Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Έκτακτο για Τουρκία! Δραματικές εξελίξεις...


tourk
Μια άλλη Χατζμπολάχ φαίνεται να γεννάτε στον Τουρκικό χώρο. 
Πρόκειται για μια οργάνωση εναντίον των Τζιχαντιστών, η οποία ήδη προχώρησε στην δολοφονία στελεχών του PKK.
Η οργάνωση αυτή φέρει την ονομασία «ESEDULLAH». Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν χαρακτηρίζεται από ηθικούς ή άλλους φραγμούς, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν πολεμούν εναντίον του ISIS με σκοπό να το εξαλείψουν ή να το ξεπεράσουν.
Ο Κούρδοι βουλευτές Çağlar Demirel, Sibel Yiğitalp και Ziya Pir, δηλώνουν πως η δημιουργία της «ESEDULLAH», οφείλεται στη δράση τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.





voice news

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11/2015)


17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
15
16
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39

«Στάθη, τουλάχιστον κάνε μια γλυκιά ανακοίνωση, μη μας καταστρέψεις»


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Εκείνο που πιθανόν να μη γνωρίζετε είναι ότι μία ώρα προτού αρχίσει η κρίσιμη ψηφοφορία για τα δεύτερα προαπαιτούμενα στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας τηλεφώνησε στον Στάθη Παναγούλη. Το τηλεφώνημα διήρκεσε περίπου μισή ώρα και στο διάστημα αυτό δεν αναφέρθηκε καν η λέξη «διαγραφή».
Αλλωστε ο κ. Παναγούλης, συνηθισμένος στις διαγραφές (είχε διαγραφεί και από το ΠαΣοΚ), δεν σκέφτηκε καν ότι μπορεί να τον διέγραφαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και έτσι χαρακτήρισε το πρωθυπουργικό τηλεφώνημα… «απολογητικό», δηλαδή ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθούσε να του πει πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο με τις απαιτήσεις των δανειστών (τις οποίες και διαπραγματεύτηκε και ψήφισε). «Γιατί δεν θα ψηφίσεις τα μέτρα;» τον ρώτησε κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας. «Δεν τα ψηφίζω γιατί θέλω να υπερασπιστώ το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η απάντηση του κ. Παναγούλη. Κλείνει το τηλέφωνο ο Πρωθυπουργός και ο κ. Παναγούλης δέχεται, όπως έλεγε ο ίδιος στη Βουλή, άλλα δύο τηλεφωνήματα: από την Ολγα Γεροβασίλη και τον Ν. Παππά, που προσπάθησαν να τον μεταπείσουν.
Οταν είδαν ότι δεν τα κατάφεραν, ο κ. Παππάς του είπε: «Στάθη, τουλάχιστον κάνε μια γλυκιά ανακοίνωση, μη μας καταστρέψεις». Και κάτι ακόμη: τους προανήγγειλε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το Ασφαλιστικό γιατί δεν είναι νόμος υπέρ των λαϊκών συμφερόντων. ΒΗΜΑτοδότης

Αν δεν κατάλαβες γιατί μόλις 5δις αντί 25 για τις τράπεζες, διάβασε Ψυχάρη


diaploki-1-mme-kanalia (2)
Γιατί λοιπόν χρειάστηκε εξωφρενικά μικρότερο ποσό η ανακεφαλαιοποίηση; Μα γιατί δεν υπήρξε καμμία καβάντζα για θαλασσοδάνεια σε νταβατζήδες!

diaploki-1-mme-kanalia (4)

…ή αλλιώς, η δυστυχία του να είσαι ΣΥΡΙΖΑ.

Για πρωτη φορά τα τελευταία 7 χρόνια, το ποσό της ανακεφαλαιοποίησης ήταν εξαιρετικά μικρότερο από το αναμενόμενο. Όχι απλά μικρότερο, αλλά περίπου το 1/5 από το θρυλούμενο. Από αυτό που «έβλεπαν» οι νταβατζήδες και τα όργανα τους.

diaploki-1-mme-kanalia (1)
Και όμως, ένας κακομοίρογλου από το οικονομικό επιτελείο δεν βγήκε να πει μια κουβέντα στην μοναδική πραγματική επιτυχία των τελευταίων ετών. Αντίθετα, η κυβέρνηση κινδυνεύει να… πέσει! Από ιδεοληψίες; Ίσως. Μην υποτιμάτε όμως τις «κόκκινες προβιές», είδαμε πρόσφατα πως λειτουργούν.

Γιατί λοιπόν χρειάστηκε εξωφρενικά μικρότερο ποσό η ανακεφαλαιοποίηση; Μα γιατί δεν υπήρξε καμμία καβάντζα για θαλασσοδάνεια σε νταβατζήδες! Γεγονός που θα οδηγήσει νομοτελειακά στην εξόντωση τους, είτε βγει νομοσχέδιο είτε όχι.

Γι’ αυτό ήθελαν οι Ψυχάρηδες 25 δις ανακεφαλαιοποίηση. Να πληρώσει δηλαδή ο ραγιάς πενταπλάσιο ποσό από ότι θα έπρεπε, όπως γινόταν στο παρελθόν.

Γι’ αυτό και οι Ψυχάρηδες θέλουν οικουμενικές και παίζουν τα ρέστα τους. Για την ίδια τους την σωτηρία.

Η σωτηρία τους όμως θα είναι η οριστική καταστροφή μας. Με πενταπλάσιο κόστος για την τσέπη μας.

Ας το σκεφτούν λοιπόν καλά ακόμα και οι καλοπροαίρετοι πλην ιδεοληπτικοί Συριζαίοι και να μην ταυτίζονται με τις προβιές.

Νικολόπουλος: Από εβδομάδα πέφτει η κυβέρνηση


ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ2
Την προοπτική πτώσης της κυβέρνησης την επόμενη εβομάδα που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή το Ασφαλιστικό κατέδειξε ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Ν.Νικολόπουλος.
Μετά την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο των προαπαιτουμένων, η κυβερνητική πλειοψηφία μέτρησε δύο απώλειες, του Ν.Νικολόπουλου από τους ΑΝΕΛ και του Στάθη Παναγούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε ότι έρχονται και άλλες αποχωρήσεις από τον κυβερνητικό σχηματισμό. «Από την κεντροαριστερά υπάρχουν και θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες, περιμένετε λίγο την επόμενη εβδομάδα θα το διαπιστώσετε κι εσείς. Εσείς τι λέτε τώρα; Ότι έτσι θα περάσει;» δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος μιλώντας σε ρ/σ.
Μιλώντας για την απόφασή του να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο είπε ότι «δεν θα μπορούσα ανάμεσα στην προστασία των Ελλήνων και στην προστασία των ελληνικών καρεκλών και κυβερνήσεων να επιλέξω την προστασία των Ελλήνων και εγώ είμαι υπερήφανος γι’ αυτό». Όσον αφορά τη σχέση του με τον Πάνο Καμμένο είπε ότι «δεν θα κόψουμε την καλημέρα εγώ κατέβηκα συνεργαζόμενος με τον κ. Καμμένο. Μάλιστα, αν θα δείτε τα ψηφοδέλτια, είχανε πάνω και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα. Θέλω να σας πω λοιπόν ότι εμένα δεν μου έδωσε την έδρα ο κ. Καμμένος. Έτσι κι αλλιώς, την έδρα τη δίνουν οι πολίτες».
Την επόμενη εβδομάδα έρχεται στην Βουλή το Ασφαλιστικό που μπροστά του το προηγούμενο «βαρύ» πολυνομοσχέδιο θα είναι «παιδική χαρά». Τι θα κάνει η κοινοβουλευτική κυβερνητική ομάδα; Όλη η «μεταρρύθμιση» θα έρθει πακέτο, δηλαδή οι περικοπές και παραμετρικές αλλαγές, χωρίς να «σπάει» σε δύο κομμάτια, όπως ανέφεραν διαρροές. Πολύ «βαρύ» για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για να το «χωνέψει».

Μαξίμου: «Ευσεβείς πόθοι» τα περί οικουμενικής κυβέρνησης


ΜΑΞΙΜΟΥ
Διαψεύδει κατηγορηματικά η κυβέρνηση την έντονη φημολογία περί οικουμενικής κυβέρνησης και αφήνει αιχμές κατά όσων διαρρέουν τις φήμες.
«Η κυβέρνηση διαθέτει την κοινοβουλευτική και κοινωνική στήριξη που χρειάζεται, για να υλοποιήσει τον άμεσο και τον μακροπρόθεσμο πολιτικό της σχεδιασμό, χωρίς κανενός είδους υπαναχωρήσεις», τονίζουν κυβερνητικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισημαίνοντας την πολιτική σταθερότητα και τη συνοχή της κυβερνητικής πλειοψηφίας και απορρίπτοντας παράλληλα τα σενάρια περί «οικουμενικής κυβέρνησης”.
«Τα σενάρια αυτά, για την κυβέρνηση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από «ευσεβείς πόθοι» συγκεκριμένων κέντρων, που θα ήθελαν να ελέγξουν την κυβερνητική πολιτική, ιδιαίτερα στα ζητήματα αντιμετώπισης της διαφθοράς».
Η κυβέρνηση προσηλώνεται τώρα στον επόμενο στόχο: την πρώτη αξιολόγηση, με την οποία τονίζει ότι ολοκληρώνεται η πιο δύσκολη φάση της συμφωνίας και μετά την οποία, όπως σημειώνει, θα αρχίσει να χαλαρώνει η πίεση στην κοινωνία και την οικονομία, καθώς επίσης και την έναρξη της διαπραγμάτευσης για την απομείωση του χρέους. Προαναγγέλλει ότι παράλληλα θα επιταχυνθεί το κυβερνητικό έργο σε τομείς που δεν συναρτώνται με την συμφωνία, και στο οποίο περιλαμβάνεται και η έναρξη -τις αμέσως επόμενες ημέρες- προγράμματος που αφορά 12.800 θέσεις απασχόλησης (σ.σ. από τον συνολικό σχεδιασμό για 100.000 το επόμενο εξάμηνο).
Η ατζέντα της κυβέρνησης μετά την ψήφιση των πρώτων προαπαιτούμενων
Η επιτυχής ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ήταν ένας βασικός στόχος της κυβέρνησης. Ο επόμενος στόχος της είναι η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και η έναρξη της διαπραγμάτευσης για την απομείωση του χρέους.
Μετά την ψήφιση των πρώτων προαπαιτούμενων, η κυβέρνηση στοχεύει τώρα στην πρώτη αξιολόγηση, με την οποία, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, «ολοκληρώνεται η πιο δύσκολη φάση της συμφωνίας». Τονίζουν ότι αυτή η προσπάθεια έχει συγκεκριμένο και άμεσο χρονικό όριο, μετά από το οποίο η πίεση στην κοινωνία και την οικονομία θα αρχίσει να χαλαρώνει.
«Προς την κατεύθυνση αυτή», υπογραμμίζουν, «η κυβερνητική πλειοψηφία είναι πολιτικά σταθερή και συνεκτική, προσανατολισμένη στην ολοκλήρωση αυτής της φάσης».
Προαναγγέλλουν ότι παράλληλα θα επιταχυνθεί το κυβερνητικό έργο σε τομείς που δεν συναρτώνται με την συμφωνία.
Ειδικότερα, σημειώνουν ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες:
-θα ξεκινήσει να «τρέχει» το Πρόγραμμα Ρευστότητας και Απασχόλησης που αφορά 12.800 θέσεις απασχόλησης, στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού για 100.000 θέσεις, το επόμενο εξάμηνο.
-Παράλληλα, θα κατατεθούν: το νομοσχέδιο για την Έρευνα και το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, όπου,μεταξύ άλλων,θεσπίζεται η Κάρτα Υγείας για τους ανασφάλιστους.
-Επίσης, θα ολοκληρωθούν τα επόμενα βήματα για την αξιοποίηση της περιοχής των Λιπασμάτων Δραπετσώνας και την απόδοσή τους στους κατοίκους της περιοχής.
Η ματαίωση των υπαρκτών σεναρίων που επιδίωκαν καθυστέρηση της ανακεφαλαιοποίησης και η υλοποίηση των δεσμεύσεων
Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση ματαίωσε τα υπαρκτά σενάρια που επεδίωκαν να καθυστερήσει η ανακεφαλαιοποίηση, με τον κίνδυνο σοβαρών επιπτώσεων, και να καταργηθεί η προστασία στην πρώτη κατοικία. Σε αυτό το πλαίσιο, επισημαίνουν πως η δραστηριότητα της κυβέρνησης προς κάθε κατεύθυνση (Ολάντ, Ντομπρόβσκις, Στάινμάγιερ, Μοσκοβισί, Σουλτς) «ήταν το προηγούμενο διάστημα συνεχής και απέτρεψε αυτά τα ενδεχόμενα», τα οποία, όπως αναφέρουν, παρέμεναν ανοικτά μέχρι πριν από λίγες ημέρες.
Στο ίδιο πλαίσιο, υπενθυμίζουν δεσμεύσεις της που τήρησε, μέσα σε ένα δύσκολο πλαίσιο διαπραγμάτευσης. Επισημαίνουν συγκεκριμένα την υλοποίηση της δέσμευσής της για κατάργηση του 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση (ο συντελεστής παραμένει μηδενικός), καθώς επίσης και την εξαίρεση των Λιπασμάτων Δραπετσώνας από την σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ από το ΤΑΙΠΕΔ..

Διευκρινίσεις από το υπουργείο Δικαιοσύνης για το «βραχιολάκι»


ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
Απάντηση στη σφοδρή κριτική που δέχεται μέσω δημοσιευμάτων για το θέμα της φοίτησης του Νίκου Ρωμανού
με «βραχιολάκι» δίνει με ανακοίνωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος.
Συγκεκριμένα, με αφορμή δημοσίευμα όπου αναφέρεται ότι «δρομολογείται η απελευθέρωση του Νίκου Ρωμανού με διάταξη πρόκληση και αφορά στην αλλαγή του τρόπου χορήγησης εκπαιδευτικών αδειών των κρατουμένων με ‘’βραχιολάκι’’», ο υπουργός κάνει λόγο για «συντονισμένη προσπάθεια με στόχο την ανακάλυψη ατοπημάτων στην νομοπαρασκευαστική δραστηριότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων».
Στην ανακοίνωσή του, ο υπουργός Δικαιοσύνης επισημαίνει ότι οι πλέον αρμόδιοι για να αποφασίσουν για το θέμα θεωρεί ότι είναι ο εισαγγελέας – επόπτης της φυλακής και τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου.
Ο κ. Παρασκευόπουλος τονίζει ακόμη ότι «θα ακούσει στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης με πολύ προσοχή τους αντιλόγους, θα επεξεργαστεί τα κείμενα και θα προτείνει τις θέσεις που προάγουν την κοινωνική ασφάλεια και το κράτος δικαίου.»
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
«Η συντονισμένη προσπάθεια για ανακάλυψη ατοπημάτων στην νομοπαρασκευαστική δραστηριότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη. Σειρά τώρα έχει η γνωστή ρύθμιση για τις εκπαιδευτικές άδειες των κρατουμένων με «βραχιολάκι». Το υπουργείο προκρίνει να επαφίεται η σχετική κρίση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της φυλακής, το οποίο προεδρεύεται από εισαγγελέα. Λόγος: ο εισαγγελέας – επόπτης της φυλακής είναι γνώστης, όχι μόνο της κατηγορίας ή της καταδίκης, αλλά και της πορείας του κρατουμένου και των συνθηκών της εκτέλεσης της ποινής, δεδομένα τα οποία συνήθως δεν είναι γνωστά στον ανακριτή της υποθέσεως. Θεωρεί άραγε κανείς ακατάλληλους για τη σχετική κρίση τον εισαγγελέα και τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου;
Το υπουργείο Δικαιοσύνης πάντως επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά: θα ακούσει στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης με πολύ προσοχή τους αντιλόγους, θα επεξεργαστεί τα κείμενα και θα προτείνει τις θέσεις που προάγουν την κοινωνική ασφάλεια και το κράτος δικαίου. Παρακάμπτει τις κραυγές και ευχαριστεί τους πολίτες και τους αρμόδιους που συμβάλλουν με τα σχόλια τους στην ευρύτερη νομοπαραγωγική διαδικασία.»

Φλαμπουράρης: Τρομοκρατική η επίθεση στο σπίτι μου


ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ
Τρομοκρατική χαρακτηρίζει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης

την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του και καταγγέλλει ότι είναι αποτέλεσμα της επίθεσης που ξεκίνησαν σε βάρος του η διαπλοκή σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους.Ολόκληρη η δήλωση του Αλέκου Φλαμπουράρη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει ως εξής:
«Η επίθεση λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες, που ξεκίνησαν διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους, είχε την πρώτη της «επιτυχία». Χθες το βράδυ έγινε τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου, το οποίο επιχείρησαν να κάψουν με ένα μπιτόνι βενζίνη και φωτιά. Η επιλογή μου να κρατήσω μετριοπαθή στάση απέναντι στην επίθεση που δέχομαι έφτασε στα όριά της.
Οι βουλευτές που ασχολούνται μαζί μου χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα, συντονισμένοι με δημοσιογράφους και άλλα σκοτεινά συμφέροντα, θα πρέπει να συγκρατηθούν και να σταματήσουν αμέσως. Δεν μου αφήνουν πια κανένα περιθώριο παρά να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν γι’ αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης».

Το μήνυμα του ΠτΔ για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων


ΠΑΚΗΣ
«Τιμούμε σήμερα την ανεκτίμητη, διαχρονική, προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη πορεία του Έθνους και του Λαού μας»
δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Ιδίως τώρα, στη δίνη μιας γενικευμένης οικονομικής αλλά και ανθρωπιστικής κρίσης που πλήττει καιρίως και την χώρα μας, οφείλουμε όλοι ν’ αναγνωρίζουμε και να διακηρύσσουμε ότι: Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, διαπνεόμενες από ακμαίο δημοκρατικό φρόνημα, υπερασπίζονται με αυτοθυσία και εξαιρετική αποτελεσματικότητα τα, κυριαρχικώς καθοριζόμενα από εμάς, σύνορά μας, τα οποία είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό όρους που τηρούν πλήρως τις ανθρωπιστικές αρχές και αξίες του Ελληνικού και, κατά συνέπεια, του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.

N.W.O.- ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ


ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ & ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η Ν.Τ.Π.-N.W.O
ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ
Στις Δυτικές δυνάμεις (Η.Π.Α.-Αγγλία-Γαλλία-Γερμανία) λέω,
ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ… Η Πρώτη «Στρατιωτικού Νόμου» Δύναμη στον Απόηχο της Προσφυγικής Κρίσης Είναι Γεγονός!


ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Που; Φυσικά στη Γερμανία που έχει τον έλεγχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και… τρέχει το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Γηραιά Ήπειρο
Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Gary Franchi, φέρνει στην επιφάνεια ανησυχητικά στοιχεία από τη Γερμανία… Χώρα όπου οι πιο πρόσφατες εκθέσεις αποκαλύπτουν ότι εξετάζει την ανάπτυξη των ενόπλων στρατιωτών στους δρόμους για πρώτη φορά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σαρλ Μισέλ: Κίνδυνος επιθέσεων με όπλα και εκρηκτικές ύλες στις Βρυξέλλες


ISIS
Την αύξηση του επιπέδου συναγερμού για τρομοκρατία στην πόλη των Βρυξελλών
στο ανώτατο όριο λόγω ενός «κινδύνου επιθέσεων από πρόσωπα με όπλα και εκρηκτικές ύλες» επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Σαρλ Μισέλ.
Ο επικεφαλής της βελγικής κυβέρνησης επεσήμανε σε συνέντευξη Τύπου, ότι είναι υπαρκτή μια «απειλή διάπραξης επιθέσεων από πρόσωπα με την χρήση όπλων και εκρηκτικών υλών σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας», δικαιολογώντας με αυτόν τον τρόπο την αύξηση του επιπέδου συναγερμού – που ανήλθε πλέον στο επίπεδο 4 – σε όλη την περιοχή των Βρυξελλών, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών όπως και στο Βιλβόρντε, μια κοινότητα στη Φλάνδρα όπου πολλοί νέοι έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί.
Όλοι οι σταθμοί του μετρό παραμένουν κλειστοί σήμερα στην πρωτεύουσα του Βελγίου και πολλές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις ακυρώθηκαν. Μεταξύ αυτών μια συναυλία του Τζόνι Χάλιντεϊ.
Ο Βέλγος πρωθυπουργός συγκάλεσε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας. «Διαθέτουμε επαρκή στοιχεία για να εκτιμήσουμε ότι η απειλή είναι συγκεκριμένη και επικείμενη», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ντιντιέ Ρεντέρς προσερχόμενος στη σύσκεψη.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκκενώνονται εμπορικά κέντρα στο Βέλγιο -Ύψιστος συναγερμός


belgium
Δύο εμπορικά κέντρα εκκενώθηκαν στο κέντρο των Βρυξελλών.
Το ένα βρίσκεται ανατολικά των Βρυξελλών και δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο η αστυνομία απομάκρυνε με τη διαδικασία του επείγοντος τους πολίτες που βρίσκονταν σε αυτά.
Το Βέλγιο και δη οι Βρυξέλλες έχουν κυρηχθεί σε κατάσταση συναγερμού αφού σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας Ντιντιέ Ρεντέρς «Διαθέτουμε επαρκή στοιχεία για να εκτιμήσουμε ότι η απειλή είναι συγκεκριμένη και επικείμενη».

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΣΟΚ για στρατόπεδα φυλάκισης τζιχαντιστών σε ελληνικό νησί! (βίντεο)


strache_heinz_christian_isis
Την εγκατάσταση κοινών ευρωπαϊκών στρατοπέδων φυλάκισης τζιχαντιστών σε ένα ελληνικό νησί, ή στην ιταλική Λαμπεντούζα, ζητά ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, ο αρχηγός του αυστριακού ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων (FPÖ)!
Πρόκειται για το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, το οποίο σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις εμφανίζεται με ποσοστό πάνω από το 30% και ως πρώτη δύναμη στη χώρα σε περίπτωση πρόωρων εκλογών.
Μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στη Βιέννη, ο κ. Στράχε ζήτησε μια δραστικότερη στάση απέναντι σε ακραίους ισλαμιστές και τζιχαντιστές, ως επακόλουθο των πρόσφατων πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.
Ο ίδιος δεν θέλει να συγκρίνει την πρότασή του με το αμφιλεγόμενο αμερικανικό στρατόπεδο κρατουμένων Γκουαντάναμο σε κουβανικό έδαφος, αναφέροντας πως στη βάση της ιδέας του αυτό το νησί-φυλακή θα πρέπει να είναι έδαφος εκτός κρατικής επικράτειας και να βρίσκεται υπό τη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «ή ίσως να λειτουργεί μάλιστα με καθεστώς αυτοδιοίκησης».
Επιπλέον, ο αρχηγός της αυστριακής Ακροδεξιάς ζήτησε να αφαιρείται άμεσα η αυστριακή ιθαγένεια από μαχητές που επιστρέφουν από τη Συρία στην Αυστρία και να προφυλακίζονται αυτόματα οι ύποπτοι τζιχαντιστές.
«Πρέπει να σφραγίσουμε τα σύνορα και να αποκοπούμε από την παράνομη μαζική μετανάστευση», τόνισε και πρόσθεσε ότι η Αυστραλία ενεργεί ως μοντέλο. Επιπλέον, «οικονομικοί πρόσφυγες και τζιχαντιστές» αμέσως μετά την είσοδό τους θα απορρίπτονται, είπε ο Strache, αναφορικά με την ανάγκη για μια «Ευρώπη-φρούριο».
Όσον αφορά την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης ο Strache επανέφερε το θέμα των μάχιμων μονάδων της ΕΕ.
Κατά την άποψή του κ. Στράχε, στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας πρέπει να υπάρξει στενότερη συνεργασία της ΕΕ με τη Ρωσία, κυρίως στην ανταλλαγή σχετικών πληροφοριών των μυστικών υπηρεσιών, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά «χρειαζόμαστε τη Ρωσία για να διασφαλίσουμε την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ευρώπη».
Στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε ζήτησε την αναστολή των «παράλογων» κυρώσεων της ΕΕ που είχαν επιβληθεί το Μάρτιο του 2014 στη Ρωσία εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία, με τις οποίες, όπως ισχυρίστηκε, «η ΕΕ έχει πυροβολήσει οικονομικά και τα δυο της πόδια» και, εξάλλου, οι κυρώσεις αυτές αντιβαίνουν στο αυστριακό Σύνταγμα.

Τα ΕΙΣΟΔΙΑ του Έθνους μας στο Ναό της του ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ


ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ
Σήμερα εορτάζουμε τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου την στιγμή που το Έθνος μας ίσταται ενώπιον μεγάλης Γεωπολιτικής εισόδου σε αποκαλυπτικά και ανατρεπτικά γεγονότα.
Λόγος εις τα Εισόδια της Θεοτόκου – Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς «..Εάν το δένδρο αναγνωρίζεται από τον καρπό, και το καλό δένδρο παράγει επίσης καλό καρπό, η μητέρα της αυτοαγαθότητος, η γεννήτρια της αιώνιας καλλονής, πως δεν θα υπερείχε ασύγκριτα κατά την καλοκαγαθία από κάθε αγαθό εγκόσμιο και υπερκόσμιο;
Και βρίσκει αυτήν την αειπάρθενη η οποία υμνείται από μας σήμερα που γιορτάζουμε την παράδοξη είσοδό της στα άγια των αγίων και την εκλέγει ανάμεσα από όλους ανά τους αιώνες εκλεκτούς και θαυμαστούς και περιβόητους για την ευσέβεια και σύνεση και σε λόγια και σε έργα. Πηγή: απόσπασμα από τις Πατερικές εκδόσεις «Γρηγόριος ο Παλαμάς», τόμος 11ος
Δεν είναι πλέον προφητεία ή πρόρρηση αλλά είναι γεωπολιτικό τετελεσμένο ότι οι Ρώσοι θα πιαστούν για τα καλά με τους Τούρκους.
¨Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-25 και Su-24 κατέστρεψαν ολοσχερώς τουρκική φάλαγγα που μετέφερε όπλα, πυρομαχικά και τρόφιμα σε έναν θύλακα Τουρκομάνων της al-Nusra στα τουρκικά μειονοτικά χωριά της Συρίας, προκαλώντας εκατόμβη νεκρών Τούρκων ισλαμιστών, αλλά και τη οργή της Αγκυρας: Ο Τούρκος πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου ζήτησε από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών να καλέσει τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα για να του επιδόσει διάβημα διαμαρτυρίας και να τον απειλήσει με «σοβαρές συνέπειες» για την πράξη αυτή!
Δηλαδή δεν φτάνει που ο αρχηγός της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν (πρακτικά ισχυρότερος από τον Α.Νταβούτογλου και νο 2 στην Τουρκία μετά τον Ρ.Τ.Ερντογάν) δήλωσε στήριξη στο ISIS, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας ενοχλήθηκε που αποκαλύφθηκαν και βομβαρδίστηκαν τα τουρκικά κομβόι! ¨
«Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα, Andrey Karlov, κλήθηκε στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών κάτω από τις εντολές του υπουργού Feridun Sinirlioglu, ο οποίος είπε ότι οι ρωσικές πράξεις δεν κινούνται προς την κατεύθυνση καταπολέμησης της τρομοκρατίας αλλά βομβαρδίζονται χωριά της τουρκικής μειονότητας με πολίτες (!) και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες» είπε ο Τούρκος εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών Tanju Bilgic. pronews.gr 20 Νοεμβρίου 2015
Η κόντρα Ρώσων-Τούρκων είναι από πάρα πολύ παλιά μέχρι και ένας ιστορικός περιηγητής του 1788 γράφει και είναι σαν να γράφει στο σήμερα.
¨Στην Κωνσταντινούπολη έχει την ευκαιρία να διαπίστωση την παρακμή της οθωμανικής αυτοκρατορίας και τις συνέπειες του δεσποτισμού.
Και δεν θεωρεί πια δύσκολη την αποκατάσταση του Ελληνικού έθνος.
Οι Τούρκοι πιστεύουν σε μια προφητεία πού προβλέπει πώς ή Κωνσταντινούπολη θα ξαναπέσει κάποτε στα χέρια των παλαιών κυρίων της. Αν δεχθούν ένα δυνατό πλήγμα ή προφητεία μπορεί να εκπληρωθεί. Οι Έλληνες συμπαθούν τούς ομόδοξους Ρώσους και από’ αυτούς περιμένουν την απαλλαγή από την τυραννία¨
ΤΟ 1793 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ στο Λονδίνο ένα εικονογραφημένο χρονικό περιηγήσεων στην Ελλάδα πού πραγματοποιήθηκαν από τον Μάιο του 1788 ως τον Φεβρουάριο του 1789. Συγγραφέας του αξιόλογου αυτοί οδοιπορικού φέρεται ένας ανώνυμος «Ιταλός τζέντλεμαν».
Ό Άγγλος αρχαιολόγος JAMES MORTON PATON υποστηρίζει ότι ό ανώνυμος συγγραφέας είναι ό Ιταλός ALESSANDRO BISANI.
Το Νοέμβριο του 1788 ό περιηγητής βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη. Μονάχα τέσσερες ευρωπαϊκές Δυνάμεις διατηρούσαν πρέσβεις στην οθωμανική πρωτεύουσα. Ό Γάλλος είχε την μεγαλύτερη επιρροή. Ακολουθούσε ό Άγγλος, ό βάϊλος της Βενετίας και ό Ολλανδός.
Ή Ισπανία, Σουηδία, Πρωσία και Νεάπολη διατηρούσαν «απεσταλμένους». Υπήρχε επίσης αντιπρόσωπος της Πολωνίας και ένας κόνσολος της Ραγούζας.
Μόνο οι πρεσβευτές είχαν δικαίωμα για ακρόαση από το σουλτάνο. Οι άλλοι έβλεπαν μόνο το βεζίρη ή τον καϊμακάμη .
Στην Κωνσταντινούπολη έχει την ευκαιρία να διαπίστωση την παρακμή της οθωμανικής αυτοκρατορίας και τις συνέπειες του δεσποτισμού.
Και δεν θεωρεί πια δύσκολη την αποκατάσταση του Ελληνικού έθνος.
Οι Τούρκοι πιστεύουν σε μια προφητεία πού προβλέπει πώς ή Κωνσταντινούπολη θα ξαναπέσει κάποτε στα χέρια των παλαιών κυρίων της.
 Αν δεχθούν ένα δυνατό πλήγμα ή προφητεία μπορεί να εκπληρωθεί. Οι Έλληνες συμπαθούν τούς ομόδοξους Ρώσους και από’ αυτούς περιμένουν την απαλλαγή από την τυραννία.
Από την άλλη μεριά οι Τούρκοι είναι εξαντλημένοι, οι φόροι μεγαλώνουν, οι καταπιέσεις πολλαπλασιάζονται, οι επιδημίες θερίζουν κάθε χρόνο. Σχεδόν πάντοτε ακολουθεί πόλεμος και τα στρατεύματα δεν πληρώνονται.
Όλα αυτά ευνοούν την Ρωσία.
Μόνο πού άλλα έθνη θέτουν φραγμούς στις φιλοδοξίες της.
Ωστόσο μια πραγματικά γενναιόψυχη και ανθρωπιστική συνεργασία με την αυτοκράτειρα θα μπορούσε να αποδιώξει τούς Τούρκους από την Ευρώπη και να ελευθέρωση τούς Έλληνες αποδίδοντας τους ανεξαρτησία και αυτοκυβέρνηση.
Τότε θα βλέπε κανείς αυτό το λαό να αφυπνίζεται από το λήθαργο όπου τον έχουν βυθίσει αιώνες δουλείας και ν’ αναφαίνεται αντάξιος των προγόνων του.
Μ’ όλα αυτά ή διάβρωση του σύγχρονου κόσμου είναι τόσο βαθειά πού φοβάμαι ότι αυτό το σχέδιο πού αποβλέπει στην απελευθέρωση των Ελλήνων δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ.
Κυρίως επειδή μερικά έθνη, από τον ανόητο φόβο του εμπορικού ανταγωνισμού των Ελλήνων, δεν θα επιτρέψουν ποτέ σ’ αυτό το λαό να γίνει ανεξάρτητος, για να μη τούς ξεπεράσει, όπως ακριβώς οι αρχαίοι πρόγονοι του είχαν ξεπεράσει όλους τούς συγχρόνους τους»
Η τελευταία αυτή παράγραφος μας αιτιολογεί πολλά από την μνημονιακή καταδυνάστευση των ημερών μας.
Από το ΒΙΒΛ. ΞΕΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1700-1800 ΤΟΜΟΣ Β. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/11/blog-post_4878.html#ixzz3s44SU1bJ
Είναι όμως σίγουρο ότι οι Τούρκοι από το 1788 μέχρι το 2015 επιβάρυναν κατά πολύ την πνευματική θέση τους με αλλεπάλληλα διαχρονικά εγκλήματα και γενοκτονίες και ταυτόχρονα ¨φόρτωσαν την ΟΡΓΗ του ΘΕΟΥ και την αποφασιστικότητα των Ρώσων .
Εμείς όμως έχουμε ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΑΓΙΟ τον Γέροντα Παίσιο που μας είπε… πέρα από το ότι ¨οι τούρκοι έχουν έτοιμα τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους¨ μας τόνισε
«Θα πάρουμε την Αγία Σοφία και θ΄ανοίξει και η πύλη. Αυτήν την πύλη δεν την ξέρει κανείς…»
Εμείς δεν έχουμε παρά να παρακαλέσουμε την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ που εορτάζει να ΤΗΣ πούμε
¨Άκουσον Θύγατερ και ίδε και κλίνον το ους σου και επιλάθου τουλαού σου και του οίκου του πατρός σου και επιθυμήσει ο Βασιλεύς του Κάλλους σου¨ …
Για να εισέλθει ΠΕΠΟΙΚΙΛΜΕΝΗ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΟΞΗ εις τον Ναό της του ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ την ποθούμενη εκείνη ¨ ΩΡΑ του ΟΥΡΑΝΟΥ¨
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: Εξηγήσεις ζητούν οι ελληνικές Αρχές από τη Γαλλία για το θέμα Αμπααούντ


abaaoud
Διευκρινίσεις ζητάει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τις γαλλικές Αρχές σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζενέβ, ο οποίος στο πλαίσιο ανακοίνωσης τύπου ανέφερε ότι ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ είχε περάσει από την Ελλάδα.
Μάλιστα, ο Γάλλους υπουργός Εσωτερικών επικαλέστηκε τις υπηρεσίες πληροφοριών μιας μη ευρωπαϊκής χώρας για να στοιχειοθέτησει την ανακοίνωση.
«Mε λύπη ενημερωθήκαμε από ανοικτές πηγές, ότι ο ΥΠ.ΕΣ. της Γαλλίας κος Bernard CΑZNEUVE, στο πλαίσιο ανακοίνωσης τύπου ανέφερε ότι, Υπηρεσία πληροφοριών «εκτός Ευρώπης», τους ενημέρωσε πως ο φερόμενος εγκέφαλος του σχεδιασμού των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, Βέλγο-Μαροκινός υπήκοος και κάτοικος Βελγίου στο Molenbeek Saint Jean, ABDELHAMID ABBOUD, διήλθε από την Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
«Η πληροφορία αυτή ουδέποτε επιβεβαιώθηκε, και ως σήμερα από ουδεμία πηγή μας έχει διαβιβαστεί οποιοδήποτε στοιχείο που να επιβεβαιώνει τον εν λόγω ισχυρισμό, ο οποίος στηρίζεται αποκλειστικά σε δημοσιεύματα ανοικτών πηγών της περιόδου Ιανουαρίου 2015, τα οποία αναπαράγονται διαρκώς», συνεχίζει το Υπουργείο, προσθέτοντας:
«Παρακαλούμε τις αρμόδιες Γαλλικές Αρχές όπως στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας μας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, προβούν δημοσίως άμεσα, στις σχετικές διευκρινήσεις».

Προφητεία Αγίου Παϊσίου: «Ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος…»


Προφητεία Αγίου Παϊσίου Ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος
«Ο Θεός επιτρέπει να γίνει τώρα ένα τράνταγμα γερό.
Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες…
Να το πάρουμε στα σοβαρά.
Να ζήσουμε πνευματικά.
Οι περιστάσεις μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά.
Καλό, όμως, θα είναι να το κάνουμε χαρούμενα και προαιρετικά, και όχι από θλίψεις και αναγκαστικά.
Πολλοί Άγιοι θα παρακαλούσαν να ζούσαν στην εποχή μας, για να αγωνιστούν.
Τώρα δεν πάμε να υπερασπιστούμε την Πατρίδα ή για να αγνωνιστούμε να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας.
Ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία.
Τώρα πάμε ή για τον Χριστό ή για τον διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο…
Πάντως, θα δούμε φοβερά πράγματα. Θα δοθούν πραγματικές μάχες.
Οι άγιοι θα αγιαστούν περισσότερο και οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρότεροι (Αποκάλυψη, ΚΒ’ 11).
Νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά.
Μια μπόρα είναι, και ο αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή Πασά ή τον Χίτλερ ή τον Μουσολίνι, αλλά τον διάβολο.
Γιαυτό θα έχουμε και ουράνιο μισθό…»

«Εκρηκτική» Ημερομηνία… Έρχονται Καταιγιστικές Πολιτικές Εξελίξεις

20/12/2015… 

ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ
ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΕ – ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ – ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ… ΩΣΤΟΣΟ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ… ΗΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΜΕΝΗ…
ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ «ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 20/12/2015»
«Έχουν πάρει φωτιά τα δημοσιογραφικά γραφεία και οι διάδρομοι της Βουλής από μια έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Τσίπρας θα παραιτηθεί πριν την 20η Δεκεμβρίου (εκλογές στην Ισπανία-όλα δείχνουν συντριβή των Podemos) και θα σχηματισθεί Οικουμενική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Σταύρο Δήμα.
Σ΄ αυτή θα συμμετέχουν οι Κώστας Χρυσόγονος, Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιάννης Πανούσης, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Νίκος Χριστοδουλάκης, Χάρης Θεοχάρης, Κώστας Καραμανλής (του Αχιλλέα) και άλλα πρόσωπα-έκπληξη …
ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ …»
ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ «ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΡΡΗΣΕ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΕΞΑΡΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ …
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ …
ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣΤΟΣΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 100% ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΕΡΙΑ…

80 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ


…ΜΑΖΙ ΜΕ 200 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
Παρέλαση από τα ανακριτικά γραφεία ξεκινούν τις επόμενες ημέρες, 200 μεγάλοσχημοι επιχειρηματίες και 80 τραπεζικά στελέχη, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται και πρώην διοικητές.
KONTRANEWS
Οι αρμόδιοι εισαγγελείς άνοιξαν τους φακέλους για τα θαλασσοδάνεια πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ που χορήγησαν οι διοικήσεις της ΑΤΕ που λειτουργούσαν σαν παραμάγαζα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και άρχισαν τις διώξεις. Μόνο για μια υπόθεση που αφορά επισφαλή δάνεια 52 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είχαν δοθεί σε συγγενικό πρόσωπο κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, οι αρμόδιοι εισαγγελείς άσκησαν δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βάρος 29 στελεχών της ΑΤΕ, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται οι πρώην διοικητές της τραπέζης. Για τα θαλασσοδάνεια της ΑΤΕ θα διωχθούν για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία και όλοι οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, που «άρπαξαν» πέντε δισεκατομμύρια ευρώ…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Κάτι Πολύ Σπάνιο… Φοιτήτρια στα Σκόπια Δηλώνει Δημόσια την Ελληνική της Ταυτότητα (Βίντεο)


ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
Του Vladislav Perunović, ανταποκριτή του Hellasforce από τα Σκόπια, ΠΓΔΜ.
Σε μια κατάσταση, όπου οι Έλληνες στην ΠΓΔΜ καταπιέζονται, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μια νεαρή γυναίκα, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο UKIM των Σκοπίων είναι περήφανη για την ελληνική εθνικότητα της. Αυτή η παρουσίαση της αλήθειας κατέστη δυνατή σε ένα ντοκιμαντέρ του Al Jazeera στα Σκόπια.
Αυτό το σύντομο βίντεο είναι μια μαρτυρία, που ακόμη και κάτω από μεγάλη πίεση (το οποίο με χιούμορ αναφέρθηκε από τις συνεντεύξεις των δημοσιογράφων), κάποιος αποδέχθηκε θαρραλέα και με υπερηφάνεια την ελληνική καταγωγή αλλά και την ελληνική εθνική συγγένεια. Κάτι που θα ήταν φυσιολογικό για τον Ελεύθερο Κόσμο, είναι ένα έγκλημα της σκέψης στην ΠΓΔΜ. Αλλά τουλάχιστον, αυτή η αξιοσημείωτη μαρτυρία καταγράφηκε από ένα ξένο, διεθνές και επαγγελματικό σπίτι τηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης.
Ημερομηνία δημοσίευσης: 19-XI-2015
Δημοσιογράφος-Ερευνητής: Γκόραν Μίλιτς, Κροατία
Γλώσσες: Κροατικά και Ψευδο-«Μακεδονικά»

ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ), Η ΑΘΗΝΑ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ;


ΑΘΗΝΑ……..ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ…….?
Ελλάδα, Σεισμοί, προβλέψεις για τις τελευταίες 10 ημέρες του Νοέμβρη 2015
Greece Earthquake predictions for the last 10 days of November 2015
Στο παρακάτω διάγραμμα μπορούμε να δούμε για την Ελλάδα τις προβλέψεις Σεισμού για το χρονικό διάστημα από 20 έως 30 Νοεμβρίου.
Για την περίοδο αυτή παρατηρούμε ότι υπάρχει μια μέση * πιθανότητα να έχουν ένα σεισμό> 4R στην περιοχή της Ελλάδας στις 28 και 29 Νοέμβρη. Δείτε τις κορυφές στο διάγραμμα – Οι βασικές ημερομηνίες για εκδηλώσεις σεισμού είναι: 28 και 29 του Νοέμβρη 2015.
Οι κλίμακες πιθανότητα είναι οι εξής:
* Μικρές ( 60%)
ΠΙΝΑΚΑΣ
ΟΡΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
KAI ANTIΣΤΡΟΦΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ? 
1973: ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
1980: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΡΑΧ
1987: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ
1994: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ
2001: ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ – ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ
2008: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ
2015: ΕΛΕΥΣΗ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ (?)
ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΩΝ