Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σπίρτζης στέλνει τους νταβατζήδες και τους υπουργούς – υπαλλήλους στην δικαιοσύνη!

ΣΠΙΡΤΖΗΣΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Χρήστος Σπίρτζης παρέδωσε δεκάδες τεκμηριωμένους φακέλους στον εισαγγελέα με σκάνδαλώδεις συμβάσεις δημοσίων έργων εικοσαετίας. Σύμφωνα με πρώτους υπολογισμούς, η ζημιά του Δημοσίου που προκύπτει από τις εν λόγω υπόθεςεις υπερβαίνει τα 10 δισεκατομμύρια €. Στις δικογραφίες που θα σχηματιστούν – καθώς τα στοιχεία είναι ατράνταχτα – θα συμπεριλαμβάνονται και κορυφαίοι υπουργοί, παραδοσιακοί αλλά και ουρανοκατέβατοι που σήμερα μεσουρανούν.




olympia.gr

Δήλωση «βόμβα» Β.Σόιμπλε: Θέτει θέμα νέου μνημονίου Ελλάδας-ΔΝΤ το 2018 και το συναρτά με τη ρύθμιση του χρέους!





Της Χριστίνας Φλάσκου 


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προχώρησε σε μια δήλωση «βόμβα» στις Βρυξέλλες, παραδεχόμενος ότι έθεσε στο Eurogroup θέμα νέου μνημονίου της Ελλάδας με το ΔΝΤ, μετά το τέλος του προγράμματος το 2018, συναρτώντας το, παράλληλα, με τη λήψη επιπλέον μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους, αν και εφόσον τότε κριθούν αναγκαία!

«Τελειώνουν» την ελληνική ιστορία: Εννέα μήνες μονόωρης διδασκαλίας για 3500 χρόνια Ελληνισμού!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Ακρως αντίθετη είναι η ανακοίνωση της Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων στις προωθούμενες αλλαγές του υπουργείου Παιδείας  στο μάθημα της Ιστορίας όπου τις χαρακτηρίζει ως την «χαριστική βολή» στο μορφωτικό υπόβαθρο των Ελλήνων.

ΠΝ: «Με “Καταιγίδα” θα πνίξουμε τον κάθε “Θαλασσόλυκο”» (βίντεο)


ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

Με την μεγαλύτερη ναυτική άσκηση των τελευταίων ετών σε αριθμό συμμετεχόντων μονάδων απαντά το ΠΝ στην τουρκική άσκηση «Θαλασσόλυκος» τελική φάση της οποίας πραγματοποιήθηκε σήμερα και η οποία λήγει στις 26 Μαΐου.

Αμερικανοί βουλευτές ζητούν την τιμωρία των μπράβων του Ερντογάν


Εξέχοντες Αμερικανοί βουλευτές επιθυμούν η Βουλή των Αντιπροσώπων να καταδικάσει επίσημα την βίαιη επέμβαση των μελών του προσωπικού ασφάλειας του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενάντια σε ανθρώπους που συμμετείχαν σε μια διαδήλωση κατά του Τούρκου προέδρου, κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον, όπως γνωστοποίησε στέλεχος του Κογκρέσου.

Ο Γερμανός Συνταγματάρχης που σχεδίασε τη Γενοκτονία των Ποντίων!

Ο Φ.Φράγκος αποκαλύπτει

Μιλώντας σε Πόντιους που ζουν στο Τορόντο του Καναδά, για την Γενοκτονία των προγόνων τους, ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος αποκάλυψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο των Γερμανών!. Ποιος Γερμανός στρατιωτικός ήταν ο εμπνευστής της εξόντωσης Ποντίων, Αρμενίων και άλλων πληθυσμών με τη “μέθοδο” των κακουχιών και της εξουθένωσης,μέσω των πορειών θανάτου. Ήταν σαν μια δοκιμή όσων έπραξαν κάποια χρόνια μετά οι ναζί εναντίον Εβραίων κι όχι μόνο.

Καταγγελίες Τσίπρα για Γερμανία και ΔΝΤ

Καταγγελίες Τσίπρα για Γερμανία και ΔΝΤ

Σε ποιον επέρριψε ευθύνη για την αποτυχία της διαπραγμάτευσης

"Εμείς έχουμε κάνει τις δικές μας υποχωρήσεις, τώρα είναι η ώρα και για τη Γερμανία και για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να κάνουν τις δικές τους", ήταν το μήνυμα που έστειλε στους εταίρους ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), εκφράζοντας παράλληλα τη βαθιά πεποίθηση του ότι "στις τρεις εβδομάδες που απομένουν όλοι θα αρθούν στο ύψος της περίστασης και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται ώστε επιτέλους μετά από μια επταετία να ανοίξει για τα καλά ο δρόμος για την έξοδο από τη μνημονιακή επιτροπεία".

Ήρθε το τέλος της Τουρκίας(;)


Ήρθε το τέλος της Τουρκίας(;)

Ο μεγάλος φόβος του Ερντογάν

Έντονη ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Άγκυρα η κατάθεση του επικεφαλής της αμερικανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών DIA (Defense Intelligence Agency), Βίνσεντ Στούαρτ, ενώπιον της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας. Στην κατάθεσή του, ο Αντιστράτηγος των Πεζοναυτών ανέφερε με νόημα ότι η κουρδική ανεξαρτησία έχει δρομολογηθεί και το ζήτημα που παραμένει δεν είναι «αν» θα επιτευχθεί, αλλά «πότε» θα γίνει αυτό.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αυτό που λίγοι πρόσεξαν σε Βατικανό και Ιερουσαλήμ


ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αυτό που λίγοι πρόσεξαν σε Βατικανό και Ιερουσαλήμ

 Το el.gr αποκαλύπτει – ΒΙΝΤΕΟ, φωτογραφίες

Μόνο στο el.gr έχετε πληροφορηθεί για τους δύο ιδεολογικοπολιτικούς πόλους στον πλανήτη, χωρίς την γνώση των οποίων ουδείς μπορεί να δώσει επαρκή γεωπολιτική ανάλυση των διεθνών πεπραγμένων.

Προ των πυλών το τζαμί στην Αθήνα!


Προ των πυλών το τζαμί στην Αθήνα!

Επέλαση του Ισλάμ και στην Ελλάδα

Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής από ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Συμπαράταξη, το άρθρο 5 που αφορά την λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.

Τι ανακαλύφθηκε κοντά στην Κρήτη που βάζει "βόμβα" στο διεθνές σκηνικ

Τι ανακαλύφθηκε κοντά στην Κρήτη που βάζει "βόμβα" στο διεθνές σκηνικό

Ποια η αντίδραση της Ελλάδας

Υπεράνω κάθε προσδοκίας και πρόβλεψης είναι τα δεδομένα που έρχονται από διεθνείς μελέτες για τα αποθέματα υδρογονανθράκων στα ελληνικά θαλάσσια σύνορα. Συγκεκριμένα, νοτιοδυτικά της Κρήτης στα ανοικτά του Κόλπου της Σίρτης και κοντά στα σύνορα της ελληνολιβυκής θάλασσας υπάρχουν δύο τεράστια «αντίγραφα» του κολοσσιαίου αιγυπτιακού κοιτάσματος «ΖΟΡ», όπου το πρώτο βρίσκεται στην επαφή των ορίων της ΑΟΖ μεταξύ Λιβύης και Ελλάδος και σύμφωνα με διεθνείς και Έλληνες επιστήμονες είναι 10 φορές μεγαλύτερο από το «βόρειο Κυπριακό ΖΟΡ» καλύπτοντας μία συνολική επιφάνεια της τάξεως των 5.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων!
Μιλώντας με τεχνικούς όρους, το κοινό κοίτασμα Ελλάδας-Λιβύης περιέχει τουλάχιστον 1.500 Tcf ή 43 Τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικό αέριο! Με άλλα λόγια, η πλήρης αξιοποίησή του και πώληση του αερίου σε σημερινές τιμές αγοράς αποπληρώνει το ελληνικό χρέος σε βάθος 15ετίας! Εάν λάβουμε δε υπ’ όψη ότι το μεγαλύτερο κοίτασμα του κόσμου είναι το South-Pars του Κατάρ-Ιράν με 1.235 Tcf ή 35 Tcm με επιφάνεια 7.500 km2, τότε διαπιστώνουμε ότι Νοτιοδυτικά της Κρήτης θα μπορούσε να βρίσκεται το Νο.1 μεγαλύτερο κοίτασμα στον κόσμο Φυσικού Αερίου!
Όπως εξηγεί και ο Δρ Ηλίας Κονοφάγος, Μέλος της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών: " Επειδή γνωρίζουμε ότι από ερευνητική σκοπιά το παραπάνω θέμα απασχολεί την Ιταλική πλευρά η οποία είναι μέλος της Ε.Ε., θα πρέπει η Ελλάδα -που παλαιότερα είχε συζητήσει την δυνατότητα σύνδεσης Λιβύης & Ελλάδος με αγωγό φυσικού αερίου- να ενώσει τις δυνάμεις της με την Ιταλία, ώστε να μπορέσει το συντομότερο δυνατόν να διευθετήσει τα θαλάσσια όρια της ΑΟΖ (ή υφαλοκρηπίδας) με τη Λιβύη, ιδιαίτερα δε τα όρια του τριπλού σημείου οριοθέτησης μεταξύ Ιταλίας, Λιβύης & Ελλάδος.Να καταλήξουμε ότι με δεδομένο ότι η Spectrum αναφέρει ότι οι στόχοι κοιτασμάτων «τύπου ΖΟΡ» είναι επαναλαμβανόμενοι, σεισμικών καταγραφών μήκους 310 χιλιομέτρων που ξεκινάει από την ελληνική λεκάνη του Ηροδότου) διατρέχοντας τα Κυπριακά Μπλοκ (γεωτεμάχια) 10 & 11 της ExxonMobil & TOTAL μέχρι το Μπλοκ 12 της Noble, είναι φανερό ότι οι στόχοι που διαπιστώθηκαν από την Spectrum μέσα στη Λιβυκή ΑΟΖ θα μπορούσαν επίσης να επαναλαμβάνονται εντός της Ιταλικής ΑΟΖ αλλά και μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ".
Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι πολύ ενθαρρυντικά για την χώρα μας και μάλιστα μακριά από τις "θερμές" περιοχές του Αιγαίου και της Κύπρου. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι πολιτική θέληση και επιμέρους διαπραγματεύσεις για την αξιοποίηση αυτού του τεράστιου κοιτάσματος υπέρ του ελληνικού λαού.




el.gr

Ποια θα είναι τα σχέδια του ΝΑΤΟ για το μέλλον



Η αντίδραση της Ρωσίας και ο ρόλος του Τραμπ

Το ΝΑΤΟ οφείλει να κάνει περισσότερα κατά της τρομοκρατίας μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής τoυ οργανισμού, Γενς Στόλτενμπεργκ, παραμονή της συνόδου κορυφής των ηγετών της Βορειο Ατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες. Ο Στόλτενμπεργκ παραδέχθηκε πάντως ότι δεν είναι σίγουρο πως η Συμμαχία θα ενταχθεί στον συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους, κάτι που επιθυμεί η Ουάσινγκτον.
«Περιμένω ότι οι σύμμαχοι θα δραστηριοποιηθούν και θα δεχθούν να κάνουν περισσότερα στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας», έπειτα από την «ιδιαίτερα βάναυση» επίθεση στο Μάντσεστερ, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μια ποπ συναυλία στο Μάντσεστερ και είχε αποτέλεσμα τον θάνατο 22 ανθρώπων και τον τραυματισμό 59, μεταξύ των οποίων παιδιά, «θα θιγεί από όλους τους ηγέτες με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο» κατά τη συνεδρίασή τους αύριο Πέμπτη στη νέα έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, διευκρίνισε.
Όμως ο Στόλτενμπεργκ υπογράμμισε πως η αντιτρομοκρατική μάχη αποτελεί ευθύνη των δυνάμεων της τάξης και των υπηρεσιών Πληροφοριών, όσο και του Στρατού. Ο ίδιος υπενθύμισε επίσης πως το ΝΑΤΟ αποκλείει το ενδεχόμενο να αναλάβει έναν «μάχιμο ρόλο» στους κόλπους του συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους.
«Πολλοί σύμμαχοι θα ήθελαν να γίνει το ΝΑΤΟ πλήρες μέλος του συνασπισμού» κατά του Ισλαμικού Κράτους, εξήγησε ο επικεφαλής της Συμμαχίας. «Κατ' αρχάς επειδή αυτό θα έστελνε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και υπό το φως της επίθεσης του Μάντσεστερ, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δοθεί μια εικόνα ενότητας εναντίον της τρομοκρατίας», πρόσθεσε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει φανεί πολύ επικριτικός έναντι της Συμμαχίας, αναμένεται ότι στη διάρκεια της διάσκεψης, που είναι η πρώτη στην οποία συμμετέχει, θα ζητήσει από το ΝΑΤΟ να κάνει περισσότερα κατά της τρομοκρατίας και από τους Ευρωπαίους να δαπανήσουν περισσότερα για τον τομέα της άμυνας. Οι ΗΠΑ, οι οποίες ηγούνται του διεθνούς συνασπισμού που από το 2014 διεξάγει αεροπορικές επιδρομές εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία, ζητούν εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο να γίνει το ΝΑΤΟ πλήρες μέλος του συνασπισμού αυτού.
Καθεμιά από τις 28 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ είναι ήδη σε ατομικό επίπεδο μέλος αυτού του συνασπισμού. Όμως, 24 ώρες πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής, «εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε συζητήσεις για το αν το ΝΑΤΟ οφείλει να γίνει πλήρες μέλος του συνασπισμού», παραδέχθηκε σήμερα ο Στόλτενμπεργκ. Χώρες όπως η Ιταλία ή η Γαλλία εκφράζουν φόβους ότι κάτι τέτοιο θα έπλητε την εικόνα του ΝΑΤΟ, η συμμετοχή του οποίου στα πλήγματα στη Λιβύη το 2011 έχει αφήσει κακές μνήμες στον αραβικό κόσμο, σύμφωνα με μια διπλωματική πηγή.
«Υπάρχει ο κίνδυνος σταδιακά οι άνθρωποι να θεωρήσουν πως τα πλήγματα του συνασπισμού είναι πλήγματα του ΝΑΤΟ και της Δύσης», εξήγησε η πηγή. Το θέμα αυτό ενδέχεται να θιγεί κατά το γεύμα ανάμεσα στον Τραμπ και τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν αύριο πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής.




el,gr

Καμμένος: Στο Βελιγράδι με θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας στην ατζέντα - ΦΩΤΟ



Συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του Zoran Djordjevic είχε στο Βελιγράδι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην σερβική πρωτεύουσα. 

Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Συνάντηση ηγετών με "καυτή" ατζέντα



Κάθε Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ “βγάζει” ειδήσεις προσελκύοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως αυτή ειδικά η σύνοδος που ξεκινά αύριο, έχει γίνει είδηση... πριν καν αρχίσει. Ένας από τους λόγους είναι η “πρεμιέρα” του προέδρου Τραμπ ο οποίος θα παραστεί στις εργασίες ενός οργανισμού εναντίον του οποίου εξαπέλυσε ομοβροντίες ήδη από την προεκλογική του εκστρατεία.

Που αποσκοπεί το σχέδιο Blue Beam. Αυτά είναι τα τέσσαρα στάδια υλοποίησης του Μεγάλου Σχεδίου

To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών, την παγκόσμια επικράτηση της αναρχείας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της «κάστας των ισχυρών».

Βίντεο: Τα 5 υπερόπλα της Ρωσίας που αλλάζουν τις ισορροπίες



Η Ρωσία τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει τον στρατό της με ταχείς ρυθμούς και μπορεί να τελειώσει τον κάθε αντίπαλο.
Δείτε σε ένα βίντεο τα 5 υπερόπλα της Ρωσίας.







pentapostagma.gr

Μετανάστες εισβάλλουν στα σπίτια Ελλήνων πολιτών και αποκεφαλίζουν τις περιουσίες τους….







Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστές τρεις μετανάστες από το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Δερβενίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές ιδιοκτήτης αγροικίας της περιοχής οι τρεις μετανάστες εισέβαλαν στην αυλή της ιδιοκτησίας του και αποκεφάλισαν μια προβατίνα. Νωρίτερα οι δράστες απαθανάτισαν τη στιγμή της εισβολής βγάζοντας φωτογραφίες τα ζώα αλλά και τους εαυτούς τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ηχούν σειρήνες πολέμου: «Χέρι του αίματος, σπαθιά, αίμα, στο δρόμο του Αλλάχ – Υποσχόμαστε νίκη στο Κοράνι» – Ξεκίνησε με οθωμανικούς ύμνους η τελική φάση της «Denizkurdu 2017» στο Αιγαίο (Βίντεο)



Χέρι του αίματος, σπαθιά, αίμα,
στο δρόμο του Αλλάχ .
Η θλίψη μας, και η οργή μας  ζημιά  στον εχθρό!
Δεν φοβόμαστε κανέναν
Υποσχόμαστε νίκη στο Κοράνι
Hazrat Yezdan

Εμπιστευτικό έγγραφο σοκ του ESM: Με σανό τάιζε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον λαό – Καμία ελάφρυνση χρέους – Εξοντωτικά πλεονάσματα για πάντα!



Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί ελάφρυνση του χρέους από τις κυβερνήσεις της Ευρωζώνης αν εξακολουθήσει να έχει πρωτογενές πλεόνασμα άνω του 3% του ΑΕΠ για τα επόμενα 20 χρόνια, φέρεται να αναφέρει εμπιστευτικό έγγραφο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, το οποίο επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Η Ρωσία ξεκίνησε τις τελικές δοκιμές του συστήματος «Νεκρό Χέρι» και επανδρώνει υποβρύχια με το φονικό «Status-6»

Στις Ηνωμένες Πολιτείες επικρατεί ήδη συναγερμός διότι η Ρωσία ξεκίνησε τις τελικές δοκιμές του συστήματος «νεκρό χέρι».
Αμερικανοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι η Μόσχα είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση ενός τρομερού συστήματος που αφορά την αντιπυραυλική και αντι-πυρηνική άμυνα, με το ελληνικό όνομα « Περίμετρος»  ή «νεκρό χέρι».

Ο «ΒΡΩΜΙΚΟΣ» ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ «ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ» ΝΕΑ ΓΕΝΕΥΗ….


Τα δύο ραντεβού του Έσπεν Μπαρθ Άιντα με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Μουσταφά Ακιντζί θα καταδείξουν την προοπτική που υπάρχει για συνέχιση των συνομιλιών.
Ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ ΟΗΕ επέστρεψε χθες βράδυ στην Κύπρο και σήμερα το πρωί έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες (8.15 με Αναστασιάδη και 10 με Ακιντζί) κατά τις οποίες θα διαφανεί η προοπτική για μια νέα Γενεύη. Λαμβάνοντας υπόψη τη σειρά των συναντήσεων είναι εμφανές ότι ο κ. Άιντα πάει πρώτα στο Προεδρικό σε μια προσπάθεια να πείσει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να μετακινηθεί από τη θέση του και μετά στον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Βάσει των θέσεων που εξέφραζε τις προηγούμενες ημέρες ο ΠτΔ και λαμβανομένου υπόψη ότι η ε/κ πλευρά αναμένει από τον Ακιντζί να απαντήσει θετικά στην πρότασή του, ενδεχομένως θα ήταν είχε μεγαλύτερη σημασία τη δεδομένη στιγμή να ήταν διαφορετική η σειρά των συναντήσεων.

«ΕΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…»


Καθηγητής Γεωπολιτικής Γιώργος Φίλης
Τα παιχνίδια προκλήσεων της Τουρκίας με επίκεντρο το «τρίγωνο» Ρόδου, Καστελόριζου – Κύπρου και Κρήτης.

Citigroup: Ολοταχώς για νέο μνημόνιο η Ελλάδα



Χωρίς χρηματοδοτικό ρόλο μέχρι να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες για την ελάφρυνση του χρέους, έχει αποφασίσει πλέον επίσημα να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα το ΔΝΤ, σύμφωνα με την Αμερικανική τράπεζα Citigroup.

Τσίπρας: «Δεν μπορεί να λέμε ναι στις μεταρρυθμίσεις και στα μέτρα και όχι στο χρέος»



Ομιλία Τσίπρα στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) με αναφορές στο ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους εταίρους.
Για προσπάθεια προώθησης μιας θολής λύσης από την πλευρά των εταίρων, η οποία μεταθέτει το πρόβλημα, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στη μη επίτευξη συμφωνίας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας. «Εμείς κάναμε τις υποχωρήσεις μας, Γερμανία και ΔΝΤ να κάνουν τις δικές τους», τόνισε.

ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…



Ο Ταγίπ Ερντογάν ποτέ δεν ήταν, ούτε έγινε αρνάκι: Στο Αιγαίο συνεχίζει τον ακήρυχτο πόλεμο
Γράφει ο Νίκος Μελέτης
Από το 2002 όλες οι κυβερνήσεις στην Αθήνα και τη Λευκωσία κοροϊδεύουν τον εαυτό τους δημιουργώντας προσδοκίες, καλλιεργώντας ψευδαισθήσεις στην κοινή γνώμη, για το «φαινόμενο Ερντογάν».

«ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ…»


ΔΕΙΤΕ & ΑΚΟΥΣΤΕ! ΘΑ ΣΑΣ …ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ …ΜΑΣΕΛΕΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΧΕΔΙΟ που… Τρέχει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στην Γηραιά Ήπειρο…. !!!!


Γερμανία και ΝΑΤΟ Προετοιμάζονται Για Φασιστική Καταπίεση στην Ευρώπη;
Oι ΄Ελληνες εισακούουν Βαρουφάκη, επιλέγουν στραγγαλισμό.
Peter Koening, Comité Valmy, France
[Με αυτό το ακραία προκλητικό ερώτημα τιτλοφορεί ο Πήτερ Κένινγκ (οικονομολόγος, πρώην της Παγκόσμιας Τράπεζας, συγγραφέας, δημοσιολόγος) έναν απολογισμό απειλητικών διεθνών εξελίξεων, το μισό του οποίου αφιερώνεται στο κυνήγι ρωσικών μαγισσών και προέδρου Τραμπ στην Ουάσιγκτων και τις επικίνδυνες για την ειρήνη πιθανές επιπτώσεις του. Το επίμαχο ερώτημα του τίτλου αφορά στο δεύτερο μέρος του μακροσκελούς άρθρου, αναφέρεται σε ευρωπαϊκές εξελίξεις, εξ ίσου απειλητικές, που μας εγγίζουν αμεσότερα και γράφει τα ακόλουθα:]

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ!



Είχε αναχωρήσει από Τουρκία με προορισμό το Σουδάν
Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
Εντοπισμός Φ/Γ πλοίου σημαίας Μάλτας με φορτίο εκρηκτικών υλών

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ Ε Π Ι Τ Η Δ Ε Σ ! Μάς ΣΚΑΒΟΥΝ τόν ΛΑΚΚΟ, ενώ εμείς τους «κοιτάμε» !!


(Μάς ΣΚΑΒΟΥΝ τόν ΛΑΚΚΟ, ενώ εμείς τους «κοιτάμε»;) Η τουρκική » υ π ό σ χ ε σ η » που εδόθη στην Ροδόπη την 21η Μαΐου!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ‘Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε’, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!
ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ – Ε Π Ι Τ Η Δ Ε Σ ! – ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΤΟΣΟ Ο ΥΠΝΟΣ (ΜΑΣ) ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ, ΑΠΟΧΑΥΝΩΤΙΚΟΤΕΡΟΣ, «ΝΑΝΟΥΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟΣ»…

Αρχίζει η ανάπτυξη στρατιωτών στη Βρετανία



Στην ανακοίνωση ότι στο πλαίσιο του αναβαθμισμένου επιπέδου συναγερμού ασφαλείας στη Βρετανία 984 στρατιώτες θα αναπτυχθούν αρχικά στο Λονδίνο και μετά και σε άλλες περιοχές της χώρας, προέβη η Υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Άμπερ Ραντ, μετά από τη νεότερη σύσκεψη της επιτροπής Cobra.

"ΔΥΤΙΚΟΙ" ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ISIS ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ



Think News-
Μέλη του ISIS στην Επαρχία Nineveh του Ιράκ ανήρτησαν σε TELEGRAM, TWITTER και στο τζιχαντιστικό φόρουμ SHUMUKH AL-ISLAM, βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται Αμερικανοί, Καναδοί, Βρετανοί, Ρώσοι και Βέλγοι, τζιχαντιστές, οι οποίοι να καλούν τους Μουσουλμάνους που διαβιούν στη Δύση και προφανώς είναι και πολίτες των κρατών που κατοικούν, να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στις χώρες τους.

Που και από ποιους θα γίνουν έρευνες για πετρέλαιο στην Ελλάδα



Στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου, και όχι αναγκαστικά μόνο στα θαλάσσια οικόπεδα που περιλαμβάνονταν στο γύρο παραχωρήσεων του 2014, εστιάζεται το ενδιαφέρον για έρευνες υδρογονανθράκων των ExxonMobil, Total και ΕΛΠΕ, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

Έως πότε θα ανέχεται η Ευρώπη το Ισλάμ;


Το χτύπημα στο Μάντσεστέρ και η άγνοια των «ανοικτών συνόρων»

Η χθεσινή επίθεση σε συναυλία στο Μάντσεστερ της Αγγλίας απέδειξε για μια ακόμα φορά το αληθινό πρόσωπο  του Ισλάμ και τον κίνδυνο που θέτει αυτή η μεταφυσική στην παγκόσμια ασφάλεια. Σύμφωνα με τα στατιστικά, η χθεσινοβραδινή ενέργεια ήταν η τέταρτη κατά σειρά μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση τα τελευταία 3 χρόνια στην Ευρώπη μετά τις ενέργειες στο Παρίσι. Ήταν μάλιστα τόσο μοιράιο ή προσχεδιασμένο το χτύπημα μιας και ο φετινός Μάϊος στην Αγγλία ήταν αφιερωμένος στην «πολυπολιτισμικότητα και την ανοχή».