Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ενοικιαστές στα ίδια μας τα σπίτια: Η αλήθεια για τους εξοντωτικούς φόρους ακινήτων made in Greece

Ενοικιαστές στα ίδια μας τα σπίτια: Η αλήθεια για τους εξοντωτικούς φόρους ακινήτων made in Greece

Του Άρη Δημόπουλου

Η Ελλάδα είναι αυτή την στιγμή η μόνη χώρα εντός Ε.Ε. που εξακολουθεί να έχει εξοντωτικούς φόρους ακίνητης περιουσίας, χωρίς μάλιστα ιδιαίτερες προοπτικές ελάφρυνσης για τους πολίτες, κάτι το οποίο εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2013.

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΔΗ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ & ΔΕΝ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΤΟ 2019!!!


Άνοιξε τα μάτια σου ανίκανε ανθέλληνα και προδότη και δες τι κάνεις στην Πατρίδα σου! Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να καταλάβεις που μας οδηγούν;

Πάμε Χάγη για να διεκδικήσουμε τουρκικά νησάκια μετά το κρεσέντο απειλών πολέμου – Και ο Τούρκος Α/ΓΕΕΘΑ μπήκε στο «χορό»


Τι κρύβει το πολυήμερο πολεμικό τουρκικό κρεσέντο; Νέα απειλή πολέμου ξεστόμισε πριν λίγο και ο Τούρκος αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, παίρνοντας την σκυτάλη από την τουρκική αντιπολίτευση σε μια προσπάθεια κατάδειξης των προθέσεων των γειτόνων μας σε Αιγαίο και Κύπρο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η πολιτική ηγεσία της χώρας απελευθέρωσε τους κανόνες εμπλοκής – Οι ένοπλες δυνάμεις έτοιμες να στείλουν τους Τούρκους στον πάτο του Αιγαίου


Η πολιτική ηγεσία της χώρας ανέλαβε τις ευθύνες της και απελευθέρωσε τους κανόνες εμπλοκής. Ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος δήλωσε πριν λίγο ότι «οποιαδήποτε πρόκληση των Τούρκων σε θάλασσα και αέρα θα απαντηθεί από τους απελευθερωμένους κανόνες εμπλοκής».

Ένας πόλεμος τώρα δικαιολογεί πολλά παραπτώματα ΠΡΟΣΟΧΗ!!


Έχω ξαναγράψει στο παρελθόν ότι θα πρέπει οι συμμετέχοντες στη μεγαλύτερη απάτη που στήθηκε πάνω στη γη να βρουν τον τρόπο να διαφυγουν η να δημιουργήσουν τη στρατηγική της εξόδου από τα παραπτώματα τους και τη δικαιοσύνη η οποία δεν θα είναι άλλη από την οργή του λαού!

Γάλλοι αστυνομικοί κάνουν το λάθος να μπουν σε περιοχή μουσουλμάνων στο Παρίσι


Μόνο ανθοδέσμες που δεν τους πρόσφεραν. Αντί για ”κρουασάν” οι πέτρες έπεφταν βροχή και η επίθεση των τους έκανε να το ”βάλουν στα πόδια” μπαίνοντας στα χωρίς τζάμια περιπολικά των….Σύντομα και στην Ελλάδα.και να ακριβολογούμε στα πέριξ της Ομόνοιας.

Καμμένος για Σκόπια: Δεν ψηφίζω, να συγκληθεί συμβούλιο αρχηγών



Φωτογραφία: Eurokinissi
Ο Πάνος Καμμένος δεν απέκλεισε τη σύγκληση τουΣυμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το Σκοπιανό, εφόσον χρειαστεί, ενώ παράλληλα επανέλαβε τη θέση του πως δεν θα ψηφίσει θετικά στη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Βορειοευρωπαίοι στρατολογούνται από την τουρκική MIT για κατασκοπεία σε Ελληνικά νησιά - Η «εξομολόγηση» ενός κατασκόπου



Η «εξομολόγηση» ενός κατασκόπου
Καθόταν μόνος σε μία από τις ταβέρνες του λιμανιού ατενίζοντας το Αιγαίο, όταν τον πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας που του συστήθηκε ως «Μεχμέτ».

Κύπρος - Σάλος με την εγκύκλιο του Αρχιεπισκόπου


Σάλο προκάλεσε η χριστουγεννιάτικη εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου η οποία διαβάστηκε σε όλους τους ιερούς ναούς της Κύπρου ανήμερα των Χριστουγέννων.

Αλβανία: Ξηλώνονται δύο βουλευτές- κοινοί κακοποιοί λέει η Ιντερπόλ



Η αλβανική εισαγγελία υπέβαλε σήμερα στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή το αίτημα της απώλειας της έδρας σε δύο βουλευτές της αλβανικής βουλής. Σύμφωνα με το γραφείο της Δίωξης, αναφέρεται ένας βουλευτής από την περιφέρεια Ελμπασάν και ένας από την επαρχία Μπεράτ. 

ΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ: Μέχρι και Κινέζοι πήραν το κοινωνικό μέρισμα! (VIDEO)


Εντυπωσιακά στοιχεία προκύπτουν για τους δικαιούχους
του κοινωνικού μερίσματος.

ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ:Τράπεζα τα ''ΑΡΠΑΖΕΙ'' ακόμα κι από τα ΚΑΛΑΝΤΑ!



Δεν έχουν το Θεό τους...
Όπως βλέπετε από την εικόνα που δημοσίευσε το Κίνημα Υπέρβαση, η Εθνική Τράπεζα...χρεώνει προμήθεια 3 ευρώ για ποσά έως 150 ευρώ σε κέρματα που ο πολίτης επιθυμεί να ανταλλάξει με χαρτονομίσματα!


Κοινώς τα παιδιά που είπαν τα κάλαντα και θα θελήσουν να δώσουν κέρματα για χαρτονομίσματα θα πληρώσουν και 3 ευρώ!

Έλεος ρε παιδιά...ΕΛΕΟΣ...



hellas press

Ακόμη μια σφαλιάρα στην Τουρκία: Saipem 12000 στην κυπριακή ΑΟΖ


Την ώρα που όλοι ασχολούνται με το τι θα πει και τι θα κάνει η Τουρκία σε διάφορα μέτωπα, η Κύπρος συνεχίζει το ερευνητικό της πρόγραμμα ακάθεκτα χάρη στα
συμβόλαια που έχει υπογράψει με τις ξένες εταιρείες.

Παραμένει ο πονοκέφαλος των πλειστηριασμών




Παραμένει ο πονοκέφαλος των πλειστηριασμών για την κυβέρνηση λίγο πριν φύγει το 2017 με την ΛΑΕ να απευθύνει 
κάλεσμα για συγκεντρώσεις.

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ»! ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ FUNDS;



Ακούστε το πολιτικό κάθαρμα τον Κατρούγκαλο να υποστηρίζει τους πλειστηριασμούς

Ο βαρύς λογαριασμός του... ΕΦΚΑ για το 2018

Είσαι επιτηδευματίας και είχες αύξηση κερδών το 2016 συγκριτικά με το 2015; Ασκείς το επάγγελμα του δικηγόρου, του αρτοποιού, 

Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων δεν είναι “παίξε-γέλασε”: Είναι μία σοβαρή εθνική υπόθεση…


Πολύς λόγος γίνεται εσχάτως για το Σκοπιανό και ήδη, μερικοί δημοσιογράφοι που ρέπουν προς τον κιτρινισμό, το έχουν λύσει! Υποστηρίζουν ότι....

Συναγερμός από έκρηξη σε σούπερ μάρκετ...


στην Αγία Πετρούπολη...

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε σουπερμάρκετ στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Οι πρώτες εικόνες από την έκρηξη...σε σούπερ μάρκετ στην Αγία Πετρούπολη...

Οι πρώτες εικόνες από την έκρηξη...



Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, έπειτα από...