Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ξεκινά ο «πόλεμος» κατά του Ισλάμ από τον Ν.Τραμπ!!!Με την «ουρά στα σκέλια» τώρα ο Ρ.Τ.Ερντογάν για να μη γκρεμιστεί η «αυτοκρατορία» του!!!(βίντεο)







Ξεκινά ο «πόλεμος» κατά του Ισλάμ από τον Ν.Τραμπ!!!Με την «ουρά στα σκέλια» τώρα ο Ρ.Τ.Ερντογάν για να μη γκρεμιστεί η «αυτοκρατορία» του!!!(βίντεο)




Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε αν η αντι-ισλαμική ρητορική του νέου προέδρου της Αμερικής Ν. Τραμπ κατά των μουσουλμάνων

όπου είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων ανά τον κόσμο, χρησίμευσε μόνο για την ενίσχυση της προεκλογικής εκστρατείας του ή για το αν ο ίδιος έχει όντως σκοπό να εξαπολύσει πόλεμο εναντίον τους μιας και πολλές φορές έχει τονίσει πως είναι ξένοι γι΄αυτόν...



Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τον περασμένο Δεκέμβριο είχε πει δε, ότι θέλει ακόμα και να απαγορεύσει την είσοδο των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ: «Αυτοί κάνουν σκλάβες τις γυναίκες και δολοφονούν τους ομοφυλόφιλους. Εγώ δεν τους θέλω σε αυτή τη χώρα. Eιναι θέμα ζωής και θανάτου!», είχε πει τότε χαρακτηριστικά.



Το βέβαιο είναι ότι στον μουσουλμανικό κόσμο σήμερα επικρατεί έντονη ανησυχία και απογοήτευση μετά την επικράτηση του Αμερικανού μεγιστάνα: “Τα μέτρα του κατά των μουσουλμάνων θα στηρίζονται στις διακρίσεις”, δήλωσε εκπρόσωπος του Μετώπου υποστηρικτών του Ισλάμ.



Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο μόνος Αμερικανός πρόεδρος που θα είναι αρκετά «σκληρός» απέναντι στην τουρκική πολιτική, ο μοναδικός με «μηδενική ανοχή» για όσους θέτουν σε κίνδυνο την πολιτική και οικονομική ασφάλεια των συμμάχων των Αμερικανών. Κι αυτό σίγουρα έχει να κάνει και με την αποδεδειγμένη σχέση του Τούρκου προέδρου με τις ισλαμιστικές οργανώσεις.



Ολα αυτά τη στιγμή που η Τουρκία διεκδικεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία χώρα περιορισμένης κυριαρχίας, όπου ένα σημαντικό κομμάτι της χώρας, όπως είναι το Αιγαίο, θα ελέγχεται από την Τουρκία, ως επικυρίαρχη δύναμη, αλλά από εκεί και πέρα οι ΗΠΑ δεν μπορούν να συμμαχήσουν με την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας. Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο...



Και βέβαια είναι δεδομένο ότι οι μεγάλες χώρες, όπως είναι οι ΗΠΑ, είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξουν πολιτικές στις διεθνείς τους σχέσεις...



Μπορεί να περιοριστούν κάπως οι παρεμβάσεις τους, αλλά για παράδειγμα στη Συρία, δεν μπορεί να εγκαταλείψουν όσα έχουν γίνει από τους προηγούμενους και να αφήσουν μόνο τον Άσαντ, παραδεχόμενες έτσι ότι έκαναν λάθος…



Kατά το πρόσφατο παρελθόν βρέθηκαν «στα μαχαίρια», αφού ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  είχε αναφερθεί επικριτικά στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή  δηλώσεις του για αποκλεισμό των μουσουλμάνων από τις ΗΠΑ:



«Ο Τραμπ δεν είναι επιτυχημένος πολιτικός. Ένας επιτυχημένος πολιτικός δεν θα έκανε τέτοια δήλωση με δεδομένο ότι υπάρχουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι που ζουν στις ΗΠΑ. Δεν γνωρίζω αν θα κερδίσει ή όχι, αλλά ας υποθέσουμε ότι θα κερδίσει. Τι θα συμβεί; Θα αναιρέσει τις σχέσεις με όλες τις μουσουλμανικές χώρες;»



Τα πράγματα άλλαξαν έστω και επιφανειακά, με το στρατιωτικό πραξικόπημα του καλοκαιριού στη Τουρκία και η προσέγγιση του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ από τον Τούρκο πρόεδρο έγινε μονόδρομος αφού σύμφωνα με αναλυτές της γείτονος, σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι υποτιθέμενες σχέσεις του Γκιουλέν, του μεγάλου αντιπάλου του Ερντογάν, που διαμένει στις ΗΠΑ με την εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.



Οργανώσεις που συνδέονται με τον Γκιουλέν φέρονται να χρηματοδότησαν την προεκλογική εκστρατεία της κ. Κλίντον.



Αυτό σε συνδυασμό με την θέση της Κλίντον ότι θα εξέταζε το ενδεχόμενο εξοπλισμού των Κούρδων της Συρίας με όπλα επιδείνωσε τις σχέσεις του καθεστώτος με την δημοκρατική τότε υποψήφια, διευκολύνοντας την πρόσκαιρη έστω επαφή του Τραμπ με τον Τούρκο πρόεδρο.



Στη φάση εκείνη, ο Τραμπ είχε πει υπονοώντας πολλά ότι: «η Τουρκία μπορεί να κάνει πολλά εναντίον του Ισλαμικού Κράτους (ISIS)», υπογραμμίζοντας την πίστη του πως θα κάνει πολύ περισσότερα αν διαπραγματευθεί μαζί τους ενώ ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε εαυτόν μεγάλο θαυμαστή των Κούρδων, προσθέτοντας ότι «θα ήταν ωραίο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Τούρκοι, οι Κούρδοι της Συρίας και η ΗΠΑ για να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση».



Ολα αυτά όμως όσο ακόμα ο Τραμπ ήταν απλώς ένας υποψήφιος και οι διπλωματικές του ικανότητες ξεδιπλώνονταν απέναντι ακόμα και στους «εχθρούς» της «ακραίας» για τους αντιπάλους του, ιδεολογίας του. Πλέον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ως που θα φτάσει το πάθος του νέου πλανητάρχη εναντίον των μουσουλμάνων και μόνο ο καιρός θα δείξει αν το σοκ πως «Οι Αμερικανοί διαταράσσουν εκ νέου τον κόσμο» είναι δικαιολογημένο.



Δείτε στο βίντεο τον Ντόναλντ Τραμπ όταν φώναζε στον αμερικανικό λαό:



«Ναι, θέλω τα τζαμιά και «αυτούς» υπό στενή παρακολούθηση!!!.Όταν οι δίδυμοι πύργοι έπεφταν, οι μουσουλμάνοι στο New Jersey πανηγύριζαν (!!!) και εσείς μου λέτε να μην τους παρακολουθούμε; Με τα ματιά μου τους έβλεπα!!!»


Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών πάντως, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έστω και για τα μάτια του κόσμου συνεχάρη σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ για την νίκη του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και δήλωσε πως η Άγκυρα θα ενισχύσει τις «βασισμένες στην εμπιστοσύνη σχέσεις και τη συνεργασία» της με τις ΗΠΑ...



Αλλά και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε την ελπίδα ότι η εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ θα οδηγήσει σε θετικά βήματα στη Μέση Ανατολή και στον σεβασμό των βασικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών σε όλον τον κόσμο.



«Ελπίζω πως αυτή η επιλογή του αμερικανικού λαού θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνουν θετικά βήματα στον κόσμο όσον αφορά τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες, τη δημοκρατία και τις εξελίξεις στην περιοχή μας», ανέφερε σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.









volcanotimes

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΩΡΑ!!!ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !!






ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΩΡΑ!!!ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !!


«Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ένας μεγάλος σεισμός στη χώρα μας, ακόμη και 7 Ρίχτερ και να δημιουργήσει προβλήματα».

Με αυτή τη φράση, ο σεισμολόγος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Θανάσης Γκανάς προειδοποιεί τους πολίτες και τους αρμόδιους φορείς για το τι μπορεί να συμβεί σε μία σεισμογενή χώρα, όπως η Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, ο κ. Θανάσης Γκανάς μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας επισήμανε: «Είμαστε σε επιφυλακή, επειδή πάντα συμβαίνουν μεγάλοι σεισμοί στη χώρα μας. Στη Θεσσαλία, μάλιστα, βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ρήγματα στη χώρα, το οποίο δίνει μεγάλους σεισμούς. Το 1954 με επίκεντρο στους Σοφάδες έγινε σεισμός 7,5 ρίχτερ. Και ακολούθησαν σεισμοί σε όλη τη Θεσσαλία τα επόμενα χρόνια, λόγω ενεργοποίησης του φαινομένου του ντόμινο».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον σεισμολόγο οι σεισμοί δεν προβλέπονται. «Δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι επίκειται μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα. Οι προβλέψεις των συναδέλφων στηρίζονται σε στατιστικές για το πόσο καιρό έχει να σημειωθεί σεισμός σε διάφορες περιοχές. Και πάλι πέφτουν έξω. Για παράδειγμα στην Ιταλία είχαμε 3 μεγάλους σεισμούς μέσα σε 2 μήνες χωρίς κανείς να τους έχει προβλέψει.

Στην Ιταλία συνέβη το φαινόμενο του «ντόμινο». Δηλαδή μία σεισμική δόνηση διέγειρε ένα άλλο ρήγμα και έδωσε στη συνέχεια και αυτό άλλο σεισμό. Όμως η δραστηριότητα στην Ιταλία δεν επηρεάζει τη χώρα μας, καθώς τα ρήγματα της Ελλάδας βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από της Ιταλίας και δεν γίνεται, σύμφωνα με τους επιστήμονες, να διεγερθούν από τους σεισμούς στη γειτονική χώρα.

Ωστόσο, πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για έναν μεγάλο σεισμό. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ένας μεγάλος σεισμός, ακόμη και 7 ρίχτερ, και να δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να έχουμε πάντα μέτρα προστασίας, να διδάσκεται στα παιδιά στα σχολεία πώς πρέπει να αντιδράσουν, στο σπίτι μας να μην υπάρχουν φθορές, βαριά αντικείμενα πάνω απ΄ τα κεφάλια μας» επισημαίνει ο κ. Γκανάς, σύμφωνα με τον οποίο, τουλάχιστον στη χώρα μας οι κατασκευές των κτηρίων από το 1984 και μετά είναι υψηλών προδιαγραφών σε σχέση και με τα διεθνή δεδομένα.






volcanotimes

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ!!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ''ΕΧΘΡΟΙ'' ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!!








ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ!!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ''ΕΧΘΡΟΙ'' ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!!




Αν και αρχικά η είδηση προκάλεσε αίσθηση, ίσως και αρνητική εντύπωση αποδείχθηκε ότι τελικά ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία, αφού ο Πούτιν ξηλώνει μεθοδικά όλους τους πράκτορες του Σιωνισμού!!!

Ο Πούτιν ξηλώνει μεθοδικά όλους τους πράκτορες του Σιωνισμού, του Soros και των Rothschild που παριστάνουν τους ακτιβιστές και τους υπερασπιστές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων… Στην Ελλάδα οι πράκτορες βρίσκονται στην κυβέρνηση και χρηματοδοτούν μέσω ΜΚΟ ή διορίζουν απευθείας στο Δημόσιο όσους πράκτορες δεν εκλέξαμε βουλευτές κι έμειναν χωρίς εισοδήματα.

Οι ρωσικές αρχές, πριν αρκετές μέρες σφράγισαν τα γραφεία της οργάνωσης Διεθνής Αμνηστία στη Μόσχα χωρίς να δώσουν εξηγήσεις, όπως ανακοίνωσε η διεθνής οργάνωσης υπεράσπισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.



«Όλα τα πράγματα, οι υπολογιστές και τα έγγραφά μας είναι εκεί, πίσω από τις σφραγισμένες πόρτες», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Ιβάν Κοντρατένκο, εργαζόμενος στην Διεθνή Αμνηστία στη Ρωσία.

Μόνο ο Σόρος την επιχορήγησε με 884.000 δολάρια!!!

Η οργάνωση ανήρτησε φωτογραφία των σφραγίδων στις οποίες αναγράφεται ότι τα γραφεία ανήκουν στην Ρωσική Ομοσπονδία και ότι η οργάνωση πρέπει να απευθυνθεί στις αρχές της πόλης της Μόσχας για να λάβει πληροφορίες. Η Διεθνής Αμνηστία, που στεγάζεται τα γραφεία αυτά εδώ και 20 χρόνια, αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι οι κλειδαριές έχουν αλλάξει και το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κομμένο.

Το γραφείο της Μόσχας είναι το μοναδικό γραφείο της Διεθνούς Αμνηστίας στη Ρωσία.





volcanotimes

Η Ούρσουλα ζητά εξηγήσεις από τον Ντόναλντ! Γερμανίδα υπουργός Άμυνας κατά Τράμπ!


Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ χρειάζεται να ξεκαθαρίσει τις απόψεις του για τη Ρωσία, και να καταλάβει ότι πρέπει να συμπεριφερθεί απέναντι στο ΝΑΤΟ σαν αυτό να είναι μια συμμαχία κοινών αξιών και όχι μια επιχείρηση, δήλωσε η Γερμανός υπουργός Άμυνας χθες.
“Αυτό που ελπίζω να του πουν οι σύμβουλοί του και αυτό που χρειάζεται να μάθει είναι ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι απλώς μια επιχείρηση. Δεν είναι μια εταιρεία”, είπε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε εκπομπή του καναλιού ZDF χθες. “Δεν ξέρω ποιά είναι η αποτίμησή του για το ΝΑΤΟ”, πρόσθεσε.
Κατά την προεκλογική του εκστρατεία, ο Τραμπ είχε απειλήσει να εγκαταλείψει τους συμμάχους των ΗΠΑ στην Ευρώπη αν δεν ξοδεύουν αρκετά για την άμυνα του οργανισμού.
“Δεν μπορείς να λες ότι ‘το παρελθόν δεν μετράει, οι αξίες που μοιραζόμαστε δεν μετρούν’, αλλά να προσπαθείς να βγάλεις όσα πιό πολλά χρήματα μπορείς από αυτό (το ΝΑΤΟ) και να (αναρωτιέσαι) αν μπορείς να βγάλεις μια συμφέρουσα (χρηματική) συμφωνία από αυτό”, δήλωσε.
Η φον ντερ Λάιγεν συμβούλεψε τον Τραμπ να μην πλησιάσει πολύ τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, τονίζοντας ότι το ΝΑΤΟ έχει σταθεί στο πλευρό των ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
“Ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να δηλώσει καθαρά σε ποιά πλευρά ανήκει. Αν βρίσκεται στην πλευρά του νόμου, της ειρήνης και της δημοκρατίας, ή αν δεν ενδιαφέρεται για όλα αυτά και ψάχνει αντίθετα για ένα φιλαράκι (στον Πούτιν)”, είπε.
Ο Τραμπ έχει εκφράσει θαυμασμό για τον Ρώσο πρόεδρο, ο οποίος έχει καταδικαστεί από τη Δύση για τις πράξεις του στην Ουκρανία.



militaire.gr

Γιατί ο Ομπάμα ζητά 11,6 δις δολάρια επιπλέον για πολεμικές δαπάνες;

obama_helicopter.jpg


Μπορεί να είναι απερχόμενος και με τη βούλα πλέον ο Ομπάμα αλλά ακόμη έχει την εξουσία να λαμβάνει αποφάσεις και να θέτει ζητήματα.Ένα απ΄ αυτά μοιάζει εξαιρετικά σοβαρό ,γιατί δείχνει ότι δεν αποκλείεται οι ΗΠΑ να έχουν σχέδια για περαιτέρω εμπλοκή τους σε πολεμικές συγκρούσεις.Με πρόεδρο τον Τραμπ πλέον.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έστειλε χθες ένα αίτημα στο Κογκρέσο για μια συμπληρωματική ενίσχυση 11,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων (10,65 δις ευρώ) για πολεμικές δαπάνες οι οποίες θα περιλαμβάνουν χρήματα για την καταπολέμηση των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) και για την συντήρηση του μεγάλου αριθμού στρατιωτών στο εξωτερικό.
Η αίτηση, που περιγράφεται σε μια επιστολή που δημοσιεύθηκε από τον Λευκό Οίκο, ζητά για το οικονομικό έτος 2017, επιπλέον 5,8 δις δολάρια (5,32 δις ευρώ) για το Πεντάγωνο, για στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν και για να πολεμηθεί το ΙΚ στο Ιράκ και τη Συρία, και άλλα 5,8 δις δολάρια για το υπουργείο Εξωτερικών (Στέιτ Ντιπάρτμεντ) και τον Οργανισμό Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID).
Ο Ομπάμα αιτήθηκε την αύξηση λίγο προτού επιστρέψει στην Ουάσιγκτον το Κογκρέσο για τους δύο τελευταίους μήνες της θητείας του προτού ξεκινήσει το νέο Κογκρέσο τον Ιανουάριο.
“Για το υπουργείο Άμυνας, το σχέδιο αυτό αντανακλά την εξελισσόμενη φύση της στρατιωτικής μας επιχείρησης εναντίον της ISIL (Ισλαμικού Κράτους) και των προσπαθειών μας στο Αφγανιστάν”, είπε σε δήλωσή του ο υπουργός Άμυνας Ας Κάρτερ, χρησιμοποιώντας ένα ακρώνυμο για την τζιχαντιστική οργάνωση.
Ο Κάρτερ πρόσθεσε ότι η χρηματοδότηση θα επιτρέψει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το USAID να αντιμετωπίσουν τον εξτρεμισμό.
“Η ταχεία ψήφιση του σχεδίου αυτού θα βοηθήσει το υπουργείο Άμυνας και τους εταίρους μας στην αμερικανική κυβέρνηση και παγκοσμίως να προστατέψουμε το έθνος αυτό, και καλώ το Κογκρέσο να το υποστηρίξει”, έγραφε στη δήλωσή του.
Ο βουλευτής Μακ Θόρνμπερι, πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, είπε ότι θα εξετάσει το αίτημα του προέδρου Ομπάμα αλλά ότι θεωρεί τα ποσά πολύ χαμηλά.
“Ενώ θα εξετάσουμε την αίτηση προσωπικά, το ποσό εξακολουθεί να μην καλύπτει τον αυξανόμενο ρυθμό των επιχειρήσεων εναντίον της ISIL και δεν κάνει τίποτα για να ξεκινήσει να αντιμετωπίζει την κρίση ετοιμότητας” των ενόπλων δυνάμεων, είπε σε δήλωσή του ο Θόρνμπερι.



militaire.gr

Ο Τράμπ προκαλεί φόβο πολέμου! Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά από τη εκλογή του


Σύμφωνα με δημοσκόπηση του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού ARD, που μεταφέρει η Deutsche Welle, το 64% θεωρεί ότι ο Τραμπ θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια στον κόσμο και το 66% προβλέπει επιδείνωση των σχέσεων ΗΠΑ-ΕΕ.
Με ανησυχία υποδέχεται η κοινή γνώμη την εκλογή Τραμπ
Η αβεβαιότητα και η ανησυχία του γερμανικού πολιτικού κόσμου απέναντι σε έναν απρόβλεπτο αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αντικατοπτρίζεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο και στη γερμανική κοινή γνώμη.
Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το πρώτο πρόγραμμα της γερμανικής τηλεόρασης ARD δείχνει ότι το 66% του αντιπροσωπευτικού δείγματος 1.004 ατόμων δεν εμπιστεύεται τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο.
Την ίδια στιγμή η συντριπτική πλειονότητα των ερωτηθέντων, το 76% πιστεύει ότι με πρόεδρο τον Ντ. Τραμπ οι εξελίξεις στις ΗΠΑ θα είναι αρνητικές. Μόλις το 17% πιστεύει το αντίθετο.
Το πόσο μεγάλες είναι οι επιφυλάξεις απέναντι σε έναν πρόεδρο Τραμπ δείχνει ότι 64% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια στον κόσμο.


militaire.gr

Ακραία φιλοτουρκικές θέσεις από τον στρατηγό που ο Τραμπ προορίζει για Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας

flyn


Ποια θα είναι η πολιτική που θα ασκήσει ο Τράμπ σ΄ ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα και τη Τουρκία; Αν και ίσως είναι νωρίς να βγουν ασφαλή συμπεράσματα οι τοποθετήσεις ανθρώπων που ήταν και είναι δίπλα στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ θα πρέπει να μας προβληματίσουν σοβαρά.
Ένα από τα πρόσωπα που ο Τραμπ έδειξε να εμπιστεύεται κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας,είναι ο απόστρατος στρατηγός Μάϊκλ Φλήν. Το όνομά του ακούγεται για τη θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.Θα είναι μια ανησυχητική για την Ελλάδα εξέλιξη.Κι αυτό ,γιατί όπως εξηγεί σε ανάλυσή του ο Δημήτρης Γ.Απόκης* οι θέσεις που έχει εκφράσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικές περιόδου ο Φλην,είναι εξαιρετικά φιλοτουρκικές!
Γράφει στο migratiou.com :
“Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο Στρατηγός Φλήν, διατύπωσε κάποιες ενδιαφέρουσες και ταυτόχρονα ανησυχητικές απόψεις για την Τουρκία και τις εξελίξεις γύρω από το πραξικόπημα. Οι απόψεις αυτές πρέπει να προκαλέσουν συναγερμό στην Αθήνα και να ξεκινήσει άμεσα η προσπάθεια να ακουστεί η ελληνική άποψη στην ομάδα Transition του Ντόναλντ Τράμπ. Ο Στρατηγός, αναφερόμενος στην Τουρκία ανέφερε, «Χρειάζεται να διορθώσουμε την εξωτερική μας πολιτική και να αναγνωρίσουμε την Τουρκία ως προτεραιότητα. Χρειάζεται να δούμε τον κόσμο από την αντίληψη της Τουρκίας. Τι θα είχαμε κάνει εάν με τα την 9/11 ακούγαμε τα νέα ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ζει σε μια όμορφη βίλα σε Τουρκικό Θέρετρο, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί 160 πρότυπα σχολεία που χρηματοδοτούνται από τους Τούρκους φορολογούμενους.» «Πρέπει να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι η Τουρκία είναι κρίσιμη για τα συμφέροντα των ΗΠΑ.»
Χαρακτήρισε την πολιτική Ομπάμα έναντι της Τουρκίας «μη σοφή πολιτική.» Οι απόψεις του Στρατηγού Φλήν, εδράζονται στο στρατιωτικό του παρελθόν και στη θητεία του σε κρίσιμες θέσεις στο Πεντάγωνο. Παραδοσιακά η Τουρκία έχει σθεναρή υποστήριξη στο Αμερικανικό Πεντάγωνο. Επίσης ο Στρατηγός διακρίνεται από πάθος εναντίον των εξτρεμιστών ισλαμιστών και σε αυτούς εντάσσει και τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο υπονοεί στις παραπάνω απόψεις. Μάλιστα, σε  άρθρο του, τον έχει παρομοιάσει με τον Αγιατολάχ Χομεϊνί, και έχει την άποψη ότι πρέπει να εκδοθεί στην Τουρκία. Έχει επίσης, παρομοιάσει την περίπτωση Γκιουλέν με αυτή τον ιδρυτών της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» και τους υποκινητές της «Αραβικής Άνοιξης», κινήματα τα οποία, σωστά, αποτελούν κόκκινο πανί για αυτόν.
Ορμώμενος από αυτές τις απόψεις έχει αντιταχθεί στις αιτιάσεις ότι η πρόσφατη αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, ήταν στημένη από τον Ερντογάν, για να του δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τις διώξεις που κάνει τον τελευταίο καιρό. Άλτ Στρατηγέ… Η κριτική του Στρατηγού για τις δραστηριότητες του Φετουλάχ Γκιουλέν στο εσωτερικό των ΗΠΑ, μπορεί να είναι σωστή, όπως είναι σωστές οι απόψεις του για τη «Μουσουλμανική Αδελφότητα» και την «Αραβική Άνοιξη». Εκείνο όπως που δεν δικαιολογείται, με δεδομένη και την εμπειρία του στη θέση του Επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πενταγώνου, είναι η ασυλία που απλόχερα δίνει στον Ταγίπ Ερντογάν και το απολυταρχικό καθεστώς του. Δεν μπορεί να μην γνωρίζει τη βρώμικη διπρόσωπη πολιτική του Ερντογάν έναντι του Ισλαμικού Κράτους. Δεν μπορεί να μην γνωρίζει ότι η στρατηγική που ακολουθεί ο απολυταρχικός ηγέτης της Τουρκίας, είναι ταυτόσημη με αυτή της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» της οποίας ήταν και είναι θερμός υποστηρικτής, όπως επίσης και έναντι της «Αραβικής Άνοιξης». Δεν τα γνωρίζει δηλαδή αυτά ο Στρατηγός Φλήν; Και πώς είναι δυνατόν ο πιθανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας ή Υπουργός Άμυνας του νέου Αμερικανού Προέδρου, να διάγει φιλικά έναντι ενός ηγέτη και ενός καθεστώτος, που φυλακίζει ηγέτες αντίπαλων πολιτικών κομμάτων, μέλη του Κοινοβουλίου, κλείνει μέσα ενημέρωσης, και φυλακίζει δημοσιογράφους; Καλό θα είναι όλα αυτά να τα αναλογιστεί ο Στρατηγός. Ειδικά τώρα που ο Ντόναλντ Τράμπ, θα καθίσει στο Οβάλ Γραφείο και αυτός, πολύ πιθανόν, θα βρίσκεται δίπλα του”.
Ο Δ.Απόκης παραπέμπει και σ΄ ένα εξαιρετικά φιλοτουρκικό κείμενο του στρατηγού Φλήν το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.
* Ο Δημήτρης Γ. Απόκης είναι Διεθνολόγος Απόφοιτος του The Paul H. Nitze, School of Advanced International Studies, The Johns Hopkins University και Δημοσιογράφος




militaire.gr

ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


islam

Ο Μητροπολίτης Χίου απαντά στον Ερντογάν (βίντεο)


mitropolitis_chiou_markos1
«Τα μνημεία των νησιών μας, ακόμα και τα πατημένα, είναι ορθόδοξα χριστιανικά».
Η ομιλία του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου με αφορμή την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Σουμελά.

Έπεσαν οι μάσκες: Η αρπαγή του φυσικού αερίου μόνο κίνητρο στο Κυπριακό για την Τουρκία


cyprus_turkish
Όχι ότι είχαμε καμιά αμφιβολία…
Διχοτομικό μανιφέστο με το οποίο προβάλλουν τη θέση ότι η κυριαρχία εκπηγάζει ισότιμα από τους δυο «λαούς», ότι ο φυσικός πλούτος γύρω από την Κύπρο ανήκει και στους δυο «λαούς» και ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να σταματήσει τον «σφετερισμό» των συμφερόντων του τουρκοκυπριακού «λαού» που υπονομεύει τον στόχο για επίτευξη λύσης εντος του 2016, κατέθεσαν υπό μορφή επιστολής στον ΟΗΕ οι εκπρόσωποι του ψευδοκράτους.
Η επιστολή που υπογράφεται από τον «εκπρόσωπο» του ψευδοκράτους στον ΟΗΕ Μεχμέτ Ντανάς, κατατέθηκε από τον αναπληρωτή αντιπρόσωπο της Τουρκίας στις 20 Οκτωβρίου και κυκλοφόρησε ως επίσημο έγγραφο της Γενικής Συνέλευσης και του ΣΑ του ΟΗΕ (Α/71/562) στις 24 Οκτωβρίου ,ενώ ήδη κορυφώνονταν οι συνομιλίες Αναστασιάδη –Ακιντζι για την προετοιμασία των συναντήσεων που είναι σε εξέλιξη στο Μον Πελεράν στην Ελβετία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όλο το πνεύμα της επιστολής διαπνέεται από μια «συνομοσπονδιακή αύρα» ενώ επαναφέρονται οι γνωστές απαιτήσεις είτε για διακοπή της διαδικασίας έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων στην Κυπριακή ΑΟΖ είτε διαμοιρασμός των εσόδων μεταξύ των ελληνοκύπριων και των τουρκοκύπριων μέχρι ότου επιτευχθεί λύση.
Ενώ η τουρκοκυπριακή πλευρά εμφανίζεται να υιοθετεί όλο το πλαίσιο των απειλών και των διεκδικήσεων της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο εις βάρος ακόμη και της ίδιας της Κύπρου.
Η τουρκοκυπριακή επιστολή αναφέρει τα εξής:
«…Είναι λανθασμένη η αντίληψη που δημιουργείται ότι η ελληνοκυπριακή διοίκηση της Νότιας Κύπρου έχει το νομικό πολιτικό η ηθικό δικαίωμα να εκπροσωπεί η να ενεργεί στο όνομα του νησιού ως συνόλου. Η αλήθεια είναι ότι μετα την βίαιη καταστροφή το 1963 του συνεταιρισμού του 1960 της Δημοκρατίας της Κύπρου, δεν υπάρχει κοινή διοίκηση στο νησί που μπορεί να εκπροσωπεί τόσο τους τουρκοκυπρίους όσο και τους ελληνοκύπριους.
Είναι περιττό να λεχθεί ότι οι φυσικοί πόροι στο νησί και γύρω από την Κύπρο, ανήκουν και στους δυο λαούς του νησιού. Είναι άτυχές το γεγονός ότι η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση επιμένει σε μονομερή βήματα εις βάρος των απαράγραπτων και ισότιμων δικαιωμάτων του τουρκοκυπριακού λαού σε αυτές τις πηγές.
Οι θέσεις της τουρκοκυπριακής πλευράς σχετικά με τις έρευνες υδρογονανθράκων και τις διαδικασίες εξόρυξης τους, από την ελληνοκυπριακή διοίκηση έχει ήδη καταγραφεί σε έγγραφα που κατατέθηκαν στον ΟΗΕ.
Επίσης, στις προσπάθειες της ελληνοκυπριακής πλευράς να επιβάλλει τετελεσμένα στο θέμα των υδρογονανθράκων, η Τουρκία ως γειτονική χώρα έχει επίσης θεσει και δημοσιοποιήσει τις αντιρρήσεις της με συγκεκριμένες δηλώσεις και έγγραφα.
Σε αυτό το πλαίσιο, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω τις δυο τουρκοκυπριακές προτάσεις (24 Σεπτεμβρίου 2011 και 29 Σεπτεμβρίου 2012) που πρότειναν τη συγκρότηση μιας ad hoc επιτροπής για την από κοινού εξερεύνηση και εξόρυξη των κοιτασμάτων των υδρογονανθράκων.
Όμως η ελληνοκυπριακή πλευρά όχι μόνο αρνήθηκε να συζητήσει τις προτάσεις αλλά συνέχισε τις μονομερείς ενέργειες, υποστηρίζοντας ότι οι ενέργειες της είναι στο πλαίσιο των «κυριαρχικών δικαιωμάτων» της και παραβλέποντας το γεγονός ότι η «κυριαρχία εκπηγάζει ισότιμα από τους Τουρκοκυπρίους και τους Ελληνοκύπριους», όπως υπογραμμίσθηκε στην Κοινή Διακήρυξη της 11ης Φεβρουαρίου 2014.
Επιπροσθέτως, μέσω δημόσιων δηλώσεων η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει διακηρύξει σε πολλές περιπτώσεις ότι δεν έχει πρόθεση να κάνει κοινά βήματα με την τουρκοκυπριακή πλευρά στο θέμα των υδρογονανθράκων ή στον διαμοιρασμό με τους τουρκοκυπρίους των όποιων οφελών προκύψουν από ητν ανακάλυψη των υδρογονανθράκων, την περίοδο πριν την επίτευξη λύσης του Κυπριακού.
Οπως γνωρίζετε στις κοινές δηλώσεις 15 Μάιου 2016 και 14 Σεπτεμβρίου 2016 οι δυο ηγέτες εξέφρασαν την επιδίωξη για επίτευξη λύσης εντός του 2016. Είναι σαφές και το έχει αποδείξει η περασμένη εμπειρία, ότι για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι τεράστιας σημασίας η διαδικασία να μην εκτραπεί και να μην υπονομευθεί από παράγοντες όπως αυτός των υδρογονανθράκων…
Έναντι αυτού του «υπόβαθρου» δυστυχώς η ελληνοκυπριακή πλευρά επιμένει στην συνέχιση των μονομερών ενεργειών, όπως ήταν η υπογραφή της συμφωνίας με την Αίγυπτο στις 32 Αυγούστου 2016 για την κατασκευή αγωγού ή με την υποβολή αιτήματος σε Ενεργειακές Εταιρίες να επισπεύσουν την ανάπτυξη των συγκεκριμένων κοιτασμάτων.
Αυτή η ανειλικρινής στάση εγείρει ερωτηματικά για την πρόθεση της ελληνοκυπριακής διοίκησης για «διαμοιρασμό της εξουσίας» με τον τουρκοκυπριακό λαό.
Είναι η στιγμή που η διεθνής κοινότητα πρέπει να σταματήσει να κλείνει τα μάτια στις μονομερείς κινήσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς που σκοπεύει να σφετερισθεί τα σύμφυτα και νόμιμα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού στους φυσικούς πόρους του νησιού.
Η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση είναι προτιμότερο να εμπλακεί ειλικρινώς με την Τουρκοκυπριακή πλευρά για μια συνολική Λύση εντός του 2016, πριν το παράθυρο ευκαιρίας κλείσει».
Την επιστολή υπογράφει ο Μεχμετ Ντάνα που δηλώνει «μόνιμος αντιπρόσωπος» του ψευδοκράτους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ



hellasforce

Μέσω… twitter ζητούν τη δολοφονία Τραμπ! Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες


trump_target
Το απόλυτο κλίμα διχασμού επικρατεί στις ΗΠΑ λίγα μόλις 24ωρα μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στη θέση του προέδρου.
Ο Ρεπουμπλικανός επιχειρηματίας και πολιτικός δέχεται απειλές για τη ζωή του από δεκάδες χρήστες στο twitter, οι οποίοι ζητούν και εύχονται να βρεθεί κάποιος που θα προβεί στη δολοφονία του νέου προέδρου.
Το θέμα έχει αρχίσει να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, καθώς στην αμερικανική κοινωνία υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις από ψηφοφόρους της Χίλαρι Κλίντον, οι οποίοι δεν έχουν αποδεχθεί το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών. Δεκάδες χρήστες με μηνύματά τους στο twitter και γενικότερα στα social media, ζητούν και εύχονται τη δολοφονία του Ρεπουμπλικανού.
«Το μόνο που εύχομαι είναι ο πρώτος που θα επιχειρήσει να σκοτώσει τον Τραμπ, να μην αστοχήσει», ανέφερε ένας από τους χρήστες, ενώ ανάλογες φράσεις χρησιμοποιεί η πλειοψηφία όσων δεν τάσσονται στο πλευρό του νέου Αμερικανού προέδρου, προκαλώντας το απόλυτο εμφυλιοπολεμικό κλίμα, την επομένη μία προεκλογικής εκστρατείας που χαρακτηρίστηκε με ακραίες εκφράσεις και αντιπαλότητα, με ευθύνη και τόσο του Ντόναλντ Τραμπ, όσο και της Χίλαρι Κλίντον.
Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, με το αιτιολογικό ότι «κάθε απειλή εναντίον του προέδρου είναι σοβαρή». Το αρμόδιο τμήμα έχει ήδη ξεκινήσει τη διεξαγωγή έρευνας, προκειμένου να εντοπιστούν οι χρήστες που απειλούν τον Ντόναλντ Τραμπ και να ελεγχθούν από κάθε άποψη. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν είναι η πρώτη φορά που διεξάγουν ανάλογες έρευνες, καθώς παρακολουθούνται όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα και οι αναρτήσεις στα social media, που αφορούν σημαντικά πολιτικά πρόσωπα, πολύ δε περισσότερο όταν αφορά τον πρόεδρο.
Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δείχνει δημοσίως την ανησυχία του, ωστόσο έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον ίδιο, αλλά και την οικογένειά του, γνωρίζοντας ότι η πιθανότητα να γίνει στόχος μετά την εκλογή του, από εξτρεμιστικές ομάδες, ή κάποιον τρελό ή φανατικό, έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
Ένας χρήστης πρότεινε την ημέρα που θα παραλάβει και επισήμως τα ηνία της χώρας ως την καταλληλότερη για τη δολοφονία του νέου προέδρου, ώστε να μην προλάβει να εφαρμόσει κανένα από τα σχέδιά του, ενώ άλλος ρωτούσε «ποιος θα αναλάβει τη δολοφονία του Τραμπ;».
Στο στόχαστρο των απειλητικών μηνυμάτων βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικ Πενς, ως ο άμεσος συνεργάτης του νέου προέδρου.




hellasforce

‘Α Ο Ρ Α Τ Ο Σ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ’ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ είναι οι Αποκαλύψεις…


‘Α Ο Ρ Α Τ Ο Σ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ’, Η ‘ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ’! (Αποκαλυπτικό νέο βιβλίο).
«MIA ZΩΗ» ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ‘ΤΑΜΠΟΥ’…
1
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ είναι οι αποκαλύψεις για την δράση της περιβόητης ‘Λέσχης Μπιλντερμπέργκ’, που κάνει σε νέο βιβλίο της, η κ.Cristina Jimenez Martin, η οποία είναι συγγραφέας και ερευνητής δημοσιογράφος, ειδική στην έρευνα της ‘Λέσχης Bilderberg’. Το βιβλίο-έρευνα, ονομάζεται «Perdidos-Τα μυστικά σχέδια της Λέσχης Bilderberg»!
2
3
Σύμφωνα με την συγγραφέα, «αυτή η κρίση είναι το τέλειο θέμα, για να αλλάξουμε τις δομές του κόσμου, θωρακίζοντας τα υπερεθνικά θεσμικά όργανα, όσα δηλαδή δημιούργησε η ‘Bilderberg’ πριν από την κρίση, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ή το ευρώ»…
Αναλύοντας τη δράση της Λέσχης, η Martin εστιάζει ιδιαίτερα στον τρόπο, που αυτή επηρεάζει όχι μόνο την καθημερινότητα των λαών, αλλά το συναίσθημά τους!
Η Λέσχη ουσιαστικά υ π α γ ο ρ ε ύ ε ι στους λαούς, ποιους να …μισούν και ποιους να αγαπούν!
«Μετά από 10 χρόνια ερωτήσεις και έρευνα, άρχισα να καταλαβαίνω, πώς λειτουργεί ο κόσμος πραγματικά, χάρη σε αυτό που βρήκα στο εσωτερικό της ‘Λέσχης Μπίλντερμπεργκ’.
4
Γιατί αυτοί οι άνθρωποι, δεν είναι υπεύθυνοι για το χειρισμό της οικονομίας, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ελέγχουν, επίσης, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και την επικοινωνία μέσω των οποίων οι άνθρωποι ταυτίζοντια ή διαφοροποιούνται.
Στο πλαίσιο αυτό βασιλεύει περισσότερο το συναίσθημα, από ότι η λογική. Έτσι ώστε, αν μπορεί κανείς να ελέγχει την επικοινωνία, ελέγχει τα συναισθήματα των ανθρώπων, το μίσος και την αγάπη. Μερικοί άνθρωποι μισούν και δεν γνωρίζουν καν γιατί» σημειώνει η συγγραφέας.
Τονίζει δε πως υπάρχει μίσος από διάφορες πηγές όπως για τους Μουσουλμάνους, τους άθεους, τους Χριστιανούς, φυλετικό μίσος και άλλα.
«Αν υπάρχει μίσος αυτό μπορεί να δικαιολογήσει πολέμους, που είναι μια πολύ π ρ ο σ ο δ ο φ ό ρ α επιχείρηση για ορισμένους» σχολιάζει.
Σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος αναφέρει με νόημα: «Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια πραγματικότητα» και συμπληρώνει «η ‘Λέσχη Μπίλντερμπεργκ’, είναι η πραγματική δύναμη, αν και η πλειοψηφία πιστεύει ότι η πραγματική δύναμη είναι οι πολιτικοί και άλλοι άνθρωποι, που εμφανίζονται στην τηλεόραση.
Η πραγματική δύναμη, δεν ήθελε να είναι στην πρώτη σειρά, αλλά προτιμά να ζει κρυμμένη, να περνάει απαρατήρητη. Η πραγματική δύναμη, είναι ένας αόρατος αυτοκράτορας»!!!
5
Από τα πυρά της, δεν ξεφεύγει ούτε ο ‘Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών’, για τον οποία λέει: «Ο ΟΗΕ είναι μέρος της ‘Bilderberg’. Δεν είναι μια αξιόπιστη πηγή. Η γη, όπου έχει την έδρα του ο ΟΗΕ, π α ρ α χ ω ρ ή θ η κ ε από τον David Rockefeller, την ψυχή της Λέσχης»!
Ο ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ" ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ...
Ο ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ» ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ…
7
Επίσης χαρακτηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Μπ. Χουσεΐν Ομπάμα …»δούρειο ίππο» και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, «τελευταία δημιουργία της Λέσχης»…
(ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ «ΠΛΟΥΣΙΑ» Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ «ΜΑΣ», ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΟ ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΣΑΝ «ΑΓΝΩΣΤΟΙ», ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΝ» ΣΕ …»ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ»! ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ… «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»)




hellasforce

ΒΟΜΒΑ! Υπήρξε Κίνηση για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τη Ρωσία


%ce%b3-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%83
Ο Γερουσιαστής, Richard Black αποκαλύπτει…
2

Έρχεται ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ… ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Απορυθμίζεται το σύστημα στις μέρες μας


ΤΟΤΕ όταν τα διαβάζαμε δεν τα καταλαβαίναμε.
«Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.
Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
ΣΉΜΕΡΑ τα βλέπουμε και είμαστε στο παρά πέντε να τα βιώσουμε.
Το πανηγύρι της απορύθμισης της παγκοσμιοποίησης ήδη ξεκίνησε εδώ και κάποιους μήνες και δεν υπάρχει γεωπολιτικός πλέον βηματοδότης εμφυτεύσιμος για την αναρρύθμιση της.
Πότε άραγε έγιναν διαδηλώσεις –έκτροπα στις ΗΠΑ μετά την εκλογή ενός νέου Προέδρου:
Οργισμένες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ: «Φύγε Τραμπ, δεν είσαι ο πρόεδρός μας»
Οι δρόμοι στο κέντρο του Όκλαντ θύμιζαν πεδίο μάχης, καθώς οι αστυνομικοί εκτόξευαν δακρυγόνα και οι διαδηλωτές άναβαν φωτιές, στην πιο βίαιη από τις πολλές διαδηλώσεις που ξέσπασαν στις ΗΠΑ κατά της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ.
Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ. Καλιφόρνια, Ορεγκον και Ουάσινγκτον γέμισαν διαδηλωτές, οι οποίοι άναψαν φωτιές, έσπασαν τζάμια και έκαψαν ομοιώματα του νέου Αμερικανού προέδρου» iefimerida.gr/ 10 Νοεμβρίου 2016
Η ΑΜΕΡΙΚΗ από ότι φαίνεται από εδώ και πέρα ¨θα χορεύει στους δρόμους¨ και μαζί της όλο το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ από την οικονομία μέχρι την γεωπολιτική.
Δηλώσεις φωτιά ήδη ξεκούρδισαν τις χορδές του συστήματος.
«Η Ρωσία είναι έτοιμη να εργαστεί για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα και πλέον οι αμερικανορωσικές σχέσεις φαίνεται ότι εισέρχονται σε ένα νέο «κανάλι», το ακριβώς αντίθετα από αυτό που δείχνει να σχηματίζεται στις σχέσεις ΗΠΑ-Γερμανίας και ΗΠΑ-Βρυξελλών.»
«Με τον Ν.Τραμπ και την ομάδα του μπορούμε να μιλήσουμε και να έχουμε ειλικρινή συνεργασία, αν το επιθυμούν και αυτοί» δήλωσε η ίδια ! Πέτρου Αναστασίου http://www.pronews.gr/portal
Και αν αξιολογηθούν παλαιότερες δηλώσεις του νέου Προέδρου των ΗΠΑ
«Εμείς δεν έχουμε καμιά δουλειά με την Ελλάδα. Ας αφήσουμε τη Γερμανία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό, που άλλωστε το γνωρίζει καλύτερα. Ή ακόμα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία. Αυτοί μπορούν να χειριστούν την κατάσταση» anoixtomialos.gr/
Τότε πλέον οι δηλώσεις του πάλαι ποτέ φερομένου ως Εθνάρχη ¨ότι ανήκουμε στην Δύση¨ θα φαντάζουν παρελθόν γιατί θα ανήκουμε και με τα δύο πόδια στην Ανατολή.
Πράγματι αυτή είναι η ΘΕΣΗ να ανήκουμε στην δική μας ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ και φυσικά όχι στην σφαίρα κάποιου τρίτου άλλου .
Και από αυτή την άποψη ο κ. Τραμπ δίχως να γνωρίζει την αλήθεια που έρχεται ολοταχώς τη λέει άθελα του.
Στο επόμενο μεταβατικό τρίμηνο όλα θα γίνονται μέρα με την ημέρα ρευστά και αναλώσιμα, άνθρωποι, ιδέες, αξίες κα.
«Επικίνδυνα παιχνίδια παίζει ο ουγγροαμερικανός διεθνής κερδοσκόπος και επενδυτής Τζορτζ Σορος ο οποίος μέσω του ενός «μη-κερδοσκοπικού» οργανισμού που ελέγχει επιχειρεί να διοργανώσει μεγάλης έκτασης διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά του νεοκλεγμένου Αμερικανού προέδρου Ν. Τραμπ.
Πιο συγκεκριμένα ο οργανισμός  MoveOn.org με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο καλεί τους Αμερικανούς να πραγματοποιήσουν εκατοντάδες διαδηλώσεις σε όλες τις ΗΠΑ ειρηνικές, όπως διευκρινίζει όπου μέσω αυτών οι διαδηλωτές θα εκφράσουν «την αλληλεγγύη τους την αντίστασή τους και από την αποφασιστικότητά τους, για τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών». pronews.gr/portal 10 Νοεμβρίου 2016
Να γιατί έρχεται ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ όπως χαρακτηριστικά μας την περιέγραψε με ξεχωριστό τρόπο ο πνευματοκίνητος λόγος του Αγίου Παισίου του Αγιορείτη.
«Ναι. Εδώ βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος.
Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.
Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια.
Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσμα Του, θα αφήσει το πλάσμα του ο Χριστός;
Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου.
Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια. Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία.
Εγώ δεν μπορώ να το πω.
Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη.
Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια.
Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό!
Έτσι θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει ως Κριτής να κρίνει τον κόσμο.
Άλλο Κρίση, άλλο μια επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήσει το πλάσμα Του.»
(Από το βιβλίο “Πνευματική Αφύπνιση”, Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος- Σουρωτή Θεσσαλονίκης)
Με πόνο και ελπίδα




hellasforce

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: «Η κρίση που έρχεται θα κάνει την πείνα του 40 να μοιάζει πολυτέλεια»


%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%83
Αγιορείτες Πατέρες «Η κρίση που έρχεται θα κάνει την πείνα του 40 να μοιάζει πολυτέλεια»
Απόσπασμα από την ομιλία του πατήρ Στυλιανού Μακρή, με θέμα «Τα γεγονότα που θα συνταράξουν σύντομα
ολόκληρο τον πλανήτη σύμφωνα με τις προφητείες των Αγίων μας και η δική μας προετοιμασία».
Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Κοπανού Ημαθίας, 7 Ιουνίου 2012.