Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩPΑ | ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ;;


 
Όλοι στη Βουλή γνωρίζουν. Όλοι οι ισολογισμοί της Παγκόσμιας Τράπεζας περνούν από εκεί…
Σε δυο σελίδες από τις 120 του ισολογισμού φαίνονται οι ορισμένες από τις Τράπεζες , τα ποσά των τρις που είναι μέσα και αριθμοί λογαριασμών.
  Όπως ότι τους ισολογισμούς υπογράφουν για τη Χώρα μας ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ και ο εκάστοτε ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…..
  Οι προδότες αντί να σώσουν την Ελλάδα μας έβαλαν στα μνημόνια….Όλοι γνωρίζουν και οι 300..
  Δείτε την επόμενη Φωτό με λογαριασμούς εντός Ελλάδας…
Λογαριασμοί καταπιστευμάτων σε τράπεζες εντός της Ελλάδας Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος , αριθμός λογαριασμού 9832554711 , 500.000.000.000$ (πεντακόσια δισεκατομμύρια δολάρια) και 20.000 (είκοσι χιλιάδες) τόνοι χρυσού.
  Αγροτική τράπεζα (ΑΤΕ), αριθμός λογαριασμού 3597772412, 11.000.000.000.000$ (11 τρισεκατομμύρια δολάρια)
  Alpha τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 54477738142, 3.800.000.000.000$ (3 τρισεκατομμύρια 800 δισεκατομμύρια δολάρια)
  Τράπεζα Αθηνών, αριθμός λογαριασμού 67347745960, 7.000.000.000.000$ (επτά τρισεκατομμύρια δολάρια)
  Εμπορική τράπεζα , αριθμός λογαριασμού 28277754132, 11.000.000.000.000$ (έντεκα τρισεκατομμύρια δολάρια)
  Ταχυδρομικό ταμιευτήριο , αριθμός λογαριασμού 777333218, 7.000.000.000.000$ (7 τρισεκατομμύρια δολάρια)
  Γενική τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 864777212, 5.200.000.000.000$ (5 τρισεκατομμύρια 200 δισεκατομμύρια δολάρια)

Εθνική τράπεζα της Ελλάδος, αριθμός λογαριασμού 97772541114, 52.000.000.000.000$ (πενήντα δύο τρισεκατομμύρια δολάρια)
  Τράπεζα Πειραιώς, αριθμός λογαριασμού 98877722335, 11.000.000.000.000$ (11 τρισεκατομμύρια δολάρια)
  ***

Τι δούλεμα έχει πέσει τόσο καιρό από τους κυβερνώντες!!!! Ψάχνουν λεφτά και δεν μπορούν, δεν ήξεραν για αυτούς τους λογαριασμούς, οι υπουργοί οικονομικών δεν γνωρίζουν τι υπογράφουν;;;;; Και γι’αυτό ενοποίησαν τiς τράπεζες, έτσι ώστε να υπάρξει συσσώρευση πλούτου και να πάει στους ολίγους και εσύ Έλληνα δυστυχισμένε, πάνε να σου πάρουν μέχρι και τα σπίτια για να μην μπορείς να αντιδράς να πεθαίνεις κάθε μέρα λίγο λίγο. Αυτοί είναι οι κυβερνώντες μας αριστεροί –δεξιοί και Πασοκοι όλοι λυκο-όρνια της πλουτοκρατίας…
 Νίκολας Γρεβενιώτης







http://maiandros-lykaon.gr/








Τα μυστικά της πρότασης για φόρο στις τραπεζικές συναλλαγές


Τα μυστικά της πρότασης για φόρο στις τραπεζικές συναλλαγές
Θα επιβληθεί ειδικό τέλος στις τραπεζικές συναλλαγές για να καλυφθούν οι ανάγκες του ασφαλιστικού; Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μέτρο είναι πάνω στο τραπέζι, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πιθανότητες υλοποίησης είναι πολύ περιορισμένες.
Πρόκειται για «δύσκολο» μέτρο με απρόβλεπτες επιπτώσεις το οποίο δεν έχει μελετηθεί με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολο αν μπορεί να περάσει από τους δανειστές μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Από την άλλη, έρχεται σε πλήρη αντίθεση και με την επιδιωκόμενη πολιτική της κυβέρνησης να ενισχύσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές χρήματος αλλά και να παροτρύνει τους φορολογούμενους να δηλώσουν τις κρυφές καταθέσεις κυρίως στο εξωτερικό.

Τις ποσοτικοποιημένες προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό περιμένουν οι εκπρόσωποι των δανειστών μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Μέσα στα επόμενα 24ωρα, η ελληνική πλευρά θα πρέπει με συγκεκριμένα κριτήρια να τεκμηριώσει τις δηλώσεις των τελευταίων δύο 24ωρων.
Αρχικά ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και στη συνέχεια η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, υποστήριξαν ότι τα μέτρα για το ασφαλιστικό θα πρέπει να προέλθουν από το σκέλος των εσόδων και όχι από το σκέλος των δαπανών δηλαδή από μια ακόμη περικοπή των συντάξεων.
Ωστόσο, οι αριθμοί δείχνουν ότι κατά τη διαπραγμάτευση για το ασφαλιστικό η οποία θα μπει στην τελική ευθεία από το β’ δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, οι ελληνικές προτάσεις για την αύξηση των εσόδων δύσκολα θα γίνουν αποδεκτές.
Η αρχική πρόταση για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών έχει ήδη απορριφθεί από τους δανειστές καθώς θεωρείται ότι πλήττει την αγορά εργασίας.
Αντιστάσεις συναντά η κυβέρνηση και στο εσωτερικό της χώρας με τον ΣΕΒ να μιλάει για αύξηση της φορολογίας στην εργασία κάτι που θα έχει ως επίπτωση την απώλεια θέσεων εργασίας. Η ελληνική πλευρά ελπίζει ότι θα περάσει μια αύξηση της τάξεως της μιας ποσοστιαίας μονάδας έτσι ώστε να εξασφαλίσει περίπου 250 εκατ. ευρώ από τα μέτρα που πρέπει να εξειδικεύσει συνολικού ύψους άνω των 700 εκατ. ευρώ.
Η πρόταση για επιβολή εισφοράς στις τραπεζικές συναλλαγές –την οποία η κυβέρνηση ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι την επεξεργάζεται- δεν αποτελεί καινούργια ιδέα καθώς έχει πέσει στο τραπέζι πριν την υπογραφή του μνημονίου. Και αυτή όμως, φαίνεται να συναντά αρκετές δυσκολίες για δύο βασικούς λόγους:
1. Για να συγκεντρωθεί ποσό 400 εκατ. ευρώ με συντελεστή υπολογισμού 0,1% θα πρέπει οι ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές να φτάσουν στα …400 δισεκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση.
2. Η πρόταση έρχεται να κατατεθεί την ώρα που η κυβέρνηση θέλει να συνδέσει το αφορολόγητο της φορολογικής κλίμακας με την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών ή να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την «εμφάνιση» αδήλωτων εισοδημάτων που κρύβονται σε στρώματα ή τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού. Η πρόταση να φορολογηθούν οι τραπεζικές συναλλαγές, έρχεται σε πλήρη αντίφαση και με τις δύο αυτές πολιτικές. Αν μάλιστα απελευθερωθούν οι περιορισμοί στις τραπεζικές συναλλαγές (capital controls) είναι ένα ερώτημα κατά πόσο η φορολόγηση των συναλλαγών (σε συνδυασμό μάλιστα με τις διατάξεις που έχει περάσει το υπουργείο Οικονομικών για δέσμευση των τραπεζικών καταθέσεων όσων χρωστούν στην εφορία) θα οδηγήσει τελικώς σε νέο κύμα περιορισμού των ποσών που έχουν παραμείνει σε τραπεζικούς λογαριασμούς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μέτρο της επιβολής φόρου στις τραπεζικές συναλλαγές δεν έχει ποσοτικοποιηθεί πλήρως ακόμη ούτε έχει συζητηθεί με στελέχη της τραπεζικής αγοράς. Με δεδομένη την πίεση χρόνου (το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό θα πρέπει να κατατεθεί μέσα στην 3η εβδομάδα του
Γενάρη στη Βουλή αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες καθυστέρησης) είναι αμφίβολο αν θα δοθεί χρόνος στην ελληνική πλευρά να σχεδιάσει καλύτερα το συγκεκριμένο μέτρο ή αν θα ενταθούν οι πιέσεις για εξασφάλιση των απαιτούμενων ποσών από την περικοπή των συντάξεων.






fpress

Αναίμακτα η Τουρκία καταλαμβάνει τα παράλια της Αττικής!!!!Στα χέρια του ομίλου Dogus Φλοίσβος, Ελληνικό, Καβούρι και Αστέρας Βουλιαγμένης!!!!



«ΑΠΟΒΑΣΗ» ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΑΚΡΟΠΟΛΗ 
 
Εντός της ημέρας αναμένεται να “κλειδώσει” σύμφωνα με πληροφορίες το deal της παραχώρησης του Αστέρα της Βουλιαγμένης από το ΤΑΙΠΕΔ σε fund στο οποίο κυριαρχεί ο τουρκικός όμιλος Dogus. 
Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται η παραχώρηση ολόκληρης σχεδόν της παραλιακής ζώνης ή των “φιλέτων” αυτών στους Τούρκους, αφού είτε μόνοι είτε με τη συνεργασία άλλων ελληνικών και ξένων εταιρειών έχουν “χτυπήσει” πολλές μαρίνες, παραλίες και ξενοδοχειακά συγκροτήματα. 
Μέχρι τώρα, το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε μπλοκάρει το σχέδιο του fund Jermyn Street Real Estate για 100 πολυτελείς «καμπάνες» στο Μικρό Καβούρι, αλλά τώρα φαίνεται ότι ο κύβος ερρίφθη και ο επενδυτής, η Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ είναι έτοιμοι να βάλουν τις υπογραφές στη συμφωνία που προβλέπει “συντηρητική οικιστική ανάπτυξη” έτσι για προκάλυμμα των σχεδίων των Τούρκων. 
Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες η Εθνική Τράπεζα πούλησε στο Κατάρ την τουρκική τράπεζα Finansbank για να μπορέσει να αυξήσει την κεφαλαιακή της επάρκεια και τώρα, η τουρκική Dogus, μαζί με εταιρείες από το Κατάρ, το Άμπου Ντάμπι, το Ντουμπάι και το Κουβέιτ είναι αυτοί που απαρτίζουν το Fund που παίρνει το Μικρό Καβούρι. 
Τυχαίο; 
Η τουρκική Dogus έχει το πλειοψηφικό πακέτο συμμετοχής σε αυτό το fund με 30%. 
Η επένδυση στο Μικρό Καβούρι έναντι 400 εκατομμυρίων ευρώ είναι το όχημα για να εξαγοράσει το συγκεκριμένο fund ολόκληρο τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και να επεκτείνει την επιρροή του σε ολόκληρη την παραλιακή ζώνη της Αττικής. 
“Εντός του επόμενου τριμήνου εκτιμάται ότι το ΣτΕ θα δώσει την έγκρισή του στο νέο και πιο φιλικό στο περιβάλλον σχέδιο, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η πώληση της Αστήρ Παλλάς στο fund, βασικός μέτοχος του οποίου με ποσοστό 30% είναι ο τουρκικός όμιλος Dogus”, ανέφερε πηγή του ΤΑΙΠΕΔ. 
Ο τουρκικός όμιλος διαθέτει μέχρι σήμερα ισχυρές θέσεις σε ελληνικές μαρίνες, ελέγχοντας με τον όμιλο Λάτση αυτή του Φλοίσβου, ενώ έχει επίσης αποκτήσει βάσεις στη Λέσβο και σε άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και ετοιμάζεται να βάλει “πόδι” στο Ελληνικό επίσης με τον Όμιλο Λάτση. 
Με λίγα λόγια η Τουρκία αναίμακτα αποκτά τα παράλια της Αττικής με οικονομική «απόβαση» και είναι έτοιμη να υψώσει την ημισέληνο κάτω από την… Ακρόπολη. 

















volcano times

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!“Έλληνες Hρθε η ώρα”!!!Κίνηση ανώτερων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων!!![ΦΩΤΟ]


“Κάτι πολύ χοντρό ετοιμάζεται…”. Δεύτερο “χτύπημα” από τον Στρατιωτικό Σύνδεσμο: “Έλληνες ξυπνάτε, ήρθε η ώρα”. Κίνηση ανώτερων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ 

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ 

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ 

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ” 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ 

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σ.Χ
















volcano times

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!




ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ«Δυστυχώς για την Ελλάδα το 2016!!!


-Iσως πέσει και η κυβέρνηση.

-Έρχονται κοινωνικές αναταραχές το 2016 στην Ελλάδα.

Πολιτική αστάθεια, αμελητέα ανάπτυξη, εκτόξευση ανεργίας και κοινωνικές αναταραχές ίσως προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα εντός του 2016. Οι «μαύρες» προβλέψεις περιέχονται σε έκθεση του Stratfor για το νέο έτος.

Στην ετήσια έκθεσή του, το think tank διεθνούς κύρους, κάνει προβλέψεις για όλη την Ευρώπη, κάνοντας ειδική μνεία και στην Ελλάδα. Υπό τον τίτλο «τα προβλήματα παραμένουν για την Αθήνα» το Stratfor αναλύει την κατάσταση. Οπως αναφέρει, στην Ελλάδα, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αντιμετωπίζει δύο βασικά προβλήματα: πολιτική αστάθεια και κοινωνική αναταραχή».

Σημειώνει πως η ελληνική οικονομία έχει άλλο ένα έτος όπου θα σημειώσει «αμελητέα ανάπτυξη» και εξαιρετικά υψηλά ποσοστά ανεργίας. «Αυτό θα οδηγήσει σε διαρκείς διαμαρτυρίες και συχνές συγκρούσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης, η οποία με τη σειρά της θα αναγκάσει τη διοίκηση να επιβραδύνει τη διαδικασία της μεταρρύθμισης» λέει το Ινστιτούτο. Και σημειώνει:

«Η κατάρρευση της ελληνικής κυβέρνησης δεν μπορεί να αποκλειστεί, επειδή ο Τσίπρας ηγείται μιας ισχνής κοινοβουλευτικά, πλειοψηφίας».

Ωστόσο, σημειώνει το Stratfor, το ελληνικό κατεστημένο θέλει να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές, έτσι ώστε ακόμη και αν πέσει η κυβέρνηση, να αντικατασταθεί από μια κυβέρνηση τεχνοκρατών ή κυβέρνηση συνασπισμού που θα μπορεί να περνά νομοθετήματα.

Σύμφωνα με το Stratfor για το 2016, η κύρια απειλή στην Ελλάδα θα είναι η κοινωνική αναταραχή, όχι η αποπληρωμή του χρέους. Ωστόσο σημειώνει ότι φαίνεται απίθανη μια επανάληψη της κρίσης του 2015, διότι η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα πιεστικά χρονοδιαγράμματα για την εξόφληση του χρέους. «Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος μιας ελληνικής χρεοκοπίας ή εξόδου από την ευρωζώνη είναι μικρότερη από ό,τι το 2015. Αλλά η επιμονή της Γερμανίας και η αντίσταση στην Ελλάδα θα κάνει κάθε αναθεώρηση του προγράμματος να έχει ένταση έτσι ώστε οι διαπραγματεύσεις για την πιθανή ελάφρυνση του χρέους κατά πάσα πιθανότητα θα καθυστερήσουν μέχρι το τέλος του 2016» υπογραμμίζει το Stratfor.

Σημειώνει ακόμη ότι δεν περιμένει Grexit εντός του 2016, αλλά εκτιμά ότι τα ελληνικά προβλήματα απέχουν πόρρω από το να επιλυθούν.

Η αυξημένη αντίσταση σε μεταρρυθμίσεις, αρχικά μεταξύ της κοινής γνώμης, αλλά που στη συνέχεια παρατηρούνται και στη σφαίρα της πολιτικής, επίσης, βάζουν την Ελλάδα σε τροχιά αναπόφευκτης σύγκρουσης με τους πιστωτές της»...





volkano times

Η Τουρκία διαλύεται!!!Μετά από ΑΥΤΟ, είναι οριστικό!!!


Για πρώτη φορά στην ιστορία, το Κονγκρέσο της Δημοκρατικής Κοινωνίας του Κουρδιστάν (DTK), υιοθέτησε ένα ψήφισμα 14 άρθρων, που θέτει ένα πλαίσιο γενικών αρχών του κουρδικού αιτήματός τους για αυτοδιοίκηση στη νοτιοανατολική Τουρκία. Στόχος τους είναι η δημιουργία μιας αυτόνομης κουρδικής περιοχής στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Σε μια περίοδο έντονων συγκρούσεων, οι κούρδοι ζητούν τη σύνταξη κουρδικού Συντάγματος εντός μιας δημοκρατικής Τουρκίας, ύστερα από την μακροχρόνια διαμάχη που έχει κοστίσει την ζωή σε 40.000 ανθρώπους.

Όπως ανέφερε Τούρκος καθηγητής: «Το ψήφισμα εντάσσεται στο πλαίσιο των κουρδικών αγώνων που μαίνονται σε πολλές πόλεις της συγκεκριμένης περιοχής, ωστόσο αφορά συνολικά τις διεκδικήσεις των Κούρδων για περισσότερη δημοκρατία στην Τουρκία».

Ωστόσο, σε πολλές περιοχές η ειρηνευτική διαδικασία έχει υπονομευθεί, μέχρι και με την απαγόρευση της κυκλοφορίας σε κούρδους, σε αρκετές περιοχές. 

«Στην επίλυση παρόμοιων προβλημάτων οι ισχυρές κυβερνήσεις διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Και η Τουρκία έχει μια ισχυρή κυβέρνηση. Το ΑΚP σχημάτισε μονοκομματική κυβέρνηση μετά από μια σαρωτική εκλογική νίκη», ανέφερε ο Μαντιράτσι, σχολιάζοντας βέβαια και το γεγονός ότι ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου πρόσφατα ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με το φιλοκουρδικό κόμμα HDP.

«Η κυβέρνηση πρέπει να αναθεωρήσει αυτή την απόφαση. Δεν είναι σοφό να απομονώνει κανείς το HDP και τους οπαδούς του. Είναι σημαντικό το AKP να τους συμπεριλάβει στη διαδικασία αναθεώρησης του τουρκικού Συντάγματος» τόνισε, ο Μπ. Μαντιράτσι...voicenews.gr

















volcano times

ΤΩΡΑ!!!!ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ;;;ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;



Στον αγώνα κατά της Daesh στη Συρία, η Ρωσία απέδειξε την τεχνολογία αιχμής του ναυτικού της. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Πενταγώνου, η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα του στόλου του Κρεμλίνου έχει ανησυχήσει την Ουάσιγκτον.
Τον Οκτώβριο, ο ρωσικός στρατός ξεκίνησε εκτοξεύσεις πυραύλων Κρουζ 18 Kalibr-Μ από πολεμικά πλοία που σταθμεύουν στην Κασπία Θάλασσα. Ταξιδεύοντας πάνω από 1.500 μίλια, αυτά τα βλήματα έπληξαν τρομοκρατικούς στόχους στη Συρία, καταστρέφοντας τις βασικές υποδομές της Daesh, επίσης γνωστής ως ISIL.
Ενώ η δράση αυτή αποσκοπεί σαφώς στην αποστολή ενός ηχηρού μηνύματος σε τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία, φαίνεται ότι έχει επίσης αντίκτυπο στο Πεντάγωνο. Σε μια νέα έκθεση του τμήματος πληροφοριών του Ναυτικού των ΗΠΑ, ο στρατός των ΗΠΑ εκφράζει τις ανησυχίες του για την αφύπνιση του ρωσικού ναυτικού.
«Η Ρωσία έχει αρχίσει, και κατά την επόμενη δεκαετία θα κάνει μεγάλα άλματα στην ανάπτυξη μιας ικανής αξιόπιστης ναυτικής εθνικής άμυνας στον 21ο αιώνα [και] μια εντυπωσιακή, αλλά περιορισμένη παρουσία στις πιο απομακρυσμένες παγκόσμια περιοχές συμφερόντων …», αναφέρει η έκθεση, με τίτλο «Το Ρωσικό Ναυτικό: Μια ιστορική μετάβαση «.
Η έκθεση έχει συνταχθεί από τον George Fedoroff, κορυφαίου ειδικού της Αμερικανικής Υπηρεσίας Ναυτικού σχετικά με τη Ρωσία, και με βάση τον αυξανόμενο στόλο του Κρεμλίνου, των πλοίων και υποβρυχίων, το οποίο περιλαμβάνει σήμερα 186 πλοία. Ο Fedoroff έλαβε υπόψη επίσης τα όπλα τεχνολογίας αιχμής του ρωσικού Ναυτικού, καθώς και την αποφασιστικότητα των Ρώσων ναυτών.
Σύμφωνα με τον Fedoroff, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν υποτιμήσει τις ρωσικές στρατιωτικές δυνατότητες από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Τώρα, για πρώτη φορά σε 24 χρόνια, το Πεντάγωνο έχει αρχίσει να λαμβάνει το μήνυμα.
Ο Fedoroff ανέφερε επίσης τους πυραύλους κρουζ της Ρωσίας, Kalibr, ως ένα σημάδι της αυξανόμενης ναυτικής δύναμης της Ρωσίας.
«Οι Kalibr παρέχουν ακόμη και σε μέτριες πλατφόρμες, όπως οι κορβέτες, σημαντική επιθετική ικανότητα και, με τη χρήση πυραύλων εδάφους, όλες οι πλατφόρμες έχουν σημαντική ικανότητα να απειλήσουν μακρινούς καθορισμένους στόχους χρησιμοποιώντας συμβατικές κεφαλές», αναφέρει η έκθεση.
«Η διάδοση αυτής της δυνατότητας μέσα στο νέο ρωσικό ναυτικό μεταβάλλει ριζικά την ικανότητά του να αποτρέψει, να απειλήσει ή να καταστρέψει τους αντίπαλους στόχους.»
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ρωσία εκτόξευσε επίσης πυραύλους κρουζ εναντίον στόχων στη Συρία από τα υποβρύχια που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο.
Καθώς εξελίσσεται το ναυτικό της Ρωσίας, αμφισβητώντας την ηγεμονία της Ουάσιγκτον, ο στόλος της Κίνας αυξάνεται επίσης γρήγορα.
Σύμφωνα με τον Dean Cheng, ανώτερο συνεργάτη της έρευνας για τις κινεζικές υποθέσεις Πολιτικής και Ασφάλειας, στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η Κίνα «ήδη υπερτερούσε σε κάθε περιφερειακό ναυτικό.»
Με τη ναυτική κυριαρχία της σε κίνδυνο, η Ουάσιγκτον έχει οριστεί να δαπανήσει 80 έως 92.000.000.000 δολάρια για να αναβαθμίσει το δικό της στόλο υποβρυχίων. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Ναυτικό των ΗΠΑ αντιμετώπισε επίσης αμηχανία όταν το νεότερο πλοίο του, το USS Milwaukee, χάλασε μετά από λιγότερο από ένα μήνα στη δράση. Το πολεμικό πλοίο ρυμουλκήθηκε σε μία βάση στη Βιρτζίνια για επισκευές.
Μια άλλη σημαντική επένδυση για το Πεντάγωνο, το 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων USS Zumwalt, ήδη αντιμετωπίζει επικρίσεις ως ξεπερασμένο και ανασφαλές. Κατά το παρθενικό του ταξίδι νωρίτερα αυτό το μήνα, παρατηρήθηκε ότι ο καταστροφέας stealth έχει μια φουτουριστική εμφάνιση, αλλά μπορεί να μην είναι αξιόπλοος.
«Πάνω στο DDG-1000 [Zumwalt-class], με τα κύματα να έρχονται από πίσω, όταν ένα πλοίο φτάνει κάτω, μπορεί να χάσει την εγκάρσια ευστάθεια καθώς η πρύμνη βγαίνει από το νερό – και βασικά να ανατραπεί,» είπε ο Ken Bower , ναυπηγός, σύμφωνα με το Wired.
Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η Ουάσιγκτον ανησυχεί για τα ρωσικά υποβρύχια.













volcano times

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ!!!!ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!


Το περιμένουν σε 48 ώρες

Πρόκειται για μυστική υπηρεσία πληροφοριών "φιλικής χώρας" που πριν λίγη ώρα προειδοποίησε τέσσερις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι υπάρχει πιθανότητα
για επίθεση με πυροβολισμούς ή με βόμβες πριν από την Πρωτοχρονιά.

Στάλθηκαν επίσης αρκετά ονόματα από τους πιθανούς δράστες που πρόκειται να πραγματοποιήσουν την επίθεση συμπεριλαμβάνοντας και λίστα με πιθανά σημεία και χώρους που προβλέπεται να σημειωθούν τα γεγονότα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews αναφέρονται ως στόχοι πολυσύχναστοι χώροι και κεντρικά σημεία που θα σημειωθεί έντονη κινητικότητα λόγω της αλλαγής του έτους.

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε ποια υπηρεσία και από ποια χώρα έστειλε αυτήν την προειδοποίηση αλλά ζήτησε εντατικοποίηση των ελέγχων. 

Στα επιπρόσθετα μέτρα που εφαρμόζονται περιλαμβάνονται η ενίσχυση της φύλαξης σε πολυσύχναστους χώρους, "ιδίως σε εκδηλώσεις και κυκλοφοριακούς κόμβους" και οι έλεγχοι ταυτότητας και αντικειμένων, όπως σακιδίων, στα οποία θα ήταν δυνατόν να μεταφέρει κανείς εκρηκτικές ύλες.









volcano times

ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!!!Η αληθινή ταυτότητα των Dark Watchers!!!!Οι Dark Watchers αναφέρονται επίσης ως οι ¨Παλαιοί"!!!!


Η αληθινή ταυτότητα των Dark Watchers παραμένει ένα μυστήριο

Κανείς δεν γνωρίζει ποιοί ή τι είναι οι Dark Watchers (Σκοτεινοί Παρατηρητές). Από που αυτά τα φευγαλέα όντα ήρθαν και που πάνε παραμένει ένα μυστήριο. Φεύγουν χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος.

Αναφέρονται σε ένα μεγάλο αριθμό αρχαίων μύθων και είναι γνωστά σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ.

Οι Dark Watchers θεωρείται ότι είναι γιγαντιαίοι άνθρωποι σαν φαντάσματα που έχουν παρατηρηθεί μόνο στο λυκόφως, με τις σιλουέτες τους να σχηματίζονται στον ουρανό τη νύχτα, κατά μήκος των ραχών και των κορυφών μιας οροσειράς. Όταν εντοπιστούν, τα όντα αυτά συνήθως φαίνονται να κοιτάζουν μακριά στην ύπαιθρο, στα βουνά, φαινομενικά τίποτα ειδικότερα, πριν εξαφανιστούν μερικές φορές και μπροστά στα μάτια των θεατών.

Στο βιβλίο τους, "In Search of the Dark Watchers", οι συγγραφείς Thomas Steinbeck και ο Benjamin Brode γράφουν ότι "οι Ρωμαίοι επινόησαν τον αρχικό όρο και κατά την αρχαιότητα αυτό το πνεύμα πρέπει να θεωρήθηκε σαν ένα πραγματικό πλάσμα, ένα ζώο φύλακας ή ένα υπερφυσικό ον, όπως ένα ξωτικό, μια νεράιδα, ή φάντασμα. Με την πάροδο του χρόνου, οι πεποιθήσεις περί πνευμάτων απορρίφθηκαν και λιγότερο υπερφυσικές έννοιες έχουν επικρατήσει", όπως αναφέρει το thecuriosityofcat.

Στη σύγχρονη εποχή, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δήλωσαν ότι συνάντησαν έναν Σκοτεινό Παρατηρητή, αλλά τι αυτά τα γιγαντιαία όντα αναζητούν ή παρατηρούν, είναι πέρα ​​από την τρέχουσα κατανόηση μας. Δεν υπάρχουν επιστημονικές εξηγήσεις, μόνο εικασίες.

Στο βιβλίο, Weird California, αναφέρεται ότι οι «οι Ινδιάνοι Chumash πρώτοι μίλησαν για αυτούς στους θρύλους τους και οι ζωγράφοι των σπηλαίων τους, τους αναπαρέστησαν σε πολύχρωμες τοιχογραφίες τους.

Αργότερα ο περίφημος αμερικανός συγγραφέας John Steinbeck ("Τα Σταφύλια της Οργής", "Άνθρωποι και Ποντίκια"), τους περιέγραψε στο διήγημα του, "Flight".

Η αληθινή ταυτότητα των Dark Watchers παραμένει ένα μυστήριο.

«Ο Πέπε κοίταξε ψηλά στην κορυφή της επόμενης ξηρής κορυφογραμμής. Είδε μια σκοτεινή μορφή κόντρα στον ουρανό, μια φιγούρα ενός ανθρώπου που στεκόταν στην κορυφή ενός βράχου, και έριξε μια ματιά στα γρήγορα μακριά για να μην φανεί περίεργος. Όταν ένα λεπτό αργότερα κοίταξε ψηλά και πάλι, η σκοτεινή μορφή είχε φύγει. "

Επίσης, το 1937, ο ποιητής Robinson Jeffers τους αναφέρει στο ποίημά του "Such Counsels You Gave to Me", ως «μορφές που μοιάζουν με άνθρωπο.....αλλά σίγουρα δεν είναι ανθρώπινα όντα». Αν οι Jeffers και Steinbeck είδαν ποτέ πραγματικά έναν Παρατηρητή είναι άγνωστο, αλλά οι τοπικοί θρύλοι τους αναφέρουν πολύ καιρό πριν να γράψουν γι'αυτούς.

Στα μέσα της δεκαετίας του 60, ένας ντόπιος στη χερσόνηση Monterey, ο οποίος ήταν στο παρελθόν ο διευθυντής του τοπικού γυμνασίου τους είδε, καθώς έκανε πεζοπορία στα βουνά. Είχε αρκετό χρόνο για να μελετήσει τη σκοτεινή φιγούρα, να προσέξει τα ρούχα της και να παρατηρήσει πώς η σκοτεινή μορφή παράξενα μελετούσε τα βουνά. Όταν ο διευθυντής φώναξε στους συναδέλφους του πεζοπόρους, ο Παρατηρητής ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Άλλες, πιο πρόσφατες παρατηρήσεις έχουν συμπεριλάβει ένα σκοτεινό καπέλο και μια κάπα στην περιγραφή του βουνού που κατοικούν τα φαντάσματα. "

Οι Dark Watchers μερικές φορές αναφέρονται επίσης ως οι ¨Παλαιοί".

Χρονολογούνται πριν την έλευση του λευκού ανθρώπου στην Αμερική και όλες οι φυλές των Ινδιάνων έχουν τις ιστορίες τους γι' αυτούς.

Λέγεται ότι οι Ισπανοί εξερευνητές αντιμετώπισαν αυτά τα αινιγματικά πλάσματα και αρκετοί μεξικανοί στρατιώτες ανέφεραν ότι τους είδαν.

Η προέλευση και η ταυτότητα αυτών των μυστηριωδών όντων παραμένει ένα ανεξήγητο αρχαίο μυστήριο που προκαλεί σύγχιση και απορία μέχρι και σήμερα.







volcano times

Το πλιάτσικο των Βορειοηπειρωτών



Γράφει Νεκτάριος Κατσιλιώτης 
Ιστορικός-Εκδότης
Η αλβανική κυβέρνηση τρόμαξε από το...
Εγώ των ομογενών Ελλήνων στις παρέλασεις και τις μιντιακές εκδηλώσεις και απόφασισε να τους κάνει ασήμαντους,χωρίς περιουσία.

Ετσι,το παρακράτος αποφάσισε να κάνει κατασχέσεις των Βορειοηπειρωτών.

Οσοι έχουν αλβανική υπηκοότητα χάνουν τα υπάρχοντα τους με το μνημόνιο χότζα του ψυχρού πολέμου.

Εκείνοι που έχουν ελληνική υπηκοότητα την πατάνε με τις διατάξεις του γερμανικού μνημονίου
Περί κατασχέσεων ακινήτων και καταθιέσεων.







tromaktiko

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θέλει οικουμενική...


αλλά δεν τον αφήνουν οι υπουργοί του... 

Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συμφωνεί με τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης αλλά δεν προχωρεί σε αυτό γιατί οι υπουργοί του δεν τον αφήνουν εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Σε...
συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι ο Τσίπρας επειδή είναι σώφρων έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στην δημιουργία μεγάλου συνασπισμού αλλά ότι δεν το κάνει γιατί «μια ομάδα θερμοκέφαλων υπουργών τον εμποδίζουν για να μην χάσουν τις καρέκλες τους».

Όπως είπε, αναφέρεται σε νεότερους υπουργούς, και διευκρίνισε ότι ο μόνος που θεωρεί ότι δεν είναι φιλόδοξος και δεν θέλει να δει τον Τσίπρα να καταρρέει είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Για τους υπόλοιπους είπε ότι δεν θέλουν οικουμενική γιατί τεχνοκράτες θα πάρουν τις θέσεις τους στα υπουργεία.

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επανέλαβε την αντίθεσή του λέγοντας: «Εγώ με τον Καμμένο;» και σχολίασε και πάλι ότι πρόκειται για μια «παρά φύσιν συζευξη», που δεν θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει. «Ο Καμμένος θα βγει από την κυβέρνηση αν του το ζητήσει ο Καραμανλής» εκτίμησε εξάλλου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Δεν έχω τόσο καψούρα να μπω στην κυβέρνηση» είπε ακόμα, ενώ σε άλλο σημείο ερωτηθείς σχετικά με το αν μπορεί να κυβερνήσει απάντησε «τα προσόντα πιστεύω τα έχω, αν έχω και την τύχη θα το δείξει το μέλλον».

Το ζητούμενο, είπε, είναι να δημιουργηθεί ένας μεγάλος κυβερνητικός σχηματισμός, και «το ποιοι θα μπουν θα κριθεί».

Μιλώντας περί οικουμενικών κυβερνήσεων είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου θα είχε πετύχει «αν δεν είχε Πάγκαλους, Βορίδηδες, Αδώνιδες»...







nonews news

Κυβέρνηση: Μπαίνουν οι βάσεις για την ανασυγκρότηση...


Κυβέρνηση: Μπαίνουν οι βάσεις για την ολοκληρωμένη ανασυγκρότηση του Κοινωνικού Κράτους στην Ελλάδα
...του Κοινωνικού Κράτους στην Ελλάδα...

Οι βασικοί άξονες του σχεδιασμού για το πρώτο εξάμηνο του 2016 βρέθηκαν στο επίκεντρο της...
συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής και προγραμματίστηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεσή του.
"Κεντρικός στόχος του ΚΥ.Σ.ΚΟΙ.Π. για την επόμενη περίοδο είναι να τεθούν οι βάσεις για την ολοκληρωμένη ανασυγκρότηση του Κοινωνικού Κράτους στην Ελλάδα" τονίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σε πλήρη σύνθεση υπό το συντονισμό του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.
Οι επιμέρους πολιτικές που έχουν αποφασιστεί και υλοποιούνται στο πλαίσιο του ΚΥ.Σ.ΚΟΙ.Π. στα πεδία της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Καταπολέμησης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, της Απασχόλησης και της Κοινωνικής Οικονομίας, της Υγείας και της Πρόνοιας, της Παιδείας και του Πολιτισμού, καθώς και όσες θα ακολουθήσουν εντάσσονται σε μία συνολική στρατηγική για την ανταπόκριση στις πιεστικές κοινωνικές ανάγκες στις σημερινές συνθήκες.






nonews news

Μπαράζ φορολογικών ελέγχων το 2016…


Συνολικά 4.000 πλήρεις και 18.000 μερικοί φορολογικοί έλεγχοι θα διενεργηθούν από το υπουργείο Οικονομικών. 

Σύμφωνα με...
εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, οι έλεγχοι θα διενεργηθούν από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων και τις Εφορίες.

Από το σύνολο των υποθέσεων που θα ελεγχθούν, το 50% θα αφορά σε φορολογικά έτη, χρήσεις, υποθέσεις, περιόδους ή υποχρεώσεις της τελευταίας πενταετίας και, συγκεκριμένα, από το 2011 έως το 2015...





nonews news

Η Ρωσία ξαναβάζει σε παραγωγή το βομβαρδιστικό Tu-160

1096465.jpg

Ο Ρωσος πτέραρχος ανακοινωσε ότι η επανεκίνηση παραγωγής του Ty-160M (NATO Tu-160M BlackJack)θα συνέχιστεί κι αυτο δεν προκειται να καθυστερησει το επόμενο στελθ βομβαρδιστικό PAK DA που ετοιμάζει. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »