Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : «VERY GOOD, DON’ T WORRY!»


Με μια χαρακτηριστική φράση, σκόπιμα στα αγγλικά, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν εξέπληξε τον Ταγίπ Ερντογάν όταν στο τέλος της ιδιαίτερης συνάρτησης τους ο Τούρκος πρόεδρος των ρώτησε θέλοντας να μάθει σαν ανατολίτικη «αλεπού», πως πήγαν οι συνομιλίες του με τους άλλες ηγέτες και ιδιαίτερα με την Γερμανίδα καγκελάριο, κ Μέρκελ, με την οποία υπάρχει το ανοιχτό θέμα της Ουκρανίας. Ο Πούτιν τότε χαμογελώντας χαρακτηριστικά τον απάντησε με την αγγλική φράση, «Very good don’t worry»!
Η απάντηση αυτή φυσικά, όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος, εξέπληξε τον Ερντογάν ο οποίος σημειωτέον δεν ομιλεί καμία ξένη γλώσσα και επιμένει να συζητά με τους ξένους ηγέτες στην μητρική του τουρκική γλώσσα.
Ο Τούρκος πρόεδρος άφησε τελευταίο τον Πούτιν, αφού πρώτα είδε τους άλλους ξένους ηγέτες με πρώτο και καλύτερο τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, με τον οποίο είχε μια ευρεία συζήτηση στην οποία πήραν μέρος πολλοί παράγοντες και από τις δυο χώρες, ΗΠΑ και Τουρκία.
Και αφού έγιναν όλες οι προγραμματισμένες διαβουλεύσεις του Ερντογάν, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής τελικά συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο και σημειωτέων στην συνάντηση αυτή μετείχε και ο «παντογνώστης» των τουρκικών πραγμάτων, αρχηγός της ΜΙΤ, Hakan Fıdan.
Φυσικά δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της συνάντησης αυτής, αν και κάποιοι Τούρκοι δημοσιογράφοι ανέφεραν για το ενεργειακό, αλλά σίγουρα ένα σημαντικό θέμα θα ήταν και η ρωσική επέμβαση στην Συρία η οποία από την αρχή της «ενόχλησε’ έντονα την Άγκυρα.
Εκείνο όμως που έκλεψε τη παράσταση, ήταν όταν ο Ερντογάν έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα στον Ρώσο πρόεδρο θέλοντας να μάθει από πρώτο χέρι τι ακριβώς συζήτησε με τους άλλους ηγέτες. Ο Πούτιν, μεγαλύτερη όπως φαίνεται «σουπιά» από τον Ερντογάν, του απάντησε τότε λακωνικά… «Very good!».
Τώρα… ο Ερντογάν τρέχει να μάθει αγγλικά.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 1.8 ΕΚ.ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Ι.Χ. – ΠΙΝΑΚΕΣ


Ακριβότερα έως 89 ευρώ αναμένεται να είναι τα τέλη κυκλοφορίας για 1,8 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.
Από αυτούς 1,3 εκατ. ιδιοκτήτες θα έχουν αύξηση έως 60 ευρώ, ενώ 500.000 με οχήματα αντιρυπαντικής τεχνολογίας, που μέχρι σήμερα δεν κατέβαλλαν τέλη κυκλοφορίας, θα κληθούν τώρα να πληρώσουν έως 89 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η λίστα με τα νέα τέλη κυκλοφορίας περιλαμβάνει επιβαρύνσεις για αυτοκίνητα με ημερομηνία ταξινόμησης από τον Ιανουάριο του 2006 μέχρι την 1η Νοεμβρίου του 2010, αλλά και για τα αντιρυπαντικής τεχνολογίας που έχουν ταξινομηθεί από την 1η Νοεμβρίου του 2010 έως σήμερα.
ΝΕΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1
Ενδεικτικά, για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2006 έως την 1η Νοεμβρίου του 2010 και είναι από 1.358 έως 1.548 κυβικά εκατοστά, τα τέλη κυκλοφορίας τους αυξάνονται από τα 240 στα 255 ευρώ.
Αντίθετα, λιγότερα τέλη κυκλοφορίας, από 15 έως 90 ευρώ, θα πληρώσουν όσοι έχουν στην ιδιοκτησία τους οχήματα τα οποία έχουν ταξινομηθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2005.
Αναλυτικότερα, όσοι έχουν αυτοκίνητο από 1.549 έως 1.738 κ.εκ., με ημερομηνία ταξινόμησης πριν από το 2000, θα καταβάλουν τέλη κυκλοφορίας ύψους 250 ευρώ (από 265 ευρώ πέρυσι), ενώ όσοι έχουν οχήματα από 1.929 έως 2.357 κ.εκ., με πρώτη ημερομηνία άδειας κυκλοφορίας από τον Ιανουάριο του 2001 έως τον Δεκέμβριο του 2005 θα πληρώσουν 630 ευρώ (από 660 ευρώ για το 2014).

Θα Εμπλακεί η Ελλάδα στον Πόλεμο στην Συρία; Η Απάντηση του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου


«Aυτό που έγινε στο Παρίσι αφορά όλους μας. Αφορά την ασφάλεια της Ευρώπης και τίποτα δεν είναι ίδιο μετά την Παρασκευή το βράδυ» σημείωσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε και στις κατηγορίες που δέχθηκε από την αντιπολίτευση για τη δήλωσή του πως αν η Ελλάδα δεν βοηθηθεί οικονομικά να σταθεί στα πόδια της τότε το πρόβλημα του προσφυγικού θα μεταφερθεί στο κέντρο της Ευρώπης. «Με την δήλωση αυτή δεν απείλησα κανέναν όπως κατηγορήθηκα από την Αντιπολίτευση. Εγώ προσπάθησα να πω με μία κραυγή αγωνίας, ότι το θέμα της μετανάστευσης δεν είναι μόνο θέμα της Ελλάδας ή της Ιταλίας. Προέβλεψα τι θα γινόταν», δήλωσε.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχουν περάσει στην χώρα μας και τζιχαντιστές, ο υπουργός τόνισε ότι οι τζιχαντιστές δεν είναι επαγγελματίες τρομοκράτες.
«Ο τζιχαντιστής δεν είναι επαγγελματίας τρομοκράτης. Εδώ έχουμε ένα φαινόμενο που δεν υπάρχει παρόμοιο. Χρειάζεται ανταλλαγή πληροφοριών και διεθνής συνεργασία». Μάλιστα όπως είπε δεν υπάρχει βάση δεδομένων για να υπάρχουν πληροφορίες για αυτούς που αποτελούν εξτρεμιστικά στοιχεία. Παρόλα αυτά ο υπουργός απέδωσε τα εύσημα στους άνδρες κυρίως του Λιμενικού για τους οποίους είπε ότι κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.
Για το αν η Ελλάδα εμπλακεί στον πόλεμο στην Συρία ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι η χώρα δεν συμμετέχει με χερσαίες επιχειρήσεις στην περιοχή. Η Ελλάδα έχει πολύτιμο ρόλο ως εγγυήτρια σταθερότητας στην περιοχή παρά ως μέρος των δυνάμεων, τόνισε.
Σχετικά με την λύση που χρειάζεται για το προσφυγικό, ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε την θέση του ότι αυτή βρίσκεται στα χέρια της Τουρκίας. «Τα hot spots, τα κέντρα υποδοχής μεταναστών, πρέπει να γίνουν στην Τουρκία» τόνισε ενώ πρόσθεσε ότι η συμφωνία πρέπει να διευρυνθεί καθώς πρόκειται για ένα διεθνές ζήτημα.
Μάλιστα ο κ. Καμμένος υπενθύμισε τον λόγο που πήρε την απόφαση να στηρίξει το νέο μνημόνιο γιατί όπως είπε η άλλη λύση που πρότεινε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήταν η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ και η μετατροπή της σε αποθήκη ψυχών.
«Πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε την συμφωνία για να μπορέσουμε να αποφύγουμε αυτή την κόλαση που θα έκανε την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων» είπε.

Πρώτη φορά αριστερός Καιάδας


Πρώτη φορά αριστερός Καιάδας
του Πέτρου Τσιολάκη

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΚΗΣ – Γραφείο… διευθετήσεων η Ελληνική Κυβέρνηση!!! Η Διαφθορά Ζει και Βασιλέυει


Γραφείο... διευθετήσεων
Διάφοροι εξοργισμένοι συριζαίοι μου μεταφέρουν ότι δύο υψηλόβαθμα πρόσωπα της κυβέρνησης έχουν νοικιάσει ένα γραφείο επί της λεωφόρου Συγγρού όπου συνεργάτες τους δέχονται πολίτες και αντιμετωπίζουν με το αζημίωτο τις διάφορες «εκκρεμότητές» τους. Με δυο λόγια, στους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για ένα γραφείο διευθετήσεων και εξυπηρετήσεων, δηλαδή μια μηχανή παρα-διοίκησης η οποία λύνει, υποτίθεται, θέματα πολιτών. Οπως όμως σας προανέφερα, με το αζημίωτο…
nnn
Τώρα, θα ρωτήσετε, τι είδους εξυπηρετήσεις διευθετεί το εν λόγω γραφείο; Οσα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις πολιτών και Πολιτείας, δηλαδή, για παράδειγμα, ταχύτερη επιστροφή του ΦΠΑ ή απόδοση των οφειλομένων του Δημοσίου σε κάποιον προμηθευτή. Και πώς λειτουργεί; Πάρα πολύ απλά θα έλεγα με το παλαιό, παραδοσιακό και δοκιμασμένο ελληνικό σύστημα, αυτό του «γρηγορόσημου». Προσφέρεις ένα «δωράκι» και το γραφείο «καθαρίζει»…
nnn
Είναι τέτοιος ο θόρυβος που έχει προκληθεί από τη λειτουργία του που ορισμένοι λένε ότι έχει μετατραπεί σε… εργοστάσιο και για όσους δεν γνωρίζουν σε μηχανή παραγωγής χρήματος (μαύρου προφανώς). Το «κοπτήρι» κόβει, κατά τα θρυλούμενα, κοντά στις 50.000 ευρώ την ημέρα. Για τέτοια ποσά μιλάμε. Προφανώς δεν τολμώ ούτε να το πιστέψω ούτε καν να το διανοηθώ ότι μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα επί αριστερής διακυβερνήσεως. Ετσι αναμένω με λαχτάρα είτε διαψεύσεις είτε λουκέτο στην εταιρεία των δύο αξιόμαχων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος. 


hellasforce

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ… «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ… «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ
Δρακοντιά μέτρα ασφαλείας από την τουρκική πλευρά για την άφιξη του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν στην Αττάλεια, στην σύνοδο της G-20, καθώς εδώ και καιρό είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες στην Τουρκία ότι διάφοροι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι θα προσπαθούσαν να διαδηλώσουν κατά της άφιξης του Πούτιν στην Τουρκία, με τον οποίο έχουν μεγάλο μένος για την επέμβαση του στην Συρία.
Το εντυπωσιακό είναι ότι όταν έφτασε το αεροπλάνο του Ρώσου προέδρου στην Αττάλεια, στις 9 πμ ώρα Τουρκίας, είχε σημάνει συναγερμός ενώ ακροβολιστές ήταν τοποθετημένοι διαφορά μέρη.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι τον Ρώσο πρόεδρο συνόδευε μια ολόκληρη στρατιά πρακτόρων που τον περιστοίχιζαν, ενώ εκείνος αδιάφορος, μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο και πριν μπει στο αμάξι του έβγαλε ξαφνικά το… σακάκι του με μια χαρακτηριστική χειρονομία.
Εκείνο όμως που έκλεψε την παράσταση από την άφιξη του Πούτιν, που είναι και το πρόσωπο της ημέρας παρά την άφιξη πολλών ξένων ηγετών, ήταν ότι κατά την σύντομη διαδρομή του από το αεροπανό προς το αυτοκίνητο που τον περίμενε, κάποιος «μυστήριος» τραβούσε φωτογραφίες selfie, κάτι που παραξένεψε αλλά και εντυπωσίασε τους Τούρκους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ και όχι μόνο.
Πάντως αναμένεται με μεγάλη περιέργεια η τοποθέτηση του Ρώσου προέδρου, ενώ ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει και ιδιαίτερη συνάντηση του με τον Ερντογάν παρά του ότι αυτό δεν περιλαμβάνονταν στο αρχικό πρόγραμμα.
Ίδωμεν!
ΝΙΚΟΣ ΣΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ (G20) – Η ΣΥNΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΟΜΠΑΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΟΜΠΑΜΑ
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ..
Οι εικόνες τραβήχτηκαν σ’ ένα διάλειμμα της συνόδου και δείχνουν τους δύο άνδρες λίγο μακρύτερα από τους άλλους αρχηγούς κρατών.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ


World ExplosionΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ…
Ο Γεωπολιτικός και οικονομικός αναλυτής, Warren Pollock προειδοποιεί: «Ο ​​κόσμος ετοιμάζεται για πόλεμο». Ο Pollock τονίζει πως τα σημάδια είναι παντού, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης δημόσιας εκτόξευσης πυραύλων ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας. Και εξηγεί: «Πρόκειται για κίνηση με κατεύθυνση την Κίνα. Ο ωκεανός είναι ένα τεράστιο μέρος. Θα μπορούσαν να έχουν επιλέξει οποιοδήποτε μέρος για να εκτοξεύσουν πυραύλους, αντ ‘αυτού, τους έριξαν ακριβώς δίπλα σε μια μητροπολιτική περιοχή. Έτσι, πραγματικά, στέλνουν ένα μήνυμα στους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότερο από αυτό, στέλνουν ένα μήνυμα στους ανθρώπους στην Κίνα. Αυτό που η κυβέρνηση θέλει να δει στις ΗΠΑ είναι η μεγάλη ισχυρή στρατιωτικού τύπου δύναμη της χώρας. Πρόκειται για τον παγκόσμιο, και το αποθεματικό νόμισμα. Είμαστε μια ισχυρή στρατιωτική δύναμη και, πραγματικά, σε μια συμβατική έννοια του όρου, ο αυτοκράτορας δεν έχει ρούχα. Αυτή η χρήση του τελευταίου όπλου, με την επίδειξη του, είναι πραγματικά ένα σημάδι αδυναμίας. »
Ο Pollock λέει ότι η παγκόσμια οικονομία είναι το κλειδί για το χρονοδιάγραμμα του πολέμου. Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε μια δίνη, και Pollock λέει, «Ο πόλεμος θα αρχίσει, όταν η οικονομία της Κίνας καταρρεύσει. . . . Η οικονομία της Κίνας έχει αρχίσει να ανακόπτεται. Είναι σε αποπληθωρισμό. Όλα τα κεφάλαια που έχει ριχθεί στην Κίνα εκτροχιάζονται, Όπως έγινε το 1920 στις Ηνωμένες Πολιτείες »

ALERT… Σήμανε Συναγερμός στη Γερμανία… Η Καγκελαρία Περιμένει Επίθεση


Σήμανε Συναγερμός στη Γερμανία
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ…
Την αύξηση του προσωπικού των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας αποφάσισε ειδική επιτροπή του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια της σημερινής της συνεδρίασης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND) θα αυξήσει τον αριθμό του προσωπικού της κατά 225 άτομα, εκ των οποίων τα 125 θα είναι πράκτορες των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών. Η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος θα ενισχυθεί κατά 250 στελέχη, εκ των οποίων τα 150 θα ασχοληθούν με την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και τα 43 με τις παρακολουθήσεις.
«Είναι απολύτως απαραίτητο ενόψει του κινδύνου τρομοκρατίας από τους Ισλαμιστές και τους Ακροδεξιούς να ενισχύσουμε τις μυστικές υπηρεσίες μας», δήλωσε στην εφημερίδα αξιωματούχος της γερμανικής κυβέρνησης.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !! Κινεζική Στρατιά Στο Πλευρό του Ιράν… Τρόμος Σε Αλβανία και Βρυξέλλες


ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
10.000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑΣ …
ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ EMAIL ΤΟΥ ISIS …
ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ …
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΥΠΟΠΤΩΝ (3800) ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ …
ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 200 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΑΚΡΥΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε …
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ …
Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ 10.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΦΑΝΕΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ …
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΥΤΟ, ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΚΕΙ …
Ο ΑΣΑΝΤ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ …
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ …
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ …
ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ» ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΗΜΑΝΑΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ …

ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Ισχυρό Παγκόσμιο Μήνυμα Πούτιν για Τρομοκρατία και Πρόσφυγες (Βίντεο)


2738423 11/15/2015 15 ноября 2015. Президент России Владимир Путин (слева на первом плане) во время встречи в аэропорту турецкой Антальи, куда он прибыл для участия в саммите "Группы двадцати" (G20). Михаил Климентьев/РИА Новости
Ο Πούτιν σε συνάντηση των BRICS: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ασχοληθούμε με την απειλή της τρομοκρατίας, και την προσφυγική κρίση»
Η Αντιμετώπιση της απειλής της τρομοκρατίας και η αρωγή στους πρόσφυγες είναι δυνατές μόνο με συνδυασμένες προσπάθειες, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας άτυπης συνάντησης των ηγετών των χωρών BRICS, η οποία λειτουργεί στο περιθώριο της συνόδου κορυφής (G20) στην Αττάλεια.
«Όλοι καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι η αντιμετώπιση της απειλής της τρομοκρατίας και η βοήθεια στα εκατομμύρια των ανθρώπων που έχουν χάσει τα σπίτια τους, είναι δυνατή μόνο με τη συνένωση των προσπαθειών όλης της παγκόσμιας κοινότητας», δήλωσε ο Πούτιν.
«Όσο για την απειλή της τρομοκρατίας, είδαμε όλη την φρίκη που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Εμείς συμπάσχουμε με τους ανθρώπους που πλήττονται. Στηρίζουμε συνένωση των προσπαθειών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της απειλής της τρομοκρατίας», πρόσθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Αποκάλυψη: Αυτός θα είναι ο επόμενος στόχος των τζιχαντιστών...

jihad
Οι τρομοκράτες είχαν προειδοποιήσει εδώ και καιρό για το χτύπημα στο Παρίσι... Από το καλοκαίρι μέσω απειλητικού μηνύματος έλεγαν πως θα προκαλέσουν χάος στους δρόμους του Παρισιού, και τελικά το έκαναν. Οι απειλές του Ισλαμικού Κράτους δεν σταματούσαν εκεί... Οι εξτρεμιστές προειδοποιούσαν τις ΗΠΑ για τρομοκρατικά χτυπήματα, με τις απειλές τους να επιβεβαιώνονται από επίσημα στοιχεία... Μένει μόνο να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των Αμερικανών στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. 

Δείτε το βίντεο: 






voice news

Δήλωση Πούτιν προκαλεί τρόμο στους τζιχαντιστές... (ΒΙΝΤΕΟ)

poutin2
Στο περιθώριο της συνάντησης των BRICS και με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι ο Βλάντιμιρ Πούτιν δήλωσε πως «μόνο ενωμένοι μπορούμε να ασχοληθούμε με την απειλή της τρομοκρατίας, και την προσφυγική κρίση».
«Όλοι καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι η αντιμετώπιση της απειλής της τρομοκρατίας και η βοήθεια στα εκατομμύρια των ανθρώπων που έχουν χάσει τα σπίτια τους, είναι δυνατή μόνο με τη συνένωση των προσπαθειών όλης της παγκόσμιας κοινότητας», είπε ο Πούτιν.
«Όσο για την απειλή της τρομοκρατίας, είδαμε όλη την φρίκη που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Εμείς συμπάσχουμε με τους ανθρώπους που πλήττονται. Στηρίζουμε συνένωση των προσπαθειών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της απειλής της τρομοκρατίας», πρόσθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους ισλαμιστές πως οι μέρες τους είναι μετρημένες...
Δείτε το βίντεο:




voice news

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΕΛΛΑΣ)


Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ….
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ !

Έβαλε… Φερετζέ η Ε.Ε. – Γη και Ύδωρ στην Τουρκία – Πληρώνει τους «Γείτονες» και η Ελλάδα!


ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
ΣΤΟ… ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗΣ… ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ… ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! Και Η Κύπρος Καλείται από την Κομισιόν να Πληρώσει την Τουρκία!
ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ… ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΝΙΚΟ ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ
Η Κομισιόν εμφανίζεται αποφασισμένη να δώσει γη και ύδωρ στην Άγκυρα, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή της στο Σχέδιο Δράσης για αντιμετώπιση του προσφυγικού, κάτι που επιθυμεί διακαώς η Άνγκελα Μέρκελ και φέρεται να σχετίζεται με τη διασφάλιση της πολιτικής της επιβίωσης, υπό το φως των αντιδράσεων που προκάλεσαν στη Γερμανία οι πρόσφατοι χειρισμοί της.
Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας, η οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, «κατά 99% θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου». Όπως πληροφορείται ο «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ»», η Γερμανία εισηγήθηκε όπως η Σύνοδος πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ενώ έχουν ακουστεί και άλλες ημερομηνίες (Κυριακή 29 Νοεμβρίου, ή αρχές Δεκεμβρίου), κάτι που θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από το πρόγραμμα του Ταγίπ Ερντογάν.
Η Κομισιόν αναμένει ότι όλα τα κράτη-μέλη θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, ανεξαρτήτως πολιτικών ή οικονομικών δυσχερειών, προκειμένου να αποτραπεί νέο μεθοδευμένο κύμα προσφύγων από την Τουρκία προς την ΕΕ. Φαίνεται δε να επικεντρώνεται στην αποτροπή νέων προσφυγικών ροών και όχι στην επίδειξη αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, κάτι για το οποίο έχει επανειλημμένα επικριθεί ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Η Ελλάδα, επίσης χώρα σε μνημονιακό πρόγραμμα, θα κληθεί σύμφωνα με το έγγραφο της Κομισιόν να καταβάλει ποσό 31.330.077 ευρώ και 48 σεντ για τη διατήρηση των 2,2 εκατομμυρίων Σύρων προσφύγων στη Τουρκία, ενώ η Βρετανία, η οποία απειλεί με BREXIT (έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση) καλείται να καταβάλει 409.538.796 ευρώ. Η Γερμανία θα κληθεί να καταβάλει το μεγαλύτερο ποσό, το οποίο ξεπερνά τα 534 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Ιταλία 281 εκατ. ευρώ. Από τη Γαλλία ζητείται να καταβάλει πέραν των 386 εκατ. ευρώ, κάτι πάντως που φέρεται να παζαρεύει το Παρίσι, ζητώντας από την Κομισιόν να αυξήσει τη συμμετοχή της (προκειμένου να μειωθεί αντίστοιχα το ποσό, το οποίο θα καταβάλουν τα κράτη-μέλη).
Και όλα αυτά δεν είναι παρά η αρχή. Το ποσό των 3 δισ. ευρώ που διεκδικεί η Τουρκία από την ΕΕ κρίνεται από το ενισχυμένο εκ του εκλογικού αποτελέσματος δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου ως να επαρκή απλώς για την κάλυψη των υφιστάμενων αναγκών παραμονής των Σύρων προσφύγων στη χώρα. Γίνεται λοιπόν κατανοητό, ότι τα 3 δισ. ευρώ δεν θα αποτελέσουν μια εφάπαξ οικονομική ένεση της ΕΕ προς την Τουρκία, αλλά απλώς την αφετηρία των οικονομικών διεκδικήσεων της Άγκυρας.

WIKILEAKS – ALERT – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ «5» – ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ


WIKILEAKS1
Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του η δήλωση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ ενεργοποιεί το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ για την τρομοκρατία.
Ειδικότερα, ο Ολάντ είπε σε διάγγελμα του ότι επρόκειτο για «πράξη πολέμου» ενώ έκανε λόγο για οργανωμένες επιθέσεις που σχεδιάστηκαν στο εξωτερικό, αλλά πραγματοποιήθηκαν με βοήθεια και από το εσωτερικό της χώρας. «Αυτό που συνέβη χθες είναι μια πράξη πολέμου (…) η οποία πραγματοποιήθηκε από το Νταές (το αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους), οργανώθηκε στο εξωτερικό με συνεργούς στο εσωτερικό, που η έρευνα θα πρέπει να προσδιορίσει» είπε χαρακτηριστικά.
WIKILEAKS2
Σύμφωνα λοιπόν το wikileaks η αναφορά του Γάλλου προέδρου, μεταξύ άλλων, σε «πόλεμο» ενεργοποιεί το συγκεκριμένο άρθρο της Συνθήκης του ΝΑΤΟ ανοίγοντας το δρόμο για… συλλογική άμυνα…
Τι σημαίνει το άρθρο 5
Το άρθρο 5 είναι η βάση μιας θεμελιώδους αρχής της Βορειοτλαντικής Συμμαχίας. Προβλέπει ότι εάν ένας σύμμαχος του ΝΑΤΟ γίνει θύμα ένοπλης επίθεσης, όλα τα μέλη της Συμμαχίας θα λάβουν υπόψιν την πράξη βίας ως μια ένοπλη επίθεση εναντίον όλων των μελών και θα αναλάβουν την δράση που κρίνουν απαραίτητη ώστε να συνδράμουν το μέλος που έχει δεχθεί την επίθεση. Πρόκειται για την αρχή της συλλογικής άμυνας.

Ο Πάπας μιλάει για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο...

pope



Σοκαρισμένος για όσα έγιναν στο Παρίσι δηλώνει ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος έκανε μια τρομακτική δήλωση. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως οι επιθέσεις των τζιχαντιστών ήταν «απόσπασμα του Γ 'Παγκοσμίου Πολέμου». «Είμαι κοντά στο λαό της Γαλλίας, στις οικογένειες των θυμάτων, και προσεύχομαι για όλα αυτά. Είμαι συγκινημένος, και λυπάμαι. Δεν καταλαβαίνω - αυτά τα πράγματα είναι δύσκολο να τα καταλάβω», δήλωσε το Σάββατο ο Πάπας. «Δεν υπάρχει καμία θρησκευτική ή ανθρώπινη δικαιολογία».





voice news

Έκτακτο! Επιτελείο Στρατού: Πυροβολείτε ότι κινείται...

stratiwths gallia
«Πυροβολείτε ότι κινείται και επιχειρεί να εισέλθει στη Γαλλία ή να εξέλθει». Με αυτή την λιτή και αυστηρή εντολή το γαλλικό Γενικό Επιτελείο ενημέρωσε τις μονάδες που επιτηρούν τα σύνορα στη Γαλλία. Είναι προφανές ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας για αυτό και δεν πρέπει να μας κάνουν εντύπωση τέτοιες εντολές. 



voice news

Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας "Mπραβο Κωστη!!!!!!!



Η ΝΑC Hellas ανακοινώνει τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού Βαλκανικό & Πανελλήνιο Κύπελλο 2015, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.

Διαγωνιζόμενοι απο όλες τις Βαλκανικές χώρες όπως Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Σκόπια και φυσικά Ελλάδα, θα διεκδικήσουν την κατάκτηση της πρωτιάς σε Βαλκανικό επίπεδο.

Η Ελλάδα - ως το νοτιότερο άκρο της Βαλκανικής χερσονήσου - θα έχει μια μεγάλη εκπροσώπηση απο διαγωνιζόμενους που έχουν σαν στόχο να στεφθούν όχι μόνο Πανελληνιονίκες αλλά και Βαλκανιονίκες.

Ο διαγωνισμός Βαλκανικό και Πανελλήνιο Κύπελλο 2015 θα αποτελέσει προκριματικό διαγωνισμό για τη συμμετοχή στο ιστορικό NAC Mr Universe που για μία ακόμη φορά θα διεξαχθεί στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Στα πλαίσια του μεγάλου διαγωνισμού , το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου θα διοργανώσει το IPL HELLENIC DEADLIFT CUP 2015.Η διοργάνωση αυτή θα δίνει στους νικητές την πρόκριση για το Mr.Olympia Pro Invitational Powerlifting 2016.

Αναμένεται τεράστια συμμετοχή απο powerlifterrs και το θέαμα προμηνύεται άκρως εντυπωσιακό.

Η γιορτή του Fitness,του Bodybuilding και του Powerlifting πλησιάζει. Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου μη χάσετε τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που διεξήχθη ποτέ στην Ελλάδα

Guest Poser,ο απίστευτος Peter Molnar !!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ 2015
















ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το tim για την "μεγάλη τους" προσπάθεια μας κάνατε υπερήφανους!!!!


Καλή συνέχεια κ ακόμα πιο πολλά τρόπαια........