Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Γιλντιρίμ ( κεραυνοί ) πάνω από την ΕΛΛΑΔΑ!!!


%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-1-4
Η Μυροβόλος ΧΙΟΣ φέτος τσουρουφλίστηκε αλλά θα συνέλθει.
Η πευκοβόλος ΘΑΣΟΣ σήμερα ξανακαίγεται αλλά θα ανθίσει.
Το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ δοκιμάζεται αλλά θα σβήσει πάλι όλες τις πνευματικές φωτιές που άναψαν.
«Καίγεται το Άγιον Όρος… εξαπλώνεται η πύρινη λαίλαπα στη Θάσο
Η ανεξέλεγκτη πυρκαγιά που ξέσπασε από πρωινή καταιγίδα κατακαίει δασική έκταση πάνω από τη Μονή Χιλανδαρίου. Όπως φαίνεται η καταστροφή είναι μεγάλη και χωρίς τέλος.
Αμέτρητες εστίες φωτιάς στη Θάσο
Φλεγόμενη η Θάσος από τα ξημερώματα. Αμέτρητες εστίες έχουν ξεσπάσει στο νησί εξαιτίας κεραυνών. Καίγονται δασικές εκτάσεις σε Αλυκές, Πρίνο και Λιμενάρια
Κεραυνοί ακόμη και τώρα προκαλούν νέες εστίες. Αναστατωμένοι οι κάτοικοι. Εκκενώνεται το χωριό Κασαβίτη» πηγή rthess.gr/ 10 Σεπτεμβρίου 2016
Και μια που μιλάμε για ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ας θυμηθούμε ένα νυν και ένα πρώην τούρκο πρωθυπουργό .
Γιλντιρίμ (σ.σ. κεραυνός)
«Ο 61χρονος Μπιναλί Γιλντιρίμ είναι από τα πρόσωπα που εμπιστεύεται περισσότερο απ’όλους ο Ερντογάν , μετά από την οικογένεια του. Δεν είναι τυχαίο καθώς είναι ο μακροβιότερος Υπουργός Μεταφορών της Τουρκίας (12 χρόνια θητείας) και έχει υπογράψει τα μεγαλύτερα έργα υποδομής που η αξία τους ξεπερνούν τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια!
Όλοι γνωρίζουν, πως το όνομα του Γιλντιρίμ (σ.σ. κεραυνός) , ως μοναδικού υποψήφιου προέδρου στο AKP και ως διαδόχου του Αχμέτ Νταβούτογλου στην πρωθυπουργία ανακοινώθηκε χθες, μετά από εντολή του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος ελέγχει απόλυτα το κόμμα» thepressroom.gr/ 20/05/2016 – 7:57
Κεραυνοί ΓΙΛΜΑΖ
«ΥΠΕΞ: Σοβαρές οι δηλώσεις Γιλμάζ περί τουρκικής εμπλοκής στις πυρκαγιές
Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ περί εμπλοκής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, την περίοδο 1995 – 1997. Πρόκειται για σοβαρές αποκαλύψεις που πρέπει να διερευνηθούν είπε ο εκπρόσωπος του ελληνικού ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δελαβέκουρας.
Σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Βirgun, ο Γιλμάζ έκανε λόγο για κονδύλια που δόθηκαν τότε ώστε να προκληθεί αποσταθεροποίηση με πραξικόπημα κατά του προέδρου Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν και πυρκαγιές σε ελληνικά δάση.
Οι αποκαλύψεις Γιλμάζ έχουν προκαλέσει σάλο στην Αθήνα.»
skai.gr/news/politics/article/190214/antigrafotoupolitikos-salos-apo-tis-vomva-gilmaz-gia-tourkiki-ebloki-se-ebrismous-ellinikon-dason-/#ixzz4JrOWBDAX
Δημοσίευση: 26/12/2011 – 18:40
Και πείτε μου από τότε μέχρι τώρα ποίες διευκρινίσεις έδωσε η τουρκική πλευρά για τις δηλώσεις –κεραυνούς του Μεσούτ Γιλμάζ;
Όταν η περιοχή της ΘΑΣΟΥ και ευρύτερα άλλες Ελληνικές περιοχές δοκιμάζονται δραματικά και κατ επανάληψη τους καλοκαιρινούς μήνες.
Διαβάστε αυτό το συγκλονιστικό δράμα που βίωσα ως αυτόβουλος εθελοντής δασοπυρόσβεσης στις 15 Αυγούστου του 1985 ανήμερα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ .
«Εκατοντάδες κάτοικοι της Καβάλας τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Αυγούστου 1985 άρχισαν να εγκαταλείπουν μαζικά την πόλη εξαιτίας πυρκαϊάς που είχε ξεσπάσει την προηγουμένη μέρα στο δάσος της πόλης και είχε λάβει διαστάσεις.
Οι σειρήνες στο δημαρχείο ηχούσαν επί ώρες-για πρώτη φορά μετά τον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έγραφαν οι εφημερίδες τότε.
H καταστολή της πήρε ημέρες.
Στο μεταξύ πυρκαϊά είχε ξεσπάσει και σε δασικές περιοχές στο νότιο τμήμα της Θάσου.
Από το νησί 20.000 τουρίστες και 7.000 ντόπιοι έφθασαν στην Καβάλα με φεριμπόουτ που τους μετέφεραν στο λιμάνι ή στην Κεραμωτή Νέστου.
Μάλιστα, 200 τουρίστες οι οποίοι επιχείρησαν να πάνε κολυμπώντας στην Καβάλα-μη γνωρίζοντας ότι η απόσταση ήταν 17 μίλια-περισυνελέγησαν από αλιευτικά σκάφη, ανέφεραν τα ρεπορτάζ στα «Νέα».
H φωτιά στη Νότια Θάσο (14-22 Αυγούστου 1985) κατέκαυσε 118.000 στρέμματα δάσους και θάμνων ενώ υπήρξαν και ανθρώπινα θύματα.
15-8-1985. Καβάλα, (συνολικά 100.000 στρέμματα, η φωτιά έφθασε μέσα στην πόλη της Καβάλας.),
Θάσος (90.000 στρέμματα)
(Καβάλα 10.000 στρέμματα)
dramini.gr/ kavalapress.gr 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014.
Στις 11 Δεκεμβρίου 2015 αρθρογραφούμε και λόγω των τουρκικών NAVTEX που είχαν εκδοθεί:
«ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ – Προσέξτε το Βόρειο Αιγαίο – ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ; »
Οι τούρκοι κοιμούνται και ονειρεύονται Μπαμπούρια συνεκμετάλλευσης κυρίως στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ που είναι πλησιέστερα στην ενεργοβόρα Κωνσταντινούπολη.
Το «καυτό» κοίτασμα του Μπάμπουρα
Τι σημαίνει Μπάμπουρας; Εκεί, δέκα μίλια ανατολικά της Θάσου, όλα δείχνουν ότι «κοιμάται» το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου της περιοχής
Ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά την περίοδο 1972-1973 στις πρώτες έρευνες που έγιναν για πετρέλαιο στην περιοχή και Σύμφωνα με το τεστ καύσεως που είχε πραγματοποιηθεί το 1972 σε γεώτρηση στο εν λόγω κοίτασμα, είχαν προκύψει ενδείξεις για ποσότητα πετρελαίου μέχρι και 350.000 βαρέλια την ημέρα και περί το 1 δις βαρέλια πετρελαίου συνολικά. Οι σημερινές ερευνητικές μέθοδοι «υπόσχονται» να καταγράψουν ακριβέστατα το όλο κοίτασμα.
Το θέμα όμως είναι ότι το κοίτασμα βρίσκεται εκτός των ελληνικών χωρικών υδάτων, έστω και αν είναι σαφές ότι είναι εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Αλλά αυτό δεν έχει καθοριστεί ακόμα.
Είναι γεγονός ότι ο Μπάμπουρας αποτέλεσε την αιτία πολλών προβλημάτων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ή για την ακρίβεια ήταν η αφορμή για το ξύπνημα των επεκτατικών, ρεβιζιονιστικών στόχων της Άγκυρας από το 1973 και μετά.
Από τότε ξεκίνησαν οι αμφισβητήσεις του εναέριου χώρου των 10 ν.μ., τότε τέθηκε θέμα υφαλοκρηπίδας κλπ. Και τον Μάρτιο του 1987 μπορεί το «Σισμίκ» να επέτρεψε με την «ουρά στα σκέλια» στο λιμάνι, αλλά και από ελληνικής πλευράς αναχαιτίστηκε η προγραμματισμένη γεώτρηση στον Μπάμπουρα.
Στοιχεία για το συγκεκριμένο κοίτασμα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τον συγγραφέα και διπλωμάτη Αθανάσιο Στριγά, υποστηρίζει ότι «αν τα τεράστια αποθέματα του Μπάμπουρα αντληθούν, θα ανατρέψουν τελείως τις ισχύουσες ισορροπίες στην αγορά πετρελαίου.
Η Άγκυρα γνωρίζει ότι ακόμα και να βρει πετρέλαιο στις περιοχές που ερευνά, αυτό θα είναι προέκταση κοιτασμάτων που βρίσκονται είτε σε ελληνικά χωρικά ύδατα είτε στην «λαβίδα» των ελληνικών νησιών. Πιθανόν με αυτό τον τρόπο να θέλει να οδηγήσει σε συνεκμετάλλευση των πετρελαίων στο Αιγαίο.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr http://www.pronews.gr/portal02:5414/12/2009
Και κάποιες φρέσκες δηλώσεις επί κυβέρνησης ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ( κεραυνός)
«Η Τουρκία πιστεύει ότι έχει στο υπέδαφός της σημαντικά αποθέματα πετρελαίου
Ο διευθύνων σύμβουλος της Λέσχης του Βοσπόρου για την Ενέργεια, Μεχμέτ Οούτσου (Mehmet Öğütçü), μιλώντας στο τουρκικό πρακτορείο Ανατολή, δήλωσε ότι η Τουρκία μελλοντικά θα καταστεί μια σημαντική πηγή πετρελαίου και φυσικού αερίου»
The Hellenic Information Team Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016
Και το ΕΡΩΤΗΜΑ
Από πού και ως πού θα καταστεί η Τουρκία σημαντική πηγή πετρελαίου και φυσικού αερίου;
Με πλιατσικολόγημα στην Συρία και παραβιάσεις στο ΑΙΓΑΙΟ δεν γίνεσαι ενεργειακός παίκτης αλλά υποδύεσαι τον σαρακηνό πειρατή.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ…


%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
"ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"



hellasforce

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΕ…


tsipras
Σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παπανδρέου αποκαλύπτει την υπόγεια συνεργασία μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κώστα Καραμανλή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι».
Βέβαια αυτό αποτελεί προσωπική εκτίμηση του Παπανδρέου, καθώς τις τελευταίες μέρες υπήρξαν συναντήσεις μεταξύ Καραμανλή και Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ σύμφωνα με κύκλους του πρώτου, ασκεί δυσμενή κριτική στον Τσίπρα… Εκτός αν όλα αυτά γίνονται τελικά για ξεκάρφωμα…
"Real News"



hellasforce

Επεισόδιο στη ΔΕΘ: Πολίτης πλησίασε τον Τσίπρα -Τον πήραν «σηκωτό» οι άνδρες της ασφάλειας [εικόνες & βίντεο]



Επεισόδιο στη ΔΕΘ: Πολίτης πλησίασε τον Τσίπρα -Τον πήραν «σηκωτό» οι άνδρες της ασφάλειας [εικόνες & βίντεο]

Ενα μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.
Ενας πολίτης πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα, ρωτώντας τον επίμονα γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά οι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν και τον έβγαλαν «σηκωτό» από τον χώρο.
Ηταν η στιγμή που ο κ. Τσίπρας και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Αρκάντι Ντβορκόβιτς είχαν στηθεί μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες, κάνοντας δηλώσεις, πριν κόψουν την κορδέλα για να εγκαινιάσουν το ρωσικό περίπτερο στην έκθεση.
Ξαφνικά ένας άνδρας έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον Ελληνα πρωθυπουργό, ρωτώντας τον γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά η ασφάλεια τον σταμάτησε εγκαίρως, ενώ ο κ. Τσίπρας αρχικά προσπάθησε να μείνει ατάραχος και στη συνέχεια γέλασε. «Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα, ήθελε να με ρωτήσει γιατί δεν συνεργάστηκς με τον Σαμαρά. Αυτά συμβαίνουν», είπε ο πρωθυπουργός για το περιστατικό.  
Επεισόδιο στη ΔΕΘ: Πολίτης πλησίασε τον Τσίπρα -Τον πήραν «σηκωτό» οι άνδρες της ασφάλειας [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα
Επεισόδιο στη ΔΕΘ: Πολίτης πλησίασε τον Τσίπρα -Τον πήραν «σηκωτό» οι άνδρες της ασφάλειας [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα1
Επεισόδιο στη ΔΕΘ: Πολίτης πλησίασε τον Τσίπρα -Τον πήραν «σηκωτό» οι άνδρες της ασφάλειας [εικόνες & βίντεο] - Εικόνα2
Η μπάντα και το βαγόνι του μετρό
Νωρίτερα, τον κ. Τσίπρα είχε υποδεχθεί στη ΔΕΘ η μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού, η οποία έπαιξε μέχρι και Pink Floyd, με τον πρωθυπουργό να δείχνει να απολαμβάνει τη μουσική.
Στο Περίπτερο της «Αττικό Μετρό» ο πρόεδρος της Γιάννης Μυλόπουλος έδειξε στον πρωθυπουργό ένα βαγόνι και ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε λέγοντας του: «Το πρωί πήγαμε στο έργο του Μετρό, πότε πρόλαβες και το έφερες το βαγόνι;».







katoxika nea

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ commando γυναικών της ISIS ΠΟΥ ετοίμαζαν ΚΟΛΑΣΗ!!!Τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα!!!275 γυναίκες είναι στις τάξεις της Daech!!!ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ!!!




ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ commando γυναικών της ISIS ΠΟΥ ετοίμαζαν ΚΟΛΑΣΗ!!!Τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα!!!275 γυναίκες είναι στις τάξεις της Daech!!!ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ!!!

 

Εξαρθρώθηκε τζιχαντιστικό commando γυναικών στη Γαλλία που καθοδηγούνταν από συριακό έδαφος:Οι Amel S., Sarah H. και Inès Madani, που συνελήφθηκαν την Πέμπτη στο Boussy-Saint-Antoine (Essonne) στη Γαλλία καθώς προετοίμαζαν μια επίθεση « τηλεκατευθύνονταν από άτομα που βρίσκονται στη Συρία», σύμφωνα με τον εισαγγελέα François Molins.
«Νέες γυναίκες ολοκληρωτικά εντελώς δεκτικές στην θανατηφόρα ιδεολογία της Daech » ανέφερε χθες στην συνέντευξη τύπου ο εισαγγελέας του Παρισιού François Molins.Ένα αποτσίγαρο βρέθηκε κοντά σε ένα κάλυμμα με ίχνη υδρογονανθράκων στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο το περασμένο Σαββατοκύριακο κοντά στην Παναγία των Παρισίων Σύμφωνα με τον εισαγγελέα αν συνέβαινε φωτιά στο όχημα « θα είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη μιας τουλάχιστον φιάλης υγραερίου και θα καταστρεφόταν το αυτοκίνητο. « Τρεις γυναίκες ριζοσπαστικοποιημένες.
Η έρευνα που διεξήχθηκε με βάση το εγκαταλελειμμένο με φιάλες υγραερίου αυτοκίνητο οδήγησε στην εξάρθρωση ενός τρομοκρατικού δικτύου.Αφού τέθηκε σε προσωρινή κράτηση την Κυριακή πριν ν΄αφεθεί ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου γνωστός για προσηλυτισμό είναι ο πατέρας της 19χρονης Inès Madani, που θεωρούνταν ύποπτη ότι έφυγε για Συρία όπως αυτή είχε αποπειραθεί να το κάνει το 2015.

Ωστόσο οι αστυνομικοί ξαναβρήκαν την Inès στο Boussy-Saint-Antoine, στα 25 km στα νότια του Παρισιού στο Essonne, όπου κρυβόταν με μια φίλη της την Sarah H., 23 ετών στο πίτι της φίλης της Amel S., 39 ετών μέχρι τώρα άγνωστης για τις αρχές.Μπροστά στο διαμέρισμα αυτής της μάνας 4 παιδιών που φοράει τσαντόρ εδώ και 2 χρόνια συνελήφθηκαν οι 3 γυναίκες το βράδυ της Πέμπτης. Πρόβαλαν αντίσταση.Η Sarah μαχαίρωσε στην πλάτη τον οδηγό του περιπολικού αλλά είναι εκτός κινδύνου.Η Inès Madani ομοίως επιτέθηκε σε άλλον αστυνομικό που την πυροβόλησε τελικά στα πόδια και τώρα η δράστης νοσηλεύεται.
Αγώνας δρόμου
Σύμφωνα με τους ερευνητές από παγιδευμένες τηλεφωνικές τους συνομιλίες προεέκυψε ότι προετοίμαζαν μια επίθεση που θα την πραγματοποιούσαν άμεσα. Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Lyon, Paris, και Boussy-Saint-Antoine ήταν στόχοι τους και ένας γενικός συναγερμός σήμανε στις αρχές την Πέμπτη. Αγνοούσαμε ως χθες ποιά θα ήταν η μορφή που θα έπαιρναν αυτές οι επιθέσεις αλλά ο υπ.εσωτ. ο Bernard Cazeneuve, μίλησε γι αγώνα δρόμου για ν΄αποφευχθεί το μακελειό.
Χθες το πρωί η κόρη της Amel S, μια δεκαεξάχρονη συνελήφθηκε στο Clichy–sous–Bois (Seine–Saint–Denis). Υπάρχει πιθανότητα ν αμετείχε στην όλη συνομωσία.
Η έρευνα επίσης ανέδειξε τις στενές επαφές με τον Larossi Aballa, που δολοφόνησε τον Ιούνη ένα ζευγάρι αστυνομικών τους Magnanville (Yvelines) και Adel Kermiche, και που σφαγίασε τον ιερέα του Saint-Étienne-du-Rouvray τον Ιούλη κοντά στην Rouen. Η Sarah H. ήταν στην πραγματικότητα «η υπόσχεση» του Aballa, έπειτα από το θάνατο του στο Kermiche.
Σύμφωνα με το βελγικό κανάλι RTBF η Inès Madani διατηρούσε επαφές και με βέλγους ριζοσπαστικοποιημένους και υπάρχει έρευνα υπο διεξαγωγή στο Βέλγιο.
Τηλεκατευθυνόμενες από Συρία
Η συνομωσία δεν σταματάει εδώ.Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Molins, το γυναικείο commando ήταν «τηλεκατευθυνόμενο» από συριακό έδαφος. Μέσα στη τσάντα της Inès Madani, οι ερευνητές βρήκαν ένα γράμμα υποταγής στην Daech που επικαλείται το κάλεσμα του Al-Adnani, ψευδουπουργού επιθέσεων της ISIS που σκοτώθηκε στο τέλος Αυγούστου από αεροπορικά χτυπήματα της σιεθνούς συμμαχίας και ενδεχομένως το commando μπορεί να ήθελε να εκδικηθεί για το θάνατό του…..275 γυναίκες από τη Γαλλία είναι στις τάξεις της Daech σε Συρία και Ιράκ. leprogres 10/9/16








volcano

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!Αντιμέτωποι με μία μεγάλη πρόκληση βρέθηκαν οι στρατιωτικοί μας!!!!ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΑΝ 23.000 ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ με τη βοήθεια ειδικού ρομπότ (Remote operating vehicle), καθώς και εκπαιδευμένων σκύλων!!! Παρόμοια επιχείρηση είναι σε εξέλιξη και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου έχουν εξουδετερωθεί 14 ενεργές βόμβες!!!




 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!Αντιμέτωποι με μία μεγάλη πρόκληση βρέθηκαν οι στρατιωτικοί μας!!!!ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΑΝ 23.000 ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ
με τη βοήθεια ειδικού ρομπότ (Remote operating vehicle), καθώς και εκπαιδευμένων σκύλων!!! Παρόμοια επιχείρηση είναι σε εξέλιξη και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου έχουν εξουδετερωθεί 14 ενεργές βόμβες!!!


Αντιμέτωποι με μία μεγάλη πρόκληση βρέθηκαν οι στρατιωτικοί μας. 

Περισσότερα από 23.000 βλήματα, διαφόρων διαμετρημάτων, εξουδετέρωσαν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, στρατιωτικοί του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίου Ξηράς, κατά τις εργασίες κατασκευής του διαδριατικού αγωγού φυσικού αερίου (TAP).

Επιχειρώντας σε έκταση περίπου 900 στρεμμάτων και με τη βοήθεια ειδικού ρομπότ (Remote operating vehicle), καθώς και εκπαιδευμένων σκύλων, οι στρατιωτικοί «καθαρίζουν» εδώ και περίπου έναν χρόνο την περιοχή, όπου υπήρχαν αποθήκες πυρομαχικών του Α΄και Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Παρόμοια επιχείρηση είναι σε εξέλιξη και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου έχουν εξουδετερωθεί 14 ενεργές βόμβες αεροπορίας, στην περιοχή όπου γίνεται διαπλάτυνση αεροδιαδρόμου. Ενδεικτικό της επικινδυνότητας εργασίας του Τάγματος, είναι ότι στα 30 χρόνια επιχειρήσεών του, έχουν χάσει τη ζωή τους 21 στρατιωτικοί και έχουν τραυματισθεί σοβαρά άλλοι 17. Πολύτιμο έργο ωστόσο, προσφέρουν και τα 10 εκπαιδευμένα σκυλιά που χρησιμοποιούνται σε προληπτικές έρευνες, σε κτίρια και αυτοκίνητα, κατά την έλευση ξένων αντιπροσωπειών και διάφορων πολιτικών επισκέψεων.
Το ρομπότ, αλλά και ένας από τους σκύλους- «στρατιώτες» με το όνομα «Λέβο», θα βρίσκονται στη φετινή ΔΕΘ, στο πλαίσιο της «παρθενικής» παρουσίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην εκθεσιακή διοργάνωση. Άλλωστε, η τεράστια στρατιωτική σκηνή με δίχτυ παραλλαγής, ξεχωρίζει από μακριά στον χώρο της Έκθεσης και στο εσωτερικό της ξετυλίγεται το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ελληνικής στρατιωτικής παρουσίας.

Στα εκθέματα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, μία σφραγιδομηχανή από τη δεκαετία του ’60, ένα οδοντιατρείο εκστρατείας του Β” Παγκοσμίου Πολέμου, διάφορες στρατιωτικές στολές, όπως και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Εντυπωσιακός είναι ένας εξομοιωτής βολών, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν σχετική επίδειξη. Πρωτοποριακό είναι επίσης, το σύστημα πυροβολικού τακτικού τεχνικού ελέγχου πυρός, που αναπτύχθηκε από Έλληνα στρατιωτικό.






volcano

Νερό καί τρόφιμα γιά ὧρες ἀνάγκης!!!(Η ΩΡΑ, ΦΤΑΝΕΙ!!!Η ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΟΠΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ)




Νερό καί τρόφιμα γιά ὧρες ἀνάγκης!!!(Η ΩΡΑ, ΦΤΑΝΕΙ!!!Η ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΟΠΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ)


S.O.S. το θέμα... από αυτά που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, γι αυτά που έρχονται... Για όλα αυτά που βρίσκονται πλέον προ των πυλών... έξω κυριολεκτικά από τα σπίτια μας και οι περισσότεροι τα αγνοούν... 
ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ... ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ θα είναι όλο κι όλο... 
ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ, που θα δοθει σ' αυτούς που κατακλύζουν την Πατρίδα μας κυρίως τον τελευταίο ενάμισι χρόνο διακυβέρνησης της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ, με την προβια του "πρόσφυγα" και τότε... Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που βρίσκονται στην πλειοψηφία τους ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ... 
Και δεν είναι μόνον το νερό και η τροφη που θα λείψει από την πλειοψηφια των απροετοίμαστων Ελλήνων...  
Κυρίως είναι το γεγονός ότι ... ΟΙ ΕΞΟΔΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ. 
Η ΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ... ΑΣ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. 
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ. Τα εντός παρανθέσεως στον τίτλο, προστέθηκαν από εμένα) 



Ποῦ; Στήν Γερμανία; Καί στήν Τσεχία;


Ποῦ; Στήν Γερμανία; Καί στήν Τσεχία;

Γιά ποιόν λόγο;
 
Φοβήθηκαν οἱ (φερόμενοι ὡς) ἡγέτες τῶν Γερμανῶν καί τῶν Τσέχων γιά τήν ὑγεία τῶν γηγενῶν πληθυσμῶν; Τώρα; Γίνεται;
 
Ἤ μήπως τρέχῃ κάτι ἄλλο, πολύ σοβαρότερο;
«…Η παραπάνω παρατήρηση γίνεται για να δείξει ότι οι μετανάστες από φτωχές χώρες, αν έχουν περάσει την ασθένεια, έχουν ανοσία, ενώ ενδεχομένως να κινδυνεύουν όσοι εμβολιάσθηκαν πριν πολλά χρόνια και μάλιστα πριν το 1957.
Ας ελπίσουμε ότι οι χώρες φιλοξενίας των μεταναστών θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τον εμβολιασμό του πληθυσμού τους και δεν θα σπεύσουν υποκριτικά να εμβολιάζουν μόνο τους μετανάστες, όπως κάνουν έως τώρα.
Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για τους ανύποπτους Ευρωπαίους, που έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι θωρακισμένοι από πολλές αρρώστιες, επειδή για χρόνια δεν τις έβλεπαν να εκδηλώνονται στις χώρες τους.
Αντίθετα, οι περισσότεροι μετανάστες και τις έβλεπαν, αλλά και όταν νοσούσαν αποκτούσαν ισόβια ανοσία σ’ αυτές.
Το φαινόμενο θανατηφόρων επιδημιών παρατηρήθηκε έντονα μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από τους Ευρωπαίους.
Πολλοί γηγενείς ινδιάνικοι πληθυσμοί εξολοθρεύθησαν από επιδημίες κοινών ασθενειών της Ευρώπης.
Οι μεγάλες μετακινήσεις πληθυσμών πάντα ευνοούσαν την εξάπλωση επιδημιών σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.
Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά θα είμαστε έτοιμοι, γνωρίζοντας ότι μία επιδημία υποχωρεί ευκολότερα, αν μειωθούν οι μετακινήσεις και οι επαφές μετά την εκδήλωσή της….»

Πρόστιμο 1,85 ἑκατομμυρίου σέ τσεχικό ἐστιατόριο;

Στὸ κέντρο τῆς Εὐρώπης, ποὺ ἔχουν καταλύσει ὅλες οἱ φυλὲς τῆς Ἀσίας καὶ τῆς Ἀφρικῆς, ὅπως κι ἐδῶ, οἱ κίνδυνοι εἶναι  τελείως διαφορετικοί, ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἀντιμετωπίζουμε ἐμεῖς, γιὰ τὴν ὥρα.
 
Στὸ κέντρο τῆς, κατὰ κύριον λόγο, πεδινῆς Εὐρώπης ἐπίσης, μὲ τὰ μεγάλα ποτάμια καὶ τὶς λίμνες, οἱ ἐπιδημίες ἀπὸ τὴν μόλυνσίν τους ἀπειλοῦν σοβαρότατα τοὺς πληθυσμούς, μὰ αὐτὸ δὲν εἶναι κάτι ποὺ θὰ ἀπειλοῦσε ἐμᾶς, ἐκτὸς ἴσως ἀπὸ τὰ μεγάλα ἀστικὰ κέντρα (Ἀθῆναι, Πειραιεύς, Θεσσαλονίκη) ποὺ ὑδρεύονται ἀπὸ μεγάλες ἐγκαταστάσεις.
 
Συνεπῶς διαφορετικῶς θὰ ἐπιδροῦσαν οἱ ἐπιδημίες (καὶ πανδημίες) στὴν Κεντρικὴ Εὐρώπη καὶ διαφορετικῶς ἐδῶ.

Κατ’ ἐπέκτασιν, γιὰ τὴν ὥρα, αὐτὲς οἱ προειδοποιήσεις ἀφοροῦν στὴν Κεντρικὴ Εὐρώπη κι ὄχι ἐδῶ.
Ἤ μήπως ὄχι; 

Ἐμεῖς, ὡς Ἕλληνες, ἐκτὸς ἀπὸ τὶς ὅποιες ἐπιδημίες (καὶ πανδημίες ἴσως), ποὺ σαφῶς κινδυνεύουμε νὰ ἀντιπετωπίσουμε, ἔχουμε καὶ τοὺς ἐξωτερικοὺς κινδύνους, ποὺ πλέον, μαζὺ μὲ τὸ θέμα τῆς συντεταγμένης εἰσβολῆς ὀργανωμένων στρατῶν, τείνει νὰ λάβῃ τὴν ὁλοκλήρωσιν τοῦ σκηνικοῦ γενοκτονίας μας, ἐντὸς ὁλίγου:
Σήμερα ἐνημερώθηκα ἀπὸ κάποιον ὅτι ἔφθασαν μὲ τὸ τραῖνο (στὴν περιοχή μου) δεκάδες ἔποικοι ἀρσενικοί, νεώτατοι καὶ μάχιμοι. Κατέβηκαν ἀπὸ τὸ τραῖνο, μὲ τὰ κεφάλια χαμηλὰ καὶ ἀνᾲ τετράδες (ὀργανωμένοι κανονικά) ἐχάθησαν στὰ πέριξ χωράφια.
 
Μ.Τ.
(Ἡ καταγγελία εἶναι ἐπώνυμος ἀλλὰ τὰ στοιχεῖα τοῦ καταγγέλλοντος δὲν δημοσιεύονται, γιὰ λόγους ἀσφαλείας του. Παραμένουν στὴν διάθεσίν μας.)
Τί θά συνέβαινε ἐάν ταὐτοχρόνως ἕνας ἐξωτερικός κι ἕνας ἐσωτερικός κίνδυνος μᾶς ἀπειλοῦσαν;
 
Τί θά συνέβαινε ἐάν ἐπί πλέον μᾶς παρουσιάζονταν καί μεγάλες ἐπιδημίες (ἢ καὶ πανδημίες), ἐφ΄ ὅσον ἤδη ἐντός τῶν συνόρων εὐδοκιμοῦν ὅλων τῶν εἰδῶν οἱ …«ξεχασμένες ἀσθένειες», μαζύ μέ τά ἀρίστως ἐκπαιδευμένα «τζιχάντια», γιά τίς ὁποῖες οὔτε ἀντισώματα διαθέτουμε, μά, κυρίως, δέν διαθέτουμε πλέον τίς ὑποδομές προστασίας τῆς ὑγείας μας;
 
Ἂς μὴν τὸ ἀπαντήσουμε γιὰ τὴν ὥρα…
 
Τὴν ἴδιαν στιγμὴ στὴν Κεντρικὴ Εὐρώπη, ποὺ ἑτοιμάζονται μᾶλλον γιὰ πανδημίες, ἂν καὶ  κάτι τέτοιο, γιὰ τὴν ὥρα, δὲν φαίνεται ἄμεσο, ἐμεῖς ἔχουμε θέματα ἐπιβιώσεως ὡς ἔθνος.
 
Αὐτοί, γιὰ τοὺς δικούς τους λόγους, ἐπίσης θὰ ὑποχρεωθοῦν νὰ παλέψουν μὲ ὅλα τὰ μέσα ποὺ διαθέτουν, ποὺ εἶναι  διαφορετικὰ ἀπὸ αὐτὰ ποὺ χρειαζόμεθα ἐμεῖς.
Ἐὰν ἐν τελῶς ψύχραιμα παρατηρήσουμε τὰ γεγονότα, καθὼς φυσικὰ καὶ τὶς πληροφορίες ποὺ διαῤῥέουν, θὰ συνειδητοποιήσουμε πὼς τὸ τέλος, αὐτοῦ τοῦ καθεστῶτος (μὲ ὅ,τι συνεπάγεται) εἶναι  κοντά, ἂν καὶ παραμονεύουν πανέτοιμοι οἱ ἀντικαταστάτες του.
 
Ἕνα καθεστὼς ποὺ προτιμᾶ νὰ μᾶς καταδιώκῃ ὅταν ζητᾶμε (αὐτονοήτως) ἐνημέρωσιν γιὰ τὰ στοιχειώδη, τὴν προστασία μας καὶ τὴν (μερικῶς) ἀνταποδοτικότητα τῶν φοροεπιδρομῶν του.
Παραλλήλως τὰ ἐθνικά μας θέματα, ποὺ πλέον θὰ μᾶς ἀπασχολήσουν ὅλους σοβαρότατα συντόμως, μᾶς κτυποῦν τὴν πόρτα καὶ μᾶς κινητοποιοῦν σταδιακῶς, γιὰ νὰ ἀντιδράσουμε ἀναλόγως τῶν ἐπὶ τόπου γεγονότων, ἀλλὰ καὶ μὲ κάθε τρόπο.
 
Οἱ πολιτοφυλακὲς ξεκίνησαν νὰ περιφρουροῦν καὶ διαρκῶς ἐπανδρώνονται μὲ νέους, σαφῶς περισσότερο συνειδητοποιημένους, ἀπὸ ὅ,τι πρὸ μερικῶν ἐτῶν. «Νέους», κάθε ἡλικίας, ποὺ ὅμως δὲν εἶναι ἀπαραίτητα προετοιμασμένοι γιὰ συνδυαστικὲς ἐπιθέσεις, σὲ πολλὰ ἐπίπεδα.
 
Κάτι ποὺ ἔφθασε ἡ στιγμὴ νὰ ἐπανεξετάσουν καὶ φυσικὰ νὰ ἀναπροσαρμόσουν ἀναλόγως ἄμεσα.
Συνεπῶς ἡ ὥρα φθάνει.
Ποιά ὥρα;
 
Ἠ ὥρα ἐκείνη ποὺ ὅλες μας οἱ αἰσθήσεις, μαζὺ μὲ κάθε μας ὅπλο, πρέπει νὰ εἶναι σὲ ἀπόλυτο ἑτοιμότητα.
 
Τὸ πῶς θὰ ἐξελιχθῆ τὸ φαινόμενον, θὰ ἐξαρτηθῆ ἀπὸ πολλοὺς παράγοντες, μὰ κυρίως ἀπὸ ἐμᾶς, ἂν καί, σὲ μεγάλο τμῆμα του ὁ πληθυσμός μας, ἔχει ἀφοπλισθεῖ.
 
Ταὐτοχρόνως ὅμως, ἂν καὶ αὐτὸ εἶναι, γιὰ τὴν ὥρα, δευτερεῦον, μᾶς «κρούει τὴν θύρα» ἡ πιθανότης τῶν ἐπιδημιῶν, ἀλλὰ καὶ τῆς διαρκοῦς πείνας.
 
Σὲ περιπτώσεις ἐκτάκτου ἀνάγκης, ὅταν κάποιος πρέπει νὰ ὑπερασπισθεί τὴν οἰκογένειά του, ἀφήνει σὲ δευτέρα Μοίρα τὰ τρόφιμα καὶ τὸ νερό, ποὺ πιθανὸν κάπου νὰ ἀποθήκευσε.
 
Συνεπῶς, ἐφ΄ ὅσον γιὰ τέτοιες περιπτώσεις, ἐκτάκτου ἀνάγκης, καλούμεθα νὰ προετοιμασθοῦμε, καλὸ εἶναι νὰ ἐπανεξετάσουμε ἐκ νέου τὰ πιθανὰ σχέδια δράσεώς μας καὶ νὰ ἔχουμε ἀσφαλῆ καταφύγια, πανέτοιμα, γιὰ τοὺς ἀνθρώπους μας, ὅπου θὰ μποροῦμε νὰ ἀποθηκεύσουμε κάποια τρόφιμα καὶ νερό, μὰ κυρίως νὰ τοὺς προστατεύουμε.
Μόνον ὅμως σὲ ἀπολύτως ἀσφαλῆ μέρη, ὅπου θὰ μποροῦν κάποιοι, ἀπὸ κοινοῦ, νὰ δράσουν καὶ  νὰ ἀντιδράσουν.

Γιατί σᾶς τά γράφω αὐτά σήμερα;
Γιατὶ κάτι ὅλοι μας …«ὀσμιζόμεθα» κι αὐτὸ τὸ κάτι δὲν εἶναι  πλέον κρυφό.
 
Ξεχάσαμε καὶ τὶς ντροπές μας καὶ τὶς ἀναστολές μας καὶ τὰ συζητᾶμε ὄλα ἀνοικτά.

Καιρὸς λοιπὸν νὰ προετοιμασθοῦμε σὲ ἀκόμη ἔνα ἐπίπεδον: αὐτό, τῆς ἀσφαλοῦς διαφυγῆς μας, συντεταγμένως καὶ στοχευμένως.








volcano

ΜΕ ΤΟ...ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Συνεχίζεται ο οργανωτικός οργασμός στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου κι ενώ  έχουν αρχίσει να πέφτουν οι πρώτες φθινοπωρινές ψιχάλες πολιτικών εξελίξεων .
Από τα μέσα Οκτώβρη ο Κυριάκος Βελόπουλος ετοιμάζεται να οργώσει την Ελλάδα, ενώ αρχές Οκτώβρη διοργανώνεται μεγάλη συγκέντρωση σε κλειστό γήπεδο στην Αθήνα.
Θα ακολουθήσουν αρκετές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, μεταξύ τους και σε αρκετά προάστια στην πρωτεύουσα.
Για την αναβολή της συγκέντρωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, το κόμμα με ανακοίνωσή του αφήνει αιχμές κατά του δήμου.
Αγάπη για...Πούτιν αλλά έχθρα με Σαββίδη
Ο τεράστιος θαυμασμός του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ για τον  Βλάντιμιρ Πούτιν δεν κρύβεται, με αποκορύφωμα με το τετ α τετ μαζί του, κατά την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο Άγιον Όρος.
Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον Ελληνορώσο επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Σε πρόσφατη ανάρτησή του μετά την οριστικοποίηση των τεσσάρων υπερθεματιστών για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Κυριάκος Βελόπουλος «πέταξε καρφί» για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
Η ιδεολογικοπολιτική απόχρωση της «Ελληνικής Λύσης»
Στην περιγραφή των προγραμματικών θέσεων του κόμματος του Κυρ. Βελόπουλου δίνεται το ιδεολογικό του στίγμα. 
Θα μπορούσε κανείς να το κατατάξει στην πολυκατοικία της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς.
Ανήκει στον πατριωτικό χώρο, οι θέσεις του στην ασφάλεια και στο μεταναστευτικό είναι... ξεκάθαρα διαφορετικές από αυτές της ΝΔ.
Στην οικονομία τάσσεται υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και κοινωνικής της δικαιοσύνης  και αφήνει παράθυρο για ... εθνικό νόμισμα και έξοδο από το ευρώ. Ωστόσο το κόμμα δεν τάσσεται υπέρ της εξόδου από την ΕΕ και είναι υπέρ μιας ενωμένης Ευρώπης, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Τα σενάρια συνεργασιών
Παρά τις στενές σχέσεις του Κυριάκου Βελόπουλου με τον αντιπρόεδρο του ΛΑΟΣ Κωστή Αϊβαλιώτη, ο ίδιος έχει πάρει σαφείς αποστάσεις από το νέο πολιτικό εγχείρημα Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου. 
Μάλιστα πρόσφατα στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» στο ALERT TV ο πολιτικός-δημοσιογράφος, με αφορμή την αποχώρηση Καλλιάνου από την Ένωση Κεντρώων, εκτόξευσε βέλη στον Γιώργο Καρατζαφέρη για τη φράση που είχε πει παλαιότερα: «Έχω δέκα βουλευτές, πάρτους», θεωρώντας το αρκετά υποτιμητικό.
Επαφές με τον Κυριάκο Βελόπουλο είχε πρόσφατα ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα συνεργαστεί μαζί του.






voice news

KATI ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ...


Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016  ένα σημαντικό γεγονός πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας και πρόκειται να αλλάξει μια για πάντα  τη χώρα. 
Οι Έλληνες είναι έτοιμοι για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. Πρόκειται για μεγάλη ανατροπή στα τωρινά δεδομένα που αφορά γεωστρατηγικά θέματα, πρωτογενή παραγωγή αλλά και την ανάπτυξη σε οικονομικό επίπεδο  καθώς αυτό που θα συμβεί ενδιαφέρει όλους τους  Έλληνες από κάθε σημείο της χώρας. Παραμείνετε συντονισμένοι και για ότι νεότερο  από μέρα σε μέρα θα επανέλθουμε με νέο άρθρο που θα περιέχει όλες τις πληροφορίες... 





voice news

ΠΑΝΙΚΟΣ! "Έχασαν" 8.000 λαθρομετανάστες από τους καταυλισμούς... Πληροφοριακά Στοιχεία

Χάος επικρατεί στα κέντρα φιλοξενίας σχετικά με τον ακριβή αριθμό προσφύγων που βρίσκονται σε αυτά, αφού σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες "χάνονται" 8.000 άτομα. 
Η ΕΛ.ΑΣ είναι ιδιαιτέρως ανήσυχη με το γεγονός αυτό, καθώς είναι αδύνατον να ερευνηθεί πως έχει εξαφανιστεί ένα τόσος μεγάλος αριθμός προσφύγων. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση ακόμα προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα είναι "μέλι-γάλα" και ότι οι πρόσφυγες δεν ξεπερνούν τους 60.000 (τους χαμένους τους έχει βάλει μέσα;). 
Οι... "εξαφανισμένοι" μετανάστες απλώς δεν είναι εξαφανισμένοι, υπάρχουν μέσα στην Ελληνική επικράτεια ανάμεσα στους υπόλοιπους λαθραίους του Κράτους, για να μην αναφέρουμε την ένταξη κάποιων σε εξτρεμιστικές ομάδες. 

ΒΟΜΒΑ από Σκόπια! "Δεν είμαστε Μακεδόνες, είμαστε Σλάβοι"...




Ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι, εξαπέλυσε επίθεση σε όσους ισχυρίζονται ότι προέρχονται από τους Μακεδόνες. 
"Η πΓΔΜ δεν έχει όχι μόνο ρίζες, αλλά ούτε ίχνη,  που να σχετίζονται με την αρχαία ιστορία της περιοχής. Οι ρίζες  του λαού των Σκοπίων είναι σλαβικές", τόνισε και συνέχισε λέγοντας: 
"Υπάρχει το ζήτημα του προβλήματος με την Ελλάδα. Το κύριο επιχείρημα της σημερινής κυβέρνησης είναι ότι αν βάλεις έναν όρο εκτός από το όνομα του κράτους, όπως ‘Βόρεια’ ή ‘Άνω’ θα αλλάξει η ταυτότητα του ψευδομακεδονικού έθνους. Η μόνη σημαντική αλλαγή  της ταυτότητας που έγινε στο λαό μας,  την έκανε το σημερινό VMRO-DPMNE.
Η πρώτη αλλαγή ταυτότητας ήταν με το κομμάτι της εισβολής της αρχαιοποίησης που δεν έχει καμία βάση. Είναι μόνο προπαγάνδα και έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι οι ρίζες του ψευδομακεδονικού έθνους είναι σλαβικές. Η αλλαγή που πρέπει να γίνει είναι στην αντι-αρχαιοποίηση, γιατί όχι μόνο δεν υπάρχει ρίζα αρχαία, αλλά, ούτε ίχνος ιστορικό από την αρχαιότητα  της περιοχής αυτής".





voice news

Είδηση BOMBA! Tα βρήκαν ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ! Ραγδαίες εξελίξεις...



Έδωσαν τα χέρια ΗΠΑ  και Ρωσία και συμφωνήσαν σχέδιο κατάπαυσης του πυρός στη Συρία. 
Σε συνάντηση που είχε στη Γενεύη ο υπουργός Εξωτερικών  των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, με τον Ρώσο ομόλογο το, Σεργκέι Λαβρόφ, υπογράμμισαν ότι το σχέδιο αποτελεί μια ελπίδα για να υπάρξει ειρήνευση στην περιοχή. 
Όπως σημείωσε ο Κέρι: "Η Ουάσινγκτον αποφάσισε να καταβάλλει επιπρόσθετη προσπάθεια διότι πιστεύει ότι η Ρωσία μπορεί να ασκήσει πίεση στον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ να προσέλθει στο τραπέζι και να συμφωνήσει να τερματιστεί ο πόλεμος".
Επιπλέον, ο Κέρι τόνισε ότι αν τηρηθεί η κατάπαυση των εχθροπραξιών, τότε εφτά ημέρες μετά οι δύο χώρες θα δημιουργήσουν ένα κοινό κέντρο για να πολεμήσουν από κοινού το Ισλαμικό Κράτος. 




voice news

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ


agiasofia
Γράφεται, και λέγεται ότι σε περίπτωση αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, να πτωχεύσουμε εντός της ευρωζώνης με διπλό νόμισμα, αυτό είναι πλάνη χειρότερη (μνημόνια ) της πρώτης.
Χρεοκοπία εντός του ευρώ είναι τραγωδία.
Αχρείοι αιδώς.
Αυτά επιχειρούν οι απάτριδες, ανθέλληνες και ενεργούμενα των διεθνών τοκογλύφων, οργάνων της παγκόσμιας συμμορίας διακυβέρνησης, προϊόντα των διαβόητων « Λεσχών ».
Έλληνες προσοχή, η πατρίδα μας κινδυνεύει. Ο εχθρός έν όψει !
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ :
1.Άμεση έξοδος από την ΟΝΕ
2.Στάση εξωτερικών πληρωμών του επαχθούς χρέους στο 80% ( διαγραφή ) με αποπληρωμή του υπολοίπου
20% εντός 30 ετών με ελάχιστο επιτόκιο δευτέρας δεκαδικής τάξης ( 0,03% )
3.Άμεση επαναφορά της Δραχμής με ισοτιμία 1ΕΥΡΩ = 1 ΔΡΑΧΜΗ (αρχικά )
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
Η Σωτηρία της πατρίδας είναι ο υπέρτατος Νόμος ( άρθρο 120 παραγ.4 του Συντάγματος )
Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ!!


%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%b4%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%83
1
Ο Gregory Mannarino αποκαλύπτει και προειδοποιεί…
Απελπισία στις Κεντρικές Τράπεζες… Αναμένουμε παγκόσμιο οικονομικό Αρμαγεδδόνα

Καταλάβετε τώρα ποιοί έρχονται στην χώρα μας


Λιμενικός σώζει λαθρομετανάστες και λέει ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα μωρά τους γιατί θα κάνουν άλλα
Καταλάβατε τώρα ποιοί έρχονται στην χώρα μας και πόσα κουτσούβελα θα μας γεμίσουν εδώ?Το αποτέλεσμα σε μια δυο δεκαετίες να έχουν πληθυσμιακή υπεροχή και να μας επιβάλουν όσα ρήμαξαν τις χώρες τους

Το περιεχόμενο της «Διακήρυξης των Αθηνών»


590_917fce2e9f86d06e2d7fb398ad423806
Τη σαφή δέσμευση των ηγετών στην ευρωπαϊκή ενότητα, όπως διατυπώνεται στην Διακήρυξη των Αθηνών που υιοθετήθηκε στην σημερινή ″Σύνοδο Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ″ επισημαίνουν ως ιδιαίτερα θετικό γεγονός, κυβερνητικοί κύκλοι.
Σημειώνεται, ότι τόσο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι άλλοι ηγέτες που έλαβαν μέρος στην Σύνοδο, τόνισαν επανειλημμένα ότι αυτή δεν έχει τον χαρακτήρα μιας ομαδοποίησης χωρών εντός της Ε.Ε.
Η ελληνική κυβέρνηση εκτιμά, εξίσου, ως ιδιαίτερα θετική την αναφορά στην Διακήρυξη για «ένα όραμα για την Ευρώπη» το οποίο, μεταξύ άλλων, πρέπει να εδράζεται και να ισχυροποιεί την δημοκρατική λογοδοσία των ευρωπαϊκών θεσμών.
Εξίσου σημαντικό σημείο της Διακήρυξης, είναι η αναφορά ότι το ευρωπαϊκό εγχείρημα πρέπει να οικοδομηθεί με την προοπτική της Μεσογείου -νοουμένης συνολικά- ως μιας περιοχής ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας.
Στη Διακήρυξη των Αθηνών, τονίζεται, επίσης ότι οι ηγέτες υποστηρίζουν τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό στην κατεύθυνση εξεύρεσης μιας δίκαιης, βιώσιμης και ολοκληρωμένης λύσης, χωρίς εγγυήσεις, βασισμένης στις αποφάσεις του ΟΗΕ και την ιδιότητα της Κύπρου ως κράτους-μέλους της ΕΕ.
Σύμφωνα με τους ίδιους κυβερνητικούς κύκλους, θετικό σημείο της Διακήρυξης αποτελεί η αναφορά στην επανεκκίνηση της Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και της Πολιτικής Άμυνας της ΕΕ, καθώς και η αναφορά στην αναγκαιότητα των δεσμών με τις χώρες της Αφρικής, που θεωρούνται απαραίτητοι για την κοινή ασφάλεια, σταθερότητα και ευημερία στην περιοχή.
Στην Διακήρυξη τονίζεται ότι η Ευρώπη πρέπει να τηρήσει την δέσμευσή της για ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη, με προστασία του κοινωνικού της μοντέλου, ενώ ταυτόχρονα, οι ηγέτες των Μεσογειακών χωρών εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να διατηρήσουν το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο και να προωθήσουν την κοινωνική συνοχή και σύγκλιση.
Στο πλαίσιο αυτό, προτείνουν τον διπλασιασμό των κονδυλίων του «Πακέτου Γιούνκερ», καθώς επίσης και την προώθηση επενδυτικών προγραμμάτων σε κράτη – μέλη με υψηλά ποσοστά ανεργίας, αλλά και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Στην Διακήρυξη γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα -με πρώτο εκείνο της ανεργίας- που αφορούν στην νεολαία.
Σε ότι αφορά τα ζητήματα μετανάστευσης, στην Διακήρυξη γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο μείζον θέμα που αφορά στο μέλλον της Ευρώπης και υπογραμμίζεται ότι η προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ πρέπει, να βασίζεται στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, ενώ τονίζεται ότι ο ρατσισμός και η ξενοφοβία δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά.
Στην Διακήρυξη των Αθηνών υπάρχει, τέλος, πρόταση για ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική που πρέπει να ασκήσει η ΕΕ.




hellasforce

Ο «Ψευτοθόδωρος» Πρωθυπουργός εγκωμίασε το ΜΕΤΡΟ (γιεφύρι της Άρτας) της Θεσσαλονίκης

%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%83
«Το μετρό Θεσσαλονίκης ξαναμπήκε στις ράγες» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στον σταθμό του υπό κατασκευή μετρό, στη Νέα Ελβετία της Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα έργο πνοής για τους Θεσσαλονικείς που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής τους.
Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το έργο αυτό που αποτελεί επίσης ένα σημαντικό αναπτυξιακό μήνυμα για τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και τη χώρα θα ολοκληρωθεί στα χρονοδιαγράμματα που έχουν καθοριστεί.

ΣΤΙΣ…. ΦΛΟΓΕΣ! Δυναμίτης η Προκλητική Στάση στο Παρά Πέντε…!!


%ce%ba%cf%85%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83
Τουρκικές κινήσεις προκαλούν έντονο προβληματισμό καθώς γίνονται στο παρά πέντε πριν από την τελική ευθεία του νέου σκηνικού, που διαμορφώνεται από ΟΗΕ και τρίτους το τρίτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.
Η απόφαση του ψευδοκράτους να μην αλλάξει τη θερινή ώρα, όπως έπραξε και η Τουρκία, αντιμετωπίζεται από τη Λευκωσία με ανησυχία. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε χθες πως με αυτό στέλνουν το μήνυμα πως είναι κάτω από την επιρροή της Τουρκίας και πως θεωρούν ότι έχουν ενσωματωθεί σε αυτήν.
Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του ψευδοκράτους στη Νέα Υόρκη, μέσω της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Τουρκίας, απέστειλε επιστολή στον ΓΓ του ΟΗΕ, στην οποία κάνει λόγο για «δύο αυτοδιοικούμενα κράτη στο νησί».
Χθες πάντως, οι δύο διαπραγματευτές, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μάαρτεν Φέρβεϊ, στην παρουσία του Έσπεν Μπαρθ Άιντα. Συζήτησαν θέματα που άπτονται της προετοιμασίας για εφαρμογή του κοινοτικού κεκτημένου από την πρώτη ημέρα της συμφωνίας στο μελλοντικό τουρκοκυπριακό συνιστών κρατίδιο.
Ο δρόμος προετοιμασίας για τους Τ/κ είναι μακρύς, σύμφωνα με την αποτίμηση πού έγινε. Την ίδια ώρα, η τουρκική πλευρά προβαίνει σε κινήσεις μέσα από τη διαδικασία εναρμόνισης για να αποκτήσουν πολιτικά πλεονεκτήματα για αναβάθμιση του ψευδοκράτους.
Σήμερα, ο πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, θα συναντηθούν για να συνεχίσουν τη συζήτησή τους για θέματα Διακυβέρνησης.





hellasforce

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ…


%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1
Ο πρόεδρος Δημοκρατίας, πρώην υπουργός της Ν.Δ. αφελώς δήλωσε, «Η πορεία της Ελλάδος είναι μέσα στην Ε.Ε., στην Ευρωζώνη, και στο ΝΑΤΟ».
Λέμε αφελώς, διότι η Ελλάς κατεστράφη μέσα στη Σιωνιστική Ε.Ε. και στην Ευρωζώνη, με χρεοκοπία και λαθρομετανάστες.
Τα Βαλκανικά κράτη που ζητούν να μπούνε στη Σιωνιστική φωλεά της Ε.Ε. κάνουν μεγάλο λάθος.
Θα πάθουν ότι έπαθε η Ελλάδα………..
Οι δειλοί, προδότες πολιτικοί της Ελλάδος, – όλων των παρατάξεων- κυβερνούν την πατρίδα μας ΜΟΝΟΝ με δανεικά.
Είναι ανάξιοι και ανίκανοι να παράξουν πλούτο για την Πατρίδα.
Κρέμονται από τους αδένες των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Ελλάδα μια ευλογημένη χώρα έφθασε να εισάγει φακές & φασόλια από την Τουρκία.
Μας έφαγε η «πράσινη ανάπτυξη» του ΓΑΠ.
Η Ε.Ε. δεν είναι πια αυτή που ήξερε ο κ. Πρόεδρος Δημοκρατίας.
Η Ε.Ε. έγινε αποικία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας με πρόεδρο το Σιωνιστή ΧαζαροΕβραίο βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τη Σιωνιστική μαφία αυτού.
Όλες οι υπηρεσίες της Εβραϊκής Σιωνιστικής Ε.Ε. στελεχώθηκαν με Εβραίους Σιωνιστές Ευρωπαίους πολιτικούς, όπως ο ΓαλλοΕβραίος Ολάντ, ο ΓαλλοΕβραίος Σαρκοζί, ο ΟλανδοΕβραίος Νταϊσελμπλουμ, ο ΓερμανοΕβραίος Σούλτζ, ο ΓαλλοΕβραίος Μοσκοβισί, οι ΕλληνοΕβραίοι Τσίπρας, Σημίτης, Αβραμόπουλος, κ.λ.π. ή δήλωσαν υποταγή στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ όπως ο Γιούνκερ, η Μέρκελ, κ.λ.π. Ο Σόϊμπλε παίζει το παιχνίδι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Φροντίζει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ να διορίζει στην Ε.Ε. δικούς του……
Ως γνωστόν οι δανειστές της Ελλάδος είναι τρείς, το ΔΝΤ, η Ε.Κ.Τ. , και η Ε.Ε. όλοι αυτοί ιδιοκτησία ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!!
Οι τρείς αυτοί αποτελούν τη γνωστή μας ΤΡΟΪΚΑ.
Το Δ.Ν.Τ. είναι Αμερικανικής Εθνικότητας, αλλά ιδιοκτησία ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η Ε.Κ.Τ. με πρόεδρο τον ΙταλοΕβραίο DRAGGI (Δράκος), είναι ιδιοκτησία του προέδρου Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Ε.Ε. είναι χειραγούμενη & ιδιοκτησία βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Βαρώνος όνομα και πράμα…………………..
Χρωστάμε στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. τα οποία και εκείνα χρωστάνε, άρα το πρόβλημα αυτό πρέπει να ρυθμιστεί διά της διαγραφής χρεών.
Όλες οι Κυβερνήσεις των κρατών-μελών της Ε.Ε. έχουν Προέδρους, Πρωθυπουργούς, υπουργούς, & στελέχη, Εβραϊκής Σιωνιστικής καταγωγής και προελεύσεως, υπηρέτες του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!
Αν πείς για τις ΗΠΑ, εκεί είναι το Βασίλειον της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας, και η βάση της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Στις Η.Π.Α. είναι η φωλεά του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, το οποίον κυβερνά τον Πλανήτη Γη.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί εξοντώνουν με συστηματική γενοκτονία τον Ελληνικό Λαό, για να κερδίζει ο βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΠΡΟ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
Τούτων δοθέντων, οι δανειστές της Ελλάδος του βαρώνου-Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σχεδιάζουν την αέναη αιχμαλωσία της Ελλάδος, μέσω των βοηθών παρόντων πολιτικών.
Ούτε λόγος να γίνεται για διαγραφή του παράνομου χρέους της Ελλάδος. (παράνομο βλέπε ΕΛ.ΣΤΑΤ).
Ο βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ βρήκε το μήνα που τρέφει τους ένδεκα, χάρι στους χαζοβιόληδες προδότες πολιτικούς.
Ο Τσίπρας έμαθε τη δουλιά του Πρωθυπουργού στις πλάτες του Ελληνικού Λαού. Όπως οι προηγούμενοι από Εβραίο Σημίτη μέχρι σήμερα.
Για την απόσβεση του τεχνητού & παράνομου χρέους (ΕΛ.ΣΤΑΤ) ζητάνε οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κάθε λίγο και νέα προ-απαιτούμενα οικονομικά δεδομένα από τον Ελληνικό Λαό, βάση Μνημονίων που έχουν υπογράψει οι προδότες και εφιάλτες ανάξιοι πολιτικοί.
Τα προαπαιτούμενα είναι περισσότερη και σκληρότερη λιτότητα για τον Ελληνικό Λαό. Λιτότητα για να εξισωθεί το επίπεδο διαβίωσης του Έλληνα, μέχρι αυτό των λαθρομεταναστών!!!!!!!!
Λες και ο Έλληνας πήρε τα δάνεια και τα έφαγε! (Πάγκαλος).
Τα δάνεια της Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τα πήραν οι προδότες πολιτικοί, και τα περισσότερα τα έδωσαν στο αφεντικό τους βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να τους στηρίζει στην εξουσία, και τα υπόλοιπα τα έφαγαν με το ντόπιο οικονομικό κατεστημένο, και χρέωσαν τον Ελληνικό Λαό.!!!!!!!!!!!
Δηλαδή ο βαρώνος-Λόρδος Κοσμοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι διπλά κερδισμένος, και τα δάνεια έφαγε, και τα τοκοχρεωλύσια εισπράττει από φόρους, δασμούς, τέλη , και ΕΝΦΙΑ.
Τώρα καλείται ο Λαός να αποσβέσει το τεχνητό, παράνομο, επαχθές, & επονείδιστο χρέος, μέσω των προαπαιτουμένων της αξιολόγησης.
Τα προαπαιτούμενα τα ζητούν οι Εβραίοι-Ευρωπαίοι πολιτικοί, στελέχη της COMMISSION και των διαφόρων EUROGROUPS της Ε.Ε. μέσω των Αξιολογήσεων.
Τα προαπαιτούμενα είναι μείωση μισθών & συντάξεων, αύξηση φόρων, τελών, δασμών, ΕΝΦΙΑ, απολύσεις, εργασιακά, κ.λ.π.
Όλες αυτές οι θυσίες του Λαού πάνε στις τσέπες του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της μαφίας αυτού.
Ρε!! κανένας Έλληνας πολιτικός δεν υπάρχει;;; Όλοι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ γίνατε;;;;;;;;;
Σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι Αξιολογήσεις, τότε επιστρατεύονται οι διεθνείς οίκοι αξιολογήσεων, οι S&P, FITCH, MOODYS, ιδιοκτησία ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να λιώσουν την Ελλάδα.
Θέλουν την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών, για να σωθεί η βόρειος Ευρώπη από τους λαθρομετανάστες.
Για να γίνει αυτό πρέπει η Ελλάδα να κατέβει οικονομικά σε επίπεδα Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν, κ.λ.π.
Δηλαδή και κερατάδες και δαρμένοι, λέει ο Λαός.
Και λαθρομετανάστες και χρεοκοπία!!!!!!!!!!
Οι λαθρομετανάστες μπορούν και με 100 ευρώ να ζήσουν……
Αφού δεν πληρώνουν τίποτα, ζούν σε βάρος του φτωχοποιημένου Ελληνικού Λαού!!!
Τα παιδιά μας φεύγουν, οι λαθρομετανάστες έρχονται…………
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ




hellasforce