Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;


Κύριε Πρωθυπουργέ,

ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΣ, ΧΑΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!
ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ «ΕΦΑΓΕ» ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!!
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο ΣΟΛΩΝ ΕΚΑΝΕ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»………

               ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής



ksipnistere.com/

       

Ο κορονοϊός θα βγάλει στρατό στο δρόμο; “Αν δεν υπάρξει νομική λύση δεν βγαίνει κανείς από στρατόπεδο”

Η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας και αρκετοί υποστηρίζουν ότι σκέφτεται να ζητήσει τη βοήθεια του στρατού για να την επιβάλλει.
Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με νόμιμο τρόπο;
Μόνο μ΄ ένα τρόπο: την επίκληση του άρθρου 48 του Συντάγματος περί κατάστασης πολιορκίας. Μπορεί να γίνει επίκληση αυτού του άρθρου στις παρούσες συνθήκες; “Δύσκολο” απαντούν στρατιωτικές πηγές.

Κορονοϊός: Η διατροφή του εγκλεισμού…


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε την εξάπλωση του κορονοϊού ως πανδημία. Ήδη γίνεται λόγος για τη «μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων δεκαετιών, μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο».

Είναι οριστικό: Ανακοινώνεται καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας

Θέμα ωρών είναι πλέον να ανακοινωθεί η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας μετά την ανεύθυνη συμπεριφορά κάποιων πολιτών τις τελευταίες μέρες ώς προς τα περιοριστικά μέτρα, αλλά και εν αναμονή "έκρηξης" κρουσμάτων.

Συμπληρωματικά ως προς τη σχέση εμβολίων και ψηφιακής ταυτότητας


Συμπληρωματικά ως προς τη σχέση εμβολίων και ψηφιακής ταυτότητας, μεταφράζω αποσπάσματα από δύο κείμενα:
1) Από άρθρο της 20ής Οκτ. 2019 στο BiometricUpdate.com – μεγάλη δημοσιογραφική ιστοσελίδα για τη βιομετρική αγορά:
ID2020 και Εταίροι Ξεκινούν Πρόγραμμα για να Παράσχουν Ψηφιακή Ταυτότητα μέσω Εμβολίων

Αυτό το σχέδιο ή σφαγή . Κλείστε τα ΠΑΝΤΑ για 5 ημέρες ( χρόνος επώασης ) . Είναι σαν ,όλοι να έχουν κάνει το τέστ την 6η. Δείτε το


Πέντε ημέρες εάν μείνουμε ΟΛΟΙ στο σπίτι – και εν τω μεταξύ να γίνουν τα παρακάτω – ίσως να’ ναι αρκετές κ. Υφυπουργέ και κ. Καθηγητά …. θα σώσουμε και την οικονομία .
Η μάχη με το νέο ΚορονοΪό είναι μάχη ευφυίας . Έως τώρα δείχνε ότι έχει υψηλότερη νοημοσύνη από την επιστημονική κοινότητα . Σ όλο τον Κόσμο ακολουθούν πάνω κάτω την ίδια τακτική αντιμετώπισης .Το «στρατηγείο του Ιού » τη γνωρίζει πλέον και ξέρει πως να την παρακάμπτει όπως αποδεικνύεται .

Covid19: Γιατί χτύπησαν Ιταλία, Κίνα, Ιράν και προσδοκούσαν παράπλευρες απώλειες σε Ρωσία…

Οι ΗΠΑ διαμήνυσαν επανειλημμένως στην Κίνα να σταματήσει ν΄αναπτύσσεται με αυτούς τους ρυθμούς υπερπαραγωγής γιατί σε 2 χρόνια θα τις περνούσε και η αμερικάνικη οικονομία θα αντιμετώπιζε μεγάλο θέμα.Επίσης χτυπήθηκε η Κίνα γιατί οι ρώσικοι αγωγοί αερίου οδηγούνται απευθείας στην ασιατική υπερδύναμη και γίνεται η βιομηχανική παραγωγή.

Έφυγαν εντέλει μαζικά οι Αθηναίοι για τα χωριά; - Τι δείχνουν τα στοιχεία

Έφυγαν εντέλει μαζικά οι Αθηναίοι για τα χωριά; - Τι δείχνουν τα στοιχεία
Αισθητά μειωμένη η κίνηση στα διόδια
Τις τελευταίες ημέρες, οργιάζουν οι φήμες για ουρές οχημάτων στα διόδια και ειδικά στο σταθμό της Ελευσίνας, ένδειξη ότι αρκετοί Αθηναίοι «σπάνε» την καραντίνα και φεύγουν για τις εξοχικές τους κατοικίες. Τα στοιχεία ωστόσο από τους αυτοκινητοδρόμους, διαψεύδουν την εικόνα αυτή, δείχνοντας πως η διέλευση ήταν τις τελευταίες δύο ημέρες αισθητά μειωμένη.

Κορονοϊός: Οι πιο κρίσιμες ημέρες για την Ελλάδα – Τι λένε Έλληνες γιατροί για την πανδημία


Κορονοϊός: Τι λένε Έλληνες γιατροί για τα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως  – Όλοι συμφωνούν: Μείνετε σπίτι!
Την ώρα που ο πλανήτης δίνει μάχη για να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορονοϊού ο καθηγητής γενετικής της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, προβλέπει ότι ο ιός ήρθε για να μείνει για πολλά χρόνια!

Δικηγόρος μας εξηγεί τι σημαίνει Επίταξη, Πράξη νομοθετικού περιεχομένου και Δικαιώματα νοσηλευτών



Με απόφαση του Πρωθυπουργού, ύστερα από εισήγηση του υπουργού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η αντιμετώπιση της αιτίας που προκάλεσε την ανάγκη: δύναται να εξουσιοδοτούνται οι υπουργοί ή οι περιφερειάρχες να προβαίνουν σε επίταξη προσωπικών υπηρεσιών.
γράφει ο Χρήστος Ηλ. Τσίχλης (Δικηγόρος Αθηνών – Συνταγματολόγος)

Η καραντίνα αφορμή για δοκιμές παγκόσμιου ολοκληρωτισμού;



Του Περικλή Δανόπουλου
Δεν θα γράψω για τα αποτελέσματα της κοινωνικής μηχανικής που αναπτύσσεται, αφού το έχουν κάνει πολύ καλά αρκετοί αυτές τις ημέρες. Ίσως να έπρεπε να πω δυο λόγια, για τα ανακλαστικά τα οποία θα αρχίσουν να σκουριάζουν, για το φρόνημα το οποίο ούτως ή άλλως είχε δεχθεί χτυπήματα.
Κι αυτά ειπωμένα, όπως και οι θεωρίες συνωμοσίας, βάσιμες ή αβάσιμες που αναπτύσσονται διαρκώς.

Κροατία: Μεγάλες καταστροφές σε κτήρια λόγω των δύο μεγάλων σεισμών


Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην Κροατία.
Η πρώτη σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε βόρεια του Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.
Το εστιακό βάθος του πρώτου σεισμού υπολογίζεται σε 10 χιλιόμετρα.
Κορωνοϊός – Κεραμέως: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για τα σχολεία

Τα εναλλακτικά σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι προκειμένου να αναπληρωθεί το χαμένο έδαφος από το κλείσιμο των σχολείων λόγω του κορωνοϊού παράθεσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο

Le Figaro: Σ. Τσιόδρας, ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο
«Λαμπρός λοιμωξιολόγος, γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο, “αποκαλύφθηκε” στους Έλληνες κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού. Είναι η καθημερινή φωνή της ενημέρωσης για τον ιό»: με τα λόγια αυτά ξεκινά το εκτενές αφιέρωμά της για τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα η γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Πέτσας για απαγόρευση κυκλοφορίας: Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει

Πέτσας για απαγόρευση κυκλοφορίας: Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει
Την ετοιμότητα της κυβέρνησης να λάβει όποιο μέτρο χρειαστεί για την προστασία της δημόσιας Υγείας λόγω του κορωνοϊού επανέλαβε ο Στέλιος Πέτσας.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως γίνεται καθημερινή αξιολόγηση των δεδομένων και «είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όποιο μέτρο χρειαστεί».

Κορωνοϊός: Στις 233 ανήλθαν οι συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα για παραβίαση των μέτρων

Κορωνοϊός: Στις 233 ανήλθαν οι συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα για παραβίαση των μέτρων
Αυξάνεται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο αριθμός των συλληφθέντων για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού
Ειδικότερα, οι συλλήψεις ανέρχονται πλέον σε 233, ενώ οι παραβάσεις σε 222. Σημειώνεται, ότι το Σάββατο 21/3, βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις και συνελήφθησαν 12 άτομα σε όλη την Ελλάδα.

Eφιαλτικές προβλέψεις επιστημόνων: ''Το 2021 θα επανέλθουμε στην κανονικότητα''! - ''Οι πιο κρίσιμες μέρες δεν έχουν έρθει''

Την εκτίμηση πως ο πλανήτης δεν θα επιστρέψει στην κανονικότητα νωρίτερα από το 2021, όσον αφορά τον κορωνοιό, εξέφρασε σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ ο καθηγητής Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο της Κολούμπια, Ζέφρι Σέιμαν.

Προ των πυλών ο οικονομικός όλεθρος: Κόβει δολάρια αξίας 1 τρισ. η Ουάσιγκτον! - Οι ΗΠΑ μπροστά σε μια μαζική κρίση