Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Οι Vegan καταστρέφουν το περιβάλλον; (Βίντεο)

Οι Vegan καταστρέφουν το περιβάλλον; (Βίντεο)
Του Γιώργου Φαρμάκη
Τα τελευταία χρόνια ακούμε πολλά για το ότι εμείς που τρώμε κρέας καταστρέφουμε το περιβάλλον και για αυτό πρέπει όλοι να γίνουμε φυτοφάγοι δηλαδή Βιγκανιστές (Vegan) και να μην τρώμε καθόλου κρέας.

Μέρες διωγμών: Η αλήθεια για τους Χριστιανούς που υποφέρουν ακούστηκε έστω και αργά

Μέρες διωγμών: Η αλήθεια για τους Χριστιανούς που υποφέρουν ακούστηκε έστω και αργά

Τους ενοχλεί ο Χριστός και οι ακόλουθοί Του.

Περισσότεροι από 3.000 χριστιανοί –εκ των οποίων τα δύο τρίτα στη Νιγηρία– σκοτώθηκαν σε όλον τον κόσμο μέσα σε έναν χρόνο, από τον Νοέμβριο του 2016 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, για λόγους που σχετίζονται με την πίστη τους, υποστηρίζει σε μια έκθεσή της η μη κυβερνητική οργάνωση Open Doors ("Ανοιχτές Θύρες").

Πυρά πανταχόθεν: Ταυτόχρονα με το Σκοπιανό ανοίγει ο φάκελος «Τσαμουριά», μαζί με τις ορέξεις των Αλβανών!

Πυρά πανταχόθεν: Ταυτόχρονα με το Σκοπιανό ανοίγει ο φάκελος «Τσαμουριά», μαζί με τις ορέξεις των Αλβανών!

Του Άρη Δημόπουλου

Αφού με...συνοπτικές διαδικασίες φαίνεται πως παραδίδεται η Μακεδονία με τους Σκοπιανούς να πανηγυρίζουν για το «Macedonia» ή «Νew Macedonia», οι ορέξεις ανοίγουν και στους άλλους...καλούς μας γείτονες, προσπαθώντας να αρπάξουν κάποιο κομμάτι από την "ελληνική πίτα".

"Σκύλιασε" το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ και επισπεύδει τον μεγάλο πόλεμο: «Σοβαρή απειλή» αποκαλούν τον Πούτιν



"Σκύλιασε" το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ και επισπεύδει τον μεγάλο πόλεμο: «Σοβαρή απειλή» αποκαλούν τον Πούτιν

Του Άρη Δημόπουλου

Επιστρατεύουν πλέον οποιαδήποτε δύναμη -πολιτική ή μη- τους έχει απομείνει, ελπίζοντας πως έτσι θα στρέψουν τόσο τον αμερικανικό λαό όσο και τον ίδιο τον Τραμπ κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Εσκασε η βόμβα στην Βοσνία με το σερβικό Στρατό στους δρόμους – Ντόντικ: «Ζήτω η Ορθοδοξία, η σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας και η Σερβία θα ενωθούν»


Εσκασε η βόμβα στην Βοσνία με το σερβικό Στρατό στους δρόμους – Ντόντικ: «Ζήτω η Ορθοδοξία, η σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας και η Σερβία θα ενωθούν»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ: ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ 2018


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ: ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ 2018
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Η πλέον συνολική απόγνωση των κατασκευαστών των καιρικών συνθηκών και η δομή της εξουσίας είναι κατάφωρα εμφανής σε αμέτρητα μέτωπα.

Η πλάκα είναι ότι δεν παίρνει χαμπάρι κανείς…!!




Πριν αρκετές μέρες έγραψα ένα άρθρο για το θέμα ότι μπαίνουμε σε Μίνι παγετώνα… σου έδωσα στοιχεία για να ερευνήσεις μόνος  σου…
Στοιχεία που Συνήθως δεν δίνονται από κανέναν γιατί ο καθένας θέλει να κρατάει τη γνώση που κέρδισε με κόπο…. με πολύ κόπο…. και πολλές απώλειες… συν ότι δίνοντας πληροφορία που έχει κρατηθεί αιώνες κρυμμένη κάτω από Όρκους μυστικούς… πάντα Βρίσκεσαι σε στόχευση… και πιστέψτε με η στόχευση στα επίπεδα που σας μιλάω πολλές φορές ειναι πιο επικίνδυνη και από στόχευση με όπλο!
Χθες  βρισκόμουν σε ένα χώρο όπου η τηλεόραση Ήταν ανοιχτή και ένας παππούς παρακολουθούσε τις ειδήσεις… Έτυχε να πέσω τη στιγμή όπου έλεγαν ότι πάγωσε ο Ατλαντικός… Ότι το κρύο έφτασε σε επίπεδα πρωτόγνωρα στην Αμερική…. και βέβαια και αυτό που βάλαμε και εμείς ότι χιόνισε στη Σαχάρα!
Πολλοί από σας επιμένετε να παραμένετε θεατές…… οπαδοί… θεωρείτε ότι τα συμβάντα του κόσμου είναι σαν ένας  ποδοσφαιρικός αγώνας όπου το γκολ θα μπει το επόμενο λεπτό!
Αν ήμουν εδώ για να κάνω προβλέψεις και να κοιτάζω τη γυάλινη σφαίρα για το μέλλον σας θα είχα αποτύχει…. και θα ήμουν Μάλιστα και πολύ χαζός να έχω αυτή την ιδιότητα και ικανότητα και να μην παίζω κάθε μέρα το τζόκερ η το στοίχημα έτσι ώστε να εξασφαλίσω τα προς το ζην με ποιο εύκολο τρόπο!
Τα γεγονότα του κόσμου μας δεν είναι γεγονότα που τα καλούμε να εμφανιστούν την επόμενη μέρα…. δεν δίνουμε γνώση έτσι ώστε να πάρουμε χειροκρότημα… δίνουμε γνώση έτσι ώστε να υπάρχει η νέα αντίληψη και  ο νέος Στόχος σε οτιδήποτε προετοιμαζόμαστε για το μέλλον!
Αν π.χ. Ήξερα ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα ο πλανήτης Γη θα έχει πρόβλημα από το καθαρό νερό τότε θα άλλαζα  όλους τους σχεδιασμούς μου για το μέλλον και αντί να κυνηγάω να πάρω ένα αυτοκίνητο  πολυτελειας…. θα Προσπαθούσα να βρω τον τρόπο να αποθηκεύσω νερό η Εάν το έβλεπα επιχειρηματικά  να αγοράσω ένα νερούλαδικο πλοίο…
Θέλω με αυτό τον τρόπο να σας δείξω ότι αυτό που σας προσφέρουμε για τα πιθανά σενάρια του μέλλοντος έχει να κάνει πάντα και με το χρόνο αλλά και την ανάγκη προετοιμασίας…
Αν αύριο ειναι να συμβεί κάτι τότε δεν θα λέγαμε κάν τι θα συμβεί  απλά θα λέγαμε Τρέχα!
Οι μυστικοί κύκλοι του σύμπαντος οπου θα έλθουν θέλουμε δεν θέλουμε…. δεν θα έρθουν μέσα σε μία ώρα…. δεν θα βάλουν γκολ με ανάποδο ψαλίδι…. θα προετοιμάσουν το δρόμο τους και θα μας δώσουν σημάδια!
Όταν έχεις να κάνεις με γνώση η οποία ειναι κρυφη εδώ και εκατονταετίες  και εσύ είσαι απλά ζωντανός μερικές δεκαετίες… και έτσι δεν έχεις στα χέρια σου την στατιστική η αποτελέσματα του πειράματος ώστε να βγάλεις απόλυτα συμπεράσματα είσαι αναγκασμένος να πηγαίνεις βάσει των ενδείξεων προς το αποτέλεσμα που μελετάς!
Ξεκολλήστε λοιπόν από την παιδικότητα και ακουστε ακριβώς αυτά που σας λέω… σε προηγούμενο κύκλο η Ευρώπη είχε παγώσει… Ήταν ένας κύκλος μεγάλων αλλαγών και τότε… δεν θα ξανά αναφερθώ στα νούμερα που είπα μία φορά… Όποιος θέλει βρίσκει το παλιό άρθρο και ψάχνει μόνος του…. Απλά πρέπει και νομίζω θα το κάνω τελευταία φορά να σου επιστήσω την προσοχή στο ότι Υπάρχουν στιγμές, εποχές, όπου το κοπάδι πάνω στη γη περνάει από διάφορα στάδια!
Οι προηγούμενες τρεις γενιές είχαν έναν πόλεμο τουλάχιστον και από κει και πέρα πέρασαν στην εποχή της παχυνσης… Αν είχαμε σωστή πληροφόρηση για 20 γενιες…. αν είχαμε την αληθινή ιστορία… αν μαθαίναμε τα αληθινά στοιχεία.. Όχι μόνο για ηρωισμούς και πολέμους… αλλά για την εποχή… για επιδημίες…. για εποχή που το κοπάδι πχ… παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα συμπεριφοράς. η ιδιαίτερα προβλήματα…. επικοινωνίας και συνεννόησης… η σχιζοφρενικά προβλήματα περισσότερα…. νέα εποχή μαύρη δηλαδή όπως είναι η σημερινή….. τότε τα στοιχεία που θα μπορούσαμε να εξάγουμε θα ήταν πολύ πιο συγκεκριμένα για να δώσουμε ακριβης χρονολογίες του κύκλου που θα συμβεί!
Αυτά λοιπόν σας τα λέω για να σκεφτείτε λίγο Μήπως είναι η στιγμή… Ή μήπως έχουμε την ατυχία… να είμαστε σε μία εποχή… Όπου το κοπάδι αντί να σκεφτεί το πώς θα έχει ένα tablet ή ένα iPhone παραπάνω.. να σκεφτεί να αλλάξει λίγο  τα σχέδια του για το μέλλον!
Προσωπικά σκοπεύω να κάνω οικονομία ώστε να έχω για όλη την οικογένεια συγκεκριμένο ρουχισμό για υπερβολικό ψύχος…. δεν θέλω να σας κάνω ανάλυση τι θα συμβεί εάν η Ευρώπη παγώσει…. πόσο το σύστημα θα αντέξει αν θα κινείται σωστά αν θα λειτουργούν όλα!
Τώρα σίγουρα κάποιος από σας θα πει ρε stranger Αυτά μας λες εδώ και χρόνια  για αποθήκευση  αλλά ακόμα δεν πεινάσαμε…. θα σου πω μία χαρά… ευτυχώς… και ελπίζω να έχεις κάνει την αποθήκευση σου… για η στιγμή που θα έρθει η ανάγκη να χρησιμοποιήσεις την αποθηκη σου .. μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζεις.. και έτσι τα χρόνια που σου πιπιλησα το μυαλό  ήταν ο αναγκαίος χρόνος να νικήσω την αποδόμηση της αντιθετης μεριάς, της πληροφορίας που σε θέλει να είσαι ανίσχυρος και σε απόλυτη ανάγκη από το σύστημα ανά πάσα στιγμή…. Έτσι ώστε μέσω της κοιλιάς σου να σου πάρουν όλα όσα δεν κατάφερα να σου πάρουν μέχρι σήμερα!
Να ξέρεις και κάτι, το ότι αυτή τη στιγμή  δεν κυνηγάς το συνάνθρωπό σου για ένα κομμάτι ψωμί έχει να κάνει με το ότι μέχρι σήμερα ότι ζητήθηκε προσφέρθηκε και ξεπουλήθηκε  από φόβο να μη φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση…. μόνο που στο τέλος οταν οι προδότες απο φοβο θα εχουν ξεπουλήσει τα πάντα ….αυτή η κατάσταση θα έρθει έτσι κι αλλιώς…παρα ολα οσα τους ταζουν !!
Κλείνοντας λοιπόν πρεπει να σου πω να αλλάξεις τα σχέδια για το μέλλον Γιατί από ότι φαίνεται πέραν των σχεδίων που υπάρχουν για τα κοινωνικοπολιτικά, για την παγκόσμια διακυβέρνηση, την παγκόσμια εξουσία και την απόλυτη σκλαβιά σου από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους από σένα… υπάρχουν και σχέδια ενός ανώτερου μηχανισμού.. νοητικού ή μη… Όπου ταυτόχρονα θα χτυπήσουν και αυτά το κοπάδι!
Πιο απλά αδύνατο να τα κάνω…
Stranger…




katoxika nea

Ο “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ” ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Γελάει ο Ερντογάν με τον ΟΗΕ και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Οι γνωρίζοντες τα θέματα θορυβήθηκαν πάρα πολύ με τα όσα αποκαλυπτικά παρουσίασα στο άρθρο μου, που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα με τον τίτλο: «Ο Ερντογάν “κυρίαρχος” και της Αφρικής – Γέμισε κλιμάκια της ΜΙΤ η Ελλάδα», την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 και ελάχιστοι ανίδεοι τα χλεύασαν στο διαδίκτυο, σε σωρεία διαδικτυακών σελίδων που ανέβηκε το συγκεκριμένο αποκαλυπτικό άρθρο! 

Καταναγκασμός και απόλυτος έλεγχος


Καταναγκασμός και απόλυτος έλεγχος
Του Γιώργου Φαρμάκη
Η πλειοψηφία του λαού στην χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο γενικότερα έχει γαλουχηθεί από τα σχολεία που ακολουθούν πιστά τις επιταγές της παγκόσμιας ελίτ, η οποία συστηματικά προωθεί τον δουλικό τρόπο σκέψης σε όλους τους ανθρώπους.

Χτυπά ξανά ο Κιλισντάρογλου: Θα πάρω τα ελληνικά νησιά…



Ξαναχτύπησε πάλι ο Κεμάλ Κιλισντάρογλου, επικεφαλής του Ρεπουμπλικανού Λαϊκού Κόμματος (CHP) στην Τουρκία. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΙΛΗΣΕ > Ιερά Σύνοδος για το Σκοπιανό: Δεν δεχόμαστε τον όρο «Μακεδονία» και τα παράγωγά του



Η Εκκλησία δεν μπορεί να αποδεχθεί την απονομή του όρου «Μακεδονία», δηλώνει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος στέλνοντας σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Οι Σλάβοι της Αλβανίας κυκλοφόρησαν ενημερωτικό φυλλάδιο



Εκδόθηκε ένα φυλλάδιο στα Τίρανα από το σύλλογο «Ίλιντεν»,  των Σλάβων της Αλβανίας και εκτυπώθηκε στα σλαβικά των Σκοπίων, στα αλβανικά και στα αγγλικά. 

Τσαβούσογλου: Μετά τα Ίμια και κατά τη διάρκεια κυβέρνησης του ΑΚΡ δεν έχει δοθεί κανένα νησί στην Ελλάδα



O Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Mevlüt Çavuşoğlu, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα σε δημοσιογράφους του Anadolu,

Προς βουλευτές για το όνομα των Σκοπίων: Δημοψήφισμα ή ΓΟΥΔΗ.



Την περίπτωση να πάτε το θέμα στη βουλή και να ψηφίσετε Άνω Μακεδονία, Κάτω Βόλτα και πάνω ραχούλα, απλά ....ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ!
Η Μακεδονία δεν
απελευθερώθηκε ούτε με υπογραφές, ούτε με ψηφίσματα στη βουλή για να τα ξεπουλήσετε σε μια νύχτα όλα επειδή το θέλουν οι Αμερικανοί. Τέλος.



taxalia.gr

Πολυνομοσχέδιο: Θα χάνουν τον ΑΦΜ όσοι φοροδιαφεύγουν



Καθώς και όσοι έχουν υποβάλει ψευδή στοιχεία για την απόκτησή του

Αυστηρές διατάξεις, που θα οδηγούν σε απενεργοποίηση ΑΦΜ για όσους φοροδιαφεύγουν ή έχουν υποβάλει ψευδή στοιχεία για την απόκτησή του, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή

Ούτε οι μισοί πρόσφυγες δεν μετεγκαταστάθηκαν σε άλλες χώρες της ΕΕ



Ο στόχος της ΕΕ ήταν 66.000 ενώ έχουν μετεγκατασταθεί λιγότεροι από 22.000 
Κενό γράμμα η προσπάθεια της ΕΕ για να μοιράσει το βάρος του προσφυγικού σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια ώστε να μην επιβαρύνονται ασύμμετρα πολύ κάποιες χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Στις 17 Ιανουαρίου οι συναντήσεις του Νίμιτς με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας και των Σκοπίων



H επόμενη συνάντηση του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το θέμα του ονόματος, Μάθιου Νίμιτς, με τους διαπραγματευτές

Μουζάλας: το γιουσουφάκι του Ερντογκάν!



Μουζάλας: Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι οι οκτώ Τούρκοι είναι πραξικοπηματίες
Εξήγησε γιατί υπέβαλε αίτηση ακύρωσης ασύλου στον αξιωματικό