Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ (ALERT)! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ… Κορυφαίοι Ατομικοί Επιστήμονες Προειδοποιούν… !!!


ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ «ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ..»
«ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ…»
Οι Ατομικοί Επιστήμονες δημοσίευσαν μια μελέτη, την 1η Μαρτίου 2017, η οποία αναφέρει»

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Το Αιγαίο σε κίνδυνο! Έτοιμη για επιδρομή η ομάδα της Sadat!


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ!
Ο Ερντογάν φτιάχνει ή μάλλον έχει φτιάξει τους δικούς του «Φρουρούς της Επανάστασης», υπό την κάλυψη μιας συμβουλευτικής εταιρείας – ιδιωτικού στρατού – επί θεμάτων ασφάλειας και άμυνας, όπως η αμερικάνικη Blackwater, που δραστηριοποιείται στην Τουρκία και τον αραβικό κόσμο. Αυτό υποστηρίζουν αναλυτές, αλλά και Τούρκοι αξιωματικοί που εργάζονταν στο ΝΑΤΟ και έχουν εκδιωχθεί από την κυβέρνηση Ερντογάν έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος.

ALERT! ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Γράφει ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΖΟΥΜΗΣ Αντιστράτηγος ε.α.
Προ μηνός περίπου όταν είχε ξεκινήσει η κρίση στα Σκόπια με σχετικό άρθρο είχα εκφράσει την άποψη, ότι σε περίπτωση διάλυσης του γειτονικού κράτους, ελλοχεύει κίνδυνος αποσταθεροποίησης της περιοχής και κάτι τέτοιο δεν είναι σε καμιά περίπτωση επιθυμητό. Η έξαρση του αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού, υποκινούμενου από την Τουρκία, ενδέχεται να προκαλέσει κρίσιμες καταστάσεις στη γειτονική χώρα, δημιουργώντας μια εστία αποσταθεροποίησης στα βόρεια σύνορά μας. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την επί χρόνια εφαρμοζόμενη αναθεωρητική στρατηγική της ‘Άγκυρας θα αποτελούσε ακόμα ένα πρόβλημα για την Ελλάδα. Παρά το γεγονός ότι η χώρα μας έχει εμπλακεί εδώ και 26 χρόνια σε μια διαμάχη με την Π.Γ.Δ.Μ. που αφορά το θέμα του ονόματος το οποίο για την ώρα παραμένει άλυτο, η διατήρηση του κρατικού αυτού μορφώματος, την παρούσα φάση εξυπηρετεί τη γεωπολιτική σταθερότητα της περιοχής και θα πρέπει να παραμείνει ενιαίο.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! Τι συμβαίνει με ΗΠΑ και Τσίπρα και τι προγραμματίζεται πολύ σύντομα!


Γύρο διεθνών επαφών προκειμένου να εξευρεθεί λύση για το χρέος ξεκινά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους θεσμικούς της ΕΕ με τους οποίους το Μαξίμου διατηρεί ανοιχτό δίαυλο, δύο ακόμα σημαντικές επαφές είναι πιθανότατο να πραγματοποιηθούν μέσα στο Μάιο.

ΣΟΚ! ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ! ΚΑΙ «ΕΚΕΙ» ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ!


H MEIΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΙΔΙΩΣ & ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ
ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ‘ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ’, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΗΤΑΝ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ(ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣ) ΑΤΟΜΟΥ,
ΠΟΥ ΣΤΑ 91 ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ «ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ»ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ…[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Είναι στρατιωτικά ανίκανη η Τουρκία;

Είναι στρατιωτικά ανίκανη η Τουρκία;

Σειρά λαθών εκ μέρους των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δείχνουν ότι κάτι τρέχει στον Τουρκικό στρατό!

 Σύμφωνα με τον Michael Rubin πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου, οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις, ενώ προ ημερών είχαν ανακοινώσει ότι είχαν πετύχει στόχους του PKK (Κόμμα Εργατών του Κουρδιστάν) τόσο στο Ιράκ όσο και στη Συρία, γεγονός ήταν ότι σκότωσαν πέντε πεσμεργκά που ανήκουν στην περιφερειακή κυβέρνηση του Κουρδιστάν, στην κυβέρνηση de facto του προέδρου Masoud Barzani στο ιρακινό Κουρδιστάν.
 Αυτό μπορεί να φαίνεται τραγικό λάθος, αλλά αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου και εντελώς προβλέψιμου σχεδίου. Το 2012, για παράδειγμα, ο συριακός στρατός κατέρριψε ένα τουρκικό F4 και εκτέλεσε τους πιλότους του. Αυτό ισοδυναμεί με την περίπτωση του Ελ Σαλβαδόρ που κατέρριψει ένα αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος. Τότε, το περασμένο έτος, το Ισλαμικό Κράτος κυκλοφόρησε ένα βίντεο με 2 νεαρούς στρατιώτες που είχαν απαγάγει, να πεθαίνουν σε μια άγνωστη τοποθεσία στη Συρία. Αντί να αντιμετωπίσει την κρίση, η τουρκική κυβέρνηση έκλεισε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και απαγόρευσε κάθε αναφορά στο περιστατικό.

Απειλείται με τουρκική εισβολή η Κύπρος!

Απειλείται με τουρκική εισβολή η Κύπρος!

Ο βρώμικος ρόλος του ΟΗΕ και η στάση της Ελλάδας

Ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν ‘Αϊντε, εκτιμά ότι είναι πιθανή μια κρίση λόγω των ερευνών στην κυπριακή ΑΟΖ για φυσικό αέριο στα μέσα του Ιουλίου.
Σε συνέντευξη σε ανταποκριτή του ΡΙΚ στην Νέα Υόρκη, ο  'Αϊντε δήλωσε ότι εάν υπάρχει πολιτική βούληση, είναι δυνατό να προχωρήσουν τα πράγματα σε διάσκεψη στη Γενεύη, χαρακτηρίζοντας το θέμα της διάσκεψης «κλειδί» στη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων, στις 17 Μαΐου.
Τα Ηνωμένα Έθνη χρειάζεται να είναι προετοιμασμένα για όλα τα αποτελέσματα, θετικά ή αρνητικά, ανέφερε και πρόσθεσε ότι το σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών, είναι να κάνουν τα μέγιστα για να βοηθήσουν τους ηγέτες να φτάσουν σε συμφωνία στο εγγύς μέλλον. Αλλά, σημείωσε, εάν αυτό αποτύχει, «ίσως άλλες επιλογές πρέπει να έλθουν στο τραπέζι». 

Τουρκία: Χαράζει τον χάρτη διά πυρός


Χαράζει τον χάρτη διά πυρός
Η επιβολή, διά της βίας, αλλαγής του χάρτη των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών της περιοχής και κυρίως στο τρίγωνο Κύπρος – Τουρκία – Ελλάδα είναι ο στόχος της Άγκυρας μέσα από τις νέες ΝΟΤΑΜ και NAVTEX που έχει εκδώσει. Μετά την κυπριακή ΑΟΖ η Άγκυρα προχώρησε χθες προς τα βορειοδυτικά και στην περιοχή του Καστελόριζου για την πραγματοποίηση νέων ασκήσεων. 

ΕΙΣΒΟΛΗ-ATTIΛΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: Ο τουρκικός στρατός με βάση τη συμφωνία ASTANA θα κάνει 3 στρατιωτικές βάσεις στην safe zone της επαρχίας του Ιντλίμπ


Turkey Ends ’Euphrates Shield’ Operation in Syria
O τουρκικός στρατός, στρατός εισβολής και κατοχής που έχει κατακτήσει συριακά αδάφη στο βορρά της επαρχίας Χαλεπίου θα εισβάλει και στην επαρχία Ιντλίμπ που ελέγχουν εξ ολοκλήρου οι τρομοκράτες που κατά κύμματα και χιλιάδες εισέβαλαν από τα τουρκικά σύνορα.

Η Ελλάδα έτοιμη για στρατιωτική επιχείρηση εκτός συνόρων: Στέλνουμε Στρατό για να προστατεύσουμε χριστιανικούς πληθυσμούς στη ΠΓΔΜ -Συναγερμός στο Πεντάγωνο και την ΕΥΠ


Ετοιμη είναι η Ελλάδα να στείλει Στρατό στα Σκόπια για να προστατεύσει τους χριστιανικούς πληθυσμούς. Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει το ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο NRDC-GR /Γ Σώμα Στρατού στην Θεσσαλονίκη. Προφανώς θα πρόκειται για μια επιχείρηση τύπου “AMBER FOX”και «ESSENTIAL HARVEST».
Πιο αναλυτικά, συναγερμός έχει σημάνει στο Πεντάγωνο και την ΕΥΠ για τις εξελίξεις στα Σκόπια, σύμφωνα με την εφημερίδα «Στο Καρφί».
Αυτό που φοβούνται, γράφει η εφημερίδα, είναι το ενδεχόμενο να ξεσπάσει εμφύλιος ανάμεσα στους Σλάβους εθνικιστές και τους αλβανόφωνους.

ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΛΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΛΛΥΩΝ-ΑΒΒΑΔΩΝ


Αποδείξεις:

Ο Απόλλων – Απολλύων/ Καστροφέας, Ώρος, Αββαδών, λατρευόμενος κι από Μασώνους με την διπλή του φύση, ίσως κάποτε πραγματικό ιστορικό πρόσωπο, που θεοποιήθηκε από το τότε ιερατείο, για εξουσιαστικούς λόγους, όπως πάντα συνέβαινε από την αρχαιότητα μέχρι και στις μέρες μας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται, φιλολογικός πόλεμος και ιδεοληπτικός μεταξύ ανθρώπων, για συμβολικές έννοιες και απομυθοποιήσεις καταστάσεων/ μυθιστορήματα δίχως πραγματική ουσία αλλά μεταφορική και μάλιστα φτιαγμένα από την ανθρώπινη φαντασία.

Παπαγγελόπουλος: Τελείωσαν τα παραμύθια για αυτούς που ρήμαξαν την χώρα


«Εκπρόσωπος της βαρβαρότητας και του καθεστώτος Σημίτη ο Μητσοτάκης»!
Μήνυμα ελπίδας «τώρα που διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες», με καθαρό κυβερνητικό χρόνο εξαετίας, έστειλε χθες, προσερχόμενος στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλος.

Χιονοστιβάδα κατασχέσεων και χρεών στην Εφορία


Κοντά στα 3,3 δισ. ευρώ έφτασαν στο τέλος Μαρτίου τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη ιδιωτών προς το Δημόσιο, ενώ μέσα σε ένα 
μήνα ο εισπρακτικός μηχανισμός της ΑΑΔΕ προχώρησε σε περισσότερες από 16.000 νέες κατασχέσεις.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι στο τέλος Μαρτίου η ΑΑΔΕ έχει επιβάλει μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης σε 889.455 φορολογούμενους, με τον αριθμό αυτό να είναι 16.000 υψηλότερος έναντι του Φεβρουαρίου.

Μετανάστες κατευθύνονται στην Αλβανία



Κοζάνη....Περίεργη ιστορία διακίνησης Αφγανών προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα, που αποτελεί σπάνιο προορισμό των 
μεταναστών, διερευνούν οι αρχές στη Δυτική Μακεδονία. Η αστυνομία συνέλαβε έναν οδηγό φορτηγού, αλβανικής καταγωγής, για παράνομη μεταφορά μεταναστών, όμως εκείνος υποστηρίζει πως αυτός ειδοποίησε την Άμεση Δράση, όταν άκουσε θορύβους στην καρότσα του φορτηγού του. 

Ενισχύονται οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στα νησιά «κλειδιά» – Εκτακτα μέτρα από το ΓΕΕΘΑ

Ενισχύονται οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στα νησιά «κλειδιά» – Εκτακτα μέτρα από το ΓΕΕΘΑ
Με έκτακτη επιθεώρηση και εν/ισχυση των φρουρών στο Καστελόριζο, στη Ρω και στην Στρόγγύλη απαντά το ΓΕΕΘΑ στις παράνομες τουρκικές NAVTEX οι οποίες περικυκλώνουν το νησιωτικό αυτό σύμπλεγμα με συνεχείς ασκήσεις.

Η Τουρκία απειλεί με πόλεμο την Κύπρο ο ΟΗΕ το αποδέχεται και η ΕΕ …αγνοείται!




Η Τουρκία απειλεί με πόλεμο την Κύπρο ο ΟΗΕ το αποδέχεται και η ΕΕ …αγνοείται!
Άρθρο Του Χρήστου Καπούτση
Κλιμακώνει επικίνδυνα τις προκλήσεις της η Τουρκία στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Με διπλωματικές πρωτοβουλίες και με την απειλή χρήσης στρατιωτικής βίας, η Τουρκία , επιχειρεί, επίμονα και εκβιαστικά, να ανατρέψει τη διεθνή νομιμότητα, προσβάλλοντας ευθέως κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όταν το κομπλεξ κατωτερότητας αποκτήσει εξουσία …. η τα λιγούρια της αριστεράς εν δράση !!!




“Μια ομάδα 7 Ευέλπιδων (πρωτοετείς)..με την επίσημη στολή εξόδου, αποβιβάζονται από το ΜΕΤΡΟ και ετοιμάζονται να εξέλθουν στην πλατεία. Ομάδα 3 ελεγκτών εισιτηρίων τους σταματούν με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να τους ελέγξουν. Στο πρόσωπο του επικεφαλής των ελεγκτών, ένα χαμόγελο ικανοποίησης..ο εξευτελισμός του θεσμού του στρατεύματος…

Έρχεται σούπερ-«σκούπα»: Όλα τα μέτρα σε ένα πολυνομοσχέδιο έως τις 18 Μαΐου




Υποβάθμιση της ανάπτυξης στο 2% το 2017 αντί του 2,7% ανακοίνωσε αξιωματούχος της ΕΕ -Παραδέχτηκε ότι το ΔΝΤ 
δεν θεωρεί ότι υπάρχει τεχνική συμφωνία, μέχρι να διευθετηθεί το χρέος, αλλά και ότι το Ταμείο θα ζητήσει δεσμεύσεις και από τη ΝΔΤο σχέδιο της κυβέρνησης να ψηφίσει όλα μαζί τα μέτρα έως τις 18 Μαΐου αποκάλυψε την Παρασκευή αξιωματούχος των Βρυξελλών, στη διάρκεια ενημέρωσης. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα πολυνομοσχέδιο σούπερ-«σκούπα», με μέτρα που θα ισχύουν από το καλοκαίρι του 2017 έως το τέλος του 2020.

Iστορικών διαστάσεων πανωλεθρία, δεν δίνει μέτρα για το ΧΡΕΟΣ ο Σόιμπλε!



Ηχηρή διάψευση της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt 
Iστορικών διαστάσεων πανωλεθρία του Σύριζα και προσωπικά 
του υπουργού Οικονομικών Τσακαλώτου αλλά και του Τσίπρα που υπέγραψαν στην πραγματικότητα ένα 4ο Μνημόνιο χωρίς να πάρουν τίποτε. Η ηχηρή διάψευση της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt από το γερμανικό υπ. Οικονομικών, ότι δηλαδή δεν βρίσκεται σε εξέλιξη καμιά προετοιμασία μέτρων για την ελάφρυνση του κρατικού χρέους της Ελλάδας αφήνει τον Τσίπρα μετέωρο στους βουλευτές του.

Η Λεπέν καταγγέλλει ότι έσκισαν τα ψηφοδέλτιά της





H ομάδα που έχει αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία της Μαρίν Λεπέν προσέφυγε σήμερα στην Εθνική Επιτροπή 
ελέγχου της προεκλογικής εκστρατείας καταγγέλλοντας τις παρατυπίες που έχει διαπιστώσει σε πολλά διαμερίσματα αναφορικά με τα ψηφοδέλτια που εστάλησαν σε ψηφοφόρους, όπως έγινε γνωστό από την διευθυντή της εκστρατείας Νταβίντ Ρασλίν.
Σε ένα δελτίο τύπου, ο Ρασλίν κατήγγειλε «τις σοβαρές παραβάσεις του εκλογικού νόμου».
«Πολλοί δημότες έλαβαν στα σπίτια τους, στο πλαίσιο της εκλογικής προπαγάνδας, τα δύο ψηφοδέλτια των δύο υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές. Το ψηφοδέλτιο της υποψηφίου μας ήταν με συστηματικό τρόπο σκισμένο και εκείνο του αντιπάλου της, Μακρόν, άθικτο» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.
«Αυτές οι σοβαρές παρατυπίες» διαπιστώθηκαν στο Αρντές, το Αλιέ, τη Σαβοΐα, το Λουάρ, το Ιβλίν, το Ερ ε Λουάρ και το Ερό, διευκρινίζεται.
Η Ελεγκτική Επιτροπή επιβεβαίωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο την προσφυγή του εκπροσώπου της υποψήφιας.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά, εξήγησε ότι «ζήτησε αμέσως από το υπουργείο Εσωτερικών να λάβει όλα τα χρήσιμα μέτρα προκειμένου αυτά τα περιστατικά, εφόσον αποδειχθούν, δεν επηρεάσουν τον ειλικρινή χαρακτήρα της εκλογικής διαδικασίας».
Επισήμανε εξάλλου το ενδεχόμενο να καλέσει «τους ψηφοφόρους να χρησιμοποιήσουν τα ψηφοδέλτια που θα τους διατεθούν στα εκλογικά κέντρα», αντί εκείνων που παρέλαβαν ταχυδρομικώς.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρίν Λεπέν, δήμαρχοι «στέλνουν ταχυδρομικώς στους δημότες τους επιστολές που περιέχουν συστάσεις για το τι να ψηφίσουν, περισσότερο ή λιγότερο άμεσες...».
Αναφέρει επίσης ένα πανό «το οποίο ο δήμαρχος του Μονπελιέ πιστεύεται ότι έδωσε εντολή να αναρτηθεί σε δημόσιο κτίριο».





taxalia.gr

Ραγδαίες εξελίξεις: Έρχονται αλλαγές στα capital controls



Θα μπορέσει άραγε η ελληνική οικονομία να ορθοποδήσει και να πάρει μπροστά όταν τα capital controls είναι ακόμα σε 
πλήρη εφαρμογή; Όλοι καθώς όλοι γνωρίζουν πώς τα capital controls παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας γεγονός που το ξέρουν και οι θεσμοί.

Για το λόγο αυτό ζήτησαν από την Τράπεζα της Ελλάδος, τις τράπεζες και την κυβέρνηση να προχωρήσουν στη σύνταξη ενός οδικού χάρτη χαλάρωσης των capital controls και σύμφωνα με πληροφορίες του Eurotoday.gr, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών έχει καταθέσει πρόταση στην οποία ζητά όταν κλείσει η τελική συμφωνία Αθήνας-δανειστών, το όριο ανάληψης των 420 ευρώ την εβδομάδα να αυξηθεί στα 500 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι σε διάστημα δύο εβδομάδων κάποιος θα μπορεί να «σηκώνει» μέχρι και 1000 ευρώ. Δηλαδή θα μπορεί να κάνει χρήση ολόκληρου του μισθού του. Κάτι που θα τονίζει την κίνηση στην αγορά καθώς οι πολίτες θα ενισχύσουν την αγοραστική τους δύναμη.

Να σημειώθει πώς στον Μνημονίου , καλείται η Τράπεζα της Ελλάδος να προχωρήσει άμεσα τον έλεγχο της κεφαλαιακής επάρκειας των μη συστημικών τραπεζών. 







taxalia.gr

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τα Ιταλικά Μέσα: «Πλοία των ΜΚΟ μεταφέρουν μουσουλμανικούς πληθυσμούς στην Ευρώπη»



Οι ΜΚΟ στην Ιταλία, δεν διασώζουν αλλά μεταφέρουν μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Αυτό φαίνεται από τα
δρομολόγια των πλοίων των ΜΚΟ που δεν σχετίζονται με τα σημεία των διασώσεων. Οι πρόσφυγες είναι μόνο το 20%,
Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους (80%) το πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Πληροφορίες ενός Ιταλού ερευνητή-μπλόγκερ, του Luca Donadel, και από τον ιστότοπο Gefira. Αυτοί που έπαιξαν τον βασικότερο ρόλο σε αυτήν την επιχείρηση είναι ορισμένες παχυλά αμειβόμενες μη κυβερνητικές οργανώσεις. Οργανώνουνε μικρούς στολίσκους και με τα πλοία αυτά υπό την καθοδήγηση τους, πηγαίνουν κυρίως στην Τυνησία και στην Λιβύη, σε συγκεκριμένα σημεία κοντά στις ακτές, και από εκεί, αδιαφορώντας για τους πνιγμούς, μεταφέρουν χιλιάδες μουσουλμάνους λαθραία στην Ευρώπη.