Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ… ΠΡΟΣΟΧΗ… ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ


Σήμερα αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις σχετικά με πρόστιμα που έχουν αποσταλεί σε πάνω από 1,1 εκατ. ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων.Σύμφωνα με πληροφορίες,αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή σχετική τροπολογία που θα επιλύει όλα τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί.

ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ…. ΕΞΩΔΙΚΑ σε Στάβλους, Κοτέτσια και Στάνες…


Από χωριό σε χωριό και από στάνη σε στάνη γυρίζουν δικαστικοί επιμελητές και μοιράζουν εξώδικα για δάνεια που είχαν λάβει στο παρελθόν κτηνοτρόφοι και πτηνοτρόφοι με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου από την Αγροτική Τράπεζα και αδυνατούν να τα εξοφλήσουν.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ… Τους ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ Στεγνά… Ποιος Υπουργός και Υπουργείο Αρνούνται να Απαντήσουν στις Καταγγελίες… !!!!


Σκάνδαλο Τους Ξεσκέπασε Στεγνά; Ποιος Υπουργος Καί Υπουργείο Αρνούνται Νά Απαντήσουν Στις Καταγγελίες Του Σπύρου Πρίφτη!
Σέ μιά απίστευτη πρωτοφανές αλαζονική και απαξιωτική στάση του Υπουργείου Παιδείας πρός το αμερόληπτο θεσμό όπως είναι ο Συνήγορος του Πολίτη, το Υπουργείο Παιδείας εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά να απαντήσει στις Καταγγελίες του Σπύρου Πρίφτη, οτι ο νέος νόμος (παράγραφο (ζ) του άρθρου 42 του ν. 4386/16) που αφορούν στις νέες προυποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι για την άσκηση-απόκτησει άδειας επαγγέλματος κουρέα κομμωτή, είναι ραμμένος στα μέτρα του Συλλόγου Κουρέων Κομμωτών, λες και το Υπουργείο Παιδείας (τα Έκαναν πλακάκια με τον Σύλλογο Κουρέων Κομμωτών) και έφτιαξαν ένα φωτογραφικό νόμο που εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα τους;
Ο Συνήγορος του Πολίτη έχει επέμβη είδη δυό φορές κατά του Υπουργείου Παιδείας ώστε να απαντήσει στις καταγγελίες του Σπύρου Πριφτή, με το θέμα αυτό να έχει δημοσιευθεί στην εφημεριδα στο Καρφί δυο φορές με τίτλο: Παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη στο υπουργείο Παιδείας για μία απάντηση που δεν ήρθε ποτέ, δείτε εδώ tokarfi.gr/paremvasi-tou-sinigorou-tou-politi-sto-ipourgio-pedias-gia-mia-apantisi-pou-den-irthe-pote/ και Συνεχίζεται η «οδύσσεια» για μία απάντηση από το Υπ. Παιδείας – Νέα παρέμβαση από τον «Συνήγορο του πολίτη» δείτε εδώ tokarfi.gr/sinechizete-i-odissia-gia-mia-apantisi-apo-to-ip-pedias-nea-paremvasi-apo-ton-sinigoro-tou-politi/
Σέ ένα τρίτο έγγραφο του Συνηγορου του Πολίτη προς τον Σπύρο Πρίφτη, τον ενημερώνουν οτι όλες οι προσπάθειες που έκαναν ώστε το Υπουργείο να απαντήσει επεσαν στο κενό, παρόλο που αποτάθηκαν και στον ίδιο τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, αυτος όπως φαίνεται αδιαφόρησε! Το λόγο τώρα έχει η αρμόδια Επίτροπος της Ε.Ε. για την εσωτερική αγορά, την βιομηχανία, και επιχειρηματικότητα, Elżbieta Bieńkowska, όπου τις έχουν κοινοποιηθεί επίσημα η καταγγελίες του Σπύρου Πρίφτη κατά του Υπουργείου Παιδείας!
Διαβάστε προς το τέλος του άρθρου το νέο Εγγραφο του Συνήγορου του Πολιτή.
13 Ιουνίου 2017
Αριθμ. Πρωτ.: 222480/25328/2017
Πληροφορίες: κα Ισαβέλλα Μονιούδη – Πικρού (τηλ.:2131306623)
ΠΡΙΦΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΘΙΝΑΛΙΩΝ – ΑΡΑΧΑΒΗ 491 00
Αγαπητέ Κύριε,
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στον Συνήγορο του Πολίτη απευθύνοντάς του την υπ’ αριθμ. πρωτ/λου 45354/7.12.2016 αναφορά, στην οποία δόθηκε ο αριθμός φακέλου υπόθεσης 222480.
Με την εν λόγω αναφορά, ζητήσατε από τον Συνήγορο του Πολίτη την άσκηση των κατά το νόμο 3094/2003 αρμοδιοτήτων του, προκειμένου να χορηγηθεί απάντηση σε επιστολές με ημερομηνία 7.10.2016 και 9.11.2016 που απευθύνατε ηλεκτρονικά προς το γραφείο του Υπουργού Παιδείας, ζητώντας την τροποποίηση των διατάξεων του άρθρου 42 του ν. 4386/2016, κατά το μέρος που αφορά στις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι κάτοχοι πτυχίου των τ. Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών (νυν Κέντρα δια Βίου Μάθησης) για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας «Κομμωτής – Κουρέας».
Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τις συνημμένες στην αναφορά σχετικές επιστολές σας, ζητήσατε την κατάργηση όλων των προϋποθέσεων για την άσκηση του επαγγέλματος αποκλειστικά του κουρέα, προκειμένου το επάγγελμα να ασκείται ελεύθερα, δηλαδή χωρίς την υποχρέωση εξασφάλισης «Βεβαίωσης συνδρομής των νομίμων προϋποθέσεων», όπως αυτές ορίζονται στην παράγραφο (ζ) του άρθρου 42 του ν. 4386/16, δηλαδή χωρίς την υποχρέωση εξασφάλισης Βεβαίωσης επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ, η χορήγηση της οποίας προϋποθέτει παρακολούθηση προγράμματος συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, προϋπηρεσία και επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις.
Ο Συνήγορος του Πολίτη, στο πλαίσιο άσκησης των κατά τον νόμο 3094/2003 αρμοδιοτήτων του, απηύθυνε προς το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς τα υπ’ αριθμ. πρωτ/λου 222480/2112/17.1.2017 και 222480/16599/12.4.2017 έγγραφα, εκ των οποίων το δεύτερο υπομνηστικό, ζητώντας να επιληφθούν προκειμένου να σας χορηγηθεί απάντηση, η οποία να κοινοποιηθεί στον Συνήγορο του Πολίτη.
Ωστόσο, δυστυχώς, παρά την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος, ουδεμία απάντηση έχει περιέλθει στον Συνήγορο του Πολίτη.
Παρακαλώ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε, εκ νέου, μαζί μας για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα εμπίπτει εντός των αρμοδιοτήτων του Συνηγόρου του Πολίτη.
Με εκτίμηση
Γιώργος Π. Νικολόπουλος
Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη
Σπύρος Πρίφτης
email : spyros.priftis76@yahoo.gr




hellasforce

Γι’ αυτό τον ΠΟΛΕΜΟΥΝ με λύσσα τα μεμέτια… On Fire οι S-300PMU1 στην Κρήτη…

«ΠΟΛΥΒΟΛΟ» ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ…. «ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ» η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ…. Παντού «ΠΤΩΜΑΤΑ… ΧΑΜΟΣ με Ονόματα και Ρουσφέτια Πολιτικών…


Κορωνίδα του πελατειακού κράτους και του συστήματος διαφθοράς που είχαν στήσει επί δεκαετίες Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους που η χώρα οδηγήθηκε τελικώς στη χρεοκοπία αποδεικνύεται τελικώς το Ερρίκος Ντυνάν.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ αυτή την ΟΜΙΛΙΑ Παντού… Κανένα, μα Κανένα ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ δεν Πρόκειται να τη Μεταδώσει… !!!


«ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΕΡΣΙΑ»
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός, ονόματι Βίκτωρ Ούρμπαν, σε δημόσια ομιλία του αποκαλύπτει και ψέγει την διαστροφική πορεία και την καταστροφική παρέκκλιση της E.E. από αυτό που ήταν προ της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η σύγχρονη ηγεμονική κοινωνικοπολιτική γραμμή -η οποία εξυφαίνεται επί δεκαετίες εις βάρος των μέχρι πρό τινος ισχυρών και ομοιογενών εθνικών κρατών, που απαρτίζουν την Ε.Ε.- όπως ισχυρίζεται ο εν λόγω πρωθυπουργός, είναι το απότοκο προδοτικών κυβερνήσεων, που υπονόμευσαν τις παραδόσεις και τα ήθη της ιστορικής Ευρώπης, αλλά και ανθρώπων του πνεύματος, που με προπέτασμα τον προοδευτισμό ξεθεμελιώνουν το ιστορικό-κοινωνικό-θρησκευτικό υπόβαθρό της εκφυλίζοντας τους γηγενείς ευρωπαϊκούς πληθυσμούς.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…. Η πιο «ωραία» εκκλησία της Μικράς Ασίας «αναδύθηκε» στην επιφάνεια…


Η ΠΙΟ «ΩΡΑΙΑ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
Η πιο «ωραία» εκκλησία της Μικράς Ασίας που επί χρόνια μετά την μικρασιάτικη καταστροφή ήταν χαμένη και λησμονημένη στα ερείπια της, «αναδύθηκε» ξανά στην επιφάνεια της επικαιρότητας και μάλιστα με τον ένα εντυπωσιακό τίτλο που της έδωσαν οι ίδιοι οι Τούρκοι χαρακτηρίζοντας την σαν την ωραιότερη εκκλησία της Μικράς Ασίας, «En güzel kilise». Πρόκειται για την εκκλησία της Παναγίας στην χερσόνησο της Κυζίκου στην Zeytinliada, στην πόλη Αρτάκη, (Erdek).

ΣΟΚ: Απαγόρευσαν την συλλογή βοτάνων σε βουνά της Ελλάδας

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μετά την απαγόρευση παρουσίας ανθρώπων και οχημάτων στις δασικές περιοχές, με αφορμή τον κίνδυνο της πυρκαγιάς, τώρα απαγορεύουν και την συλλογή αρωματικών φυτών και βοτάνων από δασικές περιοχές της χώρας.
Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, και μάλιστα όχι για πρώτη φορά, περιορίζουν ή απαγορεύουν την συλλογή αρωματικών φυτών και βοτάνων, μεταξύ των άλλων, από δασικές περιοχές της Μεσσηνίας.

Γερουσιαστές καλούν το Κογκρέσο να εγκρίνει την κήρυξη πολέμου στην Συρία!



Αμερικανοί γερουσιαστές κάλεσαν σήμερα το Κογκρέσο να ασκήσει τον συνταγματικό του ρόλο και να καθορίσει κατά πόσον οι ΗΠΑ θα ξεκινήσουν πόλεμο στην Συρία!
Οι πρόσφατες αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές δεν καλύπτονταν από την υπάρχουσα νομοθεσία που επιτρέπει την ανάληψη στρατιωτικής δράσης και για να υπάρξει νομιμοποίηση δράσης σε έδαφος ξένης χώρας η οποία δεν εγκρίνει την παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων, πρέπει να κηρυχθεί πόλεμος κατά αυτής της χώρας!

«ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΖΩ ΤΟ 2018 – ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ TESLA ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ»


Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ !!!
Ο Γεώργιος Γκιόλβας γεννήθηκε το 1923 και σπούδασε Μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο της Πάδοβα στην Ιταλία, και αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πυρηνική Φυσική στη Βοστώνη. Είναι δεκάδες οι εφευρέσεις και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που είχε στη διάθεσή του μέχρι και το θάνατό του το 2003.

Συνέντευξη Ερντογάν για: Αλβανούς, Μεγάλη Αλβανία, Ισλάμ



Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη συνέντευξή που παραχώρησε στην Κωνσταντινούπολη,  στον δημοσιογράφο Σοκόλ Μπάλα της αλβανικής τηλεόρασης ‘Top Channel’ αναφέρθηκε σε θέματα τα οποία κατά κόρον συζητιούνται στην Αλβανία.