Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Οι αλλαγές στα Βαλκάνια φέρνουν νέο πόλεμο


Σκέψεις από τον Δημήτρη Δρογίδη - Μήπως ο κόσμος ξαφνικά τρελάθηκε και συμβαίνουν όλα αυτά τα καταστροφικά φαινόμενα; Οι αμφισβητήσεις των Τούρκων, ο αλυτρωτισμός των Αλβανών, η αστάθια στα Σκόπια, αλλά και η τρομοκρατία του ISIS στην Ευρώπη «μοιρίζουν» νέο πόλεμο.

Που να σε πάρει ο … ΠΕΡΥΣΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ … ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ‏


Γεροχεσμένε…

πέρυσι φοβήθηκες τη…δραχμή και φέτος

εκλιπαρείς για φάρμακα και γιαουρτάκι…

Απολυμένε – άνεργε…

χωρίς εισόδημα, με κίνδυνο να χάσεις το σπίτι σου,

κάθεσαι στο παγκάκι με τα λιόσπορα

και μουγκρίζεις απελπισμένος…

Εμποράκο, αυτοαπασχολούμενε…

Ιστορική στιγμή: Το τελεσίγραφο των αλβανικών κομμάτων των Σκοπίων και η δικαίωση Καραμανλή -Έντονη κινητικότητα λίγο…


… πριν τη διάλυση του τεχνητού κρατιδίου 
Έντονη κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει το τελευταίο 24ωρο στα γειτονικά Σκόπια. Μία κινητικότητα που δεν αφήνει καθόλου αδιάφορη την Ελλάδα, καθώς υπάρχει η υπόνοια πως μια μεγάλη πληγή στη σύγχρονη ελληνική ιστορία πάει να κλείσει. Το ζήτημα γύρω από την ονομασία της ΠΓΔΜ, το «Σκοπιανό», ή «Μακεδονικό» όπως το έχουν ονομάσει πολλοί, κινείται πλέον σε νέα δεδομένα, όπως δείχνουν οι δηλώσεις του νέου Υπουργού Εξωτερικών της γείτονας, Ντιμιτρόφ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ S-300 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ 

Τον Σεπτέμβριο του 1996 γίνεται ευρέως γνωστό το ενδιαφέρον της Εθνικής Φρουράς για τα συστήματα S-300 PMU-1 με αυξημένες αντιπυραυλικές δυνατότητες και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους η συμφωνία είχε οριστικοποιηθεί. Η σύμβαση υπογράφηκε τον Ιανουάριο του 1997 και ήταν ύψους 437 εκ. δολ. και περιελάμβανε ένα Σύνταγμα μειωμένης σύνθεσης με δύο μονάδες βολής (FU). 

To φασιστόμουτρο του Βερολίνου, αυτό το ρεντίκολο της κοινωνίας, έχει βάλει στόχο από το 2012 την Ελληνική ναυτιλία!



Επειδή θεωρεί ότι η φορολογία στον κλάδο είναι μικρή! Και βρίσκει συμμάχους κιόλας μέσα στη χώρα που τον σιγοντάρουν! 
Συμμάχους, ανεγκέφαλους που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους! Την ίδια ώρα που προσπαθεί να διαλύσει έναν τομέα στον οποίο η Ελλάδα είναι πρώτη παγκοσμίως, ζητώντας την φορολόγηση των Ελλήνων εφοπλιστών, την ίδια ακριβώς στιγμή μέσα στο 2016 έχει δώσει ΔΥΟ πακέτα φορολογικών απαλλαγών στους Γερμανούς Εφοπλιστές!!! Πακέτα με τα οποία τους χαρίστηκαν ολοσχερώς οι φόροι!!!

«Λύνει την σιωπή του..» Σε μια Συγκλονιστική Συνέντευξη


»Λύνει την σιωπή του..» Ο Σάββας Καλεντερίδης σε μια συγκλονιστική συνέντευξη – SigmaTV
«Λύνει την σιωπή του…» Ο Σάββας Καλεντερίδης σε μια Συγκλονιστική συνέντευξη για τα Ελληνοτουρκικά στο Αιγαίο, για τους Τούρκους εκτελεστές των αγνοουμένων της Κύπρου, για τον Οτσαλάν, για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, για το Κουρδικό Κράτος και για την λύση του Κυπριακού – SigmaTV, Πρωτοσέλιδο