Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Είναι ξεκάθαρο το τι έρχεται το θέμα είναι εσύ να το καταλάβεις


Δεν είναι συνωμοσιολογία το να μπορείς να συνδέσεις Μερικές πραγματικότητες και να γνωρίζεις τι θα συμβεί στο μέλλον…. Αυτός ο πολιτισμός θα ξανά βιώσει λάθη της ιστορίας του πάρα πολύ σύντομα
Stranger..





katoxika nea

Τα απόρρητα έγγραφα του Λοβέρδου και η Scientology

Γερμανία: «Έφτασαν παράνομα 1.000 από Ελλάδα, απαραίτητη η καραντίνα»


Τώρα τρέχουν να βρουν λύση με συνάντηση εμπειρογνωμόνων από Ελλάδα, Γερμανία και Κομισιόν – Η Γερμανία είχε ενημερώσει τους πάντες από τον Οκτώβριο – Ερώτηση κατέθεσε και ο ευρωβουλευτής Μίλτος ΚύρκοςΠανευρωπαϊκό αντίκτυπο φαίνεται ότι έχει η καραντίνα στην οποία έχουν μπει μέχρι το Μάιο του 2018 οι ταξιδιώτες από Ελλάδα στα γερμανικά αεροδρόμια.


Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας: «Αμυντική σύζευξη Ελλάδας – Κύπρου και κοινές πρωτοβουλίες στρατηγικής»



Κοινές πρωτοβουλίες Ελλάδας-Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο αποφάσισε το Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας.
Οι δύο χώρες θα εντείνουν τις προσπάθειες «για την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με φίλες γειτονικές χώρες τόσο σε διμερές όσο και σε τριμερές επίπεδο», μεταξύ άλλων για την αντιμετώπιση κοινών απειλών διαμορφώνοντας το πλαίσιο για την προώθηση συνθηκών ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή.

“Οι Αλβανοί στα Σκόπια υπερβαίνουν το 50 τοις εκατό του πληθυσμού στη χώρα”



Ο Σπατίμ Πολοτζάνι, πρόεδρος της Ένωσης Κρατουμένων και Διωκομένων Αλβανών στην πΓΔΜ, δήλωσε ότι περισσότερος από τον μισό πληθυσμό της χώρας είναι Αλβανοί και πρόσθεσε ότι εξαρτάται από αυτούς εάν θα υπάρξει ή όχι αυτό το κράτος, όπως σημειώνει τη σκοπιανή τηλεόραση Sitel.

Πατριάρχης Σερβίας: Η ποινή στον Ράτκο Μλάντιτς είναι ‘ έργο του διαβόλου’



Ο Σέρβος Πατριάρχης Ειρηναίος, δήλωσε στην εφημερίδα Alo’ ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον Ράτκο Μλάντιτς από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης είναι ‘έργο του διαβόλου’. Σύμφωνα με τον Πατριάρχη, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σέρβοι κρίνονται ένοχοι για όλα, ενώ οι υπόλοιποι είναι αθώοι.

Η επίθεση στην Αίγυπτο μία από τις φονικότερες παγκοσμίως από το 2001

25 ΝΟΕ 2017

Μετά από εκείνες της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ 
Η επίθεση που διαπράχθηκε σε ένα τέμενος στην ανατολική Αίγυπτο, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 235 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 100, είναι μία από τις φονικότερες παγκοσμίως έπειτα από εκείνες της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ:- Σομαλία το 2017: 358 νεκροί

Απίστευτο: υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ βρίζει Βορειοηπειρώτες και είναι υπέρ της Μεγάλης Αλβανίας!

Μόνο ως εθνοπροδότης μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος σήμερα, ο οποίςο βρίζει τους κατοίκους της Χειμάρας και φωνάζει ότι τα σύνορα της Αλβανίας φτάνουν μέχρι τη Λαμία! Ποιος το  έκανε αυτό; Αυτός που
σήμερα είναι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην ΚΝΕ! Ο Παύλος Πολάκης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ;


ΣΟΚ! Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ! (βίντεο)


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των εφημερίδων με τα κατορθώματα του Πολάκη:
Ήταν Απρίλιος του 1989, όταν η Αλβανία στέναζε από την "κομμουνιστική δικτατορία του λαού" και....
οι Βορειοηπειρώτες και Αλβανοί έψαχναν τρόπο να διαφύγουν από τον "κομμουνιστικό παράδεισο".
Ο Μητροπολίτης Κονίτσης Σεβαστιανός, φτάνει στην Αθήνα, όπου πρόκειται να εκφωνήσει λόγο στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής και να περιγράψει τα όσα ζουν στον "παράδεισο" οι Βορειοηπειρώτες.
Το ενδεχόμενο της αποκάλυψης ότι στον "κομμουνιστικό παράδεισο" τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα, όσο τα περιέγραφε η "φωνή των Τιράνων", σημαίνει συναγερμό στις τάξεις των κομμουνιστών.

Μια ομάδα σαμποτέρ της ΚΝΕ, κόβει στην αρχή το ρεύμα στο Αμφιθέατρο για να ματαιώσει την ομιλία, αλλά η "Χριστιανική Φοιτητική Δράση" βάζει σε λειτουργία γεννήτρια, για να γίνει η ομιλία.
Τότε, μια ομάδα τραμπούκων, με αρχηγό της τον Κνίτη Παύλο Πολάκη, φοιτητή ιατρικής , που αποχώρησε από το ΚΚΕ τρείς μήνες μετά, όταν στις 18/6/1989 το ΚΚΕ μπήκε στην κυβέρνηση Τζαννετάκη, ορμάει στο Αμφιθέατρο και εκδίδει τελεσίγραφο: "ή θα φύγετε ή θα σας πετάξουμε με τις κλωτσιές".

Παράλληλα, οι κομμουνιστές φωνάζουν συνθήματα, όπως "θάνατος στους εθνικιστές" (μόνο στους Έλληνες όμως, όχι στους Αλβανούς),"Σεβαστιανέ φασίστα" και το ...άκρως εθνικιστικό "τα Αλβανικά σύνορα να φτάσουν στη Λαμία" !!!


Αλλά δεν αρκέστηκαν στα λόγια. Έστειλαν ετοιμοθάνατο, στο νοσοκομείο με βαριά κατάγματα στο κρανίο τον φοιτητή Παναγιώτη Αντωνίου και άλλους 19 ελαφρύτερα τραυματισμένους.

Τελικά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Πολάκη και της παρέας του, η αλήθεια δεν έμεινε κρυμμένη, ο "κομμουνιστικός παράδεισος του Χότζα" αποδείχθηκε Κόλαση και 2 εκατομμύρια Αλβανοί, δραπέτευσαν από τον "παράδεισο" για την "εθνικιστική" Ελλάδα, στην οποία ζουν πλουσιοπάροχα -πάντα μισθοδοτούμενοι από το δημόσιο- και διαπρέπουν οι φασίστες τραμπούκοι σαν τον Πολάκη. 
Παρά τη λατρεία τους προς τον παράδεισο της Αλβανίας, κανείς από τους τραμπούκους δεν επέλεξε να μεταναστεύσει στη χώρα των ονείρων του. Αντίθετα, ζουν εδώ και σαν βδέλλες ρουφάνε το αίμα του Έλληνα φορολογούμενου, που δουλεύει και παράγει, για να περνούν ζωή και κότα τέτοια νούμερα.

(εικόνες: εφημερίδα ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ,  από το αρχείο του Εθνικού Συλλόγου Βόρεια Ήπειρος 1914)
Σημ. : Στην εφημερίδα αναγράφεται εσφαλμένα ως Τ.Πολάκης, ο Π.Πολάκης. Πρόκειται σίγουρα για τον σημερινό Υπουργό.
http://makpress.blogspot.gr/2016/04/blog-post_212.html

taxalia.gr

Σιβυλλική δήλωση Πατριάρχη Αλεξάνδρειας: «Η επίθεση στο Σινά είναι η αρχή πολλών δεινών»



«Η καρδιά μου είναι πολύ θλιμμένη. Η επίθεση στο Βόρειο 
Σινά, είναι η αρχή πολλών δεινών στη Μέση Ανατολή, τόνισε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, Θεόδωρος Β για την τρομοκρατική επίθεση στο βόρειο Σινά που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 235 ανθρώπους.

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «Αιδώς αναίσχυντοι πολιτικοί – Θα έλθει η ώρα που θα πληρώσετε»



«Δεν μπορούν να μοιράζουν στις γκόμενές τους υπουργικές και βουλευτικές θέσεις»

 Η Ελλάδα μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε μπανανία
Το ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία είναι γνωστό σε όλους. Έχουμε ένα καθεστώς κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης, όπου οι πολίτες προσέρχονται σε εκλογές και ψηφίζουν τους αντιπροσώπους τους βουλευτές, που υποτίθεται θα τους εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία.
Και αυτό δεν είναι δημοκρατία, αλλά η ρεπάμπλικ που επέλεξαν τα δυτικά κράτη και υιοθέτησε και η Ελλάδα.

Τραγωδία σε διαμέρισμα: Αυτοπυρπολήθηκε 40χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας - Νεκρά από αναθυμιάσεις τα δύο ανήλικα παιδιά του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)



Ανείπωτη είναι η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (25-11-2017) στη 
Νέα Σμύρνη, μετά απο μικρής έκτασης φωτιά σε διαμέρισμα...

Απο το σπίτι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ένας 40χρονος άνδρας και τα δύο ανήλικα παιδιά του, δύο δίδυμα αγόρια 8 ετών, που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και είναι όλοι νεκροί.

ΦΑΗΛΟΣ: “Όχι στην Αντικατάσταση των Ελλήνων”



Τις θέσεις της Νέας Δεξιάς για τα ζητήματα του δημογραφικού και του μεταναστευτικού παρουσίασε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης στο πλαίσιο της
εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Royal Olympic Hotel, παρουσία πλήθους κόσμου και αντιπροσωπείας της ENF (Europe for Nations and Freedom).