Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;




ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!
DON’T WORRY, BE HAPPY! ΑΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΤΕ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ ΕΠΤΑΕΤΙΑ (ΒΛ. ΧΟΥΝΤΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ) Ή ΑΝ ΝΟΜΙΖΑΤΕ, ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ «ΑΞΙΟΙ» ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΤΟΤΕ ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ! ΔΙΟΤΙ, ΤΟ
ΙΣΧΥΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ (ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ)!

Κατσίκης: Θα ρίξουμε την κυβέρνηση πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή


Στη γραμμή του Πάνου Καμμένου για τη συμφωνία των Πρεσπών κινείται ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, ο οποίος σε συνέντευξή του στο XFM 94 ότι πρόκειται για ειλημμένη κομματική απόφαση να πέσει αυτή η κυβέρνηση, αλλά δεν γνωρίζει τον χρόνο που θα συμβεί αυτό, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.
«Ο Πάνος Καμμένος προφανώς εννοούσε ότι δεν πρόκειται να φτάσει στη Βουλή γιατί οι διαδικασίες που πρέπει να κάνουν οι Σκοπιανοί δεν θα έρθουν πριν τις επικείμενες εκλογές. Το δεύτερο που εννοούσε είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε να μπει στη Βουλή και να κυρωθεί γιατί εμείς θα ρίξουμε την κυβέρνηση και θα το αποτρέψουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης.
«Το ονοματολογικό των Σκοπίων από το καταστατικό μας και τα συνέδριά μας, ουδέποτε περιείχε τον όρο Μακεδονία και 
Στη γραμμή του Πάνου Καμμένου για τη συμφωνία των Πρεσπών κινείται ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, ο οποίος σε συνέντευξή του στο XFM 94 ότι πρόκειται για ειλημμένη κομματική απόφαση να πέσει αυτή η κυβέρνηση, αλλά δεν γνωρίζει τον χρόνο που θα συμβεί αυτό, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Λιγότερες από 15 ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ



καιΕυρωπαίοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι συνεχίζουν να πηγαινόερχονται ανήσυχοι.

Παράλληλα, σε «θρίλερ» εξελίσσεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια για τη συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

«Ένοπλοι πολίτες πυροβολούν τους χολεριασμένους φυγάδες για να μην πλησιάσουν τις καθαρές περιοχές» – Το ανατριχιαστικό ημερολόγιο για την επιδημία που αποδεκάτισε τον Πειραιά

Ιστορία
Ο Πειραιάς το 1854 έμελλε να πληρώσει ακριβά την απόπειρα των εθνικών διεκδικήσεων, καθώς η κατοχή που του επιβλήθηκε από τους Αγγλο-γάλλους, δεν επέφερε μόνο την ταπείνωση, αλλά και την απαίσια χολέρα που αποδεκάτισε την πόλη σχεδόν ολοκληρωτικά!

Το μίασμα αποβιβάσθηκε στην πόλη μεταφερόμενο από τον γαλλικό στρατό της Κριμαίας που είχε καταφθάσει στον Πειραιά μέσω οπλιταγωγών πλοίων ως στρατός Κατοχής. Ο Όθωνας γράφει στο ημερολόγιό του: «η χολέρα μάστιζε τον γαλλικό στρατό εν Πειραιεί και οι αρχηγοί των είχον την ανοησίαν να το κρύπτουν επιμελώς σκάπτοντες δια νυκτός μέγαν λάκκον, όπου ερρίπτοντο οι νεκροί αφανώς».

Προκαλεί και πάλι ο Ζάεφ: Ψηφίστε «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα για μια « ευρωπαϊκή Μακεδονία»


Συνεχίζει στην ίδια ρητορική ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ και για ακόμα μία φορά προκαλεί δηλώνοντας πως «στις 30 Σεπτεμβρίου αποφασίζουμε για μια ευρωπαϊκή Μακεδονία», ξεχνώντας πως καλεί τους πολίτες να εγκρίνουν το «Βόρεια Μακεδονία».

Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Ζάεφ κυκλοφόρησε διαφημιστικό σποτ και καλεί τους πολίτες να εγκρίνουν το «Βόρεια Μακεδονία».

Ενεργειακοί κολοσσοί στήνουν «βάσεις» στην Ελλάδα: Πέφτουν οι υπογραφές για εκμετάλλευση υδρογονανθράκων – «Χρυσωρυχείο» η χώρα


«Χρυσωρυχείο» υδρογονανθράκων έχει αποτελέσει η Ελλάδα με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο διεθνών ενεργειακών κολοσσών οι οποίοι σταδιακά στήνουν ”βάσεις” για εκμετάλλευση των πολύτιμων ενεργειακών κοιτασμάτων κάτω από τα Ελληνικά εδάφη.

Τις επόμενες ημέρες, το αργότερο μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, αναμένεται να πέσουν οι μονογραφές από την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας Total – ExxonMobil – ΕΛΠΕ στις συμβάσεις μίσθωσης έρευνας και εκμετάλλευσης των δύο παραχωρήσεων «δυτικά» και «νοτιοδυτικά» της Κρήτης, σύμφωνα με το CNN.

Εμένα, πάντως, δεν με ενοχλεί ο Ρουβίκωνας...



Στα κάγκελα ανέβηκαν όλοι οι δεξιοί (ΜΜΕ και πολιτικοί) με την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν, αλλά ποιούν την νήσσαν για τη νέα -δολοφονική- επίθεση των φασιστών στο...
Πέραμα.

Ντόμινο αλλαγών στον ΣΥΡΙΖΑ...




Σε νέο ανακάτεμα της εσωκομματικής τράπουλας στον ΣΥΡΙΖΑ προβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς στο Μαξίμου κρίθηκε ότι το υπάρχον οργανόγραμμα δεν απέδωσε. 

Γιατί οι ΗΠΑ έδωσαν τώρα εντολή σε Α.Τσίπρα να αναγνωρίσει την «Μακεδονία»: Μεταφέρουν στα Σκόπια την βάση του Ραμστάιν!


Καθώς το διεθνές τζετ σετ της διπλωματίας κάνει πασαρέλα στα Σκόπια προπαγανδίζοντας το «ναι» στο επικείμενο δημοψήφισμα, η παρουσία και τα λεγόμενα του Αμερικανού υπουργού Άμυνας Τζιμ Μάττις δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το θετικό αποτέλεσμα της κάλπης.

Μεγάλη φωτιά στη Ζάκυνθο -Η πυρκαγιά έχει δύο μέτωπα και απειλεί μοναστήρι


Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή του μοναστηριού της Υπεραγάθου στο χωριό Κοιλιωμένος στη Ζάκυνθο πριν από λίγη ώρα.

Βρετανία: Καμία προνομιακή μεταχείριση σε πολίτες από την Ευρωπαϊκή Ενωση


Η Βρετανία δεν θα πρέπει να παρέχει προνομιακή μεταχείριση σε πολίτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δικό της σύστημα μετανάστευσης μετά το Brexit, σύμφωνα με μελέτη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και που εκπονήθηκε για λογαριασμό της βρετανικής κυβέρνησης.

To «κύκλωμα» του WhatsΑpp, οι μετανάστες και η ΜΚΟ


Τέσσερα άτομα έχουν ήδη προφυλακιστεί, μεταξύ των οποίων η κολυμβήτρια από τη Συρία Σάρα Μαρντίνι, επειδή μέσω της ΜΚΟ ERCI, όπως κατηγορούνται, συνέστησαν συμμορία από κοινού με άλλους και διευκόλυναν 11 πράξεις μεταφοράς μεταναστών και προσφύγων από τα παράλια της Τουρκίας προς τη νότια Λέσβο. Ας ξετυλίξουμε, όμως, το νήμα από την αρχή…

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Από εδώ και πέρα ότι πετάει θα καταρρίπτεται» – Εξαγριωμένη η Μόσχα με το Ισράηλ – Έκτακτη επικοινωνία Σοϊγκού-Λίμπερμαν

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται το ρωσικό υπουργείο άμυνας με το Ισραήλ.

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοιγκού  δήλωσε  επίσημα ότι το Ισραήλ φέρει την πλήρη ευθύνη για την κατάρριψη του ρωσικού μεταγωγικού ρωσικής IL-20, στα ανοικτά των ακτών της Συρίας, επειδή οι ενέργειές του Τελ Αβίβ οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

«Κάντε στη άκρη και ειδοποιείστε το Κέντρο» – Αυτή είναι η οδηγία στους αστυνομικούς για τον Ρουβίκωνα


«Ο συνάδελφος όφειλε να φοράει τη στολή του, το αλεξίσφαιρο γιλέκο του, η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα μπορούσε να αποτρέψει την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν».

Αυτό δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, Γιώργος Δελιτζάκης. Ο οποίος αποκάλυψε οτι οι εντολές στους αστυνομικούς είναι, σε περίπτωση εμφάνισης του Ρουβίκωνα, απλά να κάνουν στην άκρη και να ειδοποιήσουν το κέντρο:

«Ξήλωσαν» τον διοικητή του ΑΤ Ψυχικού μετά την επιδρομή του Ρουβίκωνα – Στέλνουν στις περιπολίες τον φρουρό της Πρεσβείας του Ιράν


Δυσμενείς μεταθέσεις για τον διοικητή του ΑΤ Ψυχικού και τον φρουρό της Πρεσβείας του Ιράν μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με αφορμή τη δημοσιοποίηση βίντεο από την επιδρομή του Ρουβίκωνα.

Αρπάζουν καταθέσεις. Αυτόματο άνοιγμα λογαριασμού για 1.700.000 οφειλέτες του Δημοσίου


– Έρχονται αυτόματες κατασχέσεις για πάνω από 1.700.000 οφειλέτες του δημοσίου
– Οι λογαριασμοί στις τράπεζες θα παρακολουθούνται και οι κατασχέσεις θα κάνουν “φτερά”
– Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο και πως θα λειτουργεί το νέο σύστημα κατασχέσεων
Η πορεία των εσόδων είναι το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης, αφού εκεί εναπόκεινται οι ελπίδες της για αναστολή του μέτρου μείωσης των συντάξεων, αλλά και η επίτευξη του στόχου για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα.

Απειλούν με πόλεμο Ερντογάν και Τσαβούσογλου: Θέμα λεπτών η εισβολή μας στην Κύπρο


Απειλούν με πόλεμο Ερντογάν και Τσαβούσογλου: Θέμα λεπτών η εισβολή μας στην Κύπρο
Ο «σουλτάνος» απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο - «Θα αυξήσουμε τις δυνάμεις μας» διεμήνυσε - Casus Belli και από τον Τούρκο ΥΠΕΞ που ονειρεύεται υφαλοκρηπίδα στο... Καστελόριζο
Μονοήμερη επίσκεψη στο Αζερμπαϊτζάν πραγματοποίησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο του εορτασμού της 100ης επετείου συγκρότησης του Ισλαμικού Στρατού του Καυκάσου.

Πρόωρες εκλογές: Τι φοβούνται Τσίπρας και Μητσοτάκης


Πρόωρες εκλογές: Τι φοβούνται Τσίπρας και Μητσοτάκης

ΟΙ ΛΕΠΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ - ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός της ΝΔ ζουν και κινούνται υπό καθεστώς απόλυτου πολιτικού τρόμου, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας - Τα σενάρια της «δεξιάς παρένθεσης», η απλή αναλογική και ο ρόλος της Φώφης Γεννηματά 

Δήμαρχος Λέσβου: Στη Μόρια γίνονται όργια, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος


«Συνεχώς παίρνουμε υποσχέσεις για αποσυμφόρηση της Μόριας αλλά τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Λέσβου
Για τη δραματική κατάσταση στο hotspot της Μόριας μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός κάνοντας λόγια για όργια που γίνονται εκεί και καταγγέλοντας ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος.

Μαξίμου: Τα deal με τον Καμμένο για τα Σκόπια και ο γολγοθάς με τις συντάξεις

Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras kamenos fvto


Ανασκουμπωμένο είναι το Μέγαρο Μαξίμου για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, κάτι που ομολόγησε τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όσο και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη που έσπευσαν να στηρίξουν το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών. Οι δύσκολοι σκόπελοι που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, σε συνδυασμό και με την ακατάσχετη παροχολογία του πρωθυπουργού, αλλά και τις αντιδράσεις των Ευρωπαίων εταίρων κυρίως σχετικά με το θέμα των συντάξεων φαίνεται ότι θα βρουν νέα κατεύθυνση.

Ανατροπή στη Μεσόγειο… Η F/G FS «Auvergne τύπου FREMM» εκτόξευσε Πυραύλους αναφέρουν οι Ρώσοι !!


Η νεώτερη Φρεγάτα του Γαλλικού Ναυτικού, FS ‘Auvergne,’ τύπου FREMM εκτόξευσε πυραύλους περίπου στις 20:00 GMT τη Δευτέρα, δήλωσε Εκπρόσωπος του  Ρωσικού Στρατού !
«Ο Κεντρικός έλεγχος του εναέριου χώρου της Συρίας  έχει καταγράψει εκτοξεύσεις Πυραύλων από τη γαλλική φρεγάτα Auvergne», δήλωσε η  εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας στο RT.com. Το «Auvergne» αναπτύσσεται στη Μεσόγειο, έξω από την ακτή της Συρίας.

Στόχος των παγκοσμιοποιητών, ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ


Είναι γεγονός ότι ένα πλήθος αντιχριστιανικών πολιτικών εφαρμόζεται σήμερα στις χώρες της Δύσης.
Γράφει η Εύη Λασκαρίνα
Για το γεγονός αυτό στο παρελθόν, υπήρχε η αντίληψη ότι αποτελεί σημάδι αλλαγών, που συντελούνται στις κοινωνίες με το πέρασμα του χρόνου και την αλλαγή της νοοτροπίας των ανθρώπων, λόγω της εξέλιξης και της μόδας.
Σήμερα, η εφαρμογή αυτών των αντιχριστιανικών πολιτικών έρχεται να μας δείξει στην πράξη, ότι δεν αποτελούν απλά εξέλιξη μέσα στο χρόνο και αλλαγή της μόδας, αλλά οργανωμένο σχέδιο, το οποίο βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε εξέλιξη και απλά κορυφώνεται στις μέρες μας. Ακόμα και οι αφελείς άρχισαν να βλέπουν, ότι οργανωμένα πλέον, επιχειρείται η άλωση της Ευρώπης και η αποχριστιανοποίησή της μέσω της αθρόας μετανάστευσης, κυρίως ισλαμικών πληθυσμών.
Ο κατακλυσμός των χωρών της Ευρώπης κυρίως από τα κύματα των μουσουλμάνων που εισβάλουν από τα σύνορα, σε κάθε χώρα της γηραιάς ηπείρου και οι καταστροφικές πολιτικές της ΕΕ, δεν πέρασαν απαρατήρητες, ούτε έμειναν ασχολίαστες από τον Ντόναλντ Τραμπ. κατά την επίσκεψή του στην Ευρώπη τον Ιούλιο, στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε με την βασίλισσα Ελισσάβετ, αξιωματούχους του ΝΑΤΟ και τον Πούτιν. Ως υπέρμαχος της παλαιάς τάξης, ο Τραμπ μίλησε ανοιχτά για το πως μεταμόρφωσε την Ευρώπη, το μεταναστευτικό ισλαμικό τσουνάμι, το οποίο όπως τόνισε, σχεδίασαν οι παγκοσμιοποιητές.
Όπως δήλωσε: «Όλα αλλάζουν, αλλά συγκεκριμένα οι χριστιανικές βάσεις του Παλαιού Κόσμου διαλύονται εσκεμμένα από τις κυβερνήσεις, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το κατεστημένο των παγκοσμιοποιητών που βρίσκεται από πίσω».
Τα χριστιανικά σύμβολα όπως ο Σταυρός, αφαιρούνται για να μην προσβάλλονται οι μετανάστες. Πρόσφατο παράδειγμα η απαίτηση μιας ΜΚΟ στη Λέσβο να απομακρυνθεί ο σταυρός από παραλία του νησιού, διότι όπως υποστηρίζει, η πράξη τοποθέτησης του σταυρού στην παραλία είναι: “παράνομη, αντιαισθητική (θυμίζει τάφο) αλλά κυρίως προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού, σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας” ενώ αποκαλεί το ιερό σύμβολο, “εργαλείο επίδοξων σταυροφόρων”.
Στην Σουηδία έχει προταθεί να δημιουργηθούν αίθουσες προσευχής με προσανατολισμό προς τη Μέκκα, για να προσεύχονται οι μουσουλμάνοι στον Αλλάχ.
Στο Βέλγιο ο Ερυθρός Σταυρός βγάζει τον σταυρό και βάζει την ημισέληνο για να μην προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι, ενώ στην Ελβετία απαίτησαν να αφαιρεθεί ο σταυρός από την Ελβετική σημαία, διότι δεν ταιριάζει πλέον στην σημερινή πολυπολιτισμική Ελβετία!
Σε τέτοιο σημείο παραλογισμού έχουμε φτάσει και σύντομα θα ζήσουμε αυτές τις τραγικές καταστάσεις και στην Ελλάδα, τώρα που γεμίσαμε με μουσουλμάνους, οι οποίοι σε λίγο θα έχουν τρελές απαιτήσεις με την υποστήριξη βέβαια, και όλων των ανθελληνικών στοιχείων που βρίσκονται και δρουν μέσα στην Ελλάδα.
Αυτό συμβαίνει ήδη στη Γερμανία όπου η UNESCO, ξεπερνώντας κάθε όριο, κυκλοφόρησε διαφήμιση που ενθαρρύνει τις Γερμανίδες να φορούν μαντήλα, όπως οι μουσουλμάνες, ώστε να αποδεχθούν τη διαφορετικότητα.
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που αντιστέκονται στην ισλαμική λαίλαπα, όπως η Ουγγαρία, με τον Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος θεωρεί ακόμα πιο επικίνδυνους από τους μουσουλμάνους μετανάστες, αυτούς που σχεδιάζουν τις πολιτικές των ανοιχτών συνόρων και της μαζικής μετανάστευσης και η Πολωνία που υπερασπίζεται την χριστιανική της ταυτότητα. Η Πολωνία μάλιστα, σε τελετή που έγινε το 2016, με την παρουσία του Πολωνού Προέδρου, υψηλόβαθμων αξιωματούχων της κυβέρνησης και θρησκευτικών ηγετών, αναγνώρισε ως βασιλέα του κράτους τον Ιησού Χριστό.
Κάτι που θα έπρεπε να κάνει η Ελλάδα, βλέπουμε να το κάνουν άλλα κράτη και να μας δίνουν το παράδειγμα.
Αποτελεί Εθνική ανάγκη η αντίστασή μας ενάντια στην αθρόα και ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Καλούμαστε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, από το πόστο που κατέχει ο καθένας, απέναντι στην πατρίδα και να υπερασπιστούμε το μέλλον των παιδιών μας. Να επιλέγουμε ψύχραιμα τι μπορούμε να κάνουμε για το καλό του τόπου μας, τι συμφέρει την Ελλάδα και τι θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως έθνος και ως χώρα, που θα προσφέρει πάντα ότι καλύτερο μπορεί να επιδείξει η ανθρωπότητα στον κόσμο: την ανθρωπιά, το φιλότιμο και τον Χριστό.
Αγρυπνείτε Έλληνες!

katoxika nea

Η μυστική συμφωνία Τιράνων-Άγκυρας: Σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου «οι Αλβανοί θα εισβάλουν στην Ελλάδα»


Με αφορμή την επικείμενη συμφωνία οριοθέτησης συνόρων (κατά Κοτζιά) και ΑΟΖ μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας, ένα ντοκουμέντο που περιέχεται στον βιβλίο του πολιτικού Αλέξανδρου Κ. Παπαδόπουλου, «Άπειρος» Χώρα – Ο Αλβανικός Εθνικισμός και ο Οικουμενικός Ελληνισμός», και που κυκλοφόρησε το 1992 δείχνει το γιατί η Αλβανία συμπεριφέρεται ως χώρα δορυφόρος της Τουρκίας και το γιατί μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τον Ελληνισμό.

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ: ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ


ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ: «ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…»

Δες τι εγινε Σημερα !!!


Στην οδό Τιμίου Προδρόμου στην περιοχή του Ευόσμου στη δυτική Θεσσαλονίκη.
..και μετά δευτερο γεγονος οδό Ρέας 17, στην Πυλαία..
..πολλές ομοιότητες στα γεγονότα..
Ηταν λες και εγινε ψυχικη επιθεση στην πολη μας, διοτι χωρις να ξερω για αυτα τα δυο γεγονοτα καθομουν με παρεα στο μπαλκονι μου και ετσι οπως χαζευα μου ερχοταν στο μυαλο η παρορμηση να πεσω κατω σαν φαντασια δηλαδη… επιασα τον εαυτο μου να οραματιζεται ασυναισθητα κατι τετοιο και οταν το συνειδητοποιησα λεω τι γινεται;; Αυτες δεν ειναι δικες μου σκεψεις, ουτε καταθλιψη εχω, ουτε εχω αυτοκτονικες τασεις! Και μετα μπαινω και βλεπβ αυτες τις ειδησεις….. δεν παμε καλα

Ποσο τυχαιο ειναι αυτο με την Ελλη τωρα….


Ειμαστε εν καιρο ειρηνης εμεις οι ελληνες ..αν εξαιρεσεις τον οκονομικο πολεμο …!

Έτσι θα είναι η νέα ταυτότητα που πρέπει να εκδώσουμε όλοι σε αντικατάσταση των παλαιού τύπου


Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η αλλαγή των δελτίων ταυτότητας, έπειτα από δύο χρόνια σεναριολογίας για τον ακριβή χρόνο έκδοσής τους, αλλά και για τα στοιχεία που θα αναγράφονται σε αυτά. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ομάδες ειδικών έχουν επεξεργαστεί από το καλοκαίρι του 2016 τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα διέπουν τις νέες ταυτότητες όσο και το νέο νομοθετικό καθεστώς που θα ισχύσει μετά και την έκδοσή τους.

Ρωσικό Ιlyushin IL-20: Μοιραίο λάθος ή προβοκάτσια;




Λίγες ώρες μετά την κατ’ αρχήν συμφωνία Πούτιν – Ερντογάν στο Σότσι για το μέλλον του θύλακα Ιντλίμπ τουλάχιστον τρεις περιοχές της Συρίας, η Δαμασκός, η Χάμας και η εγγύς περιοχή στη Λαττάκεια έγιναν στόχοι πυραύλων αγνώστου προέλευσης.

Στην τελική ευθεία για το δημοψήφισμα τα Σκόπια: Η Δύση πιέζει αλλά το «ναι» έχει οριακό προβάδισμα


Μετά τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, στα Σκόπια σήμερα ο Γερμανός υπ. Εξωτερικών
- Ο ρόλος της Μόσχας, οι αντιδράσεις της Ουάσινγκτον, η στάση Ζάεφ Λίγες ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ και η κινητικότητα στη γείτονα χώρα έχει χτυπήσει κόκκινο. Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζέιμς Μάτις βρέθηκε εκεί για να προπαγανδίσει το «ναι». ΕΕ και ΗΠΑ, άλλωστε, προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν την συμφωνία, υιοθετώντας την άποψη που εκφράζει και ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ: «ή τώρα ή ποτέ».

Νέα πρόκληση από τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας – Έδωσαν αυξήσεις στους εαυτούς τους



Του Αλέξανδρου Κόντη
Μετά το σκάνδαλο της παραγγελίας των δύο 

καινούριων θωρακισμένων αυτοκινήτων από τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Κώστα Μιχαηλίδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Παύλο Μυλωνά, η Realnews αποκαλύπτει τη νέα πρόκληση του ηγετικού διδύμου της τράπεζας.

Σήμα κινδύνου στέλνουν οι ΗΠΑ: ”Κίνδυνος για πυρηνική σύγκρουση - σταματήστε την Τουρκία”


Μια καθαρή στρατηγική ρήξη μεταξύ Τουρκίας και Ηνωμένων Πολιτειών
θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα εφιαλτικό σενάριο για πυρηνική σύγκρουση και πλήρως καταστροφικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή, κάτι που πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος, προειδοποίησε ο Adam Garfinkle, αμερικανικός εκδότης συμφερόντων σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Ahval.

Αλβανία: Ανησυχία της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας για τις πολιτικές εξελίξεις



Η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας«ΟΜΟΝΟΙΑ» εκφράζει την ανησυχία της για τις πολιτικές εξελίξεις στο μέτωπο της αντιπολίτευσης με την προσχώρηση στο Δημοκρατικό Κόμμα του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων και καλεί το Κόμμα της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- ΚΕΑΔ, να επαναπροσδιορίσει την πολιτική του θέση.

Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα δεν έχουν προηγούμενο...


Βγάλτε μερικοί επιτέλους το κεφάλι σας από την άμμο γιατί αυτά που...
γίνονται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα δεν έχουν προηγούμενο!

Αυτή την φορά δεν θα μιλήσουμε για κρίση... για μνημόνια.. για το Σκοπιανό.

Αυτό που καταγράφεται τελευταία στα πρακτορεία ειδήσεων στη χώρα μας δεν έχει προηγούμενο.

Οι ειδήσεις έρχονται με διαφορά μερικών ωρών. 

Δυο κοπέλες κακοποιημένες και πεταμένες σε χωράφι και δρόμο... λες και είναι ζώα..