Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ To τερμάτισαν: O ένας κρύβεται, ο άλλος θα κάνει επιστημονική επιτροπή!

Και η Δούρου θα αναλάβει τις ευθύνες της και θα πάνε για καφέ
Mιλάμε για την απολυτότητα της έννοιας απελπισία. Τίποτε λιγότερο. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφού κρύφτηκε το πρώτο 24ωρο στην συνέχεια εμφανίστηκε στη Μάνδρα για ξεκάρφωμα. Η περιφερειάρχης της συμφοράς Ρένα Δούρου είπε ότι εάν προκύψουν ευθύνες θα τις αναλάβει. Τι εννοεί ο ποιητής; Πως θα αναλάβει της ευθύνες δηλαδή; Θα πάρει τις ευθύνες και θα τις βγάλει βόλτα στο Σύνταγμα; Θα τις πάει για καφέ; Τι σκατά θα κάνει με τις ευθύνες αυτή η γυναίκα-για να μην πούμε καμμιά πιο βαριά κουβέντα.

«Της αξίζει… Φτύσιμο και Δημόσιο Ξεφτίλισμα»


Ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται αυτή τη φορά κατά της Μιράντας Ξαφά με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας της Συντακτών.
Ο Πολάκης κατά τον προσφιλή του τρόπο, μέσω Facebook, καλεί δημοσίως σε «φτύσιμο και δημόσιο ξεφτίλισμα» κατά της Ξαφά την οποία αποκαλεί «νεοφιλελεύθερο κοράκι, σύγχρονο Εφιάλτη, σύγχρονο προδότη».

ΠΑΛΟΥΚΩΘΗΚΑΜΕ…. ΤΙΜΩΡΙΑ σε όποιον είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ στην ΑΝΩΜΑΛΙΑ… ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ σε ΔΙΚΗ…


Σε δίκη για δημόσια υποκίνηση βίας κατά των ομοφυλόφιλων ο Αμβρόσιος
ΟΠΟΙΟΣ δεν είναι σύμφωνος με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα διώκεται…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Σε δίκη για δημόσια υποκίνηση βίας και κατάχρηση του εκκλησιαστικού του αξιώματος παραπέμπεται ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, για τις δηλώσεις που είχε κάνει το 2015, σχετικά με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, όπως επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ η δικηγόρος Κλειώ Παπαπαντολέων, που έχει αναλάβει αμισθί την υπόθεση.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ… Μάθετε την ΤΩΡΑ Πριν να είναι Πολύ ΑΡΓΑ…


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
Ο Charles Gave, οικονομολόγος, διευθυντής κεφαλαίων και πολιτικός σχολιαστής, δημοσίευσε τα συμπεράσματά του αυτό το μήνα στην ιστοσελίδα του think-tank , Ινστιτούτου des Libertes. Γράφει για την «εξαφάνιση των ευρωπαϊκών πληθυσμών» καθώς οι εγγενείς πληθυσμοί συρρικνώνονται και οι μουσουλμάνοι εξακολουθούν να παρουσιάζουν ισχυρό ποσοστό γονιμότητας.
Ο κ. Gave, πρόεδρος της Gavekal Research, αναγνωρίζει ότι η απόλυτα πολιτικά ορθή του άποψη μπορεί να τον οδηγήσει σε περιφρόνηση και ενδεχομένως σε λογοκρισία. Η πολιτική αριστερά γενικά προστατεύει το Ισλάμ από την κριτική. Στις ΗΠΑ, ο Πρόεδρος Ομπάμα υπεράσπισε σταθερά το Ισλάμ και χλευάζει τους Χριστιανούς για την κριτική τους.

«ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ» Προκλητικά μεμέτια κοπιάστε…. Η 30η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πανέτοιμη να σας εμπλουτίσει το «Οθωμανικό» !!!


Την τρέχουσα εβδομάδα, η 30 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία (30 Μ/Κ ΤΑΞ «ΤΟΜΟΡΙΤΣΑ»), παρουσιάζει στο ΓΕΣ το έργο που επιτελεί το προσωπικό της, σε συνδυασμό με την αποστολή και την ιστορία της.
Παρακολουθούμε τις πάσης φύσης δραστηριότητές τους, τις πρωτοβουλίες και τις συνέργειες για τις οποίες αισθάνονται υπερήφανοι, αλλά και ενημερωνόμαστε για την περιοχή που εδρεύουν και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ; ΟΧΙ !!! Δεν θα Πιστεύετε τι Ακριβώς ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΑΝ Τώρα !!!


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ
Από τη Lisa Haven
Τον Ιούλιο του 1996, πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, η Dolly ήταν το πρώτο κλωνοποιημένο πρόβατο που γεννήθηκε σε ερευνητική εγκατάσταση στη Σκωτία. Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι έζησε για έξι και μισό χρόνια και έπειτα πέθανε από λοίμωξη των πνευμόνων.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΚΡΙΣΗ…)


ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η SIEMENS
Σε βαθιά κρίση η Δικαιοσύνη
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
http://www.egerssi.gr
Η τρισκατάρατη κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενεργώντας ως υψηλόβαθμος υπάλληλος της Siemens και της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ, με αυταρχισμό δικτατορικής κυβέρνησης, πραξικοπηματικά θα έλεγα, ακύρωσε μέσα σε μια νύχτα την μοναδική ομόφωνη απόφαση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, η οποία είχε συσταθεί υπό την προεδρεία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, προκειμένου να εξετάσει το πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της πολυεθνικής γερμανικής εταιρείας Siemens! Η οποία μετά από 11 μήνες, αφού εξέτασε δεκάδες μάρτυρες και μετά από αρκετές συσκέψεις εξέδωσε καταπελτώδες πόρισμα κατά της Siemens, θεωρώντας ότι βλάφθηκαν τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου, κοστολογώντας αυτή τη ζημία “τουλάχιστον στα 2 δις ευρώ”!

Το μήνυμα στον Πούτιν – Τέλος στα προσχήματα

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η Βρετανία, παλιά έδρα της Νέας Τάξης, πριν η διαπλανητική διαχείριση μεταφερθεί στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, φαίνεται πως υψώνει τον τόνο της φωνής της στην Ρωσία, την υπερδύναμη της Εθνικής Δεξιάς και στέλνει μήνυμα σύγκρουσης στον Πρόεδρο της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Είναι επίσημο: Η κατά Τσακαλώτο «μεσαία τάξη» ζει κάτω από το ελάχιστο όριο αξιοπρεπούς διαβίωσης



O υπουργός Οικονομικών είπε ότι το μέρισμα πιάνει «ένα μεγάλο κομμάτι πια
των μεσαίων τάξεων» με εισόδημα 12.000 έως 18.000 ευρώ Έναν νέο ορισμό της μεσαίας τάξης επιχείρησε να δώσει την Τετάρτη στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας για το κοινωνικό μέρισμα που θα μοιράσει η κυβέρνηση. «Είναι ένα μέρισμα που πιάνει ένα μεγάλο κομμάτι πια των μεσαίων τάξεων γιατί το εισόδημα των 12.000 έως 18.000 ευρώ δεν είναι ότι είναι στο κατώτερο μέρος» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Εθνική ανεξαρτησία



Οι Έλληνες οφείλουν να προστατεύσουν την πατρίδα τους, η οποία κινδυνεύει πολύ σοβαρά να εξαφανισθεί ως Έθνος – αφού 
όταν στύβεις μία λεμονόκουπα έως ότου δεν έχει πια καθόλου χυμό, την πετάς στα σκουπίδια.
Δεν υπάρχει σημαντικότερος πολιτικός σκοπός από την ανεξαρτησία ενός Έθνους – ενώ μόνο η ύπαρξη ενός ανεξάρτητου κράτους μπορεί να εγγυηθεί πως οι Πολίτες του έχουν και μπορούν να έχουν δικαιώματα και ελευθερίες. Εκτός αυτού δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το διεθνή εξευτελισμό που υφιστάμεθα, λόγω της πολιτικής της υποτέλειας και των υποκλίσεων των κυβερνήσεων μας – ενώ η κομματική σήψη και η διαφθορά συνεχίζονται, καταρρακώνοντας την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Κοτζιάς: Γελασμένοι οι Αλβανοί αν νομίζουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να βάλει δεύτερο βέτο μετά τα Σκόπια για τα σύνορα στο Ιόνιο



Οι Αλβανοί κινούμενοι στη δική τους «λογική» ζήτησαν  διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα νομίζοντας , λανθασμένα, ότι 
η χώρα μας δεν πρόκειται να προβάλει  βέτο για την είσοδο τους την ΕΕ  στο θέμα της χάραξης των θαλάσσιων συνόρων , λόγω των Σκοπίων και του πρώτου ελληνικού βέτο.

Η ΠΓΔΜ «βαφτίζεται» ξανά στις αρχές Δεκεμβρίου – Ποιο είναι το νέο όνομα-πρόταση του Μ.Νίμιτς



Ο γνωστός διαμεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς ανέλαβε ξανά καθήκοντα και παρουσία του Έλληνα εκπροσώπου Αδαμάντιου 
Βασιλάκη και του Σκοπιανού Βάσκο Ναουμόφσκι θα παρουσιάσει επίσημη πρόταση στις αρχές Δεκεμβρίου αντί για 20-21 Νοεμβρίου 2017, για την ονομασία της ΠΓΔΜ.
Η πρόταση αυτή, απ’ ότι δείχνουν όλα τα δεδομένα ενδεχομένως να γίνει…. αποδεκτή και από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για να κλείσει το θέμα άρον-άρον και να εισέλθει το κρατίδιο στο ΝΑΤΟ.

Τιμωρήσαμε την Φύση ΠΑΡΑ- ΦΥΣΗ και αυτή μας τιμωρεί αντίστοιχα



Η Ελλάδα πνιγμένη στην « Μάνδρα των μνημονίων» . 
15 Νοεμβρίου και οι αθώοι  νεκροί δεκαπέντε. 

Τις επόμενες μέρες πόσοι αφού υπάρχουν αγνοούμενοι στην  Δυτ. Αττική( ευρύτερη περιοχή Μάνδρας- Ελευσίνας); 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Εθνικό Πένθος αρκεί ; 
Σοκάρει η περιγραφή οδηγού φορτηγού: «Μου γλίστρησε το χέρι ενός παππού -Τον πήρε το νερό»
Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής: «Τόσα χρόνια που είμαι διοικητής, δεν έχω δει ποτέ τόσο μεγάλη καταστροφή» 

Οι Προφητείες του Πλάτωνα για τον 21ο Αιώνα



Ο Πλάτωνας γεννήθηκε το 428 π.X., το μήνα Θαργηλίωνα (Μάιος) και καταγόταν από αρχοντική γενιά. Είχε πάρει μουσική και γυμναστική αγωγή και είχε πολύ καλές μαθηματικές γνώσεις. 

Τουρκικός «παράλληλος στρατός» σχεδιάζει 100 υβριδικά χτυπήματα τύπου Ίμια



Τουρκικός «παράλληλος στρατός» σχεδιάζει 100 υβριδικά χτυπήματα τύπου Ίμια

Επικεφαλής ο επίσημος σύμβουλος του Ερντογάν, Αντνάν Τανρίβερντι - Βιτρίνα η εταιρεία SADAT που ειδικεύεται σε ανορθόδοξο πόλεμο σε αστικό περιβάλλον, Αιγαίο, Μεταναστευτικό, τεχνικές συλλογής πληροφοριών, σαμποτάζ, επιδρομών και πολιτικών δολοφονιών.

Eυρωβουλή: Τo Iσλαμικό Κράτος ξεπλένει χρήμα μέσα στην Ε.Ε.


Eυρωβουλή: Τo Iσλαμικό Κράτος ξεπλένει χρήμα μέσα στην Ε.Ε.
Ανταπόκριση από Στρασβούργο-Νίκος Ρούσσης - Με έκθεσή του, που απευθύνεται στην Κομισιόν, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και στην Ύπατη Εκπρόσωπο Εξωτερικών της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποκαλύπτει συνταρακτικές λεπτομέρειες για το πώς οι τζιχαντιστές «ξεπλένουν» στην Ευρώπη τα έσοδα από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες και ποιοι είναι εκείνοι που τους βοηθούν.


Αφού στην έκθεση επισημαίνεται πως ο αντιτρομοκρατικός αγώνας πρέπει να έχει ως βασικό στοιχείο το «στέγνωμα» των πηγών χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, τονίζεται ιδιαίτερα ότι με τη χρηματοδότηση αυτή ενισχύονται τρομοκρατικές ενέργειες που απαιτούν σημαντικά κεφάλαια αλλά κι άλλες, που, αν και εξίσου βίαιες ως προς τα αποτελέσματά τους, χρειάζονται λιγότερα κεφάλαια.

Θεσσαλονίκη: Έληξαν την καθιστική διαμαρτυρία τους οι πρόσφυγες



Κατόπιν διαπραγματεύσεις με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι περίπου 70 με 80 πρόσφυγες αποχώρησαν από το οδόστρωμα, 
με συνέπεια να δοθεί στην κυκλοφορία ο κεντρικός δρόμος της πόλης που παρέμενε κλειστός για πάνω από δύο ώρες και στα δύο ρεύματά τουΈληξε πριν από λίγη ώρα η καθιστική διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν πρόσφυγες στην οδό Μοναστηρίου, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ως αντίδραση στο «μπλόκο» που τους έστησε η Αστυνομία, όταν εκείνοι θέλησαν να κινηθούν προς τα βόρεια σύνορα.

Υπό κατάληψη για δεύτερη μέρα το Πολυτεχνείο...


Συνεχίζεται και σήμερα η κατάληψη του Πολυτεχνείου από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι εμποδίζουν την...
έναρξη των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της 17ης Νοεμβρίου.

Αυτοδιαψεύδεται η Ν.Δ...



Σάλο προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της «Εφ.Συν.» αναφορικά με τα όσα είπε σε επενδυτές η Μιράντα Ξαφά, φερόμενη ως άτυπη σύμβουλος του...

Δεν κλείνει η γ’ αξιολόγηση χωρίς πλειστηριασμούς και ΔΕΗ… Τι δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;


Τα ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ… ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΚΡΙΣΗ.. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;;;;
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ «ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
Δύο σημαντικά προαπαιτούμενα, ενεργοποίηση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, πρέπει να κλείσουν για να ολοκληρωθεί η γ’ αξιολόγηση, ενώ ένα τρίτο, η αναμόρφωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων παίρνει αναβολή.