Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Την Κυριακή το σκήνωμα της Αγίας Ελένης από την Βενετία στην Αθήνα – 1700 χρόνια μετά επιστρέφει στην Ελλάδα


Αυτή τη χρονιά η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος εορτάζει, με τη χάρη του Θεού, 80 χρόνια διακονίας και προσφοράς στην οικουμένη. Το αποκορύφωμα αυτής της επετείου θα είναι η υποδοχή με τιμή και λαμπρότητα, κατά μήνα Μάιο, του Τιμίου Ξύλου και του Ιερού Σκηνώματος της Αγίας Ελένης της Ισαποστόλου, μητρός του Μεγάλου Κωνσταντίνου, του πρώτου Χριστιανού Αυτοκράτορα.

Φωτιά παίρνει η Μέση Ανατολή: Η αμερικανική πρεσβεία στο Ισραήλ μετακομίζει στην Ιερουσαλήμ δίνοντας το έναυσμα για «γεγονότα» με τον ναό του Σολομώντα

Φωτιά παίρνει και πάλι η Μέση Ανατολή καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ έχει έτοιμη  την απόφαση για την μετακίνηση  της έδρας της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζοντας στην ουσία την πόλη αυτή ως πρωτεύουσα του Ισραήλ , και προετοιμάζοντας τα γεγονότα για την κατασκευή του ναού του Σολομώντα.

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΜΑΚΡΟΝ …ΕΧΑΣΕ Η ΓΑΛΛΙΑ

Στην Ελλάδα δεν φοβόμαστε την ακροδεξιά, γιατί …κυβερνάει η ακροαριστερά

 
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Τα ελληνικά κόμματα, πλην της “Χρυσής Αυγής”, ενθουσιάσθηκαν με την τελική επικράτηση του Εμανουέλ Μακρόν στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, στο δεύτερο γύρο!

Ενωθείτε ο χρόνος τελείωσε!


Ο Έλληνας ζει στο αποκορύφωμα της εποχής του Εγώ του. Ο τρόπος που χειραγωγήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση ήταν απλός και εύληπτος. Του δημιούργησαν υλικές ανάγκες δίνοντας του εύκολη πρόσβαση στο χρήμα, τον ξεγέλασαν με ευκολίες πληρωμής των δανείων που του πρόσφεραν απλόχερα, τον γέμισαν χαρά πως η χώρα πάει σούπερ και να τα εγκαίνια εθνικών οδών, να και τα αεροδρόμια,

“Ούτε βήμα πίσω στα “δικαιώματά” μας στην κυπριακή ΑΟΖ” λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ



Εντελώς ανυπόστατοι είναι ισχυρισμοί που έχουν την έννοια ότι η Τουρκία θα υποχωρήσει από τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στην Κύπρο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Χουσεϊν Μουφτούογλου.

Ο Τσίπρας «βλέπει» Πούτιν και Ερντογάν στο Πεκίνο


Ο Τσίπρας «βλέπει» Πούτιν και Ερντογάν στο Πεκίνο

Ο Αλέξης Τσίπρας, θα αναχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης για την Κίνα, όπου θα βρεθεί από την Παρασκευή 12 Μαΐου, ως και τη Δευτέρα, 15 Μαΐου, προκειμένου να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση κορυφής Belt and Road Forum for International Cooperation που διοργανώνει η κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. 

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2017)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…. ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ….


Στην κατάμεστη αίθουσα της Παλαιάς Βουλής παρουσιάστηκε η νέα άκρως αποκαλυπτική έκδοση του συγγραφέα και αρχιπλοιάρχου ε.α. Αντώνη Ναξάκη με τίτλο «Οτζαλάν – Η παράδοση ενός συμμάχου» (εκδόσεις Μένανδρος).
Ο κ. Ναξάκης, ο άνθρωπος που στάθηκε πραγματικός σύντροφος και πιστός φίλος του Αμπντουλάχ Οτζαλάν, παραδίδει ένα μοναδικό χρονογράφημα, στο οποίο με απλή και αφηγηματική γλώσσα καταθέτει όλα όσα ο ίδιος βίωσε από την πρώτη γνωριμία του με τον Κούρδο ηγέτη, το χρονικό της προσπάθειας προστασίας και φυγάδευσής του, μέχρι και λίγο πριν από την παράδοσή του.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ επίθεση στην Βουλή πριν λίγο! #vouli «Ελληνίδα» Εγκάλεσε Ευρωπαίο Επίτροπό επειδή συνεχάρη την Ελλάδα!!!!!!


ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ-ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ
ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΣ έμεινε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για Θέματα Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς Άντρους Άνσιπ και ρωτούσε τους συνεργάτες του «Ποιά είναι τούτη;» για τον προσβάλει αμέσως η Αννα-Μισέλ,  λέγοντας του «Μήπως θέλετε να σας μιλήσω αγγλικά για να με προσέξετε;»! 

ΑΝΑΛΥΤΗΣ Αποκαλύπτει τον «Βρώμικο Ρόλο» των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή….


«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν για την παραπαίουσα συμμαχία «Wahhabi-Zionist» μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ισραήλ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump πρόκειται να επισκεφθεί το Ριάντ και το Τελ Αβίβ στο πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό», σύμφωνα με τον Αμερικανό αναλυτή, Keith Preston

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!! Είπε την ΑμφίποληΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ενοχλήθηκαν… !!! Κανένα Βοθροκάναλο Δεν το Μεταδώσει…


Η Κονιόρδου είπε την Αμφίπολη Μακεδονική αλλά τα μάζεψε γιατί ενοχλήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ!
Κωλοτούμπα και αλαλούμ ΣΥΡΙΖΑ για την Αμφίπολη εις διπλούν! «Το μνημείο είναι μακεδονικό», είπε χθες η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, από το λόφο Καστά. Λίγη ώρα αργότερα άλλαξε γνώμη. Οπως δήλωσε, «θα τοποθετηθεί επί της χρονολόγησης αφού προηγηθεί η οριστική και συστηματική τεκμηρίωση της ανασκαφής από την ανασκαφέα Κατερίνα Περιστέρη»!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Αναλαμβάνει η CIA την Βόρεια Κορέα… !!


Η CIA ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ «ΑΠΕΙΛΗΣ» ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ….
Η νέα μονάδα θα επικεντρωθεί στην «πυρηνική και βαλλιστική πυραυλική απειλή που θέτει η Βόρεια Κορέα»
Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών ανακοίνωσε την Τετάρτη τη δημιουργία ενός νέου κέντρου (στο Langley της Βιρτζίνια) με αποστολή την αντιμετώπιση της απειλής της Βόρειας Κορέας.

ALERT! ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ…


Στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στην ασφάλεια μεταφέρεται αυτή την ώρα ο άνδρας ο οποίος πυροβόλησε μία φορά στον αέρα έξω από το Εφετείο, προκαλώντας πανικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί και το όπλο του δράστη ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.



hellasforce

Τους ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ…. «Μην Πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ, Είναι Όλα ΨΕΜΑΤΑ…» !! Μάθετε την Πραγματική Αλήθεια… !!!


Από τον Leith Fadel
Ο στρατός των ΗΠΑ έχει εισέλθει στη Νότια Συρία για να εκπαιδεύσει τους «μετριοπαθείς» αντάρτες, που πολεμούν δόλια κατά του Μπασάρ Αλ-Άσαντ στο πλευρό του ISIS.
Το αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό εισήλθε στη νότια Συρία στο Tanf Border-Crossing και εκπαιδευτικές μονάδες ξεκίνησαν να παρέχουν βοήθεια στον ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) σε αυτήν την ερημική περιοχή.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ (ALERT) ! ΕΝΤΟΛΗ για Διασπορά Μαχητικών και «Άπλωμα του Στόλου» !! Για κοπιάστε μεμέτια… !!!


Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΒΑΛΕ…ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
Με διασπορά των Μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας και Άπλωμα των Μονάδων Επιφανείας του Στόλου αλλά και Ενισχύσεις των Φρουρών των νησιών απαντά στην Τουρκική προκλητικότητα η Ελλάδα!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ (ΠΟΥΣΤ@@@ΑΔΕΣ)…. ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ…


ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΒΡΑΒΕΥOYN TΗN… «ΤΟΥΡΚΙΚΗ» ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ!
Όχι μονό έχει αναγνωριστεί η «Τουρκική» Ένωση Ξανθής που λειτουργεί παράνομα στην Ξάνθη, αλλά μετέχει και μάλιστα βραβεύεται σε διεθνή Συνέδρια προσκεκλημένη στην γειτονική Τουρκία.

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Θέλουν Π Ο Λ Ε Μ Ο… «Νέα Γενεύη» !!!


Έτοιμος να μεταβεί στη Γενεύη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για μια νέα Διάσκεψη για την Κύπρο. Θέτει ωστόσο δύο σαφείς προϋποθέσεις: Πρώτον, να υπάρξει κατάλληλη προετοιμασία και να διασφαλιστεί ότι δεν θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Δεύτερον και πιο σημαντικό, να είναι έτοιμη η Τουρκία να συζητήσει τα θέματα της ασφάλειας και των εγγυήσεων.