Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Αθήνα: Ένα απέραντο Γκέτο και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ των αστυνομικών!!!(Βίντεο)

Αθήνα: Ένα απέραντο Γκέτο και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ των αστυνομικών!!!(Βίντεο)
Του Γιώργου Φαρμάκη
Η Αθήνα που κάποτε ήταν το κέντρο του πολιτισμού τώρα πια έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο γκέτο. Τα ναρκωτικά κυκλοφορούν παντού και η νεολαία έχει καταστραφεί από αυτά, την ίδια ώρα πάσης φύσεως εγκληματικά στοιχεία τρομοκρατούν τους πολίτες διαφόρων περιοχών. Οι κλέφτες έχουν αποθρασυνθεί και ενώ κάποτε έκλεβαν σπίτια μόνο νυχτερινές ώρες και σε ημέρες που οι ένοικοι έλειπαν, πλέον μπαίνουν μέσα σε σπίτια μέρα μεσημέρι και ενώ μέσα βρίσκονται οι ένοικοι. Δείτε τα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ – Άγνωστη λέξη η “δειλία” στην Αρχαία Σπάρτη! – H πιο τρομερή πολεμική μηχανή του αρχαίου κόσμου.


Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Ο σπαρτιάτικος στρατός ήταν, ίσως, η πιο τρομερή πολεμική μηχανή του αρχαίου κόσμου.
Αυτή η πολεμική μηχανή με την απίστευτη πειθαρχεία και εκπαίδευση κατάφερνε πολύ καλά για αιώνες να καλύπτει το μεγαλύτερο και βασικότερο ελάττωμά της, που βεβαίως δεν ήταν άλλο από την αριθμητική της σύσταση.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…..



Κίνδυνος-θάνατος: Προς de-facto αυτονόμηση των Αλβανών εντός της ελληνικής επικράτειας – Τι ζήτημα έθεσε Υπουργός του Ε. Ράμα


Φωτιά» βάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την de facto δημιουργία συμπαγούς αλβανικής μειονότητας θέτοντας παράλληλα και θέμα «προστασίας της» , ενώ η κυβέρνηση αποδέχθηκε «ελαφρά την καρδία» την ίδρυση αλβανικών σχολείων εντός των ελληνικών σχολικών μονάδων για την εκμάθηση της γλώσσας αυτής .

Σκοπιανό – Σαν να είμαστε τις παραμονές της εισβολής στην Κύπρο



Το 1974 είχε στηθεί μια σατανική πλεκτάνη για να εξουδετερωθούν όλοι οι μηχανισμοί του ελληνικού κράτους που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αντίδραση της Ελλάδας για να αποτραπεί με στρατιωτικά μέσα η τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
Θα αναφέρω μόνο τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Την παραμονή της εισβολής, το βράδυ της 19ης Ιουλίου 1974, αξιωματικοί που υπηρετούσαν σε μονάδες της Κύπρου απευθύνθηκαν στο ΓΕΕΦ επειδή είχαν πάρει πληροφορίες και ανησυχούσαν για την επικείμενη τουρκική εισβολή. Η απάντηση που έλαβαν από το Επιτελείο ήταν «Κύριοι, πάτε για ύπνο», όπως αναφέρει στο ομώνυμο βιβλίο-μαρτυρία ο αντιστράτηγος Ελευθέριος Σταμάτης, που υπηρετούσε τότε ως λοχαγός στη δοξασμένη 31η Μοίρα Καταδρομών.
Τα υποβρύχια «Γλαύκος» και «Νηρεύς» τρεις φορές προσέγγισαν στην Κύπρο, δύο στον πρώτο και μία στον δεύτερο Αττίλα, και τρεις φορές τα γύρισαν πίσω με σχετικές διαταγές. Ο πλωτάρχης Γαβριήλ στην απόρρητη έκθεσή του δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρανόησης για το πώς θα μπορούσε να αλλάξει η μοίρα της Κύπρου αν δεν διέκοπτε η Αθήνα την επιχείρηση των υποβρυχίων προς της Κύπρο. Γράφει: «Κατά τη μετακίνησιν του Υποβρυχίου προς Κύπρον, ήμουν πεπεισμένος ότι εφ’ όσον δεν διεκόπτετο ο πλους και ανελάμβανα δράσιν ομού μετά του υποβρυχίου “Νηρεύς”, αι απώλειαι τα οποίας θα επιφέραμεν εις τον εχθρόν θα ήσαν τόσαι ώστε να ηναγκάζετο να ματαιώσει την αποβίβασιν».
Ο πτέραρχος Παναγιώτης Μπαλές, στο βιβλίο του Παρακαταθήκες αετών (εκδ. Ινφογνώμων), αναφέρει ότι ο ίδιος ως επικεφαλής τετράδας αεροσκαφών Φάντομ (F-4), μαζί με άλλη μια τετράδα με επικεφαλής τον αντισμήναρχο Σκρέκα και εμπειρότατα πληρώματα, στις 22 Ιουλίου πέταξαν από την Ανδραβίδα στο Ηράκλειο της Κρήτης για να επιχειρήσουν εναντίον των Τούρκων που αποβιβάζονταν στην Κερύνεια. Έλαβαν άνωθεν εντολή και δεν πέταξαν ποτέ. Αν πετούσαν θα είχαμε το πλεονέκτημα στον αέρα, αφού τα Φάντομ ήταν μια γενιά νεότερα από τα τουρκικά αεροσκάφη που πετούσαν και υποστήριζαν την επιχείρηση της εισβολής.
Το τι ακολούθησε το γνωρίζουμε όλοι.
Το 37% του νησιού καταλήφθηκε από τον τουρκικό στρατό και παραμένει υπό κατοχή μέχρι σήμερα. Μάλιστα, σήμερα οι φωνές της «λογικής» προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να αποδεχτούμε αυτήν την πραγματικότητα, να αποδεχτούμε και τους εποίκους, οι οποίοι εδώ και δυο γενιές είναι κάτοικοι του νησιού. Το επιχείρημα είναι το εξής: «Τι θα τους πούμε τώρα, ότι δεν είστε Τουρκοκύπριοι;».
Μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού Τσίπρα από την Ουάσινγκτον, ως διά μαγείας άνοιξαν μια σειρά ζητήματα της εξωτερικής μας πολιτικής. Ο Έλληνες ΥΠΕΞ πήγε στην Άγκυρα και ακολούθησε η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, ο Αλβανός και ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ ήλθαν στην Ελλάδα και συναντήθηκαν με τον Έλληνα ομόλογό τους και αμέσως μετά άρχισε να παρατηρείται κινητικότητα και στα θέματα που σχετίζονται με την Αλβανία και στο Σκοπιανό.
Ιδιαίτερα στο Σκοπιανό, που υπάρχει βιασύνη να «κλείσει», ενόψει της συνόδου του ΝΑΤΟ το καλοκαίρι, όπου αναμένεται να γίνει δεκτό το κράτος των Σκοπίων, παρατηρείται ακριβώς η ίδια κατάσταση που επικρατούσε τις παραμονές της εισβολής στην Κύπρο. Οι πάντες είναι «πιασμένοι» για να βρεθεί ένας τρόπος και να δεχτεί η Ελλάδα τη σύνθετη ονομασία, δηλαδή Νέα ή Βόρεια Μακεδονία.
Για το θέμα έχουν γραφτεί πολλά, απλώς να υπογραμμίσουμε ότι αν το κράτος αυτό ονομάζεται Μακεδονία, με γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό, τότε, όσες αλλαγές κι να γίνουν στο σύνταγμά του, που δεν θα γίνουν, οι κάτοικοί του θα αποτελούν το «μακεδονικό έθνος που μιλά τη μακεδονική γλώσσα».
Άρα, πηγή του αλυτρωτισμού είναι το όνομα – τελεία και παύλα.
Όσο για το επιχείρημα εκείνων που λένε να δώσουμε το όνομα, λες και έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κάτι τέτοιο, είναι το ίδιο με εκείνο της Κύπρου: «Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν ότι είναι Μακεδόνες 2-3 γενιές, τι θα τους πούμε τώρα, ότι δεν είναι;».
Δείτε όμως τι έλεγε για το θέμα το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ το 1944, τότε που ιδρύθηκε το κράτος των Σκοπίων: «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί τις συζητήσεις περί μακεδονικού “κράτους”, μακεδονικής “πατρίδας”, και μακεδονικής “εθνικής συνείδησης” αβάσιμη προπαγάνδα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με κάποια εθνική ή πολιτική πραγματικότητα, και διακρίνουμε στις προσπάθειες αυτές κεκαλυμμένες επιθετικές διαθέσεις κατά της Ελλάδος».
Συμπατριώτες, πρέπει να αναλογιστούμε ότι είμαστε προ μιας εθνικής καταστροφής. Επειδή όλα είναι «πιασμένα», οι μόνοι που μπορούμε να το αποτρέψουμε είμαστε εμείς, οι πολίτες.
Γι’ αυτό, όλοι στο συλλαλητήριο την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, 14:00, στο Σύνταγμα στην Αθήνα.
Για τη Μακεδονία, για την Ελλάδα.

katoxika nea

Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική: Συνελήφθη στην Αθήνα Αφγανός με πυροκροτητές και πλαστές ταυτότητες


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη αλλοδαπού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τουλάχιστον επτά ηλεκτρικοί και ηλεκτρονικοί πυροκροτητές.

Απειλητικός ο Ερντογάν - «Τα νησιά εσείς τα δώσατε στην Ελλάδα»!


Απειλητικός ο Ερντογάν - «Τα νησιά εσείς τα δώσατε στην Ελλάδα»!
Τα... πυρά του εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στη Νικομήδεια.

Ο χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας» σε μπλουζάκι μαθητή στα εγκαίνια διδαχής της αλβανικής γλώσσας σε σχολειό της Κρήτης - ΦΩΤΟ



Απίστευτο θράσος από την αλβανική κοινότητα στα εγκαίνια της διδαχής της Αλβανικής γλώσσας σε σχολείο της Κρήτης την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως θα δείτε στην φωτό ένας αλβανός μαθητής φοράει μαύρο μπλουζάκι με τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» και τον αναπληρωτή πρέσβη της Αλβανίας να το καμαρώνει.

Εθνική γραμμή και ξεπούλημα δεν συνάδουν



Ένα ωραίο σόου πρέπει να έχει και καλός τέλος. Καλό με την έννοια του κωμικού, που θα αφήσει τον θεατή με την αίσθηση 
ότι πέρασε καλά. Έτσι και το σόου «Οι πολιτικοί αρχηγοί στο Μαξίμου», έληξε με τον μπάρμπα Βασίλη Λεβέντη ο οποίος τελικά είναι… σοβαρός. Είπε να ονομαστούν τα Σκόπια… Σκόπια και καθάρισε. Όχι σαν τους άλλους που κρύβονται για να μην αποκαλυφθούν.

“Γιατί πρέπει να πάμε στο συλλαλητήριο της Αθήνας”! Ο Στρατηγός Ζιαζιάς γράφει


Με αγνό ,ειλικρινή και άδολο Πατριωτισμό ,με  απόλυτο σεβασμό στην αλήθεια και την ιστορία μας , με δημοκρατικό σεβασμό σε 
όλους , αλλά και με  καθαρή  πατριωτική απαίτηση να μην

παραδοθεί το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους σφετεριστές της ιστορίας μας, είναι καθήκον όλων μας να συμμετάσχουμε στην ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .

Μόνον ένας στους πέντε ιδιοκτήτες ακινήτων θα μπορέσει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ το 2018


Έρευνα «σοκ» της ΚΑΠΑ RESEARCH για την ΠΟΜΙΔΑ Ένας στους τρεις θέλει να πουλήσει ακίνητο αν πετύχει αξιοπρεπή 
τιμή - Θηλιά στο λαιμό των ιδιοκτητών οι υπέρογκοι

φόροι σε συνδυασμό με καθυστερούμενα ή απλήρωτα ενοίκια - Ελάχιστοι όσοι σκέφτονται

 να προβούν σε αγορέςΤα προβλήματα και τα βάρη που έφερε η οικονομική κρίση για τους ιδιοκτήτες ακινήτων είναι ακόμη εδώ και συνεχίζουν να τους ανησυχούν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Με αυτό το σύνθημα πρέπει να γίνει σαφές στο πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας, ότι ο Ελληνικός λαός, την επομένη που θα γίνει στραβή στο θέμα της
παραχώρησης του ονόματος της αιματοβαμμένης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας στους Σκοπιανούς, θα έρθει η ΝΕΜΕΣΙΣ.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ.



ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΩΡΑ


taxalia.gr

Σκόπια – Διαμαρτυρία: «Η Φιλία ξεχνιέται, ο Αλέξανδρος είναι αιώνιος»



Με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων για τη μετονομασία της εθνικής οδού που συνδέει τα Σκόπια με την 
Ελλάδα από «Μέγας Αλέξανδρος» σε «Φιλίας», ομάδα Σλάβων των Σκοπίων προέβη σε διαμαρτυρία μπροστά από το Κοινοβούλιο φωνάζοντας το σύνθημα που σημειώνουμε στον τίτλο του άρθρου.

Τι αποφάσισαν οι πολιτικοί αρχηγοί στην ΠΓΔΜ για το Σκοπιανό



Μετά από πολύωρη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, που διήρκεσε πάνω από 6 ώρες, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν 
Ζάεφ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει ενιαία εθνική γραμμή στη χώρα του για το Σκοπιανό.

Τράπεζες: Στο «σφυρί» 2.000 ακίνητα μηνιαίως



Δέσμευση για την υλοποίηση 2.000 πλειστηριασμών μηνιαίως το 2018 ανέλαβαν οι τράπεζες που φέροντα να έχουν 
εξασφαλίσει ένα μικρό χρονικό περιθώριο για να βελτιώσουν τον αριθμό των ρυθμίσεων και τα ποσοστά εξυπηρέτησης ρυθμισμένων δανείων, ενόψει stress test. 

Τον πυροβόλησαν στη μέση της Αχαρνών...


Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά έναν άνδρα από την Αλβανία, το βράδυ του Σαββάτου, ενώ...
περπατούσε στην οδό Αχαρνών.

Μοσκοβισί: Τέλος σε μνημόνια και λιτότητα


Τις ελαφρύνσεις που θα έχει στο κοντινό μέλλον η χώρα μας, τα επιτεύγματα του προγράμματος διάσωσης, αλλά και τις υποχρεώσεις που θα συνεχίσει να έχει η...
Ελλάδα περιγράφει σε άρθρο του στα “ΝΕΑ”, ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί.