Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

Σε συνέχεια του άρθρου στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ «Σημαντική είδηση από το εξωτερικό – ίδρυση της τσαμουριάς» (https://katohika.gr/ellada/simantiki-eidisi-apo-eksoteriko-idrisi-tis-tsamourias/), αρχίσαμε να ψάχνουμε το θέμα προς ενημέρωση του ελληνικού λαού, που ως συνήθως τον αφήνουν στα σκοτάδια οι καπηταλευτές του έθνους μας.

Φιτίλι από Ερντογάν πριν έρθει: Αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης



Φιτίλι από Ερντογάν πριν έρθει: Αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης
«Ο Τσίπρας μου υποσχέθηκε σε 15-20 ημέρες την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών, οι αξιωματικοί βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα…», είπε ο Τούρκος πρόεδρος

Η ΚΡΙΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
«Εξαφανίστε το βρομερό DNA των λευκών»: ο αφανισμός της λευκής φυλής- αμαρτίες του κόσμου 2017
Δεν θα μείνουμε άπραγοι! Δεν θα τα παρατήσουμε! Δεν θα το βουλώσουμε! Δεν θα σιωπήσουμε! Δεν θα παραδοθούμε! Θα υπερασπιστούμε την αλήθεια μέχρι θανάτου! Θα προστατέψουμε τους αθώους! Θα υπερασπιστούμε τις οικογένειές μας μέχρι θανάτου! Αγαπούμε την ειρήνη, αλλά είμαστε άγριος εχθρός σας ! Θα πολεμήσουμε για τον Χριστό! Θα πεθάνουμε για τον Χριστό!
nikosxeiladakis.gr





katoxika nea

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ

Αρκετά με τον Τρομπέτα ακούσαμε και είδαμε….Η μεγάλη μαριονέτα των πεφωτισμένων δεν έχει κλείσει ακόμη τον χρόνο στην καρέκλα…και δέχεται την μια επίθεση μετά την άλλη…αλήθειες…ψέμματα…παραμύθια της Χαλιμά όλα μαλλιά κουβάρια…άντε να καταλάβει το γκοίμ ποια είναι η αρχή και ποιο το τέλος!!!
Μήπως γίνονται όλα γίνονται για αυτό τον λόγο;;;
Ρίξτε τόση πληροφόρια στα γκοιμ ώστε να μην μπορουν πλέον να την ελέγξουν…έχει πει πολλά η μαριονέτα…έχει ταχθεί υπέρ των αδυνάμων…κατά των εμβολιασμών που προκαλούν αυτισμό…ρίχνει την μια κάρτα μετά την άλλη και αυτή της συνωμοσίας…. το παίζει επαναστάτης χωρίς όρια…
παίζει με την επιβολή της πληροφορίας, πλάθει την παγκόσμια γνώμη στα εγκεφαλικά κύτταρα της μάζας με το μεγάλο του στόμα…
…λεει πάρα πολλά…ρίχνει άδεια και πιάνει τα γεμάτα…υπάρχει η είδηση και πρόβλεψη της προεδρίας του στον μακάβριο αγώνα της πληροφορησης… πολύ καιρό πριν βγει και καβαλήσει την καρέκλα του Μαύρου Οίκου…
Η κάρτα των πεφωτισμένων “Αρκετά…είναι Αρκέτα” δηλώνει το μαλλιά κουβάρια της παγκοσμιοποίησης με την Ιερουσαλήμ= Πόλη της Ειρήνης ή την Πόλη της Νέας Τάξης;;;
Δείτε και το βιντεάκι με την σφαιρική Γη να χτυπάει την δήλωση του τρομπέτα γιατί την υπερασπίζεται αστροναύτης…





katoxika nea

Σήμα κινδύνου


Σήμα κινδύνου
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Όταν μαζεύει κάποιος, όπως η κυβέρνηση στις μέρες μας όλο το χρήμα, το χρήμα λείπει από όλους τους υπόλοιπους.
Ο μεγαλύτερος νταβατζής λέγεται κράτος.
Έχει τους πιο πολλούς μπράβους, αστυνομία, στρατό, αναρχικούς, δικαστές κτλ και εκπροσωπείται από ανίκανα ανθρωπάκια (πολιτικούς) που τα αντικαθιστά κάθε λίγο και λιγάκι.

Τραμπ: "Τα Ιεροσόλυμα ανήκουν στο Ισραήλ και μόνο! "- Παλαιστίνιοι: "O Τραμπ άνοιξε τις πύλες της κολάσεως"! (Συνεχής ενημέρωση)

Τραμπ: "Τα Ιεροσόλυμα ανήκουν στο Ισραήλ και μόνο! "- Παλαιστίνιοι: "O Τραμπ άνοιξε τις πύλες της κολάσεως"! (Συνεχής ενημέρωση)

Το'πε και το κανε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Νεώτερη ενημέρωση: 20:32
Αμέσως μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε εντολή με την οποία αναβάλλεται η μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ για έξι μήνες.

Οι Αμερικανοί μεταφέρουν την πρεσβεία τους από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ




Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενημέρωσε τους αρχηγούς των αραβικών κρατών για την απόφασή του να μετακινήσει την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ,  από το Τελ Αβίβ  στην Ιερουσαλήμ. 

Πρώην Αλβανός Υπουργός: Είμαστε άοπλοι, οι γείτονες έχουν άρματα μάχης, αεροσκάφη και φρεγάτες


Στην τηλεόραση ‘News 24’ έγινε μια συζήτηση με αφορμή τον εορτασμό του εθνικού αλβανικού στρατού. Θέματα που συζητήθηκαν  ήταν  τα Βαλκάνια, η Μέση Ανατολή, καθώς και οι συγκρούσεις μεταξύ των ΗΠΑ  και της Βόρειας Κορέας και η πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου που έχει να  κάνει με τον αντίκτυπο στη  διεθνή κοινότητα.

Διάγγελμα Αμπάς μετά τις δηλώσεις του Τραμπ για την Ιερουσαλήμ



Κόσμος
Αυτό δήλωσε Παλαιστίνιος αξιωματούχος, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters. O Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να αναγνωρίσει απόψε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, αψηφώντας προειδοποιήσεις ηγετών της Μέσης Ανατολής.
Λίγη ώρα πριν από την ομιλία του ο πρόεδρος τωνΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η απόφαση αυτή έχει ήδη καθυστερήσει πολύ.



ethnika themata ellada

Ο Τραμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ



Κόσμος
Στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, παρά τις αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας. 

Οργανωμένο Σχέδιο Δράσης



ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ
«Αυτό που μάς λείπει είναι τό οργανωμένο σχέδιο δράσης κατά των πιονιών του συστήματος».
Κινούμενος άπό τό σχόλιο ενός αναγνώστου σε δημοφιλή ίστοχώρο, αποφάσισα να προσφέρω μία άπάντηση-έξήγηση σέ αυτήν τή διαχρονική ερώτηση που όσο κι αν προσπαθούν δεκάδες άνθρώπων, δεν καταφέρνουν νά προσεγγίσουν μία ικανοποιητική εκδοχή γιά επίλυση τού γρίφου πού ταλανίζει τις συνειδήσεις πολλών εκατομμυρίων άνθρώπων στήν Ελλάδα άλλά και σέ άλλες χώρες.

Ποια έξοδος από τα μνημόνια; Έρχονται ακόμα 150 μέτρα και νέα εποπτεία



Πλάνο έως το 2020
Τον τεράστιο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η ελληνική οικονομία την εντός αλλά και τη μετά μνημονίου εποχή περιέγραψαν χθες αξιωματούχοι της Ε.Ε. επιβραβεύοντας πάντως την κυβέρνηση για την πρόοδο και την πρώτη τεχνική συμφωνία για την τρίτη αξιολόγηση που πέτυχε το προηγούμενο Σάββατο.

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ STAR NEWS!!!Λύκοι επανεμφανίστηκαν στην Πάρνηθα μετά απο 50 χρόνια!!!ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ!!!

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ STAR NEWS!!!Λύκοι επανεμφανίστηκαν στην Πάρνηθα μετά απο 50 χρόνια!!!ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ!!!

Να συλληφθούν οι καταζητούμενοι φρουροί του Προέδρου της Τουρκίας μόλις πατήσουν Ελληνικό έδαφος.


Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ.
Τώρα θα μάθουμε στ’ αλήθεια ποιοι είναι οι άνθρωποι των Τούρκων στην χώρα μας. Μαζί θα μάθουμε και τους ρόλους των κυβερνητών δοσίλογων.

Τσίπρας στο CNBC: Κάναμε λάθος, δεν θέλουμε πια ένεση ρευστότητας από την ΕΚΤ



Την άποψη ότι η ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ δεν είναι πλέον κρίσιμης σημασίας για την ανάκαμψη, εξέφρασε σε συνέντευξή του στο CNBC ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Παρασκήνιο: Βήμα πίσω από την κυβέρνηση και αναβολή των πλειστηριασμών -Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Τόσκα


 Υπό τον φόβο να επαναληφθούν τα βίαια επεισόδια και οι σκηνές… απείρου κάλλους
που έλαβαν χώρα στα Ειρηνοδικεία την περασμένη εβδομάδα, η κυβέρνηση έκανε ένα βήμα πίσω με τη ματαίωση των πλειστηριασμών για σήμερα. Αφορμές στάθηκαν η επέτειος της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου και η επικείμενη άφιξη Ερντογάν. Και οι συμβολαιογράφοι πήραν την τελική τους απόφαση επικαλούμενοι τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας.

Φτωχοποιείται η μεσαία τάξη στην Ελλάδα


Συγκλονίζουν τα στοιχεία έρευνας της ΔιαΝΕΟσις σύμφωνα με τα οποία υπό φτωχοποίηση είναι 700.000 Έλληνες, ενώ από το 
2009 αυξήθηκε η εισοδηματική ανισότητα στην Ελλάδα κι επιπλέον, μεγάλο κίνδυνο αντιμετωπίζουν οι νέοι 16-24 ετών.

Ο ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ



Ευθεία επίθεση κατά των 22 σωματείων που προβάλουν τον Ερντογάν ως ανεπιθύμητο στην Ελληνική Θράκη, εξαπολύουν 
οι μειονοτικές εφημερίδες της περιοχής όπως η Trakya’nın sesi, η Milliyet Gazetesi, κλπ.