Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινάει ο πόλεμος και εσύ ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑΝ διπλα σου…

Λίγο πριν κλείσει η Σεπτέμβριος και όπως αναμέναμε η αρχή του πολέμου συνέβη …
Πρέπει να θυμηθείς την ιστορία, την πραγματική ιστορία και οχι την ψεύτικη που σου δώσανε για να είσαι ένα πειθήνιο προβατάκι …
Σε όλους τους μεγάλους πολέμους στην ανθρωπότητα οι επικεφαλής ηταν και είναι οι μαριονέτες των κρυφών επικυρίαρχων, ήταν πάντα με το ίδιο το σύστημα που τους έδινε εντολές .
Γνωρίζω πως σου ειναι δύσκολο να μπορέσεις να κατανοήσεις ότι η υποτιθέμενοι αντίπαλοι βασικά δεν είναι αντίπαλοι αλλά συνεργάτες , αλλά αν το κάνεις και αυτή τη φορά και δεν δεις την ιστορία του χτες, του τι συνεβη , πως συνεβη ,απο ποιους , τότε για άλλη μια φορά θα εχεις καταδικασει την ανθρωπότητα σε μερικές δεκαετίες ακομα υπνωσης και σκλαβιάς…
Γνωριζω οτι σου είναι δύσκολο να δεχθείς ότι ακόμα και η πίστη σου, και οι προφητείες σου μπορεί να είναι εκει στημένες, κατάλληλα στημένες για να σε οδηγήσουν σε μια αποδοχή, για να σε τυφλώσουν να μην δεις προς καποια άλλη πλευρά…
Ο πόλεμος Έλληνα ξεκίνησε και οπως λεει και η προφήτεια σου πιάστηκε από κάτω… μόνο που εσύ έχεις πάρει στη γραμμή της συνείδησης από τα μαγαζάκια της πίστης…εναν ιο …εναν ιο που μιλά για το ξανθό γένος και για τη σωτηρία που θα ερθει στο πλάι σου… αυτό έλληνα θα συμβεί μόνο εάν έχουμε τεράστια τύχη και οι συγκυρίες και η συγχρονικότητα που κάποιοι κρυφοί ήρωες της ανθρωπότητας μπορεσουν να δημιουργήσουν …Αλλιώς αδερφέ μου κανείς δεν έρχεται για το καλό σου, κάνεις δεν είναι σύμμαχος, κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει από την πίτα την πίτα που θα κερδίσει με αίμα …
Ελπίζω σύντομα να μπορέσεις να ξυπνήσεις μέσα στον ύπνο που σε εριξαν αυτοι που ήδη αγαπάς έτσι ώστε να προλάβεις να σώσεις τον εαυτό σου και αυτούς που προστατευεις …
Δες το βιντεο παρακάτω θα δεις μια άλλη γωνία, μια άλλη σκέψη και πληροφορία που θα πρέπει να την ενώσεις με το παρελθόν, ένα παρελθόν του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου σε σχέση με το ποιος ήταν ποιος; ποιος χρηματοδοτήθηκε από ποιους; ποιοι ηταν συμμαχοι και ποιοι όχι…. αλλά την ουσιαστική και όχι ψεύτικη ιστορία για τα αυτιά του κοπαδιού …
Σκέψου αδερφέ μου, δεν μπορεί γι” αυτά που δεν αγαπούμε να συμφωνούμε ότι υπάρχουν συνωμοσίες ότι υπάρχουν συγκεκριμένες φατρίες ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ τον κόσμο μας αλλά γι” αυτά που μας έμαθαν αυτοί που τους ανοίξαμε την καρδιά μας και τους πιστέψαμε ….να ακούμε μια αλλη πληροφορία και να θυμώνουμε!!!….Μια πληροφορια ομως που βασικα ακολουθει την ιδια βαση της ιστοριας!!!





katoxika nea

Μοσκοβισί: Απέρριψε τη δυνατότητα να υπάρξει διαγραφή του ελληνικού χρέους


Απέρριψε τη δυνατότητα να υπάρξει διαγραφή του χρέους ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί.
 
Σε δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, ο κ. Μοσκοβισί διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει προοπτική διαγραφής της ονομαστικής αξίας του ελληνικού χρέους, καθώς κανείς στο Eurogroup δεν το επιθυμεί.
 
Ταυτόχρονα, εμφανίστηκε θετικός για την κυβέρνηση της Ελλάδας, λέγοντας πως φαίνεται να υπάρχει η βούληση για μεταρρυθμίσεις και για υλοποίηση του προγράμματος.




defencenet

Ψυχροπολεμική «βόμβα» από τον Λαβρόφ

«Δεν συμμετέχουμε στον αμερικανικό συνασπισμό εξαιτίας της μη συμμόρφωσης του στο διεθνές δίκαιο»


ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΟΦ

Η Ρωσία δεν μπορεί να αποτελέσει μέρος του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, καθώς οι επιχειρήσεις του παρακάμπτουν το διεθνές δίκαιο, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα στα Ηνωμένα Έθνη.
«Για περισσότερο από ένα χρόνο, η συμμαχία βομβαρδίζει τη Συρία δίχως τη συγκατάθεση της συριακής κυβέρνησης, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν... Πράγματι, ενδιαφερόμαστε να συνεργαστούμε με τη συμμαχία. Δεν μπορούμε να είμαστε όμως μέρος μιας συμμαχίας που ενεργεί χωρίς την εξουσιοδότηση του ΣΑ και χωρίς να έχει λάβει κάποιο αίτημα από τις χώρες στα εδάφη των οποίων πραγματοποιεί επιχειρήσεις», εξήγησε ο Λαβρόφ.
«Όμως αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα και επιθυμούμε να αποφύγουμε οποιεσδήποτε παρανοήσεις κατά το ελάχιστο. Θα θέλαμε να έχουμε μια συνεργασία που θα κάνει τον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία πιο αποτελεσματικό», πρόσθεσε.
Σχετικά με τις σχέσεις της Ρωσίας με τη Δύση, ο Ρώσος ΥΠΕΞ δήλωσε πως η Ρωσία πιστεύει στην συλλογική δράση και στις κοινές προσπάθειες με βάση το διεθνές δίκαιο και «συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί και ποτέ δεν έχουν παραβιαστεί».



newsbeast

ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!

 tsipras-kammenos338523
Γράφει: Ο Θανάσης Τσόκας Μαθηματικός – Ερευνητής 
Αγαπητοί μου φίλοι
Μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, από την 5η Ιουλίου 2015 (όπου έγινε το Δημοψήφισμα για τα μέτρα των θεσμών), μέχρι την 20η Σεπτεμβρίου 2015 (όπου πραγματοποιήθηκαν οι Εθνικές Βουλευτικές εκλογές) είδαμε να ξετυλίγεται μπροστά μας, το εξής παράδοξο Κοινωνικοπολιτικό γεγονός:
Στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, ο Ελληνικός λαός, είπε ένα μεγάλο βροντερό ΟΧΙ με ποσοστό 62%, στα σκληρά μέτρα των θεσμών!!! Είπε όχι, σε ένα άλλο επαχθές και καταστροφικό μνημόνιο!!!!
Στις Εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ (αλλά με μια απίστευτη ΑΠΟΧΗ, που αγγίζει το 50% του εκλογικού σώματος) είπε ΝΑΙ, στην πρωθυπουργοποίηση του κυρίου Τσίπρα, παρά το γεγονός ότι ο κύριος Τσίπρας, του έφερε και του φόρτωσε στις πλάτες του, ένα απάνθρωπο, ένα εφιαλτικό μνημόνιο, αποικιακής μορφής!!!
Αυτό λοιπόν το παράδοξο κοινωνικοπολιτικό γεγονός, θα προσπαθήσει η ταπεινότητά μου, να το ερμηνεύσει και να κατονομάσει τα αίτια, που οδήγησαν το εκλογικό σώμα σε μια τέτοια παραδοξότητα και σε μια τέτοια απίστευτη αποχή!!!
Τέλος, από τα χείλη, του γράφοντας αυτό το άρθρο, θα ειπωθούν ορισμένες πικρές αλήθειες, οι οποίες θέλω να πιστεύω ότι, θα αναταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της Ελληνικής Κοινωνίας και θα προβληματίσουν, τόσο την πνευματική όσο και τη θρησκευτική ηγεσία, αυτού του ευλογημένου τόπου!!!
Όλα δε αυτά, που σας ανήγγειλα παραπάνω, τα παραθέτω με αναλυτικό τρόπο, στις παρακάτω γραμμές.
Φίλοι μου
  • Εδώ και πολλές δεκαετίες, το πολιτικό–οικονομικό κατεστημένο, θέλει τους Έλληνες πολίτες, να συμπεριφέρονται σαν μάζες
Έτσι ΦΡΟΝΤΙΣΕ… τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (όπου εκεί, οικοδομείται και ολοκληρώνεται η προσωπικότητα των νέων μας) ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ώστε οι μαθητές μας, να οδηγούνται σε μια στείρα και μηχανική απομνημόνευση των γνώσεων, να οδηγούνται σε ένα άκρατο παπαγαλισμό, που δεν αναπτύσσει την κριτική σκέψη και δεν προάγει το δείκτη νοημοσύνης τους!
  • Επίσης, εδώ και αρκετές δεκαετίες, αυτό το πανούργο και δαιμόνιο πολιτικό–οικονομικό κατεστημένο γνώριζε, ότι το μάθημα της Γεωμετρίας (τόσο της επιπεδομετρίας, όσο και της Στερεομετρίας) οξύνει και ανοίγει διάπλατα τους διανοητικούς ορίζοντες των μαθητών μας!
Έτσι ΦΡΟΝΤΙΣΕ… να υποβαθμίσει τη Γεωμετρία, τόσο στο Γυμνάσιο, όσο και στο Λύκειο και κυριολεκτικά να την εξαφανίσει, ωε εξεταζόμενο μάθημα, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, για την εισαγωγή σε θετικές σχολές, της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης!!! 
  • Το σημαντικότερο απ’ όλα, φίλοι μου, είναι το εξής:
Αυτό, το σκοτεινό και διαβολικό πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο (που έχει ως κύριους πυλώνες: ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ) γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον ότι:
Η ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, είναι η καλλίτερη μέθοδος διδασκαλίας, ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΥ και δημιουργεί προσωπικότητες πλημμυρισμένες με: κριτική σκέψη, υψηλή αντιληπτικότητα, διάκριση, διορατικότητα, δημιουργικότητα, ερευνητική διάθεση, έμπνευση, ενόραση και άλλα πολλά χαρίσματα!
Έτσι, ΦΡΟΝΤΙΣΕ… να τεθεί σε εφαρμογή, το σατανικό σχέδιο ΤΗΣ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, μέσα από την αποχριστιανοποίηση της παιδείας μας !!!
Γι’ αυτό το μασονικό-σιωνιστικό κατεστημένο, από τη δεκαετία του 1960, κατάφερε και εγκατέστησε, ΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, του Υπουργείου Παιδείας, τον τέκτονα (μασόνο) Ευάγγελο Παπανούτσο, επί θητείας του οποίου, ξεκίνησε Ο ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ και κατ’ επέκταση Ο ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!!
Ένας ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, που συνεχίζεται δυστυχώς με αμείωτη ένταση, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, με αποκορύφωμα, το εξής συνταρακτικό γεγονός:
Ενώ τη δεκαετία του 1960, οι Έλληνες πολίτες δήλωναν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία (με ποσοστό 97%) ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, η αποχριστιανοποίησή τους, μέσα στις δεκαετίες που πέρασαν, μαζί με την παιδεία μηχανικής απομνημόνευσης, με την οποία μορφώθηκαν, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να επιλέξουν ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που έφερε ένα εφιαλτικό μνημόνιο και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της είναι ΑΘΕΟΙ (όπως αυτό φάνηκε από το πολιτικό όρκο που έδωσαν).
Έτσι, φίλοι μου, μετά απ’ αυτές τις Βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, πέραν από το καταστροφικό μνημόνιο που φορτωθήκαμε, ζούμε μια θλιβερή, μια απογοητευτική πραγματικότητα, μέσα απ την οποία αναδύονται, τα παρακάτω αποκαρδιωτικά φαινόμενα!!!
  1. Από τους Έλληνες της δεκαετίας του 1960, που με το συντριπτικό ποσοστό του 97%, αυτοπροσδιορίζονταν ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, φθάσαμε ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, να εκλέγουν ΑΘΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ του Ελληνικού κράτους, όπου σ’ αυτό το Ελληνικό κράτος, ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός συνδέονται με ένα ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΡΡΗΚΤΟ ΔΕΣΜΟ, όπου η Αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι μια ΘΕΪΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, είναι ένα δημιούργημα ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ !!!
  2. Από τους Έλληνες της δεκαετίας του 1960, που με το συντριπτικό ποσοστό του 97%, αυτοπροσδιορίζονταν ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, φθάσαμε ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, να έχουν δώσει την ψήφο τους, σε δυο ΑΘΕΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, του πιο ευαίσθητου Υπουργείου, που είναι το Υπουργείο Παιδείας, έρευνας και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ !!! (Η παραδοξολογία και η κατάντια, φίλοι μου, σε όλο τους το μεγαλείο!!!)
  3. Από του Έλληνες της δεκαετίας του 1960, που με το συντριπτικό ποσοστό του 97%, αυτοπροσδιορίζονταν ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, φθάσαμε ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, να μην εκλέγουν με την ψήφο τους, ούτε ένα Έλληνα Βουλευτή (Χριστιανό Ορθόδοξο), Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ !!! (και οι τρείς βουλευτές που εκλέχθηκαν στο νομό της Ροδόπης, είναι μεν Έλληνες υπήκοοι, αλλά ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ).
  4. Από του Έλληνες της δεκαετίας του 1960, που με το συντριπτικό ποσοστό του 97%, αυτοπροσδιορίζονταν ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, φθάσαμε ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, να ανεβάζουν με την ψήφο τους, στην 3η θέση τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όταν όλοι μας, γνωρίζουμε ότι, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ και Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους !!!
  5. Από τους Έλληνες της δεκαετίας του 1960, που με το συντριπτικό ποσοστό του 97%, αυτοπροσδιορίζονταν ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, φθάσαμε ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, να δίνουν με τη ψήφο τους, την πρωτιά (με ποσοστό 35,5%) στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ (στο οποίο ηγείται Ο ΑΘΕΟΣ κύριος Αλέξης Τσίπρας), ενώ στο Χριστιανικό κόμμα ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ που είναι ένα γνήσιο κόμμα της ρωμιοσύνης, που είναι μια γνήσια πολιτική παράταξη συνεχιστών του Ιωάννη Καποδίστρια, να δίνουν το φτωχότατο ποσοστό 0,7!!!


Αγαπητοί μου φίλοι 
          Με όλα αυτά που σας ανέπτυξα παραπάνω, γίνεται ολοφάνερο ότι: Η ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, έχει γιγαντωθεί σε επικίνδυνο βαθμό, με αποτέλεσμα:
Ένα πολύ μεγάλο τμήμα του Ελληνικού λαού, να έχει ΧΑΛΑΡΗ Ορθόδοξη θρησκευτική συνείδηση και σε ένα άλλο τμήμα του λαού, η Ορθόδοξη θρησκευτική του συνείδηση, να βρίσκεται σε μια υπολανθάνουσα κατάσταση !!!
Δυστυχώς, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι πολύ μικρό το τμήμα της σημερινής Ελληνικής Κοινωνίας, που διατηρεί την Ορθόδοξη θρησκευτική συνείδηση, σε υψηλά επίπεδα εγρήγορσης !!!
Φίλοι μου,
Πολύ από εσάς, ευλόγως θα μου θέσετε το εξής ερώτημα:
Μα, πως είναι δυνατόν, η αποχριστιανοποιηση της σημερινής Ελληνικής Κοινωνίας να έχει φθάσει σε τέτοια υψηλά ποσοστά, με αποκορύφωμα να εκλέξουμε πρόσφατα και ΑΘΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, όταν ουδέποτε έχει απαγορευθεί η διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών, σε όλο το βίο του σύγχρονου Ελληνικού κράτους;
Με την ιδιότητά μου, ως ερευνητή σε θέματα Παιδείας, η απάντησή μου σ’ αυτό το εύλογο ερώτημά σας, είναι η εξής:
Το μασονικό-σιωνιστικό κατεστημένο, γνωρίζοντας ότι το σύνταγμά μας, απαγορεύει την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών (με το άρθρο 16 παράγραφος 2), για να πετύχει το σατανικό στόχο του, που είναι η αποχριστιανοποίηση της Ελληνικής νεολαίας, κατάφερε να διεισδύσει και σ’ αυτά ακόμη τα κέντρα συγγραφής των θρησκευτικών βιβλίων!!!
Με αποτέλεσμα
Οι μαθητές τόσο του Γυμνασίου όσο και του Λυκείου εδώ και πολλές δεκαετίες, διδάσκονται το μάθημα των θρησκευτικών, μέσα από απαράδεκταδυσνόητα και μη ορθόδοξα βιβλία των θρησκευτικών, στα οποία απουσιάζει ο ορθόδοξος προσανατολισμός και υποτιμάται Η ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ καθώς και Η ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ !!! (σύμφωνα με επίσημη δήλωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος).
Με τέτοια λοιπόν, ακατάλληλα και δυσνόητα βιβλία των θρησκευτικών, οι μαθητές μας αισθάνονται μια αποστροφή και ένα φόβο με το μάθημα των θρησκευτικών, απομακρυνόμενοι έτσι, άθελά τους, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΡΘΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ !!!
Όμως, Αγαπητοί μου φίλοι, το πολιτικό-οικονομικό-μασονικό-σιωνιστικό κατεστημένο, δεν σταμάτησε μέχρι εδώ, προχώρησε και πάρα πέρα, για να πετύχει την ολοκληρωτική αποχριστιανοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας !
Το εν λόγω κατεστημένο, που ελέγχει όλα τα κέντρα των αποφάσεων του Υπουργείου Παιδείας και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,  βλέποντας ότι, τα κατηχητικά σχολεία των Ιερών Μητροπόλεων μας, επιτελούν σπουδαίο έργο, με τους φωτισμένους ιερείς και κατηχητές που διαθέτουν, ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, εδώ και πολλές-πολλές δεκαετίες πριν, το εξής διαβολικό σχέδιο!!!
Έφτιαξε ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα σπουδών που υποχρεώνει όλους τους μαθητές μας και ιδιαιτέρως τους μαθητές των Λυκείων, να συμμετέχουν σε μια φρενήρη κούρσα εκμάθησης ΞΕΡΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ (πρωί στο σχολείο – Απόγευμα στο φροντιστήριο – βράδυ στη μελέτη, μέχρι τα μεσάνυχτα), με ελάχιστες ώρες ύπνου το εικοσιτετράωρο !!!
Με ένα τέτοιο εξουθενωτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα (που πουθενά αλλού στον κόσμο δεν συναντάμε), οι μαθητές μας:
  • Που να βρουν χρόνο, για να έλθουν στα κατηχητικά σχολεία των Ιερών Μητροπόλεων μας!!!
  • Που να βρουν χρόνο, για να έλθουν ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ !!!
  • Που να βρουν χρόνο, για να γευθούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ (χωρίς το φόβο της εξέτασης) ΤΗ ΘΕΪΚΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ !!!
Φίλοι μου
Με αυτές, τις σατανικές μεθόδους, που σας περιέγραψα παραπάνω:
Το μασονικό-σιωνιστικό-πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο παρέχει δεκαετίες τώρα, σε γενιές και γενιές των Ελλήνων:
Από τη μια μεριά:
Μια παιδεία στεγνή, μια παιδεία ξερών γνώσεων, μια παιδεία μηχανικής απομνημόνευσης και παπαγαλισμού, που δεν αναπτύσσει την κριτική σκέψη και δεν βοηθάει το νου, να παράγει αναλυτικοσυνθετική σκέψη.
Και από την άλλη μεριά:
Προχωράει με το πλέον ύπουλο, με το πιο υπόγειο ταχυδακτυλουργικό τρόπο, ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της Ελληνικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα:
Ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος, να έχει μετατραπεί σε άβουλο πλήθος που παρασύρεται εύκολα, από συνθήματα και προγράμματα όπως:
  • Τα λεφτά υπάρχουν, του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου
  • Τα Ζάπεια του κυρίου Αντώνη Σαμαρά
  • Τα προγράμματα του κυρίου Αλέξη Τσίπρα (όπως: το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα)
Και ως προς την αθεΐα  του κυρίου Αλέξη Τσίπρα, ούτε λόγος να γίνεται, απ’ αυτό το μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος !!!
Εδώ ταιριάζει, Αγαπητοί μου φίλοι, η των λατίνων ρήσις:
O TEMPORA ! O MORES !
Τουτέστιν:
Ω ΚΑΙΡΟΙ ! Ω ΗΘΗ !
Φίλοι μου
Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, θέλω να τονίσω με έμφαση και τα παρακάτω αγωνιώδη λόγια μου:
  • Διανύουμε το έκτο (6ο) έτος, όπου στη χώρα μας, συνεχίζεται να εφαρμόζεται το πιο φρικιαστικό και το πιο απάνθρωπο ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ με τις δραματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων από τη μια μεριά και από την άλλη μεριά, τις ληστρικές αυξήσεις, σε φόρους, χαράτσια, τιμολόγια της ΔΕΗ, εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, διόδια Εθνικών οδών, και με τον ιδιωτικό τομέα να έχει μετατραπεί σε μια εργασιακή κόλαση!!!
  • Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, τα τελευταία 5 χρόνια έχει φτωχοποιηθεί το μεγαλύτερο τμήμα της Ελληνικής Κοινωνίας με 6,5 εκατομμύρια Έλληνες να ζουν στο όριο της φτώχειας ή κάτω απ’ αυτό και η φτωχοποίηση του λαού μας θα συνεχιστεί ακόμη περαιτέρω, λόγω της εφαρμογής του 3ου επαχθούς μνημονίου, που μας έφερε ο κύριος Αλέξης Τσίπρας!!!
  • Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού, οι πολύτεκνες οικογένειες και δεν φαίνεται κανένα φως στον ορίζοντα, για να ενισχυθούν αυτές οι ηρωικές οικογένειες, από την σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα, αφού ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το ήδη εφαρμοζόμενο μνημόνιο.
  • Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, η υπογεννητικότητα στη χώρα μας έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, φίλοι μου, βρίσκεται προ των πυλών!!!
Δείτε τι έγινε στη Θράκη μας. Στη Ροδόπη μας, με την αποχριστιανοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας και τον αφελληνισμό της, ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !!!
  • Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, οι Γερμανοί οικονομικοί κατακτητές μας, μας υποχρεώνουν ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ και αυτοί ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ, ότι εμείς αποκρατικοποιούμε !!!
  • Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ και με το 3ο εφιαλτικό μνημόνιο, οι Γερμανοί Οικονομικοί κατακτητές μας (εφαρμόζοντας ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ και ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ Φ.Π.Α.) πάνε να εξοντώσουν τους τρείς εναπομείναντες τομείς της Ελληνικής οικονομίας, που παράγουν πλούτο:
Α) Το πρωτογενή τομέα μας (Γεωργία – Κτηνοτροφία)
Β) Τον Τουρισμό μας
Γ) Τη Ναυτιλία μας
  • Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ και με τα άλλα καταστροφικά μνημόνια που θα μας επιβάλλουν στο μέλλον: Οι Γερμανοί οικονομικοί κατακτητές μας, έχουν στόχο να μας υφαρπάξουν, ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ (αμύθητο) ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ (ορυκτά μεταλλεύματα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο)
Αγαπητοί μου φίλοι
Πέραν από την οικονομική καταστροφή που έχουν προκαλέσει στη χώρα μας, αυτά τα επαχθή μνημόνια, τις τελευταίες δεκαετίες:
Το μασονικό-σιωνιστικό-πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο έχει προκαλέσει στο Έθνος μας, ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ που είναι το εξής:
Ένα μεγάλο τμήμα των Ελλήνων πολιτών συμπεριφέρεται σαν μάζα και ένα άλλο μεγάλο τμήμα έχει ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ!!!
Με άλλα λόγια, φίλοι μου, το εν λόγω κατεστημένο έχει βάλει στόχο να εξαφανίσει ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, να εξαφανίσει ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ !!!
Ένας από τους λόγους που το μασονικό-σιωνιστικό-πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο πήρε, τόσο γρήγορα…. και τόσο αιφνίδια.. από κοντά μας, τον πεφωτισμένο και φλογερό θρησκευτικό μας ηγέτη, μακαριστό Χριστόδουλο, ήταν ότι, θα τους χαλούσε τα δόλια και σατανικά σχέδια τους, που δεν ήταν άλλα, από το να εξαφανίσουν ό,τι έχει σχέση με ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ό,τι έχει σχέση με ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!!!
Είμαι βέβαιος, Αγαπητοί μου φίλοι, εάν ζούσε σήμερα, ο μακαριστός Χριστόδουλος, θα είχε συγκροτήσει ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ και αυτός ο θρησκευτικός ηγέτης μας, θα έπαιρνε το χρίσμα από το λαό, ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΤΗ, θα γινόταν έτσι Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣόπου θα μας απελευθέρωνε από τα οικονομικά δεσμά των Γερμανών κατακτητών μας και θα έβαζε τέρμα, στην επικυριαρχία αυτού του σκοτεινού: μασονικού- σιωνιστικού- πολιτικού- οικονομικού κατεστημένου, πάνω στην Ελληνική κοινωνία !!!
Φίλοι μου
Ο μακαριστός Χριστόδουλος εκτός από παπάς, είμαι βέβαιος ότι θα γινόταν και ζευγάς, για να σώσει το Έθνος μας, για να καλλιεργήσει ξανά στις ψυχές των νέων μας, ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, που τώρα δυστυχώς την έχουν ξεριζώσει από τις ψυχές τους, όλοι αυτοί, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ !!!
Γι’ αυτό, στο σημείο αυτό, από το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ του διαδικτυακού μας χώρου:
Καλώ όλους ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, τους οποίους, ΣΕΒΟΜΑΙ, ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΟΥΜΑΙ, να συνεχίσουν ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και να ηγηθούν όλοι μαζί, ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, για να σωθεί η Ελλάδα μας, να σωθεί ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ !!!
Κλείνοντας, Αγαπητοί μου φίλοι, αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, ας μου επιτρέψετε να βροντοφωνάξω με όλη τη δύναμη της ψυχής του, τούτα τα τελευταία λόγια:
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ !!!
Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΑΛΩ !!!


πηγή: http://www.pentapostagma.gr

ΕΡΧΕΤΑΙ: Δρομολογείται άμεσα η "Κάρτα του Πολίτη";



Την αναγραφή των διακριτικών αριθμών του κάθε πολίτη...(αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ) στην Κάρτα του Πολίτη προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Το θέμα απασχόλησε σύσκεψη υπό τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και με τη συμμετοχή του γενικού διευθυντή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εκλογών του υπουργείου Θ. Οικονόμου και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων των υπουργείων Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε ότι σε άμεσο χρόνο θα συγκληθεί ευρεία σύσκεψη των συναρμόδιων υπουργείων και εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να δρομολογηθεί η υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου στόχου, ο οποίος, όπως είπε, συνιστά, την ικανή και αναγκαία συνθήκη για τον εκσυγχρονισμό του κράτους.

Εκτιμάται ότι το μέτρο θα διευκολύνει την καθημερινή επαφή του πολίτη με το κράτος και θα συμβάλει στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, η οποία υπολογίζεται ότι απορροφά το 6% του ΑΕΠ της χώρας.






tromaktiko

ΒΟΜΒΑ για το χρέος....



Άμεση, απαιτητική και σκληρή ήταν για άλλη μια φορά...
η πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνάντηση που είχε με τον κ Γιώργο Σταθάκη.

Πιο αναλυτικά το ΔΝΤ δεν προτίθεται να συζητήσει τίποτα σχετικά με την αναδιάρθρωση του χρέους, προτού ολοκληρωθεί το σύνολο των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται, με την κ Λαγκάρντ να δηλώνει κοφτά «εφαρμόστε τις μεταρρυθμίσεις», κατά τη διάρκεια της ημίωρης συνάντησης που είχε με τον κ Σταθάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όσον αφορά τις απαιτήσεις του ΔΝΤ, ο Γ. Σταθάκης φέρεται να εξέφρασε την απόλυτη ετοιμότητα της ελληνικής κυβέρνησης για την υλοποίηση του προγράμματος που συμφωνήθηκε με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Αξίζει να αναφερθεί πως ως "μεταρρυθμίσεις" αναφέρονται το πλήθος μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις, ενώ κανείς δεν ξεχνά την φοροεπιδρομή που έχει στα σκαριά η ελληνική κυβέρνηση μέχρι το τέλος τους έτους.



tromaktiko

ΒΟΜΒΑ Έρχεται καταστροφή του κόσμου λέει η NASA στις...

nasa

Η NASA με την βοήθεια επιστημόνων απ'όλο τον κόσμο, προετοιμάζεται να προβεί σε ένα πείραμα για να διαπιστώσει κατά πόσο θα ήταν δυνατό να αλλάξει την πορεία ενός αστεροειδή με "στόχο" την γη.
Ωστόσο σύμφωνα με έρευνες που έχει κάνει η επιστημονική ομάδα της NASA, οι πιθανότητες να συμβεί μια τέτοια καταστροφή είναι ελάχιστες, αλλά οφείλει να είναι προετοιμασμένη.
Η υπηρεσία AIDA που παρακολουθεί τους αστεροειδείς, έχει εντοπίσει έναν βράχο, γνωστό και ως «Didymoon», ο οποίος έχει διάμετρο 160 μέτρα και συνοδεύεται από έναν αστεροειδή με ονομασία Didymos. Δύο διαστημικά οχήματα θα κατευθυνθούν προς το μέρος τους, με το ένα να πέφτει με δύναμη πάνω στον Didymoon και το άλλο να παρακολουθεί από ασφαλή απόσταση τα τεκταινόμενα.
Στόχος είναι να διαπιστώσουν αν είναι εφικτό να αλλάξουν την πορεία του αστεροειδή.





voice news

Έσκασε "κανόνι" στην αγορά! Κλείνουν καταστήματα μεγάλης εταιρίας...

louketo

Πρόκειται για την πασίγνωστη αλυσίδα Carrefour-Μαρινόπουλος, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ίσως αναγκαστεί να κλείσει 20 καταστήματα της σε όλη την Ελλάδα, αφήνοντας 220 με 250 υπαλλήλους άνεργους σε μια περίοδο που η ανεργία μαστίζει.
Τα περισσότερα από τα καταστήματα που ενδέχεται να κλείσουν αποτελούν μικρά σημεία πώλησης και λειτουργούν υπό το σήμα Carrefour Express.
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μαρινόπουλος δήλωσε πως θα κάνουν ό,τι περνάει απ'το χέρι τους ώστε να μην μείνουν άνεργοι οι εργαζόμενοι αλλά να απορροφηθούν από άλλα καταστήματα.





voice news

Στέλεχος Siemens: «Ναι, δωροδόκησα Υπουργούς»

siemens
Πρόκειται για τον Αντρές Τρούπελ, πρώην οικονομικό στέλεχος στη Γερμανική Siemens.
Ο Τρούπελ παραδέχτηκε την ενοχή του ενώπιόν του δικαστή, για την δωροδοκία υπουργών στην Αργεντινή με σκοπό η Siemens να αναλάβει συμβόλαιο 1 δισ. δολαρίων.
Η υπόθεση κρατά μια τετραετία και ο Τρούπελ αποτελεί τον πρώτο που ομολογεί στο δικαστήριο την εμπλοκή του.
Ο ίδιος έχει διπλή υπηκοότητα αφού κατάγεται και από την Αργεντινή και από την Γερμανία ενώ σε βάρος του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για δωροδοκία το 2011.
Ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Πρέετ Μπαχάρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Τρουπέλ παραδέχθηκε ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μαζική συνωμοσία δωροδοκίας που διήρκεσε μια δεκαετία. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργοί του διοχέτευσαν σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια σε δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων, εκ των οποίων 7 εκατομμύρια κατατέθηκαν σε λογαριασμό στη Νέα Υόρκη»



voice news

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αποκάλυψη ανθελληνικού σχεδίου της Jp Morgan

petre

Η επενδυτική τράπεζα Jp Morgan προτείνει στην Τουρκία να μεταφέρει τα κοιτάσματα από την Κύπρο όπως και το κοίτασμα Λεβιάθαν, φυσικού αερίου μέσω κατασκευής υποθαλάσσιου αγωγού στην τουρκική επικράτεια.
Ρωσία, Κίνα και Συρία αποτελούν εμπόδιο όμως στα σχέδια αυτά ενώ τουρκικές εταιρίες πετρελαίου βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με τον Έλληνοκύπριο ηγέτη Νίκο Αναστασιάδη. Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε πως τα κόμματα ήταν ενημερωμένα για το θέμα που αφορά την Κύπρο, παράλληλα υποστηρίζει η συνεργασία της κυπριακής κυβέρνησης μαζί τους , για την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου, θα γίνει πραγματικότητα μόνο αν υπάρξει λύση για τα προβλήματα της διχοτομημένης νήσου.
Η Κύπρος έχει μεγάλα κοιτάσματα φυσικού αερίου όμως η Τουρκία δεν αποδέχεται ότι έχει δικαιώματα σε αυτά με αρκετά προκλητικό τρόπο.
Ο αγωγός Λεβιάθαν - Τουρκίας θα τέμνει εγκάρσια την υφαλοκρηπίδα της Κύπρου και αυτό σημαίνει ότι η Λευκωσία πρέπει να δώσει την άδεια της για την υλοποίηση του.
Ένας υποθαλάσσιο αγωγός από το κοίτασμα Λεβιάθαν προς την τουρκική επικράτεια θα προσέδιδε μεγαλύτερη και ταχύτερη απόδοση της επένδυσης από την κατασκευή του σχεδιαζόμενου σταθμού LNG στην Κύπρο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της JP Morgan.

Πολεμικά επεισόδια θα δημιουργηθούν αν η Άγκυρα δεν ακολουθήσει τη διπλωματική οδό ενώ ήδη έχει καθορίσει έναν στρατηγικό δείκτη ενισχυμένο από τις ναυτικές ικανότητες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Εν κατακλείδι η Κύπρος θα πιεστεί μέχρι τέλους ώστε να συμφωνήσει στα σχέδια αυτά.



voice news

Ο σφαγέας Νετανιάχου βλέπει τρομοκρατικούς πυρήνες παντού, ακόμα και στην Κύπρο!


ohe_netaniahu
Στη συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν, αλλά και την πορεία του παλαιστινιακού ζητήματος εστίασε στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου.
Από το βήμα του διεθνούς οργανισμού ο κ. Νετανιάχου κάλεσε τους διεθνείς ηγέτες που επικροτούν τη συμφωνία με την Τεχεράνη να αφήσουν τον ενθουσιασμό, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει ειρήνη, αλλά ενίσχυση της επιθετικής διάθεσης του Ιράν, καθώς η άρση των κυρώσεων θα οδηγήσει με μεγαλύτερη πιθανότητα σε πόλεμο.
«Δείτε τι έκανε το Ιράν τους τελευταίους έξι μήνες, από τότε που συμφωνήθηκε το πλαίσιο της συμφωνίας στη Λοζάνη. Κάθε λίγες εβδομάδες το Ιράν και η Χεζμπολάχ ξεκινούν νέους τρομοκρατικούς πυρήνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τρεις από αυτούς αποκαλύφθηκαν στο Κουβέιτ, την Ιορδανία και την Κύπρο», τόνισε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.
«Φανταστείτε τι θα κάνει το Ιράν αφού αρθούν οι κυρώσεις. Το Ιράν δαπανά δισ. σε όπλα και δορυφόρους. Πιστεύετε ότι το κάνει για να προωθήσει την ειρήνη; Πιστεύει κανείς σοβαρά ότι η ριζοσπαστική θεοκρατία με όπλα και μετρητά θα μετριάσει την διάθεση για επίθεση;», διερωτήθηκε ο κ. Νετανιάχου, επισημαίνοντας πως όταν η κακή συμπεριφορά επιβραβεύεται τότε μόνο επιδεινώνεται.
«Το Ισραήλ θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να προστατευτεί το κράτος και ο λαός του», τόνισε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και κάλεσε τα αρμόδια όργανα να ελέγξουν τη διαδικασία και να φροντίσουν οι κανονισμοί που πρέπει να τηρηθούν από την Τεχεράνη να μην «σκεπαστούν κάτω από το περσικό χαλί».
Νωρίτερα, πάντως, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατήγγειλε τον ΟΗΕ πως έπειτα από 70 χρόνια δολοφονίας έξι εκατ. Εβραίων, οι κυβερνώντες του Ιράν «υποσχέθηκαν να καταστρέψουν τη χώρα μου, να δολοφονήσουν το λαό μου» και η απάντηση από το Σώμα αυτό «από σχεδόν κάθε κυβέρνηση ήταν το απόλυτο τίποτα!». Μάλιστα, έπειτα από αυτή τη δήλωση του για λίγα λεπτά ο κ. Νετανιάχου προτίμησε να σιωπήσει κοιτάζοντας τους παρευρισκόμενους στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
«Ίσως τώρα μπορείτε να κατανοήσετε γιατί το Ισραήλ δεν γιορτάζει μαζί σας για τη συμφωνία αυτή», πρόσθεσε μετά την εκκωφαντική σιωπή.
Το Ισραήλ, συμπλήρωσε, δεν θα επιτρέψει στο Ιράν «να τρυπώσει ή να περπατήσει στο κλαμπ των πυρηνικών όπλων» και επισήμανε ότι παρότι κατανοεί πως η θέση της διεθνούς κοινότητας είναι αρνητική στην ανάπτυξη πυρηνικών, αυτό δε θα αποτρέψει το Ισραήλ να προστατεύσει το λαό από εκείνους που αναζητούν την καταστροφή του.
Χαρακτήρισε τη συμφωνία, μάλιστα, «πιστοποιητικό γάμου» ανάμεσα στους ισλαμιστές και τα πυρηνικά όπλα που όπως είπε αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο στον κόσμο.
Όσο για το παλαιστινιακό ζήτημα, ο κ. Νετανιάχου δήλωσε πως το Ισραήλ, αλλά κι ο ίδιος προσωπικά ξέρει το τίμημα του πολέμου και επιθυμεί την επίλυση της κρίσης.
«Το Ισραήλ εξακολουθεί να δεσμεύεται για την επίτευξη ειρήνης και με την Παλαιστίνη. Εγώ ξέρω το τίμημα του πολέμου. Παραλίγο να σκοτωθώ στο μέτωπο. Έχασα πολλούς φίλους.
Έχασα τον αγαπημένο μου αδελφό. Είμαι έτοιμος να αρχίσω συνομιλίες με την Παλαιστινιακή Αρχή χωρίς καμία προϋπόθεση. Δυστυχώς ο πρόεδρος Αμπάς δήλωσε πως δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, αλλά εύχομαι να αλλάξει γνώμη γιατί παραμένω δεσμευμένος στην προοπτική λύσης δύο κρατών όπου το παλαιστινιακό κράτος αναγνωρίζει το εβραϊκό κράτος», δήλωσε ο κ. Νετανιάχου και διερωτήθηκε πώς μπορεί κανείς να συζητήσει για ειρήνη όταν η Παλαιστίνη αρνείται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι.

Putin: «Πόλεμος προπαγάνδας» οι θάνατοι αμάχων από τις αεροπορικές επιθέσεις


PUTIN
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δήλωσε σήμερα πως είναι έτοιμος για τον «πόλεμο προπαγάνδας», μετά τους ισχυρισμούς για θανάτους πολιτών
τους οποίους διατύπωσε η εξόριστη συριακή αντιπολίτευση εναντίον της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας που ξεκίνησε χθες τα πλήγματα στη Συρία.
«Όσον αφορά τις πληροφορίες του Τύπου σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν θύματα μεταξύ του άμαχου πληθυσμού, είμαστε έτοιμοι για αυτό τον πόλεμο προπαγάνδας», δήλωσε ο Πούτιν λέγοντας πως οι πληροφορίες είχαν διατυπωθεί πριν ακόμη τα ρωσικά αεροσκάφη βρεθούν στους συριακούς ουρανούς.
Ο Putin είπε επίσης πως η Ρωσία συντονίζει τις ενέργειές της στη Συρία με τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και το Πεντάγωνο.

Συνάντηση ενόπλων δυνάμεων ΗΠΑ- Ρωσίας


ΗΠΑ ΡΩΣΙΑ
Οι ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Ρωσίας θα διεξαγάγουν συζήτηση στις 11:00 ώρα Ανατολικής Ακτής (18:00 ώρα Ελλάδας)
σήμερα μέσω ασφαλούς σύνδεσης βίντεο ώστε να αναζητήσουν τρόπους για να μην υπάρξει εμπλοκή των αεροσκαφών τους από λάθος, καθώς διεξάγουν παράλληλες εκστρατείες αεροπορικών πληγμάτων στη Συρία, σύμφωνα με ένα στέλεχος του αμερικανού υπουργείου Άμυνας.
Ο αξιωματούχος αυτός, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο να παραμείνει ανώνυμος, ανέφερε πως η Ελίσα Σλότκιν, η οποία εκτελεί χρέη αναπληρώτριας υπουργού Αμύνης, και ένας ανώτερος αξιωματικός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ θα εκπροσωπήσουν το Πεντάγωνο στις συνομιλίες.



hellasforce

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ! Άδωνις: Θα έχω τις 50 υπογραφές και θα κερδίσω (Εσύ ό,τι πεις…)


ΑΔΩΝΙΣ
Αισιόδοξος ότι θα συγκεντρώσει τις 50 υπογραφές που χρειάζονται για την υποψηφιότητα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης


ενώ αναφερόμενος στον Μάκη Βορίδη σημείωσε ότι «σε αυτή την μάχη την συγκεκριμένη που δίνω τώρα δεν είμαστε μαζί». Δίνοντας το ιδεολογικό του στίγμα ξεκαθάρισε ότι η Ν.Δ. θα παραμείνει Κεντροδεξιά.
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά και αναφερόμενος στην επιτάχυνση της εσωκομματικής διαδικασίας σχολίασε ότι «ο κ. Μεϊμαράκης δεν προχώρησε την εσωκομματική διαδικασία γιατί του άσκησε κάποιος από εμάς κριτική».
Ερωτηθείς ποιον υποψήφιο θα υποστηρίξει στην περίπτωση που δεν θα έχει τις 50 υπογραφές σημείωσε ότι «θα έχω τις 50 υπογραφές και θα κερδίσω».
Ερωτηθείς ποιο είναι το όραμά του για την Νέα Δημοκρατία τόνισε πως θέλει το κόμμα να είναι ανοιχτό στην κοινωνία.
«Η δική μου υποψηφιότητα συμβολίζει ότι ένας άνθρωπος που πριν από λίγα χρόνια δεν ήταν καν στην ΝΔ, που τιμήθηκε δυο φορές από τους ψηφοφόρους της ως βουλευτής στις πρώτες θέσεις, που τον τίμησε η ΝΔ σε θέση στο υπουργικό της συμβούλιο, που τον τίμησε η ΝΔ ως κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο κα που τώρα μπορεί να διεκδικεί ακόμα και την αρχηγία της» σημείωσε.
Πρόσθεσε δε πως «εάν εγώ που ήμουν εκτός ΝΔ πριν από χρόνια μπορώ να έχω κάνει αυτά, τότε ο κάθε ένας που ακούει και που δεν είναι στέλεχος της ΝΔ ή μπορεί και να μην ψήφισε ΝΔ εάν πιστεύει ότι αξίζει και αν πιστεύει ότι μπορεί να σεβαστεί τις καταστατικές αρχές τις ΝΔ μπορεί να ονειρεύεται και να σκέφτεται ότι μπορεί αύριο να έρθει στην ΝΔ και σε τέσσερα χρόνια να είναι βουλευτής της ΝΔ και σε μερικά χρόνια γιατί όχι και αρχηγός της».
Σε ό,τι αφορά το ιδεολογικό στίγμα υπογράμμισε ότι «εγώ δεν λέω ότι αν γίνω αρχηγός της ΝΔ θα στρίψω τη ΝΔ δεξιά, δεν λέω ότι θα αποκλείσουμε το Κέντρο, το αντίθετο θα παραμείνει Κεντροδεξιά. Απλώς λέω ότι διεκδικώ στην Ελλάδα όπως μπορεί με υπερηφάνεια ο κ.Τσίπρας να δηλώνει αριστερός και να παίρνει στην πρωθυπουργία ως αριστερός έτσι να μπορώ και εγώ να δηλώνω με την ίδια υπερηφάνεια ότι είμαι δεξιός».

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»


«Όποιος δεν γνωρίζει την αλήθεια είναι απλά βλάκας, όποιος όμως την γνωρίζει και την ονομάζει ψέμα, είναι εγκληματίας».
Bertolt Brecht
Έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν δείχνουν όλη την αλήθεια για τους λαθρομετανάστες οι δημοσιογράφοι ; Αυτά που γίνονται σημερα στην Γερμανία είναι το λιγότερο που θα δουμε αύριο στην δική μας χωρα. Και αρχίζουμε :
Μια γυναίκα πενήντα ενός ετών, η οποία διέμενε σε ένα διαμέρισμα 90 τετραγωνικών στην πόλη Nieheim της Γερμανίας, την πέταξαν έξω από το διαμέρισμά της διότι το χρειάζονταν για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες.
Η Γαλλία, όπως ανεφερεται σε γαλλικά μπλογκς, δεν θα δεχτεί παραπάνω από 30.000 λαθρομετανάστες ενώ οι ίδιοι οι Γάλλοι είναι ευχαριστημένοι που όλοι πάνε στην Γερμανία και καθημερινά δημιουργούνται εκεί πολλαπλά προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και στη δική μας χώρα, δηλαδή η Τουρκία χαίρεται όσο διογκώνονται τα προβλήματα με τους μετανάστες και στην χώρα μας.
Στην Κολονία, στις 26-9-2015, γονείς οι οποίοι έχουν παιδιά με κάποιο νοητικό πρόβλημα είναι εξωφρενών επειδή πρέπει να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τα σχολεία τα οποία είχαν ειδικές εγκαταστάσεις για αυτά τα παιδιά, προκειμένου να δοθούν οι χώροι στους λαθρομετανάστες. Εντωμεταξύ οι δάσκαλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Με τα παιδιά των λαθρομεταναστών δημιουργείται πρόβλημα στις τάξεις λόγω της αδυναμίας συνεννόησης και του μεγάλου αριθμού μαθητών.
ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»2
Κάποιοι δάσκαλοι παραπονούνται ότι δεν γίνεται πλέον κανονικό μάθημα με συνέπεια το επίπεδο μάθησης να χάνεται όλο και περισσότερο και οι ίδιοι οι καθηγητές να έχουν φτάσει στο σημείο νευρικής κρίσης. Οι περισσότεροι κάνουν τις καταγγελίες τους ανώνυμα σε διάφορους δημοσιογράφους και στα μπλογκ, γιατί φοβούνται να μην τους διώξουν από τα σχολεία αν το μάθουν οι αρχές.
ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»3
Σε δύο περιοχές στη Γερμανία έκλεισαν την πυροσβεστική σχολή και το κτίριο διατίθεται πλέον στους λαθρομετανάστες.
Στο Hamburg, 25-9-2015, δεν μπορούν πλέον να ησυχάσουν διότι 5 φορές την ημέρα ακούγεται ο ιμάμης να φωνάζει την μουσουλμανική προσευχή από τον μιναρέ.
Στο Halle της Γερμανίας, 28-9-2015, στο κτίριο της Κοινωνικής Πρόνοιας 300 λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία άντρες, εισέβαλαν μέσα στο κτίριο φωνάζοντας και σπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Οι υπάλληλοι κλειδώθηκαν μέσα στα γραφεία τους και έπαιρναν τηλέφωνο την αστυνομία ζητώντας βοήθεια.
Στην Σαξονία γίνονται πολλές κλοπές, αλλά η αστυνομία δεν προλαβαίνει και ούτε απαντά στις απεγνωσμένες κλίσεις των πολιτών. Είναι τόσο υπερφορτισμένοι και απασχολημένοι καθημερινά με τους λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες του ίδιου του διοικητή της αστυνομίας, Rainer Wendt, (DPoIG), μέσα στις κατασκηνώσεις των παράνομων μεταναστών διαπιστώθηκε ότι δραστηριοποιούνται διάφορες θρησκευτικές ομάδες του Ισλάμ π.χ. Σουνίτες, Σιίτες κλπ, οι οποίες μάλιστα διαθέτουν και οπλισμό, άγνωστο από πού τον προμηθεύτηκαν, γεγονός που καθιστά την όλη κατάσταση άκρως εκρηκτική και επικίνδυνη.
Σε κατασκηνώσεις μέσα σε γήπεδα μαχαιρώνονται και μαλώνουν καθημερινώς λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν και την Συρία. Την περασμένη βραδιά μερικοί κοιμήθηκαν έξω, γιατί κάποιο «έξυπνοι» Γερμανοί τους στοίβαξαν όλους μαζί, μην υπολογίζοντας ότι οι χριστιανοί Σύριοι φοβούνται τους Αφγανούς μουσουλμάνους. Ένας Σύριος μάλιστα ανέφερε ότι οι Αφγανοί τραγουδούσαν το ρεφρέν ενός τραγουδιού το οποίο πάντα το κάνουν όταν… αποκεφαλίζουν χριστιανούς. Οι Σύριοι λέγανε, «φύγαμε από την φρίκη των σφαγών, και μας βάζετε μαζί με αυτούς να κοιμηθούμε σε μια αίθουσα εδώ στην ξενιτιά;»
Στην περιοχή του Σάαρλαντ και συγκεκριμένα στο Λέμπαχ, οι πολιτικοί, η τοπική ηγεσία και οι θρησκευτικοί ηγέτες έφεραν σε κατασκήνωση 300 μετανάστες και έσπευσαν να μεριμνήσουν για αυτούς. Μια μεγάλη ομάδα από αυτούς μπήκε σε ένα σουπερμάρκετ, πήραν ό,τι ήθελαν και κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Όταν η διεύθυνση τους αντιμετώπισε, αυτοί φώναξαν και άλλους συμμάχους τους και τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά. Όταν έφτασε η αστυνομία ήταν ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε. Το σουπερμάρκετ είναι τώρα κλειστό και συγχρόνως σε άλλα δύο σουπερμάρκετ στο Λάιμπτσιχ έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Οι κάτοικοι σηκώνουν πλέον τα χέρια. Όλα αυτά στη Γερμανία.
Σε μια πρώην στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Bayernkaserne, λίγο πιο έξω από το Μόναχο, στεγάζονται περίπου 2.000 λαθρομετανάστες. Ομάδες για τα δικαιώματα των γυναικών αναφέρουν ότι υπάρχει εξαναγκασμός σε βιασμούς και σε πορνεία κάθε μέρα. Άντρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά κοιμούνται ο ένας δίπλα στον άλλο σε τέντες και σύμφωνα με έναν κοινωνικό λειτουργό, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση, η κατασκήνωση είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο στην πόλη όπου η τιμή για να πας με μια γυναίκα μετανάστρια είναι 10 ευρώ.
Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες λένε στις Γερμανίδες να… σκεπάζονται και να φοράν μαντήλα.
Στο Villingen Schwenningen οι κάτοικοι έχουν χάσει την νυχτερινή τους ησυχία. Τα βράδια οι λαθρομετανάστες τριγυρίζουν σαν άγρια ζώα μέσα στους δρόμους, φωνάζοντας, μαλώνοντας, παίρνουν ναρκωτικά και κάνουν ότι θέλουν. Οι κάτοικοι δεν μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχα την νύχτα με αποτέλεσμα να έχει πειραχτεί η υγεία τους.
Στο Αμβούργο έχουν παρουσιαστεί κρούσματα μαλάριας, τύφου, πολιομυελίτιδας, Ηπατίτιδας Β κ.α. Στο Lübbecke στη Γερμανία, σε ένα γυμνάσιο έδωσαν 15 λεπτά διορία στους μαθητές να απομακρυνθούν όλοι από το σχολείο γιατί υπήρχε άμεση ανάγκη να εγκαταστήσουν εκεί τους λαθρομετανάστες. Φυσικά όταν θα έμπαιναν θα διέλυαν τα πάντα.
Ακόμα σημειώθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον εκκλησιών στο Duisburg σε περιοχές όπου κατοικούν πολλοί μουσουλμάνοι. Σπάσανε παράθυρα, βάλανε μπουρλότα στις αίθουσες συγκεντρώσεως των πιστών, σπάσανε τα λουκέτα της εκκλησίας και στο διπλανό χωριό επίσης κατέστρεψαν το ναό με μεγάλες πέτρες.
O Miroslav Jovic, αστυνομικός στα σύνορα τις Σερβίας, δήλωσε στα γερμανικά ΜΜΕ ότι το 90 % δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά κάτι ύποπτο, διότι οι περισσότεροι δηλώνουν την… ίδια ημερομηνία γεννήσεως, 1 Ιανουαρίου, γιατί μάλλον είναι πιο εύκολο να θυμούνται αυτή την ημερομηνία.
Ότι οι λαθρομετανάστες είναι πλέον το «όπλο» εναντίον των λαών μας και της θρησκείας μας, είναι φως φανάρι όπως λέει η Γερμανίδα πολιτικός επιστήμονας, Kelly M. Greenhill, η οποία το 2010 έβγαλε το βιβλίο, «Weapons of mass immigration forced displacement, coercion, and foreign policy».
….Η επομενη φαση θα είναι, «the war in the cities of Europe»…………
Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, θα χτυπήσουν στα πρώτα κρύα του χειμώνα. Εδώ θα βοηθήσει πολύ η ψυχολογική κατάσταση των λαθρομεταναστών που δεν θα έχουν βρει αυτά που περίμεναν και θα είναι πολύ ταλαιπωρημένοι και απογοητευμένοι. Μέσα στις κατασκηνώσεις που θα βρίσκονται, θα έχουν εγκατασταθεί οι λεγόμενοι «κρυμμένοι πολεμιστές», που θα περιμένουν το σύνθημα να ξεσηκώσουν την μάζα ταλαιπωρημένη και κρυωμένη. Η NSA τους έχει ήδη μάθει τις τοποθεσίες με τις αποθήκες όπλων, που και πότε μπορούν να τα βρουν, για αυτό γέμισε με αυτούς τις γερμανικές βάσεις σε όλες τις γωνιές της Γερμανίας.
Το δεύτερο τους χτύπημα, σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν σε γερμανικά μπλογκς, θα είναι να αδειάσουν τα σουπερμάρκετ μέσα σε λίγες ώρες για να δημιουργηθεί πανικός. Νερό και τροφή θα είναι δυσεύρετα διότι οι λαθρομετανάστες αν δεν έχουν πλέον τα απαραίτητα θα λεηλατήσουν ότι βρουν μπροστά τους.
Αναμένεται πάντα από τους «μυστικούς στρατιώτες πολέμου» να τους ενθαρρύνουν για εξεγέρσεις. Ο θυμός, η απελπισία και το μίσος, θα υπερισχύσουν και θα αρχίσουν οι πόλεμοι μέσα στις πόλεις. Θα σκοτώνουν όποιον βρουν μπροστά τους, θα βιάζουν, θα βάζουν φωτιές και θα καταστρέφουν. Έτσι οι Αμερικανοί, θα τους χρησιμοποιήσουν για να κάνουν όλες τις βρωμοδουλειές τους . Και να θέλει ο λαός να υπερασπιστεί το σπίτι του, το αγροκτήμα του, δεν θα μπορεί γιατί θα υπάρξει και επίθεση από τον ουρανό, (από αέρος επιθέσεις).
Ο πόλεμος θα αποθαρρύνει άλλους οικονομικούς λαθρομετανάστες να έρθουν στην Ευρώπη. Τα θύματα στους πολίτες και οι καταστροφές θα έχουν κάποιες παρενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Θυμηθείτε τον 1ο, και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Το οικονομικό λόμπυ των Σιωνιστών ήταν αυτοί που χρηματοδοτούσαν τον ιδιωτικό στρατό!!!!!!!! Οι Αμερικανοί φοβούνται να μην γίνουν γνωστοί οι πραγματικοί υπεύθυνοι του 2ου Παγκοσμίου πόλεμου. Ξυπνήστε!!!!
Πρόσφατα ένας ηγέτης των μουσουλμάνων δημοσίευσε στο twitter το εξής χαρακτηριστικό : «Αδέλφια ήρθε η ώρα. Ο Αλλάχ μας υποσχέθηκε αυτήν την γη και θα κρατήσει το λόγο του. Έρχεται η ημέρα της εκδίκησης. Ας χυθεί επιτέλους αίμα επάνω στα ευρωπαϊκά γουρούνια. Γινόμαστε όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυνατοί. Σε λίγο θα αρχίσουμε. Ο προφήτης και η ευλογία του Θεού να σας σκεπάζει, θα είναι περήφανος για εμάς».

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ Κ.Κ. ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS


Λόγω επιδεινώσεως της διεθνούς καταστάσεως, αποφάσισα να επανακυκλοφορήσω την ανοιχτή αυτή επιστολή προς Πλανητάρχες.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Εξοχότατοι κύριοι Πρόεδροι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης,
———————————————————

Με όλον τον οφειλόμενο Σεβασμό προς το πρόσωπόν Σας, αυτά που θα σας πω, φοβούνται οι πολιτικοί της Γης, πιόνια και μαριονέτες δικά Σας,  να σας πούνε.
Επειδή δεν έχω άλλον τρόπο να σας συνετίσω, αυτό το έργο το αφήνω στον Πανάγαθο ΘΕΟ.
Εάν δεν διαγράψετε το επαχθές και παράνομο ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος, εμείς οι Έλληνες σε περίπτωση πολέμου, θα στηρίξουμε τη ΡΩΣΙΑ και τον ΠΟΥΤΙΝ!!!
Οι κατά τόπους πολιτικοί ορντινάντσες, Σας αφήνουν στο σκοτάδι με κολακείες, για να έχουν την εύνοιά σας,- γιαυτό πηγαίνετε από το κακό στο χειρότερο,- φοβούμενοι είτε διακοπή της κομματικής και προσωπικής χρηματοδότησης, είτε ανατροπή με απώλεια της εξουσίας,  είτε προσωπικές δολοφονίες. Φοβούνται την οργή σας, οι μαριονέτες!!!
Απογοητευμένος από τους τοπικούς άρχοντες, αλλά και από τους Ευρωπαίους και Αμερικάνους πολιτικούς ηγέτες-μαριονέτες, απευθύνομαι σε εσάς, αφού εσείς είσθε η μόνη πηγή εξουσίας στο πλανήτη, και δύνασθε σαν πραγματικοί Κοσμοκράτορες και Πλανητάρχες να αναστείλετε και καταστείλετε τη δυστυχία και την εξαθλίωση των λαών.
Ο ένας από εσάς έχει πιάσει όλο το χρυσό του πλανήτη, όλες τις τράπεζες, και όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Γης, και ο άλλος την παγκόσμια ενέργεια, με δικές του όλες τις διεθνείς εταιρίες υδρογονανθράκων.
Όλοι οι λαοί στον πλανήτη γνωρίζουν ότι εσείς οι δύο, και η παρέα σας, είσθε οι πραγματικοί Πλανητάρχες, Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχοι, και Παντοκράτορες στο πλανήτη Γη, αλλά και στο διάστημα, και μόνο τα ΜΜΕ φαίνεται να το αγνοούν, αφού ομιλούν για Πλανητάρχη τον ΟΒΑΜΑ, και στην Ε.Ε. τη Μέρκελ. Αμφότεροι ΟΒΑΜΑ & Μέρκελ, εκτελούν τις εντολές σας.
Μερικοί αφελείς ή απληροφόρητοι πολιτικοί,  δημοσιογράφοι, και ΜΜΕ, ομιλούν-γράφουν για Πλανητάρχη τον ΟΒΑΜΑ, έχουν βαθιά μεσάνυχτα ή το πράττουν σκοπίμως, για να κρύψουν την αλήθεια από το κοινό. Οι Η.Π.Α. & Ε.Ε. απλώς εκτελούν τις εντολές σας.
Τώρα τελευταία τα έχετε βρεί «σκούρα» από την άλλη υπερδύναμη τη ΡΩΣΙΑ.
Ευτυχώς για το πλανήτη που υπάρχει ο ΠΟΥΤΙΝ & ΡΩΣΙΑ, αλλιώς θα είμαστε όλοι δούλοι και σκλάβοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των ΡΟΤΣΙΛΝΤ και παρέας.
Η διοικούσα ομάς του Βατικανού και της Ορθοδοξίας, συμπλέει με τις επιθυμίες σας, οι οποίοι έχουν αποδεχθεί την Ισλαμική λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι «σκάβουν το λάκκο» της Χριστιανοσύνης, αλλά αυτό θέλετε και ΕΣΕΙΣ!!!
Μπορούμε να πούμε ότι είσθε ακόμη και διαπλανητικοί Κοσμοκράτορες, επομένως ο τίτλος των Κοσμοκρατόρων σας πηγαίνει «γάντι» που λέει ο λαός.
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. , αλλά και όλοι οι πολιτικοί των ΗΠΑ, είναι πιόνια σας.
Έχετε στελεχώσει όλες τις κυβερνήσεις των κρατών της Γης, με στελέχη προερχόμενα από μία και μόνο ειδική στο είδος εθνότητα του πλανήτη. Τίποτε δεν αφήσατε. Όλα και όλους τους βάλατε στο χέρι, λέει ο λαός.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, απευθύνομαι σε σας, αφού εσείς είσθε οι ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων,  της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.
Όταν ήμουν νεαρός άκουγα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, και τη φανταζόμουνα ότι θα έφερνε την ευτυχία και ευημερία στους λαούς της Γης, μακριά από τους φαύλους και εφιάλτες πολιτικούς, και εσάς σας έβλεπα σαν ευεργέτες της ανθρωπότητας, καθήμενους στο θρόνο της
δόξης της μεγαλειότητος, και της αγάπης των ανθρώπων του πλανήτη.
Φανταζόμουνα τη Παγκοσμιοποίηση σαν τον επίγειο παράδεισο, όπου όλοι οι λαοί θα ζούσαμε μέσα σε μια αληθή δημοκρατία, γεμάτη ευημερία και δικαιοσύνη.
Η πολιτική προπαγάνδα εμφάνιζε τη Ν.Τ.Π. της οποίας ηγείσθε, σαν μια «πανάκεια», δηλαδή το μέσον επιλύσεως οποιουδήποτε προβλήματος, σαν το μοναδικό φάρμακο διά «πάσαν νόσον, και πάσαν μαλακίαν», ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία.
Τώρα που μεγάλωσα είδα ότι αυτά τα όνειρά μου ήταν απατηλά.
Αντί του Παραδείσου είδα να φέρνετε στην ανθρωπότητα τη Κόλαση, και τους πολέμους με τους σφαγείς Τζιχαντιστές του ISIS-ISIL το οποίο ιδρύσατε.
Αντί να φροντίζετε για την ευτυχία και ευημερία των ανθρώπων-υπηκόων σας, φροντίζετε για τη δυστυχία και τη καταστροφή των.
Τέτοια Νέα Τάξη Πραγμάτων, και Παγκοσμιοποίηση, να μας λείπει, δεν τη θέλουμε.
ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Όλα τα παρακάτω γράφονται με ανιδιοτέλεια, με αντικειμενικότητα, χωρίς υστεροβουλία, αιρόμενος υπεράνω καταστάσεων, αντικατοπτρίζουν δε, την ζέουσα πραγματικότητα.
1.- Συγκεντρώσατε όλο το πλούτο του πλανήτη στα χέρια σας, στις εταιρίες σας, και στις τράπεζές σας, για να κατακτήσετε δικτατορικά τη παγκόσμια εξουσία και κυριαρχία.
2.-Φοβάστε τις δημοκρατικές διαδικασίες, αφού τα χέρια σας στάζουν αίμα από τους πολέμους, και τις αρπαγές του πλούτου των λαών της Γης.
Εδώ ταιριάζει η ρήση των γραφών, «Α, δε ητοίμασας τίνι έσται»;;; Ο Μεγαλοδύναμος ΘΕΟΣ κάτι σας ετοιμάζει, για να σας τιμωρήσει, και εσείς  δεν το βλέπετε………………
3.- Δεν αφήνετε άλλο κράτος με ορυκτό ή ενεργειακό πλούτο, να ευημερήσει, και να αναπτύξει την οικονομία του, αλλά σαν αρπακτικά ζώα, ερπετά, και όρνεα, ορμάτε με όλας τας γνωστάς μεθόδους των σαράφηδων, και τοκογλύφων τσιφούτηδων, να το κατασπαράξετε.
4.- Τοποθετείτε σε κάθε κράτος πολιτικούς υπαλλήλους σας, πιόνια και μαριονέτες, πρόθυμους και υπάκουους να εκτελέσουν τις εντολές σας, (έναντι τιμήματος-«λαδώματος»), οι οποίοι πάντοτε είναι αρπακτικά εναντίον των υπηκόων σας, για να φανούν αρεστοί σε σας.
Βέβαια οι λαοί, παρασυρμένοι από τη προπαγάνδα των «λαδωμένων» από εσάς ΜΜΕ, ψηφίζουν τους εκλεκτούς σας, γιαυτό είμαστε υπεύθυνοι για τη κακοδαιμονία μας.
5.- Διοικείται όλο τον κόσμο με συμβούλους «δεξαμενές σκέψεως», «Think Tanks», (στελεχωμένα με υμέτερα στελέχη), οι οποίοι δεν τολμούν να εκφέρουν άλλη γνώμη διαφορετική από τις επιθυμίες σας, αν και δεν διαθέτουν τοιαύτην.
6.- Όταν η δημοκρατία σε κάποιο κράτος δεν υπακούει στα κελεύσματά σας, την ανατρέπετε και φέρνετε είτε δικτατορία, είτε κεκαλυμμένη δημοκρατία με δικούς σας πολιτικούς, ορντινάντσες, πιόνια & μαριονέτες.
Έτσι όμως όλοι οι απελπισμένοι λαοί της Γης, ξεσπούν την οργή τους με αναθέματα στο όνομά σας!!!
Σας αρέσει αυτό;;; Δεν νομίζω!!!
7.- Κυβερνάται το πλανήτη με μυστικές λέσχες, βλέπε λέσχη Bilderberg, Μασονία, Τριμερής επιτροπή, Illuminati, Κρανία & Οστά, κ.λ.π. τις οποίες επανδρώνετε με λαομίσητες, μη δημοφιλείς προσωπικότητες.
8.- Δημιουργείτε τοπικούς πολέμους, ή εμφυλίους πολέμους, όπου και όπως σας συμφέρει, βλέπε, Κορέα, Βιετ-Ναμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, κ.λ.π. ανατρέποντας κυβερνήσεις, τοποθετώντας μαριονέτες, για τη προώθηση των συμφερόντων σας, και των πολιτικών σας, για τη κατάκτηση της παγκόσμιας εξουσίας.
Μέχρι σε Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο οδηγείτε την ανθρωπότητα, με σκοπό να δολοφονηθούν 6 δις. άνθρωποι, ώστε να επιζήσουν οι εκλεκτοί σας, και εσείς να κατακτήσετε τη παγκόσμιο κυριαρχία!
9.-Χρεοκοπείτε Κράτη, με ότι αυτό συνεπάγεται, με παράνομες μεθόδους. (Βλέπε Ελλάδα, Αργεντινή) κ.λ.π.
10.-Διαγράφετε χρέη κρατών (Γερμανία), ανάλογα με τα συμφέροντά σας, ενώ άλλα κράτη τα αφήνετε να στενάζουν από τα παράνομα, δόλια, επαχθέστατα, και αέναα δάνεια-χρέη.
11.- Η πολιτική ηγεσία Ε.Ε., & ΗΠΑ, και άλλων κρατών, είναι διορισμένα πιόνια δικά σας, και εκτελούν τις εντολές σας. Βέβαια οι λαοί τους ψηφίζουν, αφού δεν έχουν άλλη επιλογή!
12.- Κάνετε νοθεία στα εκλογικά αποτελέσματα, μέσω Η/Υ σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν!!!
13.- Ειδικά στην Ελλάδα εγκαταστήσατε πολιτικούς μαριονέτες, και βυθίσατε τη χώρα σε μια οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου, διά της μεθόδου της σκανδαλώδους και δόλιας δανειοδοτήσεως της χώρας, δημιουργώντας ένα δόλιο και αέναο χρέος, μέσω της ΕΛΣΤΑΤ.
Σε μια από τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας της, βρέθηκε η Ελλάς, με τις χειρότερες κυβερνήσεις στην ιστορία της.
Βλέπετε δεν υπάρχει ηγέτης να εφαρμόσει τον αρχαίο νόμο της «Σεισάχθεια», αλλά και αν υπάρξει θα τον δολοφονήσετε.
14.- Κυβερνάτε τη χώρα μας με Μνημόνια και Ρατσιστικούς νόμους.
Ο ρατσισμός των μνημονίων δρα εναντίον των Ελλήνων.
15.- Εφαρμόζεται το ρατσισμό του «δόγματος του Σόκ», της σχολής του Σικάγου, εναντίον των Ελλήνων.
Σήμερα ο μόνος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι εκείνος εναντίον των Ελλήνων.
Η παραγωγή νόμων που φιάχνουν οι Σιωνιστές Γερμανο-Εβραίοι του Ύπατου Αρμοστού, και τους ψηφίζουν τα προδοτικά κόμματα στη βουλή, μας ενοχλεί βαθύτατα, και σκλαβώνει τον ιστορικό λαό των Ελλήνων, με τον πανάρχαιο πολιτισμό, και την Ιστορία.
16.- Με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, μας έχετε «αλλάξει τα φώτα», λέει ο λαός. Κλέβετε ΕΣΕΙΣ τα χρήματα από τις τράπεζες, και καλούμεθα εμείς ο φτωχός λαός να τις σώσουμε!!!
Έλεος πια, εμείς θα χρηματοδοτούμε τις τράπεζες σας;;;
17.- Εμείς οι Έλληνες ζούμε σε καθεστώς ομηρίας. Προβαίνετε σε κλοπή των συντάξεων, αφού από το ένα χέρι μας τις δίνετε ψαλιδισμένες και «κουρεμένες», και από το άλλο χέρι μας τις παίρνετε με τους φόρους και  χαράτσια. Ακολουθείτε οικονομική πολιτική σαράφικου.
Εφαρμόζετε οικονομικό και πολιτικό ρατσισμό κατά των Ελλήνων.
18.- Εμείς οι Έλληνες ζούμε σήμερα σε ένα οικονομικό και πολιτικό ολοκαύτωμα, με τον οικονομικό ρατσισμό που εφαρμόζετε εναντίον μας.
Είδατε ότι η Ελλάδα είναι πλούσια σε ορυκτά,(ΧΡΥΣΟ), αλλά και σε ενεργειακά κοιτάσματα, και σπεύσατε σαν αρπακτικά-γύπες, να τα αρπάξετε.
19.- Αφήσατε τη Σαουδική Αραβία, και άλλες χώρες του Κόλπου, να εκμεταλλευτούν τον ορυκτό τους πλούτο, και να ευημερήσουν, και δεν επιτρέπετε στην Ελλάδα, μια ιστορική χώρα, που σας έδωσε τα φώτα του πολιτισμού, που σας πρόσφερε τις επιστήμες και τέχνες, να προκόψει ώστε να θρέψει το λαό της.
20.- Η δική μας Ελλάδα δεν είναι αποικία σας, παρόλο ότι οι πολιτικοί μας είναι πιόνια σας.
Κάνετε λάθος! Η δική μας Ελλάδα, η Ελλάδα των ονείρων μας, δεν είναι προτεκτοράτο. Τα σχέδιά σας δεν θα περάσουν. Υπάρχουν και αλλού προστάτες…………..
Σε αυτήν την Γη, την ποτισμένη με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, γεμάτης Αίμα και Δόξα, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται.
21.- Κάνετε διακρίσεις στη διαχείριση των λαών, ανάλογα με τις φιλικές σας διαθέσεις. Άλλους ευνοείτε, και άλλους καταδικάζετε.!
22.- Στη χώρα μας όλα τα έσοδα του κράτους ρέουν στα ταμεία σας.
Μέχρι τις συντάξεις των φτωχών γερόντων ενθυλακώνετε με φόρους και χαράτσια, φτάνει να είναι σε Ευρώ. Τόσο άπληστοι είστε. Καταστρέψατε το σύστημα μισθών και συντάξεων. Καταστρέψατε το σύστημα παιδείας. Καταστρέψατε το σύστημα υγείας.
23.- Φέρατε εκατομμύρια λαθρομετανάστες διαφορετικής κουλτούρας από τον πολιτισμό του Ελληνισμού, και καταστρέψατε τη πατρίδα μας. Γιατί δεν πάτε λαθρό στη Γη των προγόνων Σας, να δείτε πόσο πονάει;;;;;;;;;
Όλα αυτά τα πετύχατε με τη βοήθεια εθνοπροδοτών και εθνομηδενιστών πολιτικών υπαλλήλων σας.
24.- Όλα αυτά τα κάνατε για να αρπάξετε τον ορυκτό και ενεργειακό μας πλούτο, αλλά και για λόγους γεωπολιτικής. Δημιουργήσατε τέτοια οικονομική και πολιτική κατάσταση, που δεν υπάρχει πλέον καμιά ελπίδα για τις ερχόμενες γενεές.
25.- Υπό τη προεδρία Σας, η παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, συντελεί και συνεργεί στη γενοκτονία, στον αφελληνισμό, και τελικά στο διαμελισμό της Ελλάδος.
Φθάσατε μέχρι το σημείο να αρπάζετε και τα σπίτια μας, διά των πλειστηριασμών, σαν κοινοί σαράφηδες και τοκογλύφοι τσιφούτηδες!!!.
26.- Τέτοια αρπακτικά είσθε. Πέφτετε πολύ χαμηλά από την απληστία σας. Μη ξεχνάτε ότι ζήσαμε και εμείς το δικό μας ολοκαύτωμα από τους Ναζί στο Β! παγκόσμιο πόλεμο, όπως εσείς, όπου χιλιάδες Έλληνες έχασαν τη ζωή τους, πολεμώντας τους Ναζί στο πλευρό σας. Αν και οι ΝΑΖΙ ήταν δημιούργημα δικό σας, όπως οι σημερινοί ISIS-ISIL.
Εμείς οι Έλληνες σώσαμε στη κατοχή χιλιάδες δικούς σας από τη καταδιωκτική μανία των Ναζί, με κίνδυνο της ζωής μας, και σήμερα μας προσφέρετε «αντί του μάνα χολήν»…
27.- Οδηγήσατε τη χώρα μας σε δόλιο, αέναο, δανεισμό, συνεργεία προδοτών πολιτικών. Αυτοί που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ «τα έφαγαν» ΜΑΖΙ με ΕΣΑΣ λέει ο λαός.
28.- Τα δάνεια επέστρεφαν σε ΕΣΑΣ, εσείς τα «φάγατε»…
29.- Τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις πάνε όλα στα τοκοχρεολύσια των δανείων ΣΑΣ. Τώρα είμαστε χώρα υποταγμένη, αποικία, και προτεκτοράτο σας. Έλληνες υποταγμένοι στους Γερμανούς, πρώην δολοφόνους σας.
30.- Δημιουργήσατε ένα χρέος για τη χώρα μας ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Η μόνη θεραπεία είναι η διαγραφή του χρέους, ή αλλιώς ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Το δικό σας Δ.Ν.Τ. τώρα ομολογεί ότι το πρόγραμμα που έδωσε ήταν ΛΑΘΟΣ, όμως αρνούνται να το διορθώσουν με «Σεισάχθεια», λες και θα χάσει «η Βενετιά βελόνι», λέει ο λαός.
31.- Χρειάζεται αναδιάρθρωση και διαγραφή του χρέους. Τα μνημόνια είναι λάθος συνταγή. Το χρέος δεν «σβήνει» με νέο χρέος, με νέο δανεισμό.
32.- Το λάθος που έγινε σκότωσε τους Έλληνες, εκτός εάν αυτό είναι που επιθυμείτε και επιδιώκετε.
Τους νόμους και τα μνημόνια τους φτιάχνουν οι ξένοι (μαριονέτες σας),και τους ψηφίζουν αβλεπί οι «Έλληνες» βουλευτές πιόνια σας.
33.- Φιάχνετε βουλευτές για να ψηφίζουν τα Μνημόνιά σας.
34.- Για τη μετανάστευση της νεολαίας της Ελλάδος, για τη βίαιη λαθρομετανάστευση εγχρώμων εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, ευθύνεται η δική σας πολιτική, με τα προγράμματά της.
35.- Το χρέος είναι ΜΗ βιώσιμο, και πρέπει τα ανθρωποειδή πιόνια σας, «οικονομολόγοι της πεντάρας» να το αναδιαρθρώσουν, και να το διαγράψουν.
36.- Αυτά που κάνετε στην ανθρωπότητα, ούτε ο ΜΩΫΣΗΣ δεν τα θέλει. Ο ΜΩΫΣΗΣ θα σας τιμωρήσει, όπως τιμώρησε τους αρχαίους αδελφούς ΣΑΣ στην έρημο, τότε με την έξοδο…………
37.- Οδηγείτε την ανθρωπότητα σε Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό Πόλεμο. Ο ΘΕΟΣ θα σας τιμωρήσει διότι εξοντώνετε τα πλάσματά του, τα δημιουργήματά του.
Στη θέση σας, θα αναζητούσα την υστεροφημία. Αλήθεια, τι όνομα θα αφήσετε πίσω σας;;; Δεν φοβάστε τι θα γράψει για εσάς η παγκόσμια ιστορία;;; Αντί να επιδιώξετε να γίνετε λαοπρόβλητοι ηγέτες, με τις πολιτικές σας γίνατε διεθνώς λαομίσητοι.
Φαίνεται ότι συμβουλεύεστε τους σκληροπυρηνικούς της φυλής σας. (CFR).
Σε λίγα χρόνια θα απέλθετε από το μάταιο τούτο κόσμο. Όλος αυτός ο τεράστιος χρυσός που συγκεντρώσατε τι θα απογίνει;;; Θα πέσει στα χέρια μιας βάναυσης παγκόσμιας δικτατορίας. Ιδού λοιπόν τι πετύχατε!!! Μια αδίστακτη παγκόσμια δικτατορία, που οι λαοί του πλανήτη θα καταριούνται το όνομά σας.
Δεν σας ενδιαφέρει τι όνομα θα αφήσετε πίσω σας;;; Δεν σας αρκούν τα όσα «φάγατε»;;;
Τόσο άπληστοι τοκογλύφοι, τσιγκούνηδες, και τσιφούτηδες είσθε;;; Έλεος πια!!!
Αφήστε κάτι και για εμάς, να σας συχωράμε, όταν με το καλό απέλθετε για τις αγκάλες του Μαμωνά!!!
Γιατί με τις πράξεις σας, εκεί θα πάτε!!
Ο ΘΕΟΣ του ΜΩΫΣΗ δεν τα θέλει αυτά που κάνετε!!!
Φανείτε έστω και μια φορά ευεργέτες της ανθρωπότητας.!!
Όλοι οι λαοί του πλανήτη γνωρίζουν ότι εσείς, και οι υιοί σας, είσθε πίσω από τη δυστυχία μας.
Το κίνημά σας, για παγκόσμια δικτατορία, οι λαοί της Γης το ονομάζουν «Διεθνή απάτη».
Ο μεγαλύτερος ρατσισμός – μετά το ολοκαύτωμα των Εβραίων- είναι αυτός που γίνεται σήμερα εναντίον των Ελλήνων, με το ρατσιστικό νόμο που εφαρμόσατε.
Ότι έκαναν οι Ναζί σε εσάς, το κάνετε σήμερα εσείς σε εμάς τους Έλληνες. Ήδη με εντολές σας η Τρόϊκα των δανειστών-δυναστών, εφαρμόζει οικονομικό ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.
Τη λέξη «Ευγνωμοσύνη» δεν την γνωρίζετε;;; Χρωστάτε ευγνωμοσύνη στον Ελληνικό Λαό!!!
Αντί να φροντίσετε να γίνετε λαοπρόβλητοι παγκόσμιοι ηγέτες, και διεθνώς δημοφιλείς, προτιμήσατε δια της εκμεταλλεύσεως των ανθρώπων, το μίσος των λαών του πλανήτη στο όνομά σας, και στο πρόσωπό σας. Προτιμήσατε να γίνετε διεθνώς λαομίσητοι.
Η αγάπη των ανθρώπων του πλανήτη, αξίζει περισσότερο από το χρυσό που έχετε συγκεντρώσει στα θησαυροφυλάκιά σας.
Αξίζει εδώ να αναφέρω την ιστορία του Βασιλέως των Ελλήνων της Φρυγίας ΜΙΔΑ, προς παραδειγματισμό, και σύνεση, μήπως βάλλετε Μυαλό.
Ο Βασιλεύς ΜΙΔΑΣ ζήτησε από το Διόνυσο τη δύναμη να μετατρέπει σε ΧΡΥΣΟ ότι και αν εγγίζει. Ο Θεός Διόνυσος του έκανε αυτή τη χάρη. Έτσι όμως κινδύνευσε να πεθάνει από τη πείνα και τη δίψα, αφού ότι άγγιζε γινόταν ΧΡΥΣΟΣ. Αυτό πάθατε και ΕΣΕΙΣ!! Τότε παρεκάλεσε πάλιν τον Διόνυσο, και γλίτωσε μόνο αφού, ακολουθώντας τη συμβουλή του Διονύσου, λούστηκε στα νερά του ποταμού Πακτωλού, ο οποίος από τότε περιέχει στη κοίτη του, ψήγματα και αποθέματα χρυσού.
Γιαυτό ο ποταμός Πακτωλός σήμερα έγινε συνώνυμο του πλούτου.
Ο Πακτωλός ποταμός σας ξέφυγε, πως έτσι;;;
Αυτό θα πάθετε και εσείς στη φήμη σας, και στην υστεροφημία σας, από την απληστία, και την ακόρεστη πλεονεξία για ΧΡΥΣΟ και εξουσία, που σας διακατέχει.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, σας συμβουλεύω, στο όνομα της καλής υστεροφημίας σας, να αφήσετε τη τύχη των λαών της Γης στα χέρια τους, αφήστε τον ορυκτό πλούτο κάθε κράτους στα χέρια των κατοίκων του για να επιζήσουν. Αρκετά φάγατε πια!!!
Τον ορυκτό αυτό πλούτο σε κάθε κράτος τον έδωσε ο Θεός-Δημιουργός, ώστε να επιζήσουν τα πλάσματά Του, και έρχεστε εσείς τώρα, και τον αρπάζετε μέσα από τα χέρια του Δημιουργού, σαν κοινοί λωποδύτες με τη δύναμη των όπλων, τα δώρα εκείνα του Θεού προς τους ανθρώπους-δημιουργήματά Του, για να επιζήσουν!!!
Ο Δημιουργός τα βλέπει όλα αυτά, εξοργίζεται, και κάποτε θα σας τιμωρήσει, είτε εν ζωή, είτε μετά θάνατον, «ένθα απέδρα πάσα οδύνη, λύπη, πόνος, και στεναγμός», ψάλλει η Μωσαϊκή θρησκεία σας.
Ερωτώ ο ΘΕΟΣ του Αβράμ, Ιακώβ, και Μωϋσή, που κατέταξεν την ψυχήν του συχωρεμένου ΡΟΚΦΕΛΕΡ;;; Πατρός & Υιού. Θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε για λογαριασμό της ψυχής του άσπλαχνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!
Σταματήστε τη βαριά φορολογία, με τα χαράτσια, που επιβάλλει η Τρόϊκα, κατόπιν εντολών Σας, και αφήστε μας να ζήσουμε εν ειρήνη και ευημερία. Αρκετά «φάγατε» πια.
Πρώτα υπάρχουν οι ανάγκες του λαού, και ύστερα τα τοκοχρεολύσια των δόλιων αέναων δανείων με τα οποία μας σκλαβώσατε.
Σας καλούμε να διαγράψετε τα χρέη της Ελλάδος, όπως τα διαγράψατε στη Γερμανία, και σε άλλα κράτη.
Δεν μπορείτε σαν Παντοκράτορες να κάνετε διακρίσεις. Αυτό δεν είναι Δίκαιο. «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης», ψάλλει η Αγία ημών θρησκεία και εκκλησία.
Ελπίζω να εισακουσθώ για το καλό της ψυχής σας. Αλήθεια δεν αναλογίζεσθε τι ψυχή θα παραδώσετε στο Θεό του Αβραάμ-Ισαάκ- και Ιακώβ των Πατριαρχών σας.!!! Ψυχή επενδεδυμένη με όλο το ΧΡΥΣΟ της Γής. Όταν αποδημήσετε εις Κύριον ή εις Μαμωνά, οι Ραβίνοι στην εξόδιο ακολουθία σας, θα ψάλλουν, «Εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι, μετά δικαίων ή αδίκων συναριθμήσαι».
Όμως αφού οι ψυχές σας είναι γεμάτες με χρυσό, δολοφονίες ανθρώπων, και άδικους κατακτητικούς πολέμους, πως θα μπορέσει ο Πάτερ Αβραάμ να σας σώσει και αναπαύσει «εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως», στους κόλπους του;;;;
Ο Αρχι-Ραββίνος θα ψάλει στο κεφάλι του νεκρού ΡΟΤΣΙΛΝΤ, «Εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι», άραγε θα εισακουσθεί από το ΘΕΟ του Αβραάμ, & Μωϋσή;;;
Ασφαλώς ο ΘΕΟΣ του Μωϋσή, θα Σας συναριθμήσει μετά των αδίκων, οπότε σας περιμένουν μαύρες ημέρες, και ο Νοών Νοείτω…
Οι Μωϋσής, Αβραάμ, Δαυϊδ, και όλοι οι προφήτες του Ισραήλ, προσκυνούσαν τον ένα και μοναδικό ΘΕΟ, ενώ εσείς προσκυνάτε το ΣΑΤΑΝΑ.
Αυτό αποδεικνύεται με τις πράξεις σας!!!
Επάνω σε όλα αυτά, να υπολογίσετε το όνομα και τις αναμνήσεις που θα αφήσετε πίσω σας , στους κατοίκους αυτού του πλανήτη, και στη παγκόσμιο ιστορία, διότι ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ άφησε μαύρες αναμνήσεις για τους Λαούς.
Ελπίζω να συνετιστείτε όσο ακόμη είναι νωρίς.
Σας ζητώ να κάνετε την αυτοκριτική σας.
Επί τούτοις διατελώ,
Διάπειρος προς Κύριον τον Θεόν ικέτης και ευχέτης,