Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Τελειώνουν ἐδῶ 3.000 χρόνια ἱστορίας;



 Η βεβαιότητα της προωθήσεως ακραίων φονταμενταλιστών μεταξύ των προσφύγων, συνιστά επιτακτικό ζήτημα δημόσιας ασφάλειας που απειλεί την χώρα με πλήρη αποσταθεροποίηση.

Δεν είναι προσφυγικές ροές. Είναι οργανωμένη μετεγκατάσταση. 

Το καθεστώς Τσίπρα βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία αποσταθεροποιήσεως της χώρας. 

Η εθνική καταστροφή είναι προ των πυλών.
  
Ο κύριος λόγος εγκαθιδρύσεως του καθεστώτος Τσίπρα ήταν η εκτέλεση του σχεδίου της πολιτισμικής και δημογραφικής αλλοιώσεως της χώρας. 




Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύει κανείς, πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει, όπως τα κατάφερε και με τα 400 χρόνια σκλαβιάς...

ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΚΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΎΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΥΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ.


Καλλιόπη Σουφλή
 

Πρὶν σᾶς ἀφήσω μὲ τὶς ἀπόψεις τοῦ φίλου Θανάση, μία, κατ’ ἐμέ, σημαντικὴ λεπτομέρεια ποὺ πρέπει νὰ λάβουμε ὑπ’ ὄψιν μας, εἶναι ἡ πραγματικὴ ἠθική, νοητικὴ καὶ πολιτισμικὴ κατάστασις ὅλων μας.

  Τὸ προσφυγικό, σὲ συνδυασμὸ μὲ τὶς ἄνευ ὁρίου παραλαβὲς τῶν μουσουλμανικῶν πληθυσμῶν τῆς Ἀσίας καὶ τῆς Ἀφρικῆς, συνιστοῦν σαφῶς μέγιστον κίνδυνο γιὰ τὴν ἐπιβίωσίν μας. 



Ὅμως καλὸ θὰ εἶναι, ἐπὶ τέλους, νὰ συνειδητοποιήσουμε πὼς ἄλλο Ἑλλὰς κι ἄλλο μόρφωμα ἑλλαδοκαφριστάν.

  Τὸ πραγμάτικό μας ἐμπόδιον, ὡς Ἕλληνες, παραμένει, ἐδῶ καὶ αἰῶνες, τὸ κράτος ποὺ μᾶς σκιάζει τὴν πραγματικὴ Ἑλλάδα, ἀποκρύπτοντά μας αὐτὸ ποὺ ὀφείλαμε νὰ γνωρίζουμε.


Φιλονόη


Σημειώσεις

Οἱ βομβαρδισμοὶ τῶν ‘Ρώσσων στὴν Συρία σαφῶς καὶ ἀποδεικνύουν τὶς βλέψεις τους στὴν περιοχή. 


Ὅμως ἄς θυμόμαστε πὼς τὴν ἐπίθεσιν στὴν Συρία χρηματοδότησε, προγραμμάτισε καὶ ὑπεστήριξε τὸ ΝΑΤΟ, ἡ Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσις καὶ ἀρκετὰ ἀραβικὰ κράτη, μαζὺ μὲ τὶς Η.Π.Α.. 


Ἐπάνω στὴν Συρία παίζουν παιχνίδια καὶ γενοκτονώντας Συρίους μεταθέτουν τὰ ἀπόνερα τῶν ἐγκλημάτων τους στὶς δικές μας πλάτες.


Στὴν Οὐκρανία ἐπίσης μάθαμε τὸ τὶ ἔστησαν οἱ ἀγαπημένοι μας σύμμαχοι μὲ τὶς ναζιστικές τους μαριονέτες.

 

3000 χρόνια Ιστορίας τελειώνουν εδώ







 Τελειώνουν ἐδῶ 3.000 χρόνια ἱστορίας;

Δεν είναι προσφυγικές ροές. Είναι οργανωμένη μετεγκατάσταση. Το καθεστώς Τσίπρα βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία αποσταθεροποιήσεως της χώρας. 

Η εθνική καταστροφή είναι προ των πυλών.


Για την μετεγκατάσταση χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα ευθύνεται η κυβέρνηση Τσίπρα. 


Μη έχοντας προφανώς συναίσθηση της διεθνούς πραγματικότητας και πιθανόν κατευθυνόμενη από αφανή κέντρα εξουσίας, άνοιξε ουσιαστικά τα σύνορα της Ελλάδας, εν μέσω σφοδρού πολέμου στην Συρία, αμέσως μετά την εκλογή της τον Ιανουάριο. 


Είχε προηγηθεί το τράβηγμα του χαλιού από τους δανειστές στην κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ απενεργοποιήθηκε δικαστικά και ο παράγοντας της ακροδεξιάς. Εκείνο που απέμενε ήταν μία κυβέρνηση της «αριστεράς».


Αυτό που αρχικά έπρεπε να επιτευχθεί ήταν η βελούδινη μνημονιακή στροφή Τσίπρα. Κατά την εκτέλεση του σχεδίου της μνημονιακής μεταστροφής Τσίπρα για την ανώδυνη (πολιτικά) υπογραφή ενός τρίτου θηριώδους μνημονίου που θα γονάτιζε την Ελλάδα οριστικά, ο Τσίπρας είχε την ανοχή του διεθνούς παράγοντα. 


Προηγήθηκε η φιέστα της σκληρής δήθεν διαπραγματεύσεως. 


Ακολούθησε η μονομερής δήθεν αθέτηση πληρωμής της δόσεως προς το ΔΝΤ, με την ανοχή του διεθνούς παράγοντα. 

 Την ίδια ώρα ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας έκτιζε το προφίλ του «σκληρού διαπραγματευτή». 


Το παιχνίδι Τσίπρα κάλυψαν εκτενώς τα διεθνή μέσα, δίνοντας τεράστια έκταση στην αθέτηση πληρωμής των υποχρεώσεων της χώρας προς το ΔΝΤ, με αποκορύφωμα τον μνημειώδη μετρητή του CNN που μετρούσε αντίστροφα τον χρόνο που απέμενε έως την αθέτηση πληρωμής της δόσεως (!) σε απευθείας παγκόσμια μετάδοση από την Αθήνα. 


Ο οδικός χάρτης της εξαπατήσεως του ελληνικού λαού κατέληξε στο κλείσιμο των τραπεζών και στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος, με το οποίο εκβιάστηκε η απόσπαση του ΝΑΙ, ώστε καταρχήν, ο πολιτικός απατεώνας να εδραιωθεί στην εξουσία με νομιμοφανή τρόπο. 


Όταν υπέστη την συντριβή της επικρατήσεως του ΟΧΙ με το σαρωτικό 63% και σύρθηκε (ακάλυπτος πολιτικά) στην υπογραφή του θηριώδους μνημονίου των 90 δισεκατομμυρίων, αμέσως κινητοποιήθηκαν τα διεθνή σωστικά μέσα σε μια προφανή προσπάθεια να καληφθεί η -καταστροφική για το πρόγραμμα – ακυβερνησία της χώρας. 


Αποστολή τους, η διάσωση του καθεστώτος και η ανάσυρση Τσίπρα από τον λασπώδη βούρκο της προδοσίας του ΟΧΙ στην επιφάνεια του ελληνικού πολιτικού συστήματος. 


Ενδεικτικά της διεθνούς επιχειρήσεως που στήθηκε για την διάσωση Τσίπρα ήταν, η επικοινωνιακή φιέστα στο ευρωκοινοβούλιο με κύριο ομιλητή τον «βαλλόμενο» «πανταχόθεν» Τσίπρα αμέσως μετά το ΌΧΙ και λίγο πριν την υπογραφή του θηριώδους μνημονίου των 90 δισεκατομμυρίων, η διάδοση από τα ΜΜΕ του δραματικού χασταγκ «this is a coup» που μονοπώλησε τα κοινωνικά δίκτυα, η ολονυχτία της δραματικής δήθεν διαπραγματεύσεως στις Βρυξέλλες για την υπογραφή του μισανθρώπου μνημονίου των 90 δισεκατομμυρίων, οι έκτακτες εκλογές του Σεπτεμβρίου για να ξεπλυθεί η προδοσία του ΟΧΙ ώστε να νομιμοποιηθεί εκ νέου στην εξουσία το καθεστώς Τσίπρα, κλπ.



Το σχέδιο που θα οδηγούσε στην αποσταθεροποίηση της χώρας η κυβέρνηση Τσίπρα έβαλε εμπρός αμέσως μετά την εκλογή της, μάλλον κατευθυνομένη από κύκλους που γνώριζαν το που οδηγούντο τα πράγματα στην Συρία • το εάν η κυβέρνηση έπραξε με άμεσο ή με ενδεχόμενο δόλο, μικρή σημασία έχει. 


Εν μέσω πολέμου στημ Συρία, έκλεισε την Αμυγδαλέζα, προώθησε υπηκοότητα για όλους, θέτοντας ταυτόχρονα το σύμβολο της «διεθνιστικής ηλιοθεραπείας» ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και στην συνέχεια αναπληρώτρια υπουργό μεταναστευτικού. Το μήνυμα των ανοικτών ελληνικών συνόρων είχε δοθεί. 


Όταν ξεκίνησε η οργανωμένη επιχείρηση μετεγκαταστάσεως των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών, η ελληνική κυβέρνηση προσποιήθηκε ότι έστηνε hot spots, που στην πραγματικότητα ήταν tour operators του ονείρου της μεταβασεως στην γερμανική γη της επαγγελίας.


Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε σφραγίστηκε ο προσφυγικός διάδρομος από την Τουρκία προς την Βουλγαρία • ο διάδρομος αυτός είναι ο συντομότερος από την Συρία μέσω Τουρκίας για την κεντρική Ευρώπη. Επίσης, έκλεισε ο προσφυγικός διάδρομος από την Αφρική προς την Λαμπεντούζα. 


Την ίδια περίοδο οι Ισπανοί όρθωσαν φράκτη ύψους τριών μέτρων στις ισπανικές πόλεις Θέουτα και Μελίγια που βρίσκονται στην Αφρική, σφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό την προσφυγική οδό μέσω του στενού του Γιβραλτάρ.


 Τέλος, σύμφωνα με προχθεσινές δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ, η επιδότηση σιτίσεως και στεγάσεως από διεθνείς οργανισμούς των τεσσάρων περίπου εκατομμυρίων Συρίων προσφύγων σε Λίβανο και Ιορδανία, από 15 ευρώ ημερησίως μειώθηκε σε 90 σεντς (!) εξωθώντας τα εκατομμύρια των ανθρώπων αυτών σε εξαναγκαστική έξοδο προς την Ελλάδα.


Με την ανοχή του διεθνούς παράγοντα, η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το πλούσιο Κατάρ, σε ένα συντονισμένο σχέδιο δράσεως για την κατεύθυνση των ροών προς τα ευρωπαϊκά εδάφη, αρνούνται να δεχθούν μουσουλμάνους πρόσφυγες, προωθώντας συστηματικά τις ορδές των ανήμπορων συνανθρώπων μας προς την Ελλάδα. 


Αντί διεθνούς διασκέψεως του ΟΗΕ για το προσφυγικό, για τον συντονισμό της ισοκατανομής των προσφύγων στις πλούσιες χώρες, οι υπηρεσίες του τουρκικού βαθέως κράτους προωθούν μαζικά μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα, με την συνεργασία (άλλως την ανοχή) της ελληνικής κυβερνήσεως. 


 Την χαοτική για την Ελλάδα κατάσταση επέτεινε η ατυχής μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας. 


Η εικόνα της Γερμανίδας καγκελαρίιου να υποδέχεται πρόσφυγες υπό τους προβολείς των καμερών, έστειλε το εσφαλμένο μήνυμα ότι οι χιλιάδες των ξεριζωμένων ήταν, στην Γερμανία, ευπρόσδεκτοι. Πράγμα που, ασφαλώς, δεν ισχύει. 


Τέλος, οι ανηλεείς ρωσσικοί βομβαρδισμοί στην Συρία, αλλά και οι εκατόμβες νεκρών νότια της Λαμπεντούζα λόγω της αποτυχίας των ιταλικών αρχών και της ελλιπούς κινητοποιήσεως της Ευρώπης για την διάσωση των μεταναστών τον προηγούμενο χειμώνα, αν και γλύτωσε εφέτος την Ιταλία από τα χειρότερα, άνοιξε διάπλατα τον υδάτινο προσφυγικό δρόμο του Αιγαίου. 


Πλέον, Λίβυοι, Μαροκινοί, Τυνήσιοι και λοιποί βορειοαφρικανοί δεν περνούν από την Λαμπεντούζα στην Ευρώπη, όπως συνέβαινε μέχρι πέρισυ, αλλά από την Τουρκία στην Ελλάδα. Μάλιστα η Τουρκία έχει εγκαινιάσει καθημερινές low cost πτήσεις των 50 ευρώ από το Μαρόκο στην Κωνσταντινούπολη (!), δίχως καν να απαιτεί βίζα εισόδου.



Η πρώιμη ευθύνη Τσίπρα για την οργανωμένη μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα είναι, είτε αποτέλεσμα απειρίας (πχ υποσχέσεις περί μικρού αριθμού υποδοχής σε αντάλλαγμα πολιτικής στηρίξεως στο ζήτημα της…αξιολογήσεως), είτε ευθείας συμφωνίας για την ανάσχεση των ροών στο ελληνικό έδαφος και την μετατροπή της Ελλάδας σε Λίβανο, με σκοπό την πολιτική επιβίωση τόσο του ιδίου όσο και του καθεστώτος που ηγείται • ωστόσο, την ώρα ετούτη που το εθνικό δράμα εξελίσσεται και πλέον γίνεται σαφές το μέγεθος της εθνικής καταστροφής που απειλεί την χώρα, δεδομένων των απαραγράπτων εγκλημάτων που έχει διαπράξει έναντι του έθνους και της χώρας, η μάχη που δίνει δεν είναι για την πολιτική αλλά για την προσωπική του επιβίωση. 


Εδώ που τα πράγματα έφθασαν, για την επιτυχή έκβαση του σχεδίου της κυβερνήσεως Τσίπρα για την μετεγκατάσταση χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα, το επικίνδυνο για την χώρα καθεστώς χρησιμοποιεί την άδολη αριστερή ιδεολογία και τις αρετές του ανθρωπισμού και της φιλοξενίας του ελληνικού λαού, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γίνει σημαντικό για την Ευρώπη προκειμένου να στηριχθεί πολιτικά. 

Ο μόνος τρόπος μια αποδυναμωμένη κυβέρνηση ενός αποτυχημένου κράτους να γίνει σημαντική, είναι να μετατραπεί η χώρα σε αποθήκη ψυχών, λειτουργώντας (καταρχήν) ως ανάχωμα των προσφυγικών ροών για τον Βορρά. 


Εκμεταλλευόμενη η κυβέρνηση την «ελληνική φιλοξενία» που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία του λαού, ενεργεί μεθοδικά προς την κατεύθυνση της μετατροπής της Ελλάδας σε Λίβανο, όπου ένας στους τρεις κατοίκους είναι πολιτικός πρόσφυγας ή μετανάστης, αποσιωπώντας από τον ελληνικό λαό ότι 2 μόλις στους 8 μουσουλμάνους που εισέρχονται στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες προερχόμενοι από εμπόλεμη ζώνη, με τους υπολοίπους να είναι οικονομικοί μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες που, αφενός είναι αμόρφωτοι και στερούνται οποιασδήποτε επαγγελματικής εμπειρίας, αφετέρου δεν καλύπτονται από τις συνθήκες ισοκατανομής στις ευρωπαϊκές χώρες. 


Τις αρετές του ανθρωπισμού και της φιλοξενίας του ελληνικού λαού εκμεταλλεύονται και τα – υπό ομηρία- κανάλια, αποσιωπώντας από το κοινό την διάσταση της καταστροφής που συντελείται, σε μια προφανή προσπάθεια να στηρίξουν την κυβέρνηση «στον δύσκολο αγώνα που δίνει», μήπως και γλυτώσουν «το μαύρο».
 



Αντιλαμβανόμενος έως και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ την κρισιμότητα της καταστάσεως και το μέγεθος της απειλούμενης καταστροφής, πρότεινε χθες την αεροπορική μεταφορά των προσφύγων από τα ελληνικά νησιά απευθείας στα κράτη της Ευρώπης. 


Οι άδολοι αριστεροί θα αντιληφθούν σύντομα ότι είναι διαφορετικό πράγμα ο ουμανισμός και διαφορετικό η μεθοδευμένη εθνική καταστροφή στην οποία η χώρα οδηγείται.


Ο κύριος λόγος εγκαθιδρύσεως του καθεστώτος Τσίπρα ήταν η εκτέλεση του σχεδίου της πολιτισμικής και δημογραφικής αλλοιώσεως της χώρας. 


Πιθανόν σε ρόλο «Ιφιγενείας», θυσία της Ελλάδας στο βωμό της ανασχέσεως των μουσουλμανικών ροών προς τον Βορρά, με ή χωρίς προηγούμενο σχέδιο. 

Πιθανόν ο σχεδιασμός να είναι βαθύτερος. 
Το «γιατί», αναμένεται να διαφανεί σύντομα. 


Πέραν της χρησιμοποιήσεως του ελληνικού εδάφους ως ανάχωμα στις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές προς τον ευρωπαϊκό Βορρά, πιθανόν να σχεδιάζεται η κοινωνική αποσταθεροποίηση της χώρας, μέσω της συντονισμένης επιχειρήσεως μαζικής μετεγκαταστάσεως χιλιάδων εξαθλιωμένων ανθρώπων στην Ελλάδα, επιχείρηση που την ώρα αυτή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 


Πιθανόν η χώρα να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο, όπως συνέβη με το άλλο αποτυχημένο κράτος της Ευρώπης, την Ουκρανία. 


Πιθανόν να επιχειρηθεί η μετατροπή της χώρας σε Λίβανο, όπου η δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού θα οδηγήσει σε βίαιο εκτοπισμό των ικανών και μορφωμένων Ελλήνων από την χώρα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Ελλάδα.


Οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που κατευθύνονται στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται. 
Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα. 
Εξαναγκάζονται να μείνουν στην Ελλάδα. 

Οι άνθρωποι αυτοί χρησιμοποιούνται ως αποσταθεροποιητικός παράγοντας για την χώρα, μέσω της εξαναγκαστικής μετεγκαταστάσεως τους στην Ελλάδα. 

Οι άνθρωποι αυτοί είναι κουρασμένοι. 
Είναι πεινασμένοι. 
Είναι εξοργισμένοι. 
Δεν πρόκειται να πάψουν να αποζητούν την φυγή τους από την Ελλάδα. 


Ο εξαναγκασμός χιλιάδων εξοργισμένων σε υποχρεωτική μετεγκατάσταση και παραμονή στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, σε συνδυασμό με την χρόνια κόπωση του ελληνικού λαού από την παρατεταμένη οικονομική κρίση αλλά και την ταπείνωση που οι Έλληνες έχουν υποστεί ως έθνος, συνθέτει ένα εκρηκτικό κοινωνικό μείγμα που απειλεί να τινάξει την χώρα στον αέρα. 


Τον ρόλο του πυροκροτητή που μπορεί να πυροδοτήσει την αποσταθεροποίηση της ελληνικής κοινωνίας, ενδεχομένως να αναλάβουν τα ακραία ισλαμικά στοιχεία που την ώρα ετούτη εισέρχονται μαζικά στην χώρα, ανάλογα με τις εντολές που θα λάβουν από τα κέντρα από τα οποία εμφανώς ή αφανώς ελέγχονται • ενδεικτικά, πολύνεκρα τρομοκρατικά κτυπήματα σε αρχαιολογικούς χώρους και ξενοδοχεία, δολοφονίες Ελλήνων πολιτών στο όνομα του τζιχάντ κλπ. 


Η βεβαιότητα της προωθήσεως ακραίων φονταμενταλιστών μεταξύ των προσφύγων, συνιστά επιτακτικό ζήτημα δημόσιας ασφάλειας που απειλεί την χώρα με πλήρη αποσταθεροποίηση.


Έχοντας οι τέσσερις χώρες του Βίσεγκραντ αντιληφθεί τον κίνδυνο της μεθοδευμένης πολιτισμικής και δημογραφικής αλλοιώσεως που ελλοχεύει για τις πιο αδύναμες χώρες, υιοθέτησαν κοινή δράση με στόχο την επιβολή της δικής τους ατζέντας στο προσφυγικό, η οποία δεν είναι άλλη από την πολιτική των κλειστών συνόρων. 


Άγνωστο παραμένει αν οι χώρες αυτές δρουν αυθόρμητα ή αν δρουν ως δορυφόροι των ισχυρών της Ευρώπης. 


Λαμβάνοντας υπόψη την αποστασιοποίηση της νεοεκλεγείσας κυβερνήσεως της Πολωνίας από τις ευρωπαϊκές διοικητικές δομές, αλλά και την εμφανώς εχθρική στάση της Βουδαπέστης έναντι των Βρυξελλών, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι οι χώρες του Βίσεγκραντ έχουν αντιληφθεί πλήρως τον κίνδυνο που διατρέχουν. 


Το σύνδρομο του «Συμφώνου της Βαρσοβίας» και η τραυματική εμπειρία της πολύχρονης υποταγής τους στην Μόσχα, τις κάνει εξαιρετικά καχύποπτες. 


 Έχοντας οι χώρες αυτές μελετήσει σε βάθος την διάλυση της Ελλάδας και, ιδίως, τα γεγονότα στην Ουκρανία που ξεκαθάρισαν πλήρως το τοπίο των διεθνών συμμαχιών, τέθηκαν εσπευσμένα σε κατάσταση συναγερμού αντιμετωπίζοντας το προσφυγικό ως γεωστρατηγικό μοχλό αποσταθεροποιήσεως των αδυνάμων κρατών. 


Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της κυβερνήσεως Ορμπάν της Ουγγαρίας, η οποία αν και φιλοξενεί μόλις 1300 πρόσφυγες, ανακοίνωσε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος καλώντας τον ουγγρικό λαό να πει όχι στην μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών.


 Σημειωτέον ότι η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος γίνεται σε ευθεία αντίθεση με το ενωσιακό δίκαιο, γεγονός δηλωτικό της επείγουσας καταστάσεως για την αποτροπή επικειμένου εθνικού κινδύνου που η χώρα διατρέχει.


Κανείς από εμάς δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Δεν ξέρω κι αν ο θεός της Ελλάδας μπορεί τη σώσει. Αν όχι, 3000 χρόνια Ιστορίας τελειώνουν εδώ.









attika nea

Είναι οργανωμένο, σας λέω!



Οι Τούρκοι, ως άριστοι μαθητές των Γερμαναράδων, θα ντύσουν μ’ Ελληνικές στρατιωτικές στολές μερικούς βαρυποινίτες δικούς τους (πού θα τις βρουν τις στολές; σοβαρά ρωτάτε; αφού …τις παράγουν οι ίδιοι!…), θα τους βάλουν να κατεβάσουν τη σημαία τους πχ στη «νησίδα του παπά» (Ελληνικό όνομα… πώς να μην αναπτύξει δήθεν αλυτρωτικά αισθήματα; ), ν’ ανεβάσουν τη δική μας, θα τους εκτελέσουν, καί μετά θα μας επιτεθούν. 






arxigramma-Aκόμη καί γιά τους πλέον δύσπιστους, που επιμένουν να βλέπουν όνειρα όρθιοι, υπάρχουν αποδείξεις


Λοιπόν, λεβέντες, πίσω απ’ όσα περνάμε σήμερα, υπήρχε καί υπάρχει σχέδιο.
Με το σημερινό, δεν σκοπεύω να πείσω τους βλάκες καί τους «εξυπνάκηδες». Δεν χάνω τον χρόνο μου έτσι! 

Απλά, κάνω ένα σχόλιο – περισσότερο επιβεβαιώνοντας τις υποψίες των ανθρώπων που σκέπτονται σαν εμένα.


Θα σας αφηγηθώ τρία περιστατικά, εκ πρώτης όψεως ασύνδετα.


α. Ο υποβολιμαίος πίθηκας

Η σημερινή δυστυχία της Ελλάδας (έστω, η τελική της φάση) ξεκινάει συγκεκριμένη ημερομηνία: 23 Απριλίου 2010 (καί ώρα;;; ), του Αγίου Γεωργίου ανήμερα, όταν ο πίθηκας κακήι τήι τύχηι τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας ανακοίνωσε την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ. Καί σε συγκεκριμένο τόπο: στο Καστελλόριζο


Εάν νομίζετε ότι αυτά δεν έχουν σχέση, ή αναρωτιέστε μαζί μ’ άλλους γιά τις συγκεκριμένες (στυλιστικές, κι όχι μονον) επιλογές του πίθηκα, τότε θα σας δώσω την απάντηση παρευθύς.


Λοιπόν, τέσσερα χρόνια πριν την αποφράδα ημέρα στο Καστελλόριζο, το2006 (στις 29 Μαρτίου) είχε συμβεί καί κάτι άλλο σημαντικό: ολική έκλειψη Ηλίου, ορατή από μέρος της Ελληνικής επικράτειας. (Η επόμενη προβλέπεται γιά το 2088.) 

Νά ‘την. 
Στους Ιχθύες:


έκλειψη_2006-03-29


Αμέσως καταλαβαίνετε ότι μιλάμε γιά συσκότιση του φωτός της ζωής, γιά το λάβαρο της Ατλαντίδας / σημαία Τουρκίας καί Πακιστάν, κτλ.


 Σα να μην έφταναν αυτά (συμβολικώς), το Καστελλόριζο μάλλον ετυμολογείται από το Castell Rosso, δηλαδή το κόκκινο κάστρο


Αυτό ήταν ένα κάστρο που έχτισαν οι Ιωαννίτες Ιππότες κοντά στα χρόνια του μεγάλου μαγίστρου τους Φούλκ ντέ Βιλλαρέ. (Δηλ. στο τέλος του 13ου αιώνα.)


Χωρίς να συνηγορήσω πως έχει σχέση με τα -κατά Πλάτωνα- χρώματα των κτιρίων της Ατλαντίδας (μαύρα, κόκκινα, άσπρα – τα ερμητικά χρώματα, δηλαδή), θυμίζω πως οι Ιωαννίτες Ιππότες λεγόντουσαν καί «Χοσπιταλλέροι»– δηλ. Νοσοκόμοι. Δηλαδή, ήσαν (εμμέσως, πλην σαφώς) στην υπηρεσία του Απόλλωνα, του Θεού του Φωτός! (Καμμία σχέση με τα καθήκια του Κρόνου, τους Ναΐτες. Τα δύο τάγματα ήσαν εχθρικά μεταξύ τους.)


Το συμπέρασμα, λοιπόν, απ’ όλα τα προηγούμενα συνδυασμένα, βγαίνει αβίαστο: Ο πίθηκας πήγε στο Καστελλόριζο ως εκπρόσωπος των Δυνάμεων του Σκότους.


Όλες οι υπόλοιπες «ερμηνείες» που δόθηκαν γιά το γεγονός (πχ ότι δήθεν ο πίθηκας ήθελε να την κοπανήσει στην Τουρκία, αν εξεγειρόταν ο λαός, κτλ κτλ), μάλλον στερούνται σοβαρότητος.

β. Ο μαυροτσούκαλος «άντρακλας»

Την τελευταία Παρασκευή του Φεβρουαρίου, είχα πάει γιά ψώνια με τα παιδιά μου. 

Τελειώσαμε, κι ετοιμαζόμασταν να μπούμε στο αμάξι. 

Όταν, από το βάθος του (έρημου εκείνη τη στιγμή) δρόμου, άρχισε να με πλησιάζει μαυρειδερός τις τύπος. 

Ηλικία γύρω στα 30 παρά, άψογο νεανικό σπόρ καθημερινό ντύσιμο, χαμόγελο, καί γυαλιά Ηλίου μάρκας …Περιπτερέημπαν (που είχα διαβάσει κάποτε στα ιντερνέτια). 
Επίσης, ο τυπάς φαινόταν ότι είχε διαρκή συνδρομή σε γυμναστήριο.


Δεν μπορώ να πω ότι τέθηκα σ’ επιφυλακή, διότι ένα ανθρωπάκι που το περνάω είκοσι πόντους καί τουλάχιστον τριάντα κιλά, «τό ‘χω» – κατά το κοινώς λεγόμενον. 
Δεμπανάχει συνδρομή σε χίλια γυμναστήρια!… 


Η άγνοια αυτουνού ότι γνωρίζω αρκετά καλά ανατολικές πολεμικές τέχνες, καί δή τις «βρώμικες» τεχνικές του street fighting (δηλ. χτυπήματα που σκοτώνουν με τη μία), ήταν αρκετή γιά να ξύνω τα τέτοια μου, όσο πλησίαζε. 

Φυσικά, στο μεταξύ έβαλα τα παιδιά στο αμάξι κι έκλεισα την πόρτα.


Τον σκανάρισα. Δεν είχε κρυμμένο οποιοδήποτε όπλο (στενά ρούχα, γάρ), ούτε κάν κάτι «πονηρές» πολύ λεπτές λεπίδες (που έχουν οι συμμορίες στο εξωτερικό), καί όντως ήταν του χεριού μου. 


Συνεπώς, με τον ακραίο κίνδυνο κατά ζωής να μην υφίσταται, ετοιμαζόμουν να του ρίξω το στάνταρ χέσιμο που ρίχνω σε γύφτους καί ζητιάνους. («- Άμα θες λεφτά, να πας στις τράπεζες! Τα ίδια σκατά είσαστε!»). 


Αλλά το όρθιο μαυροτσούκαλο χαμόγελο πλησίασε καί έφα το εξής εκπληκτικόν:
«- Merry Christmas and happy New Year!»


«Καλή Χρονιά», τέλος Φεβρουαρίου; Ούτε Κινέζος νά ‘μουνα! Τρέλλα πούλαγε;


Αμ δέ, που πούλαγε τρέλλα!… 
Βλέπετε, είχα παρκάρει έξω από εκκλησία. 

Δεν ήταν, δά, ο εξυπνότερος τρόπος να διαπιστώσει πόσο μεγάλο είναι το θρησκευτικό συναίσθημα -ή/καί η νοημοσύνη- ενός τυχαίου Έλληνα στον δρόμο, αλλά μεταξύ των δυό μας είχε σαφώς ξεκινήσει νοητική μάχη, καί το γάντι δεν τ’ άφησα κάτω. 

Κι έτσι, τον άφησα να περιμένει αρκετά δευτερόλεπτα, καρφώνοντάς τον διαρκώς στα μάτια, ώσπου να του απαντήσω ένα ξερό: «- Επίσης!» 
(Στα Ελληνικά. Καί η αναμονή, καί η επιλογή της μητρικής μου γλώσσας έγιναν επίτηδες, ως μέρος των νοητικών μου όπλων.)
Το όρθιο χαμόγελο απλά γύρισε την πλάτη του κι έφυγε.


Τώρα, θα με ρωτήσεις: καί τί έγινε, που συνάντησα έναν υπόπτων προθέσεων αλλοδαπό στον δρόμο; Εκ πρώτης όψεως, τίποτε απολύτως. 
Αν σου πω, όμως, πως αρκετές φορές μπορώ να διαβάζω το μυαλό του άλλου σαν ανοιχτό βιβλίο, τί θα πείς;


Λοιπόν, ο «Περιπτερέημπαν» ήταν άτομο των «υπερεσιώνε» του Πακιστάν! 
 Καί δοκίμαζε να δεί τί μυαλό φοράνε οι κάτοικοι της πόλης μου… πριν μας κουβαληθούν κι εδώ οι ορδές των «αναξιοπαθούντων» συμπατριωτών του.


Αυτά, γιά όσους εξακολουθούν να πιστεύουν στο τυχαίο της «μετανάστευσης» των «κακομοίρηδων», ή όσους απλά νομίζουν ότι τα μεμέτια ξεσκίζονται να χτίσουν τζαμιά, ώστε πρώτα να στεγαστούν οι μουλλάδες (να μη βρέχονται απ’ τα καιρικά φαινόμενα) καί μετά να κάνουν -με το πάσο τους- στρατολόγηση τζιχαντιών.  


Αυτά γίνονται με ήδη υπάρχον οργανωμένο σχέδιο των «υπερεσιώνε» από τις πατρίδες τους, αφελέστατοι. 


Δεν περιμένουν ούτε το χτίσιμο τζαμιών στην Ελλάδα, ούτε τις ρητορικές ικανότητες του μωαμεθανικού παπαδαριού, ώστε να δουν τί θα κάνουν.

γ. Οι αεροψεκασμοί

Λοιπόν, κατά το ηρωϊκό Έπος του 1940, ακόμη κι ο τελευταίος (μπαρουτοκαπνισμένος) φαντάρος ήξερε πως θα ξυπνήσει με κανονιές. (Κι όχι επειδή ήταν βαρήκοος. Λολ!!!) Δεν ήταν ακριβώς το ρομαντικώτερο ξύπνημα, που μπορούσε να τύχει στα φαντάρια μας, αλλά αυτό συνέβαινε. 


Το πυροβολικό των Ιταλών πρώτα βάραγε ομοβροντίες στο ψαχνό, δηλαδή στις θέσεις του Πεζικού, καί μετά οι βολές ξεμάκραιναν προς τα πίσω κι αραίωναν χρονικά. Αυτό ήταν το σήμα πως, όπου νά ‘ναι, αρχίζει η επίθεση του Πεζικού των Ιταλών. 


Δεν μπορούσε, βέβαια, το Πυροβολικό τους να χτυπάει δικούς τους, κι έτσι οι βολές σημάδευαν πιό πίσω, στις δικές μας θέσεις του Πυροβολικού.


Φυσικά, κι εμείς εφαρμόζαμε ακριβώς τις ίδιες τακτικές μάχης.
Γιατί, όμως, τα θυμήθηκα όλ’ αυτά τα ηρωϊκά;
Διότι έχω αρκετό καιρό να δώ χημικούς αεροψεκασμούς.


Η ειδησεογραφία των ημερών, όπως καλά γνωρίζετε, εστιάζεται κυρίως στολαθρομεταναστευτικό. Αυτό, όμως, το πρόβλημα κάθε άλλο παρά άσχετο είναι με τους χημικούς αεροψεκασμούς. 


Βλέπετε, όπου νά ‘ναι πρόκειται να συμπληρωθεί η απαιτούμενη (από τα πολεμικά σχέδια των εχθρών μας) «κρίσιμη μάζα» λαθρόσκατων στην Ελλάδα, καί αμέσως μετά «κάποιοι» θα δώσουν σπίθα σ’ αυτό το όπλο, να εκραγεί. 


Επομένως, δεν μπορούν να βομβαρδίζουν με χημικά τους δικούς τους! 
Καί δή, πριν την κρίσιμη ώρα που θα τους στείλουν να μας σφάξουν.

Είναι γνωστό πως τα χημικά, που μας ρίχνουν απλόχερα τ’ αεροπλανάκια των ηπαπαραίων καί του Ατλαντικού Συμφώνου …συμβίωσης (παρά φύσιν! Λολ!!!), επιφέρουν μόνιμες οργανικές βλάβες κι ασθένειες. 

Πρόκειται, δηλαδή, καθαρά γιά βιολογικό όπλο. 

Εκτός αυτών, επιφέρουν κατευνασμό των αντιδράσεων, νάρκωση του νευρικού συστήματος, υπνηλία. 


 Δηλαδή, οι «σύμμαχοι» αφ’ ενός πάνε να μας εξοντώσουν ως φυλή, αλλά πάλι δεν περιμένουν το πότε θα ψοφήσουμε. 

Υπάρχουν φορές, που απλά επιθυμούν άμεση καταστολή του Ελληνικού Λαού.


Επειδή, όμως, τα βρωμοχημικά τους πιάνουν τους πάντες (κι όχι μόνον τους Έλληνες), λογικό είναι να μη θέλουν να ρίξουν χημικά επάνω στον στρατό των λαθρόσκατων, που τον ετοιμάζουν καί τον εξοπλίζουν να μας ριχτείσύντομα. 


Κανένας δε θέλει έναν στρατό κοιμισμένων, καί δη λίγο πριν τη μάχη! (Άλλο πράγμα ένας στρατός μαστουρωμένων – βλέπε τζιχάντια με Κάπταγκον. Αυτός είναι το ακριβώς αντίθετο.)


Έτσι, εξηγείται μιά χαρά το ότι έχω αρκετό καιρό να δω ουρανό-μαλλί της γριάς.


Δε λέω, κάτι ψιλοαπόπειρες πράγματι έγιναν στο μεταξύ, αλλά με πολύ αραιές πτήσεις – καί δή, μέρες με αέρα, ακόμη καί στα 20 χιλιόμετρα ύψους! (Όπου πετάνε αυτά τα αεροπλάνα.) Που πήρε τα χημικά απορρίμματα καί τα κατασκόρπισε προς το Αιγαίο. 


Όμως, το κακό που γινόταν παλιότερα δεν το ξανάδα εδώ καί καιρό. 

Συμπεραίνω, λοιπόν, ότι οι πρόσφατες πτήσεις γιαλαντζή αεροψεκασμών απλά θολώνουν τα νερά.

Γιατί θολώνουν; 
Ποιά νερά θολώνουν;

Κατά τη γνώμη μου, η προσχεδιασμένη εξέγερση των λάθρο εναντίον μας θα συμβεί συντομώτερα απ’ ό,τι υποψιάζονται ακόμη καί οι ψαγμένοι διαδικτυακοί γραφιάδες. 


Να σας πω ότι θεωρώ λίαν ανεδαφικό το σενάριο ότι δήθεν θ’ «αδικήσουμε» κάποιες ομάδες λάθρο, καί μετά θα επέμβει η Τουρκία δήθεν γιά να υπερασπίσει μωαμεθανική «μειονότητα». (Όπως γράφουν πολλοί.) 

Ξέρετε τί θα γίνει, πιθανώτατα;


Οι Τούρκοι, ως άριστοι μαθητές των Γερμαναράδων, θα ντύσουν μ’ Ελληνικές στρατιωτικές στολές μερικούς βαρυποινίτες δικούς τους (πού θα τις βρουν τις στολές; σοβαρά ρωτάτε; αφού …τις παράγουν οι ίδιοι!…), θα τους βάλουν να κατεβάσουν τη σημαία τους πχ στη «νησίδα του παπά» (Ελληνικό όνομα… πώς να μην αναπτύξει δήθεν αλυτρωτικά αισθήματα; ), ν’ ανεβάσουν τη δική μας, θα τους εκτελέσουν, καί μετά θα μας επιτεθούν. 


 Όπως ακριβώς έκαναν οι Γερμανοί με την Πολωνία το 1939. 


Οι λεπτομέρειες της …σκηνοθεσίας μου είναι άγνωστες (πχ ο «αγανακτισμένος πατριώτης» φαροφύλακας, που θα ειδοποιήσει τον χέστη …ηρωϊκό μεμετοστρατό διά τα περαιτέρω), αλλά δεν με αφορούν.


Δηλαδή, η επίθεση των Τούρκων εναντίον μας με την εξέγερση των λάθρο δεν σχετίζονται αιτιακώς, παρά μόνο χρονικώς. 

Θα επισυμβούν μεν το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά δεν περιμένει η μία να συμβεί η άλλη πρώτα.


Να μην ξεχάσω: η δημοσίευση των προφητειών των γεροντάδων τις καθιστά προσβάσιμες σ’ όλους. Φίλους κι εχθρούς. 

Έτσι, οι εχθροί πολύ απλά δεν θα κάτσουν στ’ αυγά τους περιμένοντας το μοιραίο, αλλά θα προσπαθήσουν να μπερδέψουν λιγάκι το σενάριο.
  (Ο οποιοσδήποτε εχέφρων να ήταν στη θέση τους, αυτό ακριβώς θα έκανε.) 
Πχ δεν θα περιμένουν το καλοκαίρι (που λένε όλοι).

 Αν μη τί άλλο, κάνοντας μιά ύστατη προσπάθεια να προλάβουν τις τυχόν προετοιμασίες των Ρώσσων γιά το Αιγαίο.

Αυτά είναι όλα, όσα ήθελα να σχολιάσω – μ’ έμφαση στο επείγον του πράγματος.
Λάβετε τα μέτρα σας εγκαίρως. 

Η -με πολύπλευρο, οργανωμένο σχέδιο- θύελλα ουκέτι μακράν.


  
Διαβάστε και τα σχόλια που έχουν γίνει στην ανάρτηση αυτή...
Οι σχολιαστές,  είναι ... αρκετά έως πολύ υποψιασμένοι και τα σχόλιά τους ιδιαίτερα εύστοχα...

Καλλιόπη Σουφλή



 Ευρυνόμη Mar 02, 2016 @ 14:19:23 
Εργ ευχαριστούμε για την ανάρτηση….
Είχα αρχίσει να τα πάιρνω αγρια απο χτες. Οχι ότι ηρέμησα τώρα -τις υποψίες/φόβους μου επιβεβαιώνεις- αλλα τουλαχιστον ηρθα στα ισια μου. Νισάφι με τις αχταρμα αναλύσεις ολονών.
Αναφορικά με τον πακιστανο ένα σχόλιο θα ηθελα να κάνω. Εχω ζήσει στο εξωτερικό κάποια χρόνια. Είχε πολλους τετοιους εκεί που ήμουν. Πάντα μου έκανε εντύπωση το βλέμμα τους (σαν άδειο/χωρις ψυχή/εκφραση, η κακία τους, και το ότι πανε πολλοι μαζι σα στρατιωτάκια. Περάσαν χρονια απο τότε και διαβασα εδω στο ιστολογιό σου ότι ενδεχεται να μην είναι και τοσο ανθρωποι (το τοποθετώ ευγενικά γιατι στα προηγουμενα σχόλια ξεφυγα λίγο). Κοιτα, εγω δεν εχω γνώσεις. Προσπαθώ να δω απο άλλους που γνωρίζουν εάν α) αυτά που λένε στέκουν με την κοινή λογική β) να ακούω το ενστικτο και τη διεσθηση μου, τα οποία αρκετες φορές λειτουργούν καλά.
Το ξέρω θα ακουστει σα κολακεία αυτό που θα πω, αλλα τα γραπτά σου για εμενα ειναι απο τα λίγα που «υπακούουν» στους νόμους της ρημάδας της κοινής λογικής. Συν ότι «συμπίπτουν» με τη διαίσθηση μου…Και για το λόγο αυτό θα σ’ ευχαριστήσω για μια ακομη φορά που γράφεις. Τώρα που το ξανασκέπτομαι ας ακουστεί σαν κολακεια, ας ακουστει όπως θέλει. Εγω ηθελα να το πω και το είπα!


 εμπαινε γιουτσο Mar 02, 2016 @ 21:26:46 
Υπάρχουν κι άλλα. Οι στρατιωτικοί που βγαίνουν από το καβούκι τους μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: όταν οι πολιτικοί παραμερίζουν για να αναλάβουν οι στρατιωτικοί, το κάνουν για να μην πιστωθούν την επερχόμενη στρατιωτική συντριβή και παράδοση εθνικού εδάφους. Οι μασωνοστρατηγοί είναι η συνταγή της σίγουρης ήττας. Μόνο μια φορά παρα λίγο να νικήσουν στη Βόρειο Ήπειρο αλλά, αντί να κλείσουν την «τανάλια», άραξαν στο Πόγραδετς και περίμεναν τους Ιταλούς να κατεβάσουν άλλες 10 μεραρχίες.
Το καλό είναι ότι, λόγω του δημοψηφίσματος, οι νενέκοι στρατηγοί έριξαν τις μάσκες και στοχοποιήθηκαν. Νομίζω τελικά ότι αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει κάποιες καλές ντρίπλες. Αυτό το «ηλίθιε» του Σόιμπλε εμένα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. Όπως και η επιλογή του κλόουν Βαρουφάκη (αν δεν έχεις τη μαγκιά να τους σιχτιρίσεις, κάνεις το μαλάκα). Οι Γερμανοί χάνουν την ψυχραιμία τους. Το ότι πέταξαν το τελευταίο τους χαρτί, τους Μητσοτάκηδες, το αποδεικνύει. Οι ξεπουλιτάδες του δημοσίου πλούτου («οικονομολόγους» τους λένε) έχουν λυσάξει και τα μαγαζάκια της ΣΙΑ -Αυγή, ανταρσία, αναρχικοί με πράντα- έχουν χαλινάρι. Θέλω την άποψή σου γι΄αυτή την κυβέρνηση. Πάντως, ο φορκάστερ θεωρεί ότι το έτος-σοκ για την Ελλάδα θα είναι το ’17.
Να επισημανθει οτι αυτοι που εντεχνως παρουσιαζονται ως κατατρεμενοι ειναι οι ηττημενοι του εμφυλιου της Συριας ,οι οποιοι πιστεψαν στα μεγαλα λογια των αμερικανοσιωνιστων περι αγωγων πετρελαιου και ζωης χαρισαμενης.
Η συμφωνημενη εκεχειρια μεταξυ των μεγαλων μονομαχων Ηπα-Πουτιν η καλυτερα συνεταιρων επετρτεψε στν Ασαντ να ανακτησει τα χαμενα εδαφη οποτε συριοι διαφωνουντες και τουρκμενοι καθοδηγουνται απο το τουρκικο κρατος στην μαλθακη Ελλαδα.
Βλεπουμε τους πρωταγωνιστες αλλα οχι τον σκηνοθετη
Και επειδη το θεατρο ειναι πνευματικο μας δημιουργημα ο σκηνοθετης Ελληνισμος θα επιφερει δραματικες αλλαγες στα ανιερα σχεδια των επικυριαρχων,


 αω Mar 03, 2016 @ 10:57:29 
Σιγουρα εχουν σχεδιο……και μαλλον εχουν κανονισει και πως θα μοιρασουν την πιτα.
Στρατηγικα φορτωνουν τα νησια με τσιχατ,πρακτορες κτλ….εκει σου λεει τα πηραμε με τη μια μολις γινει το μπαμ
Λιμανια ειναι γεματα ανα την ελλαδα οχι μονο σε νησια……οποτε σου λεει και εκει τους κοβουμε την τροφοδοσια μολις γινει το μπαμ
Συνορα ειναι γεματα……οποτε τους περικυκλωσαμε λενε…..και τριβουν τα χερια τους με την ιδεα οτι δεν θα μεινει ενας απο εμας…..
ΒΕΒΑΙΑ αυτα ειναι ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ σχεδιακια
Για αλλους λογους δεν θ επεκταθω ειχα γραψει μια φορα…..ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ να εξαφανιστουν οι κινεζοι απο την γη που ειναι και καποια δις σε πληθυσμο…….ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ……εχουμε να λυσουμε αλλα εμεις…..
Αλλα εργοδοτη και λοιποι…….ξερεις τι μου θυμηζει αυτο που γινεται τωρα;;;
Μηπως θα υπηρχε ευρωπη εαν δεν ειχαμε αποθησει τους περσες καποτε;;; μαραθωνα…..σαλαμινα….θερμοπυλες…..
Γενικα η ευρωπη αν δεν ξεκοβουμε εδω εμεις οι Ελληνες τους λαους αυτους τοτε θα διαλυθει…..
Γερμανοι προτεσταντες κτλ……κανουν ενα λαθος…..νομιζουν οτι μπορουν να τους ελεγξουν……γ αυτο εχουν σχεδιο να διαλυσουν την Ελλαδα με δαυτους
Δεν ξερουν οτι θα παρει και το δικο τους σπιτι φωτια….τα τσιχατια και ολοι οι αλαχιστες ειναι σκυλια αγρια………νομιζουν οτι θα γλυτοσουν οι κοιλαραδες συστημικοι της βορειας ευρωπης και το κακο θα μεινει στην Ελλαδα
ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ γερμανοι και σια ειναι ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
ΕΝΝΟΩ δεν θελουν να υπαρχει δυκτιο τροφωδοσιας ΜΕΣΟ Ελλαδας απο τα κινεζικα προιοντα
Η cosko θελει να κανει δικτυο μεσο πειραια να τροφωδοτει την ευρωπη
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 200 ΚΑΡΑΒΙΑ πανε ολλανδια και γερμανια με κινεζοπαραγγελιες και κατεβαινουν ευρωπη μετα
Οι κινεζοι ξυπνησαν……σου λεει γιατι να κανουμε 6000 χιλιομετρα παραπανω και να χανουμε χρονο και χρημα;;;θα κανουμε δικτυο απο πειραια καβαλα κτλ.
Καταλαβαινεις εργοδοτη μου γιατι καποτε διελυσαν τη γιουγκοσλαβια;;;και βαραγαν γεφυρες και δρομους;;;
Τωρα σου λενε θα διαλυσουμε την Ελλαδα και δεν θα φτιαξουν δικτυο……θα ερχονται παλι σε εμας…..γερμανια ολλανδια….
Πιτα ολοκληρη σκυλος χορτατος…….
ΑΜ ΔΕ……….ΧΑΧΑΧΑ…..
οι κινεζοι αυτη τη φορα ριξανε φραγκα πολλα……..
Δευτερο……ειδη πολεμανε τα χρηματιστηρια σανγκαι κτλ
Οποτε αυτη τη φορα δεν θα κατσουν ετσι….
Θα κορυφωθει το γεγονος και θα παμε σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ με οικονομικα θρησκευτικα κινητρα…..
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ



 Ανώνυμος Mar 03, 2016 @ 23:42:52 
To να εντοπιστεί πόλη σε βάθος 5200μ που έχει η περιοχή, και να βγουν ευρήματα όχι απλώς δεν έχει ξαναγίνει επίσημα πουθενά αλλά είναι και ψιλοαδιανόητο για τη σημερινή αρχαιολογία….οι πόλεις που βρίσκουν είναι όλες σε λιμάνια και σε ακτές…http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/2013/05/blog-post_1862.htmlhttp://www.ieasm.org/
Εδώ σου λέει 650μ στην Κούβα και πελάγωσαν οι Καναδοί…
The Cuban Underwater City is another underwater structure that raises more questions than it answers. What appears to be ruins of a submerged city with corridors and buildings including massive granite complexes, pyramids and circular structures is located off the coast of western Cuba as much as 2,000 feet (650 meters) below the sea level.
Unfortunately, sonar and underwater video robot images are everything that the researchers have so far about the site.

To ξαναλέω για να καταλάβουμε για τι βάθος λέμε. Ισχυριζόμαστε ότι έχουμε βρει την Ατλαντίδα στο κέντρο του Ατλαντικού και προφανώς σε βάθος 4-5 χιλιόμετρα.
Για παράδειγμα οι δύτες πάνε μέχρι 50μετρα.
Δηλαδή πρέπει να κάνουμε μια αρχαιολογική αποστολή για ένα βάθος που είναι τουλάχιστον 6 φορές μεγαλύτερο απ ότι έχει επίσημα προσεγγιστεί αρχαιολογικά μέχρι σήμερα με ρομπότ
Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τεχνολογίες οι οποίες αναπτύσσονται τώρα…γι αυτό και οι πιθανότητες η Ατλαντίδα αν βρίσκεται εκεί να είναι απείραχτη, είναι πολύ μεγάλες.
 http://web.mit.edu/deeparch/www/home/index.html
Bougas


ΕργΔημΕργ Mar 04, 2016 @ 13:54:13 
@γιούτσο:
Η άποψή μου γι’ αυτήν την κυβέρνηση, αλλά κι όλες τις παρεμφερείς, είναι πως πρόκειται γιά κωλόχαρτα μιάς χρήσεως.
Γεμίσαμε κόμματα (Θεοδωράκηδων, Φραγκοφραγκούληδων, Μπαλτάκων, κτλ κτλ κτλ), αλλά τα κόμματα ΔΕΝ είναι η λύση που ζητάμε. Αλλού βρίσκεται αυτή. Όσο επιμένουμε στα κόμματα, θα βαράμε συνεχώς το κεφάλι μας στον τοίχο… βλακωδώς περιμένοντας να μαλακώσει! (Ο τοίχος! :-) )



ΕργΔημΕργ Mar 04, 2016 @ 13:58:17 
@Αλκμήνη:
Εξακριβωμένα χαράχτηκε πορεία να τραβηχτούμε δυτικά του 25ου, από το 1975. Εξακριβωμένο.
Αλλά τί να περιμένει κανείς από υπουργό Εθνικής Αμύνης αδερφάρα;



ΕργΔημΕργ Mar 07, 2016 @ 10:27:08 
@αω:
Όντως οι Κινέζοι έχουν επενδύσει στην Ελλάδα, με τρόπο που δεν πολυφαίνεται. Γι’ αυτό καί προχωράει γρήγορα η νέα (διπλή καί ηλεκτροκίνητη) σιδηροδρομική γραμμή. Όσα δεν έκανε το ψευτορωμαίϊκό στον σιδηρόδρομο από το 1904, δηλαδή 505 χιλιόμετρα διπλής γραμμής, τα κάνει τώρα μέσα σε μιά 15ετία-20ετία. Τρέχοντας.
Καί όντως παίζονται πολλά καί πολλαπλά γεωπολιτικά παιχνίδια εδώ.



ΕργΔημΕργ Mar 07, 2016 @ 10:44:11 
@αω, πάλι:
Αυτό ήταν μία ηλίθια χειρονομία, μάλλον από μουσλίμια (ή καί «φιλανθρώπους» άπλυτους), να προσβάλουν την πίστη μας. Το θέμα, όμως, είναι ότι εμείς δεν θεωρούμε μιαρό ζώο το πρόβατο. Σε αντίθεση μ’ αυτούς, που φρικάρουν με τα γουρούνια. Έτσι, η χειρονομία αυτή απλά θεωρείται ρύπανση από σκουπίδια, κι όχι προσβολή θρησκευτικών πιστεύω.
Τί να σχολιάσεις, όμως, από πράξεις βαρβάρων της συμφοράς;
Υγ: Ίσως αναφέρεται στο Πάσχα, που όντως η μαζική σφαγή προβάτων είναι ψιλοβάρβαρη. (Κι έχει καί χοληστερίνη κάργα.) Κι αυτοί, όμως, έχουν το κουρμπάνι. Μία απ’ τα ίδια.








attika nea

Ένα ΒΙΝΤΕΟ γροθιά στο στομάχι των Ελληνοφοβικών!

ellft

Το έλλειμμα της λογικής είναι το πιο επικίνδυνο έλλειμμα που αντιμετωπίζει η χώρα. Αυτό δημιουργεί και τα υπόλοιπα ελλείμματα αλλά και όλα τα άλλα προβλήματα που μας έχουν στείλει σήμερα στον πάτο. Και δυστυχώς έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με αυτή την κυβέρνηση. 
Ας δούμε μερικά παραδείγματα. Τι πρέπει να γίνει για να ορθοποδήσει η οικονομία; να μειωθούν τα ελλείμματα και οι αιτίες που τα προκαλούν. Πώς γίνεται αυτό; Με τη μείωση των δαπανών και την αύξηση των εσόδων. Μέχρι σήμερα το μόνο που κάνουν οι κυβερνήσεις είναι να αυξάνουν τους φόρους. Και όταν κόβουν μισθούς και συντάξεις κόβουν οριζόντια φέρνοντας τα πιο αδύναμα στρώμματα σε απελπιστική κατάσταση. Αυτό δεν έχει καμία λογική. Λογικό θα ήταν να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις και να κλείσει τους άχρηστους οργανισμούς του Δημοσίου. Λογικό θα ήταν να απελευθερώσει τις αγορές για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και να γίνουν επενδύσεις, ελληνικές και ξένες. Ούτε αυτό το κάνει. Λογικό θα ήταν, αφού δεν θέλει η κυβέρνηση να μειώσει τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, να αυξήσει την παραγωγικότητα τους και να βελτιώσει τις προσφερόμενες υπηρείες. Όχι μόνο δεν το κάνει, αλλά κάνει το αντίθετο.











voice news

Κόβουμε από τη διατροφή μας για να πληρώνουμε τους κλέφτες…


supermarket1
Τις σημαντικές και βαθιές αλλαγές από τις οποίες διέρχεται ο Έλληνας καταναλωτής ανέδειξε η πρόσφατη ετήσια έρευνα καταναλωτών του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), καταγράφοντας τις αντιλήψεις του σε σημαντικά θέματα, γύρω από τις αγορές στα σουπερμάρκετ.
Μία από τις βασικές τάσεις που παρατηρούνται στην έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε με δείγμα 2.400 ατόμων από όλη τη χώρα, είναι η συνεχιζόμενη πτωτική τάση της κατανάλωσης, η οποία επιβεβαιώνεται και με την επεξεργασία των στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά αυτής της μείωσης.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας καταναλωτών του ΙΕΛΚΑ:
– Η πλειοψηφία των καταναλωτών (60%) δηλώνει ότι το 2015 μείωσε την αξία των αγορών τους από το σουπερμάρκετ σε σχέση με το προηγούμενο έτος (σχήμα 1)
Το ποσοστό αυτό των καταναλωτών είναι μικρότερο από τα αντίστοιχα ποσοστά του 2012 και του 2013, αλλά εξακολουθεί να αποτυπώνει μία συνεχή αρνητική τάση. Συνολικά την τελευταία 4ετία ποσοστό άνω του 60% του καταναλωτικού κοινού δηλώνει ότι μειώνει τις αγορές του από το σουπερμάρκετ.
Συνολικά η μηνιαία δαπάνη των νοικοκυρών σε ήδη παντοπωλείου έχει μειωθεί την τελευταία 5ετία κατά 17.4% ενώ συγκεκριμένα η δαπάνη σε τρόφιμα κατά 14.8% (σχήμα 2). Το 2010 το μέσο νοικοκυριό δαπανούσε μηνιαία σε είδη παντοπωλείου 460 ευρώ ενώ το 2014 380 ευρώ, 80 ευρώ δηλαδή λιγότερο (πίνακας 1). Συνολικά οι δαπάνες παντοπωλείου, διατροφής και εστίασης (δηλαδή οι δαπάνες που σχετίζονται με τη διατροφή) μειώθηκαν κατά 21.4% την πενταετία 2010-2014.
Όμως ενώ η δαπάνη των νοικοκυριών σε είδη παντοπωλείου σε αξία μειώθηκε, η δαπάνη ως ποσοστό επί των συνολικών αγορών των νοικοκυριών έμεινε σταθερή και μάλιστα αυξήθηκε λίγο. Το 2010 η δαπάνη σε είδη παντοπωλείου αντιστοιχούσε στο 23,5% των αγορών του μέσου νοικοκυριού, ενώ το 2014 αντιστοιχούσε στο 26%, αυξήθηκε δηλαδή κατά 2.5%. Πρακτικά δηλαδή ενώ η δαπάνη σε είδη παντοπωλείου μειώθηκε, οι υπόλοιπες δαπάνες (π.χ. είδη ένδυσης, είδη επίπλωσης, υπηρεσίες) μειώθηκαν με ακόμα μεγαλύτερο ρυθμό. Η εξέλιξη αυτή είναι αναμενόμενη καθώς τα περισσότερα από τα προϊόντα παντοπωλείου και ειδικά τα είδη διατροφής εξυπηρετούν βασικές ανάγκες του καταναλωτή και κατά συνέπεια πιο δύσκολο να περικοπούν σε περιόδους οικονομικής κρίσης.
Ένα μεγάλο μέρος της μείωσης της δαπάνης που παρατηρείται αντιστοιχεί στην αξιοποίηση από τον καταναλωτή προσφορών και εκπτώσεων. Συγκεκριμένα:
Όπως φαίνεται στο σχήμα 4, οι 9 στους 10 καταναλωτές εξοικονομούν χρήματα μέσω προσφορών και 7 στους 10 τουλάχιστον 5% της αξίας των αγορών τους.
Η μεσοσταθμική εξοικονόμηση είναι 11.2%, η οποία δεν αποκλίνει από τις μετρήσεις που έχει πραγματοποίηση το ΙΕΛΚΑ για την πραγματική εξοικονόμηση του καταναλωτή από τις αξιοποίηση προσφορών και εκπτώσεων.
Πρακτικά, το καταναλωτικό κοινό προσπαθεί να αγοράσει τα ίδια πράγματα που αγόραζε δαπανώντας λιγότερα χρήματα. Πρόκειται άλλωστε για βασικά αγαθά τα οποία δεν μπορούν περικοπούν.
Εκτιμάται ότι η αξιοποίηση προσφορών εκπτώσεων αντιστοιχεί στο 60% της μείωσης της δαπάνης που παρατηρείται.
Το υπόλοιπο 40% αντιστοιχεί σε μεταβολή καταναλωτικών συνηθειών προς φθηνότερες εναλλακτικές προϊόντων (π.χ. κοτόπουλο αντί για μοσχάρι) και αξιοποίηση των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.
Όσον αφορά το 2015, η εκτίμηση είναι ότι θα παρατηρηθεί νέα μείωση στη δαπάνη ειδών παντοπωλείου αντίστοιχης με αυτή του 2014 και πιθανότατα λίγο μεγαλύτερη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για τον Δείκτη Κύκλου Εργασιών στο Λιανικό Εμπόριο, η μείωση του δείκτη για το 2015 για τα καταστήματα ειδών διατροφής είναι 1.5% σε σχέση με το 2014, έναντι 0.9% το 2014 σε σχέση με το 2013. Με αυτά τα δεδομένα, μία εκ νέτου μείωση της τάξης των 20 ευρώ (5%) ανά νοικοκυριό μηνιαίως (240 ευρώ ανά έτος) είναι πολύ πιθανή, με δεδομένη μάλιστα την αύξηση του ΦΠΑ τον Αύγουστο του 2015. Αυτή είναι και η εκτίμηση των καταναλωτών όπως αποτυπώνεται στην έρευνα καταναλωτών του ΙΕΛΚΑ. Συγκεκριμένα:
Η πλειοψηφία των καταναλωτών (52%) δηλώνει ότι 2016 θα μειώσει εκ νέου την αξία των αγορών της από το σουπερμάρκετ, το 30% θα την διατηρήσει στα ίδια επίπεδα και μόλις 18% θα την αυξήσει (σχήμα 3).
Μεσοσταθμικά οι καταναλωτές δηλώνουν στην έρευνα ότι περιμένουν η δαπάνη τους στο σουπερμάρκετ το 2016 να μειωθεί κατά 3.2%.





HELLASFORCE

ΒΟΜΒΑ! ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ……ΕΩΣ ΠΟΤΕ !
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΣ
Η πλέον ανθελληνική κυβέρνηση, των τελευταίων μεταπολιτευτικών ετών, αντικαθιστά το εγχώριο εργατικό δυναμικό, με «πάμφθηνους» λαθρομετανάστες, διώχνοντας τους Έλληνες στο εξωτερικό!!!
Όπως αποκαλύπτεται από τις πρόσφατες υπουργικές αποφάσεις, παρέχεται στους λαθρομετανάστες η δυνατότης, να βγάλουν κανονικά τα χαρτιά τους και να εργαστούν στην Πατρίδα μας, αντικαθιστώντας έτσι, ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ τους Έλληνες ! Είτε υπαλλήλους, είτε εργάτες, είτε οτιδήποτε!

αρ. φυλλ. ΦΕΚ 2.631/07-12-2015/τ.Β’
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 1
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ! ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ…
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 2

Διαταγή Σουλτάνου: «Στα τέσσερα» η ΕΕ και να φοράει και φέσι!


erdogan_gynaika_sta_4
Η ανικανότητα και απροθυμία της ΕΕ να ασχοληθεί σοβαρά με το προσφυγικό ζήτημα φάνηκε για μια ακόμη φορά σε όλο της το μεγαλείο.
Γιατί, δεν γίνεται μια εκ των ισχυρότερων ηπείρων να μην μπορεί να κουμαντάρει τις προσφυγικές ροές. Μια χαρά μπορεί. Απλά δεν θέλει. Ή δεν έχει την ικανότητα να το κάνει.
Και κάπως έτσι φτάσαμε να φιλάμε την κατουρημένη ποδιά της Τουρκίας. Ο Σουλτάνος σκοτώνει αβέρτα κόσμο (κουρδικής καταγωγής κατά προτίμηση), φιμώνει όσες περισσότερες αντίθετες φωνές μπορεί, καταπατά το σύνταγμα της χώρας του και σχεδόν όλες τις διεθνείς συνθήκες, αλλά «εμείς» οι Ευρωπαίοι είμαστε όλο γελάκια και αγκαλίτσες.
Σύνοδος Κορυφής σου λέει ο άλλος… Τούρκικο παζάρι την καταντήσανε, με τον Νταβούτογλου να έχει και υφάκι και να εκβιάζει ξεδιάντροπα μια ολόκληρη ήπειρο! Σκλαβοπάζαρο στεγνό, με τις ανθρώπινες ζωές να μετριούνται σε ευρώ και τον πανικό των Ευρωπαίων να ξεχειλίζει.
Ήδη τα 3δισ. που είχε υποσχεθεί η ΕΕ στην Τουρκία ήταν πολλά, πόσο μάλλον τα άλλα τόσα που θα πάρει (συν τα μη οικονομικά οφέλη) για να περιορίσει τις προσφυγικές ροές. Και έρχομαι και ρωτάω με το απλό το μυαλό το δικό μου: Σοβαρά τώρα, αυτά τα 6 δισ. που χαρίζει η ΕΕ στην Τουρκία, δεν θα μπορούσε άνετα να τα αξιοποιήσει εντός των μελών της για την ενίσχυση όλων των δομών αντιμετώπισης του προσφυγικού;
Θα μπορούσε. Και κάτι άλλο: αντί το ένα ευρωπαϊκό κράτος να κλείνει τα σύνορά του στο άλλο, θα μπορούσαν κάλλιστα αυτοί που κόπτονται για τα «εξωτερικά σύνορα της ΕΕ», να αποφασίσουν κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων στην Τουρκία. Ναι, ξέρω, «στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα», όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, αλλά κάποιες άλλες μορφές «επικοινωνίας» Ευρώπης-Τουρκίας μια χαρά μπορούν να κλείσουν.
Εδώ που φτάσαμε, έπρεπε η Ευρώπη να έχει το πάνω χέρι σε ότι αφορά την Τουρκία και όχι το ανάποδο.
Υ.Γ. Για την Ελλάδα δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι, γιατί κι εμείς, όπως κάποιοι λένε υπερήφανα «Ανήκομεν εις την Δύσιν» και χορεύουμε στο ρυθμό που μας βαράει…





HELLASFORCE

Προπηλακισμός και άγρια γιούχα σε υπουργούς! (βίντεο)


print_screen_kriti
Εγκλωβισμένοι για τουλάχιστον μία ώρα έμειναν στο κτίριο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ρεθύμνου Σταθάκης, Ξανθός και Χαρίτσης, με τους συγκεντρωμένους να τους προπηλακίζουν με φωνές και ύβρεις.
Οι συγκεντρωμένοι κτηνοτρόφοι, στο περιθώριο της συζήτησης για το νέο ΕΣΠΑ απέκλεισαν την είσοδο του της πολυκατοικίας που στεγάζεται το ΕΒΕΡ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τα αισθήματα αγανάκτησης και προδοσίας που νιώθουν.
Οι συγκεντρωμένοι, αφού προπηλάκισαν με φωνές και ύβρεις του υπουργούς Γιώργο Σταθάκη, Ανδρέα Ξανθό και Αλέξη Χαρίτση τους κράτησαν εγκλωβισμένους στο κτίριο για περίπου μία ώρα.
Αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο προσπάθησε να φυγαδεύσει τους τρεις υπουργούς δημιουργώντας ανθρώπινο κλοιό με αποτέλεσμα να «ανάψουν» τα αίματα και να απειληθούν σοβαρά επεισόδια. Μάλιστα ένας από τους συγκεντρωμένους αποπειράθηκε να εισβάλει με το αγροτικό του όχημα και να αποκλείσει την είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται το Επιμελητήριο.
Τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια των αστυνομικών και αφού σχημάτισαν ανθρώπινο κλοιό, τα οχήματα κατάφεραν να φύγουν μέσα από το οργισμένο πλήθος, με μεγάλη ταχύτητα.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ! ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ (ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ)


ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Σε ένα συγκλονιστικό άρθρο που ανακαλύφθηκε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η ουκρανική κυβέρνηση αποκαλύπτει πως οι ηγέτες του κόσμου σχεδιάζουν με την Τουρκία να πάρουν πίσω την Κριμαία από τους Ρώσους. Αυτά είναι όλα ενσωματωμένα με μια χερσαία εισβολή στη Συρία, προγραμματισμένη από τουρκικά και Σουηδικά στρατεύματα. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που οι Αμερικάνοι στέλνουν τα Β 52 βομβαρδιστικά αεροπλάνα στην περιοχή.