Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Αγώνας Πείνας φιλαράκια!!! Το σενάριο όπου δεν υπάρχει κανένας τρόπο διαφυγής…


Πεινάσατε;;; δεν έχετε δει ακόμη τίποτα…
Το απόλυτο σενάριο για την ιδιοκτησία του πλανήτη: Ένας πλανήτης μόνο για την ελίτ που θα διατηρεί 500 εκατομμύρια σκλάβους για να τους υπηρετούν. Οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι και κρέας στο μεγάλο σφαγείο.
Όλα αυτά θα επιτευχθούν, μεταξύ άλλων, λέγοντας συνέχεια ότι πρέπει να απαλλάξουμε τον πλανήτη από τον άνθρωπο, και να παραδώσουμε όλο και περισσότερες ελευθερίες μας για να σώσουμε τη γη. Τόση ευαισθησία και αγάπη κρύβουν μέσα τους οι ιδιοκτήτες του πλανήτη.

Ίβιτσα Ντάτσιτς: Ο βομβαρδισμός της Σερβίας ήταν έγκλημα πολέμου



Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάτσιτς πιστεύει ότιπρέπει να γίνει δίκη εναντίον εκείνων που το 1999 διέταξαν και πραγματοποίησαν τον βομβαρδισμό της Σερβίας, επειδή εγκλημάτησαν εναντίον του σερβικού λαού. Ο βομβαρδισμός της Σερβίας, σύμφωνα με τον Ντάτσιτς, βασίστηκε σε ψευδείς ειδήσεις, σχετικά με μια υποτιθέμενη σφαγή στο Ράτσακ του Κοσόβου και των Μετοχίων και όπως διαπιστώθηκε επροκειτο για μια ψευδή διασπορά ειδήσεων,  που έφεραν το έγκλημα κατά του σερβικού λαού.

Ο Ερντογάν είναι ανεπιθύμητος...

Ο Ερντογάν είναι ανεπιθύμητος...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ψήφισμα 22 συλλόγων της Θράκης, κατά της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου...
Επιστολή απέστειλαν 22 συλλογικότητες της Θράκης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον πρωθυπουργό και στο...
υπουργείο Εξωτερικών, σχετικά με την ανακοινωθείσα επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στη Θράκη. 

Σε ποιον θα πέσει ο μουντζούρης των πλειστηριασμών των… λαϊκών σπιτιών;



Το θέμα των πλειστηριασμών, πριν καλά – καλά ξεκινήσουν, έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είχε 
μια… αριστερή ψυχή την έχασε κι αυτή και πλέον δεν έχει κοινό, ψηφοφόρους για να απευθυνθεί. Πέραν του κομματικού στρατού που στήνει, δεν έχει μείνει στήριγμα στον Τσίπρα, ούτε στις χαμηλές τάξεις, ούτε στη μεσαία. Τώρα αν κάποια επιχειρηματικά συμφέροντα θελήσουν να συνεχίσουν να τον στηρίζουν αυτό είναι άλλο θέμα.

Απίστευτη δήλωση Μάρδα: Έπρεπε η ΝΔ να είχε ξεκινήσει τους πλειστηριασμούς πριν από τρία χρόνια



«Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στην πολιτική στο παρελθόν.
Αναίσχυντοι σε όλα τους», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργάδης για την συνέντευξη του πρώην υπουργού Σε μια πραγματικά απίστευτη δήλωση προχώρησε το πρωί της Κυριακής ο πρώην υπουργός Δημήτρης Μάρδας που ουσιαστικά κατηγόρησε τα στελέχη της ΝΔ ότι κακώς νομοθετούσαν την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

Πρώτα ψηφίζουμε, μετά η δόση


Τι (δεν) έβγαλε το Eurogroup της Δευτέρας για εκταμίευση χρημάτων και χρέος. 



Η τεχνική συμφωνία έκλεισε, ωστόσο το Eurogroup δεν συζήτησε την Δευτέρα το ύψος της εκταμίευσης της δόσης, αφού οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έκριναν πως «πρώτα θα ψηφιστούν όλα τα προαπαιτούμενα και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε για τη δόση».

Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ αύριο ο Ν. Κοτζιάς


Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται από αύριο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προκειμένου να συμμετάσχει στη διήμερη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ.
Οι σχέσεις του ΝΑΤΟ με την ΕΕ, καθώς και οι παγκόσμιες προκλήσεις ασφαλείας θα βρεθούν αύριο στο επίκεντρο των συζητήσεων των ΥΠΕΞ. Θα προηγηθεί το γεύμα εργασίας των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τον Αμερικανό ομόλογό τους, Ρεξ Τίλερσον.

Νομοσχέδιο στη Βουλή για τους μουφτήδες 48 ώρες πριν ο Ερντογάν έρθει Αθήνα -Τι προβλέπει


Με σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, αλλάζει η σχετική νομοθεσία περί των Μουσουλμάνων Θρησκευτικών Λειτουργών, αναφορικά με τα καθήκοντα του μουφτή σε ζητήματα Αστικού Δικαίου.

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!!!Ο ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ TV!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!Οσα λέει ο ίδιος και όσα έχει πει ο Άγιος Παίσιος γι αυτόν σχετικά με την Κωνσταντινούπολη!!!ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ!!!


ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!!!Ο ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ TV!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!Οσα λέει ο ίδιος και όσα έχει πει ο Άγιος Παίσιος γι αυτόν σχετικά με την Κωνσταντινούπολη!!!ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ!!!




Ο Βασιλιάς περιμένει να τον ξαναφέρει ο Ελληνικός λαός στην εξουσία.Δείτε όσα λέει ο ίδιος και όσα έχει πει ο Άγιος Παίσιος γι αυτόν σχετικά με την Κωνσταντινούπολη




http://www.volcanotimes.com

Αυτή είναι η «χριστιανική» προσευχή της Πανθρησκείας!!!

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

«Οι χριστιανοί θα πρέπει να προσευχηθούν ο 4χρονος πρίγκιπας της Βρετανίας Τζορτζ να γίνει γκέι…».
Αυτό δήλωσε ο υψηλόβαθμος αγγλικανός ιερέας Κέλβιν Χόλντσγουορθ της Σκωτικής Επισκοπικής Εκκλησίας και… ακτιβιστής της κοινότητας ΛΟΑΤ!
Η παρότρυνση έγινε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter!  
Συγκεκριμένα, ο… αιδεσιμότατος, πρότεινε οι χριστιανοί της Αγγλίας να «ζητήσουν από τον Ύψιστο να ευλογήσει τον πρίγκιπα Τζορτζ με την αγάπη, όταν μεγαλώσει, ενός εξαιρετικού νέου, ούτως ώστε η Εκκλησία της Αγγλίας να υποχρεωθεί να εγκρίνει τους γάμους ομοφυλόφιλων».

ΒΙΝΤΕΟ: Γι’ αυτό οι Έλληνες «Ίκαροι» θα πάρουν πίσω το αίμα των νεκρών ηρώων στο Αιγαίο

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Παρακολουθήστε την ακαριαία αντίδραση των «φρουρών του Αιγαίου» της 114 Πτέρυγας Μάχης, όπως μεταδόθηκε μέσα από την εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», η οποία μεταδόθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Η γυναίκα που εξαπατά έλληνες και ευρωπαίους φορολογούμενους, έχει το θράσος να απειλεί! ΜΑΥΡΟ είναι το χρήμα όταν δεν το δουλεύεις κυρία Σπυράκη.

ΣΠΥΡΑΚΗ

Η κυρία Μαρία Σπυράκη ακόμα δεν έχει παραιτηθεί εξ όσων γνωρίζουμε, του παχυλού της μισθού και των άλλων διευκολύνσεων ως ευρωβουλευτής. Η κυρία Σπυράκη εξαπατά τους ευρωπαίους και έλληνες φορολογούμενους, αμοιβόμενη ως ευρωβουλευτής, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργεί ως προπαγανδιστής του Μητσοτάκη. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ!

Οδηγός επιβίωσης: Έρχεται εφιαλτική διετία για τους πλειστηριασμούς – Πώς να προστατευτείτε


Αντιμέτωποι με ένα νέο «κύμα» ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που προβλέπεται να ξεκινήσει από τις αρχές του 2018, κινδυνεύουν να βρεθούν χιλιάδες δανειολήπτες, οι οποίοι απέτυχαν να υπαχθούν σε κάποιο νομικό πλαίσιο προστασίας ή εξυγίανσης, ανεξαρτήτως του ύψους της οφειλής ή της εμπορικής αξίας του ακινήτου τους.

To σκηνικό στήθηκε, τα προεόρτια άρχισαν: Θα «πυροβολήσει» από την Ακρόπολη ο Ρ.Τ.Ερντογάν; 200 Τούρκοι «Κοκκινομπερέδες» κατέφθασαν.. Κραυγή απόγνωσης από Θράκη


Κόλπο γκρόσο ετοιμάζει ο Ρ.Τ.Ερντογάν καθώς τελευταίες πληροφορίες τον φέρουν να σκέφτεται να επισκεφτεί την Ακρόπολη μαζί με τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις που θα τον πλαισιώσουν! Ταυτόχρονα και η φιέστα στη Θράκη έχει ήδη στηθεί. Θα προβεί σε πρόκληση; Καθώς το «βήμα» του έχει ήδη δοθεί και τα προεόρτια άρχισαν με 34 παραβιάσεις…

Η Τουρκία του Ισλάμ "τρέμει" μην χάσει τα Ιεροσόλυμα - Παγκόσμιος "σεισμός" ελέω Τραμπ

Η Τουρκία του Ισλάμ "τρέμει" μην χάσει τα Ιεροσόλυμα - Παγκόσμιος "σεισμός" ελέω Τραμπ
Του Άρη Δημόπουλου
Το ένα μετά το άλλο, τα μουσουλμανικά και αραβικά κράτη, αντιδρούν με μεγάλη μανία μπροστά στην απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει τα Ιεροσόλυμα ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, κίνηση στην οποία δεν έχει προβεί ποτέ κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ.
Αυτή τη φορά ο Τραμπ φαίνεται πως εννοεί κάθε του λέξη και η 6η Δεκεμβρίου είναι κοντά, καθώς έχει οριστεί ως η ημέρα κατά την οποία θα ανακοινώσει σε ομιλία του ο Αμερικανός πρόεδρος την μετακίνηση της αμερικανικής πρεσβείας στους "ιερούς τόπους".
Σας ενημερώνουμε  για τις παγκόσμιες αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση Τραμπ και έχει σαν σκοπό να χαλάσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Νέας Τάξης για την "πρωτεύουσα" του μελλοντικού παγκόσμιου κράτους.

Στο στόχαστρο η οικογένεια στην Ελλάδα - "Ξένο σώμα" η μεσαία τάξη για το κράτος

Στο στόχαστρο η οικογένεια στην Ελλάδα - "Ξένο σώμα" η μεσαία τάξη για το κράτος
Του Άρη Δημόπουλου
Είναι πλέον κατανοητό πως σε καμία περίπτωση οι μεγάλες οικογένειες δεν είναι "βολικές" για τα σχέδια της Νέας Τάξης, τα οποία βαίνουν αρκετά καλά σε ότι αφορά την Ελλάδα. Ο θεσμός της οικογένειας περνά μία πρωτοφανής κρίση και το υποτιθέμενο κράτος πρόνοιας θα έπρεπε να είναι εκείνο που θα αναλαμβάνει να χορηγήσει στις μεγάλες οικογένειες τα αντίστοιχα επιδόματα.
Αντιθέτως και παρά τις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Υπουργείου, δεκάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες από τρία παιδιά και πάνω, θα δουν τα επιδόματά τους στην καλύτερη των περιπτώσεων να μένουν στάσιμα.

Κίνδυνος γενικής ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή!

Κίνδυνος γενικής ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή!

Χάος φέρνει η ήττα του Ισλαμικού Κράτους

Όταν το Ιράν ανακοίνωσε την ήττα του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ χαιρέτισε «τον ισχυρό και αποφασιστικής σημασίας» ρόλο που διαδραμάτισε το λιβανέζικο σιιτικό κίνημα Χεζμπολάχ. Ο έπαινος αυτός, που περιλαμβάνεται στην επιστολή του επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν προς τον ανώτατο πνευματικό ηγέτη της χώρας, επιβεβαίωσε την κυριαρχία της Χεζμπολάχ μεταξύ των σιιτικών ομάδων που στηρίζονται από την Τεχεράνη.
Η Χεζμπολάχ έχει αναδειχθεί μεγάλος νικητής από τις συγκρούσεις που έχουν ξεσπάσει στον αραβικό κόσμο μετά το 2011. Έχει πολεμήσει στο Ιράκ και τη Συρία, εκπαιδεύσει οργανώσεις και έχει εμπνεύσει άλλες, όπως τους Χούτι που πολεμούν στην Υεμένη.

Πιθανή η κήρυξη στρατιωτικού νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες.



Πηγή του αμερικανικού πενταγώνου ανακοίνωσε ότι κάτω από τη στρατιωτική ηγεσία του Προέδρου της Αμερικής Donald Trump να κηρυχτεί στο άμεσο μέλλον ένας στρατιωτικός νόμος.
Ο Trump είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την εθνική φρουρά(FEMA) σε περίπτωση ταραχών ή εμφυλίων αναταραχών λένε πηγές του πενταγώνου προσθέτοντας ότι τα στρατόπεδα που θα χρησιμοποιηθούν για να συλληφθούν οι αντιρρησίες, στα στρατόπεδα της FEMA μπορούν να φιλοξενηθούν στόχοι υψηλής αξίας ενώ τα στρατιωτικά δικαστήρια θα αποστέλλουν τους αντιρρησίες εις θάνατον πολύ πιο γρήγορα.

Ο ΥΠΕΞ Αλβανίας «στριμώχθηκε» στην Ουάσιγκτον για διαφθορά και ναρκωτικά


Ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Ντιτμίρ Μπουσάτι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ουάσιγκτον προσπάθησε να ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης για το σκάνδαλο των ναρκωτικών και τη διαφθορά στη χώρα του, προεξάρχοντος του σκανδάλου του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, όπως σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα, το οποίο επισημαίνει ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα τα οποία χαρακτηρίζουν την Αλβανία στο εξωτερικό.

Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών...


στη Θεσσαλονίκη...

Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών έξω από τα γραφεία, όπου γίνεται η γενική συνέλευση των συμβολαιογράφων, στην οδό Καλαποθάκη, πραγματοποίησαν το...
απόγευμα της Δευτέρας μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Πρωτοχρονιάτικο «χαράτσι»: Έρχεται ο φόρος υπεραξίας ακινήτων!


Αντιμέτωποι με έναν ακόμη φόρο κινδυνεύουν να βρεθούν από την Πρωτοχρονιά οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Πρόκειται για τον 
φόρο υπεραξίας, η εφαρμογή του οποίου έχει ανασταλεί ήδη δύο φορές στο παρελθόν. 
Ωστόσο, τρίτη αναστολή, όπως έχει έως τώρα η κατάσταση, δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Η «καταιγίδα» των πλειστηριασμών χτυπά την Κυβέρνηση - Φόβοι για νέες εκρήξεις εντός και εκτός του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιμέτωπη με τις «παράπλευρες απώλειες» του success story βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση, που από τη μία «καίγεται» για 

την απρόσκοπτη διαδικασία των πλειστηριασμών προς χάριν της αξιολόγησης και από την άλλη μετράει το πολιτικό κόστος από το σπάσιμο των κοινωνικών συμμαχιών.

Οι έξι υποχωρήσεις της κυβέρνησης για να κλείσει την αξιολόγηση



«Δώσαμε» πλειστηριασμούς, ΔΕΗ, συντάξεις, επιδόματα, φοροαπαλλαγές και επιδόματα -
Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει την ανάπτυξη του γ' τριμήνου, που αναμένεται υποτονική Το περιεχόμενο της τεχνικής συμφωνίας στην οποία κατέληξαν κυβέρνηση και θεσμοί το Σάββατο το βράδυ στην Αθήνα, θα ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα -πρώτα από όλους- στους ευρωπαίους ομολόγους του ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Άγριος καυγάς στον ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς – Ο Τσίπρας ψάχνει στήριγμα στις τράπεζες


Με μία συμφωνία – «φάντασμα» η κυβέρνηση προσπαθεί να ξεφύγει από το πολιτικό αδιέξοδο που οδηγούν οι 

πλειστηριασμοί. Ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει για μία ακόμα φορά μία λύση που δεν θα έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αλλά μόνο επικοινωνιακά οφέλη.
 Του Κωνσταντίνου Μαριόλη

Την ίδια ώρα, τα στελέχη της κυβέρνησης βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση. Δεν εξηγείται αλλιώς η χθεσινή τοποθέτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, σύμφωνα με την οποία η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να είχε ξεκινήσει νωρίτερα τους πλειστηριασμούς καθώς τότε ήταν πιο εύκολοι.

Πλειστηριασμοί: Η ΥΣΤΕΡΙΑ του κυβερνητικού ΨΕΥΔΟΥΣ



Μόνο οι ολοκληρωτικά αφελείς και ηλίθιοι δεν μπορούν, πλέον, να αντιληφτούν την έπαρση παχυδερμίας, του αχαλίνωτου ψεύδους 
και της υποκριτικής κακοήθειας αυτής της κυβέρνησης…
Μόνο τα παπαγαλάκια της, ιδιαίτερα αυτά της προπαγανδιστικής πορνείας της ΕΡΤ, αναπαράγουν υστερικά, την ΥΣΤΕΡΙΑ του κυβερνητικού ΨΕΥΔΟΥΣ, την έπαρση της κυβερνητικής δολιότητας και ΑΠΑΤΗΣ, καθώς τη διπροσωπία της «αριστερής» υποκριτικής αυθάδειας…

Η Τουρκία μετατρέπεται σε μαφιόζικο κράτος;



Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στην τελετή που σηματοδοτεί την επέτειο του θανάτου του Ατατούρκ, στην 
Άγκυρα, στις 10 Νοεμβρίου 2017. UMIT BEKTAS / REUTERS
Η υπόθεση του Reza Zarrab και η άνοδος του οργανωμένου εγκλήματος

Μούγκα για την αξιολόγηση...




Και τώρα Μπάμπη;..

Σιγή ασυρμάτου από κόμματα και συστημικά ΜΜΕ...

Για δύο χρόνια το κεφάλι μας βούιζε από τις οργισμένες ανακοινώσεις και δηλώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και το σχολιασμό των έγκυρων αναλυτών και...