Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Συναγερμός: Ο Ερντογάν ακύρωσε ξαφνικά όλες(!) τις συναντήσεις με ξένους ηγέτες – Eμπλοκή σε Συρία ή Αιγαίο; Επεισόδιο σε εξέλιξη με ΗΠΑ – Το τελευταίο βίντεο πριν την…εξαφάνιση του



Συναγερμός έχει σημάνει σε Τουρκία αλλά και σε ευρωπαϊκές και μη πρωτεύουσες καθως ο Τούρκος Πρόεδρος ακύρωσε αιφνιδιαστικά όλα τα ραντεβού του με ξένους ηγέτες και τον Προκόπη Παυλόπουλο, δεν πήγε στο επίσημο γεύμα στο Ντολμά Μπαχτσέ όπως είχε προγραμματισθεί ενώ δεν δόθηκε καμία εξήγηση.

Ραγδαίες εξελίξεις: Η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια απέραντη ΝΑΤΟϊκή βάση – Ηρθε αίτημα από τις ΗΠΑ για χρήση λιμανιών, αεροδρομίων και βάση στη Μακεδονία – Η Μόσχα ανακοίνωσε συνομιλίες με Αθήνα για τον «Turkish Stream»



Ραγδαίες εξελίξεις και κυρίως πολεμικές κρύβονται πίσω από την περίεργη εξαφάνιση του Ρ.Τ.Ερντογάν. Οι ΗΠΑ μετατρέπουν την Ελλάδα σε μια απέραντη ΝΑΤΟϊκή βάση ενώ ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ αποκάλυψε ότι η ρωσική κυβέρνηση είναι σε συνομιλίες με Ελλάδα και Βουλγαρία για την διασύνδεση του αγωγού «Turkish Stream» μετά την περάτωση των έργων στην Τουρκία τα οποία έχουν  ξεκινήσει. 

Αλβανία: Η ‘προσωπικότητα’ του νέου υπουργού Εσωτερικών -48χρονου Ντριτάν Ντεμιράι



Το βιογραφικό του νέου υπουργού Εσωτερικών της Αλβανίας, Ντριτάν Ντεμιράι που προτάθηκε από το Δημοκρατικό Κόμμα  για το υπουργείο κλειδί καθώς η χώρα βαδίζει προς τις εκλογές έχει ως εξής: 

Aρχηγός ΓΕΝ: Αν απαιτηθεί, θα κάνουμε αυτό που έχουμε εκπαιδευθεί μία ζωή, θα νικήσουμε - BINTEO










ethnika themata ellada

ΞΕΚΙΝΑ …. !! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ … !!!


Την ερχόμενη Πέμπτη, 25 του μήνα, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Ενέργειας η επίσημη υπογραφή των συμβάσεων μίσθωσης για τις τρεις χερσαίες περιοχές έρευνας και αξιοποίησης υδρογονανθράκων, Βορειοδυτική Πελοπόννησος, Άρτα-Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία.

ΕΣΚΑΣΕ… ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ…!!!


ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΟΙ ΡΑΟΥΦ ΝΤΕΚΤΑΣ ΚΑΙ ΝΤΕΡΒΙΣ ΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ…ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ!
Εδώ και καιρό από την τουρκοκυπριακή εφημερίδα, Afrika, αλλά και από την τουρκική, Vatan, είχε κυκλοφορήσει μια είδηση η οποία έκανε μεγάλη αίσθηση την Τουρκία και στα κατεχόμενα. Η είδηση αυτή ανέφερε ότι ο γνωστός, ήδη μακαρίτης, Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ραούφ Ντεκτάς, όπως και ο πρώην πρόεδρος των κατεχομένων, Ντερβίς Έρογλου, δεν είναι γνήσιοι μουσουλμάνοι και… μάλιστα πολέμησαν την εδραίωση του Ισλάμ στα κατεχόμενα.

Δεν θέλουν με το καλό, θέλουν αγριάδες. Πότε θα το καταλάβουμε;



Παραβιάσεις & Αερομαχίες με οπλισμένα τουρκικά μαχητικά σε όλο το Αιγαίο! Σιγά μην έδειχναν σεβασμό στην επίσκεψη του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας…
Σε έξι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν ισάριθμα τουρκικά αεροσκάφη τη Δευτέρα, σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.

ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ



ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ – ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην ΠΕ/98 ΑΔΤΕ



Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ» και συγκεκριμένα το Στρατηγείο του Σχηματισμού και το ΕΦ ΜΗΘΥΜΝΑΣ, όπου συνομίλησε με το προσωπικό.

ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ!! Αλβανοί εθνικιστές έκαψαν την ελληνική σημαία στην Κρανιά…


«Σήμερα γύρω στις έξι το πρωί, ακτιβιστές του Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία, κατέβασαν και έκαψαν την ελληνική σημαία στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου, η οποία είχε αναρτηθεί πριν από μία εβδομάδα από εκπροσώπους εξτρεμιστικών-τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως η Χρυσή Αυγή, ΣΒΕΦΑ, ΠΑΣΥΒΑ και ΕΣ1914, στην οποία συμμετείχε ο ποιητής και συγγραφέας που καταδικάσθηκε το 1994 για τρομοκρατία, Βαγγέλης Παπακίτσος, επίσης στην εκδήλωση των εξτρεμιστών φασιστών Ελλήνων αναρτήθηκε η σημαία της προσάρτησης της νότιας Αλβανίας.»

ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ…


Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ «ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ»
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ…
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΠΔ !!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Διαβάστε τι καταγγέλλουν οι εφοριακοί για τις ρυθμίσεις στεγαστικών δανείων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων !!!

ΤΟ ΝΕΟ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» NATO ΜΕ… ΝΟΝΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ



Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν Σαουδαραβικό ΝΑΤΟ
Η επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Trump στη Σαουδική Αραβία και οι αβρότητες με την ηγεσία του (οικογενειακού) σαουδικού καθεστώτος θεωρούνται (ακόμη και στη Ρωσία) ως έναρξη της δημιουργίας ενός «Σαουδαραβικού ΝΑΤΟ» με στόχο το Ιράν αλλά και τη Συρία. Με αποσταθεροποίηση, φυσικά, της Μέσης Ανατολής και πρόκληση διαρκούς κατάστασης πολέμου.

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ: Οι γεωτρήσεις στην ΑΟΖ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ – Αν θέλουν λύση, να δουν την πρότασή μου (βίντεο)



«Αν γίνει αποδεκτή η πρότασή μου θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα στο Κυπριακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναστασιάδης κατά τη δεκάλεπτη δήλωσή του στον κυπριακό λαό.
Ο Κύπριος Πρόεδρος επέκρινε τη στάση τόσο του Τ/κ ηγέτη καθ’ όλη τη διάρκεια των συνομιλιών, της τουρκικής πλευράς, ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στα κόμματα της ε/κ πλευράς.

ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ



Η αλβανική τρομοκρατία προ των πυλών

Κατ΄ αποκλειστικότητα, μόνον εδώ!


Το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων στα βόρεια σύνορά μας βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου! Στον οποίο πρωταρχικό ρόλο θα παίξουν οι Αλβανοί και η κυβέρνηση των Τιράνων! Η όποια κυβέρνηση, από την στιγμή που όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας, ως κύριο σκοπό τους έχουν τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”! Το οποίο σχέδιο, βρίσκεται σε εξέλιξη στα δρώμενα στη ΠΓΔΜ και στη συνέχεια θα εξαπλωθεί και στην Ελλάδα, με τις αλυτρωτικές βλέψεις της Αλβανίας με το ανύπαρκτο ζήτημα της “Τσαμουριάς” (διεκδικούν τη Θεσπρωτία και την Κέρκυρα)!

Η απόκοσμη αλήθεια για την 23η Σεπτεμβρίου 2017: Η καταστροφή της Αμερικής


Για να κατανοήσουμε πραγματικά ,γιατί υπάρχει σημαντική σημασία που συνδέεται με την 23η Σεπτεμβρίου 2017 και τι συμβολίζουν αυτά τα γεγονότα, πρέπει πρώτα να γίνουν κατανοητές κάποιες πολύ βασικές έννοιες.
Να θυμάστε πάντα, αν νομίζετε ότι ξέρετε κάτι, σταματάτε να μαθαίνετε.

Οργιάζουν οι φήμες για πρόβλημα υγείας του Ερντογάν (βίντεο)