Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!!!ΗΔΗ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΟΙ Ρώσοι έχουν προωθήσει στην ΕΠΙΘΕΣΗ ρωσικά άρματα μάχης τύπου Τ72, Τ55 και Τ62 ΚΑΙ μεγάλο αριθμό ρωσικών ολμοβόλων που έχουν στρέψει τις κάνες τους προς την Τουρκία!!!!.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Άγκυρα και που έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, οι Ρώσοι που έχουν αναλάβει όλη την διοίκηση των συριακών και κουρδικών δυνάμεων που επιτίθενται στο Azez, τελευταία πόλη πριν από τα τουρκικά σύνορα, έχουν ήδη φτάσει σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από τις θέσεις των Τούρκων.

Όπως αναφέρεται, (Yeni Şafak 18/2), οι Ρώσοι έχουν προωθήσει στην επίθεση πάνω από 25 ρωσικά άρματα μάχης τύπου Τ72, Τ55 και Τ62, ενώ μεγάλος αριθμός ρωσικών τεθωρακισμένων έχουν προωθηθεί στα περίχωρα της πόλης Azez και μετέχουν στις πολεμικές επιχειρήσεις. Παράλληλα στην περιοχή του Kybar έχει ήδη πλασαριστεί μεγάλος αριθμός ρωσικών ολμοβόλων που έχουν στρέψει τις κάνες τους προς την Τουρκία.

Τις επιχειρήσεις των Κούρδων και του συριακού στρατού διευθύνουν όπως αναφέρεται 8 ανώτεροι Ρώσοι αξιωματικοί, ενώ μετέχει και αριθμός Ρώσων κομάντος που καθοδηγούν τους Κούρδους στις επιθέσεις τους. Η επιχείρηση στηρίζεται από την πολεμική γραμμή των ρωσικών βάσεων Λαττάκειας και Hmeymin, από όπου έχουν το στρατηγείο του Ρώσοι στρατηγοί που παρακολουθούν όλες τις κινήσεις στα πεδία των συγκρούσεων.

Είναι χαρακτηριστικό όπως αναφέρεται, ότι οι Κούρδοι έχουν εκπαιδευτεί στο Afrin από Ρώσους εκπαιδευτές για τις πολεμικές επιχειρήσεις και τον γενικό συντονισμό Σύριων Κούρδων τον έχουν αποκλειστικά οι Ρώσοι, που ήδη όπως αναφέρεται από χτες το βράδυ οι Τούρκοι συνοριοφύλακες αισθάνονται την «καυτή τους» ανάσα.

Ήδη οι Κούρδοι με την ρωσική καθοδήγηση έχουν καταλάβει την πόλη Tel Rıfat και έτσι έχει κλείσει ο κλοιός γύρω από το Azez, ενώ στην κατάληψη της συνέβαλλαν αποφασιστικά τα ρωσικά άρματα μάχης

Να δούμε τώρα τι θα κάνει η Άγκυρα, καθώς η Αρκούδα είναι ήδη στο προαύλιο της.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος





volcano times

Έκτακτο! «Πόλεμος» για Δωδεκάνησα και Λήμνο! Το κρύβουν όλοι…

dwdk



«Μάχη» δίνει η Ελληνική πλευρά ώστε να συμπεριληφθούν στις περιπολίες της Συμμαχικής Δύναμης, η Λήμνος και τα Δωδεκάνησα, σε αντίθεση με τις θέσεις της Τουρκίας, η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Η Άγκυρα υποστηρίζει ακράδαντα πως βάση της Συνθήκης των Παρισίων, τα Δωδεκάνησα είναι «αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη» .
Όλα θα κριθούν στις 26 Φεβρουαρίου, κατά τον σχεδιασμό των Συμμαχικών περιπολιών, με την Ελλάδα να «τρέχει και να μην φτάνει» για να αποδείξει πως τα Δωδεκάνησα ανήκουν στην κυριαρχία της.
Ωστόσο, το αν θα δεχτεί το ΝΑΤΟ την θέση της Ελλάδας είναι αμφίβολο, ύστερα από το φιάσκο των Τούρκων να επιβάλλουν στο αεροσκάφος που μετέφερε τον Έλληνα πρωθυπουργό, την μη προσγείωση στην Ρόδο!
Ο Αλέξης Τσίπρας από μόνος του ουσιαστικά έθεσε τη Ρόδο αποστρατικοποιημένη.
Οι αντιδράσεις στα Δωδεκάνησα από πολίτες αυξάνονται καθημερινά, ενώ ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμαρχος της Ρόδου, έστειλαν χτες κοινή επιστολή στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, ώστε να ενημερωθούν για το τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες…
Αναμένουμε…







voice news

Κι άλλο χτύπημα σε μισθωτούς και συνταξιούχους...

eiigl


Το παρακάνουν για μία ακόμη φορά οι δανειστές, καθώς έρχεται μία νέα πρόταση για αύξηση των εσόδων, η οποία θα πολλαπλασιάσει τους φόρους των Ελλήνων και ειδικότερα όσων έχουν χαμηλά εισοδήματα
Αντί λοιπόν να προτείνουν την αύξηση των συντελεστών φόρου και την αύξηση της έκτακτης εισφοράς, όπως αρχικά φημολογούνταν, έφεραν στο τραπέζι μεγάλη μείωση ή και κατάργηση του αφορολόγητου των 2.100 ευρώ, που αφορούσε μισθωτούς και συνταξιούχους.
Επίσης φαίνεται πως έχουν προτείνει μείωση του αφορολόγητου από 9.550 ευρώ σε 5.000, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω οι φορολογούμενοι που διαθέτουν ελάχιστα εισοδήματα.






voice news

Για αυτό οι Τούρκοι απαγόρευσαν τη διαρροή ειδήσεων! Βομβάρδισαν το Ιράκ...

pkkturks


Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, τουρκικά βομβαρδιστικά επιτέθηκαν σε θέσεις του PKK στο βόρειο Ιράκ, ύστερα από την επίθεση στην Άγκυρα που στοίχισε τη ζωή σε 28 ανθρώπους.
Ο βομβαρδισμός ήρθε λίγη ώρα μετά την απαγόρευση για διαρροή πληροφοριών από την τουρκική κυβέρνηση, γεγονός που φανερώνει πως η Τουρκία ήθελε να καλύψει τις επόμενες κινήσεις της.
Για τις περισσότερες πληροφορίες θα σας κρατάμε ενήμερους.








voice news

ΒΟΜΒΑ! Έρχεται νέο χαράτσι...

xaratsi




Η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα λυπητερή για τον ελληνικό λαό, αφού για να καλύψει τα δημοσιονομικά ελλείμματα σκέφτεται να βάλει νέα έκτακτα μέτρα.
Στις πρώτες συζητήσεις με τους δανειστές θα τεθεί στο τραπέζι η νέα κλίμακα έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης με ανώτατο συντελεστή 10% από 8%.
Μάλιστα στις σκέψεις των κυβερνώντων είναι και η αύξηση του ανώτατου συντελεστή φορολόγησης ακόμα και κατά 60%!
Ακόμα και έτσι τα νούμερα δεν βγαίνουν! Με τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο να είναι έτοιμος να καταπατήσει άλλη μια κόκκινη γραμμή, προτείνοντας αναδρομική φορολόγηση.
Να υπενθυμίσουμε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι σχεδόν να διπλασιάσει τα έσοδα της στα 550 εκατ. ευρώ από 290 εκατ. που ήταν η αρχική εκτίμηση.
Φαίνεται πως οι δανειστές δεν θα κάνουν δεκτές κατευθείαν αυτές τις προτάσεις. Από την άλλη αντιπροτείνουν δραστική μείωση ή και κατάργηση της έκπτωσης φόρου των 2.100 για μισθωτούς και συνταξιούχους, με το επιχείρημα της διεύρυνσης της φορολογικής βάσης .








voice news

Αίσχος! Ανθέλληνες έκαψαν και αντικατέστησαν την Ελληνική σημαία με τουρκική…

shmsa

Μια απίστευτη είδηση έφερε στην δημοσιότητα γνωστός φωτογράφος από την Καβάλα, σύμφωνα με τον οποίο άγνωστοι έκαψαν δυο φορές μέσα σε λίγες μέρες την Ελληνική σημαία από σχολεία και στην θέση της ανέβασαν την τουρκική σημαία. 
Η ανάρτηση του φωτογράφου  Γιάννη Καπάιου, στο fecebook, έχει ως εξής:
«Περίμενα μία μέρα να δώ αν θα υπάρξει από κάπου ενημέρωση , αλλά αυτή δυστυχώς δεν υπήρξε… Σας ενημερώνω λοιπόν ότι άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στο 5ο γυμνάσιο Καβάλας , την έκαψαν και ανέβασαν στην θέση της την τουρκική !!! Τα συμπεράσματα δικά σας ! Απ’οτι με ενημέρωσε ο γιός μου άγνωστοι πήδηξαν από τα κάγκελα της αυλής στραβώνοντας τα κιόλας και έκαψαν την ελληνική σημαία μπροστά στην πόρτα του σχολείου … και μετά ανεβάσαν την τουρκική , την οποία τα παιδιά δεν πρόλαβαν να δουν καθώς κατέβηκε αμέσως…
Στην αρχή δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Μάκης Κοσκερίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STUDIO 7, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε το προαναφερθέν περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι δράστες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Μέσα από την ίδια ραδιοφωνική συχνότητα, όμως, έγινε γνωστό ότι ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο» περιγράφει ο φωτογράφος, από την Καβάλα.







voice news

Αποκάλυψη βόμβα! Απίστευτη πρόκληση των Αλβανών! Το κρύβουν...


albn


Αποζημιώσεις και ελληνικά εδάφη ζητούν Αλβανοί, πολλοί εκ των οποίων κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ για να ενισχύσουν τα αιτήματα τους κατέθεσαν και φάκελο στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.
Ο εισαγγελέας δέχτηκε τον φάκελο που κατέθεσαν ακραίες οργανώσεις Τσάμηδων, από την Αλβανία,  ωστόσο παραμένει άγνωστη η συνέχεια που θα πάρει το θέμα.
Περίπου 70 χρόνια μετά ανοίγει ένα πολύ σοβαρό θέμα Εθνικής Κυριαρχίας, καθώς οι Αλβανοί ζητούν περιοχές κυρίως κοντά στην Πάργα και την Ηγουμενίτσα, ενώ υποστηρίζουν πως έχουν στο πλευρό τους τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Ο φάκελος έχει μεταφραστεί σε τρείς γλώσσες, αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά, ενώ η διεθνοποίηση του τσάμικου ζητήματος ορίστηκε τον Σεπτέμβριο, από το «Εθνικό Συμβούλιο για την Τσαμουριά» και στόχος είναι η αναγνώριση της γενοκτονίας του τσάμικου λαού.
Παράλληλα οι Τσάμηδες έχουν δημιουργήσει δικό τους κόμμα, από το οποίο και εκπροσωπούνται στο Αλβανικό Κοινοβούλιο. 








voice news

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μυστικές συναντήσεις στο Άγιον Όρος για το φιλορωσικό κανάλι!

wpid


'Όπως σας αποκαλύψαμε εχθές, σαν ΒΟΜΒΑ έχει σκάσει η είδηση πως από μέρα σε μέρα θα βρίσκεται στον αέρα το πρώτο φιλορωσικό κανάλι της Ελλάδας το οποίο αναμένεται να προκαλέσει ριζικές αλλαγές στο επικοινωνιακό ''ντεκόρ'' της χώρας...
Οι αποκλειστικές πληροφορίες που μόλις κατέφθασαν στα ειδησεογραφικά desk του voicenews.gr, κάνουν λόγο πως τις τελευταίες δύο ημέρες, τρία από τα στελέχη του εν λόγω καναλιού βρίσκονται στη Μονή Ιβήρων και είναι συνεχώς σε άμεση επαφή με την Αγιορείτικη κοινότητα.
Η διαδικασία για την ολοκλήρωση του φιλορωσικού καναλιού όπως φαίνεται είναι τελικό στάδιο και θα σας ενημερώσουμε με εκ νέου άρθρο για τις λεπτομέρειες της είδησης που πραγματικά έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από κάθε πλευρά.   








voice news 

Η Καταιγίδα Έχει Έρθει


The Storm Has Come

ΕΝΤΟΛΗ ΓΕΣ… ΣΤΑ ΟΠΛΑ… Απο τον Όλυμπο στον Κόζιακα τα «Κομάντο της ΣΜΥ»


Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ1
Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 ολοκληρώθηκε η χειμερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), η οποία διεξήχθη σε δύο περιοχές, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ) στον Όλυμπο και στην περιοχή «Χαμηλά Λιβάδια Κόζιακα» στο Περτούλι Τρικάλων.
Η χειμερινή εκπαίδευση, εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο εκπαίδευσης και έχει ως σκοπό να εξοικειώσει τους μελλοντικούς Μονίμους Υπαξιωματικούς με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τη διαβίωση σε αυτές καθώς και την εκτέλεση επιχειρήσεων σε ανάλογο περιβάλλον.
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ2
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ3
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ4
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ5
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ6
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ7
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ8
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ9
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ10
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ11
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ12
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ13
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ14
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ15
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ16
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ17
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ22
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ολοκλήρωση Χειμερινής Εκπαίδευσης ΣΜΥ33

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Δεν Πιστεύετε Πως η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ Είναι Ήδη Εδώ; Θα το ΚΑΝΕΤΕ Μόλις Δείτε Αυτό…


Religion confusion
ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΙΑ ΟΣΤΑ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ… ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…
Δεκατέσσερις θρησκείες του κόσμου και πάνω από 1.000 θρησκευτικοί ηγέτες συμμετείχαν στο 1ο Ετήσιο Εορτασμό της Συνόδου Ειρήνης της Παγκόσμιας Συμμαχίας των Θρησκειών, μια τελετή υπογραφής για την απόλυτη πλαστογράφηση της Πανθρησκείας. Υπέγραψαν την ενότητα της θρησκευτικής συμφωνίας, μια υπόσχεση των θρησκειών να ενωθούν χωρίς όρους και χωρίς διακρίσεις για την επίτευξη της «παγκόσμιας ειρήνης». Στους θρησκευτικούς ηγέτες που παρευρέθηκαν στην τελετή περιλαμβάνονται εκείνοι του Σιιτικού Ισλάμ, της Ευαγγελικής πίστης, του καθολικισμού, του Ινδουισμού , του Βουδισμού, του Ιουδαϊσμού και πολλοί άλλοι. Στόχος τους; Μια Παγκόσμια Θρησκείας στο πλαίσιο του παπισμού.

Η ώρα της Έκτακτης Πολεμικής Έντασης Ήγγικεν ;


ΩΡΑ
Η Τουρκία κατάλαβε την ΠΑΓΙΔΑ για αυτό ανεβάζει το θερμόμετρο.
Ήρθε η ώρα της δικαιοκρισίας . Σε λίγο κάποιοι γείτονες θα μας λείψουν..και τότε τι θα κάνουμε δίχως τους βαρβάρους;
Τα τελευταία 24ωρα διαφαίνεται κάτι που και οι τούρκοι το έχουν καταλάβει .
Μια γεωπολιτική παγίδα  στήνεται για να τους στείλει στο χρονοντούλαπο της παγκόσμιας  ιστορίας.
ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ φαίνεται να λειτουργούν από κοινού για να τελειώνουν με τον μόνιμο τρομοκράτη της περιοχής μας.
Όμως σε αυτή την παγίδα με τις δαγκάνες θα ματώσει και η Ελλάδα με γεωπολιτικές αμυχές.
Η επικαιρότητα δίνει τα σημάδια μιας ιδιότυπης συμμαχίας.
Το άρθρο στηρίζεται σε απόψεις γεωπολιτικών αναλυτών και από τις δύο πλευρές.
¨Οι εμπειρογνώμονες των ΗΠΑ θα πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους σε «τρέχουσες πραγματικότητες που τόσο η Ρωσία όσο και οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν στη Συρία σήμερα.
Πρώτον, η σημερινή κατάσταση στη Συρία δεν είναι ένα παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος.
Μερικοί ρωσικοί  στόχοι  έρχονται σε σύγκρουση   με αυτούς των ΗΠΑ, άλλοι είναι ουδέτεροι  σε σχέση με τα συμφέροντα των ΗΠΑ και άλλοι ταυτίζονται .
Η Ρωσία έχει ένα «ισχυρό ενδιαφέρον» για την επίλυση της συριακής κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων.
Τέλος, τα συμφέροντα της Ρωσίας στη Συρία δεν είναι το ίδια; με τα συμφέροντα του Μπασάρ Άσαντ και της κυβέρνησής του.
Ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την αποχώρηση  του Άσαντ μικρή σημασία έχει  για τα συμφέροντα των ΗΠΑ.
¨Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι  η συγκράτηση  των  αποσταθεροποιητικών  επιπτώσεων  από τους κινδύνους που δημιουργεί  ο εξτρεμισμός  στην ευρύτερη περιοχή¨ καταλήγει το άρθρο
Β. Το ΒΑΤΙΚΑΝΟ υποστηρίζει την Ρωσία στην Συρία
¨Ένας εκπρόσωπος του Πάπα Φραγκίσκου στο Χαλέπι εξέφρασε την ικανοποίησή του  για την στρατιωτική εμπλοκή της Ρωσίας στη Συρία, λέγοντας ότι η ανθρωπιστική κατάσταση στη χώρα βελτιώθηκε σημαντικά λόγω της συνδρομής της Μόσχας
Σύμφωνα με τον Επίσκοπο Georges Abou Khazen, ο τοπικός πληθυσμός υποστηρίζει τις  ρωσικές στρατιωτικές δραστηριότητες,δίοτι δόθηκαν ανθρωπιστικές λύσεις  και οι απελευθερωμένες περιοχές της πόλης έχουν λάβει τελικά ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.
«Με την υποστήριξη της Ρωσίας, έγιναν αυτά  και ο συριακός στρατός ξανάνοιξε τα σχολεία » είπε ο κληρικός .
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν σημάδια συμφιλίωσης μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών ομάδων της χώρας. Η ρωσική επιχείρηση ενίσχυσε τον  συριακό  στρατό και συνέβαλε στη βελτίωση της κατάστασης σε γενικές γραμμές, είπε Khazen..¨
Και σημειώνει το δημοσίευμα , ότι το γεγονός αυτό συνετέλεσε στην συνάντηση των κεφαλών της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με το Βατικανό τις προάλλες  στην Κούβα.¨
Γ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας δίνει ¨στεγνά¨ την Τουρκία.
¨ Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ζήτησε από την Τουρκία να σταματήσει να σφυροκοπά θέσεις των Κούρδων του YPG στην βόρεια Συρία!
Τα 15 μέλη συζήτησαν την στρατιωτική δράση της Τουρκίας κατόπιν απαίτησης της Ρωσίας ενώ ο Ρώσος πρέσβης, Vladimir Safronkov, είχε τονίσει πως «Η Ρωσία ζήτησε από τους συμμάχους της Τουρκίας να στείλουν το κατάλληλο μήνυμα να σταματήσει την ανάρμοστη συμπεριφορά της στην Συρία»!
Πριν από αυτή την εξέλιξη η Τουρκία εκλιπαρούσε τις ΗΠΑ να δεχτούν χερσαία επίθεση και να συμμετάσχουν οι ίδιοι.
«Τουρκία, Σ.Αραβία, και κάποιοι από την Ευρώπη θέλουν χερσαία επιχείρηση στην Συρία αλλά δεν υπάρχει συναίνεση στον συνασπισμό και στρατηγική για μια τέτοια επιχείρηση» είπε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών.
«Δεν μπορούμε να περιμένουνε από Τουρκία, Σ.Αραβία και Κατάρ να κάνουν μόνοι τους μία τέτοια χερσαία επιχείρηση, δεν είναι ρεαλιστικό» τόνισε!
Πρόκειται καθαρά για διπλωματική ήττα για την Άγκυρα¨.
Μπορεί οι Ευρωπαίοι να δίνουν γη και ύδωρ στους τούρκους για να   γλυτώσουν από τις αυξανόμενες προσφυγικές ροές … αλλά ¨πίσω έχει η αχλάδα την ουρά¨.
Άραγε η τουρκική αλεπού δεν κατάλαβε την παγίδα;
Σε αυτήν την χρονική συγκυρία την κατάλαβε  και ανεβάζει το θερμόμετρο σε όλα τα μέτωπα που είναι έτοιμα να ανοίξουν γύρω και μέσα της.
«Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού.
Όλο πονηριές κάνει.
Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν,
αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια,
και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.» «Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»,τόμος 1  ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
Ήρθε η ώρα της δικαιοκρισίας . Σε λίγο κάποιοι γείτονες θα μας λείψουν..και τότε θα κάνουμε  ΠΟΛΛΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ δίχως τους βαρβάρους.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Η ΕΛΙΤ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ… Έχει Ξεκινήσει να Δολοφονεί Όσους Είναι Απέναντι… Media, Δικαστές, Πατριώτες, Χριστιανούς…


United States of America
United States of America

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
Από τη Lisa Haven
Είχατε ποτέ μια αίσθηση ότι κάτι μεγάλο και πιθανώς κακό βρίσκετε πολύ κοντά; Εάν έχετε, δεν είστε οι μόνοι! Η αίσθηση φαίνεται να είναι στον αέρα. Εμείς το ξέρουμε, οι ελίτ το γνωρίζουν, το Πεντάγωνο γνωρίζει, και ακόμη και η στρατιωτικοί το ξέρουν
Πιστεύω ότι ένα μεγάλο κακό πρόκειται να συμβεί όχι μόνο στο έθνος μας, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάτι μεγάλο εξελίσσεται και ο καθένας το ξέρει. Η οικονομία είναι ασταθής, ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του πολέμου, η ελίτ τρέχεις στις αποθήκες της και οι κυβερνήσεις σχεδιάζουν μια μαζική ανακατανομή των πολιτών. Πάρα πολλά πράγματα είναι στην πρώτη γραμμή και πρέπει κανείς να αναρωτηθεί «Τι στο καλό συμβαίνει;»
Θα ήθελα πολύ να σας ενθαρρύνω να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο σύνολό του. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά βίντεο που έχω κάνει, επειδή μοιράζεται αυτά που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να παίζουν έξω στο πολύ εγγύς μέλλον, συμπεριλαμβανομένου ενός πολέμου πληροφοριών και την ελίτ να δολοφονεί όποιον την αντιπολιτεύεται…

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ


Η Ατελείωτη Στρατιά των Συμβούλων
Προτού αρχίσω να σας απαριθμώ τους συμβούλους του κάθε υπουργού και του Πρωθυπουργού, απλώς να υπενθυμίσω την πρώτη δήλωση που έκανε προς τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ο Αλ. Τσίπρας. Τους είπε να περιορίσουν τους συμβούλους ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα προκειμένου να δοθούν για ανθρωπιστικές ανάγκες. Ε, λοιπόν, 13 μήνες μετά υπήρξε η επίσημη χαρτογράφηση των κυβερνητικών συμβούλων, η οποία έγινε όχι βεβαίως οικεία βουλήσει αλλά επειδή το ζήτησαν βουλευτές της ΝΔ. Σύμφωνα με αυτήν, 14 υπουργοί και ο Πρωθυπουργός διαθέτουν 171 συμβούλους και μετακλητούς υπαλλήλους. Στον κατάλογο αυτόν δεν συμπεριλαμβάνονται οι σύμβουλοι των γενικών γραμματέων, των υφυπουργών κ.ά. Ιδού λοιπόν αναλυτικά οι σύμβουλοι των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου έτσι όπως κατατέθηκαν την Τετάρτη το πρωί στη Βουλή.
nnn
Ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Ν. Παππά και τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης διαθέτουν 171 συμβούλους, τους περισσότερους από όλους τους υπουργούς, πλην όμως είναι σαφώς μειωμένος ο αριθμός αυτός από αυτόν των προκατόχων του. Ακολουθούν οι υπουργοί Οικονομίας και Εσωτερικών με 57 συμβούλους ο καθένας, σε απόσταση αναπνοής ο Γ. Κατρούγκαλος με 54 συμβούλους, εν συνεχεία ο Ευ. Τσακαλώτος με 41 συμβούλους (χωρίς να διευκρινίζεται αν ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο περιβόητος Κορεάτης Κιμ). Ακολουθούν ο υπουργός Παιδείας με 36 συμβούλους (ο κ. Ν. Φίλης λέει ότι διαθέτει και άλλους συμβούλους αλλά εργάζονται σε εθελοντική βάση), ο υπουργός Αμυνας με 34, ο υπουργός Δικαιοσύνης με 30, ο Υποδομών με 29, ο Εξωτερικών με 28, ο Υγείας με 23, ο Αγροτικής Ανάπτυξης με 18, ο Πολιτισμού με 17 και τους λιγότερους έχει ο υπουργός Ναυτιλίας με 7 (χωρίς να διευκρινίζεται αν σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο φίλος της Ράνιας Σβίγγου που διορίστηκε προσφάτως στον κ. Δρίτσα). Εκείνο που έμαθα είναι ότι οι βουλευτές της ΝΔ – και συγκεκριμένα ο Α. Κατσανιώτης – δεν είναι και τόσο ικανοποιημένοι από την κυβερνητική απάντηση και πρόκειται να επανέλθουν με νέα ερώτηση ζητώντας να μάθουν και τους ειδικούς συμβούλους, καθώς και τα ονόματα των συμβούλων. ΒΗΜΑτοδότης
Η ατελείωτη στρατιά των συμβούλων

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ


Νέα τάξη πραγμάτων με τη δημιουργία ενός τμήματος που θα ασχολείται κατ’ αποκλειστικότητα με τη λύση του Κυπριακού εγκαθιδρύεται στην Κομισιόν.
Η κίνηση αυτή αντανακλά την εικόνα που καλλιεργήθηκε στις Βρυξέλλες, τόσο από τον Έσπεν Μπαρθ Άιντα όσο και από κύκλους της ε/κ πλευράς, ότι βρισκόμαστε προ των θυρών διευθέτησης του προβλήματος. Η συγκέντρωση όλων των κυπρογενών θεμάτων σε ένα και μόνο τμήμα, το οποίο θα ασχολείται «κατ’ αποκλειστικότητα με τη διευθέτηση του Κυπριακού», στοχεύει πρωτίστως στην ενίσχυση των προσπαθειών για εξοικείωση των Tουρκοκυπρίων με το κοινοτικό κεκτημένο. Η εξοικείωση των Τουρκοκυπρίων με την ευρωπαϊκή νομοθεσία θα απορροφήσει το 90% των ενεργειών της νέας δομής της Κομισιόν για το Κυπριακό, «υπό το φως ενδείξεων και πληροφοριών που παραπέμπουν σε λύση του προβλήματος μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους».
Η νέα δομή θα βρίσκεται στο γραφείο του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούγκερ (θα τελεί υπό την υψηλή του εποπτεία) και επικεφαλής της «ομάδας δράσης για την τουρκοκυπριακή κοινότητα», είναι ο Μάρτεν Φερβέι γνώριμος στη Λευκωσία από τη θητεία του ως επικεφαλής της Κομισιόν στην Τρόικα. Ο κ. Φερβέι θεωρείται άριστος τεχνοκράτης και απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προέδρου της Κομισιόν.
Την ίδια ώρα στη Λευκωσία, οι συζητήσεις των δυο διαπραγματευτών δεν φαίνεται να προχωρούν. Οι διαφορές παραμένουν όπως καταγράφηκαν στα έγγραφα με τα μπλε (ε/κ θέσεις) και τα κόκκινα (τ/κ θέσεις).

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ – ALERT – ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΣΤΑ 8 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ 8 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ 8 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Άγκυρα και που έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, οι Ρώσοι που έχουν αναλάβει όλη την διοίκηση των συριακών και κουρδικών δυνάμεων που επιτίθενται στο Azez, τελευταία πόλη πριν από τα τουρκικά σύνορα, έχουν ήδη φτάσει σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από τις θέσεις των Τούρκων.
Όπως αναφέρεται, (Yeni Şafak 18/2), οι Ρώσοι έχουν προωθήσει στην επίθεση πάνω από 25 ρωσικά άρματα μάχης τύπου Τ72, Τ55 και Τ62, ενώ μεγάλος αριθμός ρωσικών τεθωρακισμένων έχουν προωθηθεί στα περίχωρα της πόλης Azez και μετέχουν στις πολεμικές επιχειρήσεις. Παράλληλα στην περιοχή του Kybar έχει ήδη πλασαριστεί μεγάλος αριθμός ρωσικών ολμοβόλων που έχουν στρέψει τις κάνες τους προς την Τουρκία.
Τις επιχειρήσεις των Κούρδων και του συριακού στρατού διευθύνουν όπως αναφέρεται 8 ανώτεροι Ρώσοι αξιωματικοί, ενώ μετέχει και αριθμός Ρώσων κομάντος που καθοδηγούν τους Κούρδους στις επιθέσεις τους. Η επιχείρηση στηρίζεται από την πολεμική γραμμή των ρωσικών βάσεων Λαττάκειας και Hmeymin, από όπου έχουν το στρατηγείο του Ρώσοι στρατηγοί που παρακολουθούν όλες τις κινήσεις στα πεδία των συγκρούσεων.
Είναι χαρακτηριστικό όπως αναφέρεται, ότι οι Κούρδοι έχουν εκπαιδευτεί στο Afrin από Ρώσους εκπαιδευτές για τις πολεμικές επιχειρήσεις και τον γενικό συντονισμό Σύριων Κούρδων τον έχουν αποκλειστικά οι Ρώσοι, που ήδη όπως αναφέρεται από χτες το βράδυ οι Τούρκοι συνοριοφύλακες αισθάνονται την «καυτή τους» ανάσα.
Ήδη οι Κούρδοι με την ρωσική καθοδήγηση έχουν καταλάβει την πόλη Tel Rıfat και έτσι έχει κλείσει ο κλοιός γύρω από το Azez, ενώ στην κατάληψη της συνέβαλλαν αποφασιστικά τα ρωσικά άρματα μάχης
Να δούμε τώρα τι θα κάνει η Άγκυρα, καθώς η Αρκούδα είναι ήδη στο προαύλιο της.