Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Όλα όσα έγιναν στον φράχτη του Έβρου τη νύχτα σε βίντεο και φωτογραφίες



Δύσκολη νύχτα στον Έβρο για τις δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας. Λίγες ώρες μετά από την άκαρπη για την Ελλάδα σύνοδο μέσω τηλεδιάσκεψης των ηγετών της ΕΕ

Στ. Πέτσας: Αυστηρά μέτρα για όσους παραβιάζουν τους κανόνες που έχουν επιβληθεί και για εκείνους που κερδοσκοπούν


Αυστηρά μέτρα για όσους παραβιάζουν τους κανόνες που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο προστασίας από τον κορονοϊό και για εκείνους που κερδοσκοπούν προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μιλώντας επίσης για τη στήριξη της οικονομίας και τη λήψη νέων μέτρων και σχολιάζοντας τη στάση της αντιπολίτευσης.

Προκαλεί η τουρκική πρεσβεία: "Κήρυγμα" σε Ελλάδα και Ευρώπη

Την ώρα που η Τουρκία αποδεδειγμένα πια όχι μόνον κατευθύνει μετανάστες στα σύνορα, αλλά με επιχειρήσεις του στρατού και της στρατοχωροφυλακής της προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες

Πακέτο μέτρων για τον κορωνοϊό ανακοινώνει η κυβέρνηση

Τη δεύτερη δέσμη μέτρων από τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και Εργασίας ανακοίνωσαν οι κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Βρούτσης και Θόδωρος Σκυλακάκης, σημειώνοντας ότι η χώρα διαθέτει την ευελιξία να λάβει μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, ενώ για φέτος δεν υφίσταται ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ.

Κορονοϊός: Επιβιώνει για ώρες στον αέρα, μεταδίδεται εύκολα απο άτομα χωρίς συμπτώματα



Ο νέος κορονοϊός μπορεί να επιβιώσει για πολλές ώρες εκτός ανθρώπινου σώματος, σε διάφορες επιφάνειες, ακόμη και στον αέρα, καταγράφει μελέτη που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.
Οι επιστήμονες που διεξήγαγαν τη μελέτη, με χρηματοδότηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, συμπέραναν ότι ο SARS-CoV-2, ο ιός που προκαλεί την πανδημία της ασθένειας COVID-19, έχει δυνατότητα επιβίωσης στον αέρα συγκρίσιμη με εκείνη του ιού που προκαλούσε το ΣΟΑΣ (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο).

Μελέτη για τον κορωνοϊό: Δεν τον περνάνε όλα τα παιδιά ήπια – 1 στα 17 παιδιά νοσούν σοβαρά


Είναι λάθος η άποψη ότι όλα τα παιδιά θα μείνουν ουσιαστικά αλώβητα από τον κορωνοϊό και σίγουρα θα νοσήσουν ήπια, όταν κολλήσουν τον SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο Covid-19. Μία νέα έρευνα Κινέζων επιστημόνων, η μεγαλύτερη έως τώρα διεθνώς πάνω στην επίπτωση του κορωνοϊού στα παιδιά, δείχνει ότι μολονότι τα περισσότερα θα έχουν πράγματι ελαφρά έως μέτρια συμπτώματα, ένα μικρό αλλά όχι αμελητέο ποσοστό (περίπου το ένα στα 17) -που περιλαμβάνει μωρά και νήπια- μπορεί να αρρωστήσουν σοβαρά.

Ολη η αλήθεια που κρύβουν για τον Κορωνοιό και το ΚΡΑΧ που ερχεται ολοταχώς.


Η ΝΤΠ δηλαδή οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες-εξουσιαστές έριξαν έναν μεταλλαγμένο ιό, ο οποίος καταστρέφει την Παγκόσμια οικονομία, αφού πρώτα σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους μηδαμινός αριθμός σε σχέση…με ένα Παγκόσμιο Πόλεμο για σβήσουν τα χρέη τους.Πχ Στις ΗΠΑ το χρέος σήμερα είναι 31,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ..