Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Τουρκική «τορπίλη» και στο Ιόνιο – Χωρίς να «πέσει ντουφεκιά» τα θέλουν όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουρκική «τορπίλη» και στο Ιόνιο – Χωρίς να «πέσει ντουφεκιά» τα θέλουν όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

«Οργιάζουν» οι εχθροί του Ελληνισμού σε όλα τα μήκη και πλάτη της γειτονιάς μας.
Σειρά παίρνει το Ιόνιο Πέλαγος, όπου οι Τούρκοι εκτοξεύουν «τορπίλη» μέσω της Αλβανίας, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να «σβήσουν» μια και καλή το Καστελόριζο από τον χάρτη και να προχωρήσουν στην υλοποίηση των ύπουλων σχεδίων τους, με το βλέμμα στην ανακήρυξη και οριοθέτηση παράνομης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, δίχως να πέσει ούτε μία «ντουφεκιά».

Η υπόσχεση του Πούτιν για τα χρόνια που ακολουθούν και το νέο υπερόπλο που ανακοίνωσε

Η υπόσχεση του Πούτιν  για τα χρόνια που ακολουθούν και το νέο υπερόπλο που ανακοίνωσε

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η Ρωσία δεν πρόκειται να δεχθεί παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης με επικεφαλής τους παγκοσμιοπιητές της Δύσης (Ρότσιλντ, Ρόκφέλερ, Ο.Η.Ε., ΝΑΤΟ, Παγκόσμια Τράπεζα κτλ.)
Ως εκ τούτου θα πρέπει να προετοιμάζεται για πολεμική σύγκρουση παγκόσμιας εμβέλειας.
Ο Πρόεδρος της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε πως η «Αρκούδα» έχει κατασκευάσει, μεταξύ άλλων, έναν «ανίκητο πύραυλο».

Δηλώνουν ένοπλοι και "επαναστάτες", απειλώντας με αιματοκύλισμα (ΒΙΝΤΕΟ)


Δηλώνουν ένοπλοι και "επαναστάτες", απειλώντας με αιματοκύλισμα (ΒΙΝΤΕΟ)


Του Άρη Δημόπουλου

Είναι μάστερ στην καταστροφή και βεβήλωση της ιδιωτικής περιουσίας. 
Είναι εκείνοι που εκμεταλλευόμενοι την σκανδαλώδη εύνοια της πολιτείας, δεν διστάζουν προξενήσουν κακό σε οποιονδήποτε ανίσχυρο τους σταθεί εμπόδιο. 

Έχουμε μήπως αποφασίσει ως χώρα να αποδεχθούμε “Μεγάλη Αλβανία” στη γειτονιά μας;


«Κι εμείς κάψαμε σημαία τους στη Θεσσαλονίκη και φωνάξαμε συνθήματα «να πάρουμε τα όπλα να πάμε στα Σκόπια», φέρεται να σχολίασε «ανώτερος υπάλληλος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών» στον ΑΝΤ1 για την πυρπόληση της ελληνικής σημαίας στη διαδήλωση που έγινε χθες στα Σκόπια, όπως μεταδίδει το «Βαλκανικό Περισκόπιο»…

Διάσπαση των τουρκικών δυνάμεων: Ακυρώθηκαν τα Πρωτόκολλα ειρήνης και φιλίας Αρμενίας-Τουρκίας – Στέλνει δυνάμεις στα σύνορα ο Eρντογάν


Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας στο Αρμενικό Προεδρικό Μέγαρο
«Μαύρα σύννεφα» στις σχέσεις Αρμενίας-Τουρκίας από τα γεγονότα που διαδέχονται το ένα το άλλο το τελευταίο διάστημα προμηνύοντας «θύελλα» και σε αυτό το μέτωπο για την Τουρκία, ενώ την ίδια στιγμή ο Αρμένιος πρόεδρος κηρύσσει «άκυρα» όλα τα πρωτόκολλα ειρήνης και φιλίας με τον Ερντογάν.

Συνωμοσιολογία και ανθελληνικά σενάρια στα Τίρανα: Ανακάλυψαν «μυστικούς πράκτορες»



Members of the Albanian Cham community protest in front of the Greek Embassy demanding recognition of their property claims in Greece, Tirana, Albania, 24 February 2018. Albania and Greece are in a negotiating process on the sea border and other issues remaining from World War II such as cemeteries of Greek soldiers, impounded property from ethnic Cham Albanians that were expelled from their lands under charges of being Nazi collaborators. EPA, MALTON DIBRAΤου Νίκου Μελέτη
Τα γνωστά παιγνίδια από την …ανάποδη παίζουν και πάλι τα Τίρανα, καθώς τώρα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Sali Berisha ο οποίος καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση Rama παραδίδει τον αλβανικό θαλάσσιο χώρο στην Ελλάδα και «αποκαλύπτει» ότι ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας με την Ελλάδα είναι …πράκτορας της Αθήνας!