Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Γάμος – Κρίση

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΦΩΣ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Σεμίραμις ΠαπανικολοπούλουΗ Σεμίραμις είχε προβλέψει την απόπειρα κατά Τράμπ από τις 7 Μαΐου ... Από τις 18 Μαΐου η Σεμίραμις Παπανικολοπούλου είχε προβλέψει αυτά που ζούμε τώρα.



Γάμος – Κρίση


Όλοι σε κάποιο στάδιο της ζωής μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να βρούμε την ολοκλήρωση του εαυτού μας. Θέλουμε να μοιραστούμε τα όνειρα και τις ελπίδες μας, να αναζητήσουμε το δεύτερο μισό της ψυχής μας και να ενωθούμε σε ένα σύνολο. Κι αν μερικοί υποστήριξαν ότι δεν ένιωσαν ποτέ την ανάγκη αυτή, σίγουρα τριβέλισε για λίγο η σκέψη στο μυαλό τους. Ήρθε κάποτε το χτυποκάρδι, η λαχτάρα, η συγκίνηση, η στιγμή που οι περισσότεροι, ακολουθώντας το φυσικό ένστικτο της βιολογικής συνέχειας, δώσαμε αιώνιους όρκους, ενώπιον του Θεού. Εμπιστευτήκαμε την ευτυχία μας στο ταίρι μας και δώσαμε στους συνανθρώπους μας μια υπόσχεση: ότι θα δημιουργήσουμε τη μικρή κοινωνία, την οικογένεια, η οποία θα διαιωνίσει αργότερα το είδος μας.

Εκτός από το κληρονομικό μας ένστικτο που μας οδήγησε στα σκαλοπάτια της κοινής ζωής, ένα σωρό άλλοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο σε μια τέτοια απόφαση. Παράγοντες όπως κοινωνικοί και θρησκευτικοί, οι οποίοι υπαγορεύουν γραπτούς και άγραφους νόμους της συμβίωσης. Κι ενώ θεωρούμε ότι κάναμε ότι ήταν δυνατό για να τηρήσουμε τους νόμους αυτούς, με την πεποίθηση ότι έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό, να που τώρα η γη κλυδωνίζεται κάτω από τα πόδια μας. Τι φταίει;

Ας εξετάσουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η συμβίωση είναι ένας λεπτός μηχανισμός. Για να κυλήσει ομαλά, ζητάει τη συνεργασία του άντρα και της γυναίκας, ώστε να δώσει ένα αρμονικό και ευτυχισμένο αποτέλεσμα. Είναι πολύ δύσκολο παρ’ όλα αυτά, διαφορετικά άτομα – όχι μόνο σύζυγοι, αλλά και φίλοι, παιδιά, γονείς ή συγγενείς – να κατανοήσουν πραγματικά τις ανάγκες ο ένας του άλλου. Ο τρόπος που λειτουργεί ο καθένας μας διαφέρει, επίσης και το γιατί αντιδρά όπως αντιδρά. Ο βασικός παράγοντας για να ξεπεραστούν οι διαφοροποιήσεις των ατόμων, είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Είναι βασικό να κατανοούμε και τηρούμε τα όρια που μπορούμε να φθάνουμε όταν αγγίζουμε την ανθρώπινη ψυχή. Ιδιαίτερα στη σχέση των ζευγαριών, επειδή ακριβώς είναι τόσο στενή και απαιτητική, η μεγάλη οικειότητα, τα διάφορα κατεστημένα, ακόμα και παραδόσεις πολλές φορές, δυστυχώς μας κάνουν να ξεχνούμε τα όρια αυτά, με συνέπεια να φέρνουμε δυσαρέσκεια και δυσαρμονία στο γάμο μας.
Εάν θέλουμε λοιπόν να έχουμε έναν επιτυχημένο γάμο, είναι σημαντικό κατ’ αρχάς να γνωρίζουμε το ταίρι μας όσο πιο βαθιά γίνεται, τι τον κάνει ευτυχισμένο, τι του προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά, με ποιον τρόπο οραματίζεται το μέλλον και τι θα τον κρατήσει κοντά μας. Θα πρέπει να μπορούμε να γινόμαστε για τον σύντροφό μας πηγή χαράς, ζωτικότητας, και υποστήριξης. Πως όμως θα το πετύχουμε; Σίγουρα μερικοί ανάμεσά μας είναι πιο διορατικοί από τους άλλους, με ένα φυσικό χάρισμα να κατανοούν καλύτερα την ανθρώπινη φύση και ιδιοσυγκρασία, πόσο μάλλον του ίδιου τους του συζύγου. Ίσως πάλι μερικοί να πιστεύουν ότι γνωρίζουν πράγματα για το σύντροφό τους, που με τον καιρό διαπιστώνουν ότι δεν είναι έτσι.
Ο πραγματικός κίνδυνος όμως, προέρχεται από το γεγονός ότι με τα χρόνια που συμβιώνουν πλάι-πλάι, δεν καταλαβαίνουν έγκαιρα τις αλλαγές που έχει επιφέρει η ωριμότητα και η εμπειρία στον ψυχισμό τους, ότι κάποια πράγματα που παλιότερα ήταν λευκά, τώρα έγιναν γκρίζα. Μπορεί να έρθει το σημείο που η λέξη «δυστυχία» αρχίζει να πλανιέται στον αέρα γύρω τους, που τους κάνει να νιώθουν εγκλωβισμένοι, ανήμποροι και ανασφαλείς, γεμάτοι έκπληξη και ερωτηματικά για το πώς έφτασε η ζωή τους και το σπιτικό τους να θυμίζει πεδίο μάχης και απογοήτευσης. 
Εκείνοι που γνωρίζουν λιγότερα πράγματα για την αστρολογία θα αναλογιστούν: μα καλά, θα μπορούσε η αστρολογία να με βοηθήσει στο γάμο μου; Φυσικά μπορεί! Αν θέλαμε να γίνουμε πιο πρακτικοί, θα χαρακτηρίζαμε την αστρολογία ως ένα δυναμικό «εργαλείο» που ο άνθρωπος έχει στη διάθεσή του, που είναι σε θέση να τον βοηθήσει να διαγνώσει, να προλάβει και να ενισχύσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Εκεί που θα στρεφόμασταν για συμβουλές σε έναν φίλο ή συγγενή για να ακούσουμε την τρίτη άποψη – που σημειωτέο χειροτερεύει σε πολλές περιπτώσεις τα πράγματα αντί να τα βελτιώνει – η αστρολογία μπορεί να εισχωρήσει στον πυρήνα, να χώσει το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο.
Σύμφωνα με όσα ανέφερα λοιπόν, πρόβλημα υπ’ αριθμόν ένα στο γάμο αποτελεί η απλή, κοινή παρεξήγηση, που τελματώνει και συσσωρεύεται και γίνεται πολλές παρεξηγήσεις μαζί. Στο τέλος μπορεί να φτάσει σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση, αφού έχει πληγώσει και έχει πικράνει και τους δυο. Για να μην αναφέρω τον πόνο που φέρνουμε στα παιδιά μας. Η γενετική αστρολογία, ή καλύτερα η ανάλυση του γενετικού χάρτη ενός ατόμου, αποτελεί το μοναδικό δακτυλικό του αποτύπωμα. Είναι ένας τρόπος να καταλάβουμε αρκετά για το χαρακτήρα κάποιου και την ιδιοσυγκρασία του, εκεί που η φαντασία ή η διορατικότητά μας δε φτάνει.

Έτσι όταν ένα ζευγάρι ή άτομο με προβλήματα στο γάμο του καταφεύγει σε μένα για συμβουλές, θεωρώ σημαντικό να ερευνήσω τους γενετικούς τους χάρτες. Σύντομα είμαι σε θέση να τους παρουσιάσω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα από αυτή που έχουν ο ένας για τον άλλο, ιδιαίτερα σε στιγμές που υπάρχει τόση φόρτιση και ένταση αρνητικών συναισθημάτων. Με τον τρόπο αυτό μπορεί καθένας τους να έχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη του εαυτού του και του συζύγου, τις θέσεις και τις πεποιθήσεις τους, τον τρόπο που βλέπει ο ένας τον άλλον, πως αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις και τι πραγματικά τους ενοχλεί. Είναι ένας πολύ απλός τρόπος να λυθούν οι παρεξηγήσεις και χαίρομαι όταν ακούω ότι τα καταφέρνουν καλύτερα.
Κάτι που είναι εξίσου σημαντικό, όχι πια σε ατομικό επίπεδο, είναι ο τρόπος που το ζευγάρι επικοινωνεί και έρχεται σε ψυχική επαφή. Υπάρχουν διάφορα κριτήρια με τα οποία διαλέγουμε το ταίρι μας, μπορεί ακόμα και σε κάποιες περιπτώσεις να το διαλέξουν οι γονείς μας, ή άλλες παρεμβάσεις και συνθήκες που θα ήταν υπερβολή να αναφέρω μια-μια. Το ισχυρότερο από όλα βέβαια είναι τα λεγόμενα της καρδιάς μας. Ο έρωτας είναι αναμφισβήτητος σύμβουλος και συνήθως τον ακολουθούμε τυφλά – και καλά κάνουμε. Όποιος όμως κι αν είναι ο λόγος, καλό επίσης θα ήταν να γνωρίζουμε εκ των προτέρων για το πώς ταιριάζουμε τον άνθρωπο αυτό, τι θα πρέπει να περιμένουμε και πως θα ήταν σωστότερο να χαράξουμε τη μελλοντική κοινή μας ζωή. Αν δεν το κάναμε τότε που ήμασταν στην αρχή ακόμα, ίσως και να μην είναι τόσο αργά. Εκτός από τους προσωπικούς χάρτες του ζευγαριού, σε μια τέτοια περίπτωση κρίσης του γάμου, εξετάζω τη συναστρία των δυο συζύγων. Θα βάλω κάτω το συνδυασμό με λίγα λόγια, των δυο γενετικών χαρτών και θα διαπιστώσω που εναρμονίζονται και που συγκρούονται, ποιος και πότε πρέπει να κάνει πίσω, ποιος είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος που μπορούν να χειριστούν τα σκαμπανεβάσματα. Ας μην ξεχνάμε ότι το ζευγάρι αποτελείται από δυο διαφοροποιημένα ξεχωριστά άτομα, που πρέπει για το συμφέρον του γάμου, να λειτουργήσουν μαζί. Η έκβαση του πολέμου, δεν εξαρτάται από τα πόσα πυρομαχικά διαθέτουμε, αλλά από το ποια στρατηγική θα ακολουθήσουμε και είναι αυτή που θα τους βοηθήσω να σχεδιάσουν.
Ενώ ξεκινάω από ένα ψυχολογικό υπόβαθρο που αποτελεί στην ουσία το θεμέλιο μιας σχέσης, ο τρόπος που λειτουργούν και ο τρόπος που θα πρέπει να λειτουργούν τα άτομα, τόσο ξεχωριστά όσο και μεταξύ τους, στη συνέχεια εξετάζω τις δυνατότητες που έχει αυτός ο γάμος σαν οντότητα, σαν μια μικρή κοινωνία όπως αναφέρθηκε στην αρχή. Λέγοντας αυτό εννοώ τον αντίκτυπο και το αποτέλεσμα που έχει στους γύρω, δηλαδή στα παιδιά αλλά και έξω από τους τοίχους του σπιτιού. Το πρόβλημα έρχεται συνήθως από την αντίστροφη διαδικασία, τις επιδράσεις που δέχεται ο γάμος από τέτοιους παράγοντες. Οι συγγενείς, το εργασιακό περιβάλλον, οι συνεργάτες, τα ωράρια, ο τόπος κατοικίας, τα υλικά μέσα, αγαθά αποκτήματα κλπ., όλα παίζουν ρόλο στη λειτουργικότητα, αποτελεσματικότητα και την επιβίωσή του γάμου. Συνήθως ότι απ’ αυτά δεν πηγαίνει καλά,  μπορεί να αποτελέσει σοβαρό λόγο διαμάχης μεταξύ του ζευγαριού, που θα το οδηγήσει σε τυχόν λάθος επιλογές ή πολιτική, αν δεν προσέξει.
Ο σημερινός τρόπος ζωής, η πίεση, το στρες, οι εξοντωτικοί ρυθμοί της πόλης και της καθημερινότητας που είμαστε αναγκασμένοι πολλοί να ακολουθούμε, μας επιβάλουν να απουσιάζουμε πολλές ώρες από το οικογενειακό μας σκέπαστρο. Απομακρυνόμαστε και αποσυντονιζόμαστε, χάνουμε την ουσία και τη ζεστασιά της οικογενειακής έννοιας. Αποτέλεσμα είναι να χάνεται η επαφή μας με το σύντροφό μας και ίσως η ουσιαστική συζήτηση αν όχι ανέφικτη, να γίνει τουλάχιστον πρόχειρη. Πετάμε μερικές κουβέντες κι ύστερα προχωρούμε σε κάτι άλλο, είτε γιατί βιαζόμαστε, είτε γιατί είμαστε κουρασμένοι και θέλουμε να κοιμηθούμε. Οι λίγες κουβέντες που καταφέρνουμε να ανταλλάξουμε, δείχνουν πόσο πολύ μας λείπει η υπομονή. Έτσι κάθε χτύπημα που έρχεται απ’ έξω, όπως η παρέμβαση γονέα, τρίτο ερωτικό πρόσωπο, χρηματική στενότητα κλπ., τρίζουν το γάμο συθέμελα. 
Η αστρολογική παρέμβαση, μπορεί να αποτελέσει δυνατό στοιχείο που θα βοηθήσει το ζευγάρι να ελιχθεί καλύτερα, γλιτώνοντάς το από κόπο, άγχος, χρόνο και στεναχώρια. Θα μπορούσε να τους αναλύσει τις προϋποθέσεις για μια πιο προσιτή συζυγική ηρεμία. Εξετάζοντας τον κοινό τους χάρτη, έναν ενιαίο δηλαδή αστρολογικό χάρτη που προκύπτει από τις ημερομηνίες γεννήσεως και των δυο, καθώς επίσης τον αστρολογικό χάρτη του γάμου αυτού καθαυτού και που προκύπτει από την ημερομηνία τέλεσης, μπορώ να κατανοήσω πως λειτουργεί ο γάμος τους, όπως επίσης και τον τρόπο και αίτια που επηρεάζεται από τους εξωτερικούς παράγοντες και σε ποιο βαθμό. Τότε είμαι σε θέση να συμβουλεύσω σε ποιες περιπτώσεις το ζευγάρι έχει δυνατότητες για επιτυχία και ευστοχία και τότε σίγουρα το ζευγάρι θα είναι και θα νιώθει πιο καλά και πιο αρματωμένο απέναντι στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της ζωής. Δυο ενωμένοι είναι πιο δυνατοί από δυο χώρια και τα χτυπήματα είναι λιγότερο οδυνηρά και καταστροφικά, όχι μόνο στα δικά τους στενά πλαίσια, αλλά και στην κοινωνία κατ’ επέκταση. Με θλίβει ιδιαίτερα η συχνότητα και η ένταση που τα σημερινά ζευγάρια φτάνουν στο διαζύγιο, με συνέπεια ο θεσμός του γάμου και της οικογένειας να έχει εξασθενήσει και να αμφισβητείται από πολλούς καθημερινά. Το αποτέλεσμα είναι να αποδυναμώνεται η κοινωνία γενικότερα.
Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι η αστρολογία αποτελεί την κυριότερη πηγή πρόληψης δυσάρεστων καταστάσεων, τόσο μακριά που φτάνει, λίγα ζευγάρια τη λαμβάνουν υπόψη τους. Το φαινόμενο αυτό γίνεται πιο έντονα αισθητό στην Ελλάδα, μια χώρα που κανονικά θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται από τη φιλοσοφική ευελιξία και την επιστημονική δύναμη με τα οποία είναι προικισμένη από τότε που υπάρχει. Που μαζί της έφερε τον πολιτισμό και τον διέδωσε σε όλους τους αιώνες και τα έθνη, που η αστρολογία στην πολιτισμική της παρουσία υπήρξε πρωτοπόρος. Αφήνουμε τους άλλους να σφετερίζονται τις ιδέες και τις αξίες μας και να τις υιοθετούν, χωρίς να αντιδρούμε. Εμείς που φέρουμε τόση γνώση και παράδοση, μολύνουμε με προκατάληψη, αμφισβήτηση και δυσπιστία τούτη την πανάρχαια, εξακριβωμένη και αποτελεσματική ΕΠΙΣΤΉΜΗ που μόνοι μας καλλιεργήσαμε. Μάλιστα θαυμάζουμε τους ξένους όταν παρουσιάζουν κάτι εντυπωσιακό, όπως μια νέα αστρολογική ανακάλυψη, που εμείς όμως την έχουμε φτιάξει κατά το παρελθόν αφού φέρει τα δικά μας γονίδια.


Η αστρολογία είναι ολόκληρο επιστημονικό σώμα. Η κατασκευή ενός αστρολογικού χάρτη γίνεται με αστρονομικά δεδομένα, ενώ η ερμηνεία του γίνεται μέσω της αστρολογικής παρατήρησης. Έχει και τον τρόπο και τα μέσα να μας βοηθήσει σε πολλούς τομείς στη ζωή μας. Στα προβλήματα του γάμου δίνω μεγάλη σοβαρότητα, ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο χειρίζομαι την εξέλιξή του. Εκτός από πολύ καλά καταρτισμένη, έχω την ευαισθησία να ακούω με προσοχή τους ανθρώπους γενικότερα. Με πολύ απλά και κατανοητά λόγια, μπορώ να προσεγγίσω τις ευαίσθητες ισορροπίες του γάμου και στο 70% να δώσω λύση στα προβλήματά του. Έργο μου είναι να προτείνω τις επιλογές που έχει το ζευγάρι, με βάση τις πλανητικές επιρροές που δέχονται. Όμως τελικά, η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους ίδιους τους ενδιαφερόμενους. 

Δημητρα Παπανικολοπούλου

τηλ .6946507500 - 2130342060 από 11.00-2300







ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΔΗΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Αυστριακό ΥΠΕΞ: «Ερχονται χαοτικές καταστάσεις στην Τουρκία – Πιθανή η απαγόρευση εξόδου και η ομηρεία δυτικών πολιτών»


του Γιάννη Πετρίδη
Χαοτικές καταστάσεις, μέχρι και απαγόρευση εξόδου από των χώρα Ευρωπαίων υπηκόων βλέπει η Αυστρία για την Τουρκία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και προειδοποιεί τους πολίτες της να αποφεύγουν την χώρα και αν αναγκαστικά βρεθούν εκεί να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε «ισχύοντα έγγραφα ταυτότητας» για την περίπτωση που αποκλειστούν.
Με σημερινή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, το αυστριακό υπουργείο Εξωτερικών προβλέπει όξυνση της κατάστασης στην Τουρκία τόσο στο εσωτερικό όσο και στις σχέσεις με τους δυτικούς
Συγκεκριμένα αναφέρει πως «μία όξυνση στην εσωτερική κατάσταση είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσει επιβολή απαγόρευσης εξόδου σε Ευρωπαίους κατι που μπορεί να υπάρξει βραχυπρόθεσμα και ανά πάσα στιγμή»,
Δηλαδή να κρατηθούν ως όμηροι, όπως συνέβη στο παρελθόν κατά την διάρκεια της ισλαμικής επανάστασης στο Ιράν το 1979 με όλους τους δυτικούς υπηκόους, εκτός των Αμερικανών που συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στην πρεσβεία!
Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για το τουρκικό δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου για την αναθεώρηση του Συντάγματος και της ψηφοφορίας, «δεν θα μπορούσαν να αποκλειστούν διαδηλώσεις, βία και ταραχές».
Το αυστριακό υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει επιπλέον πως η διάρκεια της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που είχε επιβληθεί στις 20 Ιουλίου του 2016 σε ολόκληρη την τουρκική επικράτεια για τρεις μήνες, έχει παραταθεί έως τις 19 Απριλίου του 2017, και πως εξαιτίας αυτών των εξελίξεων θα μπορούσαν να υπάρξουν ενισχυμένοι έλεγχοι προσώπων.
Ακόμη το υπουργείο Εξωτερικών συνιστά «επειγόντως» στους Αυστριακούς πολίτες που ταξιδεύουν ή βρίσκονται στην Τουρκία να αποφεύγουν σε μεγάλη ακτίνα συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών ασφαλείας, όπως επίσης να ενημερώνονται τακτικά από τις ταξιδιωτικές οδηγίες του υπουργείου Εξωτερικών.
pronews








katoxika nea


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ




Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
Έπεισαν την φύση… πως δυο κοκόρια γέννησαν το αυγό.
Ένας πανούργος, ψεύτης και κανίβαλος θεός που ως ζώο ψόφιο βλέπει την Ελλάδα και το πνεύμα το Χριστό της.
Ως στέμμα στην γνώση δωρίζει την πτώση του Θεού στην κατάρα του Ισραήλ.
Ο διάβολος λόγος του ισραήλ…ο σατανάς.
Άρπαγες γενίτσαροι πόρνοι ψευτοπαπάδες…
Αντί του Χριστού το πνεύμα…
διδάσκουν μαγείες δαιμόνια και του φθόνου το σκοτάδι.
Ο μεσσίας των εβραίων είμαστε εμείς οι χριστιανοί. Στην δικιά μας γη στερέωσαν το δικό τους κράτος και δεν πληρώνουν φόρο στην Ελλάδα αλλά στο ισραήλ….
Εμείς η γη της επαγγελίας τους, εμείς οι σκλάβοι τους, εμείς ο Χριστός επάνω στην ξύλινη γνώση της κατάρας τους… να ζούμε νεκροί από Αγάπη Χριστού… μαρμαρωμένοι βασιλείς …νεκροί από Αγάπη … τυφλοί να σταυρώνουμε τα ίδια μας τα παιδιά.
Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, Η ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,
Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ
Βγείτε έξω από την πόρνη Βαβέλ.
Καιρός του Είναι του Ελληνισμού.
Καιρός της κάθαρσης της Ελλάδος από την Δικτατορία του ισραήλ.
Καιρός αλήθειας Και κάθαρσης.
Τούτο δε εστί του Χριστού Ανάστασης.
Ιωάννης Βασιλεύς των πενήτων.






katoxika nea

Μοιραίο έτος το 2017 σύμφωνα με καλόγερο.Τον Ιούνιο χιλιάδες ένοπλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Τον Αύγουστο τα τύμπανα του πολέμου από άκρο σε άκρο. Το Σεπτέμβριο…


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Το 1701 ένας καλόγερος που ζούσε στην Γερμανία είχε γράψει κάποιες προφητείες οι όποιες ανακαλύφθηκαν σχεδόν έναν αιώνα μετά, στην Κολωνία, από τον Theodor Beykirch, το 1849 ο οποίος και τις εξέδωσε. Το εκπληκτικό με αυτές τις προφητείες είναι ότι περιγράφουν πριν από τρεις αιώνες, ακριβώς την σημερινή κατάσταση στην οποία ζει ο σημερινός άνθρωπος.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι οι άνθρωποι θα απομακρυνθούν τελείως από την θρησκεία.
Ό,τι θεωρείται διαστροφή της φύσεως του ανθρώπου θα νομιμοποιηθεί και θα επιβάλλεται στην εκπαίδευση των μικρών μαθητών.
Η οικογένεια σαν θεσμός θα διαλυθεί και όπως αναφέρει και η Βίβλος, ο πατέρας θα στραφεί εναντίον του γιου, ο αδελφός εναντίον του αδελφού και η μάνα εναντίον της κόρης.
Το ενδιαφέρον στις προφητείες του καλόγερου —αν και παπικός— προφήτευε ότι οι παπικοί θα ξεφύγουν τελείως από τον χριστιανισμό, θα υπηρετούν περισσότερο τον διάβολο παρά τον Χριστό και ο ίδιος ο Πάπας της Ρώμης θα είναι μια ενσάρκωση του διαβόλου.
Αλλά το πιο αξιοσημείωτο σε όλα αυτά είναι ότι δίνει και χρονικό προσδιορισμό που θα γίνουν.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι, το μήνα Μάιο το 2017 ένας παγκόσμιος πόλεμος θα πλησιάσει σαν καταιγίδα πάνω από τον πλανήτη.
Τον Ιούνιο σιδερόφρακτες μεραρχίες του πολέμου και χιλιάδες ένοπλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη θα είναι στα σύνορα έτοιμοι να χιμήξουν στον αντίπαλο.
Τα παιδιά θα αποχαιρετούν τις μάνες και οι άντρες τις γυναίκες για να πάνε στο στρατό να πολεμήσουν.
Τον Αύγουστο μήνα είδα τα τύμπανα του πολέμου θα χτυπούν από άκρο εις άκρο.
Και φτάνουμε στο Σεπτέμβριο και στον Οκτώβριο όπου ποτάμια από αίμα θα ξεχύνονται παντού, φωνές σπαρακτικές θα ακούγονται από όλες τις πλευρές, και η κόλαση δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτόν τον κόσμο.
Βρισκόμαστε τώρα στις αρχές του 2017, όπου στρατεύματα Αμερικανικά προωθούνται από την Γερμανία προς τα σύνορα με την Ρωσία.
Σμήνη από επιθετικά Αμερικανικά ελικόπτερα Apache, Μαύρο Γεράκι (Black Hawk) και Σινούκ (Chinook) προωθούνται στην Λετονία στα σύνορα με την Ρωσία.
Από την άλλη πλευρά, η Ρωσική αρκούδα τρίζει τα δόντια της και δείχνει ότι είναι αποφασισμένη για κάθε ενδεχόμενο. Όλα δείχνουν ότι προετοιμάζεται για κάτι πολύ μεγάλο.
Και όπως είδε στα προφητικά οράματά του, ο γνωστός Γερμανός Αλόις Ιρλμάιερ (Alois Irlmaier) που ζούσε από το 1894 και πέθανε τον Ιούλιο του 1959 στο Φράιλασιγκ (Freilassing) της Γερμανίας: «Όλα θα ξεκινήσουν από μικρές εξεγέρσεις και μετά θα ξεσπάσει το κακό παντού.»
Ο Alois Irlmaier είχε γράψει το 1949 συγκεκριμένα, ότι όλα θα ξεκινήσουν με εμφύλιες συγκρούσεις από την πόλη με τον μεγάλο σιδερένιο πύργο, δηλαδή τον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι.
Και όπως βλέπουμε στο πρόσφατο αυτό βίντεο, ξέσπασαν ταραχές για άλλη μια φορά στην πόλη του Φωτός με τον μεγάλο πύργο, που έδιναν την εντύπωση εμφύλιων συγκρούσεων.
parisbrennt

























katoxika nea

Υπερψηφίστηκε ο νόμος για το Brexit...



Ενέκρινε τη Δευτέρα η Βουλή των Κοινοτήτων το «Σχέδιο Νόμου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (γνωστοποίηση αποχώρησης)», το...
νομοσχέδιο που δίνει στην κυβέρνηση και στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι την εξουσιοδότηση να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.

Παράλληλα, οι βουλευτές καταψήφισαν τροπολογία του νομοσχεδίου, που είχε καταθέσει η Βουλή των Λόρδων, η οποία προέβλεπε πως οποιαδήποτε συμφωνία για το Brexit θα πρέπει να υποβληθεί προς έγκριση στο βρετανικό κοινοβούλιο.

Η τροπολογία καταψηφίστηκε από τους βουλευτές με 331 ψήφους κατά και 286 υπέρ...






NONEWS NEWS

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ στου Ζωγράφου! Δεν άφησαν τίποτα όρθιο οι αντιεξουσιαστές! Φωτιές και σπασμένες βιτρίνες… Χημικά και πετροπόλεμος! (ΦΩΤΟ)




en4

Ένταση επικράτησε στην πορεία διαμαρτυρίας  για την εκκένωση της βίλας Ζωγράφου, στην οποία πήραν μέρος άτομα από συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου.
Αμέσως μετα τη λήξη της πορείας διαδηλωτές εκτόξευσαν πέτρες εναντιον των αστυνομικών δυνάμεων, ενω αντιεξουσιαστές άναψαν φωτιές σε κάδους στην πλατεία Γαρδενιας. Οι αστυνομικοι απάντησαν με χημικά. Στην πορεία συμμετείχαν περισσότερα απο 1000 άτομα. Οι αντιεξουσιαστές μετα την υποχώρησή τους, στην οδο Στρατηγού Παπάγου άναψαν φωτιές σε πολλούς κάδους ενώ έσπασαν τις βιτρίνες δυο καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας και μιας τράπεζας.
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε επιχείρηση εκκένωσης της  βίλας Ζωγράφου και έγιναν 7 συλλήψεις. Με ανάρτησή του στο facebook, πάντως, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης χαρακτήρισε την αστυνομική επιχείρηση ως εισβολή και καταστολή!
Όπως αναφέρεται στα καλέσματα που δημοσιεύθηκαν για την σημερινή κινητοποίηση, οι αλληλέγγυοι της κατάληψης της βίλας Ζωγράφου ζητούν την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και καταδικάζουν την αστυνομική επιχείρηση τόσο για την εκκένωση της βίλας Ζωγράφου όσο και του κτιρίου στην οδό Αλκιβιάδου.





MAKELEIO.GR

ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, Από Σήμερα Όλοι Έτσι στις ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ… Παιδιά, Γονείς, Άνδρες, Γυναίκες, Ηλικιωμένοι, Παντρεμένοι, Χωρισμένοι…


ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΟΔΟΣ… ΖΗΤΩ Η ΕΞΕΛΙΞΗ…. Αφού αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα ας αφήσουμε όλοι τα παιδιά μας να πάνε έτσι στο σχολείο, στα ψώνια, στη βόλτα τους…. ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ… !!!!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ο «κανένας» και η «λάθος κατεύθυνση»



ΠΑΜΑΚ για τον ΣΚΑΪ.
Προβάδισμα 17 μονάδων απολαμβάνει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τη νεότερη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ, ενώ στην παράσταση νίκης η διαφορά υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης «εκτοξεύεται» πάνω από τις 60 μονάδες.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ στηρίζεται από το 32,5% των ψηφοφόρων – χάνοντας μισή μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα – ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 15,5%, υποχωρώντας κατά μία μονάδα.
Στην τρίτη θέση ισοδυναμούν η Χρυσή Αυγή και το Κομμουνιστικό Κόμμα με 7,5%, ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη ακολουθεί με 6,5%. Κανένα άλλο κόμμα δεν ξεπερνά το όριο του 3% για είσοδο στη Βουλή.
Οι ψηφοφόροι δεν πείθονται για συναίνεση στα μέτρα και για αναθεώρηση
Το πλεονέκτημα της ΝΔ έρχεται υπό τη σκιά του μηνύματος του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα που θα καταθέσει η κυβέρνηση στη Βουλή για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, στάση που υποστηρίζει η πλειοψηφία των πολιτών.
Το 52% δηλώνει ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να καταψηφίσει τα μέτρα, ενώ στον αντίποδα περίπου τρεις στους δέκα πιστεύουν ότι θα πρέπει να επιδείξει συναίνεση και να υπερψηφίσει τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις στο φορολογικό και το ασφαλιστικό σύστημα.
Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα για την κυβέρνηση και στο μέτωπο της συνταγματικής αναθεώρησης, την οποία επανέφερε ο πρωθυπουργός πριν λίγες ημέρες, καθώς πάνω από δύο στους τρεις ψηφοφόρους γνωμοδοτούν ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από πιο σημαντικά ζητήματα.
Με αυτή τη θέση συμφωνεί μάλιστα και η πλειοψηφία των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ, σε ποσοστό 53,5%.
Προβάδισμα ΝΔ και σε άλλα μέτωπα
Σε αυτό το κλίμα, στην παράσταση νίκης το προβάδισμα της ΝΔ «φουσκώνει» στις 60,5 μονάδες. Το 73% των πολιτών εκτιμά ότι η Πειραιώς θα κερδίσει τις εκλογές, ενώ μόλις το 12,5% προβλέπει επικράτηση της Κουμουνδούρου.
Η υπεροχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεκτείνεται και στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, όπου ο κ. Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα με 18 μονάδες, 37% έναντι 19%. Τα πρωτεία βέβαια τα κερδίζει ο «κανένας», θέση που υποστηρίζουν 42 στους 100 πολίτες.
… αλλά η απογοήτευση είναι γενικότερη
Παρά το πλεονέκτημα της ΝΔ, η δημοσκόπηση φανερώνει εκ νέου τη συνολική απογοήτευση του εκλογικού σώματος με τον πολιτικό κόσμο.
Πάνω από 71 στους 100 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει κάτι να προσφέρει πλέον στη χώρα, αλλά συνάμα το 61% εκτιμά ότι ούτε η ΝΔ μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά.
Το 86% πιστεύει ότι η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ



Ο Ιωάννης Μάζης για την κόντρα Τουρκίας-Ευρώπης στη σκιά του τουρκικού δημοψηφίσματος, αλλά και για τη θέση της Ελλάδας σε όλη αυτή την ιστορία.
Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ
Η ΣΑΣΜΩΔΙΚΗ ΣΤΑΣΤΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΘΕΤΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Τουρκία θα ζητήσει από την Ελλάδα τη διεξαγωγή συγκεντρώσεων στην δυτική Θράκη ενόψει τουρκικού δημοψηφίσματος -Σχέδιο ξεσηκωμού των μουσουλμάνων εντός της χώρας μας (εικόνα, βίντεο)



Πολύ σοβαρές και ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία σύμφωνα με τις οποίες ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα ζητήσει από την ελληνική κυβέρνηση  την διεξαγωγή συγκεντρώσεων στην Δυτική Θράκη ενώ όπως αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο μας Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κηρύσσει θρησκευτικό πόλεμο: «Ο Αλλάχ έρχεται στην Τουρκία για να την οδηγήσει στην τελική μάχη στην οποία θα καταστραφεί η Χριστιανοσύνη» (Βίντεο) οι Τούρκοι προετοιμάζουν τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων πιστών τους για θρησκευτικό πόλεμο μιλώντας τους για τον ερχομό του δικού τους «μουσουλμάνου Μεσσία» υπό την καθοδήγηση του οποίου θα δοθεί η τελική μάχη για την εξόντωση του Χριστιανισμού και των ορθοδόξων Ελλήνων.
Μάλιστα τα παρατράγουδα άρχισαν από νωρίς καθώς δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μύκης στη Θράκη έσπευσε να υιοθετήσει αφίσα η οποία κυκλοφόρησε στο Βέλγιο και δείχνει δυο φιγούρες να μάχονται κρατώντας τα σύμβολα του Σταυρού και της Ημισελήνου.
Η αφίσα αυτή ουσιαστικά καλεί σε ιερό πόλεμο.

Το κείμενο γράφει στα τουρκικά “ ο αγώνας είναι ανάμεσα στην Ημισέληνο και στον Σταυρό . Γίνετε ένα κάτω από την ημισέληνο. Θα είμαστε μεγάλο πλήθος θα δείτε.”
Ο κ. Γ. Κατρούγκαλος μιλώντας για την επικείμενη επίσκεψη στην δυτική Θράκη Τούρκων πολιτικών ενόψει τουρκικού δημοψηφίσματος, προσπάθησε να τηρήσει τις ισορροπίες με την γειτονική χώρα λόγω της έντασης στο Αιγαίο πέλαγος.
Ο υπουργός , μιλώντας σε ένα ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση πάντα προσπαθεί να δημιουργήσει  φιλικές σχέσεις με την Τουρκία ( κάτω όμως από οποιεσδήποτε συνθήκες ;), μην αποσαφηνίζοντας ποια ακριβώς στάση θα τηρήσει.
«Οι τουρκικές αρχές και παλαιότερα είχαν επισκεφθεί την δυτική Θράκη κατά την προεκλογική περίοδο. Δεν υπήρχε  κανένας λόγος τότε να αποτραπεί  αυτή η κίνηση . Για αυτό και δεν θα πρέπει  να τροφοδοτούνται  εντάσεις που μπορεί να προκαλέσουν  προβλήματα στις σχέσεις μας με την Ευρώπη», είπε ο ίδιος .

Ο κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας για την προεκλογική ατμόσφαιρα, επισημαίνει την ανάγκη να μην διαταραχθούν οι  σχέσεις μεταξύ των κρατών, «δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές πολιτικές αποφάσεις των άλλων χωρών, αλλά οι κανόνες στην Ευρώπη είναι οι ίδιες για όλους. Υπάρχει μόνο ένα ζήτημα, αυτό της δημόσιας ασφάλειας», κατέληξε ο ίδιος.
«Φοβισμένοι»,  αυτή είναι ίσως η πιο κατάλληλη λέξη για αυτούς που κυβερνούν την χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια, σε σχέση με την αντιμετώπιση της Τουρκίας.  
Τι θα πράξει η ελληνική κυβέρνηση τώρα σε τουρκικό αίτημα παρόμοιο με της Ολλανδίας ; Το πιο πιθανό είναι να δώσουμε την άδεια όπως ήδη έχει κάνει η Γαλλία .
Ο λόγος έχει να κάνει με την ενδεχόμενη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ  να «κατευνάσει το θηρίο» με το όνομα Ερντογάν και να προσπαθήσει να ρεφάρει με την άρνηση απέλασης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών ενώ εκκρεμεί η έκδοση και των άλλων δύο κομάντος της δύναμης Bordo Bereli.    
Aς δούμε εικόνες από το μέλλον…

















hellasforce

Άδειασε τον Τσίπρα η Κομισιόν: Άγνωστο το πότε θα κλείσει η αξιολόγηση




Δεν επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα η Κομισιόν περί συμφωνίας για την αξιολόγηση τον Απρίλιο.
Η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Άννικα Μπράιντχαρτ σε ενημέρωση των δημοσιογράφων σήμερα απέφυγε να θέσει μία συγκεκριμένη ημερομηνία στην οποία μπορεί να κλείσει η αξιολόγηση. "Όλες οι πλευρές εργάζονται για συμφωνία το συντομότερο δυνατόν", τόνισε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, ενώ ερωτηθείσα συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο συμφωνίας στο Eurogroup της προσεχούς Δευτέρας -κάτι που απέκλεισε την περασμένη Παρασκευή με δηλώσεις του ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας- αρκέστηκε να πει πως η συμφωνία θα επιτευχθεί "στα επόμενα Eurogroup".
"Έπειτα από την αποστολή των θεσμών στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα, οι διεργασίες συνεχίζονται υπό το πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης. Διεξάγονται συμπληρωματικές συναντήσεις πριν το Eurogroup της 20ης Μαρτίου και ο στόχος μας είναι να κινηθούμε το συντομότερο δυνατό προς μια συμφωνία στο τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) στα επόμενα Eurogroup.
Οι τεχνικές ομάδες μας βρίσκονται στις Βρυξέλλες αυτή τη στιγμή και η εργασία συνεχίζεται από τα κεντρικά μας γραφεία και την Αθήνα", ανέφερε η Μπράιντχαρτ.



parapolitika

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΒΑΣΕΙ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ- ΚΡΑΤΩΝ !!!!!!!
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ;;;;
-TA ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ;
ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
8 Γ: Αποδοχή καύσεως των νεκρών, από 1.5.2016.
8 Δ: Κατάργηση για την Ε.Ε. της θρησκευτικής ταφής και σταδιακώς υποχρεωτικής καύσεως των νεκρών, από 20.5.2016.
8 Ε: Αποδοχή από την Εκκλησία την καύση των νεκρών και όσοι το επιθυμούν της θρησκευτικής κηδείας, από 22.5.2016.
8 ΣΤ: Κατάργηση όπου ισχύει στην ευρωπαϊκή ένωση θρησκευτικού όρκου και θρησκευτικής ορκωμοσίας στη βουλή των πολιτικών, των περιφερειαρχών, των δημάρχων, φοιτητών κ.τ.λ., από 23.5.2016.
8 Ζ: Κατάργηση αγιασμών στη βουλή, εκπαιδευτικά και δημόσια ιδρύματα, όπου ισχύει στην Ε.Ε. από24.5.2016.
Άρθρο 9:
9 Α: Κατάργηση ορκωμοσίας βουλής σε όλη την Ε.Ε., από 25.5.2016.
9 Β: Κατάργηση αγιασμού σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, από 11.9.2016.
9 Γ: Κατάργηση του υποχρεωτικού της βαπτίσεως των μικρών παιδιών και εισαγωγής ονοματοδοσίας στα ληξιαρχεία, από 12.9.2016.
ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΘΕΩΝ
-ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ