυβερνητικό σχηματισμό που θα τους επέτρεπε να εφαρμόσουν με άνετες πλειοψηφίες το ¨υπερμνημόνιο 3¨.
Άλλωστε η αγαστή συνεργασία των μεγάλων κομμάτων χέρι-χέρι από το καλοκαίρι και μετά το δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου τους ¨χαροποιούσε¨ όταν έβλεπαν να ψηφίζονται όλα τα δυσβάστακτα μέτρα για την Ελλάδα.
Η οικονομική πληγή όμως των capital control είναι πλέον δίχως γιατρειά και έπεται και άλλο έλκος με την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.
ΤΩΡΑ ΤΙ;
¨Το μεσημέρι της Δευτέρας η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης Φιλιά και ενθουσιασμός Τσίπρα και Καμμένου, μαζί στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Υποσχέθηκε κυβέρνηση τετραετίας .¨iefimerida.gr/
¨Η εκ νέου εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί σαφή απόρριψη της ευρωπαϊκής πολιτικής της Μέρκελ και του Σόιμπλε», υποστήριξε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) Γκρέγκορ Γκίζι.
Παράλληλα, κάλεσε τη γερμανική κυβέρνηση να επιτρέψει στην Ελλάδα μια δίκαιη, νέα αρχή και να μην αντιμετωπίζει πλέον τη νέα αριστερή κυβέρνηση με εκβιασμούς»¨ Posted by spitha80 στο Σεπτεμβρίου 20, 2015http://olympia.gr/
Μετά από αυτά και με όλα τα γεωπολιτικά προβλήματα ανοικτά στην γειτονιά μας είναι πολύ πιθανόν μέχρι σίγουρο το επόμενο διάστημα οι Γερμανοκράτορες της ΕΕ να απαιτήσουν με τις δικές τους γνωστές πιέσεις την δημιουργία του σχεδίου τους έστω και αν αυτό μπορεί να παραβιάσει και πάλι την φρεσκότατη απόφαση του Ελληνικού Λαού.
Το είδαμε αυτό ολοκάθαρα μετά το αποτέλεσμα του μεγαλειώδους ΟΧΙ της 5 Ιουλίου.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο το επόμενο διάστημα με μεθοδευμένες πιέσεις γεωπολιτικής, οικονομικής και μεταναστευτικής χροιάς …η οποιαδήποτε προτροπή για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ώστε να εφαρμοστεί το νέο μνημόνιο και αυτά που έπονται με τους εφαρμοστικούς νόμους θα προσβάλει κατάφορα ακόμη μία φορά την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού.
Ξημερώνουν μέρες που θα προκαλούν αηδία στους Έλληνες.
Μέχρι να περάσει η ¨πολιτική ναυτία¨ μας θα ταρακουνηθούμε αρκετά.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!


Ο ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ
«Ο ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ»
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ «ΙΩΑΝΝΗΣ» , ΠΡΑΟΣ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΛΙΑ ΑΥΤΟΥ «ΗΔΕΙΑ», ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ, ΓΕΝΝΑΙΟΣ, ΗΠΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΣ,
«ΑΓΙΟΣ ΤΩ ΚΥΡΙΩ», «ΑΦΟΜΟΙΩΜΕΝΟΣ ΤΩ ΘΕΩ ΤΩ ΥΨΙΣΤΩ», ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΣ ΦΥΛΑΤΤΩΝ ΠΑΣΑ ΘΕΟΣΕΒΕΙΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΝ, ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ …(ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ)
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ Η ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ
ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ …
ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΠΡΟΕΙΠΕ Ο ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΟ
ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ …
ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ …
Ο ΛΕΩΝ Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ …
ΠΡΟΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑ ΕΞΟΓΚΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΔΙΟΥ …
ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΥΣΤΗΡΟ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΛΥΚΟ ΥΦΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ …
ΠΡΟΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΓΠΠ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ «ΟΡΠΗΚΩΝ» (ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ) ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ …
ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ …
ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ …
«ΚΑΜΝΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ …», ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ:
«ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ,
«ΘΑ «ΖΗΣΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ»,
«ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ», ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ …
Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ …
ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
«ΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΙ» … «ΚΑΙ ΠΑΤΑΣΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ» ΚΑΙ … «ΠΟΙΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝ ΡΑΒΔΩ ΣΙΔΗΡΑ»
(ΑΠΟΚ.ΙΘ, 11-15) …
ΘΑ ΒΓΕΙ, ΛΕΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΙΣΤΟΜΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ …
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ …
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΦΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΗ ΡΟΜΦΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ …
ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΣΜΟ ΤΟΥ 8ου ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΓΔΟΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ 1492 Μ.Χ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2492 Μ.Χ !!!
«ΚΑΙ ΚΗΡΥΧΘΗΣΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΝ ΟΛΗ ΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΝ ΠΑΣΙ ΤΟΙΣ ΕΘΝΕΣΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΞΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»(ΜΑΤΘ.ΚΔ 14) …
ΘΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η Β’ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ, ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΝ ΧΟΖΕΒΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ !!!
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΡΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ …
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΦΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ …
ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ …
ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΟΥ «ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΙΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ …
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΙΟΥΣ
ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ …
ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ …
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΡΑΤΩΝ ΑΔΙΚΟΥ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ …
ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΙΑΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΔΟΛΟΥ, ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΘΑ ΠΑΥΣΕΙ , ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΤΑΙΤΙΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ …
Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ …
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΛΗΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ …
ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
ΔΩΡΟ – ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ …
«ΕΛΛΕΙΨΕ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ …», ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΣΚΗΤΗ ΠΟΥ Η ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ …
ΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ, ΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΟΥΝ,
ΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΥΜΝΟΥΝ …
ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΟΜΩΣ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ «ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ»ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ …
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΓΠΠ, ΟΛΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ …
ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Η ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ …
ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ …
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ: «ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ», ΠΡΟΟΡΗΣΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ …
ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ, Η ΡΩΣΙΔΑ ΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΗΣΕ ΟΤΙ:
«ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΓΩΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ» …
ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΩΛΟΒΟΘΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ …
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ !!!
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟ …
ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΑΝ ΑΞΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: ΠΡΩΤΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ …
Ο ΠΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΠΑΡΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Μ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΕΝΘ’ ΑΝΩΤ. ΣΕΛ.207) ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΣΕΒΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙ (ΛΕΟΝΤΟΣ ΣΟΦΟΥ, ΣΕΛ.107, 1149)
Ο Μ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΛΗΣΙΑΣ …
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ …
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΡΗΝΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΛΑΟΥΣ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ …
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΚΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ …
Ο Μ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ Α’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ Η’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ …
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ …
ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΕΠΙΓΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΕΑΡΕΣΤΗ, ΣΕ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ …
Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ «ΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ» (ΑΠΟΚ.Ι’1), ΘΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΙ ΣΕ «ΠΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΝ ΚΑΙ ΛΑΟΝ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ Η ΓΗ ΕΚ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΑΥΤΟΥ» (ΑΠΟΚ.ΙΗ’1) …