Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

"Τρέμουν" στρατιωτική εμπλοκή της Ρωσίας στα Βαλκάνια

"Τρέμουν" στρατιωτική εμπλοκή της Ρωσίας στα Βαλκάνια

Του Άρη Δημόπουλου

Πρώτη υποψήφια χώρα για άμεση συνεργασία με τη Ρωσία, είναι η ομόδοξη Σερβία. Το "Ορθόδοξο τόξο" των Βαλκανίων τρομάζει τη Δύση, η οποία βλέπει το αντίπαλο δέος της να αποκτά σημαντικά ερείσματα στην περιοχή των Βαλκανίων.

Και ξαφνικά, αδιάσπαστη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ)


Και ξαφνικά, αδιάσπαστη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Άρη Δημόπουλου

Ένα εντυπωσιακό κύμα...φιλίας και συνεργασίας σαρώνει την τριμερή συμμαχία Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, πιο έντονο από κάθε άλλη φορά που θα αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο. 
Σε δηλώσεις του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός που κατά τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε επί ελληνικού εδάφους, αναφέρθηκε στην ισχυρή φιλία που ενώνει το εβραϊκό κράτος με την Ελλάδα και την Κύπρο, τοποθέτηση η οποία "στολίστηκε" με διθυραμβικά σχόλια για την Αθήνα.

Μεξικό: Η κυβέρνηση δημοσίευσε αρχεία των Μάγια για παρουσία εξωγήινων



Η κυβέρνηση του Μεξικού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει επιβεβαιωμένες επαφές με εξωγήινη νοημοσύνη, φέρνοντας στη δημοσιότητα αρχαία έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινης παρουσίας.
Πριν από λίγο καιρό αποχαρακτηρίστηκαν διάφορα έγγραφα των Μάγια, τα οποία είχαν συνταχθεί πριν από 1300 χρόνια, που δείχνουν ότι η ανθρώπινη φυλή δεν είναι η μόνη νοημοσύνη με προηγμένη τεχνολογία στον κόσμο (σύμπαν).

Η Τουρκία άνοιξε τα σύνορά της με τη Συρία, οι πρόσφυγες συρρέουν κατά χιλιάδες στη Συρία! …και κλάμα οι ΜΚΟ


Η Τουρκία άνοιξε τα σύνορά της με τη Συρία, οι πρόσφυγες συρρέουν κατά χιλιάδες στη Συρία! …και κλάμα οι ΜΚΟ
…και κλάμα οι ΜΚΟ των επαγγελματιών «αντιρατσιστών» της ιμπεριαλιστικής «αριστεράς». Τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τους «πρόσφυγες»;

Χαστούκι της Ελλάδας στις Βρυξέλλες: Τα «παιχνιδάκια» με την Κίνα εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων ξεχάστε τα!


Χαστούκι της Ελλάδας στις Βρυξέλλες: Τα «παιχνιδάκια» με την Κίνα εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων ξεχάστε τα!
Στο πλαίσιο διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής θέσης δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των 28 κρατών – μελών, δήλωσαν διπλωματικές πηγές, σχολιάζοντας δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters βάσει του οποίου η Ελλάδα «μπλόκαρε» επικριτική δήλωση της Ε.Ε. στον ΟΗΕ, σε ό,τι αφορά την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ελλάδα προτείνει την ονομασία «Μακεδονία του Βαρδάρη» για την Π.Γ.Δ.Μ – Πέφτει η κυβέρνηση;


Οι εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων είναι ραγδαίες και όπως φαίνεται δρομολογείται η λύση στο ζήτημα της ονομασίας. Το όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη» αναμένεται να προτείνει η ελληνική κυβέρνηση για την ΠΓΔΜ, σύμφωνα με την «Real News», εκτιμώντας ότι ο γεωγραφικός προσδιορισμός αποκλείει τα λυτρωτικά αιτήματα της γειτονικής χώρας.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ!


ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ!
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ…

Προάγγελος ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ η 2η Στέψη της ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ 1700 χρόνια μετά!



 

Ο ερχομός του σεπτού λείψανου της Αγίας Ελένης στην Ελλάδα 1700 χρόνια μετά, εκτός του ότι από μόνο του ως γεγονός έχει ιδιαίτερη και βαρύνουσα σημασία για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, αποτελεί Μέγα σημείο των καιρών με έναν απόλυτο συμβολισμό!!!

Ο αγωγός EastMed στο προσκήνιο για Νετανιάχου: Είναι ωραίο να έχεις φίλους, λέει για Ελλάδα



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου μιλάει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνάντησης Κορυφής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, στη Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
Για τις στενές σχέσεις και τη συνεργασία Ελλάδας και Ισραήλ μιλά ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», με τίτλο: «Είναι πάντα ωραίο να έχεις φίλους».

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΤΟΥΣ 62 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ



ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΛΑΟ.















Μια δασική πυρκαγιά στη Λεϊρία της κεντρικής Πορτογαλίας στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 62 ανθρώπους, ενώ εκφράζονται φόβοι για περισσότερους νεκρούς. Τουλάχιστον άλλοι 59 τραυματίστηκαν.

ΔΕΗ - ΠΩΛΕΙΤΑΙ




ΔΕΗ και Υπουργείο Ενέργειας φτιάχνουν λίστα με μονάδες και ορυχεία προς πώληση


Η ΔΕΗ και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αυτή την περίοδο καταρτίζουν τη λίστα των μονάδων και των ορυχείων που θα διατεθούν προς πώληση.


Στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους εταίρους, που απορρέει και από την απόφαση του Ευρωπαικού Δικαστηρίου για κατάργηση του μονοπωλίου της ΔΕΗ στη λιγνίτικη παραγωγή.
Στόχος τους είναι να καταρτιστεί μέσα στον Ιούλιο η λίστα προκειμένιου να ακολουθήσει market test ως προς το επενδυτικό ενδιαφέρον για την αγορά των μονάδων.

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

Ο Τσίπρας αντί για γραβάτα θα φορέσει σαλιάρα



Η κυβέρνηση δέσμευσε τη χώρα σε διαρκές μνημόνιο έως το 2060, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στη συμφωνία του Eurogroup.
«Πέραν του γεγονότος ότι η χώρα δεσμεύεται με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022, η κυβέρνηση έσπευσε να συμφωνήσει σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 2% έως 2,4% μέχρι το 2060», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης είναι θετική εξέλιξη, αλλά η κυβέρνηση δεν πέτυχε τους στόχους της, σημείωσε.

Αυτοδυναμία Μακρόν δείχνουν τα πρώτα exit polls

IMG_6890





olympia.gr