Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Σοκ: H EE αναλαμβάνει τον έλεγχο των συνόρων προς ανατολάς και την εγκατάσταση προσφύγων και λάθρο στην χώρα!


Τον πλήρη έλεγχο των ανατολικών συνόρων ώστε η ΕΕ να μπορεί να καταγράψει-ταυτοποιήσει όλους τους πρόσφυγες-λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα με σκοπό την εγκατάστασή τους στην χώρα, αποκτά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αφού χαρακτηρίζεται "ασφαλής" και άρα δεν συντρέχει λόγος να φύγει κάποιος από αυτή αιτούμενος άσυλο αφού δεν κινδυνεύει!
Την Τετάρτη στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό θα απαιτηθεί από την ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει "ευρεία βοήθεια από την ΕΕ" ώστε να διαχειριστεί η ίδια την τεράστια εισροή προσφύγων-λαθρομεταναστών, εκχωρλωντας έτσι τον έλεγχο των ανατολικών ελληνικών συνόρων
Όπως γράφουν οι Financial Times η ενέργεια θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες "όταν ο Αλέξης Τσίπρας παρευρεθεί σε μία εξαιρετικά σημαντική διάσκεψη" δύο μέρες αφού ορκίστηκε ως πρωθυπουργός για δεύτερη θητεία.
«Αυτό που μας λένε είναι ότι ''είμαστε έτοιμοι να μετεγκαταστήσουμε (τους πρόσφυγες)'', αλλά χρειαζόμαστε ένα απόλυτα σταθερό σύστημα καταγραφής τους όταν φτάνουν''», τόνισε ένας ανώτατος αξιωματούχος της ΕΕ που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις.
Γιατί είναι τόσ σημαντική η καταγραφή τους και όχι η μετεγκατάσταση;
Πολύ απλά γιατί κατά την σύνοδο της 14ης Σεπτεμβρίου των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ελλάδα και η Ιταλία συμφώνησαν στη δημιουργία ενός ή περισσότερων κέντρων πρώτης υποδοχής και καταγραφής προσφύγων στο έδαφός τους, και αποφάσισαν την οριστικοποίηση του καταλόγου των χωρών της νοτιο-ανατολικής Ευρώπης που θεωρούνται "ασφαλείς" και κατά συνέπεια οι προερχόμενοι από αυτές ΔΕΝ δικαιούνται ασύλου!
Δηλαδή θα μένουν σε εμάς για πάντα. Αφού δεν κινδυνεύουν, ποιος ο λόγος να συνεχίσουν να κατευθύνονται στην Γερμανία; Και εμείς θυσιάσαμε το εθνικό μας συμφέρον προς χάρην του εθνικού συμφέροντος της Γερμανίας και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Έχει όμως και συνέχεια:
 
Η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, στον κατάλογο αυτόν, γεγονός που καθιστά αδύνατη την επαναπροώθηση ατόμων που έχουν φθάσει στο έδαφος της ΕΕ προερχόμενα από την Τουρκία.
 
Δηλαδή η Τουρκία μπορεί βάσει σχεδιασμού να μας στέλνει χιλιάδες προσφύγων και λαθρομεταναστών, για να προκαλέσει οικονομική,κοινωνική κατάρρευση και εθνική,φυλετική και θρησκευτική αλλοίωση, και να το κάνει αυτό ανενόχλητα χωρίς την παραμικρή πίεση από την ΕΕ.
 
Έτσι λοιπόν οι Ευρωπαίοι θα μας "προσφέρουν" βοήθεια στην καταγραφή τους αλλά όχι στην "φιλοξενία" τους. Στα δύσκολα όλοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να απέχουν. Θέλουν όμως να είναι σίγουροι ότι όλοι οι πρόσφυγες-λαθρομετανάστες θα μένουν εδώ, και δεν θα φέυγουν για κανένα λόγο. Εάν φύγουμε εμείς ποσώς τους ενδιαφέρει και πιθανότατα το επιθυμούν.
"Η Ελλάδα, με τα διάσπαρτα νησιά της και μια κυβέρνηση με οικονομικά προβλήματα, έχει γίνει σημείο εισόδου για δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες στην ΕΕ από την κοντινή Τουρκία και δεν έχει καταφέρει να τα βγάλει πέρα", γράφουν οι FT,
"Εντούτοις, οποιαδήποτε κίνηση μεταφοράς de facto ελέγχου των συνόρων της Ελλάδας στις Βρυξέλλες θα μπορούσε να συναντήσει πολιτική αντίσταση στην Αθήνα, όπου οι μη δημοφιλείς διεθνείς διασώσεις έχουν ήδη εγείρει τη δυσαρέσκεια για τους ξένους που ποδοπατούν την εθνική κυριαρχία"
Η εύρεση τρόπου ώστε να καλυφθούν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ έχει γίνει προτεραιότητα για τον Ντόναλντ Τουσκ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Σχέδια για μεγαλύτερο έλεγχο των συνόρων της Ευρώπης έχουν εδώ και καιρό προωθηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, της οποίας ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ζήτησε «πλήρως λειτουργική φύλαξη στα σύνορα και ακτοφυλακή».
Τι εννοεί εδώ ο...ποιητής; Μετά από τόσα χρόνια Μνημονίου και οικονομικής εξαθλίωσης το Λιμενικό και οι δυνάμεις Ασφαλείας επιτελούν άθλους για να σώσουν την χώρα από μια ιδιότυπη εισβολή.
Προς το παρόν στη χώρα σύντομα δεν θα έχουμε χώρο ούτε στα σπίτια μας, εάν συνεχιστεί αυτή η ασταμάτητη ροή ανθρώπων από την Τουρκία. Με όλα αυτά έρχεται στο μυαλό μια ρήση του Πατροκοσμά «Θὰ ἰδῆτε τρεῖς φαμίλιες σ᾿ ἕνα σπίτι», τι να εννοούσε άραγε;


defencenet

Ανάβουν τα Αίματα… Οι ΗΠΑ, με έγκριση της Μέρκελ, στήνουν Πυρηνικά Εναντίον της Ρωσίας


Ανάβουν τα Αίματα... Οι ΗΠΑ, με έγκριση της Μέρκελ, στήνουν Πυρηνικά Εναντίον της Ρωσίας
ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…
ΟΙ ΗΠΑ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Η Γερμανική Οικονομική εφημερίδα «News» αναφέρει σχετικά με την υπόθεση, την απόφαση της Καγκελαρίου Μέρκελ να επιτρέψει τη χρήση αυτών των τρομακτικών όπλων εναντίον της Ρωσίας…
Το τηλεοπτικό δίκτυο «ZDF» της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ανέφερε στις 22 Σεπτεμβρίου πως «Νέα αμερικανικά Ατομικά Όπλα σταθμεύουν στη Γερμανία», αποκαλύπτοντας πως οι ΗΠΑ θα θέσουν στη Γερμανία 20 νέες πυρηνικές βόμβες, τέσσερις φορές πιο καταστροφική δύναμη, σε σχέση με αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν στη Χιροσίμα.
Ο πρώην Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός στο Υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας, Willy Wimmer, με το κόμμα της καγκελαρίου Μέρκελ, προειδοποιεί ότι αυτές οι «νέες επιλογές επίθεσης εναντίον της Ρωσίας» αποτελούν «μια συνειδητή πρόκληση προς τους Ρώσους γείτονές μας».
Η Οικονομική «News» αναφέρει επίσης σχετικά με την απόφαση της Καγκελαρίου Μέρκελ να επιτρέψει την χρησιμοποίηση των τρομοκρατικών όπλων εναντίον της Ρωσίας: «Η Ομοσπονδιακή Βουλή αποφάσισε το 2009, εκφράζοντας τη βούληση των περισσότερων Γερμανώνί, πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποσύρουν τα πυρηνικά όπλα από τη Γερμανία. Αλλά η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δεν έκανε τίποτα. Και τώρα δίνει έγκριση έτσι ώστε οι ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν ως έδρα τους τη Γερμανία για να στηθεί πυρηνικό οπλοστάσιο κατά της Ρωσίας».
Η Μαρία Ζαχάροβα, του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε: «Αυτή είναι μια παράβαση των άρθρων 1 και 2 της Συνθήκης για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων,» η οποία παρέχει σε μη πυρηνικά κράτη τη διαβεβαίωση ότι οι υπάρχουσες πυρηνικές δυνάμεις δεν θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους, προκειμένου να καταλάβουν τον κόσμο.

Aρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ο Βορίδης... (ΒΙΝΤΕΟ)

voridhs

Ο Μάκης Βορίδης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
«Θα το δούμε στην πορεία αυτό, δεν είναι κάτι που μπορώ να πω τώρα» απάντησε ερωτηθείς σχετικά με το θέμα αυτό, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega.
Ο κ. Βορίδης, σχολίασε πως η απόφαση για άμεση έναρξη διεργασιών για την εκλογή Προέδρου του κόμματος δεν είναι εσπευσμένη.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα είναι υποψήφιος, ο κ. Βορίδης δεν απάντησε, ενώ πρόσθεσε ότι οι διαδικασίες θα κινηθούν από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σημειώνοντας ότι είναι ένας άνθρωπος «τυπικός και θεσμικός» στα ζητήματα αυτά.
Δείτε το βίντεο από το enikos.gr:



voice news

Έκτακτο: Παρέμβαση του ΟΗΕ για το μεταναστευτικό...

ohe
Λίγο πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την αυριανή Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό, ο γ.γ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι Μουν, προτρέπει τους Ευρωπαίους ηγέτες να «επιδείξουν συμπόνια» και να υιοθετήσουν μια «κοινή προσέγγιση που θα συνάδει με τις υποχρεώσεις τους σε διεθνές επίπεδο και θα σέβεται το γράμμα και το πνεύμα του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών».
Σε ένα δελτίο τύπου, ο Μπαν «καλεί τις ευρωπαϊκές χώρες να σεβαστούν τις διεθνείς τους υποχρεώσεις, μεταξύ αυτών το δικαίωμα του να αναζητά κανείς άσυλο και την απαγόρευση της απώθησης». Όλοι οι μετανάστες «πρέπει να γίνονται δεκτοί σε αξιοπρεπείς συνθήκες και με το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» τόνισε ο ίδιος.
Υπενθύμισε δε ότι θα οργανώσει μια ειδική συνεδρίαση την 30η Σεπτεμβρίου με θέμα την προσφυγική κρίση, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ «προκειμένου να συζητηθούν οι προκλήσεις τις οποίες θέτουν τα εντεινόμενα μεταναστευτικά ρεύματα και η αύξηση του αριθμού των προσφύγων σε ολόκληρο τον κόσμο».




voice news

Έκτακτο: Η Τουρκία βάζει φωτιά στο Αιγαίο...

freg tourkia
Δύο νέες κορβέτες προσθέτει στο οπλοστάσιό του το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό, με τις παραδόσεις να γίνονται το 2017 και το 2019, σύμφωνα με το περιοδικό Savunma ve Havacılık. Τα 2 νέα σκάφη θα είναι πανομοιότυπα των 2 κορβετών F-511 Heybeliada και F-512 Büyükada που υπηρετούν ήδη στο Τουρκικό ναυτικό.
Παράλληλα, αναμένεται να ξεκινήσει και η ναυπήγηση 4 νέων φρεγατών I class στα πλαίσια του προγράμματος που στο παρελθόν είχε κωδικοποιηθεί ως πρόγραμμα ελαφριάς φρεγάτας TF-100. Οι φρεγάτες θα αντικαταστήσουν τις μη εκσυγχρονισμένες φρεγάτες κλάσεως O. H. Perry/Gabya, καθώς και τις 4 φρεγάτες κλάσης Yavuz (MEKO 200TN Track I).


voice news

Ξεκινούν στη ΝΔ οι διαδικασίες για εκλογή Προέδρου

nd ol
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης "μετά από συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό". 




voice news

Η Κίνα απειλεί ανοιχ τά τις ΗΠΑ...

kina ploio
Σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ τέσσερα κινεζικά αποβατικά κλάσης 071 εξήλθαν από το ναυπηγείο Shanghai Hudong-Zhonghua Shipyard της εταιρείας Hudong-Zhonghua Shipbuilding. Τα τέσσερα πλοία προστίθενται στα τρία που είναι ήδη σε επιχειρησιακή λειτουργία στις τάξεις του κινεζικού πολεμικού ναυτικού.
Η ολοκλήρωση του προγράμματος κατασκευής μεγάλων αποβατικών πλοίων, θα δώσει «έμφαση» στην ικανότητα της Κίνας να διεξάγει αμφίβιες επιχειρήσεις σε απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου, κάτι το οποίο δεν αρέσει καθόλου στις ΗΠΑ, καθώς η Κίνα πλέον μπορεί να την κοντράρει σε ναυτική ισχύ.




voice news

Στίγκλιτς: Η Γερμανία ευθύνεται για το χάος σε Ελλάδα και ευρωζώνη

stiglitz
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel, ο νομπελίστας Αμερικανός οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς επέκρινε την πολιτική λιτότητας που επιβάλει σε Ελλάδα και ευρωζώνη η Γερμανία, λέγοντας ότι «η Γερμανία ευθύνεται για το χάος».
«Το πρόβλημα μεταφέρθηκε στο μέλλον. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί μετά τις εκλογές, αν θα υπάρξει ένας συνασπισμός που θα μπορέσει να σπάσει το παλιό σύστημα των ολιγαρχών. Η τρόικα μέχρι στιγμής δεν έχει βοηθήσει και πολύ προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν επικεντρώθηκε στο θέμα των ολιγαρχών», υπογράμμισε ο Αμερικανός οικονομολόγος. «Η Γερμανία ευθύνεται για το χάος», πρόσθεσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι το Βερολίνο ασκεί μεγάλη επιρροή στις αποφάσεις της τρόικας.
Εξάλλου σύμφωνα με τον Στίγκλιτς, η Ελλάδα χρειάζεται ένα κούρεμα του χρέους της. «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει ξεκαθαρίσει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το χρέος της, ότι η χώρα χρειάζεται ένα κούρεμα του χρέους. Αυτό είναι ένα γεγονός ανεξάρτητα από το πώς θα το ονομάσει κανείς: κούρεμα, αναδιάρθρωση ή οτιδήποτε άλλο».



voice news

Αυτοί είναι οι 300 της νέας Βουλ ής (ΛΙΣΤΑ)

voulh

Όπως προέκυψε από τις εκλογές της Κυριακής, η νέα Βουλή είναι οκτακομματική.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 145 βουλευτές
ΝΔ: 75 βουλευτές 
Χρυσή Αυγή: 18 βουλευτές
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 17 βουλευτές
ΚΚΕ: 15 βουλευτές
Ποτάμι: 11 βουλευτές
ΑΝΕΛ: 10 βουλευτές
Ένωση Κεντρώων: 9 βουλευτές
Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τους 300 της νέας Βουλής:
ΣΥΡΙΖΑ
Επικρατείας:
Γιάννης Δραγασάκης
Θεανώ Φωτίου
Νίκος Κοτζιάς
Τασία Χριστοδουλοπούλου
Κώστας Γιαβρόγλου
Α΄ Αθηνών:
Αλέξανδρος Φλαμπουράρης
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Νίκος Βούτσης
Νίκος Φίλης
Β΄ Αθηνών:
Ευκλείδης Τσακαλώτος,
Παναγιώτης Κουρουμπλής,
Νίκος Παππάς,
Γιάννης Μπαλάφας,
Πάνος Σκουρλέτης,
Νίκος Ξυδάκης,
Νίκος Τόσκας,
Χριστόφορος Παπαδόπουλος,
Γιώργος Δημαράς,
Γιάννης Θεωνάς,
Χρήστος Σπίρτζης,
Βασιλική Κατριβάνου,
Χαρά Καφαντάρη,
Γιάννης Τσιρώνης
Ελένη Αυλωνίτου,
Αννέτα Καββαδία,
Στάθης Παναγούλης
Α΄ Πειραιώς: 
Θεόδωρος Δρίτσας
Ελένη Σταματάκη
Κώστας Δουζίνας
Γεωργία Γεννιά
Β΄ Πειραιώς:
Δημήτρης Βίτσας,
Νίνα Κασιμάτη
Εύη Καρακώστα
Αττικής: 
Αριστείδης Μπαλτάς,
Νάσος Αθανασίου,
Πάνος Σκουρολιάκος,
Γιώργος Πάντζας
Γιάννης Δέδες
Αιτωλοακαρνανίας: 
Γιώργος Βαρεμένος
Μαρία Τριανταφύλλου
Αργολίδος:
Ιωάννης Γκιόλας
Αρκαδίας
Γιώργος Παπαηλιού
Άρτας:
Όλγα Γεροβασίλη
Βασίλης Τσίρκας
Αχαΐας:
Σία Αναγνωστοπούλου
Κώστας Σπαρτινός
Ανδρέας Ριζούλης
Βοιωτίας:
Νίκος Θηβαίος
Γρεβενών:
Χρήστος Μπγιάλας
Δράμας:
Χρήστος Καραγιαννίδης
Δωδεκανήσου:
Γεράσιμος Σαντορινιός,
Δημήτρης Γάκης,
Ηλίας Καματερός
Έβρου:
Γιώργος Καΐσας,
Νατάσα Γκαρά,
Δημήτρης Ρίζος
Εύβοιας:
Βαγγέλης Αποστόλου,
Γιώργος Ακριώτης,
Τάσος Πρατσόλης
Ζακύνθου:
Σταύρος Κοντονής
Ηλείας:
Έφη Γεωργοπούλου - Σαλτάρη,
Δημήτρης Μπαξεβανάκης,
Μάκης Μπαλαούρας
Ημαθίας:
Φρόσω Καρασαρλίδου,
Γιώργος Ουρσουζίδης,
Χρήστος Αντωνίου
Ηρακλείου:
Αλέξης Τσίπρας,
Γιάννης Μιχελογιαννάκης,
Σωκράτης Βαρδάκης,
Νίκος Ηγουμενίδης Εάν ο κ. Τσίπρας επιλέξει την έδρα της Λάρισας τότε εκλέγεται και ο Μιχάλης Κλάδος
Θεσπρωτίας:
Μάριος Κάτσης
Α΄ Θεσσαλονίκης:
Νίκος Παρασκευόπουλος,
Γιάννης Αμανατίδης, Τάσος Κουράκης, Μάρκος Μπόλαρης, Τριαντάφυλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης
Β΄ Θεσσαλονίκης: 
Σωκράτης Φάμελλος, Δημήρης Μάρδας
Ιωαννίνων: Χρήστος Μαντάς, Γιάννης Στέφος, Μερόπη Τζούφη, Γιάννης Καραγιάννης
Καβάλας: Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης, Γιώργος Παπαφιλίππου
Καρδίτσας: Σπύρος Λάππας, Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου, Παναγιώτα Βραντζά
Καστοριάς: Ολυμπία Τελιγιορίδου
Κέρκυρας: Φωτεινή Βάκη, Κώστας Παυλίδης
Κεφαλληνίας: Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Κιλκίς: Θεόδωρος Παραστατίδης
Κοζάνης: Δημήτρης Δημητριάδης, Θεμιστοκλής Μουμουλίδης, Γιάννης Θεοφύλακτος, Γιώργος Ντζιμάνης
Κορινθίας: Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Ψυχογιός, Γιώργος Τσόγκας
Κυκλάδων: Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος Νίκος Μανιός
Λακωνίας: Σταύρος Αραχωβίτης
Λάρισας: Αλέξης Τσίπρας και Άννα Βαγενά. Εάν ο κ. Τσίπρας επιλέξει την έδρα του Ηρακλείου τότε εκλέγεται και ο Νίκος Παπαδόπουλος
Λασιθίου: Μιχάλης Θραψανιώτης
Λέσβου: Γιώργος Πάλλης
Μαγνησίας: Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κατερίνα Παπανατσιου, Συμεών Μπαλής
Μεσσηνίας: Γιώργος Κατρούγκαλος, Κατερίνα Κοζόμπολη - Αμανατίδη, Πέτρος Κωνσταντινέας
Ξάνθης: Χουσείν Ζεϊμπέκ, Στάθης Γιαννακίδης, Γρηγόρης Στογιαννίδης
Πέλλας: Θεοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Σηφάκης
Πιερίας: Ελισσάβετ Σκουφά, Χαρίλαος Τζαμακλής, Αστέριος Καστόρης
Πρέβεζας: Κωνσταντίνος Μπάρκας
Ρεθύμνης: Ανδρέας Ξανθός
Ροδόπης: Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ
Σάμου: Δημήτρης Σεβαστάκης
Σερρών: Αφροδίτη Σταμπούλη
Τρικάλων: Θανάσης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης
Φθιώτιδας: Απόστολος Καραναστάσης, Δημήτρης Βέττας, Θανάσης Μιχελής, Γιάννης Σαρακιώτης
Φλώρινας: Κώστας Σέλτσας
Φωκίδας: Ηλίας Κωστοπαναγιώτου
Χαλκιδικής: Κατερίνα Ιγγλέζη
Χανίων: Γιώργος Σταθάκης, Παύλος Πολάκης, Βάλια Βαγιονάκη, Αντώνης Μπαλωμενάκης
Χίου: Ανδρέας Μιχαηλίδης
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Επικρατείας: Θεόδωρος Φορτσάκης, Δημήτρης Σταμάτης, Νίκη Κεραμέως, Βασίλης Οικονόμου
Α΄Αθηνών: Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Ντόρα Μπακογιάννη και Νικήτας Κακλαμάνης
Β΄ Αθηνών: Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου Γεράσιμος Γιακουμάτος, Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου. Εάν ο κ. Μεϊμαράκης επιλέξει την έδρα του Ηρακλείου τότε εκλέγεται και ο Αργύρης Ντινόπουλος
Α΄ Πειραιώς: Κωνσταντίνος Κατσαφάδος
Β΄ Πειραιώς: Γιάννης Τραγάκης
Αττικής: Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος, Θανάσης Μπούρας
Αιτωλοακαρνανίας: Μάριος Σαλμάς, Κώστας Καραγκούνης
Αργολίδας: Γιάννης Ανδριανός
Αρκαδίας: Κώστας Βλάσσης 
Άρτας: Γιώργος Στύλιος
Αχαΐας: Ανδρέας Κατσανιώτης
Βοιωτίας: Ευάγγελος Μπασιάκος
Δράμας: Δημήτρης Κυριαζίδης
Δωδεκανήσου: Μάνος Κόνσολας
Έβρου: Τάσος Δημοσχάκης
Εύβοιας: Σίμος Κεδίκογλου
Ευρυτανίας: Κώστας Κοντογεώργος
Ηλείας: Κώστας Τζαβάρας
Ημαθίας: Απόστολος Βεσυρόπουλος
Ηρακλείου: Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Εάν ο πρόεδρος της ΝΔ επιλέξει την έδρα της Β΄ Αθηνών τότε εκλέγεται και ο Λευτέρης Αυγενάκης
Θεσπρωτίας: Βασίλης Γιόγακας
Α΄ Θεσσαλονίκης: Κώστας Καραμανλής, Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Ελένη Ράπτη
Β΄ Θεσσαλονίκης: Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης
Ιωαννίνων: Κώστας Τασούλας
Καβάλας: Νίκος Παναγιωτόπουλος
Καρδίτσας: Κώστας Τσιάρας
Καστοριάς: Μαρία Αντωνίου
Κιλκίς: Γιώργος Γεωργαντάς
Κοζάνης: Γιώργος Κασαπίδης
Κορινθίας: Χρίστος Δήμας
Κυκλάδων: Γιάννης Βρούτσης
Λακωνίας: Θανάσης Δαβάκης
Λάρισας: Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας
Λασιθίου: Ιωάννης Πλακιωτάκης
Λέσβου: Χαράλαμπος Αθανασίου
Λευκάδας: Αθανάσιος Καββαδάς
Μαγνησίας: Χρήστος Μπουκώρος
Μεσσηνίας: Αντώνης Σαμαράς
Πέλλας: Γιώργος Καρασμάνης
Πιερίας: Κώστας Κουκοδήμος
Πρέβεζας: Στέργιος Γιαννάκης
Ρεθύμνης: Γιάννης Κεφαλογιάννης
Σερρών: Κωνσταντίνος Καραμανλής, Φωτεινή Αραμπατζή
Τρικάλων: Κώστας Σκρέκας
Θθιώτιδας: Χρήστος Σταϊκούρας
Φλώρινας: Γιάννης Αντωνιάδης
Χαλκιδικής: Γιώργος Βαγιωνάς
Χίου: Νότης Μηταράκης
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Επικρατείας: Χρήστος Παππάς
Α΄ Αθηνών: Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος εάν επιλέξει την έδρα της Β΄ Αθήνας τότε εκλέγεται η Δήμητρα Βελέτζα
Β΄ Αθηνών: Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, καθώς και Ελένη Ζαρούλια εάν ο κ. Μιχαλολιάκος επιλέξει την έδρα της Α΄ Αθηνών
Α΄ Πειραιώς: Νικόλαος Κουζηλός
Β΄ Πειραιώς: Γιάννης Λαγός
Αττικής: Ηλίας Κασιδιάρης
Αχαΐας: Μιχάλης Αρβανίτης
Αιτωλοακαρνανίας: Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
Βοιωτίας: Ευάγγελος Καρακώστας
Εύβοιας: Νίκος Μίχος
Α΄ Θεσσαλονίκης: Αντώνης Γρέγος
Κέρκυρας: Ιωάννης Αϊβατίδης
Κιλκίς: Χρήστος Χατζησάββας
Μαγνησίας: Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μεσσηνίας: Δημήτρης Κουκούτσης
Πέλλας: Ιωάννης Σαχινίδης
Χαλκιδικής: Σωτηρία Βλάχου
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ):
Επικρατείας: Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Α΄ Αθηνών: Κώστας Σκανδαλίδης
Β΄ Αθηνών: Φώφη Γενηματά και Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ εάν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιλέξει την έδρα της Αχαΐας τότε εκλέγεται και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Αττικής: Εύη Χριστοφιλοπούλου
Αιτωλοακαρνανίας: Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Αργολίδος: Γιάννης Μανιάτης
Αρκαδίας: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Αχαΐας: Φώφη Γενηματά, η οποία εάν επιλέξει την έδρα της Β΄ Αθηνών τότε εκλέγεται ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου
Δράμας: Χαρά Κεφαλίδου
Δωδεκανήσου: Δημήτρης Κρεμαστινός
Ηλείας: Γιάννης Κουτσούκος
Ηρακλείου: Βασίλης Κεγκέρογλου
Α΄ Θεσσαλονίκης: Ευάγγελος Βενιζέλος
Β΄ Θεσσαλονίκης: Γιώργος Αρβανιτίδης
Λακωνίας: Λεωνίδας Γρηγοράκος
Σερρών: Μιχάλης Τζελέπης
ΚΚΕ:
Επικρατείας: Αλέκα Παπαρήγα
Α΄ Αθηνών: Λιάννα Κανέλλη
Β΄ Αθηνών: Δημήτρης Κουτσούμπας, Θανάσης Παφίλης, Χρήστος Κατσώτης
Β΄ Πειραιώς: Διαμάντω Μανωλάκου
Αττικής: Γιάννης Γκιόκας
Αιτωλοακαρνανίας: Νίκος Μωραΐτης
Αχαΐας: Νίκος Καραθανασόπουλος
Ηρακλείου: Μανώλης Συντυχάκης
Α΄ Θεσσαλονίκης: Γιάννης Δελής
Β΄ Θεσσαλονίκης: Θανάσης Βαρδάλης
Λάρισας: Γιώργος Λαμπρούλης
Λέσβου: Σταύρος Τάσσος
Μαγνησίας: Κωνσταντίνος Στεργίου
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Α΄ Αθηνών: Σπύρος Λυκούδης
Β΄ Αθηνών: Γρηγόρης Ψαριανός, Χάρης Θεοχάρης, Γιώργος Αμυράς
Αττικής: Γιώργος Μαυρωτάς
Αχαΐας: Ιάσωνας Φωτήλας
Ηρακλείου: Σπύρος Δανέλλης
Α΄ Θεσσαλονίκης: Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ εάν επιλέξει την έδρα του νομού Χανίων, τότε εκλέγεται η Χριστίνα Ταχιάου
Β΄ Θεσσαλονίκης: Κατερίνα Μάρκου
Λάρισας: Κωνσταντίνος Μπαργιώτας
Ροδόπης: Ιλχάν Αχμέτ
Χανίων: Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ εάν επιλέξει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης, τότε εκλέγεται η Δάφνη Μανουσάκη
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Α΄ Αθηνών: Έλενα Κουντουρά
Β΄ Αθηνών: Πάνος Καμμένος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Β΄ Πειραιώς: Δημήτρης Καμμένος
Αττικής: Κώστας Κατσίκης
Αχαΐας: Νίκος Νικολόπουλος
Α΄ Θεσσαλονίκης: Κώστας Ζουράρης
Β΄ Θεσσαλονίκης: Γιώργος Λαζαρίδης
Λάρισας: Βασίλης Κόκκαλης
Σερρών: Μαρία Κόλλια - Τσαρούχα
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Α΄ Αθηνών: Μάριος Γεωργιάδης
Β΄ Αθηνών: Βασίλης Λεβέντης, Γιώργος - Δημήτρης Καρράς, ενώ εάν ο πρόεδρος του κόμματος επιλέξει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης, τότε εκλέγεται και ο Νίκος Χατζηαθανασίου
Β΄ Πειραιώς: Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
Αττικής: Δημήτρης Καβαδέλλας
Α΄ Θεσσαλονίκης:
Βασίλης Λεβέντης, (εάν επιλέξει την έδρα της Β΄ Αθηνών, τότε εκλέγεται ο Ιωάννης Σαρίδης)
Β΄ Θεσσαλονίκης:
Αριστείδης Φωκάς
Λάρισας:
Γιώργος Κατσιαντώνης





voice news

Έκτακτο: Έρχεται ο μαύρος Οκτώβριος για τις τράπεζες...

mavros oktobrios
Στην ιστοσελίδα των Anonymous, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που καλεί τους ανθρώπους να ενταχθούν στην ειρηνική επανάσταση, με την επωνυμία «Μαύρος Οκτώβριος». Η ομάδα καλεί τους «απλούς ανθρώπους» να αποδείξουν τη δύναμή τους και την ανεξαρτησία τους από τις τράπεζες με την χρήση μετρητών αντί πιστωτικών καρτών.
«Τα αμερικανικά υποκαταστήματα της γερμανικής Deutsche Bank και της ισπανικής Banco Santander έχουν αποτύχει στα stress τεστ της Fed, ενώ η μεγαλύτερη τράπεζα της Αμερικής, Bank of America, έχει λάβει «προειδοποίηση» αναφέρει η δήλωση. «Πόσο μακριά μπορεί ο απλός λαός να κουβαλήσει την ευθύνη στον ώμο του για μια αποτυχημένη ιδιωτική τράπεζα;» Με το «Μαύρο Οκτώβριο» οι Anonymous ζητούν από τους ανθρώπους να αποδείξουν την ανεξαρτησία τους από τέτοιες μεγάλες τράπεζες. 

Δείτε το βίντεο:







voice news

Αποκάλυψη: Θα ρίξουν τον Τσίπρα…

syriza1
Έκθεση της Επιτροπής Γεωπολιτικών Στρατιωτικών μελετών της Ρώσικης Δούμας, προειδοποιεί για καταιγιστικές αλλαγές, νέα διάσπαση, εκλογές και… το αντίπαλο δέος του Αλέξη Τσίπρα!
Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο νικητής της χθεσινής μάχης, ωστόσο οι δυσκολίες για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα επανέλθουν με την απαιτητική και πιστή εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου, από τους πιστωτές της Ελλάδας!
Όπως όλα δείχνουν η ΕΕ θα ζητήσει αρκετά περισσότερα από τα συμφωνηθέντα, όπως η επιτήρηση της κυβέρνησης με πρόσωπο εγκάθετο από την ΕΕ μέσα στην κυβέρνηση, καθώς δεν την εμπιστεύεται. 
Το κίνημα των «53» θα έχει καθοριστικό ρόλο, η πλειοψηφία των μελών της τάσης τάχθηκαν υπέρ της αποχώρησης από το ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, ενώ αρκετοί πρότειναν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.






voice news

Αποκάλυψη: Τον Οκτώβριο αρχίζει παγκόσμιος πόλεμος...

ww3
Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαώσαν την πληροφορία ότι η Ρωσία ανέπτυξε 28 μαχητικά αεροσκάφη στη Συρία και συγκεκριμένα στην πίστα αεροδρομίου στην επαρχία της Λαττάκεια. Οι Ρώσοι έκρυψαν την μεταφορά των μαχητικών και ελικοπτέρων πετώντας πίσω από τεράστιο μεταγωγικό Αdonov 124.
Παράλληλα όπως αποκαλύπτει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "RT", 95.000 ρώσοι στρατιώτες μονάδων ελίτ άρχισαν εκπαίδευση για επέμβαση στη Συρία και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Το πρακτορείο ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτή τη στρατιωτική επιχείρηση, 170 αεροσκάφη και 700 τεθωρακισμένα οχήματα και πυροβόλα.
Την ίδια στιγμή Ισραήλ και Ρωσία θα συντονίσουν τις σταρτιωτικές επιχειρήσεις τους στη Συρία για ν΄αποφύγουν την εμπλοκή δήλωσε σήμερα από τη Ρωσία ο Μπένιαμιν Νετανιάχου μετά το τέλος συνάντησής του με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.





voice news

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ…


ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Νέα Υόρκη γιά την 70η γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ (Η ΑΛΗΘΕΙΑ)


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Νέα Υόρκη γιά την 70η γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ
Θα έχει και αναμνηστική φωτογραφία με τον Μπαράκ Ομπάμα στην καθιερωμένη δεξίωση του Αμερικανού πρόεδρου γιά τους 50-60 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων. Φυσικά, η συνάντηση των 20-30 δευτερολέπτων θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα από τα »ημέτερα» ΜΜΕ και την κομματική προπαγάνδα, ως »ιδιαίτερη συνάντηση», όπου »συζητήθηκαν πολλά σημαντικά θέματα».
‘Ηδη η διαχρονική »χαβούζα», το κρατικό »Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων», αναφέρει ότι »η συνάντηση (γιά την…φωτογραφία στην δεξίωση) τακτοποιήθηκε μετά από ενέργειες του… ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά» (!!!), αγνοώντας ή αποκρύπτοντας, ότι πρόκειται γιά μιά καθιερωμένη δεξίωση, γιά την φωτογραφία.
Σε ότι αφορά τα χαζά περί συνάντησης του πρωθυπουργού με »Ομογενείς επιχειρηματίες» γιά »να προσελκύσει επενδύσεις στην Ελλάδα», αυτά παραπέμπουν στα επίσης χαζά και ανούσια του παρελθόντος, επί GAP και Σαμαρά (περίπτωση των γραφικών »κροίσων Ομογενών» της »Ελληνικής Πρωτοβουλίας» – Hellenic Initiative, που κάνουν… εράνους μέσω διαδίκτυου γιά να… »βοηθήσουν τον λαό της Ελλάδας» με τα χρήματα των… δωρητών). Επενδύσεις στην Ελλάδα, με τον τρόπο που αυτή λειτουργεί ως κράτος, ΔΕΝ θα υπάρξουν ποτέ.
Πολύ πιθανό να δούμε και τον κ. Τσίπρα, μιμούμενο τον κ. Σαμαρά, στο »χλιδάτο δείπνο» των »κροίσων Ομογενών», Tρίτη 29 Σεπτεμβρίου στο Μανχάτταν, γιά να »εντυπωσιαστούν» οι αυτόχθονες ιθαγενείς, κομματικοί και μη, στην Ελλάδα και να γελάμε στην Ομογένεια.«ΚΑΛΑΜΙ»

Τα… μάσησε ο Βορίδης για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας (Βίντεο)


ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Μάκης Βορίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι «θα το δούμε στην πορεία αυτό, δεν είναι κάτι που μπορώ να πω τώρα».

Νέες Περικοπές στις Συντάξεις… Θα αρχίσουν να ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2016


ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…
Στην ψήφιση μέτρων και στην έκδοση εφαρμοστικών εγκυκλίων που οδηγούν σε σημαντικές περικοπές στα συντάξεις θα προχωρήσει έως τα τέλη Οκτωβρίου η νέα κυβέρνηση.
Ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων – κατά πληροφορίες θα αναλάβει το ίδιο χαρτοφυλάκιο ο Γιώργος Κατρούγκαλος- θα πρέπει να φροντίσει ώστε έως τον Οκτώβριο του 2015 να θεσπιστούν αλλαγές στις συντάξεις που θα αρχίσουν να ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2016.
Ο εν λόγων σχεδιασμός προβλέπει την καθιέρωση στενότερης συνδέσεως μεταξύ εισφορών και παροχών, την αναθεώρηση και τον εξορθολογισμό όλων των διαφορετικών ασφαλιστικών συστημάτων, την διεύρυνση και τον εκσυγχρονισμό της βάσης εισφορών και συντάξεων για όλα τα αυτοαπασχολούμενα άτομα, αλλά και την «καθολική» ενοποίηση των ταμείων κοινωνικών ασφαλίσεων. Από την ενοποίηση αυτή αναμένεται να επέλθουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις, αρχής γενομένης από το 2016.
Παραλλήλως, έως την 31η Οκτωβρίου 2015 θα πρέπει να προχωρήσει η κατάργηση όλων των περιττών επιβαρύνσεων κατά την χρηματοδότηση των συντάξεων (π.χ. εισφορές υπέρ των συγκεκριμένων ταμείων), η αύξηση των συντάξεων του ΟΓΑ για τους ανασφάλιστους, η σταδιακή κατάργηση του επιδόματος αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) και η επιβάρυνση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων με ποινή 10% (επιπλέον της τρέχουσας ετήσιας ποινής του 6%)·για όσους θίγονται από την παράταση της ηλικίας συνταξιοδοτήσεως.
Μεταξύ άλλων μέσα στον Οκτώβριο θα πρέπει η νέα κυβέρνηση να προσδιορίσει και να θεσπίσει νομοθετικά και ισοδύναμα μέτρα για την πλήρη αντιστάθμιση των επιπτώσεων της εφαρμογής της δικαστικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικώς με τα συνταξιοδοτικά μέτρα του 2012.
Τέλος, έως τον Οκτώβριο του 2015 θα πρέπει να βελτιωθεί η είσπραξη των χρεών από εισφορές κοινωνικής ασφαλίσεως και να θεσπιστούν αυστηρότερα μέτρα αναγκαστικής εισπράξεως για τους υπερήμερους οφειλέτες.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Το βρετανικό City, θέτει ως πρώτη προτεραιότητα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη τη λύση του γρίφου της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών. Ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης διόρθωσης και το οποίο αναμένεται να είναι κοστοβόρο για την ΕΚΤ.
Αυτά σημειώνει ο επικεφαλής οικονομολόγος της KPMG, Μπιλ Ρόμπινσον, σε σχετικό άρθρο του στο βρετανικό οικονομικό σάιτ. Κατά τον ίδιο, η κρίση στην Ελλάδα δεν έχει παρέλθει πολύ απλά διότι η χώρα εξακολουθεί να έχει ως νόμισμα το ευρώ. Έτσι, η χώρα μας δεν μπορεί να ακολουθήσει άλλα παρόμοια παραδείγματα, όπως σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, να υποτιμήσει το νόμισμά της. Αυτή η λύση δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, γι’ αυτό και οδηγήθηκε σε κλείσιμο τραπεζών και στην επιβολή των capital controls.
Αυτά τα μέτρα, όμως, δεν μπορούν και δεν γίνεται να λειτουργούν επ άπειρον διότι προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά στην πραγματική οικονομία. Ειδικά σε μια χώρα, όπως η Ελλάδα, που πλήττεται από βαθιά ύφεση.
Ο Ρόμπινσον παραδέχεται πως οι Έλληνες καταθέτες, δικαίως ανησυχούν για τις καταθέσεις του και φοβούνται ότι αυτές μπορούν κάποια στιγμή να «κουρευτούν» στο δρόμο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ωστόσο, στην κατάσταση που ήταν η Ελλάδα με τη φυγή των κεφαλαίων να αποκτάει τη μορφή αιμορραγίας, η επιβολή των capital controls ήταν επιβεβλημένη, καθώς ήταν το μοναδικό μέτρο που θα μπορούσε να ανασχέσει την κατάσταση.
Από εδώ και πέρα, όμως, πρέπει να εφαρμοστεί η συνήθης συνταγή που ακολουθεί η ΕΚΤ. Πρέπει να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στον ελληνικό τραπεζικό τομέα και να δείξει στους καταθέτες πως δεν έχουν τίποτα να φοβούνται. Για να γίνει, όμως, αυτό, η κλίμακα της στήριξης που θα πρέπει να προσφέρει η ΕΚΤ θα είναι μεγάλη.
«Δυστυχώς, το φάντασμα του Grexit είναι δύσκολο να ξορκιστεί. Αν δεν υπάρξει αυτή η εμπιστοσύνη, τότε οι Έλληνες θα συνεχίζουν να βγάζουν τα χρήματά τους εκτός των ελληνικών τραπεζών, άρα τα capital controls θα πρέπει να παραμείνουν ως έχουν για κάμποσο καιρό ακόμη. Μόνο που αυτό σημαίνει ότι θα συνεχιστεί και η ζημιά που προκαλείται στην ελληνική οικονομία. Οι συνέπειες όλων αυτών μπορεί να είναι ολέθριες».
Το πρόβλημα, κατά τον Ρόμπινσον, είναι ότι οι ελληνικές τράπεζες αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν μια σημαντική κρίση ρευστότητας. Αν οι έλεγχοι κεφαλαίων παραμείνουν, πολλές ελληνικές επιχειρήσεις θα καταρρεύσουν. Επιπλέον, τα δάνεια των επιχειρήσεων αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των στοιχείων ενεργητικού του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Η αντίδραση θα είναι αλυσιδωτή: αν οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να εξυπηρετούν τα δάνειά τους, τότε και οι τράπεζες θα βλέπουν τα στοιχεία του ενεργητικού τους να συρρικνώνονται. Αίφνης, η κρίση ρευστότητας θα μετατραπεί σε κρίση αφερεγγυότητας για τις πιο ευάλωτες τράπεζες.
Το σενάριο που πρέπει να διαδραματιστεί στην Ελλάδα είναι το εξής: η ΕΚΤ πρέπει να προσφέρει μια πραγματικά μεγάλης κλίμακας βοήθεια προς τις ελληνικές τράπεζες και αμέσως να αρθούν οι απαγορεύσεις στην κίνηση των κεφαλαίων. Η ΕΚΤ, αναφέρει ο Ρόμπινσον, θα πρέπει να είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει την επιθυμία των Ελλήνων να μείνουν στο ευρώ και οι καταθέσεις τους να είναι σε αυτό το νόμισμα. Μόνο έτσι θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη. «Αυτή η λύση θα μπορούσε να είναι δαπανηρή, αλλά το κόστος της εναλλακτικής λύσης είναι πολύ μεγαλύτερο για να το βάλει κανείς στο μυαλό του».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ
ΤΟ 1999 ΣΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΕΡΒΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ. ΤΟ 2015, ΟΡΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ… «ΚΛΑΜΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ» ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ .Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΘΑ ΣΑΣ…!
Οι αριθμοί της ιστορίας κρύβουν μια τρομακτική αλήθεια..
Στις 24 Μαρτίου του 1999 το NATO ξεκίνησε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον της Σερβίας επειδή η τελευταία αρνείτο να υπογράψει τη συμφωνία για το μέλλον του Κοσσυφοπεδίου.
Σε αυτόν τον άδικο και δειλό πόλεμο, μιας και όταν ο πόλεμος γίνεται με κουμπιά και όχι με το σπαθί στο χέρι είναι πάντα δειλός πόλεμος, χρησιμοποιήθηκαν 1150 μαχητικά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ , εκτοξεύθηκαν 420600 πύραυλοι .
Η συνολική μάζα των πυραύλων που έπεσε ήταν περίπου 22.000 τονοι.
12 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ βρισκόταν σε άμεση διάθεση να βοηθήσουν τις νατοϊκές δυνάμεις κατά της Σερβίας και του Μαυροβουνίου, 59 βάσεις βοηθούσαν όλη αυτή την επιχείρηση .
Βλέπετε το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ της Ν.Τ.Π. βρήκε την ευκαιρία που στη Ρωσία ήταν ο φιλοδυτικός Γιέλτσιν, και το δειλό ΝΑΤΟ αλώνιζε ανάμεσα στους αδυνάτους.
Ας τολμήσει τώρα με τον ΠΟΥΤΙΝ!!!
Εκτοξεύθηκαν περίπου 20.000 μεγάλη πύραυλοι αέρος εδάφους .
Από 30 έως 100 δισεκατομμύρια δολάρια εκτιμάται ότι είναι περίπου το κόστος της υλικής ζημιάς που προκλήθηκε με τους βομβαρδισμούς .
1002 μέλη του γιουγκοσλαβικού στρατού σκοτώθηκαν και περίπου 2000 πολίτες .
6100 άνθρωποι τραυματίστηκαν .
504 Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καταστράφηκαν, 305 σχολές, νοσοκομεία και άλλα δημόσια κτίρια , καταστράφηκαν 176 μνημεία πολιτισμού και ανάμεσα τους και 23 μεσαιωνικά μοναστήρια , 45 γέφυρες και 28 σιδηροδρομικές γραμμές και γέφυρες .
148 σπίτια πολιτών .
561 άρματα κατασκευής του Σερβικού στρατού καταστράφηκαν ολοσχερώς, και 686 έπαθαν σοβαρές ζημιές .
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 2300 επιθέσεις μαχητικών του ΝΑΤΟ .
Σε όλο αυτό το μακελειό σε όλη αυτή την τραγωδία δεν είδαμε ποτέ τους Σέρβους να φεύγουν και να ψάχνουν καταφύγιο προς την Ελλάδα .
Οι Σέρβοι αγκαλιαζόντουσαν έπιαναν χέρι χέρι ο ένας τον άλλο και καθόταν μπροστά στις γέφυρες τους .
Δεν εγκαταλείψανε τα πάτρια εδάφη τους.
Δεν λακίσανε στα δύσκολα, στην δύσκολη αποστολή του να υπερασπιστούν την πατρίδα τους .
Από την άλλη έχεις ορδές Ισλαμιστές λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι πληρώνουνε χιλιάδες ευρώ για να έρθουν σε μία χώρα , σε μία Ευρώπη η οποία είναι τελείως διαφορετική η κουλτούρα της και η πίστη της από τη δική τους . Υπακούουν στην προπαγάνδα της Ν.Τ.Π. και της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και παρέας.
Είναι πραγματικά εύλογο το ερώτημα για ποιο λόγο οι Σέρβοι οι οποίοι είναι δίπλα μας, γείτονες που θα πηγαίναν απλά στη διπλανή τους γειτονιά και θα ζητούσαν βοήθεια, βοήθεια απο τους αδελφούς τους ,θα ήταν γι αυτούς πολύ εύκολο να φτάσουν με ασφάλεια στην χώρα μας… αλλα δεν παράτησαν ποτέ την πατρίδα τους, αλλά οι άλλοι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και πρόσφυγες έρχονται με τα κινητά των 600 € και με τις σφαίρες στην τσέπη …Γιατι οι μεν συμπεριφερθηκαν ετσι, και οι δε … ειναι ανθρωποι της Ν.Τ.Π. που χρειαζονται βοηθεια.;;;
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΚΑΙ …ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕς ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΑΝ ; …ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΙΣ .. ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΚΟΚ…ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ …Η ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ …Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;
ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
—————————————————-
Ανάμεσα στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, κρύβονται οπλισμένοι κομμάντος Τζιχαντιστές, που θα μεταβάλλουν την Ελλάδα σε ΣΥΡΙΑ. Και εμείς χαζοχαρούμενοι «πέρα βρέχει», «από τη πόλη έρχομαι».
Αλέξη, Τασία, & Σία.
Η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, καταλαμβάνεται οσονούπω από τους Τζιχαντιστές, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας, και εμείς αδιάφοροι.
Βλέπε πολιτικές Αλέξη & κυρά- Τασίας.
Όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες έκλεισαν τα σύνορα, έβαλαν το Στρατό να τα φυλάει, ο Ούγγρος πρωθυπουργός δηλώνει ότι υπάρχει ο έσχατος κίνδυνος για την Ευρώπη, και εμείς εδώ χαζοχαρούμενοι τους υποδεχόμαστε «εν χορδαίς και οργάνοις» που ψάλλει η Εκκλησία μας, και ο Αλέξης με την κυρά-Τασία, ετοιμάζει σπίτια να τους στεγάσει με air condition, Νοσοκομεία-Σχολεία, ενώ ο Λαός στενάζει από τα Μνημόνια, και τους φόρους των δανειστών-δυναστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο μόνος ρατσισμός στην Ελλάδα, είναι αυτός εναντίον των φορολογουμένων Ελλήνων.
Στα πόσα Μνημόνια θα ξυπνήσει ο Λαός;;;
Το 50% των Ελλήνων ψηφοφόρων προτίμησαν τις παραλίες και τις καφετέριες, και άφησαν τους λαθρομετανάστες να εκλέξουν την Ελληνική Κυβέρνηση, επίσης και τους μειονοτικούς στη Θράκη. Κατόπιν αυτού είμαστε άξιοι της τύχης μας!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, πριν είναι πολύ αργά!!!
Με τις εκλογές ο Αλέξης νομιμοποίησε το 3ο Μνημόνιο, και εσύ Έλληνα πλήρωσε τώρα ΕΝΦΙΑ, φόρους, ανεργία, και διασπορά!!! ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ Επιμέλεια σύνταξης και κυκλοφορίας κειμένου

Η Ρωσία Αποκαλύπτει τον Άνθρωπο που θα Αποκαθηλώσει τον Τσίπρα, θα φέρει Ρήξη και Νέες Εκλογές σε λιγότερο από 2 Χρόνια!


ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ2
Έκθεση της Ρωσικής Δούμας αποκαλύπτει, το αντίπαλο Δέος του Τσίπρα, νέα διάσπαση και Εκλογές!
Σε εκθεση της Επιτροπης Γεωπολιτικων Στρατιωτικών μελετών της Ρωσικης Δουμας,καταγραφουν τα εξεις για την Ελλαδα: Παρα την σχετικη ανετη επικρατηση του Συριζα στις Εκλογες στις 20 Σεπτεμβριου, τα δυσκολα δεν εχουν ξεπεραστεί για την συγκυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ…..Οι δυσκολιες θα ερθουν με την απαιτητικη και πιστη εφαρμογή του Μνημονιου,απο τους δανειστες της Ελλαδας! Η ΕΕ δεν εμπιστεύεται την Συγκυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ, και θα ζητησει πολλα περισσοτερα απο τα συμφωνηθεντα, ενα απο αυτα, ειναι η ωμη επιτήρηση της Κυβερνησης με προσωπο εγκαθετο απο την ΕΕ μεσα στην Κυβερνηση! Καθοριστικο ρολο θα παιξουν το κινημα των «53» Η πλειοψηφία των μελών της τάσης ειχε τάχθηκαν υπέρ της αποχώρησης από το ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πρότειναν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ
Η επιτροπη της Ρωσικης Δουμας βλεπει οτι πολυ συντομα ο Εσωκομματικός Αντιπαλος-αντι τσιπρας,ακουγεται στο ονομα-ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ!
Ο Γ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ μαζι με το κινημα των «53» θα αντισταθουν στο τσουναμι μετρων που θα ερθουν βασει του υπογραφέντος Μνημονιου,οπου και θα ερθει και δευτερη ρηξη-διάσπαση στους κολπους του Συριζα με την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα! Αυτος ο νεος πολιτικος φορεας,ενδεχεται να απορροφήσει στους κολπους του, και το Κομμα ΛΑΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟ-ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ! Με τα ενδεχομενα αυτα…..σε λιγοτερο απο 2 χρονια,τι αλλο? Εκλογες Ξανα!
Η Ρωσία Αποκαλύπτει τον Άνθρωπο που θα Αποκαθηλώσει τον Τσίπρα, θα φέρει Ρήξη, και Νέες Εκλογές σε λιγότερο από 2 Χρόνια!2





hellasforce

Εγκαταλείψτε το… Μαξίμου!


Εγκαταλείψτε το... Μαξίμου!
Θα περίμενε κανείς ότι άλλες θα ήταν οι προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πλην όμως εκείνο που απασχόλησε, όπως έμαθα, τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού την ώρα ακόμη που μεταδίδονταν τα εκλογικά αποτελέσματα ήταν η φυγή από το Μέγαρο Μαξίμου!
Ισως επειδή ο Αλ. Τσίπρας (φωτογραφία) έκανε λόγο σε όλη την προεκλογική περίοδο για κυβέρνηση οκταετίας και σου λένε το Μέγαρο Μαξίμου είναι μικρό, μη λειτουργικό και άβολο για την άσκηση εξουσίας. Και έτσι άρχισαν να αναζητούν, όπως μαθαίνω, άλλο πρωθυπουργικό γραφείο. Ακριβώς τα ίδια που έκανε και ο Γ. Παπανδρέου όταν ήταν πρωθυπουργός και ήθελε να φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου. Οι συνεργάτες του μάλιστα τότε του βρήκαν άλλο πρωθυπουργικό γραφείο, στον 6ο όροφο του κτιρίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη Βασ. Σοφίας, και προχώρησαν σε μετακόμιση επίπλων. Του είπαν μάλιστα ότι το νέο αυτό γραφείο έχει πλεονεκτική θέα προς τον Εθνικό Κήπο, πλην όμως τίποτε δεν έγινε.
Ή μάλλον άδειασαν δύο όροφοι στη Βασ. Σοφίας και δημιουργήθηκε ένα επιτελικό γραφείο του Πρωθυπουργού, το οποίο χρησιμοποίησε και ο Αντ. Σαμαράς όταν ήταν πρωθυπουργός. Η εισήγηση των στενών συνεργατών του κ. Τσίπρα που άρχισαν ήδη την αναζήτηση νέου πρωθυπουργικού γραφείου είναι να εξευρεθεί λειτουργικό γραφείο και το Μαξίμου να χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία υψηλών προσώπων!





hellasforce

ALERT – Οι Τούρκοι Μαζί με τους «ΛΑΘΡΟ» μας Στέλνουν και Βαριές Επιδημίες


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΛΑΘΡΟ» ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ
Το τεράστιο κύμα των παράνομων μεταναστών που κατευθύνονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες προς την χώρα μας, πέραν των μεγάλων προβλημάτων διαμονής και διατροφής τους, φέρνουν μαζί τους και ένα μεγάλο κύμα επιδημιών και ασθενειών που ήταν ξεχασμένες εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή μας.
Σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα τη τουρκικής εφημερίδας, Aydınlık, από την περιοχή της Σμύρνης όπου έχουν στρατοπεδέψει δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, με την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα επιδημικών ασθενειών που θα προκαλέσουν μεγάλο πρόβλημα στις υγειονομικές εγκαταστάσεις της περιοχής.
Εκείνο όμως που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό, είναι ότι όλο αυτό το κύμα των παράνομων μεταναστών που εκδηλώνει αυτές τις επιδημικές ασθένειες πρόκειται να έρθει με κάθε μέσο στην ελληνική επικράτεια, μεταφέροντας και τις αρρώστιες αυτές στην δική μας πλευρά.
Όπως αναφέρεται, στο Κέντρο Υγείας του Bornova της Σμύρνης, έχουν ήδη παρατηθεί κρούσματα επιδημιών ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες που προβληματίζουν τις τουρκικές υγειονομικές αρχές, ενώ επισπεύδονται οι ενέργειες από τουρκικής πλευράς να προωθηθούν όλοι αυτοί με κάθε μέσο στα ελληνικά νησιά. Με λίγα λόγια δηλαδή, οι Τούρκοι μαζί με τις χιλιάδες των παρανόμων μεταναστών θα μας κάνουν… εξαγωγή και τις επιδημικές ασθένειες που κουβαλούν.
Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο οξύ με την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης όλων αυτών στην ύπαιθρο ευνοούν την εκδήλωση πολλών ασθενειών που πλήττουν ιδίως μικρά παιδιά, ενώ οι περισσότερες από αυτές τις ασθένειες είναι όπως αναφέρουν οι υγειονόμους αρχές της περιοχής, μεταδοτικές, γεγονός που αυξάνει την επικινδυνότητα της κατάστασης.
Να ετοιμαστούμε λοιπόν να υποδεχτούμε τον νέο όγκο των παράνομων μεταναστών και μαζί τους και διάφορες επιδημίες και ξεχασμένες ασθένειες που τις είχαμε λησμονήσει, σε ένα ελληνικό σύστημα υγείας που έχει ήδη διαλυθεί από την μνημονιακή καταστροφή της χώρας.
Να δούμε πως θα ξεμπερδέψουμε και από την νέα αυτή απειλή.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr