Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Κοιτάτε τα χρηματιστήρια… 1,7 τρις έχασαν τα μεγαλολαμόγια ......

XrimatistiriaPtosi


Το έχουμε πει και θα βροντοφωνάζουμε κάθε μέρα…
Να βλέπετε τα χρηματιστήρια…
χθες  λοιπόν 15-1-2016 τα αγαπημένα μας χρηματιστήρια ΣΕ ΟΛΟ τον πλανήτη έχασαν πολύ από τη δύναμη τους…
Μαζί έχασαν και 1,7 ΤΡΙΣ δολάρια…
Τα περισσότερα τα έχασαν τα μεγαλολαμόγια τύπου Σόρρος και της παρέας του…
Αλήθεια μέχρι πότε πιστεύεται ότι θα επιτρέψουν να χάνουν χρήματα;
Ξέρετε ότι από την 3/1 που λειτούργησαν τα χρηματιστήρια μέχρι σήμερα, μέσα σε 11 συνεδριάσεις έχασαν περίπου 4 ΤΡΙΣ;
Πάντως εγώ θα περιμένω… το -9  και το -6… Όσοι με παρακολουθείτε ξέρετε τι εννοώ…



κατοχικα νεα
χρηματιστηρια 15-1-16

BOMBA για την Αμφίπολη που θα σας συνταράξει όλους!

kastaena
 Όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό μας άρθρο εδώ και αρκετό καιρό διεξάγεται μια έρευνα στην Αμφίπολη που σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των ερευνητών δίνουν την εξής διάσταση για τον Καστά. Ο Καστάς είναι τύμβος και έχει πάρει τη μορφή αυτή μετά από ανθρώπινες παρεμβάσεις. Τα ευρήματα της έρευνας το δείχνουν καθαρά αυτό και επιβεβαιώνει όσα υποστηρίζει από την δίνουν την εξής διάσταση για τον Καστά.
Λόφος ,τάφος, τύμβος, λιοντάρι, περίβολος, μέρος ενός ευρύτερου συνόλου στην περιοχή. Τα ευρήματα αυτά θα αναλυθούν με άνθρακα 14. Σαφώς τα αποτελέσματα θα προσθέσουν πολλά νέα στοιχεία ως προς τη χρονολόγηση. Οι γεωμορφολογικές αναλύσεις των πετρωμάτων επιβεβαιώνουν όλες τις βαθμίδες οικοδόμησης του μνημείου όπως τις έχει περιγράψει ήδη σε ομιλία του στο ΑΠΘ ο αρχιτέκτονας Μιχάλης Λεφαντζής.
Η χρηματοδότηση των νέων ερευνών, έγινε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ένα κονδύλιο της τάξεως των 10.000 ευρώ που ενέκρινε ο πρύτανης Περικλής Μήτκας παρά την οικονομική στενότητα.
kasta

Τα χρήματα αυτά δαπανώνται κυρίως σε αναλώσιμα υλικά όπως ηλεκτρόδια και βεντούζες καθώς με βία επαρκούν και για τις μετακινήσεις της ομάδας των επιστημόνων.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως για να ολοκληρωθεί η ηλεκτρική τομογραφία στον Τύμβο Καστά σύμφωνα με τις δηλώσεις των αρμοδίων χρειάζεται ακόμη μια χορηγία της τάξεως των 6.000 ευρώ η οποία θα συμβάλει στην επέκταση των ερευνών και σε άλλα σημεία ήσσονος σημασίας.








voice news

Αλλάζει ο εκλογικός νόμος! Όριο το 2%...

nomos


Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Κουρουμπλής, η κυβέρνηση έχει την πρόθεση να ψηφίσει νέο εκλογικό νόμο εντός του 2016, ο οποίος θα περιλαμβάνει το διαίρεση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών.
Ο υπουργός δήλωσε πως το βήμα αυτό θα γίνει τώρα, κι όχι στο τέλος της τετραετίας, προκειμένου να μην εγείρει κατηγορίες για σκοπιμότητα λίγο πριν τις εκλογές. Τόνισε μάλιστα πως θέλει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο για να διορθώσει χτυπητά λάθη του τρέχοντος εκλογικού νόμου, ενώ δα δώσει έμφαση στη διαίρεση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών, όπως είναι η Β Αθήνας. Έτσι θεωρεί πως θα περιοριστούν οι οικονομικές εξαρτήσεις των υποψηφίων.
Ανήγγειλε μάλιστα πως μέσα στο 2016 θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της διαλειτουργικότητας, των ενοποιημένων δηλαδή βάσεων δεδομένων των 15 Δημοσίων φορέων. Κάπως έτσι θα γλιτώσουν τη γραφειοκρατία οι γονείς των 600.000 νέων μαθητών, που θα γραφτούν φέτος στα σχολεία.
Τέλος, είναι βέβαιος πως το ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα περάσει από τη Βουλή δίχως απώλεια για την κυβέρνηση.






VOICE NEWS

Έρχεται νέο μνημόνιο εντός Φεβρουαρίου...

mnimon



Ο Ζαν Κλοντ Γιούγκερ εξοργισμένος μίλησε στο Ευρωκοινοβούλιο για το θέμα της Συνθήκης Σέγκεν.
Αναλυτικά είπε πως: «Η Κομισιόν έκανε ό,τι ήταν δυνατό σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες. Δεν γίνεται να μην εφαρμόζονται τα συμφωνηθέντα», ενώ υπογράμμισε η Συνθήκη του Σένγκεν είναι μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και δεν είναι δυνατόν να γίνονται κινήσεις για την κατάργησή της.
«Η σχέση μεταξύ της ελεύθερης κυκλοφορίας εργαζομένων και ταξιδιωτών με το ενιαίο νόμισμα είναι αλληλένδετη. Αν δεν βρεθεί φόρμουλα προστασίας των εξωτερικών συνόρων, οι διασυνοριακοί έλεγχοι θα επιστρέψουν».
Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην χώρα μας.
Ο επικεφαλής του ESM Κλάουζ Ρέγκλινγκ πως η Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας και πιθανότατα θα χρειαστεί νέα δανειακή σύμβαση συμπληρωματική της ήδη υπάρχουσας (4ο Μνημόνιο) προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες και να ην εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός.







VOICE NEWS

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ALERT – ΕΚΤΑΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΑΑΣ)


Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων (ΣΙ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, η πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ) για το έτος 2016.
Στην Συνεδρίαση συζητήθηκαν οι τουρκικές προκλήσεις και οι εντάσεις στο Αιγαίο …Αλλά και η πρόσφατη επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΑ στο Ισραήλ τα αποτελέσματα της οποίας δεν ανακοινώθηκαν!
Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, υποδέχθηκε ο Διοικητής της ΣΙ, Υποπτέραρχος (Ι) Παντελής Σαπαντζόγλου.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο Αρχηγός απηύθυνε χαιρετισμό προς την Ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας, τους Ικάρους, το διδακτικό, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Σχολής.
1η Συνεδρίαση του ΑΑΣ Έτους 2016 στη Σχολή Ικάρων1
1η Συνεδρίαση του ΑΑΣ Έτους 2016 στη Σχολή Ικάρων2
1η Συνεδρίαση του ΑΑΣ Έτους 2016 στη Σχολή Ικάρων3
1η Συνεδρίαση του ΑΑΣ Έτους 2016 στη Σχολή Ικάρων4
1η Συνεδρίαση του ΑΑΣ Έτους 2016 στη Σχολή Ικάρων5
1η Συνεδρίαση του ΑΑΣ Έτους 2016 στη Σχολή Ικάρων6
1η Συνεδρίαση του ΑΑΣ Έτους 2016 στη Σχολή Ικάρων7
1η Συνεδρίαση του ΑΑΣ Έτους 2016 στη Σχολή Ικάρων8

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ…. Οι Μεθοδεύσεις Στουρνάρα Καταστρέφουν τις Συνεταιριστικές Τράπεζες… 1,6 εκ. Ευρώ για την Τράπεζα Έβρου (Έγγραφα)


Με αποφάσεις του κεντρικού τραπεζίτη ο οποίος είναι ο κυρίαρχος του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της χώρας ορίζει και καθορίζει τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Μέσα στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων του κλείνει τράπεζες τις διαχωρίζει κατά το δοκούν και τις χαρίζει έναντι πινακίου φακής στις συστημικές τράπεζες οι οποίες πλέον περάσανε σε χέρια ξένων.
Πρόσφατο παράδειγμα ήταν το κλείσιμο της Πανελλήνιας τράπεζας αλλά και αυτής της Πελοποννήσου στις οποίες επέβαλλε δια της απειλής την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με πρόσχημα τον περιβόητο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας. Έναν δείκτη που κανείς δεν μας είπε ούτε τον τρόπο εξεύρεσης του ούτε την λειτουργικότητα του. Με αυτή την διαδικασία λοιπόν και σύμφωνα με το οποίο μπήκαν οι υπογραφές για την απορρόφηση του καλού τμήματος της Πανελλήνιας Τράπεζας, της ισχυρότερης συνεταιριστικής τράπεζας στη χώρα, σε μια τράπεζα που έχει κερδίσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα στην Ελλάδα από την κρίση και το μνημόνιο. Αυτό ήταν αιτία να εγγράψουν ζημιές όλοι οι παλαιοί μέτοχοι που δεν ήταν άλλοι από τις συνεταιριστικές τράπεζες όπως και αυτή της τραπέζης Έβρου η οποία ενέγραψε ζημιά ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Πειραιώς του ελληνικού λαού όπως επίσης του κυρίου Μιχάλη Σάλλα και προσφάτως των ξένων επενδυτικών funds επιχειρεί χάρη στην ασυδοσία που της εξασφάλισαν οι «θεσμοί» με προεξάρχουσα την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε όσα σκάνδαλα αισχροκέρδειας κι αν συμμετέχει, να απορροφήσει μετά από το καλό τμήμα της ΕΤΒΑ, της τράπεζας της άλλοτε ανθούσας βιομηχανίας, και το καλό τμήμα της Αγροτικής Τράπεζας που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής γης, μία προς μία τις συνεταιριστικές τράπεζες, ξεκινώντας από την Πανελλήνια Τράπεζα.
Με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου και με αδιαφανείς διαδικασίες απορρόφησε τα καλά τμήματα της μίας τράπεζας μετά την άλλη στις οποίες ανήκουν οι κυριότερες βιομηχανικές, γεωργικές γαίες και υποδομές στην Ελλάδα και τώρα απορροφά τα καλά τμήματα άλλων τραπεζών και ταυτόχρονα σε συνεργασία με την κυβέρνηση φορτώνει στην πλάτη του ελληνικού λαού τα «κόκκινα δάνεια» που υπάρχουν στις εν λόγω τράπεζες. Το ίδιο θα πράξει και για τις υπόλοιπες συνεταιριστικές τράπεζες στην περίπτωση που διεκδικήσει την κυριότητά τους
Για εμάς δεν θα είναι είδηση εάν οι συστημικές τράπεζες θέλουν να βάλουν χέρι στις ήδη υπάρχουσες εν λειτουργία συνεταιριστικές τράπεζες και αυτό ξεκίνησε με την μεταβίβαση στην Εθνική το υγιούς κομματιού της τράπεζας Πελοποννήσου και έπονται Σερρών, Έβρου, Χανίων, Παγκρήτια , Τρικάλων και Ηπείρου και αυτό γίνεται δυστυχώς με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ότι κάνανε δηλαδή και οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.
Oλες οι αποφάσεις που οδήγησαν στη γιγάντωση των συστημικών τραπεζών φέρουν τη σφραγίδα των θεσμών που αποδεδειγμένα έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν τις εν λόγω τράπεζες στην κυριότερη εισπρακτική μηχανή εις βάρος του ελληνικού λαού κατάσχοντας τα χρήματά του και την περιουσία του μέσω των μνημονιακών μέτρων που έχουν οδηγήσει συν τις άλλοις σε χιλιάδες αυτοκτονίες, μαζικές απολύσεις και την καταστροφή της παραγωγικής βάσης της χώρας.
Κατόπιν όλων αυτών καλώ τους Εβρίτες πολίτες και τους Έλληνες όπου στην επικράτεια να μεταφέρουν τις καταθέσεις και τις χορηγήσεις τους στις Μόνες και Ελληνικές τράπεζες που είναι οι συνεταιριστικές. Καλώ τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδίως του Νομού μας να μεταφέρουν τους λογαριασμούς των δήμων τους στην δική μας τράπεζα σε αυτήν που ανήκει στους Εβρίτες, είναι απορροίας άξιον ποιοι από αυτούς συνεργάζονται με την Τράπεζα Εβρου για να μην επιτρέψουμε να γίνει λεία του κεντρικού τραπεζίτη και των διεθνών επενδυτικών funds.
Καλώ την κυβέρνηση έστω και την ύστατη στιγμή να σταματήσει το πλιάτσικο δίχως τέλος που ετοιμάζουν οι διεθνείς τραπεζίτες στην ιδιωτική περιουσία του Έλληνα πολίτη και να θωρακίσει τις συνεταιριστικές τράπεζες με θεσμικό πλαίσιο υγιούς λειτουργίας τους.
apologismos2014 evros bank-p19
apologismos2014 evros bank-p22
ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


deal
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ». ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΟΪΜΠΛΕ-ΤΟΜΣΕΝ.
Το ΔΝΤ αναλαμβάνει ρόλο-κλειδί για την αναδιάρθρωση του χρέους και το νέο Ασφαλιστικό.
Κρίσιμα ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός με Λαγκάρντ, Μπάιντεν, Σόιμπλε, Λιού.
Ασφυκτικές πιέσεις στην Αθήνα για νέα μέτρα 2 δισ. ευρώ φέτος.
Το καλό σενάριο: Αρχές Μαρτίου η ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Το κακό σενάριο: Πολύμηνες διαπραγματεύσεις και αναβολή της συζήτησης για το χρέος.
Οι Θεσμοί εγείρουν σοβαρές ενστάσεις για το Ασφαλιστικό.
print_screen_imerisia

ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ


ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πρόταση
—————
Αξιότιμοι Κύριοι της Κυβερνήσεως,
Εν όψει επισκέψεως του Προέδρου Δημοκρατίας στη ΡΩΣΙΑ, τολμώ να προτείνω τα εξής.
Ευρισκόμενοι προ Τουρκικής επιθετικότητας, και εχθρότητας από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ- Ε.Ε. & ΗΠΑ,
φροντίστε να έχετε καλές σχέσεις με τη Ρωσία, για το συμφέρον της Πατρίδας.
Θα τολμούσα να έλεγα στρατιωτική συμμαχία με τη Ρωσία.
Δεν έχουμε άλλη λύση. Είμαστε μόνοι.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!
Η Ρωσία θα μας χρειαστεί, μην απομακρύνεστε από αυτήν……..
Τρείς επισκέψεις «Ελλήνων» Πρωθυπουργών στη Μόσχα, ΓΑΠ, ΣΑΜΑΡΑ, ΤΣΙΠΡΑ, κατέληξαν σε τραγωδία διπλωματικών σχέσεων, λόγω σαμποτάζ των Δυτικών Σιωνιστικών Δυνάμεων.
Η αγανάκτηση υπερχειλίζει από την εχθρική συμπεριφορά των Σιωνιστών Δυτικών «συμμάχων» & «εταίρων» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Πρέπει επιτέλους οι «Έλληνες» πολιτικοί να καταλάβουν ότι, Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. είναι εχθρικές δυνάμεις προς τον Ελληνισμό.
Συνεργαζόμενοι με το εχθρικό ΝΑΤΟ, διαπράττετε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!!!!!!!!!!
Οι Τούρκοι (ΝΑΤΟ), θα επιτεθούν στο Αιγαίο, κατόπιν διαταγής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ώστε να αποκλείσουν τη Ρωσία από το Αιγαίο, και τα στενά Δαρδανέλια-Βόσπορος.
Η ΡΩΣΙΑ έχει άμεσο ενδιαφέρον για το Αιγαίο λόγω Εθνικής ασφαλείας!!!
Δώστε Ναυστάθμους & Αεροδρόμια στο Αιγαίο στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, έτσι
οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν!!!
Τα αεροδρόμια των νησιών του Αιγαίου μην τα πουλάτε στους Γερμανούς!!!
ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!
Η ΡΩΣΙΑ στο Αιγαίο, θα γίνει ασπίδα για τον Ελληνισμό!
Οι Τούρκοι λειτουργούν σαν πιόνια της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης!!
Αυτό αποδεικνύει η πολιτική τους στη Μέση Ανατολή…………..
Οι Τούρκοι επειδή έχασαν το Κουρδιστάν θέλουν ισοδύναμα στο Αιγαίο-Νησιά-ΑΟΖ.
Οι χώρες της Δύσεως & ΝΑΤΟ διάκεινται εχθρικά προς την Ελλάδα.
Αυτό αποδεικνύει η μέχρι σήμερα εχθρική πολιτική τους προς την Ελλάδα.
Βλέπε χρεοκοπία που αυτοί προκάλεσαν, και λαθρομετανάστευση…………
Κοιτάνε στην αρπαγή του Εθνικού μας πλούτου, και στην εκμετάλλευση της Ελλάδος!!! (Βλέπε αρπαγή ΧΡΥΣΟΥ Χαλκιδικής με αποικιοκρατικές συμβάσεις).
Βλέπουν την Ελλάδα σαν αποικία της Ε.Ε.
Εάν ενδιαφέρεστε για την Ελλάδα, προχωρείστε σε προσέγγιση με τη Ρωσία.
Οι ΗΠΑ , Ευρώπη, & ΝΑΤΟ, είναι πιόνια, μαριονέτες, & ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Σταδιακά απομακρυνθείτε από τη Σιωνιστική Δύση και ΝΑΤΟ!!!
Παραμερείστε τα προσωπικά σας αισθήματα προς το ΝΑΤΟ & Ε.Ε. & Η.Π.Α.
Μην ξεχνάτε ότι είσθε Έλληνες!!!
Προβείτε σε διαγραφή του αέναου, επαχθούς, & επονείδιστου χρέους.
Διώξτε το ΝΑΤΟ,- ΔΝΤ, & τις Τρόϊκες.
Σκίστε τα Μνημόνια. Διαγράψτε το ΧΡΕΟΣ!!
Εάν τολμούν οι Σιωνιστές Δυτικοί ας έλθουν.
Με τη ΡΩΣΙΑ εδώ θα το σκεφθούν πολύ…..
Μόνον έτσι θα σώσετε την Ελλάδα, το Αιγαίο, τα νησιά, και την Α.Ο.Ζ. με τον εθνικό μας πλούτο.
Έλληνες, ξεχάστε Τσίπρες, Κυριάκους, Ποτάμια, Φώφες, κ.λ.π.
Αυτοί είναι ταγμένοι στον Παγκόσμιο Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Αυτοί έχουν πατρίδα τους τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο Παγκόσμιος Δικτάτορας μας κλέβει το χρυσό των Αρχαίων Μακεδόνων στη Χαλκιδική, και μας χρεοκόπησε.
Το Δόγμα του Σοκ εφαρμόζεται επάνω στους Έλληνες από το παγκόσμιο Δικτάτορα. (Βλέπε συνομιλίες Σόϊμπλε-Τσακαλώτου, όπου ο Τόμσεν μπήκε σφήνα, ενεργώντας για λογαριασμό των δανειστών του Εβραίου Κοσμοκράτορα Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.)
Στην Ουκρανία οι κυβερνώντες είναι όλοι τους Εβραίοι Σιωνιστές πιόνια του παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Σε αυτούς πάτε να δώσετε στρατιωτική βοήθεια;;; Διακινδυνεύετε την ασφάλεια της πατρίδος………….
Σας δίνουν όπλα οι Αμερικανο-Εβραίοι , για να τα δώσετε στους Ουκρανο-Εβραίους, διακινδυνεύοντας την Ελληνο-Ρωσική φιλία.
Τόσο Μ@@@@@ς & προδότες είσθε……
Οι Ιρανοί (Πέρσες) όταν οι Αμερικανο-Εβραίοι παρεβίασαν τα χωρικά τους ύδατα τους συνέλαβαν!!! Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κράτη, και όχι οι αποικίες………
Αποικία καταντήσατε την Ελλάδα!!!
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία αποβλέπει σε Γ! Π.Π.
Ως πότε θα κρατάμε υποτελή στάση;;;
Επιτέλους τολμήστε Εθνική πολιτική.
Ως πότε πια κακομοίρηδες;;;;;;;;;;
Ως πότε στα τέσσερα;;;;;;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
Στείλτε μήνυμα-ΝΟΤΑΜ στη Τουρκία ότι όποιο αεροπλάνο ή πλοίο παραβιάσει τον Εθνικό μας χώρο, θα καταρρίπτεται, ή θα βυθίζεται!!!
Βάλτε πυραύλους σε όλα τα νησιά του Αιγαίου!!! (Πυραύλους εδάφους-αέρος,- εδάφους-θαλάσσης)
Τα νησιά μας είναι Αεροπλανοφόρα!!!
Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος ΜΜΕ/Αναλυτής Γεωπολιτικής

ΜΟΣΧΑ… ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ… Συνάντηση Πούτιν-Παυλόπουλου: «Φιλικό Κράτος η Ελλάδα, Έχουμε Ιστορικούς Δεσμούς»


Η Ελλάδα, θεωρεί καθοριστική τη συμβολή του ρωσικού κρατους και του ρωσικού λαού, στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος, τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν στην προεδρική κατοικία Νόβο -Ογκαριόβο στα περίχωρα της Μόσχας.
«Οι προκλήσεις δεν αφορούν μόνο την οικονομία, αλλά τον άνθρωπο και τη δημοκρατία» σημείωσε ο κ.Παυλόπουλος. Πρόσθεσε, μάλιστα, με έμφαση ότι «οι όποιες διαφορές ανάμεσα στη Ρωσία και την ΕΕ θα λυθούν το συντομότερο δυνατόν με βάση τις θεσμικές διαδικασίες».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι με την επίσκεψή του στη Μόσχα εγκαινιάστηκε το αφιερωματικό έτος Ελλάδας- Ρωσίας 2016 και κάλεσε τον κ.Πούτιν να επισκεφθεί την Ελλάδα εντός του έτους.
Ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Μόσχα. Τόνισε, μάλιστα, ότι στο πλαίσιο του έτους Ελλάδος- Ρωσίας θα πραγματοποιηθούν 37 εκδηλώσεις στις δύο χώρες. Ο κ. Πούτιν σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι ένα φιλικό κράτος με το οποίο η Ρωσία έχει μοναδικούς ιστορικούς δεσμούς.
Ανταπαντώντας ο κ.Παυλόπουλος σημείωσε ότι οι εκδηλώσεις για το έτος Ελλάδας – Ρωσίας μπορούν και πρέπει να κάνουν ακόμη πιο στενές τις διακρατικές σχέσεις και τους δεσμούς ανάμεσα στους δύο λαούς.
Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα να τερματιστεί ο πόλεμος στη Συρία να εμπεδωθεί η ειρήνη και να υπερασπιστεί ο άνθρωπος, από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας:
«Με την συνάντηση αυτή εγκαινιάζουμε κατά κάποιο τρόπο το έτος Ελλάδας-Ρωσίας το 2016. Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν μπορούν και πρέπει να κάνουν ακόμη στενότερες τις ήδη στενές και πολύ φιλικές διαχρονικώς σχέσεις μεταξύ των δύο λαών μας. Πιστεύω δε ότι κατά την διάρκεια αυτού του έτους θα έχουμε τη χαρά να σας δεχθούμε στην Αθήνα, είναι η σειρά σας να έρθετε στην Αθήνα.
Θέλω κ. Πρόεδρε να σας διαβιβάσω εκ μέρους του ελληνικού Λαού, και της Ελλάδας και συγκεκριμένα εκ μέρους της Κυβέρνησης και εκ μέρους όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, το μήνυμα ότι θεωρούμε καθοριστική τη συμβολή ενός μεγάλου Κράτους, ενός μεγάλου Λαού, του ρωσικού Λαού, στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε στον κόσμο και που δεν είναι τόσο οικονομικές αλλά είναι προκλήσεις που αφορούν τον άνθρωπο και την Δημοκρατία.
Πιστεύω ότι οι όποιες διαφορές υπάρχουν αυτή την στιγμή ανάμεσα, ιδίως στη Ρωσία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα λυθούν το συντομότερο δυνατόν πάνω στις θεσμικές και διαδικαστικές βάσεις που ήδη έχουν προσδιοριστεί. Διότι κ. Πρόεδρε εμείς οι Έλληνες πιστεύουμε ότι οι όποιες διαφορές υπάρχουν είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ιδίως την μεγαλύτερη πρόκληση σε πλανητικό επίπεδο. Ιδίως δηλαδή την πρόκληση του να τερματιστεί ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή και ιδίως στη Συρία να εμπεδωθεί η ειρήνη, να υπερασπιστούμε τον άνθρωπο και κυρίως ν΄ αντιμετωπίσουμε τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητα.
Πιστεύω λοιπόν ότι σε αυτόν τομέα έχουμε κοινούς στόχους όλοι μαζί και θεωρώ ότι το έτος 2016 μπορεί να αναδείξει, αυτά τα οποία ανήκουν στους δύο λαούς μας».
Το Πρόγραμμα
Ο κ. Παυλόπουλος μετέβη στη Μόσχα ύστερα από πρόσκληση της Ρωσικής Προεδρικής Ακαδημίας Εθνικής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης, η οποία τον αναγόρευσε ως επίτιμο διδάκτορά της.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρόεδρο της Ρωσικής Δούμας στη Μόσχα, Σεργκέι Ναρίσκιν.
Η άμβλυνση των οικονομικών μέτρων είναι προς όφελος τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ρωσίας, ανέφερε ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος.
Όπως είπε, η Ελλάδα και ο ίδιος προσωπικά διαπιστώνει ότι τα βήματα που κάνει η Ρωσία στο πλαίσιο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας είναι πάρα πολλά και είναι προς όφελος και της ΕΕ και της Ρωσίας.
Αναφερόμενος επίσης στις διεθνείς εξελίξεις, τόνισε πως δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο αυτή την κατάσταση, δηλαδή τους πολέμους, τις προσφυγικές ροές, την υποβάθμιση του ανθρώπου, την πρόκληση -εξ αυτών -ανθρωπιστικής κρίσης και το αίμα που προκαλείται από τρομοκρατικές επιθέσεις.
Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρωσία ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Η Τουρκία Θέλει Άμεσα Πόλεμο με την Ελλάδα


ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΑΣ
ALERT…
ξύπνα απ’ τον ύπνο το βαθύ Αγία Κοιμωμένη,
γιατί αντηχεί σ’ όλη τη γη, σ’ όλη την οικουμένη…
πως η στρατιά είναι κοντά, φάνηκαν τα σημεία,
στης Επταλόφου τα στενά θα σφαγιασθούν θηρία…